Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pilailua puhelinmyyjän kustannuksella

"Olenko minä oikeasti ilkeä?"
Pilailua puhelinmyyjän kustannuksella

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -215 (253 ääntä)
   Oho nyt on kuva vauvasta pahalla mielellä :S

   Lainaa

  2. Tulos: +592 (652 ääntä)
   Tän kundin kaikki päivitykset on jotain aivan mahtavaa, saa hyvät naurut! (on muuten sama kaveri mikä junan sähkövessan kanssa mokaili)

   Lainaa

  3. meitsivaa 6.4.2013 8:28
   Tulos: +479 (543 ääntä)
   Mun mies alkaa aina kysellä, olisiko lehtimyyjällä käsityölehtiä. Sitten seuraavaksi entistä pervommallla äänellä: "Onko niissä vähäpukeisia naisia? En minä lue, katson vaan niitä kuviaja teen käsilläni töitä..." Puhelut päättyvät aika nopeasti.

   Lainaa

  4. tätä mieltä 6.4.2013 8:41
   Tulos: +601 (661 ääntä)
   nää on hauskoja ja oon itekin nauranut kavereille, jokka vetää puhelinmyyjiä kymmenen-nolla. Mut onko se mahdotonta olla asiallinen ja ystävällinen ihmiselle, joka ei ole suostunut jäämään työttömyyskortistoon sossupummiksi vaan yrittää ansaita elantonsa yhdellä vittumaisimmista aloista? Ihmisiä ne luurin toisessa päässäkin on (eri asia tietty ne jotka jää vääntämään vaikka miten kieltäydyt). Ja ei, en itse tee näitä hommia, mutta olen kyllä opiskeluaikana tehnyt. Tuolloin eräs kaverin kaveri katsoi kieroon ja sanoi alentuvasti "puhelinmyyjä". Kyseinen ihminen toimi itse laivasiivoojana, ja totesinkin tekeväni mieluummin siistiä sisätyötä ja kuuntelevani oksennukselta kuulostavaa vittuilua kuin siivoavani sitä. Mutta, lopputuloksena, arvostan enemmän puhelinmyyjän kuin sossupummin ammattia.

   Lainaa

  5. Tulos: +227 (263 ääntä)
   Noilla improvisoinnin taidoilla Lari olisi itse aivan mahtava myyntimies. -Myyntipäällikkö

   Lainaa

  6. Tulos: -136 (200 ääntä)
   Ihan oikein kiusata puhelinmyyjiä! Mulle ainakii koulutunneille ja töihin soitellu :D

   Lainaa

  7. minöminä 6.4.2013 8:55
   Tulos: -47 (79 ääntä)
   Tän kundin kaikki päivitykset on jotain aivan mahtavaa, saa hyvät naurut! (on muuten sama kaveri mikä junan sähkövessan kanssa mokaili) moi Mikko

   Lainaa

  8. Tulos: -26 (52 ääntä)
   minöminä: Tän kundin kaikki päivitykset on jotain aivan mahtavaa, saa hyvät naurut! (on muuten sama kaveri mikä junan sähkövessan kanssa mokaili) moi Mikko
   Senkin matkija!

   Lainaa

  9. Tulos: +105 (121 ääntä)
   Eiköhän nuo puhelinmyyjätkin ole jo tottuneet kuulemaan yhden sun toisenlaista, eivätkä varmaan pikku pilailusta nokkiinsa ota. Sellaista räävitöntä päänaukomista ei nyt tietenkään tarvii puhelinmyyjien kuunnella, kuten ei pitäisi kenekään muunkaan työtään tekevän.

   Lainaa

  10. Tulos: -23 (53 ääntä)
   nyt harmittaa ettei mulle soitella koskaan :D olisi mielessä parikin kikkaa joilla sais puhelinmyyjän jäädytetyksi.

   Lainaa

  11. Kaunis Tarina 6.4.2013 12:11
   Tulos: +29 (57 ääntä)
   Eikö tämä ole se sama kaveri joka laulatti junavaunussa hämähämähäkkiä? 5/5

   Lainaa

  12. Työstäni Ylpeä 6.4.2013 12:48
   Tulos: +19 (139 ääntä)
   Voi teitä ihmiset, tietäisittepä kuinka hauskaa minulla ja työkavereillani on kaikkien muka-nokkelien " käsityöläisten" kustannuksella kun teen työtäni lehtimyyjänä(tosi hyvällä palkalla, sivumennen sanoen). Hohhoijaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Mikäs nyt on tämä juttu puhelinmyyjien kanssa kun mulle koko ajan halutaan lähettää jotain ilmaisia näytteitä? Eilen tarjottiin sähköhammasharjaa ja sitten mustia sukkia, ja just äsken jotain lady shaveria vai mikä sen nimi on. En muista että olisin tietojani antanut hiljattain mihinkään. Lähinnä epäselvää mulle on se, mikä koira tähän on haudattuna. :D Jos olisin hyväksynyt tarjouksen, saisinko enää ikinä olla rauhassa?

   Lainaa

  14. Kyllä vain 6.4.2013 13:30
   Tulos: +5 (19 ääntä)
   Kaunis Tarina: Eikö tämä ole se sama kaveri joka laulatti junavaunussa hämähämähäkkiä? 5/5
   Kyllähän tämä vain sama Mikko on! Muutenki aivan mahtavia tilapäivityksiä kyseisellä tyypillä :D

   Lainaa

  15. Tulos: +16 (54 ääntä)
   Mistä lehtimyyjät saa palkan, kun kukaan ei niistä tykkää ja kaikilla on suoramarkkinointikielto? Niiltä dementiamummoilta, jotka tilaavat kaikki lehdet kun uskovat niitä "saat ilmaiseksi" -huijauksia, ja jotka sitten jättävät lääkeet ostamatta kun on turhanpäiväisiä laskuja maksettavana? Lehtimyyjiltä muuten EI saa parhaita tarjouksia - tietenkään ei, kun netistä tilatessa ei ole lehtimyyjän palkkaa mikä pitää huomioida. Parhaat tarjoukset on ollut ostettujen lehtien välissä olleissa kupongeissa. Mut en tilaa, kun ostetut lehdet on vähän väliä tarjouksessa ja olen tullut siihen tulokseen että se on halvin tapa vaikka ostaisi joka numeron. Kylkiäisillä ei tee yleensä yhtään mitään. Suurin osa on sellaisia mitä en tarvitse. Käsityölehteä, minkä joskus tilattiin tarjottiin ja siinä oli muutoin hyvä kylkiäinen, mutta kun en tarvitse enää puikkosettejä.

   Lainaa

  16. Tulos: -13 (85 ääntä)
   Puhelinmyyjät yök... Se yksi ammattikunta, jonka koko maailmasta voisi lopettaa, eikä varmasti kellään tulis ikävä...

   Lainaa

  17. voi luoja taas 6.4.2013 16:49
   Tulos: +19 (95 ääntä)
   Ihan kuin ne lehtimyyjät soittelisivat vithuillakseen asiakkaille. Yleensäkin ihmisten tapa reagoida ja puhua lehtimyyjistä on se; "miten saan puhelinmyyjälle jauhot suuhun?" ja monella saiteilla jaellaan jopa vinkkejä ja perkeleen törkeitäkin juttuja, mitä voi lehtimyyjälle sanoa. Tää ei ollut törkeä vaan todella mauton veto. Kuinka vajaa saa olla, että vielä hörisee tuolle? Hohhoh, sanokaapa myyjille vaan, että kiitos mutta ei kiitos, hei hei ja näin ollen säästät myös lehtimyyjän aikaa, JOKA itseasiassa on töissä ja palkka kulkee sitä mukaa, miten saa lehtiä myytyä? Nää hemmetin pelleilijät on niin itsekeskeisiä ja omaavat todella huonon huumorintajun. He, jotka sanovat, että lehtimyyjät muka ahdistelevat asiakkaita ihan huolella, eivätkä ymmärrä EI:tä, niin en usko siihen tippaakaan. Tällaista pohdintaa asia herätti. PS. En ole lehtimyyjä, enkä edes haluaisi tehdä sitä työtä.

   Lainaa

  18. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Osa ei vaan usko sitä ei kiitos, mutta täytyy sanoa, että lehtimyyjätkin on kivoja verrattuna niihin, jotka myyvät numeropalveluita ja vastaavia. Niistä kun tulee laskuja vaikka on selvästi sanottu se ei kiitos. Samat ihmiset soittavat kahden viikon välein vaikka on sanottu ei. Sen lisäksi yrityksessä soitellaan ihan kenen numeron sattuu löytämään kun vaihdetta ei ole ja silti tulee lasku vaikka on sanottu, että minä en vastaa yrityksessämme näistä asioista eikä minulla ole lupaa tilata yhtään mitään.

   Lainaa

  19. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Lehtimyyjänä ollessani multa kysyttiin aika usein pornolehtiä. Tarjosin joka kerta Suuri Käsityö-lehteä ja kerran yks heppu sen ottiki.

   Lainaa

  20. underestimated 6.4.2013 21:09
   Tulos: +106 (136 ääntä)
   Hei, täällä ex puhelinmyyjän näkökanta asiaan kirjoitettuna kokemuksen syvällä rintaäänellä. Täällä ihmetellään miten puhelinmyyjät ansaitsevat palkkansa kun kukaan ei niistä tykkää, kaikilla on suoramarkkinointikielto ja inistään ylipäätään siitä kun he ovat olemassa. Voin sanoa omasta kokemuksesta, että kyllä hyvä lehtimyyjä leipänsä tienaa. Ja kun sanoin hyvä, niin kyllä niitä hyviäkin lehtimyyjiä on. Oikeasti. Ja vaikka se ei ole mikään yhteiskunnallisesti "tärkeä ammatti" se on joillekin elinkeino, monelle nuorelle hyvää työkokemusta ja miksei vanhemmallekin... Olen sitä mieltä, että ihmiset jotka puhuvat lehtimyyjistä alentavasti, ovat itse "hyvissä" töissä olevia paskantärkeitä vinkumiinoja joidenka lounastunnin joku 17v ekassa työpaikassaan oleva innokas lehtimyyjä on pilannut jo pelkällä olemassaolollaan ja muutamalla sanalla. Huumorissa ei ole vikaa kuten ei tässä mokassakaan, mutta ihmiset, se on työ siinä missä muutkin. Ei todellakaan helppo eikä aina valintakysymys. Huumori piristää aina lehtimyyjänkin päivää, niinkauan kun se ei vie liikaa aikaa (aika on rahaa) ja se ei ole negatiivisesti esitetty. Ne tappouhkaukset voisi myös jättää pois. Eiköhän meillä kaikilla ole yhteinen tavoite täällä pärjätä, ei kaikki vaan voi olla niitä ns "tärkeitä ihmisiä", lääkäreitä, lakimiehiä,opettajia ymym. Muistakaa ettet haluaisi itseäsikään arvostelevan henkilön joka ei ole kulkenut samaa polkua kuin sinä olet. Meillä on kaikilla tarinamme. - Nainen joka aloitti työt puhelinmyynnissä pakonedessä kymmenen vuotta sitten 15 vuotiaana tultuaan raskaaksi (ei omasta tahdostaan, eikä tyhmyydestään.) ja sai sitä kautta korvaamatonta työkokemusta, elantonsa itselleen ja toiselle ihmiselle, hyvän pohjan myöhemmälle uralleen ja itseluottamusta. Nainen, joka toimii nykyään "tärkeässä ja arvostetussa ammatissa" auttamassa ihmisiä, ehkä juuri sinua. Minä, entinen ärsyttävä, vituttava, tyrkyttävä puhelinmyyjä jolle huusit tappouhkauksia, löit luureja, toivottelit hyviä matkoja helvettiin ja muuta mukavaa. Ei , en ole katkera, en ole vihainen, en ärsyyntynyt. Olen ollut puhelinmyyjä.

   Lainaa

  21. Työstäni Ylpeä 6.4.2013 21:29
   Tulos: -23 (41 ääntä)
   Huijata ei ole koskaan tarvinnut, ja mummot ovat lempiasiakkaitani-ja hyvinkin tervejärkisiä ja hyväkäytöksisiä moneen muuhun verrattuna. Toisaalta, enhän minäkään arvosta roskakuskeja, niin yksinkertaistahan se on. Ja kyllä; hyvintehdystä työstä saa hyvän palkan. Eihän kukaan nyt huonolla palkalla töitä tekisi, eihän ;)

   Lainaa

  22. voi luoja taas 6.4.2013 21:32
   Tulos: -6 (38 ääntä)
   "Samat ihmiset soittavat kahden viikon välein vaikka on sanottu ei. " Saatko sinä työntekijänä päättää työtehtävistäsi? Luotko ohjeet ja säännöt itse? Wou, missä asut? Mäkin haluan sinne töihin! Ei vaan, perseestä purkaa kiukku siihen, joka on vain viestinviejä. Valittakaa pomoille, urpot.

   Lainaa

  23. Tulos: +25 (39 ääntä)
   tätä mieltä: Mutta, lopputuloksena, arvostan enemmän puhelinmyyjän kuin sossupummin ammattia.
   Jopa viemärirotta on arvostetumpi kuin puhelinmyyjä. t: Entinen puhelinmyyjä..

   Lainaa

  24. Tulos: -9 (29 ääntä)
   voi luoja taas: “Samat ihmiset soittavat kahden viikon välein vaikka on sanottu ei. ” Saatko sinä työntekijänä päättää työtehtävistäsi? Luotko ohjeet ja säännöt itse? Wou, missä asut? Mäkin haluan sinne töihin! Ei vaan, perseestä purkaa kiukku siihen, joka on vain viestinviejä. Valittakaa pomoille, urpot.
   Mitä? Jotkut eivät ymmärrä lukemaansa ja sitten on näitä, jotka ymmärtävät enemmän kuin lukevat. Kyllä, saan päättää tehtävistäni itse tosi pitkälle, mutta ei sinne pääse töihin ilman alan koulutusta ja kokemusta ja vaatii tietynlaista luonnetta, että pystyy niin vaihtelevia ja hetkessä muuttuvia tehtäviä tekemään. Ihan tavallista meidän alalla, että vastuuta ja päätösvaltaa on työntekijällä. Minulla on todellakn valta sanoa ei, mutta valtaa sanoa kyllä ei ole kuin tiettyihin asioihin. Mutta kenen pomolle minun pitäisi valittaa? Kirjoitin vain kokemuksistani ja olen kyllä omalle pomolleni informoinut asioista, ei huolta. Mutta nämä soittelijat, jos tarkoitit heidän pomojaan, niin heitä on tosi vaikea löytää ja osa taitaa ollakin ihan jollain toiminimellä.

   Lainaa

  25. voi luoja taas 7.4.2013 2:43
   Tulos: +10 (34 ääntä)
   "Mitä? Jotkut eivät ymmärrä lukemaansa ja sitten on näitä, jotka ymmärtävät enemmän kuin lukevat. Kyllä, saan päättää tehtävistäni itse tosi pitkälle, mutta ei sinne pääse töihin ilman alan koulutusta ja kokemusta ja vaatii tietynlaista luonnetta, että pystyy niin vaihtelevia ja hetkessä muuttuvia tehtäviä tekemään. Ihan tavallista meidän alalla, että vastuuta ja päätösvaltaa on työntekijällä." Tekstin ymmärtää samalla tapaa kuin se on kirjoitettukin. Älä kirjoita mitään, jollet seiso kaikkien sanojesi takana. Löytyyhän niitä liuta sinunkin kaltaisia kirjoittajia, jotka kirjoittavat toista ja tarkoittavatkin sitten toista. Eikä se ole kovinkaan todennäköistä, että kukaan puhelinmyyjä päättömästi valitsisi ihmiset, joille soittaa. Siellä on lista nimiä, joita käyt läpi. Pomot ne määräävät. Vastuuta on jokaisella, joka käy töissä. "Mutta kenen pomolle minun pitäisi valittaa? Kirjoitin vain kokemuksistani ja olen kyllä omalle pomolleni informoinut asioista, ei huolta. Mutta nämä soittelijat, jos tarkoitit heidän pomojaan, niin heitä on tosi vaikea löytää ja osa taitaa ollakin ihan jollain toiminimellä." Puhelinmyyntifirmojen pomoille. Omalle pomollesi infosit.... niin mistä? Ai oliko toi vaan tuollanen asiaankuulumaton letkautus, jossa ei päätä eikä häntää? Et saa yhteyttä ihmiseen, jonka näet aiheuttavan sinulle kamalasti vaivaa ja harmaita hiuksia, niin hoidat homman sitten niin, että purat kiukkusi alaiseen, joka toimii vain saamiensa ohjeiden mukaan? Oletpa sinä todella sivistynyt tapaus! Miten kuvittelet, että voisit edesauttaa asiaa? Valittamalla ihmiselle, joka ei voi vaikuttaa tässä keississä mihinkään? Se on hei ihminen sekin. Pää pois sieltä perseestä.

   Lainaa

  26. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Äitille joskus soitti joku nii sinnikäs puhelinmyyjä että päätin sit huutaa että "ei me osteta mitään!" ja se oli sit alkanu äidille että "MITÄ? onko teillä siellä huonosti käyttäytyviä lapsia?" ja alkanu saarnaamaan :D

   Lainaa

  27. Tulos: -3 (11 ääntä)
   voi luoja taas: “Mitä? Jotkut eivät ymmärrä lukemaansa ja sitten on näitä, jotka ymmärtävät enemmän kuin lukevat. Kyllä, saan päättää tehtävistäni itse tosi pitkälle, mutta ei sinne pääse töihin ilman alan koulutusta ja kokemusta ja vaatii tietynlaista luonnetta, että pystyy niin vaihtelevia ja hetkessä muuttuvia tehtäviä tekemään. Ihan tavallista meidän alalla, että vastuuta ja päätösvaltaa on työntekijällä.” Tekstin ymmärtää samalla tapaa kuin se on kirjoitettukin. Älä kirjoita mitään, jolletseiso kaikkien sanojesi takana. Löytyyhän niitä liuta sinunkin kaltaisia kirjoittajia, jotka kirjoittavat toista ja tarkoittavatkin sitten toista. Eikä se ole kovinkaan todennäköistä, että kukaan puhelinmyyjä päättömästi valitsisi ihmiset, joille soittaa. Siellä on lista nimiä, joita käyt läpi. Pomot ne määräävät. Vastuuta on jokaisella, joka käy töissä. “Mutta kenen pomolle minun pitäisi valittaa? Kirjoitin vain kokemuksistani ja olen kyllä omalle pomolleni informoinut asioista, ei huolta. Mutta nämä soittelijat, jos tarkoitit heidän pomojaan, niin heitä on tosi vaikea löytää ja osa taitaa ollakin ihan jollain toiminimellä.” Puhelinmyyntifirmojen pomoille. Omalle pomollesi infosit…. niin mistä? Ai oliko toi vaan tuollanen asiaankuulumaton letkautus, jossa ei päätä eikä häntää? Et saa yhteyttä ihmiseen, jonka näet aiheuttavan sinulle kamalasti vaivaa ja harmaita hiuksia, niin hoidat homman sitten niin, että purat kiukkusi alaiseen, joka toimii vain saamiensa ohjeiden mukaan? Oletpa sinä todella sivistynyt tapaus! Miten kuvittelet, että voisit edesauttaa asiaa? Valittamalla ihmiselle, joka ei voi vaikuttaa tässä keississä mihinkään? Se on hei ihminen sekin. Pää pois sieltä perseestä.
   Siis kerro nyt mitä kiukunpurkausta on kirjoittaa kokemus tälle palstalle? En todellakaan ymmärrä vieläkään. Missä kohti tekstissäni lukee, että olisin kiukutellut myyjälle, voisitko boldata sen kohdan? Kirjoitin ärsyyntymisestä tällekin palstalle. Sekin omalle pomolleni infosin, miten tuosta voi tehdä tulkinnan, miten sen olen tehnyt - hyvänen aika!

   Lainaa

  28. Tulos: -3 (9 ääntä)
   XYZ: Siis kerro nyt mitä kiukunpurkausta on kirjoittaa kokemus tälle palstalle? En todellakaan ymmärrä vieläkään. Missä kohti tekstissäni lukee, että olisin kiukutellut myyjälle, voisitko boldata sen kohdan? Kirjoitin ärsyyntymisestä tällekin palstalle. Sekin omalle pomolleni infosin, miten tuosta voi tehdä tulkinnan, miten sen olen tehnyt – hyvänen aika!
   Siis kirjoitin ärsyyntymisestä tällekin palstalle ja puhumme niistä keskenämme tuolla maailmalla, mutta en ole todellakaan kiukutellut myyjille! Lainaa siis nyt selkeästi kohdastani se kohta missä niin muka lukee, kun itse sitä en löydä.

   Lainaa

  29. Tulos: +3 (11 ääntä)
   voi luoja taas: “Mitä? Jotkut eivät ymmärrä lukemaansa ja sitten on näitä, jotka ymmärtävät enemmän kuin lukevat. Kyllä, saan päättää tehtävistäni itse tosi pitkälle, mutta ei sinne pääse töihin ilman alan koulutusta ja kokemusta ja vaatii tietynlaista luonnetta, että pystyy niin vaihtelevia ja hetkessä muuttuvia tehtäviä tekemään. Ihan tavallista meidän alalla, että vastuuta ja päätösvaltaa on työntekijällä.” Tekstin ymmärtää samalla tapaa kuin se on kirjoitettukin. Älä kirjoita mitään, jolletseiso kaikkien sanojesi takana. Löytyyhän niitä liuta sinunkin kaltaisia kirjoittajia, jotka kirjoittavat toista ja tarkoittavatkin sitten toista. Eikä se ole kovinkaan todennäköistä, että kukaan puhelinmyyjä päättömästi valitsisi ihmiset, joille soittaa. Siellä on lista nimiä, joita käyt läpi. Pomot ne määräävät. Vastuuta on jokaisella, joka käy töissä. “Mutta kenen pomolle minun pitäisi valittaa? Kirjoitin vain kokemuksistani ja olen kyllä omalle pomolleni informoinut asioista, ei huolta. Mutta nämä soittelijat, jos tarkoitit heidän pomojaan, niin heitä on tosi vaikea löytää ja osa taitaa ollakin ihan jollain toiminimellä.” Puhelinmyyntifirmojen pomoille. Omalle pomollesi infosit…. niin mistä? Ai oliko toi vaan tuollanen asiaankuulumaton letkautus, jossa ei päätä eikä häntää? Et saa yhteyttä ihmiseen, jonka näet aiheuttavan sinulle kamalasti vaivaa ja harmaita hiuksia, niin hoidat homman sitten niin, että purat kiukkusi alaiseen, joka toimii vain saamiensa ohjeiden mukaan? Oletpa sinä todella sivistynyt tapaus! Miten kuvittelet, että voisit edesauttaa asiaa? Valittamalla ihmiselle, joka ei voi vaikuttaa tässä keississä mihinkään? Se on hei ihminen sekin. Pää pois sieltä perseestä.
   Missähän järjestetään AP:n terapiailtoja. Siis Anonyymit Puhelinmyyjät. Kai sellanen on, tuntuu olevan kompleksinen ammatti. 'Olen Jonne. Ja olen puhelinmyyntiholisti'

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Pitäisikö vielä selventää, että sanon asiallisesti, että minulla ei ole lupaa ostaa numeropalveluita keneltäkään...mutta ottaa päähän todellakin, kun samasta firmasta soitellaan jatkuvasti. Eikä kaikilla ole pomoja, osa todellakin toimii yksityisyrittäjinä - ne kaikkein pahimmat tilaamattoman tuotteen laskun lähettäjät. Noita erilaisia numeropalveluita on valtavasti.

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (24 ääntä)
   tollaset vastaukset (+muu hullunhauska läppä mitä joku vaan keksiikään heittää puhelinmyyjälle) piristää huomattavasti myyjän päivää jos ensin on pariinkymmeneen kertaan kuullut olevansa arvoton huora tai muuta sairasta (kyllä ) Tai anteeksi yleistys,mun kohalla tää ainaskin pätee Ja hypätään vähän off topiciin: Itse mielummin teen puhelinmyyntityötä,kuin menisin sossun luukulle kinumaan ruokarahoja.

   Lainaa

  32. Lehtikauppias 7.4.2013 12:55
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Kyllä ite tykkään paljon enemmän asiakkaista joilla on huumoria kuin sellaisista jotka vain puhelimeen huutaa että ÄLKÄÄ VITTU SOITTAKO MULLE ENÄÄ (ite yritän aina tarjota puhelinmyyntikieltoa siinä vaiheessa, mutta harmillisesti asiakkaat eivät kuuntele niin paljon että sen haluaisivat). Myöskään emme numeroita valitse puhelinluettelosta tai soita näihin edes itse, meillä on tietokoneet jotka soittavat automaattisesti puhelut ja periaatteessa me vastaamme niihin, vaikka soitamme niitä..Yleensä aineisto johon soitetaan on joko lehtien aikaisempia tilaajia, tai muuten lehti voisi käydä heille.. Tuosta palkkauksesta sen verran, että itelläni on pohjapalkka yli 11€/h, vaikka yhtään kauppaa et tekisikkään. Sitten kun kuukauden aikana tarpeeksi kauppaa teet niin että provisio on parempi kuin tuntipalkka=provisiopalkkainen..Esim. siivoojan taulukkopalkka ei mene missään vaiheessa oman palkkani edelle edes 10-vuoden ikälisillä (http://www.pam.fi/fi/tyo/palkat/Palkkataulukot/Marava-alan%20palkkataulukot%201.4.2012-31.5.2013.pdf) . Robinson-rekisteri on muuten ainut toimiva, ilmainen paikka josta puhelinmyyntikiellon saa voimaan.. 060013404 on sen numero, 0,34€/min ja 8:30-18:00 on avoinna. kielto voimassa 3 vuotta kerrallaan ja menee muuan viikko ennen ko alkaa toimia. Toki sitten jos johonkin kilpailuihin esim netissä osaa otat niin sieltähän tiedot taas eteenpäin kulkee ja puheluita tulee..

   Lainaa

  33. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Työstäni Ylpeä: Huijata ei ole koskaan tarvinnut, ja mummot ovat lempiasiakkaitani-ja hyvinkin tervejärkisiä ja hyväkäytöksisiä moneen muuhun verrattuna. Toisaalta, enhän minäkään arvosta roskakuskeja, niin yksinkertaistahan se on. Ja kyllä; hyvintehdystä työstä saa hyvän palkan. Eihän kukaan nyt huonolla palkalla töitä tekisi, eihän
   Roskakuskeissa on mitä vikana? Tekevät tärkeää työtä. Puhelinmyyjät taas alimpaan helvettiin, ja markkinointikielto on, sekä salainen numero niin rauhassa saa olla.

   Lainaa

  34. Työstäni Ylpeä 7.4.2013 17:35
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Niinpä...mahtaakohan roskakuskeissa oikeasti olla jotain vikaa? Tai kaupantädeissä, tai vaikkapa kotiäideissä ja pankinjohtajissa? Ihan normaaliälyisenä, hyväkäytöksisenäkin olen tehnyt lehtimyyjän töitä kohta kymmenen vuotta. Ihan sinne alimpaan helvettiin tuskin koskaan joudun, uskon että se paikka on varattu pahasuoville, Terrorinkaltaisille ihmisille. Olen oikeasti työstäni ylpeä ja joskus väsyttää ala-arvoinen mollaus. Salainen numero ja markkinointikielto ovat erittäin hyviä keksintöjä minunkin mielestäni, eipä tarvi ihan kaikkea itsekään kuunnella. Onneksi valtaosa asiakkaista on mukavia ihmisiä, siksi en pidä työtäni edes vaikeana :)

   Lainaa

  35. että tämmöstä 7.4.2013 18:37
   Tulos: +13 (25 ääntä)
   meimei: Ihan oikein kiusata puhelinmyyjiä! Mulle ainakii koulutunneille ja töihin soitellu
   Meinaatko että ne tarkastaa kristallipallostaan missä sää milloinki olet ja ilkeyttään soittelee sulle sitten töihin tai kouluun? Ei, ei ne tiedä missä sä olet millonki pölijä.

   Lainaa

  36. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Työstäni Ylpeä: Huijata ei ole koskaan tarvinnut, ja mummot ovat lempiasiakkaitani-ja hyvinkin tervejärkisiä ja hyväkäytöksisiä moneen muuhun verrattuna. Toisaalta, enhän minäkään arvosta roskakuskeja, niin yksinkertaistahan se on. Ja kyllä; hyvintehdystä työstä saa hyvän palkan. Eihän kukaan nyt huonolla palkalla töitä tekisi, eihän
   Ei se mitään herkkua ole soitella ihmisille ja pälpättää ensin se mainosrimpsu joka kestää about 5 minuuttia. Provikkapalkalla vieläpä. Kuukauden jaksoin ja se riitti. T. Ikuisesti entinen lehtimyyjä

   Lainaa

  37. Työstäni Ylpeä 7.4.2013 20:12
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Taisitpa olla väärässä firmassa töissä Sania.Meillä ei ole valmiita mainospuheita-ja viimekin vuonna tienasin huomattavaati paremmin kuin paljon " paremmassa" ammatissa(lue : arvostetummassa) oleva puolisoni. Itsekään en tosin jaarittelijoita jaksa kuunnella. Halusin vain kertoa sen positiivisemmankin puolen lehtimyyjän ammatista. Höpöhöpö-firmat katteettomine palkkalupauksineen on sitten toinen asia, alalla kuin alalla. Mukavaa kevättä & soitellaan ;)

   Lainaa

  38. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Minä olin joskus työttömänä, mutta en mennyt sossun luukulle, enkä nostanut korvauksiakaan. Keräsin pulloja ja marjoja ja tein satunnaistöitä mitä sattui löytymään - vain verokortilla laillisesti. Olin kyllä työnhakijana, mutta kun olin tukien ulkopuolella, en voinut saada tukitöitä. Marjanpoimijaksi lähdin mieluummin kuin puhelinmyyjäksi ja olinkin jo menossa mansikapoimintaan, mutta sitten sain muuta työtä. Kitkemässä ehdin käydä, sen valitsin mieluummin kuin puhelinmyynnin.

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Työstäni Ylpeä: ja viimekin vuonna tienasin huomattavaati paremmin kuin paljon ” paremmassa” ammatissa(lue : arvostetummassa) oleva puolisoni
   Hieno pointti , olet oikeassa siinä että Suomessa palkkaukset eri aloilla ovat päin persettä suoraan sanottuna. "Yhteiskunnallisesti tärkeissä ammateissa" toimivat tienaavat aivan liian vähän työnsä vaativuuteen ja henkiseen kanttiin nähden (esim hoitoala, poliisit ymym) ja osin juuri siksi näillä aloilla on pulaa työvoimasta. Itsekin tienaan nykyisin lähes kaksinkertaisesti sen mitä tienaisin koulutustani vastaavalla työllä kun huomasin että myyntityöllä menestyy ja siinä ei kuitenkaan ole mitään vikaa jos saa hyvät tienestit työllä mitä tykkää tehdä ja haluaa herätä aamulla töihin ei vaan palkan takia, vaan työn miellyttävyyden. Kutsumuksella ja työnmiellyttävyydellä ei kuitenkaan täytetä jääkaappia.. Minun korvaani kalskahti kerskuntasi puhelinmyyjän palkasta , kun yksi Suomen epäkohtia on nimenomaan palkkaus eri alojen välillä, tasa-arvo ja muut.

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (16 ääntä)
   XYZ: Marjanpoimijaksi lähdin mieluummin kuin puhelinmyyjäksi ja olinkin jo menossa mansikapoimintaan, mutta sitten sain muuta työtä. Kitkemässä ehdin käydä, sen valitsin mieluummin kuin puhelinmyynnin.
   Hmm..Mitäköhän haet tälläisellä kommentoinnilla? Itse ainakin näkisin, että puhelinmyynti on parempaa työkokemusta kuin esim. kitkeminen tai marjojenpoiminta.. Tai pullojen kerääminen. Viestistäsi paistaa läpi halveksunta puhelinmyyjiä kohtaan. Voin havainnollistaa; Itse mielummin tekisin siistiä toimistohommaa hyvällä palkalla, tauoilla mukavassa työporukassa kuin noukin jotain marjoja persruvella hirveessä helteessä ottaakseni siitä itselleni pari euroa käteen taskuun ja hirveät selkäkivut. Sitäpaitsi turha varastaa töitä "vähempiosaisilta" ulkomaisilta (thaimaa ja itä-eurooppa) marjanpoimijoilta jotka tämän alan työnantajat muutenkin palkkaavat mielummin kun tekevät työn puolet nopeampaa ja puolella palkalla. Mutta good for you, jos löysit kutsumuksesi kitkennästä! :)

   Lainaa

  41. Työstäni Ylpeä 7.4.2013 22:42
   Tulos: +1 (11 ääntä)
   Kerskuminen on kivaa silloin kun se on totta, kukapa kissan hännän nostaa jollei kissa itse. Halusin tosiaan kertoa ettei meidänkään ammattikuntamme nälkärajalla elä,päinvastoin. Ja olen tuloistani ylpeä koska työlläni olen kaiken ansainnut. Parasta tietysti olisi että jokainen meistä, ammatista riippumatta, tienaisi vähintäänkin tarpeeksi ja mieluiten vähän liikaakin :D

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Niimpä. Olet oikeassa, arvon "kollega". ;) Työtä se tosiaan on ja palkka todellakin ansaittua. Varsinkin jos tosiaan edes osa palkasta pohtautuu provisioon. Ja siihenhän se nykyään tai tulee äkkiä kengänkuva takalistoon. Ajattelin vain näin myyntityötä itsekin tekevänä kuitata asiasta ennenkuin joku toinen vähän tienaava tärkeätä työtä tekevä tekee sen. Ollaan vaan hiljaa ja säästetään verbaaliset kykymme asiakkaisiin ja nautitaan siitä, ettei tarvitse lähteä aamulla roskia kuskaamaan tai siivoamaaan. Tsemppiä töihin, ja muista että kyllä sinne saharaan aina hiekkaa mahtuu ;)

   Lainaa

  43. Puhelinmyyjä 8.4.2013 0:30
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Nämähän piristävät aina päivää puhelinmyynnissä. Kerran mulle päästeli kaasujaan yks asiakas, kun soitin hänelle yhdestä lehtitarjouksesta.

   Lainaa

  44. Rento puhelinmyyjä 8.4.2013 18:19
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Puhelinmyyjä on tietenkin erittäin kyseenalainen ammatti. Ammatissa itsessään tulee selvää, miten on itse joskus kohdellut puhelinmyyjiä lyömällä luurit suoraan korvaan. Ne on ihan oikeita ihmisiä, jolle puhutaan kuin normaalille ihmiselle. Myös puhelinmyyjän täytyy tämä tajuta, ja tässä menee se raja. Puhelinmyynti on niin kauan ok, kun sitä tuotetta ei tyrkytetä. Jos asiakas sanoo ei, niin se on ei. Jos puhelinmyyjät olisivat aina lopettaneet puhelun kun asiakas sanoo ei, niin ei varmasti käytäisi tämmöistä paskanjauhantaa puhelinmyyjistä missään muodossa. Asiakas joko on kiinnostunut tai ei ole kiinnostunut; jos on niin asiakas ottaa tai ei ota.

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (8 ääntä)
   ellen-a: Hmm..Mitäköhän haet tälläisellä kommentoinnilla? Itse ainakin näkisin, että puhelinmyynti on parempaa työkokemusta kuin esim. kitkeminen tai marjojenpoiminta.. Tai pullojen kerääminen. Viestistäsi paistaa läpi halveksunta puhelinmyyjiä kohtaan. Voin havainnollistaa; Itse mielummin tekisin siistiä toimistohommaa hyvällä palkalla, tauoilla mukavassa työporukassa kuin noukin jotain marjoja persruvella hirveessä helteessä ottaakseni siitä itselleni pari euroa käteen taskuun ja hirveät selkäkivut. Sitäpaitsi turha varastaa töitä “vähempiosaisilta” ulkomaisilta (thaimaa ja itä-eurooppa) marjanpoimijoilta jotka tämän alan työnantajat muutenkin palkkaavat mielummin kun tekevät työn puolet nopeampaa ja puolella palkalla. Mutta good for you, jos löysit kutsumuksesi kitkennästä!
   Kun on ollut vuosikymmeniä työelämässä, ehtii kyllä tehdä paljon muutakin. Kerroin vain, että koin sen mielekkäämmäksi työksi. Nykyään teen ihan jotain muuta, kun nuo marjankitkentäajat on kovin lyhyitä. Kävin kyllä mansikanistutustalkoissa pari vuotta sitten, mutta siitä en ottanut palkkaa, kun se ei tullut suoranaisesti kaupallisiin tarkoituksiin. Mukavaa vastapainoa. Teen mitä melkein mitä tahansa, mutta en halua häiritä ihmisten kotirauhaa, ts soitella näille näiden vapaa-aikana turhan takia tai mennä oville kauppaamaan ja häiritsemään. Nykyään puhelimyynti on turhaa, kun netistä saa kaiken mitä tarvitsee.

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (13 ääntä)
   XYZ: Nykyään puhelimyynti on turhaa, kun netistä saa kaiken mitä tarvitsee.
   Se on varmasti jokaisen oma asia minkälaista työtä haluaa ja tykkää tehdä. Puhut kyllä ohi aiheen ihan sujuvasti joten et sinä varmaankaan puhelinmyynnissä pärjäisikään, joten en usko maailman menettäneen paljoa kun sinusta ei tullut puhelinmyyjää. Olen itsekin poiminut perhetilalla marjoja 13,14 ja 15-kesäsenä ja se on ihan mukavaa hommaa, mutta eipä siitä juuri kummoista kokemusta saa. Se on hienoa kuulla että olet ollut "vapaaehtoistyössä" mansikanpoimijana, onko se mielestäsi järkevää? Jos ajattelemme puhelinmyynnin olevan turhaa, niin eikö mansikanpoiminta ei kaupallisiin tarkoituksiin ole myöskin turhaa, eikö sen energian voisi käyttää muuhun hyväntekeväisyystyöhön josta jotain hyötyä olisi jos kerta löytyy vapaa aikaa ja halua työhön palkatta? Ihan ajatuksena.. Ja muuuten, jos puhelinmyynti olisi sanojesi mukaisesti TURHAA, luuletko että puhelinmyynti firmoja olisi toiminnassa jos tuotteet eivät myisi? Kyllä Suomesta löytyy yritysten lisäksi yksityisiä henkilöitä jotka ovat iloisia siitä että voivat vaivatta saada haluamansa tuotteen toimitettuna kotiin näkemättä itse vaivaa. Löytyy myös tietty prosentti väestöstä, joka ei käytä internettiä eikä muutoinkaan välttämättä liiku/pääse liikkumaan itse kotoaan ja ovat iloisia jos pienellä summalla kuussa saavat jotain piristystä arkeensa. Ja kyllä, osa asiakkaista tilaa tuotteen vain vedoten siihen kun saivat niin hyvää asiakaspalvelua/piristystä päiväänsä ja tilaavat sen varmasti seuraavallakin kerralla kun heille soittaa. Sen takia myyntityötä tehdään, ihmisten. Sinulla on pointtia, mutta halusin ilmaista oman näkemykseni. Ja mielummin teen sitten sitä ns "turhaa" työtä jossa saan olla tekemisissä ihmistenparissa ja käyttää omaa kykyäni työssä jota tykkään tehdä. Toiset tykkää poimia marjoja ja toiset höpistä ihmistenkanssa. That's simple, eikai siinä tarvitse alkaa luokittelemaan toisen työpanosta turhaksi tai muuta. Veroja maksetaan tässä kuitenkin, eikä eletä sossurahoilla joten väliäkös sillä.

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (18 ääntä)
   meimei: Ihan oikein kiusata puhelinmyyjiä! Mulle ainakii koulutunneille ja töihin soitellu
   Oletettavasti sinunkin puhelimessasi on mahdollisuus laittaa se äänettömälle... Opettele käyttämään tätä toimintoa ja lakkaa häiritsemästä muiden koulupäivää antamalla puhelimesi soida kesken tunnin.

   Lainaa

  48. Tulos: -9 (9 ääntä)
   siinä vaiheessa kun myyjä alkaa lupaamaan hyvin halpaa hintaa... Kannattaa kysyä että, millä hinnalla sen se mulle suostuu myymään sitten (siis että, se maksais mulle siittä.) Kumman nopsasti puhelu päättyy.

   Lainaa

  49. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Kyllähän niitä lehtiä ostetaan, eilen myin 19 pätkää Tieteen Kuvalehteä. 7ssä tunnissa.

   Lainaa

  50. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Isäni teki joskus tietääkseni kanavapakettia myyvälle puhelinmyyjälle niin että kommentoi vaan sitä myyjän esittelyä tyyliin "joo joo, tosi mahtavaa"... myyjä tietysti innostuu selittämään lisää ja isä kommentoi siihen taas "toooosi mahtavaa" ja myyjä innostuu edelleen... sitten tulee lopputyrmäys: "nii et jos mä tän kanavapaketin nyt tilaisin ni tarttisko tähän telkkarinki? Meillä ku ei oo sellasta" (mikä pitää kyllä paikkansa) :D Oli myyjä kuulemma suuttunut... Eräs entinen opettajani, joka on venäläinen, alkaa aina puhumaan puhelinmyyjille venäjää. Kuulemma lopettavat aika nopeasti...

   Lainaa

  51. jormakalevi 7.12.2018 15:41
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Työstäni Ylpeä: Voi teitä ihmiset, tietäisittepä kuinka hauskaa minulla ja työkavereillani on kaikkien muka-nokkelien ” käsityöläisten” kustannuksella kun teen työtäni lehtimyyjänä(tosi hyvällä palkalla, sivumennen sanoen). Hohhoijaa.
   tämä pitää paikkaansa... kyllä siellä toimistolla nauretaan juntteja jotka luulee olevansa vitun nokkelia

   Lainaa

  52. Läpäisemätön viikuna 6.7.2020 10:17
   Tulos: +1 (1 ääni)
   erkka: Tän kundin kaikki päivitykset on jotain aivan mahtavaa, saa hyvät naurut! (on muuten sama kaveri mikä junan sähkövessan kanssa mokaili)
   Kaunis Tarina: Eikö tämä ole se sama kaveri joka laulatti junavaunussa hämähämähäkkiä? 5/5
   Kyllä vain: Kyllähän tämä vain sama Mikko on! Muutenki aivan mahtavia tilapäivityksiä kyseisellä tyypillä :D
   Morjens Mikko! Kertomasi satu ei ollut erityisen hauska silloinkaan kun sen kuuli ensimmäistä kertaa.

   Lainaa

  53. Laihahko paprika 6.1.2021 12:52
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   erkka: Tän kundin kaikki päivitykset on jotain aivan mahtavaa, saa hyvät naurut! (on muuten sama kaveri mikä junan sähkövessan kanssa mokaili)
   Morjens, Mikko! Miltä tuntuu olla huomiohoro?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: puhelinmyyjä, pila, Matkamessut, matka