Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

SIM-kortti solmussa

DNA:n ohje saa blondin tekemään typeriä.
SIM-kortti solmussa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +422 (450 ääntä)
      Jospa jättäisi sen pähkäilyn pois ja laittaisi vaan sen uuden kortin tulille.

      Lainaa

    2. Tulos: +653 (695 ääntä)
      Kuinka typerä ihminen voi olla?

      Lainaa

    3. Tulos: +127 (313 ääntä)
      Monesti suomalaiset intoutuu haukkumaan jenkkejä "koska ne on niin typeriä" mutta kyllä on pakko todeta että jos jenkit on typeriä niin suomalaiset on NIIN typeriä ettei ole edes keksitty sanaa ilmaisemaan sitä.

      Lainaa

    4. Tulos: +301 (317 ääntä)
      On ihmisiä joille ei pitäisi antaa edes kännykkää.

      Lainaa

    5. Tulos: +177 (181 ääntä)
      Mulle kerran liittymätyyppiäni vaihtaessa operaattori lähetti viestin (yhä tallessa), jossa lukee että "uusi liittymätyyppisi aktivoituu vuorokauden vaihteessa". Samalla neuvottiin, ettei minun tarvitse (huojentavaa) nousta keskiyöllä restarttaamaan puhelintani vaan voin tehdä sen jo aamulla. ?! Hyvä että tarkensivat.

      Lainaa

    6. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Sääliksi käy.

      Lainaa

    7. töttöröö 18.12.2014 7:18
      Tulos: +201 (211 ääntä)
      Tässä nyt tuli lähinnä aivoihin virus kun tota luki

      Lainaa

    8. perse-erkki 18.12.2014 7:33
      Tulos: -22 (108 ääntä)
      Sain syövän ja anukseni joudutaan amputoimaan.

      Lainaa

    9. Tulos: -49 (143 ääntä)
      Mitä ihmeellistä tässä on? En minäkään tiedä mitään viulunsoitosta, vaikka kännykät ja tietokoneet ovat tuttuja ammatiksi asti. Joillakin ei vain ole kykyä sisäistää tekniikkaa. Vähän sama kuin minulla on surkea rytmitaju.

      Lainaa

    10. Tulos: +123 (125 ääntä)
      erkki: Monesti suomalaiset intoutuu haukkumaan jenkkejä “koska ne on niin typeriä” mutta kyllä on pakko todeta että jos jenkit on typeriä niin suomalaiset on NIIN typeriä ettei ole edes keksitty sanaa ilmaisemaan sitä.
      Kieltämättä jenkkejä mollataan usein liikaa siihen nähden, että Suomestakin löytyy paljon typerää kansaa vaikka meitä on näin vähän, mutta en nyt menis keskimääräisesti meitä sen typerämmiksi väittämään kuin jenkkejäkään.

      Lainaa

    11. On se vaikeaa.. 18.12.2014 8:33
      Tulos: +42 (48 ääntä)
      Niin, voihan sen uuden kortin laittaa vanhaankin luuriin, jos haluaa sieltä tallentaa numeroita ym. ja sen jälkeen siirtää kortin uuteen. Tai, jos on puhelimen muistissa niin uuden kortin vanhaan luuriin, tallentaa tiedot uudelle simille. Ei toi voi olla noin vaikeaa!

      Lainaa

    12. Tulos: +101 (109 ääntä)
      Mikäli joku muistaa tältä kesältä tapauksen Suome Turust ku kaks neiti-ihmistä kiipes kännissä joillekin raksatelineille ja joutuivat soittamaan palokunnan kun eivät päässeet alas, niin tämä ko. blondi oli niistä toinen... :D

      Lainaa

    13. Tulos: +106 (114 ääntä)
      Mäsä: Mitä ihmeellistä tässä on? En minäkään tiedä mitään viulunsoitosta, vaikka kännykät ja tietokoneet ovat tuttuja ammatiksi asti. Joillakin ei vain ole kykyä sisäistää tekniikkaa. Vähän sama kuin minulla on surkea rytmitaju
      Oletko kuitenkin päivittäin tekemisissä viulun kanssa ja toisinaan ostat vanhan viulun tilalle uuden? Tässä kuitenkin ihminen on ilmeisesti käyttänyt kännyä ennenkin kun on uutta jo ostamassa.

      Lainaa

    14. Tulos: +14 (42 ääntä)
      erkki: Monesti suomalaiset intoutuu haukkumaan jenkkejä “koska ne on niin typeriä” mutta kyllä on pakko todeta että jos jenkit on typeriä niin suomalaiset on NIIN typeriä ettei ole edes keksitty sanaa ilmaisemaan sitä.
      Ehkä Tiian ja sinun kommentistasi voisi näin päätellä, mutta sellainen kahden tapauksen perusteella yleistäminen ei kestä tieteellistä tarkastelua. USA:n peruskoulutus on surkea verrattuna siihen, mitä Suomessa nuorisolle tarjotaan. On kuitenkin yksilöstä kiinni, omaksuuko sitäkään, mitä tarjolla on. En riehaantuisi "suomalaisten älykkyydestä", kun joka neljäs poika marssii peruskoulusta ulos ilman auttavaa äidinkielensä luku- ja kirjoitustaitoa "Kun meen duuniin jossa ei tartte lukee ja kirjottaa". Niin USA:ssa kuin Suomessa menestyvät motivoituneet ja lahjakkaat ja huippuälykkäitä on täsmälleen yhtä paljon kummassakin maassa, sillä älykkyyden mittaaminen on suhteellista ja populaatiokohtaista.

      Lainaa

    15. Tulos: +13 (13 ääntä)
      No laitas sen vanhan sim kortin ensin uuteen puhelimeen. Ni sit se vois vaihtaa sen uuden kortin uuteen puhelimeen jos sen pitää olla noin vaikeeta!

      Lainaa

    16. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Taidan olla ainut, mutta luin otsikon ensin "S/M-kortti solmussa"... Ehkä tarvii keittää lisää kahvia.

      Lainaa

    17. Tulos: -2 (22 ääntä)
      Miten noin tyhmä onnistuu edes elämään päivästä toiseen?

      Lainaa

    18. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Anni: Mulle kerran liittymätyyppiäni vaihtaessa operaattori lähetti viestin (yhä tallessa), jossa lukee että “uusi liittymätyyppisi aktivoituu vuorokauden vaihteessa”. Samalla neuvottiin, ettei minun tarvitse (huojentavaa) nousta keskiyöllä restarttaamaan puhelintani vaan voin tehdä sen jo aamulla. ?! Hyvä että tarkensivat.
      *VASTA aamulla. (Sori)

      Lainaa

    19. Tulos: -4 (24 ääntä)
      Jonttu: Oletko kuitenkin päivittäin tekemisissä viulun kanssa ja toisinaan ostat vanhan viulun tilalle uuden? Tässä kuitenkin ihminen on ilmeisesti käyttänyt kännyä ennenkin kun on uutta jo ostamassa.
      Sitä kännyä on ihan mahdollista käyttää vain puhelimen perustarkoituksessa, tai vaikka kuinka puhelimesta löytyviä hienouksia ja applikaatioita käyttäisikin, ei se todellakaan tarkoita että ymmärtää ~miten~ se kaikki toimii, tai että tarvitsisikaan. Esimerkiksi itsessä ja Tiiassa on vain se ero että itse kun en jotain tuollaista tajua kysyn joltain tutuista jotka ei ole ihan näin käsiä tekniikan kanssa enkä kailota facessa :'D Tai okei, sim-kortin vaihtaminen vois vielä onnistua...

      Lainaa

    20. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Pelottaa ajatella, että sitten kun olen vanha mummo ja joudun jatkuvasti kyselemään tyhmiä.. Leimataankohan minut sitten helvetin tyhmäksi vai riittääkö nuoremmilla ymmärrys?

      Lainaa

    21. yli opisto hörho 18.12.2014 19:16
      Tulos: +8 (36 ääntä)
      Miten tällainen ihminen saa syödäkseen? Pakkauksessa lukee että leikkaa pussin toinen sivu auki ja pussissa onkin neljä sivua niin mistä se tietää minkä niistä leikata? Siis jos tällainen sim-kortti asia on näin vaikea. Toivottavasti tyttörukalla on edes ulkonäköä niin on jonkin sortin mahdollisuus selvitä elossa tässä maailmassa.

      Lainaa

    22. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Turhake: Jospa jättäisi sen pähkäilyn pois ja laittaisi vaan sen uuden kortin tulille.
      Ei kun nimenomaan niin päin että ei laita korttia ja jatkaa pähkäilyä ainakin kuukauden verran näin alkuun. Ja sitä pähkäilyä on hyvä suorittaa nimenomaan facebookissa, mieluiten vähintään 5 kertaa päivässä, pitkän kaavan kautta. Kun kuukausi on kulunut, lasketaan montako frendiä siellä fesessä vielä on.

      Lainaa

    23. Mitä mä just luin 18.12.2014 22:20
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      Sain päänsäryn Tiian sekoilust..

      Lainaa

    24. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Mikko S: Mikäli joku muistaa tältä kesältä tapauksen Suome Turust ku kaks neiti-ihmistä kiipes kännissä joillekin raksatelineille ja joutuivat soittamaan palokunnan kun eivät päässeet alas, niin tämä ko. blondi oli niistä toinen…
      ko blondi saanee vielä joskus darwin awardin

      Lainaa

    25. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Huoh.

      Lainaa

    26. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Ihmetyttää suuresti tietoteknisesti keskivertoihmisten (tai keskivertoa alempien) käsitys viruksista ja siitä, mitä kautta ne laitteisiin päätyvät. Sitten ihmetellään miksi kone on hidas kun Internet Explorerista löytyy yksi ja miljoona toolbaria. Ei sillä, kaikki eivät voi tietää kaikkea, eikä kaikkien pidäkään.

      Lainaa

    27. mietin vain 19.12.2014 12:53
      Tulos: -7 (11 ääntä)
      erkki: Monesti suomalaiset intoutuu haukkumaan jenkkejä “koska ne on niin typeriä” mutta kyllä on pakko todeta että jos jenkit on typeriä niin suomalaiset on NIIN typeriä ettei ole edes keksitty sanaa ilmaisemaan sitä.
      Suomalaiset on niin tyhmiä, että ihan vain suomalaiseksi sanomalla loukkaa suuresti.

      Lainaa

    28. Tulos: -7 (13 ääntä)
      nimeähän en viitsi mainita mutta kyseinen blondi on satakunnan seuduilta eli Länsi-Suomesta se suattaapi kertoa jo tyhmyyden määritelmän =)

      Lainaa

    29. Tulos: -2 (2 ääntä)
      O____o

      Lainaa

    30. Eeeeeiiiiiii 21.12.2014 17:50
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Taisi ÄO:ni laskea, kun en Tiian ajatuksenkulussa pysynyt mukana.

      Lainaa

    31. Tulos: +15 (15 ääntä)
      "ni toi uus puhelin oniiku turha?" Joo, turha on. Mutta älä huoli, kyllä se minulle kelpaa.

      Lainaa

    32. Tulos: +5 (9 ääntä)
      sasha: Sitä kännyä on ihan mahdollista käyttää vain puhelimen perustarkoituksessa, tai vaikka kuinka puhelimesta löytyviä hienouksia ja applikaatioita käyttäisikin, ei se todellakaan tarkoita että ymmärtää ~miten~ se kaikki toimii, tai että tarvitsisikaan. Esimerkiksi itsessä ja Tiiassa on vain se ero että itse kun en jotain tuollaista tajua kysyn joltain tutuista jotka ei ole ihan näin käsiä tekniikan kanssa enkä kailota facessa :’D Tai okei, sim-kortin vaihtaminen vois vielä onnistua…
      Ja puhelimen käyttämiseen sen perustarkoituksessako ei tarvita SIM-korttia? Käytätkö puhelinta sen perustarkoituksessa ilman SIM-korttia? Riippuu toki siitä, mikä on sinulle puhelimen perustarkoitus. Joissakin malleissa pelaaminen yms. saattaa onnistua ilman SIM-korttia, mutta jos soittaa tai tekstata tahtoo niin SIM-kortti on ihan tarpeellinen juttu. SIM-kortin vaihtaminen kuuluu puhelimen käyttäjän perustaitoihin. Joten älä viisastele. Viulunsoitto on erikoistaito, suuri osa väestöstä ei osaa käyttää viulua edes sen perustarkoituksessa, eikä sitä taitoa välttämättä elämässään tarvitse. Kännykkää sensijaan on melko suotavaa osata käyttää. Lisäksi tosiaan on se erikoista, jos viulisti ei osaa vaikkapa virittää viuluaan, samoin jos kännykkää päivittäin käyttävä henkilö ei osaa vaihtaa SIM-korttia se on aika erikoista.

      Lainaa

    33. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Onhan se aivan järjetön idea, että vaihdetaan uusi sim-kortti vanhentuneen tilalle. Siis aivan käsittämätöntä! Ei tämmöistä voi edes ymmärtää!

      Lainaa

    34. Case Solved 13.1.2015 21:03
      Tulos: -9 (9 ääntä)
      Nää on kyllä parhaita ja kaikista hämmentäviä asioita naisissa :-D (y)

      Lainaa

    35. Tulos: -1 (1 ääni)
      Kyllä nyt tuli paha virus puhelimeen ja siitä ei pääse muuten eroon kuin ostamalla uuren puhelimen ja siihen simulator kortin....

      Lainaa

    36. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Ollaanko me nyt "pureskeltu" kaikki niin valmiiksi nyky-nuorisolle, että enää ei yksinkertaisesti tarvitse ajatella itse?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: sim-kortti, puhelin, kännykkä, DNA, liittymä, uusi