Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 421

Näillä verhoilla pimenee koko vintti.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 421

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +512 (518 ääntä)
   Kiitos, oli kiva asioida kanssanne

   Lainaa

  2. Julma ihminen 7.10.2021 0:44
   Tulos: +193 (401 ääntä)
   Anne tarttis joko ammattiapua tai helvetisti paremman lääkityksen, kun vaikuttais avohoitopotilaalta

   Lainaa

  3. Halpa keiju 7.10.2021 1:16
   Tulos: -77 (155 ääntä)
   Julma ihminen: Anne tarttis joko ammattiapua tai helvetisti paremman lääkityksen, kun vaikuttais avohoitopotilaalta
   Annella on PTSD.

   Lainaa

  4. Tornipöllö 7.10.2021 2:20
   Tulos: +451 (459 ääntä)
   Netissä tunnetusti diagnosoidaan ihmisiä narsisteiksi usein heppoisin perustein, mutta Anne taisi juuri tehdä uuden ennätyksen aiheen saralla.

   Lainaa

  5. Tulos: +313 (347 ääntä)
   Tornipöllö: Netissä tunnetusti diagnosoidaan ihmisiä narsisteiksi usein heppoisin perustein, mutta Anne taisi juuri tehdä uuden ennätyksen aiheen saralla.
   Suoraan sanottuna vituttaa kaikki autisti- ja narsistihuutelut, kun ihmisillä ei tunnu olevan mitään käsitystä mitä ne edes tarkoittaa. Tietävät vain yhden tai kaksi vahvasti väritettyä stereotypiaa ja huutelevat niiden mukaan vaikka käytännössä kaikki ihmiset sisältyvät niihin yksittäisiin stereotypioihin.

   Lainaa

  6. Hinnakas tonttu 7.10.2021 4:30
   Tulos: +113 (125 ääntä)
   Anne kuulostaa joltain Spämmibotilta.. kieli oikeaoppista, mutta järkyttävän kankeaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +97 (113 ääntä)
   Anne are you ok? Onko siulla käyny smooth criminal?

   Lainaa

  8. King Arthur 7.10.2021 6:38
   Tulos: +41 (55 ääntä)
   Mun mielestä tässä mokassa ei ollut kaikki kohdillaan. :/

   Lainaa

  9. Tulos: +106 (106 ääntä)
   10e verhot, eikö olisi helpompi laittaa vain postiin, niin ei tarvisi sekuntti aikataulua? Ja tuollaiset pimennysverhot muutenkin maksaa vain muutamia kymppejä, niin ei niitä nyt kaukaa auta lähteä hakeamaan.

   Lainaa

  10. Olkaimeton kilpikonna 7.10.2021 7:06
   Tulos: +144 (148 ääntä)
   Mä luulin alkuun, että Anne puhui itsestään, kun mainitsi narsistin. Se olis lopulta toiminu paremmin…

   Lainaa

  11. Tulos: +181 (181 ääntä)
   Nyt mä haluaisin lukee sen Oharit ja pari muuttujaa -kirjan.

   Lainaa

  12. Kahen kilon kalori 7.10.2021 7:12
   Tulos: +52 (78 ääntä)
   Toj Karin: Suoraan sanottuna vituttaa kaikki autisti- ja narsistihuutelut, kun ihmisillä ei tunnu olevan mitään käsitystä mitä ne edes tarkoittaa. Tietävät vain yhden tai kaksi vahvasti väritettyä stereotypiaa ja huutelevat niiden mukaan vaikka käytännössä kaikki ihmiset sisältyvät niihin yksittäisiin stereotypioihin.
   No mutta onhan ne kaikkien exät ja useat anopitkin narsisteja. Pakko olla, kun niin moni asian netissä on näin kertonut olevan.

   Lainaa

  13. Tulos: -162 (174 ääntä)
   Taitaa Roosallakin olla hiekkaa pimpissä, kun toisen verhoja perusteetta väittää kusisiksi 🤔

   Lainaa

  14. Kummikäki 7.10.2021 7:31
   Tulos: +189 (189 ääntä)
   Toj Karin: Suoraan sanottuna vituttaa kaikki autisti- ja narsistihuutelut, kun ihmisillä ei tunnu olevan mitään käsitystä mitä ne edes tarkoittaa. Tietävät vain yhden tai kaksi vahvasti väritettyä stereotypiaa ja huutelevat niiden mukaan vaikka käytännössä kaikki ihmiset sisältyvät niihin yksittäisiin stereotypioihin.
   Näyttää siltä, että narsisti/avohoitopotilas/autisti- ja muita vastaavia nimityksiä huudetaan, kun joku käyttäytyy tavalla, jota ei yleisesti hyväksytä tai jota ei itse käsitä. ”Ooksä ihan hullu?”, huudettiin 80-luvulla, jolloin mielenterveyden häiriöitä vielä pidettiin yleisesti hävettävinä, tarttuvina tauteina ja ”hulluksi” leimaaminen oli näppärä tapa kiusata kanssaihmistä, jonka kanssa ei tullut toimeen. Nykyään annetaan jo tarkempia diagnooseja, mihin saa pätevyyden lukemalla pari iltapäivälehden artikkelia.

   Lainaa

  15. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Kahen kilon kalori: No mutta onhan ne kaikkien exät ja useat anopitkin narsisteja. Pakko olla, kun niin moni asian netissä on näin kertonut olevan.
   Esimiehiä unohtamatta

   Lainaa

  16. Ränsistynyt sirkka 7.10.2021 7:46
   Tulos: +158 (176 ääntä)
   Julma ihminen: Anne tarttis joko ammattiapua tai helvetisti paremman lääkityksen, kun vaikuttais avohoitopotilaalta
   Jos nyt ei aina vedettäisi mielenterveysongelmia/avohoitoa mukaan. Aika asiatonta oikeasti kärsiviä ihmisiä kohtaan. Ei ne ongelmat tee ihmisestä k-päätä tai edes typerystä. Näkee että ihmisillä ei ole mitään tietoa siitä mitä mt-ongelmat on.

   Lainaa

  17. Tuuhea seepra 7.10.2021 8:11
   Tulos: +54 (62 ääntä)
   Hinnakas tonttu: Anne kuulostaa joltain Spämmibotilta.. kieli oikeaoppista, mutta järkyttävän kankeaa.
   Pari kollegaa kirjoittaa aivan samalla tavalla, ja valitettavasti he on ihan oikeita ihmisiä. Ehkä jotenkin tietyn ikäisten ihmisten juttu?

   Lainaa

  18. Tulos: -127 (147 ääntä)
   Pitäiskö tän mokan nyt siis olla Annen vai Virpin? Jos virpi epäilee että saattaa olla minuutin myöhässä niin lähtee minuutin aikaisemmin ja ongelma on ratkaistu.

   Lainaa

  19. Syömätön satuhahmo 7.10.2021 9:18
   Tulos: +152 (164 ääntä)
   Ville: Pitäiskö tän mokan nyt siis olla Annen vai Virpin? Jos virpi epäilee että saattaa olla minuutin myöhässä niin lähtee minuutin aikaisemmin ja ongelma on ratkaistu.
   Jep. Koska liikenteessä ei koskaan tapahdu mitään yllättävää ja matka-ajat ovat aina minuutilleen samat.

   Lainaa

  20. Heikko peura 7.10.2021 9:51
   Tulos: +91 (99 ääntä)
   Tuu: Taitaa Roosallakin olla hiekkaa pimpissä, kun toisen verhoja perusteetta väittää kusisiksi 🤔
   En tiedä tarkoititko tämän vitsiksi, mutta tässä yhteydessä "kusinen" on "vaivainen". 
   Huomasin BB:tä katsoessa (sori), etteivät kaikki ymmärrä tätä, kun yksi asukas sanoi "sain vain yhden kusisen oluen" ja toinen ihmetteli perään: "Ai… Miksi epäilet, että siinä on kusta?" 😄

   Lainaa

  21. Tulos: +97 (101 ääntä)
   Syömätön satuhahmo: Jep. Koska liikenteessä ei koskaan tapahdu mitään yllättävää ja matka-ajat ovat aina minuutilleen samat.
   Lisäyksenä lainattuun kommenttiin että varsinkin, jos ajaa pidemmän matkan kuin 5 minuuttia, niin sitä voi olla aika vaikea ajoittaa minuutilleen, kun yllättäviä juttuja voi tulla enemmänkin. Toki voihan sitä lähteä niin aikaisin että varaa vaikka 10-15 minuuttia ylimääräistä (ja sekin voi huonolla tuurilla mennä liikenteeseen jos on sattunut esim. onnettomuus), mutta jos noutopaikka ei ole missään keskustassa, jossa ylimääräistä aikaa voisi kuluttaa, niin pitääkö istua toisen pihassa autossa? Vai miten Annet suhtautuu siihen jos onkin 20 min etuajassa?

   Lainaa

  22. Tulos: -27 (33 ääntä)
   "lähtä"

   Lainaa

  23. Patalaiska lohikäärme 7.10.2021 10:41
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   Syömätön satuhahmo: Jep. Koska liikenteessä ei koskaan tapahdu mitään yllättävää ja matka-ajat ovat aina minuutilleen samat.

   Joo siis parempi virpin lähteä ainakin tunti etukäteen niin voi sitten seisoskella Annen oven edessä odottamassa oikeaa kellonlyömää, silloinkin vaan pitää olla tarkkana että osuu oikealle sekunnille ja että kellot on syknronoitu.

   Lainaa

  24. Äklö kurkku 7.10.2021 10:49
   Tulos: -12 (12 ääntä)
   Toj Karin: Suoraan sanottuna vituttaa kaikki autisti- ja narsistihuutelut, kun ihmisillä ei tunnu olevan mitään käsitystä mitä ne edes tarkoittaa. Tietävät vain yhden tai kaksi vahvasti väritettyä stereotypiaa ja huutelevat niiden mukaan vaikka käytännössä kaikki ihmiset sisältyvät niihin yksittäisiin stereotypioihin.
   Kukas se olikaan joka haukkui kaikki suomalaiset autisteiksi? Eräs juottoloissa viihtyvä kirjailija.

   Lainaa

  25. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 7.10.2021 10:49
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Annen kannattais ehkä suosiolla siirtyä perinteisten kirppareiden pariin, niin sekä oma että asiakkaiden mielenrauha säilyisi ja tavarakin saattaisi liikkua.

   Lainaa

  26. Askarruttava ankerias 7.10.2021 10:56
   Tulos: +84 (86 ääntä)
   Syömätön satuhahmo: Jep. Koska liikenteessä ei koskaan tapahdu mitään yllättävää ja matka-ajat ovat aina minuutilleen samat.
   Tämä, ja lisäksi Annen tympeästä kommentista saa sellaisen käsityksen, että kyseessä ei välttämättä ole ihminen, jonka kanssa mielellään asioisi. Minäkin olisin peruuttanut tuossa vaiheessa kaupat, vaikka pystyisinkin ennustamaan aikatauluni oikein minuutilleen, tai sekunnilleen, kuten Anne vaati.

   Lainaa

  27. Karkea albatrossi 7.10.2021 12:01
   Tulos: +58 (64 ääntä)
   foo: "lähtä"
   Normaali murresana. Jännä muuten, ettei ihmiset tunnista kusisen muita merkityksiä. Oon aatellut, että se ois ihan ns. yleisessä tiedossa, että on muitakin kuin kirjaimellisia merkityksiä. Kaiketi nuo ihmiset kuitenkin tietää, että olla kusessa on muutakin kuin itse aineessa olemista, niin luulis, et osais sit muuhunkin soveltaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +74 (74 ääntä)
   Kahen kilon kalori: No mutta onhan ne kaikkien exät ja useat anopitkin narsisteja. Pakko olla, kun niin moni asian netissä on näin kertonut olevan.
   Nämä ärsyttää niin vietävästi ettei sanat riitä kun itse olen ollut suhteessa ei ehkä narsistin mutta hyvin vahvasti narsistisia piirteitä omaavan ihmisen kanssa, ja kun asiasta puhuu ja mainitsee N-sanan on ihmisille täysin vierasta mitä se tarkoittaa. Narsisti ei ole synonyymi hankalalle tai erimieltä olevalle! Vittumaisuus ei ole mielenterveyteen liittyvää, tyhmyys ei ole sama kuin kehityshäiriö jne. Ymmärrän tälläiset lapsilta ja nuorilta jotka haukkuu vammaiseksi tai psykoksi ym mutta aikuisten ihmisten luulisi tietävän paremmin. Sitä paitsi jollain tasolla annat synninpäästön ilkeälle tai hankalalle tyypille kutsuessasi häntä (diagnoosi x) ja samalla leimaat niitä jotka ovat oikeasti (diagnoosi y). Ihan kuin he mulkut eivät voi mitään sille miten käyttäytyvät koska ovat xyz ja samalla taas ketkä kärsivät näistä ovat siis automaattisesti näiden kyrpien kaltaisia? Mielenterveys ja sen ongelmat eivät liity useinkaan ilkeyteen, siinä vaan kyse on persoonallisuudesta ja asenteesta, mitkä eivät tietääkseni ole vielä sairauksia tai tauteja. TLDR; kusipäät eivät ole sama asia kuin mt ongelmien kanssa kamppailevat.

   Lainaa

  29. Tulos: +67 (69 ääntä)
   Syömätön satuhahmo: Jep. Koska liikenteessä ei koskaan tapahdu mitään yllättävää ja matka-ajat ovat aina minuutilleen samat.
   Kaikki ihmiset myös kävelee täysin samaa, standardoitua tuntinopeutta. Tämän takia esim Google mapsin tai Reittioppaan antamat kävelyaikataulut pitävät täsmälleen paikkaansa. 😂

   Lainaa

  30. Päihteetön hirmulisko 7.10.2021 13:16
   Tulos: -6 (18 ääntä)
   Haistappa, Anne, pitkä paska.

   Lainaa

  31. Masentunut kukka (Pluri) 7.10.2021 14:40
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Mielenkiintoinen tapa uhriutua ja haukkua sekä itsensä että vastapuolen samalla narsistiksi.

   Lainaa

  32. Harmaa kivi 7.10.2021 15:01
   Tulos: +74 (74 ääntä)
   Höpö: Nämä ärsyttää niin vietävästi ettei sanat riitä kun itse olen ollut suhteessa ei ehkä narsistin mutta hyvin vahvasti narsistisia piirteitä omaavan ihmisen kanssa, ja kun asiasta puhuu ja mainitsee N-sanan on ihmisille täysin vierasta mitä se tarkoittaa. Narsisti ei ole synonyymi hankalalle tai [...]
     Tämäpä tämä. Ihmettelin joskus ääneen mikä helvetti oli vikana eksässäni (joka käyttäytyi yleensä hurmaavasti, mutta hankalaksi ryhtyessään lähti sitten suoraan väkivaltaan, henkiseen tai välillä fyysiseen) ja läheiseni, joka sivumennen sanoen on psykologian tohtori, totesi "ei kaikelle ole diagnoosia. Jotkut ovat ihan vain kusipäitä". Tämä "asiantuntijalausunto" on pysynyt mielessäni, koska se selittää paljon.

   Lainaa

  33. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Toj Karin: Suoraan sanottuna vituttaa kaikki autisti- ja narsistihuutelut, kun ihmisillä ei tunnu olevan mitään käsitystä mitä ne edes tarkoittaa. Tietävät vain yhden tai kaksi vahvasti väritettyä stereotypiaa ja huutelevat niiden mukaan vaikka käytännössä kaikki ihmiset sisältyvät niihin yksittäisiin stereotypioihin.
   Tämä on todella ärsyttävää. Jostakin lööpistä nähty hienoja sanoja ja sitten niitä käytetään täysin väärässä paikassa. En ymmärrä yhtään, että miten tuosta saa väännettyä narsismia. Sitten kun näille yrittää neuvoa sanan tarkoitusta, alkaa uhriutuminen tai vielä parempaa: "siellä taas joku narsisti huutelee"-kommentit.

   Lainaa

  34. Utelias mandariini 7.10.2021 16:29
   Tulos: -22 (34 ääntä)
   Tuo "kusinen" on varmaan tuossa merkityksessä osittain murresana. Ainakin itse itäsuomalaisena herkästi yhdistän tuon mielessäni siihen että siinä on kusta. "Olla kusessa" on kuitenkin ihan selkeä ettei sitä kirjaimellisesti tarkoiteta. Voi olla murresana tai sit se oon vaan minä joka ei osaa sitä kusista yhdistää vaivaiseen.

   Lainaa

  35. Tulos: +58 (68 ääntä)
   Utelias mandariini: Tuo "kusinen" on varmaan tuossa merkityksessä osittain murresana. Ainakin itse itäsuomalaisena herkästi yhdistän tuon mielessäni siihen että siinä on kusta. "Olla kusessa" on kuitenkin ihan selkeä ettei sitä kirjaimellisesti tarkoiteta. Voi olla murresana tai sit se oon vaan minä joka ei osaa sitä kusista yhdistää vaivaiseen.
   Ei se oo mitään murretta. Ihan yleisesti ympäri Suomee iät ja ajat käytetty. Tässä synonyymeja asiayhteydessä:
   "Sain vaan yhen kusisen perunan"
   "Sain vaan yhen hikisen perunan"
   "Sain vaan yhen vaivaisen perunan"
   Ei se "vaivainenkaan" tarkoita, että sillä perunalla on jotain vaivoja.

   Lainaa

  36. Sitkas karjalanpiirakka 7.10.2021 18:29
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   En minäkään nojatuolipsykologisesta spekulaatiosta välitä, joten jääköön ne diagnoosit asiantuntijoille. Mutta sekuntiaikataulun vaatiminen on kyllä niin älytöntä hommaa etten yhtään ihmettelisi jos taustalla olisi jotain muuta kuin vain kusipäisyys.

   Lainaa

  37. Rajoittunut piimä 7.10.2021 20:26
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   "Narsisti on nyt uhri. Nyyh nyyh" oli jostain syystä hirveän hauska 😄

   Lainaa

  38. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Toffeeta silmilleni.

   Lainaa

  39. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Ville: Pitäiskö tän mokan nyt siis olla Annen vai Virpin? Jos virpi epäilee että saattaa olla minuutin myöhässä niin lähtee minuutin aikaisemmin ja ongelma on ratkaistu.
   Moka on ilman muuta Annen. Ei tuolla tavalla käyttäydytä tuntematonta ihmistä kohtaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Ei ole Annella kaikki muumit laaksossa.

   Lainaa

  41. Kirpeä tomaatti 8.10.2021 14:47
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Olin ihan varma, että moka oli nuo verhot. Nimittäin itse etsin Tokmannin verkkokaupasta pimennysverhoja pari kuukautta sitten ja ainakin ihan tuonnäköiset verhot olivat saaneet paljon palautetta tyyliin "eivät muuten pimennä yhtään." Päädyin sitten ostamaan samettiverhot.

   Lainaa

  42. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Ei mennyt tuo pinnasänkyhomma ihan noin. Aloittaja pyysi ensin vain lyhyesti "olisko jollain lahjoittaa pinnasänkyä" ja sai siihen tuon vastauksen pohjattomasta kappaleesta. Muokkasi ilmoitustaan sen jälkeen kun oli valittanut pohjattomuudesta ja saanut lukuisia sahausohjeita. Liian kova homma oli hänelle tuo

   Lainaa

  43. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Anne on ihan oikeassa. Mikään ei oo niin vittumaista kuin odottaq parin euron "myynnin" takia että joutaa paikalle ajoissa. Saati odottaa, että tulee auto johon huonekalu mahtuu. Edes siihen toiseen.

   Lainaa

  44. Itseasiassa 8.10.2021 22:58
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Mä kun olin kuulemma töykeä, kun peruin pyöräkaupat neljän tai viiden oharin jälkeen. Kuulemma aina ei voi muistaa omia työvuorojaan.

   Lainaa

  45. Itseasiassa 8.10.2021 23:04
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Syömätön satuhahmo: Jep. Koska liikenteessä ei koskaan tapahdu mitään yllättävää ja matka-ajat ovat aina minuutilleen samat.
   Sekunnilleen. Se on tarkkaa nykyään.

   Lainaa

  46. Veroton pelikaani 9.10.2021 11:04
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   Syömätön satuhahmo: Jep. Koska liikenteessä ei koskaan tapahdu mitään yllättävää ja matka-ajat ovat aina minuutilleen samat.
   Harvoin siellä mitään niin yllättävää sattuu etteikö niitä pystyisi ennakoimaan. Aina löytyy näitä, jotka hakevat sen äärimmäisen esimerkin ja ulvovat että "Voihan näinkin käydä!!" Juu kyllä voi, mutta todennäköisesti ei käy. Tekosyitä kyllä löytyy sille, että ei itse osaa yhtään ennakoida eikä ohjata omaa elämäänsä juuri lainkaan. Asioita vaan tapahtuu ympärillä ja niiden takia minä en mahda millekään mitään.

   Lainaa

  47. Sitkas karjalanpiirakka 9.10.2021 16:24
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Pinnis: Ei mennyt tuo pinnasänkyhomma ihan noin. Aloittaja pyysi ensin vain lyhyesti "olisko jollain lahjoittaa pinnasänkyä" ja sai siihen tuon vastauksen pohjattomasta kappaleesta. Muokkasi ilmoitustaan sen jälkeen kun oli valittanut pohjattomuudesta ja saanut lukuisia sahausohjeita. Liian kova homma oli hänelle tuo
   Onko siinä sitten jotain väärää jos haluaa ehjän huonekalun eikä tee-se-itse projektia?

   Lainaa

  48. Putipuhdas monni 10.10.2021 10:53
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Onko siinä sitten jotain väärää jos haluaa ehjän huonekalun eikä tee-se-itse projektia?
   Onko joku väittänyt että on?

   Lainaa

  49. Sairastava siili 10.10.2021 17:12
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Onko mun silmissä vai näytössä vika ku nuo harmaat verhot näyttää ihan valkoisilta?

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Utelias mandariini: Tuo "kusinen" on varmaan tuossa merkityksessä osittain murresana. Ainakin itse itäsuomalaisena herkästi yhdistän tuon mielessäni siihen että siinä on kusta. "Olla kusessa" on kuitenkin ihan selkeä ettei sitä kirjaimellisesti tarkoiteta. Voi olla murresana tai sit se oon vaan minä joka ei osaa sitä kusista yhdistää vaivaiseen.
   Näinpä, en tajua miksi olet saanut miinuksia.

   Lainaa

  51. Arkistoitu muurahainen 12.10.2021 19:12
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Miten v*tussa jokin kaupankäynti voi olla noin vaikeaa??? Tässä on tavara, hinta on se ja se, käteinen, osoite, nouda. Aina on onnistunut putkeen. Siis miksi v*ussa pitää mennä vaikeesti? Häh?

   Lainaa

  52. Trendikäs lohikäärme 12.10.2021 21:24
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Heikko peura: En tiedä tarkoititko tämän vitsiksi, mutta tässä yhteydessä "kusinen" on "vaivainen".  Huomasin BB:tä katsoessa (sori), etteivät kaikki ymmärrä tätä, kun yksi asukas sanoi "sain vain yhden kusisen oluen" ja toinen ihmetteli perään: "Ai… Miksi epäilet, että siinä on kusta?" 😄
   Alatyyli ei ole kaikkien äidinkieli.

   Lainaa

  53. Tulos: +1 (1 ääni)
   Tuu: Taitaa Roosallakin olla hiekkaa pimpissä, kun toisen verhoja perusteetta väittää kusisiksi 🤔
   On olemassa yks vanhempi feissarimoka, missä arvotaan talja. sit joku suuttui, kun ei voittanut sitä ja kommentoi että "tänne se kusinen matto". Tän myötä oon ite ainaki nähny tätä sanaa käytettävän enemmän tai just niiku toinen kommentoija sanoi niin "vaivanen" sana  sijasta :D

   Lainaa

  54. Virheetön alpakka 15.10.2021 7:06
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Trendikäs lohikäärme: Alatyyli ei ole kaikkien äidinkieli.
   Moni normaali ihminen silti ymmärtää vähän muutakin kieltä kuin sitä mitä itse eniten käyttää.

   Lainaa

  55. Sitkas karjalanpiirakka 17.10.2021 13:33
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Arkistoitu muurahainen: Miten v*tussa jokin kaupankäynti voi olla noin vaikeaa??? Tässä on tavara, hinta on se ja se, käteinen, osoite, nouda. Aina on onnistunut putkeen. Siis miksi v*ussa pitää mennä vaikeesti? Häh?
   Se voi olla vähä niinkuin siinä aikasemmassa mokassa kun tyyppi luuli että Verkkokaupan sivuilla "nouto Helsingistä" tarkoittaa ilmaista kotiinkuljetusta.

   Lainaa

  56. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Toj Karin: Suoraan sanottuna vituttaa kaikki autisti- ja narsistihuutelut, kun ihmisillä ei tunnu olevan mitään käsitystä mitä ne edes tarkoittaa. Tietävät vain yhden tai kaksi vahvasti väritettyä stereotypiaa ja huutelevat niiden mukaan vaikka käytännössä kaikki ihmiset sisältyvät niihin yksittäisiin stereotypioihin.
   Aivan niin. Olen itse Asperger ja olen jo parinkymmenen vuoden ajan sanonut, että ns. "normaaleja" ihmisiä ei ole edes olemassa. Kaikissa ihmisissä on autismin piirteitä, sattumoisin meissä diagnosoiduissa ne piirteet ovat vain vahvempia.
   Eli käytännössä katsoen kaikki ihmiset ovat loppujen lopuksi päästään vialla, jotkut enemmän kuin toiset.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aika, aikataulu, haku, kirppari, kirppis, kirpputori, narsismi, narsisti, nouto, pimennysverhot, pinnasänky, tori, verhot

 • Uusimmat

 • Kategoriat