Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Valokuvaajan näkökulma

Ammattikuvaajalla on pari valittua sanaa profiilikuvastasi.
Suurenna näkymä
Valokuvaajan näkökulma

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +793 (801 ääntä)
   Pekka on aika huono. Sanoin vain rehellisen kommentoijan mielipiteeni

   Lainaa

  2. Tulos: +549 (557 ääntä)
   Ei kai kaikki valokuvaajat oo nykyään tämmösiä? Asiakkaita varmaan riittää, vai näyttääkö kaikki jotenkin liian huonoilta ja narkeilta?

   Lainaa

  3. Tulos: +592 (596 ääntä)
   Kummallakin valokuvaajalla tuntuu olevan asiakashankinnan alkeissa vielä opettelemista. P.S. Rikosilmoitus mainittu, bingo!

   Lainaa

  4. Tulos: +361 (367 ääntä)
   Pekalla riittää varmasti tolla asenteella asiakkaita jonoksi asti. Miettii vaan, että muutenhan vois alkaa epätoivoiseksi ja kalastella asiakaskuntaa kommentoimalla typerästi toisten profiilikuva Facebookissa.

   Lainaa

  5. Tulos: +439 (445 ääntä)
   Epäilisin että nää itteään tyrkyttävät ''Ammattilaiset'' on ostanu Black Fridaystä kameran ja pitävät itseään ammattilaisina

   Lainaa

  6. Tulos: +337 (339 ääntä)
   Mulla on kanssa lautasen kokoiset pupillit joskus selvin päin, pupillini käyttäytyvät vähän kuin toisilla punastuminen. Olen kanssa saanut kuulla olevani narkkari, vesiselvänä.

   Lainaa

  7. Tulos: +99 (137 ääntä)
   Pekka ehkä koitti tehdä oman vähän tylymmän version Jorma Uotisen ”Ei huono!” hokemasta? Koittakaapas sanoa ”Aika Huono!” sellasella Jorma äänellä, niin ei oo enää yhtään niin törkee kommentti! Ja itellä kans toi pupilliongelma aina välillä, kun silmät reagoi toisinaan valoon oudosti, ja pupillit on välillä tosi isot ja jotkut kysyy, että oonko vetäny jotain vai onko mulla värilliset piilarit.

   Lainaa

  8. Tulos: +367 (373 ääntä)
   Itse en ole varmaan koskaan kiinnittänyt huomiota kenenkään pupillien kokoon, mutta olen huomannut, että jotkut ihmiset kommentoivat pakonomaisesti kaikkia pieniäkin poikkeamia ihmisten ulkonäössä ja tuntuvat häiriintyvän niistä. Mistä lie johtuu.

   Lainaa

  9. Lapsellinen 19.12.2019 1:49
   Tulos: +88 (98 ääntä)
   Mikko, idiootti siiskö kyseessä. Boom.

   Lainaa

  10. Tulos: +162 (170 ääntä)
   Pupillien epänormaalin suuri koko luonnollisesti ei ole mitenkään harvinainen ilmiö.

   Lainaa

  11. Tulos: +179 (183 ääntä)
   Sen lisäksi, että pupillit voi olla luonnostaan isot niin myös valaistus vaikuttaa niiden kokoon todella paljon. Äärimmäisen ammattimaista toimintaa kyllä näiltä kuvaajilta.

   Lainaa

  12. Tulos: +259 (277 ääntä)
   Kuka käy ammattivalokuvaajalla Facebookin profiilikuvaa varten?

   Lainaa

  13. Tulos: +190 (194 ääntä)
   Myös jotkin lääkkeet (esim. masennukseen) vaikuttavat pupilleihin. Todella törkeää kommentoida niitä.

   Lainaa

  14. Tulos: +213 (221 ääntä)
   Ne ketkä erikseen amainitsee olevansa valokuvaajia on niitä ketkä haluais olla, mutta eivät ole. Mainittakoon vielä että ei ole kovin ammattimaista sanoa jonkun kuvaa paskaksi. Sama kun veis autoa huoltoon ja huoltomies sanois että onpa paska auto.

   Lainaa

  15. Tulos: +63 (67 ääntä)
   jukkapalmu: Ne ketkä erikseen amainitsee olevansa valokuvaajia on niitä ketkä haluais olla, mutta eivät ole. Mainittakoon vielä että ei ole kovin ammattimaista sanoa jonkun kuvaa paskaksi. Sama kun veis autoa huoltoon ja huoltomies sanois että onpa paska auto.
   Pekalla oli varmaan yksityiset vähän intiimimmät kuvaukset mielessä.

   Lainaa

  16. Tulos: +95 (99 ääntä)
   kiira: Kummallakin valokuvaajalla tuntuu olevan asiakashankinnan alkeissa vielä opettelemista. P.S. Rikosilmoitus mainittu, bingo!
   Tällä kertaa alkaa olla väitteet jo sillä suunnalla, ettei se ois ihan mahdottoman typerä veto oikeasti toteuttaa.

   Lainaa

  17. Kilo Kalori 19.12.2019 7:42
   Tulos: +61 (73 ääntä)
   Tinka: Kuka käy ammattivalokuvaajalla Facebookin profiilikuvaa varten?
   Ehkä se kuva on otettu muuhun käyttöön ja laitettu sitten samalla profiilikuvaksikin.

   Lainaa

  18. Tulos: +145 (149 ääntä)
   ZZTop: Tällä kertaa alkaa olla väitteet jo sillä suunnalla, ettei se ois ihan mahdottoman typerä veto oikeasti toteuttaa.
   Tämä, tollaisten väitteiden esittäminen noin ison yleisön edessä alkaa täyttämään jo kunnianloukkauksen kriteerit. Ja vaikka kyse olisikin siitä että henkilö oikeasti käyttäisi huumeita, sen tiedon levittely muille on silti rikos, siinä tapauksessa yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen kunnianloukkauksen sijaan. Harva jostain syystä tajuaa sitä ettei toisista saa sanoa mitä tahansa.

   Lainaa

  19. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Pekka pääsi pätemään - ei varmaankaan ensimmäistä kertaa elämässään.

   Lainaa

  20. Tulos: -58 (66 ääntä)
   wty: Tämä, tollaisten väitteiden esittäminen noin ison yleisön edessä alkaa täyttämään jo kunnianloukkauksen kriteerit. Ja vaikka kyse olisikin siitä että henkilö oikeasti käyttäisi huumeita, sen tiedon levittely muille on silti rikos, siinä tapauksessa yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen kunnianloukkauksen sijaan. Harva jostain syystä tajuaa sitä ettei toisista saa sanoa mitä tahansa.
   Sellaista rikostunnusmerkistöä ei meillä Suomessa ole kuin "yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen". Tarkoittanet yksityiselämää loukkaavaa tiedon levittämistä, joka on kriminalisoitu rikoslain 24:8 §:ssä.

   Lainaa

  21. Tulos: +104 (106 ääntä)
   A man with an unwashed ass has an opinion again. Kukaan ei kysyny sun mielipidettä, Pekka. FB:n kommenttikenttä ei ole kutsu siihen, ja ei ole mikään sääntö että profiilikuvan pitäis olla ammattilaisen ottama. Sen perusteella mitä näkyy, Jennan kuva oli varmaan ihan hyvä.

   Lainaa

  22. Tulos: -21 (27 ääntä)
   Vaakku: Ei kai kaikki valokuvaajat oo nykyään tämmösiä? Asiakkaita varmaan riittää, vai näyttääkö kaikki jotenkin liian huonoilta ja narkeilta?
   Taitaa olla vaan viimeisiä avunhuutoja kuitenkin jokasella on kamera niin "ammatti kuvaaja" tarve on kuin peukalo polvessa, ja ehkä hyvä niin.

   Lainaa

  23. Kummallista 19.12.2019 10:31
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Jäin pohtimaan, voiko itseään väittää rehelliseksi jos kertoo oman (ammattimaisen??) mielipiteensä? Käsittääkseni rehellisyys perustuu faktoihin, joita kerrotaan eteenpäin, jotta vältytään vastaavalta virheeltä tulevaisuudessa. Mielipide taas on mielipide eli perustuu omiin henkilökohtaisiin mieltymyksiin, eikä faktoihin.

   Lainaa

  24. Tulos: -53 (57 ääntä)
   Tinka: Kuka käy ammattivalokuvaajalla Facebookin profiilikuvaa varten?
   Tai ylipäätäänsä mitään kuvaa varten? Kuolevaa ammattikuntaa lehtijournalistejen kanssa.

   Lainaa

  25. Puistokemisti 19.12.2019 13:29
   Tulos: -24 (38 ääntä)
   Miks kaikesta pitää nykyään tehä rikosilmoitus? Luulis niillä olevan parempaakin tekemistä ku katella mitä joku o sanonu jonkun facebook kuvasta.

   Lainaa

  26. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Jos kuvasta poistetaan punasilmäisyys, niin eikö sekin voi tehdä pupilleista tuollaiset?

   Lainaa

  27. Tulos: +82 (84 ääntä)
   Ei ole mitenkään tavatonta nähdä ylikokoisia pupilleja studiovalaisimien kanssa otetuissa kuvissa. Jos huoneen valaistus on muuten himmeä, eivät pupillit ehdi pienentyä salaman välähtäessä. Eipä siinä sen ihmeempää. Mikon luulisi mestarikuvaajana tietävän tämän.

   Lainaa

  28. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Se on kyllä aina palkitsevaa, kun saa kuulla olevansa narkkari. Ja sellaista luulevan kanssa väittely on kuin mutapaini sian kanssa.
   Segaani: Mulla on kanssa lautasen kokoiset pupillit joskus selvin päin, pupillini käyttäytyvät vähän kuin toisilla punastuminen. Olen kanssa saanut kuulla olevani narkkari, vesiselvänä.

   Lainaa

  29. yli opisto hörhö 19.12.2019 16:03
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Voisi olla näissä tapauksissa paikallaan mainita näiden Pekkojen ja Mikkojen toiminimet niin tietäisi ettei ikinä osta heidän palvelujaan tai suosittele heitä kellekään. Onnea vaan konkurssimyyntiin molemmille!

   Lainaa

  30. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Ei kai tuommoisella vittuilulla bisnestä tehdä? Tai no, saattaa tehdäkin, mutta olettaisin omalla pärstäkertoimellaan esiintyvältä palveluntarjoajalta edes vähän laskelmoitua tahdikkuutta. Negging-tyylinen törkyturpaisuus ei tosin ole ongelma, jos haluaa markkinoinnillaan vedota johonkin tiettyyn marginaaliryhmään - ja pitää myös asiakaskunnan marginaalisena.

   Lainaa

  31. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Suvi ei kameralle pyllistä

   Lainaa

  32. Arkkienkeli 19.12.2019 18:40
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   "ammatti valokuvaaja"... Ilmeisesti kommentoijilla on ihan se ala-astekin jäänyt käymättä. Ja nämä ovat isänmaamme toivot...

   Lainaa

  33. Tulos: -21 (25 ääntä)
   wty: Tämä, tollaisten väitteiden esittäminen noin ison yleisön edessä alkaa täyttämään jo kunnianloukkauksen kriteerit. Ja vaikka kyse olisikin siitä että henkilö oikeasti käyttäisi huumeita, sen tiedon levittely muille on silti rikos, siinä tapauksessa yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen kunnianloukkauksen sijaan. Harva jostain syystä tajuaa sitä ettei toisista saa sanoa mitä tahansa.
   Se on muuten yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen. Ei loukkaavaN. Niissä on ero.

   Lainaa

  34. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Pekka on idiootti ja tämä on ammattimiehen sanoma asia.

   Lainaa

  35. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Ei Pekka, monesti kaltaisesi "ammattilaisen" mielipiteestä ei tarvitse maksaa. Paskotte joka tapauksesssa ihan ilmaiseksi niitä mielipiteitänne kaikkien nähtäville vaikka KUKAAN ei niitä haluaisikaan tai kysyisikään. Paskotte niitä näkyville, koska "MINULLA ON OIKEUS!!11" Täydellistä tilan ja hapen hukkaa olette, sinä ja kaltaisesi.

   Lainaa

  36. Tulos: -19 (23 ääntä)
   Segaani: Mulla on kanssa lautasen kokoiset pupillit joskus selvin päin, pupillini käyttäytyvät vähän kuin toisilla punastuminen. Olen kanssa saanut kuulla olevani narkkari, vesiselvänä.
   Yleensä kama kutistaa pupillit neulankärjen kokoisiksi. Vain atropiini annosteltuna silmätippoina suurentaa pupillit. Ja Suomen talvi.

   Lainaa

  37. Anarkismi on hyvä aate 20.12.2019 10:35
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Kilokalori: Yleensä kama kutistaa pupillit neulankärjen kokoisiksi. Vain atropiini annosteltuna silmätippoina suurentaa pupillit. Ja Suomen talvi.
   Miten niin "yleensä"? Mikä "kama"? Kyllä sitä melko Pokemonilta näyttää eri yhdisteiden alaisena.

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kilokalori: Yleensä kama kutistaa pupillit neulankärjen kokoisiksi. Vain atropiini annosteltuna silmätippoina suurentaa pupillit. Ja Suomen talvi.
   Opioidit kutistaa ja stimulantit suurentaa pupilleja noin yleisesti.

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Nyt on pojilla markkinointistrategia (tai iskutaktiikka?) hiottu huippuunsa. Mutta pakko sanoa, että ammattikseen kuvaajien joukossa on yllättävän paljon Pekan ja Mikon kaltaisia. En tiedä, mistä se johtuu.

   Lainaa

  40. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Sivu fiksuna pisti teiniX äxxxät

   Lainaa

  41. Prööt sanoi aivopieru 20.12.2019 23:05
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Ammattivalokuvaajan luulisi tietävän, että yksi esim. mainoskuvissa usein tehty photoshoppaus on pupillien suurentaminen. Etenkin naismalli näyttää miehistä vetävämmältä kun pupillit ovat suuremmat. Liittynee siihen että pupillit laajenevat kun ihminen katsoo ihastuksensa kohdetta.

   Lainaa

  42. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Ei tossa Jennan kuvassa teknisesti mitään vikaa ole, kun varjotkin puuttuu keskeltä naamaa, iho kiillä salamasta valkoisenaan ja tausta vie huomiota itse kohteelta yms. Ja muutenkin valokuvista kiisteleminen on sama kuin taiteesta väittelisi.

   Lainaa

  43. Dr öyhöyh 23.12.2019 14:35
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Pekka on vajakki. Sanon vaan mielipiteeni mielenterveyden ammattilaisena. Että ei pidä Pekan nyt loukkaantua...

   Lainaa

  44. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Vaakku: Ei kai kaikki valokuvaajat oo nykyään tämmösiä? Asiakkaita varmaan riittää, vai näyttääkö kaikki jotenkin liian huonoilta ja narkeilta?
   EI OLLA! Tiedän paljon meikäläisiä jotka on mitä ihanimpia tyyppejä <3

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (1 ääni)
   Pekan koko nimi julkisuuteen, niin osataan boikotoida.

   Lainaa

  46. Tulos: +1 (1 ääni)
   Ipe: Se on kyllä aina palkitsevaa, kun saa kuulla olevansa narkkari. Ja sellaista luulevan kanssa väittely on kuin mutapaini sian kanssa.
   Jjep. Sain joskus kymmenen vuotta sitten kuulla minut kerran ohimennen nähneen ihmisen väittäneen minua narkkariksi. Syy lienee yksittäinen lävisytskoruni, muuta en keksi. Asuin niinkin edistyneessä kaupungissa kuin Ikaalinen. Pupillieni koot myös vaihtelevat, syy lienee lääkityksessä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, profiilikuva, valokuvaaja, ammattikuvaaja, Jammu, pupillit, kunnianloukkaus, syytös