Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lähetä juttu

Näin lähetät jutun Feissarimokiin.
Lähetä hauska, nolo tai muuten mielenkiintoinen Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter, Tinder tai muu sosiaalisen median julkaisu meille julkaistavaksi tällä lomakkeella. Jätä nimet ja kuvat mieluiten sensuroimatta, teemme sen puolestasi. Jos haluat sensuroida itse, pidä huoli siitä, ettei kommenttien teksti peity. Jos juttu on liian pitkä yhteen kuvaan, voit lähettää sen monessa osassa. Älä pienennä fonttikokoa – kukaan ei jaksa lukea pientä suttua.
Näin nappaat kuvan päivityksestä: ANDROID - Paina yhtä aikaa pohjaan volume alas ja virtanäppäin ja odota hetki - ...TAI joissakin malleissa: paina yhtä aikaa pohjaan volume alas ja kotinäppäin ja odota hetki - ...TAI: paina virtanäppäin pohjaan, odota hetki ja näpäytä Kuvakaappaus WINDOWS - Paina pohjaan WIN, shift ja S ja rajaa haluttu alue. - ...TAI: Paina näppäimistön Print Scrn -nappulaa (löytyy yläreunasta nuolinäppäinten yläpuolelta). Joissain koneissa täytyy ensin painaa fn-nappula pohjaan (löytyy yleensä vasemmasta alareunasta). - Avaa Paint ja liitä ctrl v. - Tallenna tiedosto png, bmp tai jpg -muodossa. iPhone (vanhat mallit) - Paina yhtä aikaa pohjaan kotinäppäin ja virtanäppäin. - Tiedosto tallentuu kuviisi automaattisesti. iPhone - Paina yhtä aikaa pohjaan virtanäppäin ja volume ylös. - Tiedosto tallentuu kuviisi automaattisesti. MAC - Paina yhtä aikaa pohjaan cmd, shift, ja 4 (cmd on välilyönnin vieressä, shift on alavasemmalla fn-nappulan yläpuolella). - Paina hiiri pohjaan ja valitse haluamasi alue ruudulta ja päästä irti. - Tiedosto tallentuu työpöydällesi automaattisesti. LINUX - Useimmissa Linux-jakeluissa toimii myös Print Scrn tai alt Print Scrn - Katso tarkemmat ohjeet Windows-kohdasta.
Lähetä materiaali:

Pikalähetys ilman taustatietoja →

tai vaihtoehtoisesti mahdollisin lisätiedoin sähköpostilla osoitteeseen:

Käsittelemme tietojasi luottamuksella. Emme koskaan paljasta lähettäjiä kenellekään. Halutessasi voit lähettää kuvat tekaistusta "roskapostiosoitteestasi", jos sinulla on sellainen. Älä hermostu, jos lähettämäsi moka ei heti ilmesty sivuille, sillä osa jutuista on pitkäänkin jonossa ennen julkaisua. Ylläpito käy kaiken materiaalin läpi ja Feissarimokat huolehtii asianmukaisesta sensuroinnista. Tekijänoikeudet säilyvät kirjoittajilla, emmekä pidätä yksinoikeutta materiaaliin.