Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 2

Onko normaalia olla läski?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +689 (729 ääntä)
   Jos olisin Jennan kanssa yhdessä lähtisin kyllä samantien.

   Lainaa

  2. KaroliinaCZ 30.11.2017 1:09
   Tulos: +590 (630 ääntä)
   Kuinkahan kauan tämä järjestely kestää Jennan suhteessa- kunnes mies ei tule kotiin yhdeksään mennessä eikä sen jälkeenkään.

   Lainaa

  3. Tulos: +239 (257 ääntä)
   KaroliinaCZ: Kuinkahan kauan tämä järjestely kestää Jennan suhteessa- kunnes mies ei tule kotiin yhdeksään mennessä eikä sen jälkeenkään.
   Liian pitkään.

   Lainaa

  4. Tulos: +475 (503 ääntä)
   Jennan suhde kuulostaa äiti-poika -suhteelle ja poika vois olla noin 12-vuotias...

   Lainaa

  5. Tulos: +187 (303 ääntä)
   Luulin että kaikki ymmärtäisi tuon sääntöjutun olevan läppää, mutta ei ilmeisesti kun pääsi jopa "uutisiin" (roskalehden)

   Lainaa

  6. Tulos: +256 (328 ääntä)
   Ei ole olemassa normaalipainoa vaan ihannepaino/suosituspaino.

   Lainaa

  7. Tulos: +71 (197 ääntä)
   Mia: Luulin että kaikki ymmärtäisi tuon sääntöjutun olevan läppää, mutta ei ilmeisesti kun pääsi jopa “uutisiin” (roskalehden)
   Hei Jenna :)

   Lainaa

  8. Tulos: +174 (208 ääntä)
   Varmaan Jennaa vituttaa tai naurattaa kun tuo kysymyshän osoittautui täysin vitsiksi ja nyt se on Starassa ja Feissarimokissa ihmisten pällisteltävänä.

   Lainaa

  9. Tulos: -17 (49 ääntä)
   Ai Anne on niitä naisia

   Lainaa

  10. Mr D:n kaveri 30.11.2017 4:57
   Tulos: +53 (91 ääntä)
   On nastaa olla läski. Ei hitto, samanlainen ku muutkin eli ihan normaalia, kiitos kysyjälle!

   Lainaa

  11. Tulos: +427 (429 ääntä)
   Joku: Jos olisin Jennan kanssa yhdessä lähtisin kyllä samantien.
   Joo joo, kunhan oot takaisin klo 21.

   Lainaa

  12. Tulos: +118 (140 ääntä)
   Minäkin olen asettanut miehelle kotiutumisajan, kun joskus viihteelle lähtee. Koska minun pitää hänet kotiin hakea, on aika aamuyöstä valomerkin jälkeen, koska joskus yhden kahden aikaan en jaksa herätä. (Vaikka totta onkin, kannattaa tämä ottaa huumorilla.)

   Lainaa

  13. Tulos: +39 (57 ääntä)
   Eikös tuo ylin juttu ollut jo lehdessä ja siellä ainakin sanottiin, että kyseessä oli läppä?

   Lainaa

  14. Tulos: +192 (202 ääntä)
   Olin ennen läski ja epänormaali. Nyt en oo enää läski, mutta edelleenkin epänormaali

   Lainaa

  15. Tulos: +78 (88 ääntä)
   Niin että ei se paino siihen vaikuta, ystäväiset.

   Lainaa

  16. Tulos: -3 (69 ääntä)
   Onko vieläkin ihmisiä, jotka eivät vieläkään tajua, että toi Jennan juttu on läppä?

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (69 ääntä)
   Petkele: Ei ole olemassa normaalipainoa vaan ihannepaino/suosituspaino.
   On olemassa myös normaali painoalue. Sen voi laskea monenlaisia muuttujia huomioon ottaen keskiarvojen avulla. Se on tosin silti suhteellinen käsite; normit muuttuvat. On olemassa myös terveellinen kehonkoostumus ja epäterveellinen kehonkoostumus. Reilusti suurin osa on siellä epäterveellisen puolella, kun katsotaan tilastollisesti haittoja ja hyötyjä. Kehonkoostumus, jossa hyödyt voittavat haitat, on nykynormeihin vertailtaessa varsin vähärasvainen.

   Lainaa

  18. Tulos: +40 (102 ääntä)
   Pöpö: Onko vieläkin ihmisiä, jotka eivät vieläkään tajua, että toi Jennan juttu on läppä?
   Ai millä perusteella? Silläkö, että jutun jälkeen alkoi paskamyrskyvalitus siitä, miten Jenna on hirveä tossuttava ämmä ja hänen miehensä pitäisi poistua suhteesta ASAP, jonka jälkeen Jenna sitten "eiku se oli läppä"? Vai ihanko löytyy oikea syy siihen, miksi ihminen tekisi tuollaisen kyselyn "läpällä"?

   Lainaa

  19. Tulos: +75 (117 ääntä)
   Janskuli: Ai millä perusteella? Silläkö, että jutun jälkeen alkoi paskamyrskyvalitus siitä, miten Jenna on hirveä tossuttava ämmä ja hänen miehensä pitäisi poistua suhteesta ASAP, jonka jälkeen Jenna sitten “eiku se oli läppä”? Vai ihanko löytyy oikea syy siihen, miksi ihminen tekisi tuollaisen kyselyn “läpällä”?
   Juuri samaa ajattelin itekin, että tais muuttua läpäks vasta myöhemmin kun huomas mikä paskamyrsky alkoi. Ite en ainakaan usko että oli alunperin läppä. Ja miks tarviiskaan uskoo? Jos ite heitän läpän niin perässä on nauru- tai silmäniskuhymiö että sen tajuaa läpäks. Tuossa tekstissä ei ollu. Kärsiköön seurauksista jos ei osaa ilmaista läppää läppänä

   Lainaa

  20. Tulos: -39 (73 ääntä)
   Petkele: Ei ole olemassa normaalipainoa vaan ihannepaino/suosituspaino.
   On se normaali niin loukkaava sana. Okei, kyllä noistakin sitten loukkaannutaan joskus. "Ai ihanne paino on muka ihailtava paino?" "Miks suosittelisit olemaa jonkun tietynpainonen luulin et on fine et painan 13000kg?" "en ole medium yhyy yhyy"

   Lainaa

  21. Tulos: -24 (66 ääntä)
   Kotiintuloajat? Mitä seuraa jos menee 5 minuuttia yli? Varmaan se perus "et saa pillua öhö öhö." Ei jatkoon.

   Lainaa

  22. yli opisto hörhö 30.11.2017 12:02
   Tulos: +44 (52 ääntä)
   Hullu: Olin ennen läski ja epänormaali. Nyt en oo enää läski, mutta edelleenkin epänormaali
   Minä taas olen vieläkin läski mutta en enää epänormaali.

   Lainaa

  23. Tulos: +27 (43 ääntä)
   Jenna taitaa olla niitä naisia jotka pitää miehiä ihan lapsina. Itse sain teininäkin olla pidempään ulkona kuin Jennan ukko nyt. Sekä arkisin, että viikonloppusin.

   Lainaa

  24. Tulos: -16 (44 ääntä)
   hiphei: Minäkin olen asettanut miehelle kotiutumisajan, kun joskus viihteelle lähtee. Koska minun pitää hänet kotiin hakea, on aika aamuyöstä valomerkin jälkeen, koska joskus yhden kahden aikaan en jaksa herätä. (Vaikka totta onkin, kannattaa tämä ottaa huumorilla.)
   Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miksi haet sitä miestä kotiin? Asutteko jossain haja-asutusalueella?

   Lainaa

  25. Tulos: -39 (65 ääntä)
   #Wetoo. Kysyt naiselta voiko lähteä kaverin kanssa kalaan tai kaljalle. Vastaus joo voit mennä mutta meillä nussitaan klo 19.00 olit kotona tai et. Läski on läski esim itse olen ylipainoinen puolibulimikko anoreksialla.

   Lainaa

  26. Tulos: +20 (32 ääntä)
   Jos lieväkin ylipaino tekee ihmisestä epänormaalin, suurimmasta osasta suomalaisia asuntoja taitaa löytyä ainakin yksi epänormaali henkilö. Jos läskin vähentäminen normalisoi, niin muotimallit ja muutkin anorektikot ja bulimikot lienevät sitten kaikkein vakain ihmisryhmä. Ja harvapa hyväksyy nämä normaaleimmat elämäntavat, joten siinäkin mielessä kansa on läskimyönteistä eli outoa.

   Lainaa

  27. Tulos: +41 (45 ääntä)
   hiphei: Minäkin olen asettanut miehelle kotiutumisajan, kun joskus viihteelle lähtee. Koska minun pitää hänet kotiin hakea, on aika aamuyöstä valomerkin jälkeen, koska joskus yhden kahden aikaan en jaksa herätä. (Vaikka totta onkin, kannattaa tämä ottaa huumorilla.)
   No tämä on jo ihan ok. Aika mukavaa ylipäätään, että joku viitsii hakea yöllisiltä riennoilta :D Muutoin kotiintuloaika onnistui vetämään sen verran hermosta, että osa kavereistani on viettänyt aikaa tuontyyppisissä suhteissa jossain kohtaa elämäänsä. Onneksi tajusivat, että tuollainen kohtelu on alentavaa ja pilkallista aikuiselle ihmiselle.

   Lainaa

  28. Tulos: -31 (59 ääntä)
   Janskuli: Ai millä perusteella? Silläkö, että jutun jälkeen alkoi paskamyrskyvalitus siitä, miten Jenna on hirveä tossuttava ämmä ja hänen miehensä pitäisi poistua suhteesta ASAP, jonka jälkeen Jenna sitten “eiku se oli läppä”? Vai ihanko löytyy oikea syy siihen, miksi ihminen tekisi tuollaisen kyselyn “läpällä”?
   Kyllä saa olla oikein erityisen tyhmä ihminen jos ei tuosta ymmärrä sarkasmia? Koko ketju oli niin täynnä sarkasmia että oikein huvittaa miten joku voi edes ottaa tosissaan tuon. Siellä itse ketjussa myös moneen kertaan sanottiin että on vitsiä. Mutta joo :'D

   Lainaa

  29. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Eiköhän normaalia ole se, että tajuaa ettei kaikki omasta itsestään poikkeava ulkomuoto tai käytös ole epänormaalia. Vituttaa ihmiset jotka aidosti kuvittelee itse olevansa aina kaikkien normien peilikuva.

   Lainaa

  30. Tilannetta seurannut 30.11.2017 19:42
   Tulos: -22 (40 ääntä)
   Ni.: Juuri samaa ajattelin itekin, että tais muuttua läpäks vasta myöhemmin kun huomas mikä paskamyrsky alkoi. Ite en ainakaan usko että oli alunperin läppä. Ja miks tarviiskaan uskoo? Jos ite heitän läpän niin perässä on nauru- tai silmäniskuhymiö että sen tajuaa läpäks. Tuossa tekstissä ei ollu. Kärsiköön seurauksista jos ei osaa ilmaista läppää läppänä
   Jennan mies oli itse jakanut kyseisen julkaisun ja kirjoittanut "Ainakin viikonloppusin saa olla pidempään :)" tai jotain sinne päin, eli oli jutussa mukana. Kyllä tosiaan saa olla aika huumorintajuton, jos ei huomaa tosta julkaisusta sitä sarkasmia

   Lainaa

  31. Tulos: -24 (44 ääntä)
   Ei ole normaalia olla läski tai ylipainoinen. Jokainen tosin saa olla sitä mitä haluaa.

   Lainaa

  32. Tulos: -3 (19 ääntä)
   Jenna ei onneksi määritellyt päivämäärää, milloin pitää olla klo 21 mennessä kotona. Eikä onneksi vuottakaan. Kyllä se mies sen joskus tajuaa ja sitten saa Jenna odotella to-del-la pitkään. ;)

   Lainaa

  33. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Vaikka miten yritän (ja haluan), en vaan saa Jennan päivitystä kuulostamaan vitsiltä. Tekisi melkein mieli tarkistaa asia Jennin mieheltä.

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (43 ääntä)
   Tilannetta seurannut: Jennan mies oli itse jakanut kyseisen julkaisun ja kirjoittanut “Ainakin viikonloppusin saa olla pidempään :)” tai jotain sinne päin, eli oli jutussa mukana. Kyllä tosiaan saa olla aika huumorintajuton, jos ei huomaa tosta julkaisusta sitä sarkasmia
   Tottakai se tossukka on jutussa "mukana" kun ei saa edes omia kotiintuloaikojaan päättää. Mahtaako hengittääkkään ilman lupaa...

   Lainaa

  35. Minäminä 1.12.2017 5:47
   Tulos: +5 (19 ääntä)
   Ni.: Juuri samaa ajattelin itekin, että tais muuttua läpäks vasta myöhemmin kun huomas mikä paskamyrsky alkoi. Ite en ainakaan usko että oli alunperin läppä. Ja miks tarviiskaan uskoo? Jos ite heitän läpän niin perässä on nauru- tai silmäniskuhymiö että sen tajuaa läpäks. Tuossa tekstissä ei ollu. Kärsiköön seurauksista jos ei osaa ilmaista läppää läppänä
   Jos sinä laitat hymiön vitsin perään, niin se ei todellakaan tarkoita sitä, että kaikki muut niin tekisivät. Minä en koskaan laita, koska minusta vitsi on lähtökohtaisestikin huono, jos sitä ei ymmärrä vitsiksi ilman, että sen perään pitää se heti selittää vitsiksi. Mutta jos nyt tarkkoja ollaan, niin Jennan tekstissä on hymiö, joka ainakin minulle kertoo, ettei viesti ole vakavasti otettava.

   Lainaa

  36. Tulos: +44 (48 ääntä)
   zekko: Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miksi haet sitä miestä kotiin? Asutteko jossain haja-asutusalueella?
   No ei nyt varsinaisesti haja-asutusalueella, mutta kaukana riennoista kuitenkin. Kai se rakkauden osoitus on sekin, että haen väsyneen kotiin eikä hän joudu jonottamaan taksia. Kiitollinen on ollut ukkoni mun. Tämä on meidän tapa, toiset tekee toisin.

   Lainaa

  37. Tulos: +30 (50 ääntä)
   Jöö: Kyllä saa olla oikein erityisen tyhmä ihminen jos ei tuosta ymmärrä sarkasmia? Koko ketju oli niin täynnä sarkasmia että oikein huvittaa miten joku voi edes ottaa tosissaan tuon. Siellä itse ketjussa myös moneen kertaan sanottiin että on vitsiä. Mutta joo :’D
   Minun alkuperäinen kommenttini oli silkkaa sarkasmia. Kyllä saa olla erityisen supertyhmä ettei sitä tajua. Koko kommenttini sarkasmi huutaa sarkasmia sarkastisesti. Minua naurattaa ajatus, että joku ei voisi tajuta sitä. Olisit lukenut facebookistani myspaceinstagramin feissarimokien kautta sitä ketjua, johon ei ole mitään linkkiä tai edes minkäänlaista indikaatiota siihen, että sellainen on, (mutta varmasti on) niin olisit ehkä itsekin ymmärtänyt, että kirjoitin tuon kommentin päinvastaisuuspäivänä juuri ennen kotiintuloaikaani. Mutta joo :'D

   Lainaa

  38. Tulos: -11 (27 ääntä)
   Meillä on niin, että vaimolla on kotiintuloajat. Arkena klo: 21.00 ja viikonloppuna klo: 22.00, jos ei olla yhdessä ulkona. Myöhästymisestä seuraa selkäsauna; jokainen minuutti tietää yhtä lyöntiä takamukselle ja lisäksi kahta minuuttia nurkassa.

   Lainaa

  39. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Joku: Jos olisin Jennan kanssa yhdessä lähtisin kyllä samantien.
   Kunhan olisit klo 21 takasin

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Niin tosiaan kuuluu siis ihan tuohon Naistenhuoneen luonteeseen, että siellä aika ajoin joku heittää mukatosissaan jotain ihan älyttömän provosoivaa ihan vain nostattaakseen mielipiteitä, huvikseen. Draamahakuinen ryhmä kun on. Hauskaa niitä on lukea, kun osaa olla ottamatta (lähes) yhtään niistä aloituksista tosissaan.

   Lainaa

  41. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Itse en oo oikein pitänyt tästä trendistä, että suoraan vaan valehdellaan jostakin (ilman huomattavaa satiiria) ihan vaan provon takia, ja sitten kun joku olettaa, että tavalliseen sävyyn kirjoitettu teksti olisikin totta, aletaan tälle "tietämätömälle huumorintajuttomalle idiootille" naureskelemaan, et olisihan toi sarkasmi nyt pitänyt sieltä huomata.

   Lainaa

  42. Sijaiskärsijä 6.12.2017 10:31
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   kotikuria: Meillä on niin, että vaimolla on kotiintuloajat. Arkena klo: 21.00 ja viikonloppuna klo: 22.00, jos ei olla yhdessä ulkona. Myöhästymisestä seuraa selkäsauna; jokainen minuutti tietää yhtä lyöntiä takamukselle ja lisäksi kahta minuuttia nurkassa.
   Olisit laittanut hymiön perään. Nyt peukuttajista suurin osa ei ole tajunnut tämän olevan läppä tai trendikkäämmin ilmaistuna "sarkasmia".

   Lainaa

  43. Tulos: -3 (15 ääntä)
   Janskuli: Ai millä perusteella? Silläkö, että jutun jälkeen alkoi paskamyrskyvalitus siitä, miten Jenna on hirveä tossuttava ämmä ja hänen miehensä pitäisi poistua suhteesta ASAP, jonka jälkeen Jenna sitten “eiku se oli läppä”? Vai ihanko löytyy oikea syy siihen, miksi ihminen tekisi tuollaisen kyselyn “läpällä”?
   Niin siis toi juttu on levinny somessa jo kauaa ennen jutun julkaisemista feissarimokissa, ja sataan kertaan selvitetty, että kyseessä on sarkastinen läppä, juurikin siksi, että Jenna on monella eri kanavalla leimattu juurikin tuoksi "hirveäksi tossuttavaksi ämmäksi". Minusta oli alkuun ihan hauska läppä. Tarkoituksena vittuilla niille naistenhuoneella pyöriville naisille, joilla on oikeasti taipumusta vastaavanlaiseen käyttäytymiseen. Sarkasmia ymmärtämättömät pellet nyt vaan päättivät ruveta haukkumaan Jennaa oikeen urakall, ymmärtämättä

   Lainaa

  44. Fiftyshadesof.. 9.1.2018 21:23
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   kotikuria: Meillä on niin, että vaimolla on kotiintuloajat. Arkena klo: 21.00 ja viikonloppuna klo: 22.00, jos ei olla yhdessä ulkona. Myöhästymisestä seuraa selkäsauna; jokainen minuutti tietää yhtä lyöntiä takamukselle ja lisäksi kahta minuuttia nurkassa.
   Mä olisin NIIIN myöhässä aina.

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (3 ääntä)
   leo: On se normaali niin loukkaava sana. Okei, kyllä noistakin sitten loukkaannutaan joskus. “Ai ihanne paino on muka ihailtava paino?” “Miks suosittelisit olemaa jonkun tietynpainonen luulin et on fine et painan 13000kg?” “en ole medium yhyy yhyy”
   Aspina (Asperger) olen oppinut puhumaan muista ihmisistä normaaleina ja itsestäni läpällä epänormaalina. XD Ylipainoinenkin olen, joten tuplasti epänormaali?

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jennan kaltaisille elinikäinen miehenpitokielto. Jos nyt kukaan suostuis muutenkaan tollasen luo jäämään.

   Lainaa

  47. Lukematon käärme 8.1.2021 18:48
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Petkele: Ei ole olemassa normaalipainoa vaan ihannepaino/suosituspaino.
   Normaali on matemaattinen/tilastotieteellinen termi. On olemassa normaalipaino, mutta se ei ole sama kuin ihannepaino. Valitettavasti tilastollinen normaalipaino on tätä menoa pian ylipainon puolella. Toivottavasti lihavuuskeskustelu kohta saadaan taas järkeväksi. Niin että saadaan siitä pois häpeä, niin että silti voidaan puhua rehellisesti eikä lakaista ongelmia maton alle. Lihavuus on kaikesta huolimatta ongelma, mutta syyllisyyden/kriittisyyden tulisi kohdistua toimintaan, ei ihmiseen itseensä.

   Lainaa

  48. Kirpeä Ahven 10.10.2022 23:12
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kyllä minä ainakin olen mielestäni epänormaali monellakin mittapuulla. Miksihän ihmiset ajatelevat sitä usein jotenkin negatiivisena asiana?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naistenhuone, läski, ylipainoinen, turn on, kotiintuloaika, kotiintuloajat