Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Miksi ihmisillä on rahaa? Osa 2

Miten kenelläkään voi olla varaa matkustaa?
Miksi ihmisillä on rahaa? Osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 60 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1338 (1614 ääntä)
      Kerätään Narko-Markolle yhdessä kolehti yliannostusta varten.

      Lainaa

    2. hepomiesten tietotoimisto 30.11.2017 0:32
      Tulos: +1337 (1395 ääntä)
      Peukku Katariinalle!

      Lainaa

    3. Tulos: -744 (1648 ääntä)
      Markossa on vihervasemmistolaisuus hyvin vahvana.

      Lainaa

    4. Tulos: +1203 (1231 ääntä)
      Kaikki joilla on enemmän rahaa kuin mulla, eikä jaa sitä ylijäämää köyhille (=mulle), on itsekkäitä paskoja.

      Lainaa

    5. Tulos: +1013 (1041 ääntä)
      Loistava lopetus Katariinalta!

      Lainaa

    6. Tulos: +593 (623 ääntä)
      Viimeinen kommentti <3

      Lainaa

    7. Kateus vie kalatkin vedestä 30.11.2017 1:05
      Tulos: -981 (1159 ääntä)
      On kyllä Markon viesteissä uskomaton kateus ja katkeruus, mutta ei Katariinankaan lopullinen viesti ollut asiallinen, vaan erittäin loukkaava ja syyttelevä. Kauniimminkin voi asian ilmaista.

      Lainaa

    8. Tulos: +998 (1040 ääntä)
      Kateus vie kalatkin vedestä: On kyllä Markon viesteissä uskomaton kateus ja katkeruus, mutta ei Katariinankaan lopullinen viesti ollut asiallinen, vaan erittäin loukkaava ja syyttelevä. Kauniimminkin voi asian ilmaista.
      Jos vetää rahansa nenän kautta ja silti kehtaa vielä itkeä, kun muut on itsekkäitä paskoja, voi ihan syystäkin pudottaa silkkihanskat ja sanoo, kuten asiat on.

      Lainaa

    9. Tulos: +380 (400 ääntä)
      Kateus vie kalatkin vedestä: On kyllä Markon viesteissä uskomaton kateus ja katkeruus, mutta ei Katariinankaan lopullinen viesti ollut asiallinen, vaan erittäin loukkaava ja syyttelevä. Kauniimminkin voi asian ilmaista.
      Voi, mutta miksi?

      Lainaa

    10. Tulos: +350 (352 ääntä)
      Jokatapauksessa vaikka ne lomarahat säästäis, tulis ne kuitenki käytettyä ihan omiin ruokiin ja laskuihin. :D

      Lainaa

    11. Tulos: -70 (118 ääntä)
      Sauna olis varmaan aika lämmin. Trooppisessa ilmastossa täytyy vaan muistaa juoda hyvin, koska hikoilu kuivattaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +254 (284 ääntä)
      Siis ai kauhea, miten itsekästä tältä selvältä lottovoittajaporvarilta kysyä edullisia matkakohteita, mihin mennä törsäämään ylimääräiset miljoonansa sillä aikaa kun me arjen kovat puurtajat kyhjöttelemme täällä sossun tuilla!

      Lainaa

    13. Mr D:n kaveri 30.11.2017 4:54
      Tulos: +285 (293 ääntä)
      Marko ei ymmärrä vaan sitä, että toiset käy töissä ja onnistuu säästämään rahaa. Rahalla voi tehdä mitä lystää, vaikka lomailla!

      Lainaa

    14. Tulos: +141 (263 ääntä)
      Kommunismi: Teidän rahat kuuluu valtiolle ja mun rahat kuuluu mulle.

      Lainaa

    15. Tulos: +24 (200 ääntä)
      Väsynyt: Kommunismi: Teidän rahat kuuluu valtiolle ja mun rahat kuuluu mulle.
      Kukaan ei ole niin ahne kuin kommunisti. Kenelläkään ei saisi olla enempää kuin itsellä ja kaikki tulisi saada täysin vastikkeetta.

      Lainaa

    16. Tulos: +76 (134 ääntä)
      Sargee: Kukaan ei ole niin ahne kuin kommunisti. Kenelläkään ei saisi olla enempää kuin itsellä ja kaikki tulisi saada täysin vastikkeetta.
      Hieman on ehkä ymmärretty kommunismi väärin, vaikka sosialistin yletön ahneus onkin tavallaan freesi näkökulma :D

      Lainaa

    17. Tulos: +112 (222 ääntä)
      Sargee: Kukaan ei ole niin ahne kuin kommunisti. Kenelläkään ei saisi olla enempää kuin itsellä ja kaikki tulisi saada täysin vastikkeetta.
      Kommunismihan toimii periaatteella jokaiselta kykyjensä mukaan, jokaiselle tarpeensa mukaan. Kommunismissa ei ole valtiota eikä edes rahaa. Se Neuvostonihilismi oli jotain aivan muuta. Ärsyttää vietävästi, kun ihmiset yhdistää sossupummin ja kommunistin, kun ne on kaksi vastakkaista asiaa. Kommunismissa jokainen omalla työnteollaan nostaa elintasoaan, ihan kuin kapitalismissakin. Sossupummi vaan lorvii ja odottaa, että joku tekis hänelle jotain. Sitten päästään "Kenelläkään ei saisi olla enempää kuin itselläni on." Tuo on puhdasta kateutta. Kommunismissa ei varsinaisesti ole kenelläkään omaisuutta vaan kaikki on yhteistä massaa jota jokainen kuluttaa tarpeensa mukaan. Kaksi entistä kommunistia juttelee neukkulan hajoamisen jälkeen: - Puolue valehteli meille kommunismista, mikään mitä ne siitä sanoi ei pitänyt paikkansa. - Niin, mutta vielä pahempaa on se, että kaikki mitä he puhuivat kapitalismista on totta!

      Lainaa

    18. Tulos: +78 (102 ääntä)
      Väsynyt: Kommunismi: Teidän rahat kuuluu valtiolle ja mun rahat kuuluu mulle.
      Tuo on se itsensä kommunistiksi mieltävien, asiaa ollenkaa tuntemattomien pilvihippien maailmankuva. Siis just näiden "vitu valtio, vittu mikä babylon" -tyyppien. Saattas tulla heille pienenä yllätyksenä että se on työnteko se kommunismin selkäranka. Terv nimim tunnen sekä pilvihippejä että kommunisteja

      Lainaa

    19. Tulos: +84 (180 ääntä)
      Aleskeli: Kommunismihan toimii periaatteella jokaiselta kykyjensä mukaan, jokaiselle tarpeensa mukaan. Kommunismissa ei ole valtiota eikä edes rahaa. Se Neuvostonihilismi oli jotain aivan muuta. Ärsyttää vietävästi, kun ihmiset yhdistää sossupummin ja kommunistin, kun ne on kaksi vastakkaista asiaa. Kommunismissa jokainen omalla työnteollaan nostaa elintasoaan, ihan kuin kapitalismissakin. Sossupummi vaan lorvii ja odottaa, että joku tekis hänelle jotain. Sitten päästään “Kenelläkään ei saisi olla enempää kuin itselläni on.” Tuo on puhdasta kateutta. Kommunismissa ei varsinaisesti ole kenelläkään omaisuutta vaan kaikki on yhteistä massaa jota jokainen kuluttaa tarpeensa mukaan. Kaksi entistä kommunistia juttelee neukkulan hajoamisen jälkeen: - Puolue valehteli meille kommunismista, mikään mitä ne siitä sanoi ei pitänyt paikkansa. - Niin, mutta vielä pahempaa on se, että kaikki mitä he puhuivat kapitalismista on totta!
      Siinä missä kommunismin puolustaminen on mielestäni virhe jo itsessään, kiinnitän huomion kuitenkin nyt vain yhteen, tämän viestisi ehkä tärkeimpään virheeseen: kommunismi nimenomaan ei toimi noin niin kuin alussa sanot. Vaan se on sen IDEA. Ei se miten se toimii. Se ei toimi.

      Lainaa

    20. Tulos: +32 (52 ääntä)
      Tais jäädä propaganda luokkaretkibussista Markolle päähän.

      Lainaa

    21. Feissarikuokka 30.11.2017 9:14
      Tulos: -9 (45 ääntä)
      Siitoin: Kerätään Narko-Markolle yhdessä kolehti yliannostusta varten.
      Ei tarvitse. On halvempia ja varmempia lopetusaineita.

      Lainaa

    22. Mustalaisnaamio 30.11.2017 9:24
      Tulos: -97 (203 ääntä)
      Banaani: Siinä missä kommunismin puolustaminen on mielestäni virhe jo itsessään, kiinnitän huomion kuitenkin nyt vain yhteen, tämän viestisi ehkä tärkeimpään virheeseen: kommunismi nimenomaan ei toimi noin niin kuin alussa sanot. Vaan se on sen IDEA. Ei se miten se toimii. Se ei toimi.
      Ei punavihreässä kuplassa eläville kannata elämän karuja totuuksia selittää. Voivat pahoittaa mielensä. :D

      Lainaa

    23. Että semmosta 30.11.2017 9:31
      Tulos: +31 (199 ääntä)
      Utelias: Markossa on vihervasemmistolaisuus hyvin vahvana.
      Kummallinen väite, kun narkit ovat persurajakkeja.

      Lainaa

    24. Tulos: -94 (132 ääntä)
      Muutama on tässä kommenteissa miettinyt että miksi Katariinan pari viimestä kommenttia ei ole asiallisia. Kerrotaan nyt, että saa olla tänä päivänä aika varma asiastaan jottei joudu vastuuseen kunnianloukkauksesta. Meistähän ei voi kukaan tietää onko asia totta, mutta täällä joku saattaa tunnistaa kyseiset henkilöt ja sitten virheellisesti pitää faktana, että Marko on narkkari, vain Katariinan puheiden perusteella...

      Lainaa

    25. Tulos: +59 (85 ääntä)
      Aleskeli: Kommunismissa ei varsinaisesti ole kenelläkään omaisuutta vaan kaikki on yhteistä massaa jota jokainen kuluttaa tarpeensa mukaan.
      Utopiaa, koska ihminen on perusluonteeltaan ahne. Rajattomat resurssit aiheuttavat hallitsemattoman kulutuksen. Etenkin muiden työpanoksen kuluttaminen kiinnostaa erityisesti.

      Lainaa

    26. Tulos: -70 (138 ääntä)
      Vihervassarinarkki. Jos tuon purkaisi osiin, niin vaikea sanoa mikä tuossa on se tämän "sun rahat kuuluu mulle" -tapauksen kannalta suurin aiheuttaja ja perimmäisin syy.

      Lainaa

    27. Tulos: +54 (66 ääntä)
      Mene Marko perkele duunii! Siivous on aina aika avoin eikä oikeestaan niin perseestä ku ehkä aattelis.

      Lainaa

    28. Tulos: +55 (69 ääntä)
      Banaani: Siinä missä kommunismin puolustaminen on mielestäni virhe jo itsessään, kiinnitän huomion kuitenkin nyt vain yhteen, tämän viestisi ehkä tärkeimpään virheeseen: kommunismi nimenomaan ei toimi noin niin kuin alussa sanot. Vaan se on sen IDEA. Ei se miten se toimii. Se ei toimi.
      Kiinnitän huomiosi siihen että sulta jäi "periaatteessa" huomioimatta.

      Lainaa

    29. yli opisto hörhö 30.11.2017 11:59
      Tulos: +122 (142 ääntä)
      Jos puhutaan ihan oikeista narkkareista niin olen aika varma että äänestäminen ja puolueisiin kuuluminen on heillä aika kaukana niistä tärkeimmistä asioista, joten tuntuu vähän naurettavalta tämä meininki että yritetään leimata tietyn puolueen kannattajakuntaa kyseiseen ihmisryhmään. Äärioikeisto syyttää vasemmistoa jatkuvasti ihan kaikeksi mahdolliseksi hulluista narkkareihin, ja vasemmisto tekee tätä samaa äärioikeistolle ja oikeastaan ihan oikeistopuolueillekin. Aikuiset ihmiset yrittävät leimata ja vähätellä toisia aikuisia ihmisiä. Politiikka on syöpää.

      Lainaa

    30. Tulos: +45 (69 ääntä)
      gerard: Tuo on se itsensä kommunistiksi mieltävien, asiaa ollenkaa tuntemattomien pilvihippien maailmankuva. Siis just näiden “vitu valtio, vittu mikä babylon” -tyyppien. Saattas tulla heille pienenä yllätyksenä että se on työnteko se kommunismin selkäranka. Terv nimim tunnen sekä pilvihippejä että kommunisteja
      Jokaisessa kommunismikokeilussa se menee aina samalla tavalla. On se innokas puolueen väki joka ihan tosissaan koittaa saada homman toimimaan. Sitten on muut ihmiset joita nyt vaan ei millon mistäkin syystä kiinnosta kyseinen elintapa. Niinpä koska kommunistisella puolueella on valtaa, niin se ryhtyy pakottamaan muita. "teidän on nyt annettava kaikki maat ja mannut valtiolle, koska nyt se on meidän yhteistä." tuollaista on hitusen vaikea selittää jollekin, joka on omalla työllään saanut kerättyä jonkinlaisen omaisuuden. Niinpä aika pian päästään siihen tilanteeseen, että pitää perustaa salainen poliisi, joka vahtii ettei kukaan omista liikaa eikä toimi sääntöjä vastaan. Rikkureita ruvetaan kuskaamaan vankilaan, kun eivät muuten tunnu lopettavan. Myöhemmin joitain tyyppejä viedään työleireille väkisin, kun eivät muuten suostu tekemään osoitettua työtä. Tässä vaiheessa puolueen johto on jo älynnyt, että koko systeemi on aidosti ihan perseestä ja sen takia ruvennut keräämään omaisuutta itselleen kahmimalla valtiolta ja ties mistä.

      Lainaa

    31. Tulos: +4 (46 ääntä)
      Marko ei ansaitse yhtään mitään, ei rahallisesti eikä muutenkaan elämässä.

      Lainaa

    32. Tulos: +56 (66 ääntä)
      Se "rikkaan ja itsekkään paskiaisen" raja näyttää nousevan samaa tahtia oman rikastumisen kanssa. Itsellä on rahoille aina hyvää ja tärkeää käyttöä, rikkaammat ne vain ostelee kaikkea turhaa (= mihin itsellä ei varaa) ja nauraa köyhille... Vakavammin puhuen. Tietysti Markon elämässä on voinut olla huonoa tuuriakin niin että hänen voi jollain tavalla ajatella olevan olosuhteidensa uhri. Epäselväksi jää: mitä Marko tarkalleen ottaen ehdottaisi, että Katariina asialle tekee?

      Lainaa

    33. Tulos: +50 (60 ääntä)
      nefghjgd: Vakavammin puhuen. Tietysti Markon elämässä on voinut olla huonoa tuuriakin niin että hänen voi jollain tavalla ajatella olevan olosuhteidensa uhri. Epäselväksi jää: mitä Marko tarkalleen ottaen ehdottaisi, että Katariina asialle tekee?
      Lähettää hänelle rahaa? Sehän tässä valittamisessa on takana, mut sitä ei vaan kehdata sanoa ääneen.

      Lainaa

    34. Tulos: +24 (28 ääntä)
      zzs: Lähettää hänelle rahaa? Sehän tässä valittamisessa on takana, mut sitä ei vaan kehdata sanoa ääneen.
      Minä olen ajatellut, että tuota ei sanota ääneen siksi, ettei vakavissaan tuollaista toiselta edes vaatisi. Ei siis oikeasti itsekään tiedä mitä haluaa.

      Lainaa

    35. Tulos: -18 (28 ääntä)
      Narkkarit pelkästään mihin Katariinaa unohti spurgujuopot?

      Lainaa

    36. Tulos: -9 (33 ääntä)
      Siitoin: Kerätään Narko-Markolle yhdessä kolehti yliannostusta varten.
      Kyllä!

      Lainaa

    37. Juhani Paavisuo 30.11.2017 19:03
      Tulos: +34 (54 ääntä)
      Markon kaltaiset ihmiset pistää kyllä vihaksi. Kaikki pitäisi tuoda valmiina eteen ja muiden avustaa että saa pään pehmeäksi. Tekisi edes niinkuin kunnon ihmiset että hommaisi töitä ja käyttäisi amfetamiiniin ja muihin lääkkeisiin ne säästörahat kuten itse teen. Jos tykkää vetää nii ei siinä mitään pahaa ole kunhan omilla tuloilla ostaa lääkkeensä.

      Lainaa

    38. Tulos: +63 (65 ääntä)
      yli opisto hörhö: Jos puhutaan ihan oikeista narkkareista niin olen aika varma että äänestäminen ja puolueisiin kuuluminen on heillä aika kaukana niistä tärkeimmistä asioista, joten tuntuu vähän naurettavalta tämä meininki että yritetään leimata tietyn puolueen kannattajakuntaa kyseiseen ihmisryhmään. Äärioikeisto syyttää vasemmistoa jatkuvasti ihan kaikeksi mahdolliseksi hulluista narkkareihin, ja vasemmisto tekee tätä samaa äärioikeistolle ja oikeastaan ihan oikeistopuolueillekin. Aikuiset ihmiset yrittävät leimata ja vähätellä toisia aikuisia ihmisiä. Politiikka on syöpää.
      Tämä. Ei siinä elämässä ole energiaa tai hyvinvointia keskittyä mihinkään politiikkaan ja muutenkin elää aivan eri todellisuudessa kun joku urapoliitikko eli ei siinä tunne että kukaan sua olisi siellä edustamassa. Suuri osa ovat lähes täysin syrjäytyneitä muusta yhteiskunnasta ja sitten keskenään pyörivät omissa piireissään missä on omat jutut ja säännöt T: ex-nisti

      Lainaa

    39. Tulos: +31 (39 ääntä)
      Ensin ajattelin, että Katariina toimii typerästi, kun jää jankkaamaan tollon kanssa. Luettuani viimeisen kommentin muutin mieleni.

      Lainaa

    40. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Kateus vie kalatkin vedestä: On kyllä Markon viesteissä uskomaton kateus ja katkeruus, ja katariina olisi voinut olla törkeämpikin
      Korjasin sen sulle

      Lainaa

    41. Tulos: +42 (46 ääntä)
      No nyt oli niin asiaa puhuva nainen että oksat pois! :D go Katariina!

      Lainaa

    42. Tulos: -9 (35 ääntä)
      leo: Kiinnitän huomiosi siihen että sulta jäi “periaatteessa” huomioimatta.
      Kiitos, huomasin sen. Mutta kun se ei edes periaatteessa toimi sen enempää kuin alepan kassi periaatteessa toimii laskuvarjona jos fysiikan lait eivät ikävästi pilaisi kaikkea.

      Lainaa

    43. Tulos: +34 (34 ääntä)
      Huhhuh kuinka tähän vedettiin politiikka täysin mukaan

      Lainaa

    44. Haudankaivaja 1.12.2017 16:16
      Tulos: +39 (43 ääntä)
      Teidänkin rahoilla voisin hyvin elää pari kuukautta... Mikskähän narkkarien ja poliitikkojen ajatusmaailma kuulostaa niin kovin samalta?

      Lainaa

    45. Tulos: +45 (61 ääntä)
      Markolla nyt ilmeisesti on vähän muuta mielessä kuin rahoja elämiseen, mutta on se vaan ihme miten yksi päihdeongelmainen kerjäämässä rahaa saa tietyntyyppiset ihmiset heti kiljumaan vihervassareista ja toivomaan kyseiselle päihdeongelmaiselle yliannoskuolemaa, ikään kuin rahan kerjääminen päihteisiin olisi kuolemanrangaistusta edellyttävä teko. Ootte te aika kultia tekin.

      Lainaa

    46. Tulos: -6 (40 ääntä)
      Norriska: Markolla nyt ilmeisesti on vähän muuta mielessä kuin rahoja elämiseen, mutta on se vaan ihme miten yksi päihdeongelmainen kerjäämässä rahaa saa tietyntyyppiset ihmiset heti kiljumaan vihervassareista ja toivomaan kyseiselle päihdeongelmaiselle yliannoskuolemaa, ikään kuin rahan kerjääminen päihteisiin olisi kuolemanrangaistusta edellyttävä teko. Ootte te aika kultia tekin.
      Ehkä siks, koska sosialistinen ajattelutapa ei oikeesti oo kauheen kaukana tuosta. Jos jollain on paljon rahaa, niin sosialistin mielestä se pitäisi jakaa kaikkien kanssa joilla ei ole mitään tekemistä kyseisen rahan ansaitsemisen kanssa. Itsekin olen sen verran sosialisti, että kannatan sosiaalitukia että ihmiset pääsee jaloilleen, mutta joku raja nyt pitäis kuitenkin olla tuon kommunisminkin kanssa. Ja toiselle kuoleman toivottelu on kyl törkeästi sanottu.

      Lainaa

    47. Tulos: +4 (34 ääntä)
      Että semmosta: Kummallinen väite, kun narkit ovat persurajakkeja.
      Oliko marttyyriydestään kuuluisa sossupumminarkkari Jimi Karttunenkin sitten "persurajakki"? Epäilen vahvasti.

      Lainaa

    48. Kateus vie kalatkin vedestä 1.12.2017 22:37
      Tulos: +14 (48 ääntä)
      Tarkennan hieman alkuperäistä kommenttiani. Markon kateus ja katkeruus on halveksuttavaa. Toisen omaisuus ei ole toiselta pois. Sen sijaan hänen huumeriippuvuutensa ei ole suoranaisesti halveksuttavaa. Kyllä, omasta syystä se on alkanut, mutta mikä se syy siihen on ollut, ei ole välttämättä millään tasolla omaa syytä. Narkomania on sairaus, kuten syövätkin, eikä syöpäsairaita kuitenkaan haukuta julkisesti. Katariina on rahansa ansainnut, ja täysin oikeutetusti ja järkevästi puolusti sitä, miksi hänellä on niiden käyttöön oikeus. Siitä huolimatta tuollainen halveksuva käytös ei ole älykkään ihmisen ominaisuus, vaan osoittaa vaan kyvyttömyyttä rakentavaan keskusteluun. Ei siihen pystynyt Markokaan, mutta Katariina alentui tässä samalle tasolle. Sitten vielä kaikille miinusäänten antajille: olette ilmeisesti liian hyväosaisia, kun on varaa avoimesti herjata huumeriippuvaista ihmistä. Toisen vahingolle nauraminen ei ole myöskään kannustettavaa. Joskus voi ajatella asioita toisen näkökulmasta.

      Lainaa

    49. Tulos: -20 (40 ääntä)
      Tää Suomalaisissa ärsyttää jos joku on onnistunu saamaan jostain vähän enemmän rahaa kun ns.normi työläinen niin pitäis heti antaa köyhille.Jotka aikas usein ovat itse aiheuttaneet köyhyytensä tyhmyydellään tai laiskuttaan kun eivät halua edes mennä töihin.Minkätakia tämmösiä pitää elättää?Jos narkkaaminen ja loiselämä kiinnostaa enemmän kun "tylsä" rutiini-elämä niin siitä sitten vaan mut ei tartte mitään sossutukiakaan sitten semmoselle maksella.

      Lainaa

    50. Lievästi pettynyt 2.12.2017 11:49
      Tulos: +43 (57 ääntä)
      Vähän kyllä kauhistuttaa kommenteissa näkyvä vihamielisyys narkkareita kohtaan. Myönnän, en itsekään halua olla tekemisissä heidän kanssaan monesta eri syystä, mutta en vihaa heitä, enkä todellakaan siinä määrin, että toivottaisin kuolemaa. Ehkä se olen minä vaan, mutta omissa silmissäni ne narkkarit ovat vielä ihmisiä. Todella pahassa jamassa ja avun tarpeessa, mutta ihmisiä. Vai liekö se oma lehmä ojassa, kun olen itsekin ollut pohjalla, en tosin huumeiden osalta, vaan mielenterveyden kanssa. Ehkä joku silloin olisi minullekin toivonut kuolemaa. Liekö se sitten syy siihen, etten itse kykene samaan.

      Lainaa

    51. Tulos: -23 (33 ääntä)
      Norriska: Markolla nyt ilmeisesti on vähän muuta mielessä kuin rahoja elämiseen, mutta on se vaan ihme miten yksi päihdeongelmainen kerjäämässä rahaa saa tietyntyyppiset ihmiset heti kiljumaan vihervassareista ja toivomaan kyseiselle päihdeongelmaiselle yliannoskuolemaa, ikään kuin rahan kerjääminen päihteisiin olisi kuolemanrangaistusta edellyttävä teko. Ootte te aika kultia tekin.
      Norriskan rahat on Norriskan ja muiden rahat on Norriskan. Niin tyypillistä.

      Lainaa

    52. Tulos: +6 (10 ääntä)
      ZZTop: Muutama on tässä kommenteissa miettinyt että miksi Katariinan pari viimestä kommenttia ei ole asiallisia. Kerrotaan nyt, että saa olla tänä päivänä aika varma asiastaan jottei joudu vastuuseen kunnianloukkauksesta. Meistähän ei voi kukaan tietää onko asia totta, mutta täällä joku saattaa tunnistaa kyseiset henkilöt ja sitten virheellisesti pitää faktana, että Marko on narkkari, vain Katariinan puheiden perusteella…
      Miten sä voit pitää faktana sitä että kukaan facessa on oikeasti ko. henkilö? Ei face estä minua esiintymästä esim. Sauli Niinistönä. Ps. En ole Sauli Niinistö. Jos uskot.

      Lainaa

    53. Tulos: +32 (38 ääntä)
      fdfdsfdf: Jos jollain on paljon rahaa, niin sosialistin mielestä se pitäisi jakaa kaikkien kanssa joilla ei ole mitään tekemistä kyseisen rahan ansaitsemisen kanssa.
      Tästä tuli mieleen, miten harvoin tulee aatelleeks kuinka monen ihmisen työpanos jonkun asian olemassaoloon vaaditaan, ja kuinka epätasasesti ja -loogisesti niistä työpanoksista maksetaan palkkaa. Aatellaan vaikka Steve Jobsia, joka rikastu afrikkalaisten mineraalikaivoksissa työskentelevien lasten ja kiinalaisten tehdastyöläisten työllä. Että joo, hieno idea oli Apple sillon kun sen sait, mutta voisko olla joku roti siinä mitä siitä maksetaan? Ja voisko vähän arvostaa niitä jotka sen konkreettisen työn on tehny? Juu, Jobs nyt on kuollu, mutta voi näitä silti miettiä.

      Lainaa

    54. Tulos: 0 (0 ääntä)
      http://www.rantapallo.fi/matkailu/haluatko-lomalle-tassa-nelja-helppoa-saastovinkkia-joiden-avulla-paaset-matkalle/

      Lainaa

    55. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Kateus vie kalatkin vedestä: Tarkennan hieman alkuperäistä kommenttiani. Markon kateus ja katkeruus on halveksuttavaa. Toisen omaisuus ei ole toiselta pois. Sen sijaan hänen huumeriippuvuutensa ei ole suoranaisesti halveksuttavaa. Kyllä, omasta syystä se on alkanut, mutta mikä se syy siihen on ollut, ei ole välttämättä millään tasolla omaa syytä. Narkomania on sairaus, kuten syövätkin, eikä syöpäsairaita kuitenkaan haukuta julkisesti. Katariina on rahansa ansainnut, ja täysin oikeutetusti ja järkevästi puolusti sitä, miksi hänellä on niiden käyttöön oikeus. Siitä huolimatta tuollainen halveksuva käytös ei ole älykkään ihmisen ominaisuus, vaan osoittaa vaan kyvyttömyyttä rakentavaan keskusteluun. Ei siihen pystynyt Markokaan, mutta Katariina alentui tässä samalle tasolle. Sitten vielä kaikille miinusäänten antajille: olette ilmeisesti liian hyväosaisia, kun on varaa avoimesti herjata huumeriippuvaista ihmistä. Toisen vahingolle nauraminen ei ole myöskään kannustettavaa. Joskus voi ajatella asioita toisen näkökulmasta.
      Miten idiootti saa ikinä tietää olevansa idiootti jos sitä ei kukaan kehtaa hänelle koskaan kertoa? Mielestäni on edesvastuutonta, että älykkäät ihmiset kohtelevat typeriä ja lapsellisia mielipiteitä omaavia ääliöitä silkkihansikkain. Perusteltu kritiikki on opettavaista. Tässä tapauksessa Marko teki ihan itse itsestään naurettavan, ja Katariinan purevat kommentit tulivat aiheesta. Toivottavasti Markolla heräsi edes pieni epäilys siitä, että hän saattaisi olla väärässä (ja siten kasvaisi henkisesti). Todennäköisesti tuollainen tyyppi on kuitenkin pää niin syvällä omassa ahterissaan, ettei kykene näkemään mitään muuta kuin oman napansa. Valitettavasti se myöskin tarkoittaa sitä, ettei hänen tilansa tule koskaan paranemaan.

      Lainaa

    56. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Marko kyllähän ne opiaatit lämmittää ja piri hikoiluttaa, melkeen ku etelän auringossa olis!

      Lainaa

    57. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Tämä oli kieltämättä todella tyydyttävää

      Lainaa

    58. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Lievästi pettynyt: Vähän kyllä kauhistuttaa kommenteissa näkyvä vihamielisyys narkkareita kohtaan. Myönnän, en itsekään halua olla tekemisissä heidän kanssaan monesta eri syystä, mutta en vihaa heitä, enkä todellakaan siinä määrin, että toivottaisin kuolemaa. Ehkä se olen minä vaan, mutta omissa silmissäni ne narkkarit ovat vielä ihmisiä. Todella pahassa jamassa ja avun tarpeessa, mutta ihmisiä. Vai liekö se oma lehmä ojassa, kun olen itsekin ollut pohjalla, en tosin huumeiden osalta, vaan mielenterveyden kanssa. Ehkä joku silloin olisi minullekin toivonut kuolemaa. Liekö se sitten syy siihen, etten itse kykene samaan.
      Se miksi tässä halveksitaan tätä kyseistä tyyppiä, johtunee ihan siitä, että hän itse käyttäytyi todella asiattomasti ja typerästi ja ansaitsi kyllä siksi kuulla takaisin vähän rajummin. En minäkään yleisesti narkkeja vihaa tms. Enemmänkin vähän säälin pahimpia, tekemisissä en toki halua olla. Mutta en minä ymmärrä miksi joka sönköttäjälle ja vatipäälle pitäisi olla jotenkin kauhean hellä ja sanoa mahdollisimman kiltisti, vaikka he sanoisivat mitä. Itse en ainakaan jaksa tuhlata sellaiseen energiaa, vaikka tietenkin VOISI, enkä yleisesti halua olla ilkeä muille.

      Lainaa

    59. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Marko on katkera kateellinen paska, mut sanon silti ettei oo asiallista sekään et nimittelee toistä narkkariksi. Joo kyllä, jos on huumeriippuvainen niin köyhyys johtuu siitä et kaikki raha menee aineisiin, se on ihan totta. Mut on täysin väärin sanoo et se olis itse aiheutettua: ei kukaan halua olla riippuvainen, eikä kukaan sitä valitse. Siihen ajaudutaan, syystä tai toisesta (yleensä monen syyn yhteisvaikutuksesta). Esim. niin paha masennus, et ainoo tapa kokee edes hetken iloa on huumeet. Jos ei saa apua, tai avusta huolimatta ei ole parantunut ja tilanne on niin toivoton et vaihtoehtoina on joko huumeet tai itsari, niin silloin ne huumeet onkin oikeestaan aika hyvä idea. Kun ei ole mitään menetettävääkään. Ja narkkari on halventava nimi. Se et jonku rahat menee huumeisiin voidaan sanoo ilmankin et käytetään ihmisarvoo alentavia nimityksiä.

      Lainaa

    60. Tulos: -2 (14 ääntä)
      Oon varmaan paha ihminen mutta nautin ihan täysiä kun olen menossa P- junalla lentokentälle ja katselen ihmisiä jotka jää Myyrmäen asemalla pois.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: köyhyys, narkkari, narkkarit, huumeet, loma, matka, lomarahat, matkarahat, matkustaa