Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Miestenhuoneesta kuuluu ääniä

On korkea aika kurkata myös miestenhuoneeseen.
Miestenhuoneesta kuuluu ääniä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 76 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Läskipeboilla on vaikeeta nousta tuolille istuun. 17.9.2019 4:29
   Tulos: +510 (634 ääntä)
   Darrapaskaan menee yleensä puoli rullaa.

   Lainaa

  2. Tulos: +237 (549 ääntä)
   Valle on ymmärtänyt väärin. Se liukkari kuuluu sinne toiseen reikään, mikä on ehkäisykeino sinällään.

   Lainaa

  3. Tulos: +213 (237 ääntä)
   Läskipeboilla on vaikeeta nousta tuolille istuun.: Darrapaskaan menee yleensä puoli rullaa.
   Laktoosipaskaan sama määrä!

   Lainaa

  4. Tulos: +866 (926 ääntä)
   Tunnen tällä hetkellä olevani vuoden avovaimo. Kuka helvetti saa vessapaperirullan riittämään lähes 2 viikkoa, edes yksin?

   Lainaa

  5. Tulos: +920 (956 ääntä)
   Oonko se vaan minä vai onko ehkä vähän yliampuvaa panikoitumista sanoa "halujen kadonneen melkein kokonaan" yhden viikon seksittömyyden jälkeen? Veikkaan myös, että Paulin hermostunut tenttaaminen, (jonka oletin ihan päivityksen sävystä), siitä että "miten niin et halua" ei välttämättä kauheen kuumaks toista tee, se kun lienee aika tavallista että esim se ylimääräinen stressi voi vaikuttaa libidoon... Jopa useammaks viikoks o___O Voi olla Pauli kohta kovan paikan edessä.

   Lainaa

  6. Pasi Kulju 17.9.2019 5:56
   Tulos: -52 (210 ääntä)
   Pirkko: Valle on ymmärtänyt väärin. Se liukkari kuuluu sinne toiseen reikään, mikä on ehkäisykeino sinällään.
   Pirkko on ymmärtänyt väärin.

   Lainaa

  7. Ärtyvä Suoli 17.9.2019 6:08
   Tulos: +519 (567 ääntä)
   Kahdella palalla ei kyllä juuri pierua isompaa asiaa pyyhitä. :'D

   Lainaa

  8. Tulos: +479 (499 ääntä)
   Valle on varmaan näitä tyyppejä, jotka luulee että huuhtelemalla hepin suihkussa seksin jälkeen estää naista tulemasta raskaaksi ja sukupuolitauteja leviämästä. *facepalm*

   Lainaa

  9. Tulos: +140 (214 ääntä)
   Pirkko: Valle on ymmärtänyt väärin. Se liukkari kuuluu sinne toiseen reikään, mikä on ehkäisykeino sinällään.
   Joku on tosiaan ymmärtänyt väärin, eikä se välttämättä ole Valle.

   Lainaa

  10. Tulos: +112 (150 ääntä)
   Mut aatelkaa, se on siis varmaan laskenu ne rullassa olevien paperipalojen määränkin. Ja päätellyt siitä rullan keston. Aika säästeliäästi tosin. Terv. nim. Paskalla menee n. 3x3 palaa.

   Lainaa

  11. Isä neljän, joka olet töissä 17.9.2019 6:47
   Tulos: +228 (264 ääntä)
   Halut_On: Oonko se vaan minä vai onko ehkä vähän yliampuvaa panikoitumista sanoa “halujen kadonneen melkein kokonaan” yhden viikon seksittömyyden jälkeen? Veikkaan myös, että Paulin hermostunut tenttaaminen, (jonka oletin ihan päivityksen sävystä), siitä että “miten niin et halua” ei välttämättä kauheen kuumaks toista tee, se [...]
   Paulin turhautumisen toki ymmärtää. Onhan kaikenlainen "tilanteen huononeminen" negatiivisena koettavaa. Totta on kuitenkin sekin, ettei jankkaaminen auta vaan asiaan pitää tuoda jotain muutosta itse. Onkohan esim Pauli tehnyt kaikkensa asian eteen hempeältäkin puolelta tai harkinnut vaikka sitä maailmaakaatavaa kumin käyttöä pillereiden sijaan? Parisuhteessa ei toiselta voi varsinaisesti vaatia mitään, mutta tilannetta voi tehdä itse joko miellyttäväksi tai pahemmaksi. Puhumahan ja miettimähän vain.

   Lainaa

  12. Tulos: +201 (213 ääntä)
   Niin no, naistenhuoneella melkein kaikki arat postaukset on anonyymejä just siks että niitä vuodetaan pois... ja silti ne leviää miestenhuoneelle Että älä Pauli itke.

   Lainaa

  13. Tulos: +502 (518 ääntä)
   Halut_On: Oonko se vaan minä vai onko ehkä vähän yliampuvaa panikoitumista sanoa “halujen kadonneen melkein kokonaan” yhden viikon seksittömyyden jälkeen? Veikkaan myös, että Paulin hermostunut tenttaaminen, (jonka oletin ihan päivityksen sävystä), siitä että “miten niin et halua” ei välttämättä kauheen kuumaks toista tee, se [...]
   Ja sekin on yleistä, että hormonaalinen ehkäisy voi vähentää/tappaa halut. On se jännä kun miehet vinkuu et pitää siirtyä tuohon (kaikista mahdollisista haittavaikutuksista huolimatta) koska kumi ei tunnu niin kivalle D: sitten itkerään kun toisesta on tullut pihtari. Viikon taukoa en kyl vielä stressais... Kuulostaa keskenkasvuiselta.

   Lainaa

  14. Tulos: +382 (388 ääntä)
   Siis eihän 3kk ole hormonien kanssa vielä aika eikä mikään. Kaikillehan ne ei edes sovi, ja harvalla vielä tossa ajassa on sen verran tasaantunut tilanne, että aloitusoireet katoaisi. Toki mieskin voisi tehdä esim. googlehaun aiheesta, jos epäilee naisystävänsä sanaa. Mutta ei, miestenhuoneen miehet saleen tietää paremmin just sen naisystävän kehosta ja mielialasta kuin naisystävä itse. Ihmekään, jos on haluttomuutta.

   Lainaa

  15. Tulos: +405 (421 ääntä)
   Pauli kuulostaa huomaavaiselta rakastajalta, joka laittaa naisen nautinnon etusijalle.

   Lainaa

  16. Tulos: +53 (75 ääntä)
   Valle on tainnut olla hyväuskonen

   Lainaa

  17. Satunainen kommentoija 17.9.2019 8:10
   Tulos: +279 (291 ääntä)
   Pauli on vähän kuin pikkulapsi. Vedetään itkupotkuraivarit heti, kun ei saa piparia. Vähän mietityttää, miten hän mahtaa reagoida siihen, kun hänen juttunsa löytyy nyt myös feissarimokista naistenhuoneen lisäksi.

   Lainaa

  18. Tulos: +442 (450 ääntä)
   Köh: Ja sekin on yleistä, että hormonaalinen ehkäisy voi vähentää/tappaa halut. On se jännä kun miehet vinkuu et pitää siirtyä tuohon (kaikista mahdollisista haittavaikutuksista huolimatta) koska kumi ei tunnu niin kivalle D: sitten itkerään kun toisesta on tullut pihtari.
   Tämä nimenomaan. Näistä pitäis puhua enemmän, miehet luulee että e-pilleri on joku taikapilleri jota syömällä ei tuu raskaaksi, eikä tajua mitä se pilleri oikeasti tekee naisen keholle jotta se ei tulis raskaaksi, ja että sillä voi olla erinäisiä haittavaikutuksia myös.

   Lainaa

  19. Leipäressu 17.9.2019 8:25
   Tulos: +143 (157 ääntä)
   Vessapaperikontrollifriikki. Huh huh. Ilmeisen pitkä pinna on puolisolla, tuollainen yhteiselo ei itseäni naurattaisi.

   Lainaa

  20. Tulos: +195 (195 ääntä)
   Jäi mietityttämään vaihtuuko rulla tosiaan vasta tänään vai epäonnistuiko tavoite.

   Lainaa

  21. Johan Pompas 17.9.2019 8:44
   Tulos: +20 (44 ääntä)
   Mielestäni tuon päivämäärän "seiskan" voisi tulkita myös "kakkoseksi", jolloin riittoisuustavoite olisi huomattavasti realistisempi.

   Lainaa

  22. Tulos: +92 (104 ääntä)
   Pauli tarttuu nyt härkää sarvesta ja viettää hieman omaa aikaa, periaatteella "vain minä, internet ja talouspaperirulla".

   Lainaa

  23. Tulos: +67 (89 ääntä)
   Halut_On: Oonko se vaan minä vai onko ehkä vähän yliampuvaa panikoitumista sanoa “halujen kadonneen melkein kokonaan” yhden viikon seksittömyyden jälkeen? Veikkaan myös, että Paulin hermostunut tenttaaminen, (jonka oletin ihan päivityksen sävystä), siitä että “miten niin et halua” ei välttämättä kauheen kuumaks toista tee, se [...]
   Ymmärsit nyt väärin. Ei stressi aiheuta haluttomuutta vaan kouluharjoittelua, kuten Pauli tuossa kirjoitti. Hieman nurinkuristahan se on kun yleensä työ/opiskelu aiheuttaa stressiä eikä päinvastoin, mutta kai tuota ideaa voisi alkaa markkinoida kaikille, jotka eivät saaneet opiskelupaikkaa. ”Stressaat vaan tarpeeksi niin kyllä se johonkin kouluharjoitteluun johtaa!”

   Lainaa

  24. Tulos: +200 (206 ääntä)
   Ajattelin ensin, että Pauli kysyy ihan loogisen kysymyksen. Sitten selvisi, että ongelma johtuu siitä, kun ei saakaan joka päivä seksiä, vaan joutuu olemaan joskus jopa (gasp) VIIKON ilman. Ja sitten Pauli veti raivarit.

   Lainaa

  25. Tulos: +243 (251 ääntä)
   Liukkaria ehkäisyksi??! Siis... Miten kujalla voi aikuinen (?) ihminen olla?

   Lainaa

  26. Tulos: +215 (229 ääntä)
   Jupajuu: Tämä nimenomaan. Näistä pitäis puhua enemmän, miehet luulee että e-pilleri on joku taikapilleri jota syömällä ei tuu raskaaksi, eikä tajua mitä se pilleri oikeasti tekee naisen keholle jotta se ei tulis raskaaksi, ja että sillä voi olla erinäisiä haittavaikutuksia myös.
   Niinpä. Itsellä vei e-pillerit seksihalujen lisäksi elämänhalun. Ei siinä, onhan se tehokasta ehkäisyä jos seksiä tekee mieli vain pari kertaa vuodessa, jos sitäkään... Pari kuukautta kun olin ilman niin elämä alkoi taas hymyillä. Nyt on kuparikierukka käytössä ja vaikka se onkin tehnyt kuukautisista hiukan runsaammat ja kivuliaammat, niin mieluummin se, kuin etten olisi oma itseni. Lääkärit ja hoitavat yrittivät kyllä puoliväkisin tyrkyttää hormonikierukkaa pillereiden jälkeen, mutta päättäväisesti piti sanoa, että yhtään hormoniehkäisyä en enää huoli. Todellakin pitäisi nuoria valistaa (erityisesti) pillereiden vaaroista ja haittavaikutuksista.

   Lainaa

  27. Tulos: -64 (114 ääntä)
   Huhhei: Tunnen tällä hetkellä olevani vuoden avovaimo. Kuka helvetti saa vessapaperirullan riittämään lähes 2 viikkoa, edes yksin?
   Minä. Siis vielä silloin kun menin pelkällä paperilla. En pitänyt kirjaa mutta rulla tuppasi kestämään kuukaudenkin. Ja tosiaan kaksi arkkia kerrallaan. Ihan opeteltava taito, kuinka monesti yksillä papereilla saa pyyhittyä. Nykyään käytän alasuihkua, syinä itseni helliminen ja maalaisjärki.

   Lainaa

  28. Tulos: +37 (67 ääntä)
   Valle, oikea ratkaisu on abortti, jos vielä ehtii, ja sulle joka tapauksessa vasektomia pikimmiten.

   Lainaa

  29. Tulos: +78 (82 ääntä)
   ira: Liukkaria ehkäisyksi??! Siis… Miten kujalla voi aikuinen (?) ihminen olla?
   Mä niin toivon ton olevan trolli

   Lainaa

  30. Tulos: +83 (85 ääntä)
   Itse olen nyt hormonikierukan kanssa elänyt yli 5 vuotta niin totesin että tää toimii itselle hyvin ja halut eivät voisi olla yhtään suuremmat... Minipillerit oli käytössä aiemmin ja aiheutti haluttomuutta yms. ikäviä sivuoireita. Hormonikierukka vapauttaa hormonia paikallisemmin ja pienemmässä määrin kuin pilleri, joten siksi se varmaan ei vaikuta samalla tavalla kuin pilleri. Kuukautiset on hyvin maltilliset tosin välillä kuumeen nostaa yhdeksi illaksi. Mutta joo. Ymmärrän kyllä ettei ylimääräisiä hormoneja välttämättä kehoonsa tahdo.
   RIP: Niinpä. Itsellä vei e-pillerit seksihalujen lisäksi elämänhalun. Ei siinä, onhan se tehokasta ehkäisyä jos seksiä tekee mieli vain pari kertaa vuodessa, jos sitäkään… Pari kuukautta kun olin ilman niin elämä alkoi taas hymyillä. Nyt on kuparikierukka käytössä ja vaikka se onkin tehnyt kuukautisista hiukan runsaammat ja [...]

   Lainaa

  31. Tulos: +91 (93 ääntä)
   Mutta eikös Valle pidä mahasta, varsinkin kun se on täysi?

   Lainaa

  32. Tulos: +48 (86 ääntä)
   Pöljä: Laktoosipaskaan sama määrä!
   Sen takia se käsisuihku on että voi pestä sen perseen vaikka neljä kertaa istunnon aikana ettei tarvi paperilla levitellä sitä liejua pitkin kankkuja. Ei siinä ole mitään noloa. Suosittelen samaa jos oot syöny jotain tulista ruokaa. Pysyy paikat ehjempinä eikä kirvele kun et riko ihoa paperilla.

   Lainaa

  33. Tulos: -59 (85 ääntä)
   Huhhei: Tunnen tällä hetkellä olevani vuoden avovaimo. Kuka helvetti saa vessapaperirullan riittämään lähes 2 viikkoa, edes yksin?
   Mä olen kanssa sitä mieltä että naiset kuluttaa enemmän paperia.

   Lainaa

  34. Tulos: +47 (53 ääntä)
   RIP: Niinpä. Itsellä vei e-pillerit seksihalujen lisäksi elämänhalun. Ei siinä, onhan se tehokasta ehkäisyä jos seksiä tekee mieli vain pari kertaa vuodessa, jos sitäkään… Pari kuukautta kun olin ilman niin elämä alkoi taas hymyillä. Nyt on kuparikierukka käytössä ja vaikka se onkin tehnyt kuukautisista hiukan runsaammat ja [...]
   Hormonikierukassa on kuitenkin vähän eri hormonit kuin e-pillereissä. Hormonikierukka, ehkäisykapseli ja minipillerit siis keltarauhashormonituotteita (sisältää progestiinia), kun taas yhdistelmäehkäisypillerit (e-pilleri) sisältää progestiinin lisäksi estrogeeniä jäljittelevää hormonia. Itsekin toivon kyllä että voisin käyttää jotain hormonitonta ehkäisymenetelmää, mutta mulla on jo valmiiksi niin runsaat ja kivuliaat kuukautiset, ettei kuparikierukka sovi

   Lainaa

  35. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Kaaleppi: Mut aatelkaa, se on siis varmaan laskenu ne rullassa olevien paperipalojen määränkin. Ja päätellyt siitä rullan keston. Aika säästeliäästi tosin. Terv. nim. Paskalla menee n. 3×3 palaa.
   Riippuu kuin ruikulilla on!

   Lainaa

  36. Tulos: +18 (32 ääntä)
   Huhhei: Tunnen tällä hetkellä olevani vuoden avovaimo. Kuka helvetti saa vessapaperirullan riittämään lähes 2 viikkoa, edes yksin?
   No niinpä! Ite käytän yksin ja kestää viikon korkeintaan. Enkä käytä kun pissaamisen jälkeen, kakan jälkeen pesen, ja kuivaan pyyheliinaan. Tuo liukuvoidejuttu toivottavasti vitsi. Vai oikesti luulivatko ehkäisyvaahdoksi!?

   Lainaa

  37. Tulos: -34 (88 ääntä)
   Hyi helvetti, oikeesti! Eikö jengi mieluummin pese takamustaan isolla hädällä käynnin jälkeen?! Paperilla ei saa kaikkea pois, sinne jää rippeet kuivumaan ja haisemaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +65 (113 ääntä)
   Lilja: Hyi helvetti, oikeesti! Eikö jengi mieluummin pese takamustaan isolla hädällä käynnin jälkeen?! Paperilla ei saa kaikkea pois, sinne jää rippeet kuivumaan ja haisemaan.
   Älä huolehdi. Kyllä sinäkin vielä opit peppusi pyyhkimään kunnolla.

   Lainaa

  39. Tulos: -29 (53 ääntä)
   Kielletään sana "avokki"...voiko olla rumempaa sanaa puolisosta?

   Lainaa

  40. Neljän tuulen 17.9.2019 17:15
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Huhhei: Tunnen tällä hetkellä olevani vuoden avovaimo. Kuka helvetti saa vessapaperirullan riittämään lähes 2 viikkoa, edes yksin?
   Minun kumppanini - enkä ollut itse uskoa asiaa ennen kuin jouduin toteamaan, että hän tosiaan pärjää yhdellä rullalla useammankin kuukauden, kun ei se rulla sieltä vessasta mihinkään kadonnut. Ilmeisesti metodiin liittyy paljon taittelemista ja pieniä palasia, en ole kyllä itse saanut tekniikkaa vielä onnistumaan niin, että olisin tyytyväinen lopputulokseen. Väitän tosin, että sukupuolella ja ruokavaliolla on jonkin verran vaikutusta paperinkulutuksen määrään.

   Lainaa

  41. Arkkienkeli 17.9.2019 17:17
   Tulos: -4 (18 ääntä)
   Läskipeboilla on vaikeeta nousta tuolille istuun.: Darrapaskaan menee yleensä puoli rullaa.
   Ei riitä. Menee pari rullaa...

   Lainaa

  42. Arkkienkeli 17.9.2019 17:18
   Tulos: +14 (26 ääntä)
   Pirkko: Valle on ymmärtänyt väärin. Se liukkari kuuluu sinne toiseen reikään, mikä on ehkäisykeino sinällään.
   Buranakin ohjeen mukaan auttaa kippun ja ehkäisyyn. Ehkäpä Vallen ÄO ei ole ihan ok.

   Lainaa

  43. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Kyllä se liukkari kuuluu ihan kumpaanki reikään

   Lainaa

  44. Arkkienkeli 17.9.2019 18:07
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Vallella on ilmeisesti sama vaiva kuin monella nuorella nykyään. Kaikki tieto on saatavissa, mutta ei sisäistetä sitä pätkän vertaa. Lukemisen ymmärtäminenkin on vähän vaiheessa. Liukuvoide; auttaa helpottamaan liukumista. Ehkäisystä ei puhuta tuubissa laisinkaan. PS. tyhmä pää kärsii. Ja maksaa (elarit).

   Lainaa

  45. Tulos: -37 (53 ääntä)
   Huhhei: Tunnen tällä hetkellä olevani vuoden avovaimo. Kuka helvetti saa vessapaperirullan riittämään lähes 2 viikkoa, edes yksin?
   Kuka ei saa rullaa kestämään neljää viikkoa?

   Lainaa

  46. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Kaaleppi: Mut aatelkaa, se on siis varmaan laskenu ne rullassa olevien paperipalojen määränkin. Ja päätellyt siitä rullan keston. Aika säästeliäästi tosin. Terv. nim. Paskalla menee n. 3×3 palaa.
   vaimona insinööri

   Lainaa

  47. Tulos: -8 (32 ääntä)
   Tarzan: Itsekin toivon kyllä että voisin käyttää jotain hormonitonta ehkäisymenetelmää, mutta mulla on jo valmiiksi niin runsaat ja kivuliaat kuukautiset, ettei kuparikierukka sovi
   Suosittelen sterilisaatiota. Itellä lähti kivut, vuotomäärä pysyi samana.

   Lainaa

  48. fakta homma 17.9.2019 22:12
   Tulos: -20 (62 ääntä)
   Neljän tuulen: Minun kumppanini – enkä ollut itse uskoa asiaa ennen kuin jouduin toteamaan, että hän tosiaan pärjää yhdellä rullalla useammankin kuukauden, kun ei se rulla sieltä vessasta mihinkään kadonnut. Ilmeisesti metodiin liittyy paljon taittelemista ja pieniä palasia, en ole kyllä itse saanut tekniikkaa vielä onnistumaan niin, [...]
   Jos saan paskaa tai kusta käteeni, en pyyhkäise sitä paperilla pois, vaan pesen käteni vedellä ja saippualla. Samoin pesen alapääni aina kun käyn vessassa. Paperia ei kulu ollenkaan, jos peseytyy joka ainoan wc-käynnin jälkeen. Ja alushousut ovat aina puhtaat. Japanilaiset ovat edelläkäviköitä näissä asioissa, pitävät länsimaalaisia melko likaisina, eikä syyttä.

   Lainaa

  49. Avaruusleijona 17.9.2019 22:55
   Tulos: +64 (92 ääntä)
   fakta homma: Paperia ei kulu ollenkaan, jos peseytyy joka ainoan wc-käynnin jälkeen. Ja alushousut ovat aina puhtaat.
   Ööh. Mä käytän paperia, ja kyllä mun alushousut on aina puhtaat. Sullako oli kakkaa pöksyissä pyyhkimisen jälkeen? Et varmaan oikein osannut pyyhkiä.

   Lainaa

  50. Tulos: +76 (78 ääntä)
   RIP: Niinpä. Itsellä vei e-pillerit seksihalujen lisäksi elämänhalun. Ei siinä, onhan se tehokasta ehkäisyä jos seksiä tekee mieli vain pari kertaa vuodessa, jos sitäkään… Pari kuukautta kun olin ilman niin elämä alkoi taas hymyillä. Nyt on kuparikierukka käytössä ja vaikka se onkin tehnyt kuukautisista hiukan runsaammat ja [...]
   Luulen että halut (ja hermot) menevät siksikin että helposti katkeroituu jos joutuu kärsimään hormoneista johtuvista sivuvaikutuksista koska mies vaatii parasta mahdollista panomukavuutta. Itselleni eivät sovi mitkään pillerit, ja neuvolassa varoitettiin että raskaus on kovasti samantapainen hormonimyrskykokemus. Onhan se siinä mielessä että on hermot herkässä ja huono olo, mutta siitä ei ota itseensä kun syy on hyvä. Jos olisi kauhea olo kaiken aikaa siksi että mies vaatii, niin voisi olla että ketuttaisi enemmän tai kohdistetummin.

   Lainaa

  51. Tulos: -19 (61 ääntä)
   Ei voi ymmärtää, miten ihmiset ei käytä sitä suihkua, kun se on lähes joka vessassa saatavilla. Kuivalla paperilla ei voi tulla puhtaaksi. Jos naama on likainen, en minä sitä kuivalla paperilla tai pyyhkeellä pyyhi. Kyllä se pitää pestä vedellä.

   Lainaa

  52. Tulos: -51 (59 ääntä)
   Huhhei: Tunnen tällä hetkellä olevani vuoden avovaimo. Kuka helvetti saa vessapaperirullan riittämään lähes 2 viikkoa, edes yksin?
   Ööö miten yksi ihminen voi edes kuluttaa rullan alle kahdessa viikossa? Minulla yksi rulla kestää kuukauden päivät, enemmänkin. Ja jos yksityiskohtiin mennään niin ykkösellä käytän pari palaa ja kakkosella 2-8 palaa riippuen tuotoksesta. Vessakäyntejä noin 3-4 kertaa päivässä.

   Lainaa

  53. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Mä päätin kokeilla ehkäisynä syöttää vesimeloonia kaverille. Nyt muija on paksuna. En ymmärrä miksi vaikka ehkäisyä käytettiin. Millä vitun logiikalla nää jantterit vetää? Mä en vaan tajua miten joku voi olla noin ameeba. Tehkää nyt abortti koska voi sitä raukkaa joka noista ihmisjätöksistä syntyy. Tuo ei mee edes nuoruuden piikkiin millään tavoin.

   Lainaa

  54. Vanhemmuus opettaa 18.9.2019 1:31
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Kaisa: Mutta eikös Valle pidä mahasta, varsinkin kun se on täysi?
   Aivan järkyttävän hyvä heitto Kaisa, camaan!!! :’’’D Ensimmäistä kertaa nauroin kommentille ääneen. Yksin. Keskellä yötä. Tietäjät tietää.

   Lainaa

  55. Tulos: -11 (47 ääntä)
   fakta homma: Jos saan paskaa tai kusta käteeni, en pyyhkäise sitä paperilla pois, vaan pesen käteni vedellä ja saippualla. Samoin pesen alapääni aina kun käyn vessassa. Paperia ei kulu ollenkaan, jos peseytyy joka ainoan wc-käynnin jälkeen. Ja alushousut ovat aina puhtaat. Japanilaiset ovat edelläkäviköitä näissä asioissa, pitävät länsimaalaisia melko likaisina, eikä syyttä.
   Tämä on niin totta! Mun mies on muslimiperheestä ja myös siihen kulttuuriin kuuluu pestä se takapuoli toimituksen jälkeen. Tän oon oppinu mieheltä itsekin ja meillä on paperia lähinnä vierasvarana. Jos joskus nykyään käy vaikka yleisessä vessassa jossa ei oo bideetä niin oikein ällöttää pelkästään pyyhkiä.

   Lainaa

  56. Tarvitsemme faktoja 18.9.2019 9:11
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Nyt kyllä eletään jännän äärellä. Pakko tietää: kestikö rulla eiliseen asti?

   Lainaa

  57. Tulos: -25 (53 ääntä)
   Pirkko: Valle on ymmärtänyt väärin. Se liukkari kuuluu sinne toiseen reikään, mikä on ehkäisykeino sinällään.
   Ei kannata tosin harrastaa ellei sitten haluaa pitää jo keski-ikäisenä vaippoja. Se eräs lihas katsos löystyy kun sinne ei ole tarkoitus tuupata mitään, vaan ulostaa.

   Lainaa

  58. Tulos: +32 (54 ääntä)
   S: Tämä on niin totta! Mun mies on muslimiperheestä ja myös siihen kulttuuriin kuuluu pestä se takapuoli toimituksen jälkeen. Tän oon oppinu mieheltä itsekin ja meillä on paperia lähinnä vierasvarana. Jos joskus nykyään käy vaikka yleisessä vessassa jossa ei oo bideetä niin oikein ällöttää pelkästään pyyhkiä.
   Öö, monet käyttää bideetä siihen tarkoitukseen ihan Suomessakin, mutta silti myös paperilla kuivaavat. Kiva varmaan olla möröt housut jalassa.

   Lainaa

  59. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Aiivan: Öö, monet käyttää bideetä siihen tarkoitukseen ihan Suomessakin, mutta silti myös paperilla kuivaavat. Kiva varmaan olla möröt housut jalassa.
   MÄRÄT siis :D

   Lainaa

  60. Tulos: -12 (44 ääntä)
   Tumppu: Suosittelen sterilisaatiota. Itellä lähti kivut, vuotomäärä pysyi samana.
   Ja heti sait miinuksia muilta naisilta. Suosittelen sterilisaatiota myös, elämä helpottuu rutkasti.

   Lainaa

  61. Tulos: -25 (35 ääntä)
   Gaius: Kielletään sana “avokki”…voiko olla rumempaa sanaa puolisosta?
   Aviopuoliso on vieläkin rumempi.

   Lainaa

  62. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Aiivan: Öö, monet käyttää bideetä siihen tarkoitukseen ihan Suomessakin, mutta silti myös paperilla kuivaavat. Kiva varmaan olla möröt housut jalassa.
   No tietenkin sen kuivataan myös

   Lainaa

  63. Tulos: -16 (32 ääntä)
   Aiivan: Ja heti sait miinuksia muilta naisilta. Suosittelen sterilisaatiota myös, elämä helpottuu rutkasti.
   Ihmiset ovat niin jotenkin alkukantaisia eläimiä, että luulevat juuri heidän perimänsä olevan levittämisen arvoista. Ei ole. MUTTA tuleekohan miinusta, jos suosittelen hormonittomaks ehkäsyks selibaattia. Sekin on ihan toimiva.

   Lainaa

  64. Tulos: +48 (62 ääntä)
   Te jotka huuhtelette takamuksenne kakkaamisen jälkeen ja kuivaatte sen pyyhkeeseen: pesettekö joka kerta pyllynne myös saippualla? Tai vaihdatteko pyyhkeen? Koska se pyyhehän on täynnä bakteereja, eihän ne pelkällä vedellä lähde. Jos taas kuivaatte paperiin, niin ekologisuudella sitä ei ainakaan voi perustella - kuluu sekä vettä että paperia.

   Lainaa

  65. X-files theme 19.9.2019 6:59
   Tulos: -13 (25 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Paulin turhautumisen toki ymmärtää. Onhan kaikenlainen “tilanteen huononeminen” negatiivisena koettavaa. Totta on kuitenkin sekin, ettei jankkaaminen auta vaan asiaan pitää tuoda jotain muutosta itse. Onkohan esim Pauli tehnyt kaikkensa asian eteen hempeältäkin puolelta tai harkinnut vaikka sitä maailmaakaatavaa [...]
   Voihan sitä yrittää piristää seksielämää hetkeksi, mutta jos toisella ei tee mieli päänsisällä niin ei ulkopuoliset temput juurikaan auta. Nimenomaan sen, jolla ei tee mieli, pitäisi itse miettiä syitä taustalla. Olen itsekkin vanhassa suhteessa yrittänyt tehdä kaikkeni erilaisten romanttisten yllätysten yms kanssa ja silti läheisyys puuttunut 2-3kk pätkissä välillä kokonaan. Kun asiasta yrittänyt välillä rauhassa keskustella syyllistämättä, niin toinen osapuoli suuttunut heti. Tosin paulin tapaus nyt ei edes tapauksessa en haluttomuudesta vielä edes puhuisi

   Lainaa

  66. Pari rullaa 19.9.2019 7:15
   Tulos: +25 (37 ääntä)
   öä: Ööö miten yksi ihminen voi edes kuluttaa rullan alle kahdessa viikossa? Minulla yksi rulla kestää kuukauden päivät, enemmänkin. Ja jos yksityiskohtiin mennään niin ykkösellä käytän pari palaa ja kakkosella 2-8 palaa riippuen tuotoksesta. Vessakäyntejä noin 3-4 kertaa päivässä.
   Keskimäärin ihminen käy 4 kertaa pissalla. Ellet pyyhi samalla paperilla sekä etu että takapuoltasi, niin sinun minim olettaen, että käyt kerran päivässä kakkosella: (4x2+1x2)×30 = 270 palaa/kk Ja maks. (4x2+1x8)x30 = 480 palaa/kk. WC-paperirullassa on n. 200 palaa (Serla). Eli joko olet muumi, käyt naapurissa vessassa tai unohtelet pyyhkiä.

   Lainaa

  67. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Kaaleppi: Mut aatelkaa, se on siis varmaan laskenu ne rullassa olevien paperipalojen määränkin. Ja päätellyt siitä rullan keston. Aika säästeliäästi tosin. Terv. nim. Paskalla menee n. 3×3 palaa.
   Käytä sitä suihkua ensin, peräkatkula.

   Lainaa

  68. Tulos: -69 (71 ääntä)
   Joo: Luulen että halut (ja hermot) menevät siksikin että helposti katkeroituu jos joutuu kärsimään hormoneista johtuvista sivuvaikutuksista koska mies vaatii parasta mahdollista panomukavuutta. Itselleni eivät sovi mitkään pillerit, ja neuvolassa varoitettiin että raskaus on kovasti samantapainen hormonimyrskykokemus. [...]
   Vähemmän ja tasaisemmin ne pillerit hormonia erittävät kuin omat munasarjasi. Mutta kun WT on päättänyt että haittaa niin sitten haittaa. Kuuluisa Nocebo-vaikutus.

   Lainaa

  69. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Nopo: Vähemmän ja tasaisemmin ne pillerit hormonia erittävät kuin omat munasarjasi. Mutta kun WT on päättänyt että haittaa niin sitten haittaa. Kuuluisa Nocebo-vaikutus.
   Trolli

   Lainaa

  70. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Tumppu: Ihmiset ovat niin jotenkin alkukantaisia eläimiä, että luulevat juuri heidän perimänsä olevan levittämisen arvoista. Ei ole. MUTTA tuleekohan miinusta, jos suosittelen hormonittomaks ehkäsyks selibaattia. Sekin on ihan toimiva.
   Mutta sterkkaukseenkin liittyy haittansa/riskinsä... Mutta eikai niistäkään sitten saa puhua tai olla huolissaan, kun se muuten niin tehokasta on

   Lainaa

  71. Tulos: +35 (37 ääntä)
   jukkapalmu: Mä olen kanssa sitä mieltä että naiset kuluttaa enemmän paperia.
   Todennäköisesti. Sillä naiset käyttää paperia pelkän kusella käynnin jälkeen myös, mitä harvempi mies tekee. Näin naisena ihmettelen miten nainen voi väittää kahden arkin riittävän? Sillä pelkästään kusisen toosan pyyhkimiseen 2 arkkia ei riitä, jos ei halua kusen imeytyvän paperin läpi käsille. Vähintään 3 arkkia tarvitaan siihenkin. vaihtelua on paljon tietysti paperin laadustakin riippuen. Pelkän paskan pyyhkimiseen 2 arkkia ehkä nipinnapin riittäisikin, mutta en ole elämässäni onnistunut vissiin kertaakaan käymään pelkästään kakkosella, kyllä siinä tulee joka ikinen kerta kustua myös. Näin ollen 2 arkkia ei ole ikinä riittävä määrä. Kyllähän sitä paperia voi taitella ja pyyhkiä samoilla arkeilla moneen kertaan, mutta jos lähtökohtaisesti arkkien määrä on niin pieni, että tulee läpi jo ekalla pyyhkäisyllä, niin en voi olla samoilla linjoilla mitenkään. 2 arkkia ei riitä vaikka käyttäisi käsisuihkua!

   Lainaa

  72. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Olisi tällainen "kondomi"-niminen uutuus ehkäisyvälinemarkkinoilla...
   Tarzan: Hormonikierukassa on kuitenkin vähän eri hormonit kuin e-pillereissä. Hormonikierukka, ehkäisykapseli ja minipillerit siis keltarauhashormonituotteita (sisältää progestiinia), kun taas yhdistelmäehkäisypillerit (e-pilleri) sisältää progestiinin lisäksi estrogeeniä jäljittelevää hormonia. Itsekin toivon kyllä että [...]

   Lainaa

  73. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Jotenkin tässä paperikeskustelussa nyt unohtuu sellainen seikka, että iso osa ihmisistä ei käy pöntöllä (eikä siis myöskään kuluta sitä vessapaperia) pelkästään kotona. Kyllä voi kotona yks rulla kestää useita viikkoja, jos on yli puolet valveillaoloajasta jossain muualla kuin kotona.

   Lainaa

  74. Tulos: -16 (20 ääntä)
   Outoa että nainen kontrolloi paskapaperin kulutusta. Yleensä noi naispuoliset kuluttaa sitä enemmän. Ex-vaimoni saattoi kuluttaa koko rullan istunnolla ja kyllä, joskus oli paskapönttökin tukossa tämän toiminnan takia.

   Lainaa

  75. Tulos: +12 (24 ääntä)
   Aiivan: Ei kannata tosin harrastaa ellei sitten haluaa pitää jo keski-ikäisenä vaippoja. Se eräs lihas katsos löystyy kun sinne ei ole tarkoitus tuupata mitään, vaan ulostaa.
   Ei muuten pidä paikkaansa. Vähän samaa tasoa kuin väite siitä, että vagina löystyy jos harrastaa paljon vaginapenetraatiota. Ellei sitten tee sitä väärin...

   Lainaa

  76. Käärinliinaton kenguru 5.12.2023 17:40
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   RIP: Niinpä. Itsellä vei e-pillerit seksihalujen lisäksi elämänhalun. Ei siinä, onhan se tehokasta ehkäisyä jos seksiä tekee mieli vain pari kertaa vuodessa, jos sitäkään... Pari kuukautta kun olin ilman niin elämä alkoi taas hymyillä. Nyt on kuparikierukka käytössä ja vaikka se onkin tehnyt kuukautisista hiukan [...]
   Oho, löysin sattumalta 4 vuotta vanhan kommenttini täältä. :D Täytyy myöntää, että vaihdoin lopulta hormonikierukkaan, kun kuparikierukan kanssa vatsakivut vain pahenivat ja vuoto runsastui. Olen ollut tyytyväinen. 
   E-pillerit taas olivat kaamea virhe, ensin kärsin niiden kanssa 10 vuotta käyttäessäni ja nyt olen ollut 7 vuotta ilman ja edelleen aknelääkitys päällä. Minulla ei siis ollut aknea ennen kuin aloitin pillerit, eikä niiden aikana, vaan se puhkesi hetki lopettamisen jälkeen. Siskollani oli sama ongelma, hänelle auttoi kun kävi kerran kosmetologilla ja se oli siinä. Itsehän kokeilin alkuun kaikkea muuta paitsi kosmetologia ja ihotautilääkäriä, mikä oli hölmöä, pahemmaksi vain meni. Nyt Spironolaktoni ja sinkkipasta (yöksi) vuoden käytössä, sekä Humektan kosteusvoiteena ja Lacto Line pesunesteenä ja naama voi hyvin. Paitsi jos pari päivää jää väliin jommasta kummasta ekasta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, vessapaperi, lappu, viesti, WC-paperi, miestenhuone, ehkäisy