Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 15

Anteeksi, mutta et ole tarpeeksi köyhä.
Roskalavalla rapisee, osa 15

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +604 (634 ääntä)
   Niina, vittuilu on taitolaji ja nyt sinä painit aivan eri sarjassa näiden rautaisten ammattilaisten kanssa tanssahdellessa.

   Lainaa

  2. Tulos: +770 (786 ääntä)
   Niinan kaltaisia ihmisiä pitäisi olla enemmän. Siis sen suhteen, että tajusi jo kolmen turhan kommentin jälkeen poistua. :)

   Lainaa

  3. Tulos: +276 (292 ääntä)
   Niina lienee hieman katkera.

   Lainaa

  4. Tulos: +332 (354 ääntä)
   Pete: Niinan kaltaisia ihmisiä pitäisi olla enemmän. Siis sen suhteen, että tajusi jo kolmen turhan kommentin jälkeen poistua.
   Vielä kun tajuaisi poistua kommentoimatta niin kaikki olisi hyvin.

   Lainaa

  5. Tulos: +664 (680 ääntä)
   "Sori, meidän teranssipöytä ei valitettavasti sovellu tuollaisten onnellisten pariskuntien talouteen. Siinä on elämän jättämiä säröjä ja se on pyyhitty elämän karuilla kyynelillä"

   Lainaa

  6. Tulos: +156 (168 ääntä)
   Joo eihän sitä kaikilla helppoa ole ja näin, mutta Niinalle vinkiksi että kokeile asennemuutosta. Se voi olla tie parempaan. Jos ei ole, niin sitten ole väärässä.

   Lainaa

  7. töttöröö 18.12.2014 7:32
   Tulos: +94 (102 ääntä)
   Pete: Niinan kaltaisia ihmisiä pitäisi olla enemmän. Siis sen suhteen, että tajusi jo kolmen turhan kommentin jälkeen poistua.
   Ehti kuitenkin jo tehdä lähtemättömän vaikutuksen :D

   Lainaa

  8. perse-erkki 18.12.2014 7:39
   Tulos: -74 (124 ääntä)
   Tulis Niina tänne. Voisin antaa sille kovaa pakettia joululahjaksi. Ja pari kymppiä kylkeen, niin ostakoon jauhelihaa lapsilleen.

   Lainaa

  9. Terve järki 18.12.2014 8:30
   Tulos: +191 (201 ääntä)
   Mistä noita mielensäpahoittajia tulee? Miten kukaan voi vetää herneet tuosta päivityksestä?

   Lainaa

  10. Asennevamma 18.12.2014 10:44
   Tulos: +157 (177 ääntä)
   No on se ny perkele jos muilla menee hyvin ja kehtaavat vielä kehua sillä!!!!!1 Pitäisiköhän sitä esimerkiksi lahjoittaa ne kaikki rahansa näille huonommin pärjääville tai vaihtoehtoisesti sitten vain elää kurjasti ja hautoa niitä rahoja tilillä tai jotain, ettei kenellekään tulisi paha mieli? Tietääköhän Niina että jos häntä rikkaammat ihmiset käyttävät rahaa, hänelle myös todennäköisemmin löytyy jostakin työpaikka? Ja jos Niina olisi rikas, niin varmasti hehkuttaisi mitä ihanaa on ostanut niille kultakimpaleille jouluna. Se olisi anteeksiantamatonta. Joo, osu arkaan paikkaan. Pikkusen nyppii kun minuakin "porvaripennuksi" haukutaan vaikka ihan itse rahani tienaan töissä käymällä (työpaikankin hain ihan itse eli ei ollut isi tai äiti suosittelemassa minua mihinkään). Jos sattuu uuden puhelimen ostamaan kun edellinen lahoaa käsiin, niin joku nero tulee heti aukomaan päätään että "onx sun vanhemmat jotai rikkait vai???!!?!".

   Lainaa

  11. Seppo Saviniemi 18.12.2014 11:36
   Tulos: +114 (126 ääntä)
   Tämä on Suomi. Jos rahaa on pikkuisenkin enemmän kuin muilla tai asiat ovat hiemankin paremmin kuin naapurilla niin sitä tulee pyydellä anteeksi ja nöyristellä.

   Lainaa

  12. Hermot menee 18.12.2014 13:44
   Tulos: -51 (83 ääntä)
   Eli todellisuudessa eivät ole onnellisia, aidosti onnelliset ihmiset eivät mainitse sitä aina kun mahdollista.

   Lainaa

  13. Tulos: +56 (70 ääntä)
   Osaako joku kertoa mulle että miks Niinan nimen edessä on tuommoinen merkki ja nimi harmaa? :D Onko jutun lähettäjän estolistalla tms? Pahoittelen tietämättömyyttäni. :)

   Lainaa

  14. Elämäm karun koulun pöytä 18.12.2014 15:14
   Tulos: +52 (58 ääntä)
   Mauno: “Sori, meidän teranssipöytä ei valitettavasti sovellu tuollaisten onnellisten pariskuntien talouteen. Siinä on elämän jättämiä säröjä ja se on pyyhitty elämän karuilla kyynelillä”
   Pitkästä aikaa nauroin ääneen jollekin netissä vastaan tulleelle kirjoitukselle :----------D

   Lainaa

  15. Olihan se aikas hupsua 18.12.2014 15:17
   Tulos: -47 (85 ääntä)
   Olihan toi Tanjan ilmoitus aika hauska :-----D Miten se terve lapsi, onnellinen mies ja omakotitalo liittyivät nyt mihinkää? Ajatteliko tuo, että jos vaikka lapsella olis ollu epilepsia tai astma, niin kukaan ei tahdo lahjoittaa sitä pöytää? Tai jos olisivatkin asuneet rivarissa, niin lahjoittajat olisivat perääntyneet? Että oli toi aika erikoinen ilmoitus.

   Lainaa

  16. Tulos: +1 (25 ääntä)
   perse-erkki: Tulis Niina tänne. Voisin antaa sille kovaa pakettia joululahjaksi. Ja pari kymppiä kylkeen, niin ostakoon jauhelihaa lapsilleen.
   Jotkut tykkää äideistä, toiset tyttäristä ja sä näköjään isoäideistä... Ei siinä mitään värkki se on vähän vanhempikin värkki...
   sipa: Osaako joku kertoa mulle että miks Niinan nimen edessä on tuommoinen merkki ja nimi harmaa? Onko jutun lähettäjän estolistalla tms? Pahoittelen tietämättömyyttäni.
   Tuo merkki tarkoittaa sitä, että ko. kommentoija on lähtenyt ryhmästä, eikä enää voi nähdä julkaisua.

   Lainaa

  17. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Seppo Saviniemi: Tämä on Suomi. Jos rahaa on pikkuisenkin enemmän kuin muilla tai asiat ovat hiemankin paremmin kuin naapurilla niin sitä tulee pyydellä anteeksi ja nöyristellä.
   Näin on. Lyhyemmin sanottuna: "Kell' onni on, se onnen kätkeköön." Eipä taida muista kielistä löytyä moista sananlaskua...

   Lainaa

  18. Tulos: +15 (17 ääntä)
   sipa: Osaako joku kertoa mulle että miks Niinan nimen edessä on tuommoinen merkki ja nimi harmaa? Onko jutun lähettäjän estolistalla tms? Pahoittelen tietämättömyyttäni.
   Se tarkoittaa sitä, että Niina on ei kuulu kyseiseen ryhmään, eikä näe niitä postauksia.

   Lainaa

  19. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Pete: Niinan kaltaisia ihmisiä pitäisi olla enemmän. Siis sen suhteen, että tajusi jo kolmen turhan kommentin jälkeen poistua.
   Niina ei itseasiassa lähteny vielä tuossa vaiheessa pois vaan jatkoi :D

   Lainaa

  20. Tulos: +62 (68 ääntä)
   Olihan se aikas hupsua: Olihan toi Tanjan ilmoitus aika hauska :—–D Miten se terve lapsi, onnellinen mies ja omakotitalo liittyivät nyt mihinkää? Ajatteliko tuo, että jos vaikka lapsella olis ollu epilepsia tai astma, niin kukaan ei tahdo lahjoittaa sitä pöytää? Tai jos olisivatkin asuneet rivarissa, niin lahjoittajat olisivat perääntyneet? Että oli toi aika erikoinen ilmoitus.
   Siinähän selitettiin miksi kirjoitti niin. Kun useimmat selittävät kuinka elämä on niin rankkaa että antakaa nyt edes säälistä pöytä, niin Tanja ajatteli että jos joku ei halua antaa onnelliselle perheelle pöytää. Eli sen sijaan että olisi valittanut kurjuudesta kuten moni muu, hän kertoi ettei ole paljon valitettavaa. Se oli vitsi. Eli päinvastoin kuin käsitit, jos lapsella olisi ollut epilepsia tai astma, niin jotkut olisivat siihen vedoten keränneet säälipisteitä. Niina oli tässä se moka.

   Lainaa

  21. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Mä en tuossa Tanjan postauksen kommenteissa ymmärtänyt kenenkään viestiä, paitsi Janin... :D

   Lainaa

  22. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Montakohan tyyppiä mä suututtaisin kertomalle tolle mummotyypille et mä olen persauki, työtön ja sitä rataa, kännissäki nyt mut silti lapsi saa lahjoja. Mä vaan jätän omista eduista si sen verran vähemmälle. Muksu kyl on vasta vuoden ikäinen eikä piittaa saati tajua tuon taivaallista joulusta mutta silti saa paketteja. Missä on tahto, siellä keino. Ja ei, lapsi ei ole mun hoidossa, vaan mun tahdosta äitinsä yksinhuoltajuudessa. Äiti saa 200e elaria. Mun tahdosta. Lastenvalvonta ehdotti 90e.

   Lainaa

  23. minnie mouse 18.12.2014 23:37
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   anonyymi: Niina ei itseasiassa lähteny vielä tuossa vaiheessa pois vaan jatkoi
   Jatkoa! Haluan nähdä miten keskustelu jatkui :D

   Lainaa

  24. Tulos: +4 (6 ääntä)
   ...Toi terassipöytä juttu on oikein taitavasti tiivistetty :) Mutta Niinan osuus oli vaan noi kolme kommenttia.

   Lainaa

  25. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Höpsö:): Siinähän selitettiin miksi kirjoitti niin. Kun useimmat selittävät kuinka elämä on niin rankkaa että antakaa nyt edes säälistä pöytä, niin Tanja ajatteli että jos joku ei halua antaa onnelliselle perheelle pöytää. Eli sen sijaan että olisi valittanut kurjuudesta kuten moni muu, hän kertoi ettei ole paljon valitettavaa. Se oli vitsi. Eli päinvastoin kuin käsitit, jos lapsella olisi ollut epilepsia tai astma, niin jotkut olisivat siihen vedoten keränneet säälipisteitä. Niina oli tässä se moka.
   Komppaan tätä vahvasti! Roskavalla näkee joka ikinen päivä nyyhkytarinoita siitä, miksi juuri kyseisen henkilön kuuluisi saada milloin tyydyttävässä kunnossa oleva ihan normaali sohva, milloin taulu-tv. Myös lasten sairauksilla kerjätään usein lisäsääliä. Kyseessä oli siis parodisointi, jossa haluttiin korostaa, että ihan vain normaali perhe haluaisi pienen pöydän, jos joku sellaisen haluaa lahjoittaa pois nurkistaan pyörimästä tekemättä järkyttävän suurta hyväntekeväisyyden osoitusta, jolla voi kehua naapureille asti.

   Lainaa

  26. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Niinan kaltaiset ihmiset masentaa mua ihan silmittömästi. Alistutaan siihen omaan kurjuuteen ja valitetaan valittamasta päästyäkin miten kurjaa on. Pyydelkää nyt kaikki Niinalta anteeksi miten hyvin teillä menee tai ainakin pitäkää päänne kiinni jos olette liian onnellisia, onhan se kuitenkin Niinalta henkilökohtaisesti jotain pois. Kateus vie kalatkin vedestä vai miten se meni.

   Lainaa

  27. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ehkäpä Niinan kannattais vilkaista Henrin ilmoitusta. Mitä Henri ees aatteli ennen kuin laittoi kätensä lasiseen Buddhaan?

   Lainaa

  28. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Hermot menee: Eli todellisuudessa eivät ole onnellisia, aidosti onnelliset ihmiset eivät mainitse sitä ainakun mahdollista.
   Eivät toki, mutta vittuillessaan kylläkin. Jos tosiaan tuolla palstalla on ollut tapana kerätä roinaa säälipisteillä, niin itsekin huomauttaisin että ne säälipisteet voi minun kohdallani säästää (ei niin että kaikki olisi aina täydellistä ja koira pysyvästi korvapunkkivapaa, mutta saa kyllä olla asiat joko tosi sekaisin tai vaihtoehtoisesti itsekunnioitus aika nollassa että kaipaisi säälikirppiskamaa -normaali naapuriapu toki on hyvä ja menee molempiin suuntiin).

   Lainaa

  29. Teinin äiti 11.6.2015 12:53
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Furaga: Montakohan tyyppiä mä suututtaisin kertomalle tolle mummotyypille et mä olen persauki, työtön ja sitä rataa, kännissäki nyt mut silti lapsi saa lahjoja. Mä vaan jätän omista eduista si sen verran vähemmälle. Muksu kyl on vasta vuoden ikäinen eikä piittaa saati tajua tuon taivaallista joulusta mutta silti saa paketteja. Missä on tahto, siellä keino. Ja ei, lapsi ei ole mun hoidossa, vaan mun tahdosta äitinsä yksinhuoltajuudessa. Äiti saa 200e elaria. Mun tahdosta. Lastenvalvonta ehdotti 90e. 90€:n elari?... Eikös minimi-elari olekaan 150€? ...osan maksaa Kela? Työssäkäyvältä elatusmaksu on kai 10% palkasta, ellei maksaja ala pihistelemään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: roskalava, kirpputori, kirppari, kirppis, nyyhky, nyyhkytarina, käsi, kuva, jumissa, lasi

 • Uusimmat

 • Kategoriat