Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 191

Käsi, joka kehtoa keinuttaa.
Kirpputorin löytöjä, osa 191

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -1196 (1398 ääntä)
   ei sitä tunteilemalla miljonääritkään oo rahojaan tehny. ajat on sen verran kovat että kaikki lailliset keinot rahan tekemiseksi kyllä tulee surutta hyödynnettyä

   Lainaa

  2. Tulos: +1515 (1535 ääntä)
   HÄPEÄ! :( Ei voi muuta sanoa..

   Lainaa

  3. Tulos: +1280 (1308 ääntä)
   Ahne ämmä.

   Lainaa

  4. Tulos: +888 (942 ääntä)
   Jutta, tiedätkö mikä on karma? Toivottavasti lopuksi tulet tietämään...

   Lainaa

  5. Tulos: +1033 (1037 ääntä)
   Joillakin on pokkaa. Joulun alla oli useita ilmoituksia eri FB-ryhmissä, joissa ihmiset halusivat lahjoittaa tavaraa vähävaraisille perheille. Oli mm. PlayStation 3:sta ja suht uutta iPhonea. Toivon todella, että menivät oikeaan osoitteeseen, eikä tällaisille Jutan tyylisille rosvoille.

   Lainaa

  6. KaaliSammakko 3.1.2017 1:05
   Tulos: +703 (715 ääntä)
   Pistää ihmisten ahneus ja röyhkeys vihaksi. Itse lahjoitin aikaisemmin lapseni pieneksi jääneitä vaatteita niitä tarvitseville, kunnes kävi samalla tapaa, kuin tälle kehdon lahjoittajalle, eli ahne omaan napaan tuijottaja kävi niitä hakemassa riipivän tarinan kanssa ja sen jälkeen ne löytyi vastaavalla tapaa nettikirppikseltä. Tällaisten tapausten oikea nimi julki! Julkinen paheksunta on ansaittua, kun sitä itse julkisesti tekee.

   Lainaa

  7. Tulos: -128 (192 ääntä)
   On tapauksia joissa varkaus, petos, tjsp. toisen omaisuuden oikeudeton haltuuntotto on moraalisesti oikein. Kehotan kaikkia kanssaihmisiäni toimimaan moraalisesti oikein mm. Jutan tapauksessa.

   Lainaa

  8. Tulos: +15 (57 ääntä)
   Ecce homo.

   Lainaa

  9. Tulos: +27 (81 ääntä)
   Maailmanloppu on lähellä. Ihmisistä tulee aina vaan ahneempia.

   Lainaa

  10. Tulos: +304 (314 ääntä)
   rahamies: ei sitä tunteilemalla miljonääritkään oo rahojaan tehny. ajat on sen verran kovat että kaikki lailliset keinot rahan tekemiseksi kyllä tulee surutta hyödynnettyä
   Juuri tämän takia ajat ovat vaikeita monille. Ahneus on ajanut normaali ihmiset ahdinkoon.

   Lainaa

  11. epäonnistunut laji 3.1.2017 4:47
   Tulos: -20 (82 ääntä)
   jepaman: Juuri tämän takia ajat ovat vaikeita monille. Ahneus on ajanut normaali ihmiset ahdinkoon.
   Ja sen jälkeen kun ovat ahdingossa niin lähtevät heikoimmasta päästä itsekin perseilyn tielle joka taas levittää lisää ahdinkoa ympäristöön, josta syystä taas saadaan taiottua lisää idiootteja levittämään kaiken mahdollisen huonon ja pahan ilosanomaa, jolloin taas saadaan lisää ihmisiä ahdinkoon... jne. Lopputulos on sitten varmaankin just toivotunlainen joten jatkakaamme...

   Lainaa

  12. Tulos: +381 (397 ääntä)
   Minulle ei ole väliä, vaikka lahjoittamani romu menee myyntiin. Mutta tällainen nyyhkytarinalla tavaran hankkiminen myyntiin on moraalinen petos.

   Lainaa

  13. Tulos: +114 (156 ääntä)
   Itsekin lahjoitin joulun alla kaikenlaista vähävaraisille. Ihmiset kertoili tilanteistaan ja punnitsin siitä, että kuka tarvitsee mitäkin eniten. Suurin osa meni selkeästi oikeaan paikkaan, mutta niin huonekaluja kuin vaatteitakin säännöllisesti kyseli "rikkaat rutiköyhät". Eräskin tuli hienolla -13 vuoden mersulla katsomaan, mahtuuko nojatuoli tämän autoon. Mie ajan ite -88 autoa ja olen työtön.. pidin tuolin sittenkin itse, kun koirankarvaa ei halunnut autoonsa. Oli ihan absurdi ihminen muutenkin. Eräs mies haki sitten pelejä ja naistenvaatteita. Alkuun kuulosti hyvälle. Ei olisi pitänyt antaa niitä silti tälle, koska selosti niin innokkaasti kännykänmyyntiharrastuksestaan. Vakuutti kuitenkin, että "kaikki tulee heti käyttöön" enkä kehdannut enää kieltäytyäkään kun joutu kotoani asti hakemaan. Ei malttanut äijä sitten odottaa edes seuraavaan päivään vaan ainakin pelit oli jo myynnissä torissa. Laitoin sähköpostilla, että ois oottanut edes seuraavaan päivään, mutta eipä koskaan vastannut mitään :) En luota enää yhteenkään ulkopuoliseen ihmiseen enkä myy tai anna kenellekään yhtään mitään, ennemmin vaikka poltan tavarat.

   Lainaa

  14. Tulos: +338 (348 ääntä)
   "Hei kehto nyt valitettavasti minun" ... mikä ämmä!

   Lainaa

  15. Tulos: +176 (184 ääntä)
   Eiköhän tässä tapauksessa kehdon antajalla ole täysi oikeus vaatia se takaisin. Tosin silläkään ei Jutta saa enää pelastettua kasvojaan. Pistää vihaksi tuollaiset huijarit.

   Lainaa

  16. Tulos: -98 (158 ääntä)
   Ei ne Hurstin ruokajonossa olevat mitään nälkää näe. Kunhan saa vain ilmaiseksi jotain, niin kyllä jonotetaan. Sama juttu ämpäreiden kanssa. Voi jeesus tätä kansaa...

   Lainaa

  17. Pallireiska 3.1.2017 12:18
   Tulos: +98 (122 ääntä)
   mikaela: Eiköhän tässä tapauksessa kehdon antajalla ole täysi oikeus vaatia se takaisin. Tosin silläkään ei Jutta saa enää pelastettua kasvojaan. Pistää vihaksi tuollaiset huijarit.
   No ei ole. Jos joku tavara on lahjoitettu niin se on lahjoitettu. Vastaanottajan kusipäisyydellä ei ole juridista merkitystä. Tai siis tietty on oikeus vaatia, ainahan saa vaatia. Mutta vastaanottajaa se ei sido. :-)

   Lainaa

  18. Puolikiero_savolainen 3.1.2017 12:23
   Tulos: +194 (200 ääntä)
   Jutta, en ymmärrä mikä ajaa jonkun noin rottamaiseksi ja lieroksi: ihmiset hyvää hyvyyttään antaa viimeisistään, kun kuulee jonkun tarvitsevan apua ja sitten tämä luuseri menee samantien myymään lahjoitusta. Säälittävää, todella säälittävä tapaus. Osaako joku kertoa miten tuon Jutan profiilin löytää? Olisi muutama sananen sanottavana.

   Lainaa

  19. Chrysostomus 3.1.2017 12:43
   Tulos: -38 (94 ääntä)
   Nyyh, nyt on musta käsin tehty vauva ilman kehtoa...

   Lainaa

  20. Tulos: +88 (112 ääntä)
   Jutan koko nimi välittömästi näkyviin! Mielestäni olisi täysin asiallista saada tämä nimi kaikkien nähtäville. Ehkä oppisikin jotain, kun huomaa miten paljon tuollaisia rottia vihataan.

   Lainaa

  21. Toimistovosu 3.1.2017 13:15
   Tulos: +117 (133 ääntä)
   Jutassa on poliitikkoainesta. Keskustapuolueen riveihin vaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +73 (93 ääntä)
   Hyi saakeli mikä ämmä! Jutta saakoon mansikan kokoisen kasvaimen nenäänsä.

   Lainaa

  23. Tulos: +77 (83 ääntä)
   Toivottavasti karma muistaa Juttaa, kamala ihminen!!

   Lainaa

  24. Tulos: +87 (93 ääntä)
   rahamies: ei sitä tunteilemalla miljonääritkään oo rahojaan tehny. ajat on sen verran kovat että kaikki lailliset keinot rahan tekemiseksi kyllä tulee surutta hyödynnettyä
   Tuskin he sentään nyyhkytarinoita keksivät?

   Lainaa

  25. jukkapalmu 3.1.2017 14:46
   Tulos: +127 (131 ääntä)
   rahamies: ei sitä tunteilemalla miljonääritkään oo rahojaan tehny. ajat on sen verran kovat että kaikki lailliset keinot rahan tekemiseksi kyllä tulee surutta hyödynnettyä
   Joo mutta jos miljonääri on tehnyt rahansa valehtelemalla niin ei se oikein ole.

   Lainaa

  26. GogitoErgoSum 3.1.2017 16:57
   Tulos: +121 (129 ääntä)
   Turo: On tapauksia joissa varkaus, petos, tjsp. toisen omaisuuden oikeudeton haltuuntotto on moraalisesti oikein. Kehotan kaikkia kanssaihmisiäni toimimaan moraalisesti oikein mm. Jutan tapauksessa.
   Luulen, että Jutan keissi täyttää petoksen tunnusmerkit. Taloudellisen hyödyn saaminen valheellisen tiedon avulla.

   Lainaa

  27. Tulos: +74 (76 ääntä)
   Mari: Joillakin on pokkaa. Joulun alla oli useita ilmoituksia eri FB-ryhmissä, joissa ihmiset halusivat lahjoittaa tavaraa vähävaraisille perheille. Oli mm. PlayStation 3:sta ja suht uutta iPhonea. Toivon todella, että menivät oikeaan osoitteeseen, eikä tällaisille Jutan tyylisille rosvoille.
   Eivät takuulla mene tarvitseville, sillä oikeasti tarvitseva ei keksi niin hienoja nyyhkytarinoita kuin ammattirohmuajat.

   Lainaa

  28. A A A A A A 3.1.2017 17:39
   Tulos: +45 (53 ääntä)
   Emppu: Hyi saakeli mikä ämmä! Jutta saakoon mansikan kokoisen kasvaimen nenäänsä.
   Mut ei mansikan makuisen.

   Lainaa

  29. Tulos: +78 (94 ääntä)
   No hyi, tulipa paha mieli. :( Toivottavasti karma ottaa omansa.
   dippadaa: Itsekin lahjoitin joulun alla kaikenlaista vähävaraisille. Ihmiset kertoili tilanteistaan ja punnitsin siitä, että kuka tarvitsee mitäkin eniten. Suurin osa meni selkeästi oikeaan paikkaan, mutta niin huonekaluja kuin vaatteitakin säännöllisesti kyseli “rikkaat rutiköyhät”. Eräskin tuli hienolla -13 vuoden mersulla katsomaan, mahtuuko nojatuoli tämän autoon. Mie ajan ite -88 autoa ja olen työtön.. pidin tuolin sittenkin itse, kun koirankarvaa ei halunnut autoonsa. Oli ihan absurdi ihminen muutenkin. Eräs mies haki sitten pelejä ja naistenvaatteita. Alkuun kuulosti hyvälle. Ei olisi pitänyt antaa niitä silti tälle, koska selosti niin innokkaasti kännykänmyyntiharrastuksestaan. Vakuutti kuitenkin, että “kaikki tulee heti käyttöön” enkä kehdannut enää kieltäytyäkään kun joutu kotoani asti hakemaan. Ei malttanut äijä sitten odottaa edes seuraavaan päivään vaan ainakin pelit oli jo myynnissä torissa. Laitoin sähköpostilla, että ois oottanut edes seuraavaan päivään, mutta eipä koskaan vastannut mitään En luota enää yhteenkään ulkopuoliseen ihmiseen enkä myy tai anna kenellekään yhtään mitään, ennemmin vaikka poltan tavarat.
   Varmasti on ihmisiä jotka vain käyttävät muiden hyväntahtoisuutta hyväkseen, hyvin mahdollisesti nämä sunkin mainitsemat tyypit, mutta haluaisin silti näin yleisesti muistuttaa ettei ulkoiset puitteet kuten autot ja iPhonet aina kerro kaikkea taloustilanteesta. Näin omakohtaisesta kokemuksesta: meidän perhe oli ennen jonkin verran keskivertoa varakkaampi (ei ehkä varsinaisesti rikas), oli iso uusi omakotitalo, useampi auto, mökki ja muutakin omaisuutta. Sitten 2008 iski lama, yritys joutui ongelmiin ja vähitellen velat kasaantui. Lopulta, muutaman vuoden kuluessa, melkein kaikki omaisuus meni pienempää irtaimistoa ja yhtä autoa lukuunottamatta. Mutta eivät ne kulissit heti romahda; on mahdollista olla köyhä, vaikka ajaisikin mersulla leipäjonoon.

   Lainaa

  30. Tulos: +80 (82 ääntä)
   rahamies: ei sitä tunteilemalla miljonääritkään oo rahojaan tehny. ajat on sen verran kovat että kaikki lailliset keinot rahan tekemiseksi kyllä tulee surutta hyödynnettyä
   Aika moni miljonääri joiden bisnes perustuu kusettamiseen istuu loppujen lopuksi petoksista vankilassa. Moni hyvätuloinen kyllä sen rahan tekee rehellisesti. Toki moni tienaa johtamalla harhaan jne, mutta tässähän oli kyseessä ihan puhdas kusetus. Tarvitsen itse -> Hahaa se anto ilmaiseksi -> myynkin pois. Se että käytetään ihmisten hyväntahtoisuutta hyväksi tienatakseen rahaa on vain kusipäistä toimintaa ja ansaitsee julkisen nolaamisen.

   Lainaa

  31. Tulos: +44 (72 ääntä)
   Evelin: No hyi, tulipa paha mieli. Toivottavasti karma ottaa omansa. Varmasti on ihmisiä jotka vain käyttävät muiden hyväntahtoisuutta hyväkseen, hyvin mahdollisesti nämä sunkin mainitsemat tyypit, mutta haluaisin silti näin yleisesti muistuttaa ettei ulkoiset puitteet kuten autot ja iPhonet aina kerro kaikkea taloustilanteesta. Näin omakohtaisesta kokemuksesta: meidän perhe oli ennen jonkin verran keskivertoa varakkaampi (ei ehkä varsinaisesti rikas), oli iso uusi omakotitalo, useampi auto, mökki ja muutakin omaisuutta. Sitten 2008 iski lama, yritys joutui ongelmiin ja vähitellen velat kasaantui. Lopulta, muutaman vuoden kuluessa, melkein kaikki omaisuus meni pienempää irtaimistoa ja yhtä autoa lukuunottamatta. Mutta eivät ne kulissit heti romahda; on mahdollista olla köyhä, vaikka ajaisikin mersulla leipäjonoon.
   Sellasessa tilanteessa voi miettiä vaikka mersun myyntiä tai vaihtamista halvempaan..

   Lainaa

  32. Tulos: +75 (85 ääntä)
   Aku: Sellasessa tilanteessa voi miettiä vaikka mersun myyntiä tai vaihtamista halvempaan..
   Tietysti, esimerkki oli aika kärjistetty. :D Pointti oli lähinnä siinä että taloudellinen ahdinko ei aina näy ulospäin. Voi toki keskustella siitä onko köyhyyttä pelkästään se ettei omista juuri mitään, vai lasketaanko sekin että omaisuutta vielä toistaiseksi on mutta se on kaikki kiinnitetty velkojen maksuun. Kummassakaan tapauksessa ei ole juuri varaa mihinkään ylimääräiseen.

   Lainaa

  33. Tulos: -10 (44 ääntä)
   Kojiko: Jutta, tiedätkö mikä on karma? Toivottavasti lopuksi tulet tietämään…
   Karma on samaa taikauskoa kuin jumalat ja menninkäiset.

   Lainaa

  34. Tulos: -44 (64 ääntä)
   Mä en nyt ihan ymmärtänyt tuota Tuulan saarnaa, miksi kehdon antajan omaatuntoa pitäisi kolkuttaa, jos Jutta on sitäkin huijannut? Mitä tulee tavaraan ja köyhyyteen, mä olen köyhä, tällä hetkellä tulot reilusti alle köyhyysrajan. Silti mä ajan ihan hienolla mersulla joka ei ole edes hirveen vanha. Naapurin perhe on kanssa köyhä, ne osti 15v vanhan ruppanan, josta on mittari mennyt ympäri ("oli niin vähän ajettu"). Ne näyttää köyhiltä autonsa kanssa, mä en. Jännä juttu kuitenkin, että ne makso autostaan tuplasti enemmän kuin mä omastani. Jonkun mielestä on halvempaa ostaa vanha paska, kuin halvempi vähemmän vanha ja vähemmän paska. Koska köyhän pitää näyttää ja käyttäytyä kuin köyhä!

   Lainaa

  35. Tulos: +75 (75 ääntä)
   Oksettava sydämetön nainen, varmaan niitä jotka varastavat lyhdyt haudalta ja muutenkin elävät huijaamalla toisia. Ei niillä mikään omatunto kolkuta.

   Lainaa

  36. Seppo Paavilainen 4.1.2017 12:10
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   http://www.huuto.net/kohteet/vauvan-kehto/434098616
   KaaliSammakko: Pistää ihmisten ahneus ja röyhkeys vihaksi. Itse lahjoitin aikaisemmin lapseni pieneksi jääneitä vaatteita niitä tarvitseville, kunnes kävi samalla tapaa, kuin tälle kehdon lahjoittajalle, eli ahne omaan napaan tuijottaja kävi niitä hakemassa riipivän tarinan kanssa ja sen jälkeen ne löytyi vastaavalla tapaa nettikirppikseltä.
   Tällaisten tapausten oikea nimi julki! Julkinen paheksunta on ansaittua, kun sitä itse julkisesti tekee.

   Lainaa

  37. Satunnainen randomi 4.1.2017 14:02
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   wer: “Hei kehto nyt valitettavasti minun” … mikä ämmä!
   Kehto on nyt ostajan. Sen pystyisin itsekin hyväksymään. Mutta kyllä tuo välistävetäjä käy vihaksi.

   Lainaa

  38. Pallireiska 4.1.2017 16:08
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   GogitoErgoSum: Luulen, että Jutan keissi täyttää petoksen tunnusmerkit. Taloudellisen hyödyn saaminen valheellisen tiedon avulla.
   Teoriassa ehkä. Tosin rikoslaki vaatii "oikeudetonta taloudellista hyötyä", jonka kyllä voi debunkata sen osalta, että kyse on ilmaiseksi lahjoitettavasta tavarasta, jonka laskennallinen arvo on 0, ja jonka vastaanottajan lahjoittaja valitsee subjektiivisesti nyyhkytarinoiden perusteella. Se, että tavaran pistää eteenpäin myyntiin ei tarkoita vielä, että on saanut oikeudetonta taloudellista hyötyä aikaisemmassa vaihdossa. Ja jos nyt vielä spekuloidaan, että tässä oikeasti (lievän) petoksen tunnusmerkit täyttyisivät, niin täysin mahdotonta sitä on näyttää toteen. :P

   Lainaa

  39. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Mistä sellaisia mustia käsintehtyjä vauvoja saa?

   Lainaa

  40. Tulos: -1 (7 ääntä)
   kamala ämmä,Varmasti hänellä on varaa ostaa kaikkea

   Lainaa

  41. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Voi jessus mikä akka. Tosin noitahan riittää. Mä en tajua kuinka ihmisillä, jotka on olevinaan tosi köyhiä ja ihan aina tuodaan piikkinä esille kuinka he on niin köyhiä, köyhempiä ku ite oot, niillä ja lapsilla on uudet luurit, peliä ja vempainta ja vaatteet pitää olla uusina. Joka saatanan tuutista kerjätään vähän lisää. Sit ihmiset jotka elää perusduunarin likosilla täysin ilman tukia ja lahjoituksia kamat on kirpparilta, känny on duunikaverilta ostettu muutaman vuoden jo vanhentunu ja palkkapäivästä kaks viikkoa eteenpäin tyydytään metsäretkeen muksujen kanssa kun rahat ei sähkölaskun jälkeen riittänyt hoploppiin.

   Lainaa

  42. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Mä yritin lahjoittaa huonekaluja netin kautta. Ihan hyväkuntoisia ja laadukkaita tavaroita, joten halusin antaa jollekin, joka oikeasti tarvitsee. Se luki ilmoituksessakin. Ihmiset lähestyi kaikenlaisten nyyhkytarinoiden kanssa, ja hirveä tappelu kommenttiosoiossa että kuka saa hakea... monen monta kertaa sovittiin noudosta, mutta kukaan ei sitten koskaan tullut hakemaan ja yleensä kyselijät eivät edes viitsineet vähän ajan kuluttua vastailla viesteihin/puhelimeen. Lopulta ne huonekalut oli mulla yli kuukauden riesana. Vein sitten paikalliseen kierrätyskeskukseen. Eli jos jotain haluaa lahjoittaa, niin luulen, että hermoja säästävämpi tapa olisi antaa lahjoitus suoraan vaikkapa jollekin yhdistykselle (MLL, ensi- ja turvakodit, vastaanottokeskus, eläinsuojeluyhdistys,...)

   Lainaa

  43. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Jutta olikin oikeasti Sipilä salanimellä. Kuvastaa Suomen moraalia katoa. Köyhät huijaa toisiltaan.

   Lainaa

  44. Tulos: -14 (18 ääntä)
   Toivottavasti jutta kokee karmaisevan hitaan ja tuskallisen kuoleman :)

   Lainaa

  45. Köyhiltäpois 12.1.2017 0:09
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Musta tyhmää sekin et jos on ollut huonoja kokemuksia lahjoittaessa niin ei sit lahjoiteta enää ollenkaan. Kun on niitä oikeastikkin köyhiä jotka tarvii apua ja noitte huijareitte takia ei kohta kukaa saa apua jos kaikki luovuttaa lahjottamasta heti pari huijari jälkee. Huijareita kuitenki vähemmä ku oikeesti tarvitsijoita.

   Lainaa

  46. ettäsilleenjuu 25.7.2017 21:15
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Kojiko: Jutta, tiedätkö mikä on karma? Toivottavasti lopuksi tulet tietämään…
   Karma on sun anuksessa.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kojiko: Jutta, tiedätkö mikä on karma? Toivottavasti lopuksi tulet tietämään...
   Minä tiedän. Se on bitch?

   Lainaa

  48. Korkeahko maksamakkara 24.5.2024 1:45
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kyllähän tuo voisi hyvinkin olla petos. Kehto on saatu erehdyttämällä lahjoittajaa, ja tällä erehdyttämisellä on tavoiteltu ja saatu oikeudetonta taloudellista hyötyä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kehto, kuva, ilmainen