Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lihafobia

"Koskin jauhelihaan!"
Lihafobia

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +403 (759 ääntä)
   Jotenkin surullista, että reilu kakskymppine ei oo eläissään koskenu raakaan lihaan. Mie muistan ainaki ku iskä nylki jänistä keittiön lavuaarissa kun olin viiden vanha (huom, ikää mulla nyt 19v) ja olen edelleen onnellisesti lihansyöjä.

   Lainaa

  2. jukkapalmu 6.4.2013 8:09
   Tulos: -33 (175 ääntä)
   Madon munat haisee joo.

   Lainaa

  3. Tulos: -233 (611 ääntä)
   Papilona: Jotenkin surullista, että reilu kakskymppine ei oo eläissään koskenu raakaan lihaan. Mie muistan ainaki ku iskä nylki jänistä keittiön lavuaarissa kun olin viiden vanha (huom, ikää mulla nyt 19v) ja olen edelleen onnellisesti lihansyöjä.
   Ei, olet sekasyöjä. Ellet sitten syö pelkkää lihaa. Enkä sanoisi, että sekasyönti on kerskumisen aihe nykypäivänä, ellet pyydystä kaikkea syömääsi itse.

   Lainaa

  4. Tulos: +121 (269 ääntä)
   Lukiessani tuota Jennin päivitystä, mietin, että onpa kyllä dorka ihminen. Ei siksi, etteikö olisi koskenut paljain käsin raakaan jauhelihaan ennen 23 ikävuotta, vaan siksi, että tekee siitä noin typerän päivityksen. Luulisi kuitenkin tiedostavan, että on "epänormaalia" olla koskematta paljain käsin raakaan jauhelihaan tuohon ikään mennessä. Silti on pakko heittää tommonen "IIK KOSKIN LIHAAN PALJAINKÄSIN" -setti. Lukiessani kommentit madoista menetin uskoni ihmisyyteen. Idiootti.

   Lainaa

  5. Tulos: +59 (173 ääntä)
   Iina: Ei, olet sekasyöjä. Ellet sitten syö pelkkää lihaa. Enkä sanoisi, että sekasyönti on kerskumisen aihe nykypäivänä, ellet pyydystä kaikkea syömääsi itse.
   Vaikka niin, mutta minä osaan sentään valmistaa sen raa'an lihan jonka ostan, enkä osta mitään mummonlihapullia tai muita eineksiä. Eli kyllä voin rehellisesti myöntää olevani seksyöjä sitten. En rupea häpeilemään sitä.

   Lainaa

  6. hirvensyöjä 6.4.2013 10:20
   Tulos: +43 (127 ääntä)
   Papilona: Jotenkin surullista, että reilu kakskymppine ei oo eläissään koskenu raakaan lihaan. Mie muistan ainaki ku iskä nylki jänistä keittiön lavuaarissa kun olin viiden vanha (huom, ikää mulla nyt 19v) ja olen edelleen onnellisesti lihansyöjä.
   Oon 21-vuotias enkä oo koskenut raakaan lihaan (näin vapaaehtoisesti), vaikka omassakin perheessä on nyljetty jos jonkimoista pupua ja lintua ym. Aina oon lihaa syönyt, koska hyväähän se on. Jokin siinä vain inhottaa ja käytän aina kumihanskoja esim. maksaa ja fileetä pilkkoessa. Lihaa syön siis kyllä onnellisena ja teen kaiken ihan alusta saakka itse (:

   Lainaa

  7. Tulos: +63 (105 ääntä)
   Ja yläasteella esimerkiki kotsan tunneilla Jenni istui ja söi, eikä tehnyt ruokaa ollenkaan?

   Lainaa

  8. Tulos: -87 (153 ääntä)
   No onhan se kieltämättä aika vitun sairasta. Täysin sama asia toi jauheliha ku ihmisen liha mihin en ainakaan itse voisi pitkällä tikullakaan koskea. Miksi ihmiset ei kunnioita eläimiä? toivon että sellaiset ihmiset syntyy sikana niin sittenpähän tietää ;)

   Lainaa

  9. Tulos: -5 (77 ääntä)
   matokuurille, hahahaha senkin typerä tyttölapsi

   Lainaa

  10. Tulos: -15 (61 ääntä)
   No on todella ihmeelistä jos olet koskenut jauhelihaan!!!!!!Mistä näitä taukkeja oikeen löytyy??

   Lainaa

  11. Tulos: -107 (127 ääntä)
   Kyllä mua kuvottaa nämä hölmöt maalaiset. Kaikki typerimmät päivitykset täälläkin tuntuvat olevan järjestään mie-sie-uunojen sekoiluja.

   Lainaa

  12. Tulos: +58 (74 ääntä)
   On sitä paljon kummallisempiakin fobioita olemassa. (Nimim. Vauvafoobikko)

   Lainaa

  13. Tulos: +13 (39 ääntä)
   Kurjuuksien kurjuus. Ilkeät pojat kiusaa Jenniä. Nyt Jenni ei enää suostu koskemaan lihaan puhumattakaan siitä että ottaisi sen suuhunsa.

   Lainaa

  14. Tulos: -35 (85 ääntä)
   Jos jauheliha kammottaa, ei kannata vissiin ryhtyä sukupuolielämää harjoittamaan. Siinä joutuu iiiiiiisojen matojen kanssa tekemisiin ja erilaisten limojen.

   Lainaa

  15. Tulos: +24 (52 ääntä)
   No voi jeesus oikeasti mistä näitä avuttomia ihmisiä tulee. Köksän tunneillakaan ei jenni vissiin tehnyt mitään jos ei uskalla koskea ruokaan? Muistan kun minunkin tunneilla oli näitä yksilöitä joilla ei riittänyt aivot edes jauhelihapaketin avaamiseen, mihinkään ei ikinä koskettu (tai sen jälkeen uitiin desinfiointiaineessa jos sattui edes sipuliin koskemaan) eikä osattu edes kananmunaa rikkoa. Kyllä minäkin käytän aina suojakäsineitä kokatessa pahan atooppisen ihon takia kun ei ole hirveästi varaa kastella sitä ihoa jatkuvasti tai päästää mitään ruoka-aineita iholle jos se on jostain rikki, mutta tollanen menee kyllä jo liian pitkälle.

   Lainaa

  16. Tulos: +38 (66 ääntä)
   Ei kai se niin outoa ole jos ei ole aikaisemmin raakaan jauhelihaan koskenut käsillään? Aika useinhan se vaan kipataan suoraan sieltä paketista pannulle paistumaan.

   Lainaa

  17. Tulos: +26 (46 ääntä)
   Suuren osan lapsuudestani lihapullia äidin kanssa paljain käsin pyöritelleenä (ja vähän jopa sitä mönjää maistelleena) tämä moka hämmensi hiukan.

   Lainaa

  18. Tulos: -81 (93 ääntä)
   Jotenkin surullista, että reilu kakskymppine ei oo eläissään koskenu raakaan lihaan. Mie muistan ainaki ku iskä nylki jänistä keittiön lavuaarissa kun olin viiden vanha (huom, ikää mulla nyt 19v) ja olen edelleen onnellisesti lihansyöjä.
   No siellä landella nyt on muutenkin vähän kieroon kasvanutta porukkaa...

   Lainaa

  19. Tulos: -20 (26 ääntä)
   tää on upeeta, että tällänen ihminen, kun jenni ylipäätään syö lihaa. huhhuh..

   Lainaa

  20. Tulos: +32 (38 ääntä)
   miC: Lukiessani tuota Jennin päivitystä, mietin, että onpa kyllä dorka ihminen. Ei siksi, etteikö olisi koskenut paljain käsin raakaan jauhelihaan ennen 23 ikävuotta, vaan siksi, että tekee siitä noin typerän päivityksen. Luulisi kuitenkin tiedostavan, että on “epänormaalia” olla koskematta paljain käsin raakaan jauhelihaan tuohon ikään mennessä. Silti on pakko heittää tommonen “IIK KOSKIN LIHAAN PALJAINKÄSIN”-setti. Lukiessani kommentit madoista menetin uskoni ihmisyyteen. Idiootti.
   Ja "epänormaalit" luonteenpiirteetkö pitäis vaan häpeissään pitää piilossa? Ei johda terveeseen itsetuntoon, usko pois. En lähde tekemään oletuksia Jennin peloista, mutta fobioiden suhteen on vaikeampi pysyä järkevänä ja kriittisenä kuin normaalien asioiden, madonmuniin viitaten.

   Lainaa

  21. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Mä muistan ylä-asteella, kun piti jotain sian maksaa leikata yms. Minä ja yks toinen likka oltiin ainoot jotka koski koko lihaan. Sit kaks omaa kaveria sitten menivät jonnekkin luokan nurkkaan istumaan kun ei muka voinut katsoa (esittivät vaan). Opettaja sitten vähän vinoili (ihan syystäkin), että jos ei lihaan muka pysty koskemaan niin miten sitä muka pystyy koskaan ruokaa tekemään itse, kun ei kumpikaan mitään kasvissyöjiä ollu. Toisen kaverin käytös ihmetytti, kun hän ei yleensä esitä mutta sillon oli näemmä pakko. Ja no taa toinen kaveri matki sitten kaikkee mitä se toinen teki. Mut itekki oon sitä mieltä, että jos sä pystyt lihaa syömään ja haluat sitä syödä niin kyllä sun siihen pitää koskeakkin. Ei kukaan koko sun loppuelämää voi tulla valmistamaan sulle ruokaa vaan sentakia, ettet sä voi koskee raakaan lihaan. Itse mokaan liittyen tyttönen teki kyllä ihan hyvin että otti itteään niskasta kiinni. Ehkä kummiskin hieman ilkeää kavereilta mennä sit kaikkee matoja tyrkyttämään siihen jos neiti just pääs kammosta eroon. Mut toivottavasti pitää pään kylmänä ja ei usko sitä paskaa mitä ne kaverit sulle sepittää. Surullistahan se ois jos noi ois viimeset lihapullat mitä toi neiti päättää väsää.

   Lainaa

  22. Tulos: +11 (37 ääntä)
   Mulle on pikkulikasta asti näytetty, miten riista nyljetään ja teurastetaan ja kun olin tarpeeksi iso yltämään keittiön tiskialtaaseen niin veli tai isä tuli taloon ja sanoi "puhista noi" ja tunki käteen muovikassin täynnä esim. hirven verisiä sisäelimiä. Pidin kaikkea tätä mielenkiintoisena ja hyvänä hygienian ja anatomian opetuksena. On äärimmäisen surullista, että useat ihmiset eivät edes tiedä, miltä lehmä näyttää, puhumattakaan raa'an lihan käsittelystä.

   Lainaa

  23. Tulos: -24 (54 ääntä)
   Tyndle: Mulle on pikkulikasta asti näytetty, miten riista nyljetään ja teurastetaan ja kun olin tarpeeksi iso yltämään keittiön tiskialtaaseen niin veli tai isä tuli taloon ja sanoi “puhista noi” ja tunki käteen muovikassin täynnä esim. hirven verisiä sisäelimiä. Pidin kaikkea tätä mielenkiintoisena ja hyvänä hygienian ja anatomian opetuksena. On äärimmäisen surullista, että useat ihmiset eivät edes tiedä, miltä lehmä näyttää, puhumattakaan raa’an lihan käsittelystä.
   En nyt tiedä onko sekään kerskumisen aihe että osaat nylkeä eläimen. Se on kuitenkin toisille jo liikaa, kuin ihan vaan vaikka jauhelihasta palleroiden pyöritys. Nylkeminen kulkee kuitenkin hieman eri mittakaavoissa kaupasta ostetun jauhelihan kanssa.

   Lainaa

  24. Tulos: +49 (59 ääntä)
   Jotku ihmiset on vaan herkempiä ku toiset. Antakaa olla.

   Lainaa

  25. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Hohhoijaa, asuukohan kyseinen neiti omillaan, vai tehdäänkö hänelle ruoka aina valmiiksi?

   Lainaa

  26. Vegetaristi 7.4.2013 1:29
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Anatomian tunnilla kun tehtiin eläimen ruumiinosille dissektioita, niin kaikki käytti kyllä hanskoja (vaikka samaa syömäkelpoista elukkaa se kuulemma oli kun lihatiskilläkin). Sieltä jääny se tapa, että lihaa käsittelen muille valmistettavaksi aina hanskat kädessä. Onhan se jotenkin siistimpää ja hygieenisempää. Myös kalaa, niin ei haju tartu käsiin! Hanskoja käyttämällä voi varmastikin myös vähentää esim. broileria raakana käsiteltäessä salmonellatartunnan vaaraa. Minustakin on kyllä inhottavaa koskea lihaan paljain käsin, ei siinä mitään ihmeellistä oo.

   Lainaa

  27. Tulos: +29 (31 ääntä)
   No on kyllä outoa minusta sanoa ettei voi syödä lihaa koskematta siihen raakana tai niin että joku muu sen valmistaa. Kammoan itsekin raakaa lihaa, mutta ei kukaan tähän mennessä ruokiani ole valmistanut, ainakaan tästä syystä, silti olen lihaa kyllä syönyt. Ja eineksiä en osta kotiini. Ei ole pakko tehdä lihapullia, tai jos tekee niin kumihanskat ovat olemassa. Ei kai se nyt mikään ihmisen mitta ole, koskeeko raakaan lihaan vai ei. Ei tässä mitään luolamiehiä kuitenkaan olla. Koskekoon ken haluaa. Perin kummallinen aihe kinastella ja tuomita.

   Lainaa

  28. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Itselleni on opetettu että raakaa lihaa pitää koskea käsin niin vähän kuin mahdollista (ruokalajista riippuen) ja silloinkin pestä näpit perusteellisesti ettei pöpöt pääse valloilleen. Tästä syystä koen lihapullien pyörittelyn semisti epämiellyttävänä koska sitä tavaraa menee aina kynsien alle. Tiedä sitten liekö silkkaa paranoiaa, mutten kymmenen vuoden kokkauskokemuksella ole ainakaan saanut yhtään ruokamyrkytystä.

   Lainaa

  29. kahviakahvia 7.4.2013 12:49
   Tulos: +28 (42 ääntä)
   Mr. Don: Kyllä mua kuvottaa nämä hölmöt maalaiset. Kaikki typerimmät päivitykset täälläkin tuntuvat olevan järjestään mie-sie-uunojen sekoiluja.
   Taasko näitä "maalainen = kehä kolmosen ulkopuolella asuva ihminen"? SIE siinä kuvotat meitä maalaisia!

   Lainaa

  30. ravintolakokki 7.4.2013 13:20
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Papilona: Jotenkin surullista, että reilu kakskymppine ei oo eläissään koskenu raakaan lihaan. Mie muistan ainaki ku iskä nylki jänistä keittiön lavuaarissa kun olin viiden vanha (huom, ikää mulla nyt 19v) ja olen edelleen onnellisesti lihansyöjä.
   Tässä oli kyse paljain käsin koskemisesta. Käsittelen rakaa lihaa päivittäin, mutten sitä kyllä kertaakaan paljain käsin oo menny sorkkimaan.

   Lainaa

  31. Arthur Brown 7.4.2013 13:51
   Tulos: +1 (31 ääntä)
   Jännä juttu, että pelätään lihaan koskemista, mutta kasviksia sitten hiplataan paljain käsin. Eikö loogisempaa olisi toisinpäin? Raaka liha kuitenkin kypsennetään koskettelun jälkeen, jolloin bakteerit kuolevat. Kasviksia ei välttämättä, jolloin kaikki ne sormissa olevat – eli näppiksen, tiskipöydän, vessan, yms. pinnoilta löytyvät – bakteerit joutuvat suuhun. Tämän lisäksi käsiin ja suuhun joutuvat myös niiden kaikkien muiden ihmisten bakteerit, jotka sitä kasvista ovat hiplanneet kaupassa ja kuljetuksessa tai hengittäneet, köhineet kaupassa kasvistiskiä päin, sekä maassa elävät bakteerit ja, jos kyseessä on luomu-kasvis, niin myös ne lannoitukseen käytetyn ulosteen bakteerit. Itse en siis ymmärrä, että miksi kasvisten koskettelu olisi jotenkin vähemmän iljettävää kuin kypsennettävän lihan hiplailu...? Toisaalta, nämä samat ihmiset ovat sitä mieltä, että luomu on parempaa, ydinvoima tappaa ja muita huuhaa-Greenpeace juttuja.

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Mr. Don: Kyllä mua kuvottaa nämä hölmöt maalaiset. Kaikki typerimmät päivitykset täälläkin tuntuvat olevan järjestään mie-sie-uunojen sekoiluja.
   Mihin perustat tuon "hölmöt maalaiset" kommentin? Ai maalaiset ei uskalla koskea jauhelihaan, mutta kaupunkilaiset kyllä? :D

   Lainaa

  33. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Mää: Jotku ihmiset on vaan herkempiä ku toiset. Antakaa olla.
   Amen.

   Lainaa

  34. Kielinatsi 7.4.2013 14:29
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Raaka liha kuitenkin kypsennetään koskettelun jälkeen, jolloin bakteerit kuolevat.
   Tähän vielä toki lisänä, että jos liha pistetään esim. pitemmäksi aikaa (alkoholittomaan/vähäsuolaiseen) maustelimeen marinoitumaan, niin silloin toki kannattaa välttää ylimääräistä hiplailua ja muistaa kypsentää liha huolella.

   Lainaa

  35. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Mr. Don: Kyllä mua kuvottaa nämä hölmöt maalaiset. Kaikki typerimmät päivitykset täälläkin tuntuvat olevan järjestään mie-sie-uunojen sekoiluja.
   Ihan oikeesti ajattelet että "maalaiset" ei oo koskenu raakaan jauhelihaan/raakaan lihaan ylipäätään... Halojatahalloo

   Lainaa

  36. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Sebastian: No siellä landella nyt on muutenkin vähän kieroon kasvanutta porukkaa…
   Ihan yhtä kieroon kasvanutta porukkaa siellä kehä 3 sisäpuolellakin asuu, fiksuudesta taas en tiedä kuten se täälläkin on monta kertaa todistettu!!

   Lainaa

  37. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Fobiat on hassuja eikä niitä usein pysty järjellä selittämään. Itse en pelkää raakaa lihaa ja olen esim. tappanut ja perkannut lapsena aina isän kalat kun se neiti ei itse uskaltanut tuota tehdä mutta onkiminen ja kalan syöminen sille kuitenkin maittoi :D Olen myös ehdottomasti hyönteisten syömisen puolesta. Miksi kuolleen eläimen lihaan koskeminen on vähemmän ällöttävää kuin eläimen teurastaminen? Ja miksi kala on ok mutta koira (ei tietenkään kenenkään lemmikki) lähes murha? Kaverillani on jonkinlainen jalkafobia ja pelkää omia varpaitaan... Sitä olen aina pitänyt outona ja normi elämää haittaavana. Käy kuulemma suihkussakin sukat jalassa ettei vain näe paljaita varpaita. Mutta toisaalta hän ihmetteli kovasti lentopelkoani ja piti minua vähintään yhtä suurena friikkina kuin mitä minä häntä siinä koneemme noustessa ja minun itkiessäni (kyllä ihan oikeasti kyyneliä) ja puristaessani käsinojia rystyset valkeina. :) Juu ja tiedän kyllä kuinka turvallista lentäminen on.

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ei siihen raakaan jauhelihaan tartte koskea, jos tekee lihapullia. Kaks lusikkaa käteen vaan, niin niillä saa tehtyy niitä pyöryköitä siihen pellille ;)

   Lainaa

  39. Tulos: -7 (7 ääntä)
   kuukelo: Itselleni on opetettu että raakaa lihaa pitää koskea käsin niin vähän kuin mahdollista (ruokalajista riippuen) ja silloinkin pestä näpit perusteellisesti ettei pöpöt pääse valloilleen. Tästä syystä koen lihapullien pyörittelyn semisti epämiellyttävänä koska sitä tavaraa menee aina kynsien alle. Tiedä sitten liekö silkkaa paranoiaa, mutten kymmenen vuoden kokkauskokemuksella ole ainakaan saanut yhtään ruokamyrkytystä.
   Eipä meilläkään kukaan ole ruokamyrkytyksistä kärsinyt, vaikka raakaa lihaa sörkitään aina paljain käsin ja käsien pesu on vähän niin ja näin (=pikainen huuhtaisu suurimman möhnän poistamiseksi). Sitä paitsi eikös ruokamyrkytys tule ruuasta eikä käsistä? ;)

   Lainaa

  40. Tulos: +13 (13 ääntä)
   En minäkään pidä raa'asta lihasta. Siksi kokkaankin vain kasvisruokia. Syön nykyään kyllä muiden tekemiä liharuokia (kunhan eivät ole verisiä, esim. pihvit). Jos pitäisi itse pyydystää ruokansa luonnosta niin huonosti kävisi. Mieluummin söisin puolukoita kuin nylkisin mitään. Mutta nylkeköön ken tykkää, ei ole minun tehtäväni tuomita.

   Lainaa

  41. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Nora: En minäkään pidä raa’asta lihasta. Siksi kokkaankin vain kasvisruokia. Syön nykyään kyllä muiden tekemiä liharuokia (kunhan eivät ole verisiä, esim. pihvit). Jos pitäisi itse pyydystää ruokansa luonnosta niin huonosti kävisi. Mieluummin söisin puolukoita kuin nylkisin mitään. Mutta nylkeköön ken tykkää, ei ole minun tehtäväni tuomita.
   Sama täällä. Kyllä me ollaan ihan friikkejä kuule!

   Lainaa

  42. Tulos: +10 (12 ääntä)
   En minäkään koske raakaan lihaan... En koske myöskään esimerkiksi pizzapohjataikinaan paljain käsin. Syynä on se että kammoan jollain tasolla sitä että kynsien alle menee jotain ylimääräistä (vaikka kynteni ovatkin nysät..), ja kun kerran kumihanskat on keksitty niin miksi en niitä käyttäisi. Pystyn kyllä tekemään niitä lihapullia myös ilman hanskoja, mutta se vain tilanteessa että hanskoja ei ole saatavilla, ja tarvittaessa "hanskoina" toimivat vaikka puhtaat pakastepussit. En ole edes tajunnut ajatella että tämä voisi olla jollekin muulle ongelma. Enpä tätä tosin paljoa mainostakaan, hevostalleilla välillä "ryven paskassa" ja olen työkseni "likaisissa äijähommissa" joten kammo elintarvikkeista kynsien alla tuntuu aika naurettavalta... Kuitenkaan häpeilemättä itseäni ja outoja tapojani, en tiedä miksi niistä ei saisi facebookissa kertoa.

   Lainaa

  43. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Lande: Ihan yhtä kieroon kasvanutta porukkaa siellä kehä 3 sisäpuolellakin asuu, fiksuudesta taas en tiedä kuten se täälläkin on monta kertaa todistettu!!
   Siis oikeesti ei kukaan terve teurasta itse jotain kanipuppelia ja vielä lasten läsnäollessa. Ihan sairasta touhua!

   Lainaa

  44. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Hassua tuo. Itellä paha tapa mutustaa raakaa jauhelihaa, kun teen vaikka lihapullia. Ei terveellistä, mutta jostain syystä hyvää..

   Lainaa

  45. Sovelias järvisieni 21.12.2022 5:19
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Arthur Brown: Jännä juttu, että pelätään lihaan koskemista, mutta kasviksia sitten hiplataan paljain käsin. Eikö loogisempaa olisi toisinpäin? Raaka liha kuitenkin kypsennetään koskettelun jälkeen, jolloin bakteerit kuolevat. Kasviksia ei välttämättä, jolloin kaikki ne sormissa olevat – eli näppiksen, [...]
   Kasvikset kuuluu pestä... Lihaa ei kannata pestä, koska vesi ei välttämättä tee oikein hyvää sen maulle. Etkai oikeasti osta kaupasta muiden hiplaamia kasviksia ja jätä pesemättä? 😬 Sen takia niitä kasviksia ei tarvitse käsitellä hanskoilla, koska ne pestään ja lihaa ei.

   Lainaa

  46. Huolestuttava lokki 11.4.2023 9:22
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   miC: Lukiessani tuota Jennin päivitystä, mietin, että onpa kyllä dorka ihminen. Ei siksi, etteikö olisi koskenut paljain käsin raakaan jauhelihaan ennen 23 ikävuotta, vaan siksi, että tekee siitä noin typerän päivityksen. Luulisi kuitenkin tiedostavan, että on "epänormaalia" olla koskematta [...]
   Itselleni taas tuli mieleen, että Jennillä olisi ocd ja jotain pakko-oireita, tai sitten hän olisi aistiyliherkkä. Tosin erikoista jossei Jenni pessyt käsiään koettelemuksen jälkeen, kuten kommenttikenttä antaa ymmärtää

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: liha, jauheliha, fobia, pelko, madot, toukat