Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Verottajasta viis

Pimeitä töitä kannattaa aina mainostaa julkisesti.
Verottajasta viis Lähettänyt: Ralliruutu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +597 (729 ääntä)
   Ilmeisesti verottajalle on laitettu viestiä, kun kerran tännekin on linkitetty. =D Ja hyvä niin. Niillä veroillahan tämä yhteiskunta pyörii. Ja mites sitten vanhana, kun ei tule eläkettä?

   Lainaa

  2. Urmas Käenpoika 22.7.2014 2:02
   Tulos: -128 (156 ääntä)
   Tätä viimeistä mokaa lukuunottamatta kaikki muut oli täyttä roskaa.

   Lainaa

  3. Tulos: -42 (112 ääntä)
   Jos tästä ilmoitetaan verottajalle, niin eikös kaikki muutkin työ ja palveluryhmiin postaajat pitäisi ilmoittaa?

   Lainaa

  4. Tulos: +520 (548 ääntä)
   Ollaan ihan hissukseen. Hei jätkät, ymmärsittekste? Hissukseen? Ei olla veemäisii ja kerrota vaan laitetaan suut suppuun ja ollaan hissukseen, eiksje? Ei verottaja saa tietä jos ollaan ihan hissukseen. Mainitsinko jo, että ei kerrota, ollaan hissukseen...

   Lainaa

  5. Tulos: +325 (339 ääntä)
   Jässikät, ihan hissukseen hei.

   Lainaa

  6. Tulos: +142 (156 ääntä)
   Hissukseen vaan...

   Lainaa

  7. Tulos: +195 (207 ääntä)
   Niin ja veroviranomaisethan eivät mitenkään voi työaikansa ulkopuolella selailla noita samoja sivuja? Enpä kyllä itse kovin julkisesti huutelisi pimeistä töistä...

   Lainaa

  8. Tulos: +196 (204 ääntä)
   "pimeistä töistä on hyvä mainostaa" "kokemusta löytyy pimeistä töistä vajaan 4 vuoden ajalta" Someone got the sarcasm there! Or not. Mut hei jässikät ollaan ihan hissukseen tästä!

   Lainaa

  9. pimee bisnes on paras 22.7.2014 2:24
   Tulos: -73 (129 ääntä)
   On kyllä Henri tyhmä jätkä. Onneks Tampereen Hervannasta saa alle 4 euron pitsaa ja myyjä ei anna maksaa kortilla saatika tulosta kuittia. mutta mielummin mä siellä käyn kun riistopaskakotipitsassa...

   Lainaa

  10. Tulos: +146 (178 ääntä)
   Voihan veronkierto. Ei sitä ainakaan mainostaa kannata. Mutta ihmetyttää muidenkin asenne tässä "joku ilkeä voi kertoa verottajalle". Sietäiskin. Kyllä mua ainakin vituttais (jos veroja maksaisin muustakin kuin ruuan alvista ja opintotuesta) ite maksaa veroja kun toiset vetää tuloja puhtaana käteen pimeästi. Ja ei kuulu pimeiden töiden mainostaminen facebookkiin, yhteisösäännötkin kieltävät laittomuudet.

   Lainaa

  11. Tulos: +214 (216 ääntä)
   Jotenkin tässä tiivistyy hyvin tietty havainto jota olen tehnyt Facebookista jo pidemmän aikaa: ihmiset eivät oikeasti osaa sisäistää kyseessä olevan julkinen palvelu. Milloin huudetaan "painumaan helvettiin MUN seinältä", milloin taas selitetään että tästä ei sitten puhuta muille. Ja milloin taas nyt sitten vain ratkotaan jokainen helvetin kiusallinen ja yksityinen perheriita kaikkien nähden. Kuin ihan oikeasti kyseessä olisi vain kokoontuminen yhteen muiden puhujien kanssa. Vähän aikaa sitten uutisoitiin Facebookin olevan nykyään iso apu poliisille kaikenlaisten rikosten löytämisessä ja selvittämisessä, juurikin koska perinteinen suurvoittaja kehuskelee mielellään touhuistaan kavereille. Ikävä kyllä netissä ja Facebookin julkisella puolella se nyt vain ei mene pelkästään kavereille.

   Lainaa

  12. Tulos: +217 (235 ääntä)
   "Ihmiset on kateellisia ja siksi tällaisesta verottajalle ilmoittelee" Mä en todellakaan ymmärrä miksi suomessa on niin yleinen käytäntö vetää tuo "se on kateellinen"-kortti esille joka asiassa jos on eri mieltä. Eikö asiasta voi enää olla eri mieltä tai jopa olla tykkäämättä ilman että olisi kateellinen? Tässäkin tapauksessa voisin hyvinkin olla se joka ilmoittaa. Ei siksi, että olisin kateellinen, vaan siksi että tuo on laitonta.

   Lainaa

  13. Tulos: +112 (124 ääntä)
   Jos pizzan hinta on alle 4e, sopii jo miettiä raaka-ainepuolta. Katteettahan ei pyöri mikään pizzeria. Tietysti jos pakki kestää ja uskaltaa ajatella, että "miks nyt kukaan syöttäis mulle vanhentunutta tavaraa", niin miksipä ei? Ai miksi? Kun ei ne verot vaan nyt ole väärin. Niillä tehdään ihan hyviä juttuja.
   pimee bisnes on paras: On kyllä Henri tyhmä jätkä. Onneks Tampereen Hervannasta saa alle 4 euron pitsaa ja myyjä ei anna maksaa kortilla saatika tulosta kuittia. mutta mielummin mä siellä käyn kun riistopaskakotipitsassa…

   Lainaa

  14. pers reikä 22.7.2014 7:54
   Tulos: +70 (100 ääntä)
   Luu: “Ihmiset on kateellisia ja siksi tällaisesta verottajalle ilmoittelee” Mä en todellakaan ymmärrä miksi suomessa on niin yleinen käytäntö vetää tuo “se on kateellinen”-kortti esille joka asiassa jos on eri mieltä. Eikö asiasta voi enää olla eri mieltä tai jopa olla tykkäämättä ilman että olisi kateellinen? Tässäkin tapauksessa voisin hyvinkin olla se joka ilmoittaa. Ei siksi, että olisin kateellinen, vaan siksi että tuo on laitonta.
   Täysin samaa mieltä. Mulla on kohtalaisen hyvät tulot, joten kateellinen en tuollaiselle autoja näpräävälle häviäjälle ole, mutta ihan mielelläni verottajalle tuollaisen ilmiantaisin.

   Lainaa

  15. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Ei kai tämä ole se sama Henri, joka yhdessä toisessa mokassa kiukutteli, kun poliisi oli vienyt ajokortin ylinopeudesta. Että eivät olisi vieneet eli saaneet kiinni, jos olisi ollut oma auto alla jne.

   Lainaa

  16. Tulos: +19 (41 ääntä)
   Siis success. Tossa on sitten kiva ihmetellä kun ei vain yksinkertaisesti ole sitä eläkettä. Ihana sossupummi mmm lovely. Ilmiantaisin. Tyhmät ihmiset on syvältä. Joo ihan varmasti kiva saada ilman veroja jonkun verran rahaa käteen. Siitä rahasta ei vaan ole mitään iloa tässä maailmassa pidemmän päälle.

   Lainaa

  17. Tulos: -35 (53 ääntä)
   Miksi joku hommaa auton ristikseen jos ei osaa edes jakoremmiä vaihtaa? Mutta tuohon verottajalle vasikointiin, entisellä työpaikalla vanhempi naishenkilö kyttäsi kimppakyytiporukoita ja ilmoitteli verottajalle.

   Lainaa

  18. Puolikiero_savolainen 22.7.2014 9:24
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   No sehän nyt on selvä, että joku on jo käräyttänyt Henrin. Taitaa tämä ruuvin kiristelijä olla hieman hyväuskoinen ja höhlä? Noh, kyllä Henri saa tuta valtion voiman, kun käry käy. Toisaalta taas tässä maassa yrittäminen on tehty mahdollisimman kannattamattomaksi näiden verojen takia. Ne tulehduttaa monet pienet yritykset! Olen aina miettinyt tuon "viis" sanonnan tarkoitusta ja alkuperää; siitä viis? Verottajasta viis? Viis teistä? Osaako joku valaista?

   Lainaa

  19. Tulos: -53 (65 ääntä)
   Eläkkeitä ei makseta verorahoista, tiedoksi vaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +97 (103 ääntä)
   Nakke: Eläkkeitä ei makseta verorahoista, tiedoksi vaan. Ei niin, yksinkertaistettuna sitä eläkettä kertyy kun teet töitä elämäsi aikana, eivätkä näin ollen pimeät työt sitä kerrytä.

   Lainaa

  21. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Nättiä, ku omaki viesti jäi lainauksen sisään. :D

   Lainaa

  22. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Urmas Käenpoika: Tätä viimeistä mokaa lukuunottamatta kaikki muut oli täyttä roskaa.
   olen täysin samaa mieltä. tätä mokaa ei voisi edes parhaimmissa kuvitelmissakaan kutsua niin ylistävällä kuvauksella kuin "täyttä roskaa", niin surkea koko moka on.

   Lainaa

  23. Tukipilarit kumoon 22.7.2014 11:46
   Tulos: -59 (117 ääntä)
   pers reikä: Täysin samaa mieltä. Mulla on kohtalaisen hyvät tulot, joten kateellinen en tuollaiselle autoja näpräävälle häviäjälle ole, mutta ihan mielelläni verottajalle tuollaisen ilmiantaisin.
   Teidän kaltaisten valtion mitaleita kalastelevien luusereiden takia ihmiskunta on täysin pihalla, raataa perseensä ruvelle koska "yhteiskunta pyörii veroilla" ja sitten kuolinvuoteella vollottaa lapsenlapsille kuinka harmittaa kun ei tullut pienen pienen elämänsä aikana tehtyä muuta kuin töitä. TEIDÄN verorahoistanne 80% menee rikkaiden porvareiden taskuun, eikä mitään eläkekassaa ole enää 30 vuoden päästä olemassakaan, siinähän elättelette toiveitanne. Minä sen sijaan nautin elämästäni, lapsistani, ja pimeitä töitä teen niin paljon kuin mahdollista koska ei kiinnosta paskanvertaa lyödä rahoja yhteiskuntaan, joka ei toimi niinkuin sen pitäisi. Tässä maassa niin moni asia on LAITONTA mutta käy maalaisjärkeen jotta suosittelen mieluummin seuraamaan sitä maalaisjärkeä kuin pysymään idioottimaisessa talutusnuorassa jossa teitä pidetään silinterihattumiesten pelleinä.

   Lainaa

  24. Tulos: +8 (30 ääntä)
   Nakke: Eläkkeitä ei makseta verorahoista, tiedoksi vaan.
   H-henri? Is that you..?

   Lainaa

  25. isot pojat hei 22.7.2014 11:49
   Tulos: +65 (69 ääntä)
   Nakke: Eläkkeitä ei makseta verorahoista, tiedoksi vaan.
   Eipä, mutta ainoastaan verotetut tulot kerryttävät eläkettä. Eli jollet sitten pistä pimeistä tuloistasi aina osaa säästöön vanhuuden varalle, niin saattaa siinä kuudenkympin pakeilla alkaa kovaakin kundia itkettämään. Ja harvoinhan noita säästellään; uus puhelin vaan kouraan...

   Lainaa

  26. Tulos: +33 (43 ääntä)
   mee: Ilmeisesti verottajalle on laitettu viestiä, kun kerran tännekin on linkitetty. =D Ja hyvä niin. Niillä veroillahan tämä yhteiskunta pyörii. Ja mites sitten vanhana, kun ei tule eläkettä?
   Sitten mennään sossuun ja rahastetaan ahkerien veronmaksajien rahaa sieltä. Nämä harmaan talouden aivokääpiöt pitäisi kaikki täyttää ja panna vitriiniin varoitukseksi muille.

   Lainaa

  27. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Frysil: Jos tästä ilmoitetaan verottajalle, niin eikös kaikki muutkin työ ja palveluryhmiin postaajat pitäisi ilmoittaa?
   Pitäisi. Tottahan toki niin kaikki toimii. Itse käräyttelen päivittäin tekokynsien laittajia ja muista prostituoituja.

   Lainaa

  28. Tulos: -6 (26 ääntä)
   Emmä ainakaa lähtis halvasta palvelusta ilmottamaan.. :D

   Lainaa

  29. Kuusmetrinenkaulahuivi 22.7.2014 14:16
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Annmarie: Ollaan ihan hissukseen. Hei jätkät, ymmärsittekste? Hissukseen? Ei olla veemäisii ja kerrota vaan laitetaan suut suppuun ja ollaan hissukseen, eiksje? Ei verottaja saa tietä jos ollaan ihan hissukseen. Mainitsinko jo, että ei kerrota, ollaan hissukseen…
   x: Jässikät, ihan hissukseen hei.
   Kaapo: Hissukseen vaan…
   Mä en siis ollut ainoa jonka olis tehnyt mieli puuttua keskusteluun ja sanoa että käyttäisit nyt edes synonyymeja hyvä mies. :DD

   Lainaa

  30. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Kas kun ei myy avoimesti pimeää tupakkaa, alkoholia tai huumeita. "ei näistä kukaan kerro" : D

   Lainaa

  31. rottanpää 22.7.2014 14:52
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Mites sit muuten esim tori.fistä löytyvät ilmotukset? Ainakin tietokonehuoltoa sieltä on löytynyt tosi halvalla.

   Lainaa

  32. Tulos: -1 (35 ääntä)
   Minustakin on ärsyttävää, kun parturi tarjoutuu leikkaamaan hiukset parista röökiaskista työajan loputtua. Itse kyllä haluaisin mieluummin maksaa 25 euroa ja saada kuitin. Kaverinikin pitää oman työnsä ohella "hierontakeskusta" (urheiluhieroja) olohuoneessaan ja veloittaa 45 minuutin sportti puolihieronnasta 25 euroa. Ei onnistu! Menen mieluummin Relaxiin, jossa saan ojentaa rehelliselle hierojalle kuittia vastaan 60 euroa. Pitäisi tehdä ilmoitus mokomista ryökäleistä!

   Lainaa

  33. Tulos: -4 (24 ääntä)
   mee: Ja hyvä niin. Niillä veroillahan tämä yhteiskunta pyörii. Ja mites sitten vanhana, kun ei tule eläkettä?
   Kyllä vaan saa kaikki kansaneläkettä vaikka ei olis töitä tehnyt päivääkään. Niin ja sossusta rahaa vielä siihen päälle jos ei riitä.

   Lainaa

  34. Tukipilarit kumoon 22.7.2014 16:40
   Tulos: -8 (48 ääntä)
   Maryb: Kyllä vaan saa kaikki kansaneläkettä vaikka ei olis töitä tehnyt päivääkään. Niin ja sossusta rahaa vielä siihen päälle jos ei riitä.
   Ja sehän se on sinulta pois. Helvetin ruikuttajat lopettakaa se työnteko ja menkää sossuun jos olette noin jumalattoman kateellisia sielä käyville! Ei sillä rahalla elä. "yhteiskunta lakkaa pyörimästä jos kaikki tekee niin" Ei. Ei lakkaa. Tämän hetkinen talousjärjestelmä lakkaa toimimasta. Syökö joku teistä rahaa? Nimenomaan, se ei välttämättä olisi huono juttu. Ei olisi köyhiä, ei olisi rikkaita, olisi ihmisiä jotka tekevät heille sopivaa työtä. Ahdasmielisyys on se mikä teissä vallitsee, mutta loppujen lopuksi se on vain omaan jalkaan puukottamista, ei teidän verorahoillanne loisivia kiinnosta tuon taivaallista mitä te sielä näyttöpäätteittenne ääressä kiukuttelette.

   Lainaa

  35. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kappas kun en muista sanoneeni, että olisi minulta pois tai muutenkaan ruikuttanut. Kunhan nyt vaan korjasin täällä vallinneen käsityksen, että joku muka jäisi vanhuksena ilman rahaa.

   Lainaa

  36. isot pojat hei 22.7.2014 17:55
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   Maryb: Kappas kun en muista sanoneeni, että olisi minulta pois tai muutenkaan ruikuttanut. Kunhan nyt vaan korjasin täällä vallinneen käsityksen, että joku muka jäisi vanhuksena ilman rahaa.
   Ne sossun tuet on kuule pikkusen eri luokkaa kun oikeat eläkkeet. Pari hunttia kelalta vastaan pari tonnia eläkettä; ei ainakaan mun tarvii kahteen kertaan miettiä kumpi kuullostaa paremmalta. Mielummin nyt nuorena maksan pari euroa veroa ja elän vanhana rauhassa kuin jännitän nyt koko ajan kiinnijäämistä ja sitten seittemänkymppisenä juoksen luukulta luukulle itkemässä ruokarahoja. Mutta elämäntapansa kullakin, jokainen tykkää jostain.

   Lainaa

  37. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Annmarie: Ollaan ihan hissukseen. Hei jätkät, ymmärsittekste? Hissukseen? Ei olla veemäisii ja kerrota vaan laitetaan suut suppuun ja ollaan hissukseen, eiksje? Ei verottaja saa tietä jos ollaan ihan hissukseen. Mainitsinko jo, että ei kerrota, ollaan hissukseen…
   Tää kuulostaa niiltä Hesarin sarjakuvilta, missä seikkailee se pingviini ja yksisarvinen. En muista nimeä, enkä jaksa tarkistaa, mutta kyl te tiedätte. Se sarjakuva. Nii.

   Lainaa

  38. Tulos: -39 (55 ääntä)
   Ei veroja kannata maksaa.Veroilla makstetaan vaan somalien ja muiden lasten raiskaajien eläminen täällä.

   Lainaa

  39. Jee jee jorma 23.7.2014 0:27
   Tulos: -29 (43 ääntä)
   Kyllä mua ainakin kyrpis vitusti jos joku mut käräyttäs autohommista, koska teen sitä palkkatyön jälkeen iltaisin pimeänä. millä helvetillä ihmiset luulee et eläis jos ei tekis muuta työtä kuin sitä päivätyötään? Mun rahat menee remontteihin ym harrastuksiin.. vitun kusipäät

   Lainaa

  40. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Tollasista kuuluukin ilmottaa verottajille. Toiset yrittäjät tekee niska limassa duunia maksaen rehellisesti verot ja toiset taas saatana elää makeaa elämää rikollisina.

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Saa hyvät tulot, kun tekee pimeänä työt ja nostaa samalla työttömyystukia.

   Lainaa

  42. Auta armias 23.7.2014 2:05
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Tukipilarit kumoon: Teidän kaltaisten valtion mitaleita kalastelevien luusereiden takia ihmiskunta on täysin pihalla, raataa perseensä ruvelle koska “yhteiskunta pyörii veroilla” ja sitten kuolinvuoteella vollottaa lapsenlapsille kuinka harmittaa kun ei tullut pienen pienen elämänsä aikana tehtyä muuta kuin töitä. TEIDÄN verorahoistanne 80% menee rikkaiden porvareiden taskuun, eikä mitään eläkekassaa ole enää 30 vuoden päästä olemassakaan, siinähän elättelette toiveitanne. Minä sen sijaan nautin elämästäni, lapsistani, ja pimeitä töitä teen niin paljon kuin mahdollista koska ei kiinnosta paskanvertaa lyödä rahoja yhteiskuntaan, joka ei toimi niinkuin sen pitäisi. Tässä maassa niin moni asia on LAITONTA mutta käy maalaisjärkeen jotta suosittelen mieluummin seuraamaan sitä maalaisjärkeä kuin pysymään idioottimaisessa talutusnuorassa jossa teitä pidetään silinterihattumiesten pelleinä.

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Annmarie: Ollaan ihan hissukseen. Hei jätkät, ymmärsittekste? Hissukseen? Ei olla veemäisii ja kerrota vaan laitetaan suut suppuun ja ollaan hissukseen, eiksje? Ei verottaja saa tietä jos ollaan ihan hissukseen. Mainitsinko jo, että ei kerrota, ollaan hissukseen…
   Tää on ihan ku FOK_it

   Lainaa

  44. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Remontteja mainostava kaveri ei nyt ota huomioon, että ko. palstaa voi lukea verottajankin. Kuka tahansa voi olla verohallinnon virkamies, hekin kun ovat tavallisia ihmisiä... :)

   Lainaa

  45. Tulos: +25 (27 ääntä)
   xxx: Ei veroja kannata maksaa.Veroilla makstetaan vaan somalien ja muiden lasten raiskaajien eläminen täällä.
   hyi sossupummeja, ei saa raiskata somalien ja muiden lapsia!

   Lainaa

  46. harmaahärpäke 23.7.2014 16:38
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Miten musta tuntuu, että osa näistä "plää ei pitäis maksaa mitään veroja"-tyypeistä on samoja tyyppejä, jotka nauravat kreikkalaisille, että miten ovatkin onnistuneet ryssimään maansa talouden siihen pisteeseen missä se on nyt, eli kenelläkään ei ole työtä, eikä mitkään julkiset palvelut pelaa. Ovat sitä mieltä, ettei niille pidä antaa mitään lainoja, koska ovat itse omaan tilaansa syypää? No samaa mieltä tukien maksamisesta olen minäkin, ja siitä, että ovat ite syyllisiä. Mutta nämä tyypit eivät kässää sitä, että kaikki palvelut, mitkä on Suomessa ilmaisia tai lähes ilmaisia meille asukkaille, on kustannettu verorahoilla. Ilmaisia on vaikka nyt peruskoulu ja kouluruokailu, kirjastot, urheilukentät, pururadat, uimarannat, erilaiset tuet kuten opintotuki ja toimeentulotuki... eli kaikki ne asiat, joita osa poppoosta pitää itsestäänselvyytenä eikä mitenkään arvostettavana, koska ne on heille olleet ilmiaisia. Lähes ilmaisia vaikka nyt sellaiset tuskin tarpeelliset palvelut kuin vaikka terveydenhoito tai peruskoulun jälkeinen koulutus, opiskelitpa sitten putkimieheksi tai aivokirurgiksi. Joojoo joudut ostamaan koulukirjoja ja maksamaan yliopistoissa ylioppilaskunnan jäsenmaksun (mikä on joku hurja alle satanen per vuosi), voi kyynel. Sehän rinnastuukin joustavasti siihen, että joka lukukaudelle (ts. puolikkaalle vuodelle) joutuisit kaivamaan kuvettasi sellaisen 20 000 euron verran, että voit opiskella. Tällaistakin on maailmalla. Tossa kävin julkisella puolella hammaslääkärissä, ei ollut ilmaista: rapiat 40 euroa oli hampaan paikkaus. Se maksoi vain nelisen kymppiä sen takia, että suurin osa kustannuksista katetaan veroista. Muistakaa se, inisijät.

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Kauppojen ilmoitustauluilla näkee kanssa pimeetä työmarkkinointia harvase kerta. Tekis mieli antaa vinkkiä tällasista kuspäistä jotka ei maksa veroja, eläkemaksuja, vakuutuksia yms. kuluja. Entäs jos käy vahinko ja se talli palaa tai tuo mainittu jakopää remppa meneekin vituiks ja auton moottori hajoo totaalisesti? Millä tää idiootti korvaa asiakkaalle auton vahingon sattuessa kun ei ole sitä vakuutusta? Toivon täydellistä epäonnistumista tällasille mulkuille!

   Lainaa

  48. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Vankilaan siitä, hus.

   Lainaa

  49. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Eiköhän tääkin kaveri maksa niistä palkaksi saaduista rahoista veroa kulutuksen kautta. Kuulostaa siltä että bensaa, alkoholiin ja tupakkaan menee rahaa joka on raskaasti verotettua. Suomessakin yrittäminen on tehty erittäin sen verran hankalaksi ja kalliiksi erilaisella sääntelystä ja verottamalla että ei ihme että on paljon pimeitä tekijöitä. Samaan aikaan suur yritykset voivat kikkailla veroparatiisien avulla veron maksua jossa pyörii huomattavasti suuremmat rahat.

   Lainaa

  50. Rasvat kuuluu leivän päälle 24.7.2014 10:42
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Kotimies: Miksi joku hommaa auton ristikseen jos ei osaa edes jakoremmiä vaihtaa? Mutta tuohon verottajalle vasikointiin, entisellä työpaikalla vanhempi naishenkilö kyttäsi kimppakyytiporukoita ja ilmoitteli verottajalle.
   Sinäkin varmaan käytät vaatteita vaikket niitä osaisikaan korjata? Tai käyttelet älypuhelinta mutta heti sen hajottua menet avuttomana huoltoliikkeeseen? Koska eihän kukaan fiksu ihminen ikinä voisi hankkia mitään sellaista mitä ei itse osaa korjata. Joskus ihmetyttää nämä rasvanäppien leukailut, mutta sitten taas kun katsoo autoamiksen tupakkapaikalle niin eipä juurikaan enää.

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (3 ääntä)
   mee: Ilmeisesti verottajalle on laitettu viestiä, kun kerran tännekin on linkitetty. =D Ja hyvä niin. Niillä veroillahan tämä yhteiskunta pyörii. Ja mites sitten vanhana, kun ei tule eläkettä?
   Kyllähän ne työttömyyseläkettä saa... joka ei kyllä kovin suurta ole.

   Lainaa

  52. Tulos: +4 (10 ääntä)
   jätän vain tämän tähän, jos joku jaksaa vinkata: http://imgur.com/oKaYh5x

   Lainaa

  53. Tukipilarit kumoon 24.7.2014 13:35
   Tulos: -11 (21 ääntä)
   vinkkiä: jätän vain tämän tähän, jos joku jaksaa vinkata: http://imgur.com/oKaYh5x
   Kunnon vasikka. Sinusta pitäisi vinkki antaa. Toivottavasti Feissarimokat poistaa kommenttisi mahd. pian.

   Lainaa

  54. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Tukipilarit kumoon: Kunnon vasikka. Sinusta pitäisi vinkki antaa. Toivottavasti Feissarimokat poistaa kommenttisi mahd. pian.
   Heh, taisi Henri itse tulla kommentoimaan :D Toivottavasti jäät kiinni veropetoksestasi! Sakoista aina kahteen vuotta linnaa luvassa, riippuen petoksesi suuruudesta :) ks. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L29

   Lainaa

  55. Tukipilarit kumoon 24.7.2014 22:50
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   pelle: Heh, taisi Henri itse tulla kommentoimaan Toivottavasti jäät kiinni veropetoksestasi! Sakoista aina kahteen vuotta linnaa luvassa, riippuen petoksesi suuruudesta ks. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L29
   Ei. Kyse on siitä että te helvetin apinat ette ymmärrä mihin verorahat menevät. Jos matti meikäläinen korjaa autotallistaan autoja on koko junttikansa lynkkaamassa häntä rikoksesta, ja samaan aikaan ei tiedetä mistään oikeasta yhtään mitään. Kunhan vain pitää saada vauhkota koska "minä maksan veroja, minä olen yhteiskuntakelpoinen" Tässä sinullekin vähän maahan palautumista: http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/biggest/domain-1810/kuvat/131011_sossupummit_ja_muut_loiset.png Porvarit joita sinäkin tuet vetää rahasi välistä ja valtio velkaantuu kovaa vauhtia. Suomen valtionvelka on tällä hetkellä suurempi kuin Kreikalla silloin kun me heille tukipaketteja jaoimme. Siinähän poljet pientä ihmistä joka yrittää tulla autotallissaan toimeen. Luuseri!

   Lainaa

  56. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Tämä autotallissaan puuhasteleva "matti meikäläinen" ei todellakaan ole mikään sorrettu pieni ihminen, vaan täysi rikollinen ja välistä vetäjä, joka aiheuttaa haittaa koko yhteiskunnalle. Kuvittelet, että haitta syntyy vain "porvareille", mutta tosiasiassa pahiten toiminta kolhii rehtejä duunareita, jotka menettävät työpaikkansa, kun laillinen toiminta ei pysy yhtä kannattavana rikollisen toiminnan vallatessa sen markkinoita. Sinun mallissasi tietenkin kaikki tekisivät itse hommia eikä tarvittaisi yrityksiä - no siinäpä sitten on elämä konkurssissa, jos sattuu vaikka työtapaturma, kun ei olekaan mitään suojaa, mikä on oletus kenellä tahansa työntekijällä nykyään. Kyllä tässä vaan taitaa olla kyseessä sellainen luuseri, että elämänkoulun papereilla ei ole päästy kunnon töihin, ei vissiin edes autokorjaamoon, kun on niin yksinkertaisia hommia nuo mitä tarjoutuu tekemään, ettei taidot taida olla kovin kummoiset. Siinä sitä sitten nostellaan työttömyystukia ja kerätään herravihaa, kunnes päähän pälkähtää "hieno" idea, miten voi saada enemmän rahaa kuin muut. Hyvin ristiriitaista vihata niitä, joilla on enemmän rahaa ja sitten kuitenkin samalla tavoitella itse samaa... Mutta miksi ei saman tien ryöstää pankkia tai jotain isojen ketjujen liikkeitä? Käytännössä samanlaiset vaikutukset toiminnalla olisi - tehdään näennäisesti hallaa isoille yrityksille / porvareille, mutta tosiasissa vain satutetaan tavallista kuluttajaa ja perustyöntekijää. Liekö olet tosiaan Henri vai joku muu anarkistipelle, mutta tiedoksi, että ilmoitin tästä veropetoksesta poliisille, niin kuin ilmoittaisin myös, jos näkisin ryöstön, murron, pahoinpitelyn, murhan tai muun rikoksen. Luultavasti moni muukin on jo ilmoittanut, joten varmaankin pian on pääsy nauttimaan rikollisen elämän kääntöpuolesta :)

   Lainaa

  57. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Miten sain sellaisen kuvan, että pimeän työn teko olisi ihmisten mielestä jotenkin vähemmän hyväksyttävää kuin esim. sossupummeilu? Tällä nyt en tarkoita ihmisiä, jotka eivät yksinkertaisesti löydä töitä, saa todella huonoa palkkaa tai joutuu henkisten/fyysisten sairauksien takia nostamaan toimeentulotukea/muita tukia. Vaan niitä, jotka tekee sitä tahallaan. Pimeitä töitä tekevät kun kuitenkin ovat hyödyksi muille ihmisille ja ovat aktiivisia.

   Lainaa

  58. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Henq91: Miten sain sellaisen kuvan, että pimeän työn teko olisi ihmisten mielestä jotenkin vähemmän hyväksyttävää kuin esim. sossupummeilu? Tällä nyt en tarkoita ihmisiä, jotka eivät yksinkertaisesti löydä töitä, saa todella huonoa palkkaatai joutuu henkisten/fyysisten sairauksien takia nostamaan toimeentulotukea/muita tukia. Vaan niitä, jotka tekee sitä tahallaan. Pimeitä töitä tekevät kun kuitenkin ovat hyödyksi muille ihmisille ja ovat aktiivisia.
   Suuri ero kai on se, että pimeä työ on rikollista toimintaa, kun taas sossupummeilu ei. Sossupummeilu on ihan perseestä, mutta mitäs sille tekisi. Laitetaanko sossupummit vankilaan? Siellä ne sitten elelevät ihan samalla tavalla muiden rahoilla. Pimeä työ ei ole hyödyksi muuta kuin sille, joka sitä tekee. Haittaa aiheutuu välillisesti kaikille muille. Tällainen aktiivisuus on ihan yhtä perseestä kuin sossupummeilu - miksi ei voi laittaa sitä perkeleen toiminimeä/yritystä pystyyn, jos pystyy työllistämään itsensä? Jos firma vielä kasvaa ja työllistää muita, niin win-win. Pimeä työ on itsekästä, vaikka sen miten vääntäisi.

   Lainaa

  59. Tulos: -7 (11 ääntä)
   sampo: Suuri ero kai on se, että pimeä työ on rikollista toimintaa, kun taas sossupummeilu ei. Sossupummeilu on ihan perseestä, mutta mitäs sille tekisi. Laitetaanko sossupummit vankilaan? Siellä ne sitten elelevät ihan samalla tavalla muiden rahoilla. Pimeä työ ei ole hyödyksi muuta kuin sille, joka sitä tekee. Haittaa aiheutuu välillisesti kaikille muille. Tällainen aktiivisuus on ihan yhtä perseestä kuin sossupummeilu – miksi ei voi laittaa sitä perkeleen toiminimeä/yritystä pystyyn, jos pystyy työllistämään itsensä? Jos firma vielä kasvaa ja työllistää muita, niin win-win. Pimeä työ on itsekästä, vaikka sen miten vääntäisi.
   Aivan juu, nyt puhuttiin firman pyörittämisestä pimeenä. Se on kyllä aivan perseestä. Ite puhuin enneminkin siitä, että jos laillinen firma pitää nyt esimerkiksi silloin tällöin lyhyitä aikoja pimeetä työvoimaa, esim. kesätyöläisiä tai pätkätyöläisiä. Puhun n. max kuukauden ajanjaksoista pimeetä duunia. Onko tämä niin paheksuttavaa?

   Lainaa

  60. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Veles: Aivan juu, nyt puhuttiin firman pyörittämisestä pimeenä. Se on kyllä aivan perseestä. Ite puhuin enneminkin siitä, että jos laillinen firma pitää nyt esimerkiksi silloin tällöin lyhyitä aikoja pimeetä työvoimaa, esim. kesätyöläisiä tai pätkätyöläisiä. Puhun n. max kuukauden ajanjaksoista pimeetä duunia. Onko tämä niin paheksuttavaa?
   Tarkoitatko, että täyden pimeänä pyörittämisen sijaan tehdään vain pieni osa pimeänä? Kaipa se on vähemmän paheksuttavaa, mutta samalla tavalla voisi ajatella, että pahoinpitely on vähemmän paheksuttavaa kuin tappo... Kuitenkin tietyillä pelisäännöillä mennään, esim. pienituloisen ei tarvitse maksaa yhtä paljon veroja (tai ollenkaan), kuin suurituloisten. Jos jossakin on epäkohta, niin pitäisi yrittää vaikuttaa ennemmin lainsäädäntöön, kuin "ottaa oikeus omiin käsiin". Ei muuta kun kansalaisaloitetta pätkätöitten verovapauden puolesta vetämään, jos se tuntuu hyvältä ajatukselta.

   Lainaa

  61. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Tässä Kirjoittelee itse tämä kyseinen "autonkorjaaja" En ymmärrä miten ihmiset suhtautuvat tälläiseen niin negatiivisesti? ja toisekseen onko se teidän ongelma jos verottaja juoksee minun perässä? kolmannekseen olen ihan koulut ja armeijat käyny sekä normaaleissa päivätöissä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana. Sivutöinä olisin voinut hoitaa tälläistä ihmisille jotka eivät halua pulittaa suuria summia autohuollosta. T:Henri

   Lainaa

  62. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Moro!: Tässä Kirjoittelee itse tämä kyseinen “autonkorjaaja” En ymmärrä miten ihmiset suhtautuvat tälläiseen niin negatiivisesti? ja toisekseen onko se teidän ongelma jos verottaja juoksee minun perässä? kolmannekseen olen ihan koulut ja armeijat käyny sekä normaaleissa päivätöissä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana. Sivutöinä olisin voinut hoitaa tälläistä ihmisille jotka eivät halua pulittaa suuria summia autohuollosta. T:Henri
   Eihän kukaan halua maksaa enempää kuin on tarvis. Syöt muitten leipää, kun vedät välistä. Itse juuri automekaanikkona päivätöissä, joten vituttaa kun viet tavallaan minunkin työt, eikä voi hinnoissa kilpailla reilusti, kun ei halua rikkoa lakia! Onneksi ihan kaikki eivät ole samanlaisia idiootteja kuin sinä ja toivottavasti jäät kiinni, että on edes yksi poissa.

   Lainaa

  63. Tulos: +20 (20 ääntä)
   "En ymmärrä miten ihmiset suhtautuvat tälläiseen niin negatiivisesti?" Olet käynyt koulut. Ne kustannettiin verovaroista. Ajat päivätöiksesi yhdistelmäajoneuvoa. Sen alla on asfaltti, jonka routavaurioiden korjaus kustannetaan verovaroista. Jos joku kolaroi autosi, oikeuslaitos varmistaa, että vauriot menevät maksuun. Oikeuslaitos, poliisi ja ulosottomies kustannetaan verovaroista. Jäät joskus eläkkeelle ja alat sairastelemaan. Lääkkeesi, leikkauksesi, hoitajiesi palkka ja sairasvuodepaikkasi kustannetaan verovaroista. Automekaanikot tekevät työtä, josta saa palkkaa ja maksetaan veroa. Asiakkaat valitsevat mekaanikkonsa osin laadun, osin hinnan perusteella. Jos joku polkee hintoja kiertämällä veroja, rehelliset yrittäjät menettävät asiakkaita ja yrityksiä menee konkurssiin. Entiset yrittäjät joutuvat nostamaan tämän jälkeen rahaa Kelasta, mikä kustannetaan verovaroista. Samalla valtio menettää verotuloja, jolloin muut joutuvat maksamaan vielä enemmän veroa. Sen jälkeen aletaan sulkemaan vanhainkoteja ja kouluja. Ja se, että muutkin, ei oikeuta siihen, että minäkin. Niin ne muutkin ajattelevat. Jokainen on vastuussa vain omasta moraalistaan.

   Lainaa

  64. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Henrin aivotoiminta on pikkulapsen tasolla, samaa luokkaa kuin täällä mokissakin nähdyt "painetaan lisää rahaa, niin köyhyys loppuu"-tyypit

   Lainaa

  65. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tukipilarit kumoon: Teidän kaltaisten valtion mitaleita kalastelevien luusereiden takia ihmiskunta on täysin pihalla, raataa perseensä ruvelle koska “yhteiskunta pyörii veroilla” ja sitten kuolinvuoteella vollottaa lapsenlapsille kuinka harmittaa kun ei tullut pienen pienen elämänsä aikana tehtyä muuta kuin töitä. TEIDÄN verorahoistanne 80% menee rikkaiden porvareiden taskuun, eikä mitään eläkekassaa ole enää 30 vuoden päästä olemassakaan, siinähän elättelette toiveitanne.
   Kyllä se fakta vain on, että ne "rikkaat porvarit" maksavat sinunkin elämisesi eli se Kelalta ja sossusta tuleva raha on tullut verojen kautta niiltä ketkä töissä käyvät ja maksavat veroja.

   Lainaa

  66. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Työtön = tyhmä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: verot, vero, pimeä, verottaja, auto, korjaus, huolto, korjaamo