Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 337

Tästä myyjästä on tehty rikosilmoitus.
Kirpputorin löytöjä, osa 337

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Har har Ha 17.9.2019 5:24
   Tulos: +445 (483 ääntä)
   ..ttu mikä dorka.

   Lainaa

  2. Tulos: +735 (747 ääntä)
   Musta vähän tuntuu, että kysymys on juuri tästä, Lea vaan ei suostu myöntämään.

   Lainaa

  3. Pasi Kulju 17.9.2019 5:58
   Tulos: +454 (462 ääntä)
   Har har Ha: ..ttu mikä dorka.
   Ei ole kysymys siitä.

   Lainaa

  4. Tulos: +299 (305 ääntä)
   Har har Ha: ..ttu mikä dorka.
   Sillä on todisteet!

   Lainaa

  5. Isä neljän, joka olet töissä 17.9.2019 6:50
   Tulos: +105 (115 ääntä)
   Tullakko vai eikö tulla? Siitä ei ole kysymys.

   Lainaa

  6. Tulos: -357 (467 ääntä)
   Wara, Terhi ja Joni ovat juuri näitä idiootteja mihin törmää aivan liian usein somessa. Lähdetään länkyttämään asian vierestä ja hämmentämään ja höpisemään ihan asiaan kuulumattomia seikkoja. Täyttä tilanhukkaa tuollaiset. Jos myyjä olisi ollut asiallinen niin hänhän olisi antanut lähetystunnuksen tai kommentoinut muulla tavalla.

   Lainaa

  7. Tulos: +317 (325 ääntä)
   Valuvika: Wara, Terhi ja Joni ovat juuri näitä idiootteja mihin törmää aivan liian usein somessa. Lähdetään länkyttämään asian vierestä ja hämmentämään ja höpisemään ihan asiaan kuulumattomia seikkoja. Täyttä tilanhukkaa tuollaiset. Jos myyjä olisi ollut asiallinen niin hänhän olisi antanut lähetystunnuksen tai kommentoinut muulla tavalla.
   Niin, tai sitten ei vain ole vielä ehtinyt/muistanut vastata, tai alkuperäisestä kyselystä on joku alle päivä. Aika usein näyttää noissa ryhmissä porukka hermostuvan, jos myyjä/ostaja ei päivystä koneella 24/7.

   Lainaa

  8. Tulos: -190 (236 ääntä)
   En tiedä vastaisinko itsekään, kun ei randomeille kuulu se, mikä päivä on maksettu. Jos on mennyt liian kauan, auotaan päätä "NO MIKSI VASTA NYT HUOMASIT", jos mennyt liian vähän aikaa, on se "NO TUOSSA ON VASTA VIIKKO EI SIINÄ AJASSA EHDI VASTATA". Tietenkin näillä sankareilla on sellainen oletus, että heillä on oikeus tietää kaikki. No ei ole.

   Lainaa

  9. Tulos: +178 (188 ääntä)
   Valuvika: Wara, Terhi ja Joni ovat juuri näitä idiootteja mihin törmää aivan liian usein somessa. Lähdetään länkyttämään asian vierestä ja hämmentämään ja höpisemään ihan asiaan kuulumattomia seikkoja. Täyttä tilanhukkaa tuollaiset. Jos myyjä olisi ollut asiallinen niin hänhän olisi antanut lähetystunnuksen tai kommentoinut muulla tavalla.
   Mitä jos tämä maksaja on maksanut ostoken verkkopankissa vartti sitten ja nyt kyselee lähetystunnuksen perään? Varmaan on joo todisteet maksusta, mutta lähetystunnusta ihan jokainen ei tuossa ajassa pysty toimittamaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +61 (69 ääntä)
   Lea tulee vaatimaan täydet korvaukset saamatta jääneistä korvauksista! Ei kylläkään liity yhtään mitenkään eikä mihinkään, mutta silti, KORVAUKSET!

   Lainaa

  11. Tulos: +45 (61 ääntä)
   Kysymys ei ole tästä.
   No ei loppupeleissä olekaan. Kyse on vain Lean äärimmäisestä tyhmyydestä.

   Lainaa

  12. yli opisto hörhö 17.9.2019 10:54
   Tulos: +140 (156 ääntä)
   Koska ei suostu sanomaan milloin on maksanut niin se todennäköisesti tarkoittaa saman vuorokauden sisällä. Ihan hänellekin tiedoksi että jos pankki on eri niin se liikkuu tililtä toiselle noin kahdessa tai kolmessa arkipäivässä. Eli jos perjantaina pistät menemään niin huonolla tuurilla se näkyy vastaanottajalla vasta tiistaina. Ja voit olla ihan 100% varma että kukaan ei laita sulle mitään tulemaan ennen kuin näkee että olet maksun suorittanut.

   Lainaa

  13. Tulos: -134 (146 ääntä)
   Todennäköisesti Leacon maksanuy viikkoja aiemmin. Wara on vain sellainen kusipää aiheen vierestä länkyttäjä, jolle ei kukaan halua vastata.

   Lainaa

  14. Tulos: +29 (33 ääntä)
   yli opisto hörhö: Koska ei suostu sanomaan milloin on maksanut niin se todennäköisesti tarkoittaa saman vuorokauden sisällä. Ihan hänellekin tiedoksi että jos pankki on eri niin se liikkuu tililtä toiselle noin kahdessa tai kolmessa arkipäivässä. Eli jos perjantaina pistät menemään niin huonolla tuurilla se näkyy vastaanottajalla vasta [...]
   tai sitten myyjä ei ole viitsinyt kertoa, ettei lähetä tuotetta pelkän kuitin perusteella.

   Lainaa

  15. Tulos: +120 (120 ääntä)
   ”Koska maksoit” kysymykseen ei tarvits päivämäärää. Mutta jos haluaa avata tuosta keskustelua ja häpäistä myyjää kuvan kanssa ihmisillä on oikeus kuulla puhutaanko nyt maksusta ”sanoin maksaneen, en vielä onneksi ehtinyt nettipankkiin” ”maksoin tänään aamulla” vai enemmänkin ”yli viikko sitten” ”kuukausi tai enemmän sitten”.

   Lainaa

  16. Kysyvä ei tieltä eksy 17.9.2019 15:58
   Tulos: +47 (57 ääntä)
   Partaaa: En tiedä vastaisinko itsekään, kun ei randomeille kuulu se, mikä päivä on maksettu. Jos on mennyt liian kauan, auotaan päätä “NO MIKSI VASTA NYT HUOMASIT”, jos mennyt liian vähän aikaa, on se “NO TUOSSA ON VASTA VIIKKO EI SIINÄ AJASSA EHDI VASTATA”. Tietenkin näillä sankareilla on sellainen oletus, että heillä on oikeus tietää kaikki. No ei ole.
   Mutta onneksi sinä tiedät asian laidan turhia kyselemättä.

   Lainaa

  17. Tulos: -47 (85 ääntä)
   Just: Niin, tai sitten ei vain ole vielä ehtinyt/muistanut vastata, tai alkuperäisestä kyselystä on joku alle päivä. Aika usein näyttää noissa ryhmissä porukka hermostuvan, jos myyjä/ostaja ei päivystä koneella 24/7.
   Siinä lukee että on nähnyt viestin. Jos on aikaa lukea viesti niin on aikaa myös vastata lyhyesti "palaan asiaan" tai jotain muuta. Lisäksi siellä mainitaan että kommunikointi loppui kun kysyttiin lähetystunnusta. Eli siihen saakka oli aikaa kommunikoida, mutta sitten tulikin kiire niin, ettei ehdi mitään vastata, vaikka lukemaan ehtii.

   Lainaa

  18. Tulos: +41 (47 ääntä)
   Kysymys on Joni siitä että Lea on nyt päättänyt että häntä on kusetettu.

   Lainaa

  19. Tulos: +76 (76 ääntä)
   Partaaa: En tiedä vastaisinko itsekään, kun ei randomeille kuulu se, mikä päivä on maksettu. Jos on mennyt liian kauan, auotaan päätä “NO MIKSI VASTA NYT HUOMASIT”, jos mennyt liian vähän aikaa, on se “NO TUOSSA ON VASTA VIIKKO EI SIINÄ AJASSA EHDI VASTATA”. Tietenkin näillä sankareilla on sellainen oletus, että heillä on oikeus tietää kaikki. No ei ole.
   "Sejase (koko nimi, kuva) on rikollinen. Älkää ostako siltä mitään!" "Jaa millä perusteella rikollinen? Miten se on menetellyt?" "En sano! Ette saa kysellä!" Älä sano sitten, omahan on asiasi, Lea, mutta ei ehkä kannata aloittaa julkista ketjua jonkun oletetusta rikollisuudesta pohjalta "omaan todisteet siitä mitä on tapahtunut mutta en tarkenna mitä on tapahtunut saati esitä todisteita". Koska jos jotain pitäisi jonkun pyynnöstä uskoa niin se on oikein hyvä syy esittää tarkentavia kysymyksiä.

   Lainaa

  20. Tulos: +58 (64 ääntä)
   Valuvika: Wara, Terhi ja Joni ovat juuri näitä idiootteja mihin törmää aivan liian usein somessa. Lähdetään länkyttämään asian vierestä ja hämmentämään ja höpisemään ihan asiaan kuulumattomia seikkoja. Täyttä tilanhukkaa tuollaiset. Jos myyjä olisi ollut asiallinen niin hänhän olisi antanut lähetystunnuksen tai kommentoinut muulla tavalla.
   Eli jos esim. sua syyllistetään julkisesti huijariksi niin sen kyseenalaistajat/tyypit jotka haluavat edes kuulla perusteet ovat idiootteja. Mielenkiintoinen näkökulma. Kiinostaisi tietää asiasta lisää mutten tohdi kysyä koska leimaisit minut varmaan idiootiksi eikä sitäkään varmaan sopisi kyseenalaistaa leimaantumatta idiootiksi.

   Lainaa

  21. Tulos: -65 (69 ääntä)
   Pluri: Eli jos esim. sua syyllistetään julkisesti huijariksi niin sen kyseenalaistajat/tyypit jotka haluavat edes kuulla perusteet ovat idiootteja. Mielenkiintoinen näkökulma. Kiinostaisi tietää asiasta lisää mutten tohdi kysyä koska leimaisit minut varmaan idiootiksi eikä sitäkään varmaan sopisi kyseenalaistaa leimaantumatta idiootiksi.
   Hieno olkiukko. Googleta jos et tiedä. Ei mulla muuta.

   Lainaa

  22. Tulos: +57 (65 ääntä)
   Melkoisen varma olen, että nimim. Valuvika on oikealta nimeltään Lea. Eihän nyt kukaan muuten voi tollasta sekopäistä epäloogista hermoheikkoilua niin mitenkään päin nähdä fiksuna käytöksenä ja lähteä sitä puolustamaan. Sitä paitsi jos Lea olisi ekaan kysymykseen vastannut heti vaikka edes yhdellä sanalla, että "eilen" tai "lauantaina" tai vaikka että "kaks viikkoa sitten ti", niin eihän tässä olis mitään selkkausta syntynyt. Väkisin jää kuva, että maksupäivä on sellainen, jonka paljastamalla osoittautuu itse ääliöksi ja siksi se pitää pimittää. Ja pimittämällä osoittautuu kuitenkin ääliöksi, joten aika lose/lose-soppa tässä nyt kyllä Lealla on keitettynä.

   Lainaa

  23. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Joo: “Sejase (koko nimi, kuva) on rikollinen. Älkää ostako siltä mitään!” “Jaa millä perusteella rikollinen? Miten se on menetellyt?” “En sano! Ette saa kysellä!” Älä sano sitten, omahan on asiasi, Lea, mutta ei ehkä kannata aloittaa julkista ketjua jonkun oletetusta rikollisuudesta pohjalta “omaan todisteet siitä mitä [...]
   Kunnianloukkaus on rikos. Typeryydenkin pitäisi olla.

   Lainaa

  24. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Lea luultavasti maksoi ostoksensa klo 18 ja hermo petti klo 21, kun mitään ei ole kuulunut ja postikin meni jo sulki.

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Valuvika: Siinä lukee että on nähnyt viestin. Jos on aikaa lukea viesti niin on aikaa myös vastata lyhyesti “palaan asiaan” tai jotain muuta. Lisäksi siellä mainitaan että kommunikointi loppui kun kysyttiin lähetystunnusta. Eli siihen saakka oli aikaa kommunikoida, mutta sitten tulikin kiire niin, ettei ehdi mitään vastata, vaikka lukemaan ehtii.
   Jos on aikaa vastata, niin voi myös vasta siihen että milloin suoritti maksun. Lea on ääliö

   Lainaa

  26. Eikuulumuille 21.9.2019 10:58
   Tulos: -22 (32 ääntä)
   Dorkatar: Jos on aikaa vastata, niin voi myös vasta siihen että milloin suoritti maksun. Lea on ääliö
   Varmasti olisi aikaa. Jos kysyjä olisi joku jolle asia kuuluu. Tuntuu olevan vaikea ymmärtää että muiden asiat ei kuulu sinun kaltaisille pässeille.

   Lainaa

  27. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Valuvika: Wara, Terhi ja Joni ovat juuri näitä idiootteja mihin törmää aivan liian usein somessa. Lähdetään länkyttämään asian vierestä ja hämmentämään ja höpisemään ihan asiaan kuulumattomia seikkoja. Täyttä tilanhukkaa tuollaiset. Jos myyjä olisi ollut asiallinen niin hänhän olisi antanut lähetystunnuksen tai kommentoinut muulla tavalla.
   Pliis, sano että tää on huonosti muotoiltua sarkasmia?

   Lainaa

  28. Ihmettelijä 23.9.2019 2:07
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Näissä tapauksissa kannattaisi hengittää hetki ennen postausta. Voi nimittäin napsahtaa kunnianloukkaussyyte.

   Lainaa

  29. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Valuvika: Hieno olkiukko. Googleta jos et tiedä. Ei mulla muuta.
   Kieltämättä kommentistani voi helposti olkiukon saada koska sen kaltainen se hieman olikin. Peukutuksista päätellen saat ilmeisesti lähtökohtaisesti muutkin ajattelemaan samoin kuin minä. Toisin sanoen alkuperäinen kommenttisi koko komeudessaan oli niin naurettava ettei minun olkiukkoni sitä sille tehnyt. Oli minulla ihan myös oikea mielenkiinto tietää että onko toisten morkkaaminen mielestäsi ok ja onko se ok vaikka se osuisi omalle kohdalle. Kuitenkin vastauksesi sävy vaikuttaa siltä että kun esim. kritiikki osuu omaan kommenttiin niin ei se vissiin tunnukkaan niin kivalle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kirpputori, kirppari, kirppis, huijaus, syytös, myyjä