Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Isovanhempien vierailu

Mummo pistää kämpän palasiksi kuin vanha rokkari konsanaan.
Isovanhempien vierailu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 40 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -182 (352 ääntä)
      #Vakuutuspetos

      Lainaa

    2. Tulos: +800 (818 ääntä)
      ihan kuin jostain slapstick-komediasta

      Lainaa

    3. Tulos: -154 (336 ääntä)
      Teki kipeää jo lukeakin. Feissarimokat, kiittäkää valitsemaanne ylempää tahoa siitä, että olen kiltti ihminen enkä haasta teitä oikeuteen henkisestä pahoinpitelystä!

      Lainaa

    4. Tulos: +828 (888 ääntä)
      Kuka perkele pitää kissan juomakuppia TV tason yläpuolella?!?!? Johan se kisumisu itsekin sen sieltä nopeasti kippaa telkkarin päälle...

      Lainaa

    5. vanhukset hoitolaan 22.7.2014 2:26
      Tulos: -277 (397 ääntä)
      tämän takia mummot suoraan vanhainkotiin ettei pääse riehumaan. tai sitten vaan eutanasiaa ettei tuhlaa meidän verorahoja !

      Lainaa

    6. Tulos: -67 (167 ääntä)
      En oikeesti oo ikinä nauranut näin paljon. Ei herran jestas xDDD miten kenellekään voi käydä noin?? XD vedet vaan valuu silmistä eikä loppua näy... Toivottavasti selviän tästä hengissä. Nope ei naurattanut. Lol

      Lainaa

    7. Deep Anal-Ice 22.7.2014 3:56
      Tulos: +106 (172 ääntä)
      Boss93: Kuka perkele pitää kissan juomakuppia TV tason yläpuolella?!?!? Johan se kisumisu itsekin sen sieltä nopeasti kippaa telkkarin päälle…
      Käsittääkseni jutussa mainittiin maljakon olevan tv-tasoLLA ei sen yläpuolella? Ja kissat tastovat olla itsepäisiä ja kekseliäitä, meilläkin kissan kupissa on puhdasta vettä mutta ei vesi pitää juoda kukkamaljakoista, lavuaarista/suoraan hanasta tai vaikka jonkun ihmisolennon juomalasista mieluummin kuin siitä omasta kupista.... En myöskään huomannut että vesi olisi valunut telkkarin päälle vaan Sinisäde soittimen ja kotiteatterin niskaan... Tv vaan kupsahti turvallee kaatuneen DVD-hyllyn takia... Jonka kaatoi mummo... Joka otti hyllystä tukea kun tuli parvekkeelta... P.S. Kissat on aika ketteriä ja pystyvät kyllä seikkailemaan hyllyilla tiputtelematta mitään jos vain haluavat....

      Lainaa

    8. Tulos: +147 (203 ääntä)
      No kyllä on tyhmää laittaa se vesikippo/kukkavaasi/juomalasi/mikä tahansa missä on vettä siihen, missä on kaikki kämpän kalliit sähkölaitteet... Tai edes pistorasioita. Odotin kuitenkin loppuhuipennusta, koska kämpän kerrottiin menneen remonttikuntoon, mutta lopputulos olikin vain kolikon kokoinen kolo seinän rappauksessa?! Miksi maljakon ehjänä pysymisestä huomauttaminen oli virhe? Luulin tuollaisen building up the momentin jälkeen sen vielä menevän rikki. Kovasti oli yritystä kerronnassa, mutta joskus voisi vaan olla yrittämättä niin hirveästi. Jos juttu ei ole hauska, se ei siitä paremmaksi väkisin vääntämällä muutu.

      Lainaa

    9. (T)reissaaja 22.7.2014 5:24
      Tulos: +51 (111 ääntä)
      vanhukset hoitolaan: tai sitten vaan eutanasiaa ettei tuhlaa meidän verorahoja !
      Haluat siis vanhusten kuolemaa verorahojen takia? Siis voi kristus... ...vihaan sua jo nyt. Muista kuule kunnioittaa vanhuksia ja muista myös, että saatat olla joskus itsekin vanha =)

      Lainaa

    10. Tulos: -8 (44 ääntä)
      Valot siitä nyt ei mee, jos pistorasiaan vettä valuu eikai nyt nii perseellään oo, että samassa ryhmässä valaistus ja pistorasiat.. Eikä se vesi oikein pääse valumaan ja oilosullemaan mitään, joten sinälläänkään ei voi ykskään sulake (/johdonsuoja) napsahtaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +75 (75 ääntä)
      jaa a: Valot siitä nyt ei mee, jos pistorasiaan vettä valuu eikai nyt nii perseellään oo, että samassa ryhmässä valaistus ja pistorasiat.. Eikä se vesi oikein pääse valumaan ja oilosullemaan mitään, joten sinälläänkään ei voi ykskään sulake (/johdonsuoja) napsahtaa.
      Jaa'a, aika oudolta se mustakin kuulostaa, mutta en tiedä voisko vaikuttaa jos hän käyttäs vaikka jalkalamppua? (Itse nimittäin käytän jalkalamppua olohuoneen valaisussa.)

      Lainaa

    12. Sähköalan ammattilainen 22.7.2014 7:19
      Tulos: +93 (93 ääntä)
      jaa a: Valot siitä nyt ei mee, jos pistorasiaan vettä valuu eikai nyt nii perseellään oo, että samassa ryhmässä valaistus ja pistorasiat.. Eikä se vesi oikein pääse valumaan ja oilosullemaan mitään, joten sinälläänkään ei voi ykskään sulake (/johdonsuoja) napsahtaa.
      Vielä 80-luvulla laitettiin varsinkin kerrostaloasunnoissa samaan ryhmään (sulakkeeseen) saman huoneen valaistus ja pistorasiat.

      Lainaa

    13. Juurikin niin perseellään 22.7.2014 7:38
      Tulos: +76 (76 ääntä)
      jaa a: Valot siitä nyt ei mee, jos pistorasiaan vettä valuu eikai nyt nii perseellään oo, että samassa ryhmässä valaistus ja pistorasiat.. Eikä se vesi oikein pääse valumaan ja oilosullemaan mitään, joten sinälläänkään ei voi ykskään sulake (/johdonsuoja) napsahtaa.
      Asun 60-luvun kerrostalossa ja sulakkeen napsahtaessa imuroidessa (pistorasiaan kytkettynä) menee parista huoneesta myös valot. Ottamatta nyt kantaa siihen, pääseekö valuva vesi pistorasiaan ylipäätään.

      Lainaa

    14. Tulos: +125 (129 ääntä)
      Deep Anal-Ice: P.S. Kissat on aika ketteriä ja pystyvät kyllä seikkailemaan hyllyilla tiputtelematta mitään jos vain haluavat….
      Kahden kissan omistajana tiedän kyllä tämän, mutta kissat saattavat myös usein olla vittumaisia olentoja ja pudottaa lähes tavaran kuin tavaran lattialle ihan vain sen takia, että se tavara putoaa...

      Lainaa

    15. Tulos: +25 (49 ääntä)
      Arvasin heti, että nyt puhutaan Ikea-laadusta! :D Ja kuka pitää kissan vesikuppia lähelläkään telkkaria? Kissat saattaa lennättää sen kupin muutenkin jokapaikkaan. Kissan juomapiste kuuluu olla lattialla. Eikä kissankaan kuulu olla tv-tasolla.

      Lainaa

    16. Tulos: -40 (62 ääntä)
      Aika syyllistävään sävyyn puhuu isovanhemmista, kun oikeasti kuka tahansa olis voinut nojata siihen hyllyyn ja saada sen kaatumaan. Ne on just niitä KAUHUTUHOAJAISOVANHEMPIA, kun ne on niin vanhoja ettei osaa enää ees normaaleissa asunnoissa elää..

      Lainaa

    17. Puolikiero_savolainen 22.7.2014 9:14
      Tulos: -44 (56 ääntä)
      Jäin miettimään tämän kirjoituksen tarkoitudta: kävikö nyt vain näin, vai kävikö vaan jotain pientä ja koittaako tämä lapsenlapsi nyt lypsää vanhusten rahat?

      Lainaa

    18. Tulos: +3 (15 ääntä)
      Tässä on mummo, joka kaatoi DVD-hyllyn, joka telkkarin... :D http://www.youtube.com/watch?v=23WbVEUyyLE

      Lainaa

    19. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Boss93: Kuka perkele pitää kissan juomakuppia TV tason yläpuolella?!?!? Johan se kisumisu itsekin sen sieltä nopeasti kippaa telkkarin päälle…
      Itte pidän lattialla ja sielläkin suoja-astiassa. Kisut tykkäävät juoda korkeasta astiasta eli siis olutlasista, mutta se seisoopi peltisessä juomakupissa, jottei hikoile parkettiin rinkulaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Sähköalan ammattilainen: Vielä 80-luvulla laitettiin varsinkin kerrostaloasunnoissa samaan ryhmään (sulakkeeseen) saman huoneen valaistus ja pistorasiat.
      Tässäkin 90-luvun kämpässä menee saman vikavirtasuojan taakse valaisimet ja pistorasiat.

      Lainaa

    21. Tulos: +7 (41 ääntä)
      (T)reissaaja: Haluat siis vanhusten kuolemaa verorahojen takia? Siis voi kristus… …vihaan sua jo nyt. Muista kuule kunnioittaa vanhuksia ja muista myös, että saatat olla joskus itsekin vanha =)
      Ihmistä pitää siis kaikissa olosuhteissa kunnioittaa silloin kun hän on vanha - siitäkin huolimatta, että hän olisi tyhmä, ilkeä tai ärsyttävä? Bullshit. Ei ikä tee autuaaksi. Jani Volasen sanoin: "Tyhmä vanhus on tyhmä vanhus, viisas vanhus on viisas vanhus."

      Lainaa

    22. kyseinen Sini 22.7.2014 12:43
      Tulos: +76 (76 ääntä)
      Se kaveri, joka tän on tänne lähettäny: et sitten koko juttua laittanu. :D loppu menee näin: "... Tänään sitten löin telekkarin ja DVD-soittimen seinään. DVD-soitin hyrähti iloisesti ja ehdin jo huokaista helpotuksesta. Vaan telkkarissa ei mitään eloa. Ei valoa, ei kuvaa, ei ääntä, ei edes naksausta kuulu, kun koittaa power-näpykkää painella. Molemmat laitteet on kytkettynä samaan pistorasiaan ja vain toinen toimii. KYSYMYS KUULUUKIN: Onko mun telekkari rikki? Se kuitenki kaatu napakasta iskusta naamalleen, sai vettä niskaansa ja pistorasiakin ui vielä eilen kissan janojuomasta. Onko MITÄÄN tehtävissä? Korjaako kukaan telekkareita enää? Marssinko heti Giganttiin? ps. Onneks pappa vaihto mun saunan lampun. Nyt siellä on VIHDOIN valot. pps. Oispa se maljakko sittenki menny rikki. Sirpaleet ois saattanu tuoda onnea." Totuus on joskus tarua ihmeellisempää. :) Nyt on uusi ja toimiva TV ja mummonki kanssa asiat kunnossa, no hard feelings. Seinä on tosin edelleen korjaamatta. Kissan juomamaljakkokin on nykyään keittiön työtasolla (koska niin kuin joku aiemmin mainitsi, kissat on itsepäisiä urpoja ja suostuu juomaan vain erikoisista paikoista).

      Lainaa

    23. Kuusmetrinenkaulahuivi 22.7.2014 14:19
      Tulos: +29 (29 ääntä)
      Deep Anal-Ice: Käsittääkseni jutussa mainittiin maljakon olevan tv-tasoLLA ei sen yläpuolella? Ja kissat tastovat olla itsepäisiä ja kekseliäitä, meilläkin kissan kupissa on puhdasta vettä mutta ei vesi pitää juoda kukkamaljakoista, lavuaarista/suoraan hanasta tai vaikka jonkun ihmisolennon juomalasista mieluummin kuin siitä omasta kupista….
      Meilläki kelpaa vaan kastelukannusta..

      Lainaa

    24. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Minua pelotti jo ylipäätään että exän katti kiipeili tv-tasolla tai missään muuallakaan jossa oli jotain minun tavaroitani. Jokusen kerran tottakai hyppeli tietokonepöydälle ja ties minne jonnekka ei ollut todellakaan lupaa kiipeillä. Onneksi nyt ei mitään kummempaa vahinkoa saanut aikaan, pystyssä oleva Playstation2 taisi muutaman kerran kellahtaa kyljelleen. Eikun perkele, tiputtihan se kahdesti verhotangon alas.

      Lainaa

    25. rottanpää 22.7.2014 14:54
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      "Onneksi maljakko ei särkynyt!" Kuolin :,DDD

      Lainaa

    26. Tulos: -27 (51 ääntä)
      Mulle tuli kyllä jotenkin huono fiilis tästä koko jutusta. Nehän on vain tavaroita, jotka meni rikki. Sentään mummolle ei käynyt vahinkoa. Minä antaisin vaikka kaikki huonekaluni ja elektroniikkalaitteeni, jos saisin edesmenneet isovanhempani takaisin :/

      Lainaa

    27. Tulos: +17 (17 ääntä)
      N: Itte pidän lattialla ja sielläkin suoja-astiassa. Kisut tykkäävät juoda korkeasta astiasta eli siis olutlasista, mutta se seisoopi peltisessä juomakupissa, jottei hikoile parkettiin rinkulaa.
      N: Itte pidän lattialla ja sielläkin suoja-astiassa. Kisut tykkäävät juoda korkeasta astiasta eli siis olutlasista, mutta se seisoopi peltisessä juomakupissa, jottei hikoile parkettiin rinkulaa.
      Minun katti suostuu juomaan vettä vaan kattiloista.. Kissanmaito menee kyllä ihan juomakupista mutta vesi ei samanmoisesta astiasta kelpaa,kattila sen olla pitää :DD Pidän kanssa kaikki kipot lattialta,helpompi ne on lattialta siivota jos siivottavaa tulee.

      Lainaa

    28. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Kuulosti ihan asunnon Final Destinationalilta.

      Lainaa

    29. Tulos: +7 (11 ääntä)
      "Kissan juomakippona toimiva maljakko.."

      Lainaa

    30. Tulos: +32 (32 ääntä)
      niin: Aika syyllistävään sävyyn puhuu isovanhemmista, kun oikeasti kuka tahansa olis voinut nojata siihen hyllyyn ja saada sen kaatumaan.Ne on just niitä KAUHUTUHOAJAISOVANHEMPIA, kun ne on niin vanhoja ettei osaa enää ees normaaleissa asunnoissa elää..
      Oiskohan nyt viitattu siihen, että yleensä tällaista tuhoa syntyy lapsista ja rellestävistä teineistä, ei rauhallisista ja hitaista vanhuksista? :)

      Lainaa

    31. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Boss93: Kuka perkele pitää kissan juomakuppia TV tason yläpuolella?!?!? Johan se kisumisu itsekin sen sieltä nopeasti kippaa telkkarin päälle…
      Kuka perkele osaa lukea noin hienosti?

      Lainaa

    32. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Onneks joku tajus laittaa jutun lopun, ei tossa tarinassa olis muuten ollu mitään pointtia tai kunnon loppua.

      Lainaa

    33. Tulos: +2 (8 ääntä)
      ...tuli mieleen huono Hollywood-komediaelokuva. :D

      Lainaa

    34. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Nonnu: …tuli mieleen huono Hollywood-komediaelokuva.
      Mr Bean tuosta eniten tulee mieleen. : D

      Lainaa

    35. Tulos: +21 (21 ääntä)
      dorena: Mulle tuli kyllä jotenkin huono fiilis tästä koko jutusta. Nehän on vain tavaroita, jotka meni rikki. Sentään mummolle ei käynyt vahinkoa. Minä antaisin vaikka kaikki huonekaluni ja elektroniikkalaitteeni, jos saisin edesmenneet isovanhempani takaisin :/
      Eiköhän tässä mainittu ne isovanhemmat vaan siksi, että ne sen sattui saamaan aikaan. Ei Sini puhunut pahaan tai arvostelevaan sävyyn heistä, kertoi vaan, mitä visiitillä oli sattunut tapahtumaan. Eri luokkaa olis ollu sellainen "siis eikääää, mun ikivanhat ksovanhemmat hajotti koko kämpän vihaan niitääää", jollaista tässä ei nähty. Itse en pahoittaisi tästä mieltäni. Hauska tarina.

      Lainaa

    36. kommentoijaja 27.7.2014 2:21
      Tulos: -5 (19 ääntä)
      Boss93: Kahden kissan omistajana tiedän kyllä tämän, mutta kissat saattavat myös usein olla vittumaisia olentoja ja pudottaa lähes tavaran kuin tavaran lattialle ihan vain sen takia, että se tavara putoaa…
      Tätä aina ihmettelen, että miksi suuri osa kissan omistajista antaa niiden rellestää miten haluaa, hyppiä pöydille jne. Parhaimmat näköjään säilyttää vesikippojakin erikoisissa paikoissa. Meillä on kyllä kissat opetettu olemaan hyppimättä pöydille ja tietävät kyllä mitä saa tehdä jne. Ei se kissa tyhmä eläin ole, vain itsepäinen.

      Lainaa

    37. Tulos: -18 (18 ääntä)
      dvd-hylly? Siis joku teline jossa ne on näytillä? Mitä helvettiä? Ihan oikein jos pitää dvd tai cd- levyjä näytillä.

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Kämppä remonttiin? Tavaraa hajos. Onkohan tää se sama kuka pelkäs likasia laseja siinä yhdessä "Pahin päivä ikinä"- jutussa?

      Lainaa

    39. heimosenkeimo 16.11.2021 0:21
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      mummot on syyntakeettomia koska ne on nii mukavia ettei niille voi suuttua.

      Lainaa

    40. Laaja maahinen 29.6.2023 2:20
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Deep Anal-Ice: Käsittääkseni jutussa mainittiin maljakon olevan tv-tasoLLA ei sen yläpuolella? Ja kissat tastovat olla itsepäisiä ja kekseliäitä, meilläkin kissan kupissa on puhdasta vettä mutta ei vesi pitää juoda kukkamaljakoista, lavuaarista/suoraan hanasta tai vaikka jonkun ihmisolennon juomalasista mieluummin kuin siitä [...]
      TV-TASOLLA PILKKU EI SEN YLÄPUOLELLA. Mikä siinä on niin vaikeeta?!?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: remontti, asunto, mummo, isovanhemmat, isoisä, isoäiti, vaari, pappa, tuho, turbomummo tuhoaa talon