Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hitlerin lapset

Mitä yhteistä on susien suojelulla ja Hitlerillä?
Suurenna näkymä
Hitlerin lapset

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 77 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1132 (1150 ääntä)
   Sillä tavalla. Mutkat suoriks ja muutenki.

   Lainaa

  2. Tulos: +1226 (1250 ääntä)
   Hitler oli mies. SUKUPUOLET OVAT NATSISMIA.

   Lainaa

  3. eläinrakass 3.1.2017 0:30
   Tulos: +480 (626 ääntä)
   natsisaksassa kehitettiin maailman ensimmäiset edistykselliset eläintensuojelulait. hitlerin toimesta eli jokainen joka sanoo ettei se mies tehnyt mitään hyvää vihaa eläimiä ja jokainen hippi joka eläinoikeusjärjestöissä aktiivisesti vaikuttaa ja kadulla meuhkaa kulkee hitlerin jalanjäljissä. mites nyt suu pannaan?

   Lainaa

  4. Tulos: +1012 (1060 ääntä)
   Hitler oli myös kasvissyöjä, eikä käyttänyt alkoholia. Tämän takia olen poistanut ruokavaliostani kasvikset ja alkoholittomat juomat.

   Lainaa

  5. Tulos: +779 (787 ääntä)
   Hitler maalasi tauluja! Kuvataiteilijat on natseja!

   Lainaa

  6. Tulos: +100 (280 ääntä)
   Vetää sanattomaksi :DD Sudethan on Suomen isoin ongelma tällä hetkellä.

   Lainaa

  7. Captaincarlos 3.1.2017 0:58
   Tulos: +281 (309 ääntä)
   Ni voi kiehna! Ennen fanitin Hitleriä, nyt en enää.

   Lainaa

  8. mr. Himmler 3.1.2017 0:59
   Tulos: -254 (386 ääntä)
   Kansallissosialismi (natsismi) on hyvä aate. Maailma olisi turvallisempi kun kommunismi ja kapitalismi ei olisi ryöstänyt köyhiä, ei olisi lähi-idän sotia ja rauha olisi taattu valakunnan keston loppuun asti, tuhat vuotta. Oli se niin hyvin suuniteltu. Mutta harmi että vastassa oli ylivoimainen vihollinen, mies joka määräsi toisen maailmansodan aikana 12 miljoonaa sotilasta kuolemaan, Stalin.

   Lainaa

  9. Tulos: +388 (404 ääntä)
   Juu, Hilterin ansiosta oli silloin yksi maailman tiukimmista eläintensuojelulaeista. Ja susi ei ole tappanut ihmistä Suomessa sitten 1882. Ja en ymmärrä miten narkkari nyt liittyy taas yhtään mihinkään.

   Lainaa

  10. Tulos: +63 (75 ääntä)
   http://www.feissarimokat.com/2012/11/suurpetoyhdistys-vastaa/ Sama mies lienee tässä takana?

   Lainaa

  11. Tulos: +136 (152 ääntä)
   LÄÄKKEET!

   Lainaa

  12. Tulos: +194 (198 ääntä)
   Ei pidä unohtaa Hitlerin taiteellisia kykyjä! Taiteen ystävien suonissa virtaa aito natsiveri.

   Lainaa

  13. Tulos: -17 (37 ääntä)
   jos googLettaa "marko suurpedot", toINen hakutuLos voi tuottaa osumia. Profiili on julkinen.

   Lainaa

  14. Kerroin96 3.1.2017 1:15
   Tulos: +40 (62 ääntä)
   Timothi: Hitler oli mies. SUKUPUOLET OVAT NATSISMIA.
   Hitler luotiin Jumalan kuvaksi.

   Lainaa

  15. Tulos: -6 (34 ääntä)
   Turo: jos googLettaa “marko suurpedot”, toINen hakutuLos voi tuottaa osumia. Profiili on julkinen.
   En osaa tähän aikaan yöstä.

   Lainaa

  16. Tulos: +195 (199 ääntä)
   Hitlerillä oli viikset. Minulla on viikset. OLEN NATSISAKSALAINENSUDENSUOJELIJA!

   Lainaa

  17. Terveisiä 3.1.2017 1:41
   Tulos: +163 (177 ääntä)
   Juu elkää ottako tätä kaveria tosissaan. Hän on yks tämän meidän hevosmiesten vähemmistön jäsen, joka esiintyy mediassa aika-ajoin kärkevillä susikommenteillaan. Hän kasvattaa metsästyskoiria ja esiintyy metsästäjänä, vaikka häneltä itseltään on mm. Aseluvat evätty poliisin toimesta.. :)

   Lainaa

  18. Tulos: +59 (63 ääntä)
   Niin miten sen fanaattisuuden kanssa oli..? :D

   Lainaa

  19. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Ainoa, mistä voi Markolle nostaa hattua, on että tarjosi sentään linkit selityksiinsä. Vaikkakin hieman epäilyttävät sellaiset.

   Lainaa

  20. Lunalovegood 3.1.2017 2:17
   Tulos: +55 (59 ääntä)
   Turo: http://www.feissarimokat.com/2012/11/suurpetoyhdistys-vastaa/ Sama mies lienee tässä takana?
   Joo sama mies, riehuu susiasioilla mm. useassa koiraryhmässä.

   Lainaa

  21. Tulos: +64 (72 ääntä)
   Turo: 3.1.2017
   Sama sama. Kannattaa Googlettaa "Marko Lind", löytyy videota, uutista, blogia ja foorumikirjoituksia. On mm. saarnaaja sekä entinen linnakundi. Täysin päästänsä kipeä tapaus. (vink) (vink)

   Lainaa

  22. Tulos: +63 (71 ääntä)
   Turo: jos googLettaa “marko suurpedot”, toINen hakutuLos voi tuottaa osumia. Profiili on julkinen.
   no sePäs on hiENoa, saa asIasTa kiinNosTuneet tiEtoa.

   Lainaa

  23. Spurgugrammi 3.1.2017 4:59
   Tulos: +95 (101 ääntä)
   Repomies: LÄÄKKEET!
   EI MITÄÄN LÄÄKKEITÄ TAI MUITA HUUMEITA NE ON NARKKAREILLE JA NATSEILLE

   Lainaa

  24. mortal1ty 3.1.2017 5:59
   Tulos: +113 (115 ääntä)
   Hitler oli tupakoinnin vastustaja, niinpä Suomen valtion ajama tupakoinnin asteittainen täyskieltäminen on natsismia.

   Lainaa

  25. Tulos: -100 (116 ääntä)
   Upeaa ajattelua taas vihervassareilta. Höpöheinä haisee.

   Lainaa

  26. Tulos: +111 (117 ääntä)
   Hitleristä on olemassa muutama kuva, joissa hänellä on paita päällä. PAIDAT POIS. Hitlerillä oli myös hattu. POLTTAKAA HATUT. Hitler piti koirista. HYLÄTKÄÄ KOIRANNE TAI MUUTEN OLETTE PAHOJA IHMISIÄ. Hitler luki kirjoja. EI SAA KOSKEA KIRJOIHIN, ETTEHÄN HALUA OLLA HITLERIN KALTAISIA KIRJANLUKIJOITA. Hitler ei koskaan käynyt lukemassa Feissarimokia. LUKEKAA FEISSARIMOKIA JOKA SEKUNTI KOKO LOPPUIKÄNNE AJAN. ÄLKÄÄ OLKO SAATANA. OLKAA PÄINVASTOIN KUIN HITLER.

   Lainaa

  27. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 3.1.2017 7:40
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Emma: Marko Lind
   Ei jessus... Siin on kyl hieno mies. Aatteet, arvot ja prioriteetit kohdillaan. Onneksi on Markon kaltaisia herrasmiehiä, jotka pitävät tämän maan turvallisena!

   Lainaa

  28. Tulos: +69 (73 ääntä)
   mortal1ty: Hitler oli tupakoinnin vastustaja, niinpä Suomen valtion ajama tupakoinnin asteittainen täyskieltäminen on natsismia.
   mortal1ty: Hitler oli tupakoinnin vastustaja, niinpä Suomen valtion ajama tupakoinnin asteittainen täyskieltäminen on natsismia.
   Näin on. Kaikki tupakoimattomat ihmiset ovat siis natseja, susien suojelijoita, kasvissyöjiä, absolutisteja ja taiteilijoita, saatana! Ei olisi minustakaan uskonut!

   Lainaa

  29. Tulos: +77 (77 ääntä)
   Korttipakkaan voinee siis lisätä natsikortin viereen nykyään myös susikortin.

   Lainaa

  30. Tulos: +10 (42 ääntä)
   mr. Himmler: Kansallissosialismi (natsismi) on hyvä aate. Maailma olisi turvallisempi kun kommunismi ja kapitalismi ei olisi ryöstänyt köyhiä, ei olisi lähi-idän sotia ja rauha olisi taattu valakunnan keston loppuun asti, tuhat vuotta. Oli se niin hyvin suuniteltu. Mutta harmi että vastassa oli ylivoimainen vihollinen, mies joka määräsi toisen maailmansodan aikana 12 miljoonaa sotilasta kuolemaan, Stalin.
   Oli aika paskasti suunniteltu, kun ei kestänyt edes 10 vuotta, vaikka 1000 luvattiin. Neuvostoliitto ei olisi pärjännyt Saksalle ilman amerikkalaisten sotilaallista tukea. Hitler oli islamin ihailija ja arabit olivat hänen liittolaisiaan, luultavasti syynä juuri heidän uskonnollinen vihansa juutalaisia kohtaan, jota oli helppo hyväksikäyttää. Ja rauha hävisi Euroopasta lähinnä Hitlerin takia. Kusipää äijä oli se, eikä osannut pitää niitä lupauksia joita Saksa oli tehnyt 1 maailmansodan jälkeen, vaan rupesi heti aggressiivisesti rakentamaan salaa aseita päästyään valtaan. Vallanhimoisilla diktaattoreilla on paskainen loppu, niinkuin hitlerilläkin oli.

   Lainaa

  31. Tulos: +62 (78 ääntä)
   eläinrakass: natsisaksassa kehitettiin maailman ensimmäiset edistykselliset eläintensuojelulait. hitlerin toimesta eli jokainen joka sanoo ettei se mies tehnyt mitään hyvää vihaa eläimiä ja jokainen hippi joka eläinoikeusjärjestöissä aktiivisesti vaikuttaa ja kadulla meuhkaa kulkee hitlerin jalanjäljissä. mites nyt suu pannaan?
   No itse sen verran susia puollan että me ihmiset ollaan heidän reviiri asutettu... JA juu asun kaupungissa nykyään. mutta olen landellaki asunu ja landella vietän pyhät ja joskus sattunu näkyy ketun tai suden jälkiä pihamaalla so what? sudet harvemmi ihmise kimppuu käy... ja jos koiria/kissoja omaa ni kannattaa se piha aidata niin ettei susi pääse sinne, sen sijaan et vauhkoo netissä "sudet pitää hävittää koska söi meidän raine-koiran/kille-kissan" ja ei en vihaa koiria tai kissoja. Maalaiset vois käyttää sitä maalaisjärkeä , kerta maalla asuu;)

   Lainaa

  32. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Kala: Hitleristä on olemassa muutama kuva, joissa hänellä on paita päällä. PAIDAT POIS. Hitlerillä oli myös hattu. POLTTAKAA HATUT. Hitler piti koirista. HYLÄTKÄÄ KOIRANNE TAI MUUTEN OLETTE PAHOJA IHMISIÄ. Hitler luki kirjoja. EI SAA KOSKEA KIRJOIHIN, ETTEHÄN HALUA OLLA HITLERIN KALTAISIA KIRJANLUKIJOITA. Hitler ei koskaan käynyt lukemassa Feissarimokia. LUKEKAA FEISSARIMOKIA JOKA SEKUNTI KOKO LOPPUIKÄNNE AJAN. ÄLKÄÄ OLKO SAATANA. OLKAA PÄINVASTOIN KUIN HITLER.
   Hitler hengitti. Hengittäminen on natsismia.

   Lainaa

  33. Rampe&Naukkis 3.1.2017 11:30
   Tulos: +34 (46 ääntä)
   Hitler tykkäs kissoista. Oma kissa kuoli vuosia sitten vanhuuteen, joten en ole natsi enään?

   Lainaa

  34. Tulos: +31 (49 ääntä)
   Ronde: Hitler oli myös kasvissyöjä, eikä käyttänyt alkoholia. Tämän takia olen poistanut ruokavaliostani kasvikset ja alkoholittomat juomat.
   Kasvissyöjät eivät syö maksamykyjä, kyyhkyä, kinkkua tai makkaroita, kuten Hitlerin elämänkertojat ovat kuvaneet. Joten ei, Hitler ei ollut kasvissyöjä. Onnittelut kaikille niin uskoville natsipropagandaan lankeamisesta. Propagandaministeri Goebbels kuvasi Hitleriä aikoinaan kasvissyöjänä koska tahtoi saada hänet näyttäämään yhtä rauhanomaiselta kuin aikanaan (ja yhä) arvossa pidetty Gandhi, joka oli kasvissyöjä.

   Lainaa

  35. hullu se on 3.1.2017 12:10
   Tulos: +37 (43 ääntä)
   Marko on myös ihan kiihkoissaan jakanut "tutkimusta", jossa nimittämänsä sudensuojelijat ovat raadonsyöjiä. Jännästi menee vaan ristiin sen ituhippiväitteen kanssa. Kaipa se pää on niin sekoitettu huumeilla, ettei Markopoika toivu siitä ikinä.

   Lainaa

  36. Puolikiero_savolainen 3.1.2017 12:18
   Tulos: +16 (32 ääntä)
   mr. Himmler: Kansallissosialismi (natsismi) on hyvä aate. Maailma olisi turvallisempi kun kommunismi ja kapitalismi ei olisi ryöstänyt köyhiä, ei olisi lähi-idän sotia ja rauha olisi taattu valakunnan keston loppuun asti, tuhat vuotta. Oli se niin hyvin suuniteltu. Mutta harmi että vastassa oli ylivoimainen vihollinen, mies joka määräsi toisen maailmansodan aikana 12 miljoonaa sotilasta kuolemaan, Stalin.
   Vai ryösti kommunismi ja kapitalismi köyhiä? Ihailemasi kansallissosialistit, eli natsit, ne vasta kotirosvoja olivatkin: millä luulet Natsi-Saksan rahoittaneen sotansa aikoinaan? No ryöstämällä juutalaisten ja muiden vähemmistöjen omaisuudet tietysti! Sitten on tietysti ne inhimilliset kärsimykset ja idioottimaiset ajatukset nykypäivästä tämän päivän uusnatseilla, ettei voi muuta kuin nauraa näillä ignoranteille apinoille. Kapitalismissa ja ylipäätään markkinataloudessa on vikansa. Kuitenkin se on tähän astisista systeemeistä toimivin ja tuonut eniten hyvinvointia. Katso vaikka maita, joissa on korkea BKT/asukasta kohden.

   Lainaa

  37. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Ohhoh, Hitler-kortti pelattu heti kättelyssä. Aikamoista.

   Lainaa

  38. Kallopää 3.1.2017 13:10
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Jaahas: Ja rauha hävisi Euroopasta lähinnä Hitlerin takia. Kusipää äijä oli se, eikä osannut pitää niitä lupauksia joita Saksa oli tehnyt 1 maailmansodan jälkeen, vaan rupesi heti aggressiivisesti rakentamaan salaa aseita päästyään valtaan. Vallanhimoisilla diktaattoreilla on paskainen loppu, niinkuin hitlerilläkin oli.
   Rauhaa tuskin ensimmäisen maailmansodan jälkeen olisi ollut luvassa ilman Hitleriäkään. Versaillesin rauhansopimus oli täysin kelvoton. Ellei Ranska pöyhkeydessään olisi halunnut kyykyttää Saksaa mahdottomilla rauhanehdoilla, ei Hitler tai kaltaisensa olisi koskaan saavuttanut Saksassa tarpeeksi suurta suosiota. Hitlerin suosio alussa perustui juuri lupauksiin tuon sopimuksen ehtojen uhmaamiseen. Jopa Hitler muuten piti vaalilupauksensa. Tästä voisi Sipilä ottaa mallia koulutuslupauksensa kanssa. Kuinkas paskainen loppu Stalinilla sitten oli? Tapatti miljoonittain omia kansalaisiaan ja palkinnoksi sai puoli Eurooppaa?

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (25 ääntä)
   Juomari: Ohhoh, Hitler-kortti pelattu heti kättelyssä. Aikamoista.
   On se sentään vähän paremmin pelattu kuin sillä teinilikalla joka kirjoitti "Mitä eroa on mutsilla ja Hitlerillä? Ei mitään!", todennäköisesti kun äiti kieltäytyi antamasta rahaa uusimpiin trendimeikkeihin tai välittämästä viinaa tai jotain. Marko sentään tietää Hitleristä edes vähän enemmän kuin "se oli pahis".

   Lainaa

  40. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Hitler myös vihasi kissoja, kaikki kissan vihaajat ovat tyhmyyden lisäksi natseja. No ihan oikeastihan Hitlerillä oli muiden kissavihaajien tapaan ailurofobia.

   Lainaa

  41. Tulos: -41 (57 ääntä)
   "Vai ryösti kommunismi ja kapitalismi köyhiä? Ihailemasi kansallissosialistit, eli natsit, ne vasta kotirosvoja olivatkin: millä luulet Natsi-Saksan rahoittaneen sotansa aikoinaan? No ryöstämällä juutalaisten ja muiden vähemmistöjen omaisuudet tietysti!" Anteeksi nyt, mutta tiedätkö syyt siihen miksi he varastivat ne rahat juurikin juutalaisilta? Mitä jos tutkisit historiaa vähän tarkemmin? Kannattaa edes joskus astua kuplasta ulos, se avartaa kummasti.

   Lainaa

  42. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Rampe&Naukkis: Hitler tykkäs kissoista. Oma kissa kuoli vuosia sitten vanhuuteen, joten en ole natsi enään?
   Hitler pelkäsi kuollakseen kissoja ja oli koiraihminen.

   Lainaa

  43. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Ronde: Hitler oli myös kasvissyöjä, eikä käyttänyt alkoholia. Tämän takia olen poistanut ruokavaliostani kasvikset ja alkoholittomat juomat.
   Ei ollut kasvissyöjä, se on vaan suosittu urbaanilegenda. Ja hei monta Hitlerin puhetta on nauhalla ja eihän kasvissyöjä voi puhua useampaa lausetta peräkkäin mainitsematta että on kasvissyöjä. Vitsi vitsinä mutta ei ollut vegaani vaikka siitä monessa paikassa mainitaa.

   Lainaa

  44. Hairysteed 3.1.2017 14:34
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   mr. Himmler: Kansallissosialismi (natsismi) on hyvä aate. Maailma olisi turvallisempi kun kommunismi ja kapitalismi ei olisi ryöstänyt köyhiä, ei olisi lähi-idän sotia ja rauha olisi taattu valakunnan keston loppuun asti, tuhat vuotta. Oli se niin hyvin suuniteltu. Mutta harmi että vastassa oli ylivoimainen vihollinen, mies joka määräsi toisen maailmansodan aikana 12 miljoonaa sotilasta kuolemaan, Stalin.
   Ilmiselvä trolli on ilmiselvä

   Lainaa

  45. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Hitlerin aikaan tuli eläinsuojelulaki, jonka myötä eläinkokeet kiellettiin. MUTTA tilalle tuli ihmiskokeet. Joistakin ihmisistä tuli eläimiä alempiarvoisia.

   Lainaa

  46. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Kallopää Kuinkas paskainen loppu Stalinilla sitten oli? Tapatti miljoonittain omia kansalaisiaan ja palkinnoksi sai puoli Eurooppaa?
   Stalin kärsi jonkinlaisesta paranoidiasta, enkä usko hänen viimeisten elinvuotensa olleen mitenkään erityisen mukavia. Stalin myös kuoli halvaantuneena, joten hänen kohdallaan se paskainen loppu tais olla ihan kirjaimellista. Eli Vaikka rahaa oli ja puitteita, niin ei kait se häntä silti onnelliseksi tehnyt.

   Lainaa

  47. Tulos: +16 (24 ääntä)
   eläinrakass: natsisaksassa kehitettiin maailman ensimmäiset edistykselliset eläintensuojelulait. hitlerin toimesta eli jokainen joka sanoo ettei se mies tehnyt mitään hyvää vihaa eläimiä ja jokainen hippi joka eläinoikeusjärjestöissä aktiivisesti vaikuttaa ja kadulla meuhkaa kulkee hitlerin jalanjäljissä. mites nyt suu pannaan?
   Hymyyn ja käsi nousee tervehdykseen ;)

   Lainaa

  48. Tulos: -57 (63 ääntä)
   No joo: Hitlerin aikaan tuli eläinsuojelulaki, jonka myötä eläinkokeet kiellettiin. MUTTA tilalle tuli ihmiskokeet. Joistakin ihmisistä tuli eläimiä alempiarvoisia.
   Niin? Pedofiili esim on mielestäsi arvokas yhteisön jäsen ja ihan yhtä hyvä kuin muutkin?

   Lainaa

  49. hullu se on 3.1.2017 17:14
   Tulos: +51 (61 ääntä)
   Wiltsu: Niin? Pedofiili esim on mielestäsi arvokas yhteisön jäsen ja ihan yhtä hyvä kuin muutkin?
   Pedofiliasta kärsivä ihminen ei ole automaattisesti paha - vain silloin jos toteuttaa tätä taipumustaan! Ihminen voi olla siis pedofiili vaikka ei eläessään hyväksikäyttäisi lapsia.

   Lainaa

  50. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Voi ei! Ovatko siis vihreät sittenkin Natseja? Ne kun haluavat suojella susia, syövät ituja ja piikittävät kannabista suoníinsa.

   Lainaa

  51. A A A A A A 3.1.2017 17:33
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Ronde: Hitler oli myös kasvissyöjä, eikä käyttänyt alkoholia. Tämän takia olen poistanut ruokavaliostani kasvikset ja alkoholittomat juomat.
   Ite asias ei ollu.

   Lainaa

  52. A A A A A A 3.1.2017 17:35
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Sudet on narkkareita!!!

   Lainaa

  53. A A A A A A 3.1.2017 17:37
   Tulos: +30 (40 ääntä)
   Hizler valtasi Zeccoslovaakijan sudeettialueet kun sitä sudetti niin vietävästi. Meni hukkaan kyllä sekin yritys lopulta.

   Lainaa

  54. A A A A A A 3.1.2017 17:59
   Tulos: +35 (45 ääntä)
   Apuva: Vetää sanattomaksi :DD Sudethan on Suomen isoin ongelma tällä hetkellä.
   Ei oo oikeestaan enää, ketut ja ilvekset on menneet eelle. Karhut, kimalaiset, norsut ja villakoirat on sitten heti susien jälkeen suurimpia ongelmia. Unohtamatta tietenkään yksisarvisia ja kentaureja.

   Lainaa

  55. Tulos: -13 (37 ääntä)
   Wiltsu: Niin? Pedofiili esim on mielestäsi arvokas yhteisön jäsen ja ihan yhtä hyvä kuin muutkin?
   haukutsä täällä pedofiilejä? turpaan sietäisit saada t: korkeasti koulutettu, töissä käyvä vain aikuisia ihmisiä paneva pedofiili.

   Lainaa

  56. Natsismin paluu 3.1.2017 22:08
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Rampe&Naukkis: Hitler tykkäs kissoista. Oma kissa kuoli vuosia sitten vanhuuteen, joten en ole natsi enään?
   *enää #grammarnazi

   Lainaa

  57. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Ottamatta kantaa siihen, että tuo tyyppihän on kuupastaan himmeä trolli, niin aina välillä on hauskaa seurata miten tietyn tyyppisillä ihmisillä murenee koko ajatusjärjestelmä, kun heille selviää, että myös Hitler oli ihminen, hänelläkin oli hyviä piirteitä ja oikeasti hyvään tähtääviä ajatuksia. Niiden tunnetumpien pahojen lisäksi...

   Lainaa

  58. mikelangelo 4.1.2017 0:29
   Tulos: -21 (25 ääntä)
   No ei ihme että isämmaalliset postaa aina itestään kuvia erinäsiten koirien kanssa ja natseilla on aina joku rotikka.

   Lainaa

  59. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Lobo: Ottamatta kantaa siihen, että tuo tyyppihän on kuupastaan himmeä trolli, niin aina välillä on hauskaa seurata miten tietyn tyyppisillä ihmisillä murenee koko ajatusjärjestelmä, kun heille selviää, että myös Hitler oli ihminen, hänelläkin oli hyviä piirteitä ja oikeasti hyvään tähtääviä ajatuksia. Niiden tunnetumpien pahojen lisäksi…
   Jos kannanotto alkaa toteamuksella "ottamatta kantaa..." Niin se ei kyl oo ihan loppuun saakka mietitty kannanotto. :D

   Lainaa

  60. Mother of Vile Excrement 4.1.2017 8:55
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   foo: Hitler hengitti. Hengittäminen on natsismia.
   Hitler oli elollinen olento. KAIKKI BIOLOGINEN AINEENVAIHDUNTA ON NATSISMIA!!111!!!1!!!

   Lainaa

  61. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Hitler oli elollinen olento. KAIKKI BIOLOGINEN AINEENVAIHDUNTA ON NATSISMIA!!111!!!1!!!
   Hitler oli olemassa. Kaikki on natsismia.

   Lainaa

  62. Tulos: +25 (29 ääntä)
   foo: Hitler oli olemassa. Kaikki on natsismia.
   Nyt hitler on kuitenkin kuollut, joten me elävät ollaankin turvassa?

   Lainaa

  63. Tulos: +3 (15 ääntä)
   Tällä logiikalla kasvissyöntikin on natsismia.

   Lainaa

  64. Tulos: -6 (14 ääntä)
   eläinrakass: natsisaksassa kehitettiin maailman ensimmäiset edistykselliset eläintensuojelulait. hitlerin toimesta eli jokainen joka sanoo ettei se mies tehnyt mitään hyvää vihaa eläimiä ja jokainen hippi joka eläinoikeusjärjestöissä aktiivisesti vaikuttaa ja kadulla meuhkaa kulkee hitlerin jalanjäljissä. mites nyt suu pannaan?
   Joo sama juttu kasvissyönnin kanssa, Adolfhan oli kasvissyöjäkin.

   Lainaa

  65. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Jaahas: Jos kannanotto alkaa toteamuksella “ottamatta kantaa…” Niin se ei kyl oo ihan loppuun saakka mietitty kannanotto.
   Luit vissiin vain sitten sen verran? En ottanut kantaa kyseiseen trollihenkilöön, kommentoin ihmisiä, jotka eivät ymmärrä Hitlerin olleen ihminen eri puolineen. Eli ihan validi kommentti.

   Lainaa

  66. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Eläinten hyvinvoinnista välittäminen on väärin koska Hitler

   Lainaa

  67. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Itse asiassa vastoin yleistä käsitystä, Hitler tai natsit eivät olleet minkään luonnonsuojeluaatteen alullepanijoita. Ympäristöliikehdintää oli muutenkin sen ajan Saksassa ilmoilla, ja natsit sitten ottivat tämän uuden "trendin" mukaan omaan ohjelmaansa, omia tarkoitusperiään edistämään.

   Lainaa

  68. Tulos: -8 (20 ääntä)
   mr. Himmler: Kansallissosialismi (natsismi) on hyvä aate. Maailma olisi turvallisempi kun kommunismi ja kapitalismi ei olisi ryöstänyt köyhiä, ei olisi lähi-idän sotia ja rauha olisi taattu valakunnan keston loppuun asti, tuhat vuotta. Oli se niin hyvin suuniteltu. Mutta harmi että vastassa oli ylivoimainen vihollinen, mies joka määräsi toisen maailmansodan aikana 12 miljoonaa sotilasta kuolemaan, Stalin.
   Ai, onko kuuden miljoonan ihmisen murhaaminen "turvallista"? Anteeksi mutta en ymmärrä logiikkaasi. Äo vain 146 enkä SILTI tajua. Paljonko sulla?

   Lainaa

  69. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Hitlerin kotimaa muuten oli Itävalta eikä Saksa. Muutenhan teksti on täysin asiaa, eiku mitä... Mitäs vielä...otin juuri iltalääkkeeni ja Feissarimokien lueskelu on just sopivan aivotonta hommaa kunnon vaikutusta odotellessa. Luonnollisesti tää väsyttävien lääkkeitten käyttö on kunnianosoitus Hitlerille, joka joutui sodan loppuvaiheessa turvautumaan barbituraatteihin ja jolla oli kanssa kroonisia uniongelmia. Sieg heil!

   Lainaa

  70. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Taitaa olla Marko pudonnut "parikertaa" pikkulapsena kun heitetty ilmaan ja putoaa päälleen varmaa vieläkin joka-aamu.

   Lainaa

  71. Tulos: 0 (18 ääntä)
   No joo: Hitlerin aikaan tuli eläinsuojelulaki, jonka myötä eläinkokeet kiellettiin. MUTTA tilalle tuli ihmiskokeet. Joistakin ihmisistä tuli eläimiä alempiarvoisia.
   No niin sen kuuluis olla

   Lainaa

  72. Manne Mustalainen 17.1.2017 22:12
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Moottoritietkin pitää kieltää koska Hitler niitä rakennutti Saksaan. Lisäksi samalla logiikalla myös uskonnot (myös monella muullakin järkevälläkin logiikalla voisi olla hyvä juttu tehdä näin) pitäisi uskonnot kieltää koska miekalla sitä ennen kristityiksikin pakotettiin ja monet kieltäytyjätkin tapettiin.

   Lainaa

  73. Tulos: +2 (6 ääntä)
   faktat: Juu, Hilterin ansiosta oli silloin yksi maailman tiukimmista eläintensuojelulaeista. Ja susi ei ole tappanut ihmistä Suomessa sitten 1882. Ja en ymmärrä miten narkkari nyt liittyy taas yhtään mihinkään.
   Eikä sekään ole käsittääkseni varmaa, ennen vanhaan jos ihminen katosi metsään, pidettiin sitä automaattisesti susien tekona. Sudet tavallisesti karttaa ihmistä

   Lainaa

  74. Tulos: -2 (14 ääntä)
   K: Eikä sekään ole käsittääkseni varmaa, ennen vanhaan jos ihminen katosi metsään, pidettiin sitä automaattisesti susien tekona. Sudet tavallisesti karttaa ihmistä
   Ei karta susi enään ihmisiä niinkuin joskus on karttanut. 1800 luvun lopulla kun sudet tappoivat ihmisiä ne opetettiin pelkäämään ihmistä oikeasti. Ja kauvan ne osasivatkin pelätä ennenkuin niitä taas alettiin liikaa suojella ja levittää Suomeen ja sitä kautta pelko taas katosi. Nyt pitääs taas metsästää niitä kunnolla ja saara ne pelkäämään taas ihmistä kunnolla.

   Lainaa

  75. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Hitlerin sanotaan myös tykänneen istua kauan vessanpytyllä. Itselläni oli nuorempana samoja taipumuksia, mutta olen nyttemmin tehnyt parannusta natsismistani.

   Lainaa

  76. Voi ei se on taas se 2.8.2020 12:35
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ronde: Hitler oli myös kasvissyöjä, eikä käyttänyt alkoholia. Tämän takia olen poistanut ruokavaliostani kasvikset ja alkoholittomat juomat.
   Mutta huimeita veti, useampia kerralla päivittäin. Onhan sekin eräänlaista suojelua kun yrittää vetää itse kaiken nottei muillee jää kiussuksia. Mutta huono oli muuten hän. Natsiksi. 

   Lainaa

  77. Keksejä naposteleva katkarapu 10.7.2022 22:10
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Nyt on kyllä upeeta kommenttia. Hitler tapatti miljoonia ihmisiä, koska edustivat väärää ihmisrotua. Kyllä, rotua. En itse erottelisi eri ihmisiä eri rotuihin, mutta kansallissosialistisen aatteen mukaan ihmiset voidaan erotella oikeiden ja väärien rotujen edustajiin. Ja maailma tulee puhdistaa väärän rodun edustajista. Ja jonkun mielestä tämä aate on arvostettava? Voi vittu...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Hitler, sudet, susi, natsi, natsit, natsikortti