Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Työmarkkinoilla tapahtuu, osa 6

Työnantaja: "En palkkaa tatuoituja ihmisiä."
Työmarkkinoilla tapahtuu, osa 6

Edellisessä osassa keskusteltiin raskaana olevien työntekijöiden oikeuksista.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 85 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Korska puuma 9.7.2024 0:37
   Tulos: +195 (273 ääntä)
   Onneksi nämä Hannat poistuu työnantajamarkkinoilta ennemmin tai myöhemmin. Voi olla myös työntekijöistä uupelo jos on nollatoleranssi naisille (jostain syystä miehillä sai olla muutama).

   Lainaa

  2. Ikävä makkara 9.7.2024 0:39
   Tulos: -311 (545 ääntä)
   Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?

   Lainaa

  3. Piikkisuora majava 9.7.2024 0:49
   Tulos: -306 (430 ääntä)
   En minäkään palkkaisi tatuoitua mihinkään tehtävään. Tatuoidut eivät anna luotettavaa kuvaa. Vain rikollisilla ja elämässään epäonnistuneilla on tatuointeja.

   Lainaa

  4. Tallentumaton kivi 9.7.2024 0:53
   Tulos: +264 (312 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   No, olisihan se yllättävää, samalla tavalla kuin proteesijalka tai heterochromia tai sininen maskara voi olla yllättävää. Itse ehkä ajattelisin korkeintaan, että tyyppi on varmaan aika hyvä kirurgi tai lääkäri, jos ei edes kasvotatuoinnit ole estänyt työn saamista.

   Lainaa

  5. Tulos: +231 (257 ääntä)
   Mä olen aina miettinyt tällaisten ihmisten kohdalla, että pyytävätkö he työhaastattelussa hakijoita riisuuntumaan, vai miten varmistetaan, ettei sillä hakijalla ole yhtään tatuointia? Näkyvyydestähän tuossa ei puhuttu mitään.

   Lainaa

  6. Sukka soturi 9.7.2024 1:29
   Tulos: +154 (200 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Niin siis miksi sitä pitäisi ihmetellä? Kertoo enemmän sinusta ihmisenä 😅

   Lainaa

  7. Tulos: +101 (127 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Varmaan aluksi vähän ihmettelisinkin, koska näen harvoin missään päästä varpaisiin tatuoituja ihmisiä. Sen jälkeen kuitenkin ilahtuisin, koska tatuoinnit ovat mielenkiintoisia ja niitä on kiva katsella, enkä varmaan tuntisi oloani vieraan lääkärin tai kirurgin seurassa yhtä jännittyneeksi jos on jotain tuollaista muuta ajateltavaa.

   Lainaa

  8. Kuutamokka 9.7.2024 1:54
   Tulos: +153 (181 ääntä)
   Mitä väärää siinä on että ettii toisen firma netistä? Tietääpä olla tukematta jos ei arvot kohtaa. Silläki voi olla väliä, paitsi ei vissii Riitalle

   Lainaa

  9. blaseerattu grobiaani 9.7.2024 2:49
   Tulos: -21 (63 ääntä)
   Eikö siis mitään kuvia (vars. naisilla)? Eikö ees pieniä sinisiä pisteitä rintalastassa tai lonkassa?

   Lainaa

  10. Punnittu myyrä 9.7.2024 2:59
   Tulos: +89 (117 ääntä)
   blaseerattu grobiaani: Eikö siis mitään kuvia (vars. naisilla)? Eikö ees pieniä sinisiä pisteitä rintalastassa tai lonkassa?
   Mitä oikein tarkoitat? Omituisen spesifi kysymys. Onko sulla itellä näitä pieniä sinisiä pisteitä, vai mitä oikein ajat takaa?

   Lainaa

  11. Upporikas peruna 9.7.2024 4:41
   Tulos: +62 (106 ääntä)
   Tatuointi (hyvin tehty, ei nää kotitekoiset wt-tatuoinnit) kertoo itselleni siitä, että ko. henkilö käy töissä ja tienaa rahaa, jolla maksaa tatuointi.

   Lainaa

  12. Rikkoutunut herne 9.7.2024 5:19
   Tulos: +146 (156 ääntä)
   Punnittu myyrä: Mitä oikein tarkoitat? Omituisen spesifi kysymys. Onko sulla itellä näitä pieniä sinisiä pisteitä, vai mitä oikein ajat takaa?
   Syövän sädehoidossa tatuoidaa iholle siniset pisteet säteiden tarkkaa kohdistusta varten. Tämä tuli itselle sairaanhoidossa toimivana mieleen kommentista.

   Lainaa

  13. Tulvaton norppa 9.7.2024 5:48
   Tulos: -40 (66 ääntä)
   No, onneksi tatuoiduille riittää töitä juristeina ja kirurgeina.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 9.7.2024 6:20
   Tulos: +61 (71 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Mä olen toisella alalla tehnyt töitä todella tatuoidun naisen kanssa. Hän kävi paljon työreissussa ulkomailla asti sekä asiakkailla että alihankkijoilla. Näemme näkyvät tatuoinnit eivät työtä haitanneet, hänen kanssaan oli kuiva tehdä töitä, koska hän sai asiat sujumaan. Ei mulle tule ekana mieleen hänen osaamisestaan tatuoinnit. Itselläni ei oe tatuointeja, mutta tuolta lääkäriltä voisi kysyä tarvittaessa apua niihin liittyen, selkeästi tietää niistä.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 9.7.2024 6:27
   Tulos: +87 (97 ääntä)
   Onko Hannan mielestä muuten ainoa oikea työntekijö syntynyt viimeistään 70-luvulla? No, kai hänen firmansa loppuu samalla kun hän jää eläkkeelle. Itse olen 80-luvun tuotos ja just kun tarkistin, niin ei kannata mua palkata, kun on edelleen lapsivettä korvien taustat täynnä.

   Lainaa

  16. Sukka hai 9.7.2024 6:38
   Tulos: +55 (73 ääntä)
   Tallentumaton kivi: No, olisihan se yllättävää, samalla tavalla kuin proteesijalka tai heterochromia tai sininen maskara voi olla yllättävää. Itse ehkä ajattelisin korkeintaan, että tyyppi on varmaan aika hyvä kirurgi tai lääkäri, jos ei edes kasvotatuoinnit ole estänyt työn saamista.
   Siniseen maskaraan vedän kyllä rajan.

   Lainaa

  17. Tulos: +64 (78 ääntä)
   Piikkisuora majava: En minäkään palkkaisi tatuoitua mihinkään tehtävään. Tatuoidut eivät anna luotettavaa kuvaa. Vain rikollisilla ja elämässään epäonnistuneilla on tatuointeja.
   Nämä kommentit kertovat siitä että sanoja itse on jämähtänyt jonnekin 70-luvulle (joilloin tämä olikin enemmän totta, pl. alkuperäiskansat). Nykyaikaan siirtyminen tuottaa näköjään vaikeuksia.

   Lainaa

  18. Rakastettu henkilö 9.7.2024 7:17
   Tulos: +73 (85 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   En.

   Lainaa

  19. Subwooferilla höystetty muurahainen 9.7.2024 8:34
   Tulos: +79 (89 ääntä)
   Tulvaton norppa: No, onneksi tatuoiduille riittää töitä juristeina ja kirurgeina.
   Tässä sulle kirjaimellisesti päästä varpaisiin tatuoitu oikeustieteen tohtori. https://yle.fi/a/74-20064421

   Lainaa

  20. Voittoisa ilves 9.7.2024 8:39
   Tulos: -76 (138 ääntä)
   Kai ihmisille kuitenkin suodaan vapaus mielipiteeseen? Jos ei pidä tatuoinneista niin ei pidä, sillä selvä, omaan firmaansa saa vielä toistaiseksi itse valita työntekijät. Minun silmiini isot näkyvät tatskat ovat epäsiistin näköiset, en palkkaa ihmistä, jolla niitä on, hakekoot hän työnsä muualta ja minä palkkaa jonkun toisen. En palkkaa myöskään ihmistä, jollain on hoitamattomat, rikkinäiset hampaat, hän saa jättää hampaansa hoitamatta, mutta minun ei tarvitse häntä palkata, ei, vaikka hän olisi maailman etevin alallaan. Minun mielipiteeni, minun firmani ja minun päätökseni. Amen

   Lainaa

  21. Osa-aikainen simpanssi 9.7.2024 8:51
   Tulos: +105 (117 ääntä)
   Voittoisa ilves: Kai ihmisille kuitenkin suodaan vapaus mielipiteeseen? Jos ei pidä tatuoinneista niin ei pidä, sillä selvä, omaan firmaansa saa vielä toistaiseksi itse valita työntekijät. Minun silmiini isot näkyvät tatskat ovat epäsiistin näköiset, en palkkaa ihmistä, jolla niitä on, hakekoot hän työnsä [...]
   Saahan se mielipide olla ja muilla on oikeus kyseenalaistaa sen mielipiteen järkevyys. Jos pidät ulkonäkökriteerejä rekryssä, voit helposti menettää hyvää asiantuntemusta ja osaamista kilpaileville firmoille.

   Lainaa

  22. Toj Karin 9.7.2024 9:11
   Tulos: +97 (105 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Mun kirurgi oli nainen jolla oli molemmat kädet täyteen tatuoitu. Tietenkään en nähnyt mitään muuta, mutta oli sen oloinen tyyppi että ihmettelen jos ei ollut vähintään puolet vartalostakin peitossa. Ennen leikkausta pelkäsin toimenpidettä ihan älyttömästi, koska se oli minun ensimmäinen, mutta kun laittoivat rokin soimaan ja näin miten rentoja tyyppejä ne kaikki oli, kirurgi mukaanlukien, mikä sai minutkin rentoutumaan ja lakkaamaan pelkäämästä.
   Lopputuloksena täydellisesti onnistunut leikkaus, johon ei ole vieläkään tullut mitään komplikaatioita tai korjaustarpeita vaikka metallia työnnettiin sisään aika paljon. Että en ihmettelisi jos niillä olisi tatuointeja.

   Lainaa

  23. Lapseton hampurilainen 9.7.2024 9:20
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Jos on lääkärin nimikyltti rinnassa niin kyllä Suomen tasoisessa maassa sun pitäisi pystyä luottamaan ihmisen ammattitaitoon ihan sama miltä kyseinen ihminen näyttää. Ei täällä ihan kuka tahansa lääkäriksi saatika kirurgiksi pääse. Sama koskee oikeastaan ihan mitä tahansa työtä Suomessa. Edes siivoajaksi et pääse ilman koulutusta. Saahan sitä olla ihan miten lapsellinen ja pikkumainen haluaa ihmisten ulkonäköä kohtaan, mutta ammattitaitoa on täysin idioottimaista alkaa kyseenalaistamaan.

   Lainaa

  24. Siivekäs piikkisika 9.7.2024 9:22
   Tulos: -66 (108 ääntä)
   En asiakaspalvelijaksi palkkaisu näkyvästi tatuoitua. Riippuu aivan täysin alasta ja toimikuvasta ovatko tatuoinnit ok vai ei. Työnantaja saa valita työntekijänsä

   Lainaa

  25. Peruuttamaton riikinkukko 9.7.2024 9:22
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Vielä nykyäänkin ammattiaineiden opettajista löytyy niitä, joiden mielestä tatuoinnit ja lävistykset on este työnsaannille. Kaiken lisäksi omalle kohdalle sattunut tapaus opettaa alaa, jolla on huutava työvoimapula. Ja alan esihenkilöilläkin on tatuointeja ja lävistyksiä.

   Lainaa

  26. Nopea maahinen 9.7.2024 9:31
   Tulos: +62 (78 ääntä)
   Voittoisa ilves: Kai ihmisille kuitenkin suodaan vapaus mielipiteeseen? Jos ei pidä tatuoinneista niin ei pidä, sillä selvä, omaan firmaansa saa vielä toistaiseksi itse valita työntekijät. Minun silmiini isot näkyvät tatskat ovat epäsiistin näköiset, en palkkaa ihmistä, jolla niitä on, hakekoot hän työnsä [...]
   Mielipiteenvapaus ei päde jos sitä käytetään ihmisten syrjimiseen. Tässä maassa annetaan samat oikeudet ja samat lähtökohdat kaikille. Voi olla että joku ei pidä muista kuin valkoisista, mutta se ei ole mikään lainpitävä peruste palkata pelkästään valkoisia. Koska se on syrjintää, ja syrjintä on laissa kielletty. Henkilökohtaisesti jättäisin kaikki ahdasmieliset idiootit palkkaamatta, tai antaisin kenkää kun ihmiset sellaisiksi paljastuvat, mutta eihän se ole laillista. Ja loppujenlopuksi ainoa mihin jokaisen yrittäjän oikeasti kannattaisi keskittyä on se, että tärkeintä ei ole miltä sun työntekijä näyttää tai mitä paskaa hän suoltaa suustaan vaan se miten hyvin hän tekee työnsä. Jos yritys keskittyy enemmän siihen minkälaisia ihmisiä palkkaa kuin siihen miten hyviä työntekijöitä palkataan niin kyseinen yritys ei tule kestämään.

   Lainaa

  27. Loikoileva lintu 9.7.2024 10:09
   Tulos: +61 (73 ääntä)
   Mun mielestä on käsittämätöntä, että vielä tällä vuosisadalla tatuoinnit ja etenkin naisilla on niin suuri tabu. Eräällekin suurelle suomalaiselle yhtiölle en voinut edes hakea töihin, vaikka olisin työpaikkaan enemmän kuin pätevä, sillä minulla on yksi pieni sentin kokoinen tatuointi jonka joku ehkä joskus voi huomata.

   Lainaa

  28. Ikävä makkara 9.7.2024 10:10
   Tulos: -51 (63 ääntä)
   Sukka soturi: Niin siis miksi sitä pitäisi ihmetellä? Kertoo enemmän sinusta ihmisenä 😅
   Koska se poikkeaa massasta. Huh miten poliittisesti korrektia porukkaa täälläkin, menkääs kiillottamaan kilpeänne, täydelliset ihmiset.

   Lainaa

  29. Läpikuultava ilonpilaaja 9.7.2024 10:18
   Tulos: -10 (18 ääntä)
   Tallentumaton kivi: No, olisihan se yllättävää, samalla tavalla kuin proteesijalka tai heterochromia tai sininen maskara voi olla yllättävää. Itse ehkä ajattelisin korkeintaan, että tyyppi on varmaan aika hyvä kirurgi tai lääkäri, jos ei edes kasvotatuoinnit ole estänyt työn saamista.
   Osa-aikainen simpanssi: Saahan se mielipide olla ja muilla on oikeus kyseenalaistaa sen mielipiteen järkevyys. Jos pidät ulkonäkökriteerejä rekryssä, voit helposti menettää hyvää asiantuntemusta ja osaamista kilpaileville firmoille.
   Asiakaspalvelutyössä voit taas menettää. Voi sitä ajatella näinkin päin.

   Lainaa

  30. Tulos: +77 (85 ääntä)
   No tottakai tatuoinnit voivat kertoa paljonkin ihmisen persoonasta ja arvoista ja näitä tietoja voi käyttää osana päätöksentekoa rekrytoinnissa. En minäkään palkkaisi ihmistä, jolla on näkyvään paikkaan tatuoituna esim. hakaristi, 88 tai ACAB, koska oletettavasti tällä ihmisellä on erilaiset arvot kuin minulla ja ne ohittaisivat tärkeysjärjestyksessä alaan liittyvän pätevyyden. En nyt välttämättä kertoisi tätä syyksi, vaan sanoisin "valitettavasti valintamme kohdistui toiseen henkilöön". Sitten, jos tatuoinnit ovat "neutraaleja, who cares.

   Lainaa

  31. Evätön kirahvi 9.7.2024 11:33
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Itselläni on käsivarressa tatuointi, jonka voi peittää vain pitkähihaisella paidalla. Ei ole ollut ongelma kioskin tai kaupan kassalla työskennellessäni sen enempää kun nykyisessä työssäni konsulttina. Yksikään työnantaja ei ole pyytänyt pitämään sitä peitossa, vaikka olen kysynyt että haluavatko minun peittävän sen. Mielestäni kertoo enemmän työnantajan ahdasmielisyydestä, kuin työnhakijan pätevyydestä, jos ammattilaisen tekemä siisti tatuointi on ongelma. Hakaristit ja "leijonakorut" yms. ideologioita esiin tuovat leimat ovat sitten asia erikseen.

   Lainaa

  32. Vaka kolibri 9.7.2024 12:03
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Loikoileva lintu: Mun mielestä on käsittämätöntä, että vielä tällä vuosisadalla tatuoinnit ja etenkin naisilla on niin suuri tabu. Eräällekin suurelle suomalaiselle yhtiölle en voinut edes hakea töihin, vaikka olisin työpaikkaan enemmän kuin pätevä, sillä minulla on yksi pieni sentin kokoinen tatuointi jonka joku ehkä joskus voi huomata.
   Mikäs firma tämä?
   Ikävä makkara: Koska se poikkeaa massasta. Huh miten poliittisesti korrektia porukkaa täälläkin, menkääs kiillottamaan kilpeänne, täydelliset ihmiset.
   Kohta alkaa olla enempi niitä joilla on vähintään joku pieni leima ihossa jossain.

   Lainaa

  33. Tulos: +33 (43 ääntä)
   En ole edes varma, kumpi olisi enemmän facepalm: isomummon homekorppulaatikosta kaivettu "mielipide" tatuoinneista vai kanssaihmisten pilkkaaminen siitä, että näiden ikä on alle 44. Voi Jeesus nyt oikeasti. Äkkiä lisää tatuointeja näkyville paikoille, ettei vahingossakaan joutuisi tekemiseen tuon lajin lössin kanssa.

   Lainaa

  34. Voittoisa ilves 9.7.2024 13:24
   Tulos: -50 (66 ääntä)
   Osa-aikainen simpanssi: Saahan se mielipide olla ja muilla on oikeus kyseenalaistaa sen mielipiteen järkevyys. Jos pidät ulkonäkökriteerejä rekryssä, voit helposti menettää hyvää asiantuntemusta ja osaamista kilpaileville firmoille.
   Se, että tuhrii itsensä typerillä kuvilla, ei kerro asiantuntijuudesta, ainostaan tyhmyydestä. Yhtään fiksua tatuoitua en ole tavannut, höyrypäitä ja näitä julkisuudessa roikkuvia tositeeveeturhakkeita sitäkin enemmän. Kaikki tatuoidut menevät minulla samaan wt-sakkiin, enkä ole mielipidettäni aikeissa muuttaa.

   Lainaa

  35. Voittoisa ilves 9.7.2024 13:33
   Tulos: -64 (84 ääntä)
   Sukka soturi: Niin siis miksi sitä pitäisi ihmetellä? Kertoo enemmän sinusta ihmisenä 😅
   En ole tuo, jolle kirjoitat, mutta sinusta myös kertoo ihmisenä paljon se, että kuvittelet oman mielipiteesi olevan ainoa oikea. Tatuoitu ihminen ei näytä kivalta, enemmän tulee rikollinen mieleen. En palkkaa, en ole ystävä, ja jos voin vaikuttaa, en osta mitään tatuoidulta. Ja jos mahdollista , vaadin, että minua palvelee tatuoimaton, jos rahani eivät kiinnosta, vaihdan yritystä. Ja niin olen tehnytkin, isoja kauppoja olen perunut, kun toinen osapuoli on ollut tatuoitu. Fiksuja tatuoimattomia on aina löytynyt tilalle. Minun rahat, minun säännöt.

   Lainaa

  36. Järjestyksetön mehiläinen 9.7.2024 14:41
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Voittoisa ilves: En ole tuo, jolle kirjoitat, mutta sinusta myös kertoo ihmisenä paljon se, että kuvittelet oman mielipiteesi olevan ainoa oikea. Tatuoitu ihminen ei näytä kivalta, enemmän tulee rikollinen mieleen. En palkkaa, en ole ystävä, ja jos voin vaikuttaa, en osta mitään tatuoidulta. Ja jos mahdollista , vaadin, että minua [...]
   Ei taida pikku Ilves olla kumminkaan tarkistanut jokaisen vastaantulevan kehoa kauttaaltaan tatuointien varalta. Siellä taitaa olla firma laittanut vaan jonkun myyjän aiemman tilalle, jolla sattuu olemaan tatuoinnit piilossa, ja nyt ilveksen ruoat on kontaminoituneet hirvittävän rikollisen käsissä. 🤭
   Paitsi että lähinnä nää teidän tatuointifoobikoiden jutut kuulostaa päiväunilta ja voimafantasioilta, mikä toki on parempi, ettei kenenkään tarvitse oikeasti kuunnella tuollaista ulosantia päin naamaa.

   Lainaa

  37. Himokas marsu 9.7.2024 15:02
   Tulos: +29 (39 ääntä)
   Piikkisuora majava: En minäkään palkkaisi tatuoitua mihinkään tehtävään. Tatuoidut eivät anna luotettavaa kuvaa. Vain rikollisilla ja elämässään epäonnistuneilla on tatuointeja.
   Ok, kerro toi meillä keikkailevalle farmaseutille.

   Lainaa

  38. Neuvoton laama 9.7.2024 15:09
   Tulos: -15 (49 ääntä)
   En kyllä palkkaisi tyyppiä, jolla ei ole tatuointeja tai lävistyksiä. Kertoo tylsästä tyypistä, jolla ei ole kykyä heittäytyä, ja joka ei osaa arvostaa hetkessä elämistä. Työntekijä, joka pelkää hirveästi muiden sanomisia, on todennäköisesti kyvytön keksimään mitään uutta tai ainakaan tuomaan sitä ilmi. Tämähän on vain minun henkilökohtainen mielipiteeni, johon minulla on oikeus.

   Lainaa

  39. Teroitettu seppä 9.7.2024 15:17
   Tulos: -42 (68 ääntä)
   Kyllähän tuo kauttaaltaan tatuoitu Laura vaikuttaa jos ei narkkarivangilta, niin ainakin tyypiltä jolla ei ole järkeä päässä. Liika on liikaa.

   Lainaa

  40. Itseasiassa 9.7.2024 15:44
   Tulos: +45 (55 ääntä)
   Ikävä makkara: Koska se poikkeaa massasta. Huh miten poliittisesti korrektia porukkaa täälläkin, menkääs kiillottamaan kilpeänne, täydelliset ihmiset.
   Enemmän mä ihmettelisin lääkäriä, joka vaikkapa haisee röökille ja vanhalle viinalle ja näyttää nukkuneen muutama yön ojassa ilman suihkussa käyntiä. Tai yskii limaa ja verta. Ehkä asioille oikeasti kannattaa laittaa oikeat mittasuhteet ja keskittyä järkeviin asiohin.

   Lainaa

  41. Kepeä patsas 9.7.2024 15:53
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   Voittoisa ilves: En ole tuo, jolle kirjoitat, mutta sinusta myös kertoo ihmisenä paljon se, että kuvittelet oman mielipiteesi olevan ainoa oikea. Tatuoitu ihminen ei näytä kivalta, enemmän tulee rikollinen mieleen. En palkkaa, en ole ystävä, ja jos voin vaikuttaa, en osta mitään tatuoidulta. Ja jos mahdollista , vaadin, että minua [...]
   In your Dreams.

   Lainaa

  42. Kynätön kenguru 9.7.2024 16:05
   Tulos: -49 (65 ääntä)
   Kyllä ne vain runsaat tatuoinnit antavat viitettä impulssikontrollin puutteesta aikuisella ihmisellä (jee, haluu just nyt kreisin tatskan, koska Tiktok), mahdollisista elämänhallinnan ongelmista ja yleisestä haistattavasta asenteesta. Tavis on luotettavampi palkattava. Toisaalta, nykyään helpompi kattoa jyvät akanoista, kun heti naamasta ja käsistä näkee henkilöhistoriaa.

   Lainaa

  43. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Hassunhauskaa on se, että eihän nämä tyypit edes tiedä, vaikka palkkaisikin jonkun tatuoidun, keskimäärin työhaastatteluun tullaan kauluspaidassa tai vastaavassa siistissä vaatetuksessa, josta näkyy korkeintaan kämmenissä tai kaulassa olevat tatuoinnit. Ja tatuointi ei taida olla laillisesti pätevä syy purkaa työsuhdetta koeajalla.

   Lainaa

  44. Valittu mestari 9.7.2024 16:27
   Tulos: -2 (24 ääntä)
   Eikö "ikuisesti iholla" mokat ole opettaneet täällä, ettei kaikki tatuoinnit anna järkevää kuvaa?

   Lainaa

  45. Lenko soturi 9.7.2024 16:30
   Tulos: +30 (40 ääntä)
   Ilmeisesti näitä ihmisiä on edelleen yllättävän paljon. Olin pari vuotta sitten erään suurtapahtuman anniskeluhenkilökunnan koulutustilaisuudessa Helsingissä, jonne minun piti mennä vuorovastaavaksi. Kouluttaja totesi sitten jossain vaiheessa että töihin ei sitten palkata ketään jolla on jotain naamatatuointeja, ja todella moni yleisöstä alkoi höröttää. Viestinä siis, että näkyvät tatuoinnit ovat absurdeja ja huvittavia ja että tietenkään niitä ei voi olla asiakaspalvelijalla. Tajusin melko pian olevani itse niin toiselta planeetalta kuin ko. firman arvot, että jätin työt siihen, vaikken itse tatuoitu olekaan.

   Lainaa

  46. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Mikä meriitti se nyt on että on elänyt 70-luvulla? Eihän se kerro mitään muuta kuin että ”ai niin aivan, sähän ootkin kasvanut sovinismin ja Kekkosen varjossa”

   Lainaa

  47. Sankka kiivi 9.7.2024 17:03
   Tulos: +38 (48 ääntä)
   Voittoisa ilves: En ole tuo, jolle kirjoitat, mutta sinusta myös kertoo ihmisenä paljon se, että kuvittelet oman mielipiteesi olevan ainoa oikea. Tatuoitu ihminen ei näytä kivalta, enemmän tulee rikollinen mieleen. En palkkaa, en ole ystävä, ja jos voin vaikuttaa, en osta mitään tatuoidulta. Ja jos mahdollista , vaadin, että minua [...]
   Mahtaa olla raskasta elää tuollaisen ihmisvihan kanssa.

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (19 ääntä)
   Loikoileva lintu: Mun mielestä on käsittämätöntä, että vielä tällä vuosisadalla tatuoinnit ja etenkin naisilla on niin suuri tabu. Eräällekin suurelle suomalaiselle yhtiölle en voinut edes hakea töihin, vaikka olisin työpaikkaan enemmän kuin pätevä, sillä minulla on yksi pieni sentin kokoinen tatuointi jonka joku ehkä joskus voi huomata.
   Ei kyllä kuulosta uskottavalta, että suomalaiseen firmaan ei voisi hakea, jos on tatuoitu. Oletko ihan varma, että tuo oli se syy, miksi jäit rannalle? Toki on varmaan tiettyjä positioita, joihin ei näkyvästi tatuoituna voi päästä. Esim. Japanissa suhtautuminen tatuointeihin on hyvin erilainen ja tatuoinnit ovat merkki yakuzaan kuulumisesta, joten ymmärrän, että Japanin markkinoille halutaan palkata tatuoimaton henkilö.

   Lainaa

  49. Römäkkä kettu 9.7.2024 18:44
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Voittoisa ilves: Se, että tuhrii itsensä typerillä kuvilla, ei kerro asiantuntijuudesta, ainostaan tyhmyydestä. Yhtään fiksua tatuoitua en ole tavannut, höyrypäitä ja näitä julkisuudessa roikkuvia tositeeveeturhakkeita sitäkin enemmän. Kaikki tatuoidut menevät minulla samaan wt-sakkiin, enkä ole mielipidettäni aikeissa muuttaa.
   Mistäs tiedät, ettet ole? Ettei vain olisi ollut vaatteiden alla piilossa? Mun siskolla on koko selän kokoinen kuva, mutta eipä siitä kuka vain tiedä. Kouluja käynyt, tunneälykäs ja looginen ihminen, kaikilla mittapuilla fiksu. Ehkä sä vain et ole just häntä sitten tavannut, jos on yksisarvinen.

   Lainaa

  50. Kahvia juova metso 9.7.2024 19:14
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Ei voisi kyllä vähempää kiinnostaa, ei sitä leikkausveistä ulkonäöllä veivata, ja oma terveys on tuollaista vanhanaikaista ennakkoluuloa tärkeämpi.

   Lainaa

  51. Avattu sammakko 9.7.2024 20:12
   Tulos: -9 (17 ääntä)
   Itseasiassa: Enemmän mä ihmettelisin lääkäriä, joka vaikkapa haisee röökille ja vanhalle viinalle ja näyttää nukkuneen muutama yön ojassa ilman suihkussa käyntiä. Tai yskii limaa ja verta. Ehkä asioille oikeasti kannattaa laittaa oikeat mittasuhteet ja keskittyä järkeviin asiohin.
   Niin, koska nuo ovat ne ainoat vaihtoehdot. Tatuoitu white trash tai pultsari.

   Lainaa

  52. Vilpitön sammakko 9.7.2024 20:13
   Tulos: -36 (42 ääntä)
   Himokas marsu: Ok, kerro toi meillä keikkailevalle farmaseutille.
   Juristi tai kirurgi. Ei farmaseutti. Farmaseutti ei ole mikään hieno ammatti. Muuta satuasi jatkossa, kiitos.

   Lainaa

  53. Julmettu hirmulisko 9.7.2024 21:00
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   -x-x-: Ei kyllä kuulosta uskottavalta, että suomalaiseen firmaan ei voisi hakea, jos on tatuoitu. Oletko ihan varma, että tuo oli se syy, miksi jäit rannalle? Toki on varmaan tiettyjä positioita, joihin ei näkyvästi tatuoituna voi päästä. Esim. Japanissa suhtautuminen tatuointeihin on hyvin erilainen ja tatuoinnit ovat [...]
   Kyllä vain. Kysyin ennen hakemuksen lähettämistä, että onko tosiaan näin. Sain vastauksen ettei hakemusta edes harkita, ellen poistata tatuointia. 
   Firma oli Finnair ja tämä tapahtui vasta viime syksynä. 

   Lainaa

  54. Kokematon kettu 9.7.2024 21:55
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Korska puuma: Onneksi nämä Hannat poistuu työnantajamarkkinoilta ennemmin tai myöhemmin. Voi olla myös työntekijöistä uupelo jos on nollatoleranssi naisille (jostain syystä miehillä sai olla muutama).
   Poistuu todella pian, jos syrjii ihmisiä ulkonäköperustein.

   Lainaa

  55. Liittoutumaton taikuri 9.7.2024 23:31
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Nopea maahinen: Mielipiteenvapaus ei päde jos sitä käytetään ihmisten syrjimiseen. Tässä maassa annetaan samat oikeudet ja samat lähtökohdat kaikille. Voi olla että joku ei pidä muista kuin valkoisista, mutta se ei ole mikään lainpitävä peruste palkata pelkästään valkoisia. Koska se on syrjintää, ja syrjintä on laissa [...]
   Mokassakin on mainittu syrjintä, mutta ovatko tatuoinnit sellainen suojeltu ominaisuus, jonka perusteella laki kieltää syrjinnän? 
   "Ketään ei saa syrjiä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."
   Muut noista perusteista eivät ainakaan koske tatuointeja, mutta onko jollain tietoa, lasketaanko tatuoinnit muuksi henkilöön liittyväksi syyksi?

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Tietääkö joku mikä tuon Hannan firma on?

   Lainaa

  57. Tulos: -2 (18 ääntä)
   Vakavissaan jos jollakin oman elämänsä sankarilla on harkinta niin hakusessa että on antanut tatuoida naamansa/kaulansa niin löydän kyllä helposti työmarkkinoilta työnhakijan joka ei ole koskaan ollut niin sekaisin päästään että ottaa leiman pärstään. Työhönottoa tehnyt vuosikymmenet aloilla joilla jonkun sortin tatska tuppaa olemaan enemmän sääntö kuin poikkeus mutta kyllä naama/kaulatatuointeihin tulee silti vedettyä raja. Ihan sama vetääkö (enää?) kamaa mutta turha tieten tahtoen palkata ketään josta asiakkaan ensimmäinen ajatus on että jahas täällä on piripäitä palkkalistoilla. Ihan sama paljonko alapeukutatte mutta tämä nyt on edelleen kylmä totuus useimpien työnantajien kannalta.

   Lainaa

  58. Oma gerbiili 10.7.2024 4:47
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Voittoisa ilves: En ole tuo, jolle kirjoitat, mutta sinusta myös kertoo ihmisenä paljon se, että kuvittelet oman mielipiteesi olevan ainoa oikea. Tatuoitu ihminen ei näytä kivalta, enemmän tulee rikollinen mieleen. En palkkaa, en ole ystävä, ja jos voin vaikuttaa, en osta mitään tatuoidulta. Ja jos mahdollista , vaadin, että minua [...]
   Aika surulliselta kuulostaa.

   Lainaa

  59. Juopunut lokki 10.7.2024 6:50
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Lahdessa on yksityisellä hammaslääkäri, joka on tatuoitu päästä jalkoihin. Vanhempi herrasmies. Rautainen alan ammattilainen, kuulemma ollut aiemmin PVllä liukuhihnalta tekemässä varusmiesten hampaita. Itse ainakin arvostan sitä että kahden hampaan kolmen pinnan paikat tehtiin hammastarkastuksen yhteydessä "koska kerkeää ne tässäkin niin ei tarvitse kahta kertaa tänne tulla". Näemmä muutkin arvostaa, koska hänelle varataan aika aina edellisvuoden käynnin yhteydessä seuraavalle vuodelle. Muuten on varattua.

   Lainaa

  60. Tuomas Korhonen 10.7.2024 8:59
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Julmettu hirmulisko: Kyllä vain. Kysyin ennen hakemuksen lähettämistä, että onko tosiaan näin. Sain vastauksen ettei hakemusta edes harkita, ellen poistata tatuointia. Firma oli Finnair ja tämä tapahtui vasta viime syksynä. 
   Oletko harkinnut muita ammatteja? Ainakin näin valtio-omisteisista tulee mieleen VR, jossa itsekin työskentelen. Täällä ei välitetä vaikka työntekijällä on tatuointeja. Kunhan työntekijän olemus on kokonaisuudessaan siisti, ja hän on asiakaspalvelulähtöinen. Avoimena olevia paikkoja voi katsella vaikkapa täältä: https://vrgroup.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1%20 Ja ei. Minulle ei tästä mainostamisesta maksettu mitään firman toimesta.Haluan vain hyviä tyyppejä hakeutumaan firman palvelukseen.

   Lainaa

  61. Tulos: -19 (25 ääntä)
   Tallentumaton kivi: No, olisihan se yllättävää, samalla tavalla kuin proteesijalka tai heterochromia tai sininen maskara voi olla yllättävää. Itse ehkä ajattelisin korkeintaan, että tyyppi on varmaan aika hyvä kirurgi tai lääkäri, jos ei edes kasvotatuoinnit ole estänyt työn saamista.
   No itse asiassa lääkärit harvoin ottavat paljon tatuointeja ihan syystä, koska koulutuksensa myötä tietävät että ne eivät ole terveellisiä, ja muutenkin ihminen joka hakeutuu lääkäriksi asti on yleensä nuorena jo sitä laatua että ajattelee vähän muuta kuin itseensä piirtelyä.

   Lainaa

  62. Tulos: +7 (9 ääntä)
   -x-x-: Ei kyllä kuulosta uskottavalta, että suomalaiseen firmaan ei voisi hakea, jos on tatuoitu. Oletko ihan varma, että tuo oli se syy, miksi jäit rannalle? Toki on varmaan tiettyjä positioita, joihin ei näkyvästi tatuoituna voi päästä. Esim. Japanissa suhtautuminen tatuointeihin on hyvin erilainen ja tatuoinnit ovat [...]
   Näkyy olevan kriteereissä. https://company.finnair.com/fi/toihin-finnairille/matkustamohenkil%C3%B6kunta

   Lainaa

  63. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Liittoutumaton taikuri: Mokassakin on mainittu syrjintä, mutta ovatko tatuoinnit sellainen suojeltu ominaisuus, jonka perusteella laki kieltää syrjinnän?  "Ketään ei saa syrjiä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, [...]
   Ei tatuointien perusteella päätösten tekeminen varmaankaan laitonta ole, vaan rinnastuu enemmän esimerkiksi rekrypäätösten tekemiseen pukeutumisen tai tyylitajun perusteella. Ei välttämättä järkevää, mutta ei laitontakaan.  Mielenkiintoistahan tulee tietenkin silloin, kun tatuointina on vaikka hakaristi. Onko sen perusteella palkkaamatta jättäminen syrjintää vakaumuksen, mielipiteen tai poliittisen toiminnan takia? Enpä tiennyt tuota Finskin politiikkaa. Oletettavasti heillä on juristit selvittäneet aika tarkkaan, että on laillista valita työntekijät tatuointien perusteella.

   Lainaa

  64. Aiempi huonekalu 10.7.2024 9:29
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   En.

   Lainaa

  65. Viiksikäs nuija 10.7.2024 9:41
   Tulos: -6 (22 ääntä)
   Mimmi: Näkyy olevan kriteereissä. company.finnair.com/fi/toihin-finnairille/matkustamohenkilökunta
   Tuostahan on "uutisoitukin" (kerrottu iltapäivälehdissä) aiemminkin ja se on ihan yleisesti tiedossa oleva asia. Sinänsä metkaa että tuosta huolimatta pitää mennä hakemaan työpaikkaa johon tietää olevansa riittämätön ja sitten pahoittaa mieli ja uhriutua kun tuo taas kerrotaan. Ja muiden syytähän se tietenkin on.

   Lainaa

  66. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Mimmi: Näkyy olevan kriteereissä. company.finnair.com/fi/toihin-finnairille/matkustamohenkilökunta
   Jos tarkkoja ollaan, Finski edellyttää vain että tatskat ei näy kun univormu on päällä tai että ne on peitetty esim ihoteipillä. Ei siis automaattisesti estä työnhakua tai rekrytointia vaikka kuvia olisikin, jos ne suostuu peittämään. Sama pätee lävistyksiin (pl korvikset).

   Lainaa

  67. Olkaimeton lokki 10.7.2024 16:54
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Juuri talvella olin tatuoidullalääkärillä. En ihmetellyt, sain tarvittavan avun. Ei vaikuttaneet tatuoinnit diagnoosin tekoon.

   Lainaa

  68. Sinnikäs mestari 10.7.2024 17:16
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Eihän ne piilossa olevat tatskat ketään haittaa. Edes niitä, jotka sanovat että ei saa olla, vaan ne näkyvät.

   Lainaa

  69. heimosenkeimo 10.7.2024 19:11
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Se on kyllä ihan oma syy jos menee tuhriin itsensä tatuoinneilla. Mielummin sitä nyt töihin ottaa jonkun kauniin naisen kuin tatuoinneilla itsensä sotkeneen, yllensä vielä sen tussitetun kuoren alta paljastuu roppakaupalla mielenterveys ongelmia. Ohan se nyt selvä että ei kukaan sotke itseensä tatuoinneilla ellei ole mielenterveys ongelmainen. Kyllä Hanna on ihan oikeessa tässä, vaikka kuinka tussinaamat yrittää vängätä vastaan.

   Lainaa

  70. Jääkauden viimeinen matelija 11.7.2024 11:20
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Upporikas peruna: Tatuointi (hyvin tehty, ei nää kotitekoiset wt-tatuoinnit) kertoo itselleni siitä, että ko. henkilö käy töissä ja tienaa rahaa, jolla maksaa tatuointi.
   Minulle se taas kertoo siitä, että kyseinen henkilö käyttää (usein vähäiset) rahansa turhuuteen, tarkemmin ottaen itsensä rumentamiseen. Lävistykset tai räikeällä värillä värjätty tukka menevät samaan kategoriaan, ja turhuuteen myös henkilöstä lähtevä tupakanhaju. Ja totta hitossa jättäisin palkkaamatta, kun toimitaan alalla jossa tietyllä tavalla hillitty ulkonäkö kuuluu asiaan (ja koska minusta em. asiat ovat yksinkertaisesti rumia). Ja ei, se ei ole syrjintää koska kyse on henkilön tekemistä valinnoista. Kukaan ei synny valmiiksi tatuoituna. Tiedän, että moni ei tästä mielipiteestä tykkää. Ilmeisesti suvaitsevaisuus toimii vain yhteen suuntaan...

   Lainaa

  71. Tavallinen kilpikonna 11.7.2024 22:15
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Rikkoutunut herne: Syövän sädehoidossa tatuoidaa iholle siniset pisteet säteiden tarkkaa kohdistusta varten. Tämä tuli itselle sairaanhoidossa toimivana mieleen kommentista.
   Tatuoidaan? Mistä lähtien? Kyllä muhun ne ihan tussilla piirrettiin, toki mä sain koko kehon sädetystä. Aikaakin on jo 20 vuotta ja yli mennyt…

   Lainaa

  72. Paasaava Hemuli 12.7.2024 10:59
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Olen ollut. En ihmetellyt. Epäkohteliaasti kyllä tuijotin, koska tatuoinnit olivat minusta hienoja ja halusin nähdä, mitä kaikkea niistä löytyy. Sitten nukahdin.

   Lainaa

  73. Kokematon huonekalu 13.7.2024 1:14
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Kynätön kenguru: Kyllä ne vain runsaat tatuoinnit antavat viitettä impulssikontrollin puutteesta aikuisella ihmisellä (jee, haluu just nyt kreisin tatskan, koska Tiktok), mahdollisista elämänhallinnan ongelmista ja yleisestä haistattavasta asenteesta. Tavis on luotettavampi palkattava. Toisaalta, nykyään [...]
   Usein tatuointiliikkeisiin on aika pitkä odotusaika, varsinkin jos on iso kuva niin voi odotella aikaa kauankin. Iso kuva myös maksaa ammattilaisen tekemänä sen verran, että ei sitä tosiaan ihan hetken mielikohteesta kävellä liikkeeseen laittamaan 'koska tiktok'. Tiktok on muuten enemmän nuorison juttu, ei sen ikäisten joita palkataan lääkäreiksi.

   Lainaa

  74. Söpö kärpänen 13.7.2024 1:17
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Jääkauden viimeinen matelija: Minulle se taas kertoo siitä, että kyseinen henkilö käyttää (usein vähäiset) rahansa turhuuteen, tarkemmin ottaen itsensä rumentamiseen. Lävistykset tai räikeällä värillä värjätty tukka menevät samaan kategoriaan, ja turhuuteen myös henkilöstä lähtevä tupakanhaju. Ja totta hitossa jättäisin palkkaamatta, kun [...]
   Niin se tuntuukin kulkevan vain yhteen suuntaan. Vai koska nämä räikeästi tatuoidut olisi tulleet sua kommentoimaan tuolla tavalla, miten nyt kirjoitit?

   Lainaa

  75. Yötön myyrä 13.7.2024 10:25
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Tuossa kuvassa oleva tatuointi ei kyllä ollut mikään pikkuinen kuva jonka saa helposti vaatteiden alle piiloon... Kyllä työnantaja voi valita työntekijänsä ihan senkin perusteella millaiselta tämä näyttää. Jos jonkun mielipide on mielestäsi tyhmä, ei se varmaankaan sillä muutu että yrität vängätä sitä vastaan

   Lainaa

  76. Kimurantti robotti 13.7.2024 11:38
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Paasaava Hemuli: Olen ollut. En ihmetellyt. Epäkohteliaasti kyllä tuijotin, koska tatuoinnit olivat minusta hienoja ja halusin nähdä, mitä kaikkea niistä löytyy. Sitten nukahdin.
   Vai kävikö niin että sitten heräsit.

   Lainaa

  77. Alaosaton metso 14.7.2024 12:45
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Tatuoitujen tuomitsijat ovat yleensä itse yhteiskunnassa niin alhaisessa asemassa, että ainoa tapa pönkittää omaa itsetuntoa on yrittää keksiä joku ihmisryhmä, jolla menee muka vielä huonommin. Voi tuntea keinotekoista ylemmyyttä tällä tavoin. Minulla ei ole tatuointeja enkä terveyssyistä halua niitä ottaa ja hätkähtäisin, jos tapaisin kovasti tatuoidun lääkärin vastaanotolla. Arviooni lääkärin tai kenen tahansa muun ammattipätevyydestä vaikuttaa tosin enemmän (eniten) kyseisen henkilön käytös ja miten minua asiakkaana kohtelee.

   Lainaa

  78. Kolkko undulaatti 14.7.2024 13:17
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Alaosaton metso: Tatuoitujen tuomitsijat ovat yleensä itse yhteiskunnassa niin alhaisessa asemassa, että ainoa tapa pönkittää omaa itsetuntoa on yrittää keksiä joku ihmisryhmä, jolla menee muka vielä huonommin. Voi tuntea keinotekoista ylemmyyttä tällä tavoin.
   Sulla on varmaan jokin lähde tälle viiltävälle analyysille. Muutenhan se antaisi sinusta täyden idiootin kuvan, kun lähdet tuollaisia satuja kertoilemaan. Jos laitat hyväksyttävän lähteen tähän kommentteihin, niin minä tunnustaudun tietämättömäksi idiootiksi, mutta jos et laita, niin sinä olet sellainen. Sovitaanko näin? Miksi ei?

   Lainaa

  79. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kylläpä nyt itkettää taas urakalla. Itsehän taas en palkkaisi kaljuuntuvaa tai vatsakasta ihmistä, sillä sellaiset ovat täysin elämänhallintansa menettäneitä tapauksia, eivätkä missään nimessä hyväksi yrityksen maineelle. J

   Lainaa

  80. Miehekäs simpanssi 16.7.2024 9:13
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Splutti: Kylläpä nyt itkettää taas urakalla. Itsehän taas en palkkaisi kaljuuntuvaa tai vatsakasta ihmistä, sillä sellaiset ovat täysin elämänhallintansa menettäneitä tapauksia, eivätkä missään nimessä hyväksi yrityksen maineelle. J
   Kiva fantasia. Vielä kun olisit joskus siinä asemassa, että fantasiallasi olisi mitään merkitystä.

   Lainaa

  81. Tietämätön siili 16.7.2024 13:41
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Kyllä on tullut vastaan kirurgi ja lääkäri, keillä oli molemmat käsivarret ranteesta olkavarteen tatuoitu. Hyvännäköiset oli, niin tatuoinnit kuin miehetkin.

   Lainaa

  82. Johtava sonni 16.7.2024 20:43
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Tietämätön siili: Kyllä on tullut vastaan kirurgi ja lääkäri, keillä oli molemmat käsivarret ranteesta olkavarteen tatuoitu. Hyvännäköiset oli, niin tatuoinnit kuin miehetkin.
   Luonnollisesti juuri näin. Ja muutamia asianajajia yms. joilla sama juttu. Sitten heräsit ja päästit kissan ulos ja raavit tuhnuista ruusu-tatuointiasi.

   Lainaa

  83. Ankea sarvikuono 16.7.2024 22:13
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kas, Hannahan taitaa itse olla täällä kommenttikentässä oksentamassa vihaansa 😆

   Lainaa

  84. Kihara karpalo 17.7.2024 12:53
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ankea sarvikuono: Kas, Hannahan taitaa itse olla täällä kommenttikentässä oksentamassa vihaansa 😆
   Mitä se siellä tekee?

   Lainaa

  85. Sairas hampurilainen 18.7.2024 12:35
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Ikävä makkara: Eihän tatuoinnit osaamiseen vaikuta mutta kyllä se ihmisten silmissä uskottavuuteen vaikuttaa, vaikka muuta väittäisi. Vai etkö yhtään ihmettelisi jos kirurgi tai lääkäri olisi kauttaaltaan tatuointien peitossa päästä varpaisiin?
   Mulle ois aivan sama vaikka kirurgilla olis kaks päätä, jos se osais työnsä ja tarvisin hänen apuaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bb-laura, late, laura ronkainen, palkata, syrjintä, tatuoinnit, tatuoitu, työnhaku, työpaikka, yritys