Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ilmasto kuntoon

Tosimies ratkaisee ilmastonmuutoksen.
Ilmasto kuntoon

Anastasia ratkaisi ilmastonmuutoksen jo vuonna 2012. Olemme myös kuulleet perusteluita sille, miksi mitään ei kannata tehdä.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +154 (158 ääntä)
   No nyt on kyllä vanhaa meininkiä. Ihan "-60 luvulla".

   Lainaa

  2. Ompeleeton maahinen 27.2.2024 0:25
   Tulos: +288 (298 ääntä)
   Mikä estää homoja olemasta maskuliinisia? Voi kuule olla melko riskejä ukkoja että kääntyy ohjaustehostamattomankin Volvo-kuormurin ratti kevyesti. Samoin naisista löytyy voimakkaita yksilöitä jotka laittaa nippuun tommoiset Eerot.

   Lainaa

  3. Esko Ilmari Tuohiruuvi 27.2.2024 1:36
   Tulos: +206 (210 ääntä)
   Eero vois mennä Nesteen jalostamolle jauhamaan noita juttujaan. Sen verran tukevaa sontaa suoltaa ulos, notta koko maailman biodiisseliongelmat ratkeaa kertaheitolla kun Eero avaa suunsa.

   Lainaa

  4. Vanha Patukka (snickers) 27.2.2024 1:46
   Tulos: +167 (171 ääntä)
   Ompeleeton maahinen: Mikä estää homoja olemasta maskuliinisia? Voi kuule olla melko riskejä ukkoja että kääntyy ohjaustehostamattomankin Volvo-kuormurin ratti kevyesti. Samoin naisista löytyy voimakkaita yksilöitä jotka laittaa nippuun tommoiset Eerot.
   Joo hyvin voisi kuvitella Tom of Finlandin tuon volvon ohjaamoon!

   Lainaa

  5. Vallitseva norsu 27.2.2024 5:36
   Tulos: +168 (180 ääntä)
   Oon Eeron painajainen: akka JA homo!

   Lainaa

  6. Tukintolvana 27.2.2024 6:07
   Tulos: +160 (166 ääntä)
   Ei niitä laitteita heterokikkelillä ajeta.

   Lainaa

  7. Raitti karjalanpiirakka 27.2.2024 7:34
   Tulos: +34 (54 ääntä)
   Tukintolvana: Ei niitä laitteita heterokikkelillä ajeta.
   Ehkäpä Eero ajelee? Kuvittelee auton tupakansytyttimen olevan jonkinlainen kikuliportti vain tosi_miesten ”miehekkään” kokoisille meloille? Neideillä ei ole benistä, ja idioottilogiikalla homot pitävät kikkeleistä, jolloin isompi on parempi, joka ei mahdu tupakansytyttimeen. Tai jotain.

   Lainaa

  8. Kilokalori 27.2.2024 7:54
   Tulos: +61 (75 ääntä)
   Tavallaan kiinnostaa, mistä ja miten nuo Eerot saa palkkansa. Koska ei kai kukaan oikeasti käytä vapaa-aikaansa liittyäkseen fb-ryhmiin ja vängätäkseen siellä jostain biolentodiiselistä. Toisaalta Eero puhui sen verran lämpimään sävyyn venäläisistä lentokoneista, että ei ole vaikea arvata minkä maan kansalainen "Eero" on ja millä asialla ilmastonmuutoksesta vänkäämässä...

   Lainaa

  9. Tulos: -8 (34 ääntä)
   Esko Ilmari Tuohiruuvi: Eero vois mennä Nesteen jalostamolle jauhamaan noita juttujaan. Sen verran tukevaa sontaa suoltaa ulos, notta koko maailman biodiisseliongelmat ratkeaa kertaheitolla kun Eero avaa suunsa.
   Sikälihän biodieseliä riittää kaikille, että kyseessä on kikkailemalla päästöttömäksi nimettu tuote. Suomen valtavien palmumetsien tuottama jäteöljyvirta hyötykäyttöön, ei tule päästöjä. Tosi hyvä homma! Jep jep.

   Lainaa

  10. Tulos: +58 (82 ääntä)
   Ihmettelen todella miten kukaan ei tullut taputtamaan Eeron selkää ja öyhöttämään jotain feministeistä ja Mestarista. Äärimmäisen harvoin näkee yhden yksittäisen öyhön aukomassa päätään ilman että perässä kulkee hännystelijöitä antamassa selkään taputuksia toisilleen ja laulamassa hoosiannaa Mestarille.

   Lainaa

  11. Puuton alpakka 27.2.2024 8:38
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Vallitseva norsu: Oon Eeron painajainen: akka JA homo!
   Mutta pystyisitkö ajamaan autolla, jossa ei ollut ohjaustehostinta 60-luvulla?

   Lainaa

  12. Tulos: +80 (82 ääntä)
   Eero on uusi idolini. Toivottavasti minustakin tulee niin maskuliininen, että naiset eivät pysty olemaan kanssani samassa huoneessa!

   Lainaa

  13. Myyty tonttu 27.2.2024 9:30
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Ah, kultainen 60-luku… ennen kuin maailma pilattiin ohjaustehostimilla? 🥴

   Lainaa

  14. Itseasiassa 27.2.2024 9:31
   Tulos: +90 (92 ääntä)
   Kilokalori: Tavallaan kiinnostaa, mistä ja miten nuo Eerot saa palkkansa. Koska ei kai kukaan oikeasti käytä vapaa-aikaansa liittyäkseen fb-ryhmiin ja vängätäkseen siellä jostain biolentodiiselistä. Toisaalta Eero puhui sen verran lämpimään sävyyn venäläisistä lentokoneista, että ei ole vaikea arvata [...]
   Eero vaikutti sen ikäiseltä, että tuskin saa palkkaa enää mistään. En viitsi kommentoida asiaa enempää, vaikka olen insinööri, koska oon myös tällainen akka. Meillä on kiellettyä puhua maskuliinisesta teknologiasta, saadaan puhua vain kihartimista ja vohveliraudoista.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 27.2.2024 9:33
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Toj Karin: Ihmettelen todella miten kukaan ei tullut taputtamaan Eeron selkää ja öyhöttämään jotain feministeistä ja Mestarista. Äärimmäisen harvoin näkee yhden yksittäisen öyhön aukomassa päätään ilman että perässä kulkee hännystelijöitä antamassa selkään taputuksia toisilleen ja laulamassa hoosiannaa Mestarille.
   Nämä eivät vain taida viihtyä Maata pitkin matkustavissa. Sehän saattaa tarkoittaa junaa tai muuta joukkoliikennettä, hyi!

   Lainaa

  16. öljymiäs 27.2.2024 9:40
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Esko Ilmari Tuohiruuvi: Eero vois mennä Nesteen jalostamolle jauhamaan noita juttujaan. Sen verran tukevaa sontaa suoltaa ulos, notta koko maailman biodiisseliongelmat ratkeaa kertaheitolla kun Eero avaa suunsa.
   Kiitos ei. Meillä on tarpeeksi monta Eeroa jo siellä...

   Lainaa

  17. Ehjä kesyaasi 27.2.2024 9:57
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Osaako joku kertoa, miksi ne venäläiset pommikoneet on maalattu valkoisiksi?

   Lainaa

  18. Kunnioitettava sotilas 27.2.2024 10:12
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Hienoherroille ei mikään kelpaa

   Lainaa

  19. Huoltovapaa persoona 27.2.2024 10:22
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Ompeleeton maahinen: Mikä estää homoja olemasta maskuliinisia? Voi kuule olla melko riskejä ukkoja että kääntyy ohjaustehostamattomankin Volvo-kuormurin ratti kevyesti. Samoin naisista löytyy voimakkaita yksilöitä jotka laittaa nippuun tommoiset Eerot.
   Homoiluhan se vasta onkin miehistä hommaa!

   Lainaa

  20. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Ompeleeton maahinen: Mikä estää homoja olemasta maskuliinisia? Voi kuule olla melko riskejä ukkoja että kääntyy ohjaustehostamattomankin Volvo-kuormurin ratti kevyesti. Samoin naisista löytyy voimakkaita yksilöitä jotka laittaa nippuun tommoiset Eerot.
   Absoluuttisen miehisyyden ja totaalihomouden ero on tosiaan hiuksen hieno. Olen jo muutaman vuoden kattonu semmosta sarjaa kuin Baki ja siinä sarjassa lihaksikkaat miehet vetävät toisiaaan nassuun äärimmäisen miehekkäästi ja myös "merkkaavat reviiriään" ennen, jälkeen, sekä kesken matsin. Tulevista vastustajistaan nämä kamppailulajien mestarit puhuvat kuin elämänsä rakkaudesta ja kuka voisikaan unohtaa ikonisen suudelman matsissa Jacka Hanma vs Pickle (linkki alla).
   https://youtu.be/Od2lkuW0-ZY?si=OdV8kemb6VEupFzI

   Lainaa

  21. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Mutta eikö tuollaisten 60-luvulle jämähtäneiden stereotypioiden mukaan just ollut niin, että rekkoja ajaa ne ”homot akat”? 🤔

   Lainaa

  22. Kokematon kettu 27.2.2024 11:36
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   Ompeleeton maahinen: Mikä estää homoja olemasta maskuliinisia? Voi kuule olla melko riskejä ukkoja että kääntyy ohjaustehostamattomankin Volvo-kuormurin ratti kevyesti. Samoin naisista löytyy voimakkaita yksilöitä jotka laittaa nippuun tommoiset Eerot.
   Eerot saa helposti itkemään ja polvilleen rannelukolla. Eerot on ihmisistä hitaimpia ja kankeimpia, niillä on ehkä lihasta mutta ei minkäänlaista joustavuutta kehossa. Eikä mielessä.
   T. Nainen, järkkäri

   Lainaa

  23. It's a deal 27.2.2024 11:51
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Ehjä kesyaasi: Osaako joku kertoa, miksi ne venäläiset pommikoneet on maalattu valkoisiksi?
   Aiemmin yläpuolelta naamiovärinä talviolosuhteisiin, nyttemmin ainakin pohjasta heijastamaan pois lämpösäteilyä, joka tulee alapuolelle pudotetusta ydinpommista. Todella nopeissa koneissa myös vähentämään ilmanvastuksen aiheuttamaa kitkalämpöä.
   Ei ainoastaan venäläisten käyttämä juttu, ja täysin asiaan liittymätön triviatieto, jonka pitäisi todistaa, että Eero on viisaampi kuin hienoherrat.

   Lainaa

  24. Hillitön oliivi 27.2.2024 14:49
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Toj Karin: Ihmettelen todella miten kukaan ei tullut taputtamaan Eeron selkää ja öyhöttämään jotain feministeistä ja Mestarista. Äärimmäisen harvoin näkee yhden yksittäisen öyhön aukomassa päätään ilman että perässä kulkee hännystelijöitä antamassa selkään taputuksia toisilleen ja laulamassa hoosiannaa Mestarille.
   Johtunee siitä, että kyseiseen ryhmään moiset harvemmin eksyvät. Onneksi.

   Lainaa

  25. Loistokas susi 27.2.2024 15:05
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Tätini onkin siis todellisuudessa setäni, naiselta kun ei rekan ajo Eeron mukaan onnistu.

   Lainaa

  26. Kahvaton soturi 27.2.2024 16:52
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   het-eero

   Lainaa

  27. Purppura hai 27.2.2024 17:25
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Erikoisin piirre lentoliikenteessä on se, että lentokoneiden polttoaine on edelleen verovapaata. Eli ainakin Euroopan alueella lentämiseen suorastaan kannustetaan maata pitkin matkustamisen sijaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Tukintolvana: Ei niitä laitteita heterokikkelillä ajeta.
   Eero ajaa!

   Lainaa

  29. Esteetön maito 27.2.2024 21:18
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Purppura hai: Erikoisin piirre lentoliikenteessä on se, että lentokoneiden polttoaine on edelleen verovapaata. Eli ainakin Euroopan alueella lentämiseen suorastaan kannustetaan maata pitkin matkustamisen sijaan.
   Ja ainakin Suomessa lentoliikenne saa vielä suoraa tukeakin.

   Lainaa

  30. Nuutunut kivi 27.2.2024 23:03
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Ompeleeton maahinen: Mikä estää homoja olemasta maskuliinisia? Voi kuule olla melko riskejä ukkoja että kääntyy ohjaustehostamattomankin Volvo-kuormurin ratti kevyesti. Samoin naisista löytyy voimakkaita yksilöitä jotka laittaa nippuun tommoiset Eerot.
   Todennäköisesti nainen kuin nainen laittaa tuommoiset Eerot nippuun. Luultavimmin Eero luikkii karkuun heti naisen nähtyään.

   Lainaa

  31. Nuutunut kivi 27.2.2024 23:05
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Tukintolvana: Ei niitä laitteita heterokikkelillä ajeta.
   Eikö?

   Lainaa

  32. Nuutunut kivi 27.2.2024 23:06
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Mitä on maskuliininen teknologia? Vanhoja kuormureita?

   Lainaa

  33. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Napael: Absoluuttisen miehisyyden ja totaalihomouden ero on tosiaan hiuksen hieno. Olen jo muutaman vuoden kattonu semmosta sarjaa kuin Baki ja siinä sarjassa lihaksikkaat miehet vetävät toisiaaan nassuun äärimmäisen miehekkäästi ja myös "merkkaavat reviiriään" ennen, jälkeen, sekä kesken matsin. Tulevista vastustajistaan [...]
   Makunsa kullakin. Omasta mielestäni tuo oli hämmentävintä paskaa pitkään aikaan eikä minusta olisi tuota seuraamaan.

   Lainaa

  34. Vallitseva norsu 29.2.2024 5:36
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Puuton alpakka: Mutta pystyisitkö ajamaan autolla, jossa ei ollut ohjaustehostinta 60-luvulla?
   En osaa ajaa ees polkupyörää! Ilmeisesti tarvisin sen pippelin ajeluun.

   Lainaa

  35. Tulos: +6 (8 ääntä)
   "Maskuliininen teknologia", ei hyvää päivää.

   Lainaa

  36. Kiireetön persikka 1.3.2024 13:12
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Vallitseva norsu: En osaa ajaa ees polkupyörää! Ilmeisesti tarvisin sen pippelin ajeluun.
   Riittäisikö sträpäri tai dildo. Ei välttämättä tarvi olla kiinnitettynä/käytössä? 😆

   Lainaa

  37. Epäkohtelias kavioeläin 1.3.2024 17:17
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Vallitseva norsu: En osaa ajaa ees polkupyörää! Ilmeisesti tarvisin sen pippelin ajeluun.
   Minusta tästä vehkeestä säkkeineen ei ole kuin haittaa pyöräillessä. Vaikka on kokovartalospandexit pehmusteilla, niin välillä tuntuu ettei kaikille osasille ole kivaa paikkaa. Pahoittelen yksityiskohdista, mutta kuvittelisin että satula istuu kivemmin ilman välissä liikkuvia ellei jopa hieroutuvia kuulia ja nakkia 🤷‍♂️.
   Että rohkeasti satulaan, norsu!

   Lainaa

  38. Kopioitu Metsätonttu 6.3.2024 4:01
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Epäkohtelias kavioeläin: Minusta tästä vehkeestä säkkeineen ei ole kuin haittaa pyöräillessä. Vaikka on kokovartalospandexit pehmusteilla, niin välillä tuntuu ettei kaikille osasille ole kivaa paikkaa. Pahoittelen yksityiskohdista, mutta kuvittelisin että satula istuu kivemmin ilman välissä liikkuvia ellei jopa hieroutuvia kuulia ja nakkia 🤷‍♂️. Että rohkeasti satulaan, norsu!
   Epäkohtelias kavioeläin haukkuu toista norsuksi. Ei mulla muuta, teki vain mieli vähän tonttuilla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autot, diesel, energia, hienoherrat, hiilidioksidi, ilmasto, ilmastonmuutos, lentokoneet, lämpeneminen, maskuliininen, polttoaine, päästöt, teknologia, turbiinit, uusiutuva