Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Valokuvaajan näkökulma

Ammattikuvaajalla on pari valittua sanaa profiilikuvastasi.
Valokuvaajan näkökulma

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 47 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +890 (898 ääntä)
      Pekka on aika huono. Sanoin vain rehellisen kommentoijan mielipiteeni

      Lainaa

    2. Tulos: +622 (632 ääntä)
      Ei kai kaikki valokuvaajat oo nykyään tämmösiä? Asiakkaita varmaan riittää, vai näyttääkö kaikki jotenkin liian huonoilta ja narkeilta?

      Lainaa

    3. Tulos: +660 (666 ääntä)
      Kummallakin valokuvaajalla tuntuu olevan asiakashankinnan alkeissa vielä opettelemista. P.S. Rikosilmoitus mainittu, bingo!

      Lainaa

    4. Tulos: +408 (414 ääntä)
      Pekalla riittää varmasti tolla asenteella asiakkaita jonoksi asti. Miettii vaan, että muutenhan vois alkaa epätoivoiseksi ja kalastella asiakaskuntaa kommentoimalla typerästi toisten profiilikuva Facebookissa.

      Lainaa

    5. Tulos: +488 (494 ääntä)
      Epäilisin että nää itteään tyrkyttävät ''Ammattilaiset'' on ostanu Black Fridaystä kameran ja pitävät itseään ammattilaisina

      Lainaa

    6. Tulos: +389 (391 ääntä)
      Mulla on kanssa lautasen kokoiset pupillit joskus selvin päin, pupillini käyttäytyvät vähän kuin toisilla punastuminen. Olen kanssa saanut kuulla olevani narkkari, vesiselvänä.

      Lainaa

    7. Tulos: +115 (157 ääntä)
      Pekka ehkä koitti tehdä oman vähän tylymmän version Jorma Uotisen ”Ei huono!” hokemasta? Koittakaapas sanoa ”Aika Huono!” sellasella Jorma äänellä, niin ei oo enää yhtään niin törkee kommentti! Ja itellä kans toi pupilliongelma aina välillä, kun silmät reagoi toisinaan valoon oudosti, ja pupillit on välillä tosi isot ja jotkut kysyy, että oonko vetäny jotain vai onko mulla värilliset piilarit.

      Lainaa

    8. Tulos: +421 (427 ääntä)
      Itse en ole varmaan koskaan kiinnittänyt huomiota kenenkään pupillien kokoon, mutta olen huomannut, että jotkut ihmiset kommentoivat pakonomaisesti kaikkia pieniäkin poikkeamia ihmisten ulkonäössä ja tuntuvat häiriintyvän niistä. Mistä lie johtuu.

      Lainaa

    9. Lapsellinen 19.12.2019 1:49
      Tulos: +104 (114 ääntä)
      Mikko, idiootti siiskö kyseessä. Boom.

      Lainaa

    10. Tulos: +189 (197 ääntä)
      Pupillien epänormaalin suuri koko luonnollisesti ei ole mitenkään harvinainen ilmiö.

      Lainaa

    11. Tulos: +210 (214 ääntä)
      Sen lisäksi, että pupillit voi olla luonnostaan isot niin myös valaistus vaikuttaa niiden kokoon todella paljon. Äärimmäisen ammattimaista toimintaa kyllä näiltä kuvaajilta.

      Lainaa

    12. Tulos: +294 (314 ääntä)
      Kuka käy ammattivalokuvaajalla Facebookin profiilikuvaa varten?

      Lainaa

    13. Tulos: +230 (234 ääntä)
      Myös jotkin lääkkeet (esim. masennukseen) vaikuttavat pupilleihin. Todella törkeää kommentoida niitä.

      Lainaa

    14. Tulos: +248 (256 ääntä)
      Ne ketkä erikseen amainitsee olevansa valokuvaajia on niitä ketkä haluais olla, mutta eivät ole. Mainittakoon vielä että ei ole kovin ammattimaista sanoa jonkun kuvaa paskaksi. Sama kun veis autoa huoltoon ja huoltomies sanois että onpa paska auto.

      Lainaa

    15. Tulos: +77 (81 ääntä)
      jukkapalmu: Ne ketkä erikseen amainitsee olevansa valokuvaajia on niitä ketkä haluais olla, mutta eivät ole. Mainittakoon vielä että ei ole kovin ammattimaista sanoa jonkun kuvaa paskaksi. Sama kun veis autoa huoltoon ja huoltomies sanois että onpa paska auto.
      Pekalla oli varmaan yksityiset vähän intiimimmät kuvaukset mielessä.

      Lainaa

    16. Tulos: +115 (119 ääntä)
      kiira: Kummallakin valokuvaajalla tuntuu olevan asiakashankinnan alkeissa vielä opettelemista. P.S. Rikosilmoitus mainittu, bingo!
      Tällä kertaa alkaa olla väitteet jo sillä suunnalla, ettei se ois ihan mahdottoman typerä veto oikeasti toteuttaa.

      Lainaa

    17. Kilo Kalori 19.12.2019 7:42
      Tulos: +65 (83 ääntä)
      Tinka: Kuka käy ammattivalokuvaajalla Facebookin profiilikuvaa varten?
      Ehkä se kuva on otettu muuhun käyttöön ja laitettu sitten samalla profiilikuvaksikin.

      Lainaa

    18. Tulos: +173 (177 ääntä)
      ZZTop: Tällä kertaa alkaa olla väitteet jo sillä suunnalla, ettei se ois ihan mahdottoman typerä veto oikeasti toteuttaa.
      Tämä, tollaisten väitteiden esittäminen noin ison yleisön edessä alkaa täyttämään jo kunnianloukkauksen kriteerit. Ja vaikka kyse olisikin siitä että henkilö oikeasti käyttäisi huumeita, sen tiedon levittely muille on silti rikos, siinä tapauksessa yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen kunnianloukkauksen sijaan. Harva jostain syystä tajuaa sitä ettei toisista saa sanoa mitä tahansa.

      Lainaa

    19. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Pekka pääsi pätemään - ei varmaankaan ensimmäistä kertaa elämässään.

      Lainaa

    20. Tulos: -74 (86 ääntä)
      wty: Tämä, tollaisten väitteiden esittäminen noin ison yleisön edessä alkaa täyttämään jo kunnianloukkauksen kriteerit. Ja vaikka kyse olisikin siitä että henkilö oikeasti käyttäisi huumeita, sen tiedon levittely muille on silti rikos, siinä tapauksessa yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen kunnianloukkauksen sijaan. Harva jostain syystä tajuaa sitä ettei toisista saa sanoa mitä tahansa.
      Sellaista rikostunnusmerkistöä ei meillä Suomessa ole kuin "yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen". Tarkoittanet yksityiselämää loukkaavaa tiedon levittämistä, joka on kriminalisoitu rikoslain 24:8 §:ssä.

      Lainaa

    21. Tulos: +127 (129 ääntä)
      A man with an unwashed ass has an opinion again. Kukaan ei kysyny sun mielipidettä, Pekka. FB:n kommenttikenttä ei ole kutsu siihen, ja ei ole mikään sääntö että profiilikuvan pitäis olla ammattilaisen ottama. Sen perusteella mitä näkyy, Jennan kuva oli varmaan ihan hyvä.

      Lainaa

    22. Tulos: -22 (30 ääntä)
      Vaakku: Ei kai kaikki valokuvaajat oo nykyään tämmösiä? Asiakkaita varmaan riittää, vai näyttääkö kaikki jotenkin liian huonoilta ja narkeilta?
      Taitaa olla vaan viimeisiä avunhuutoja kuitenkin jokasella on kamera niin "ammatti kuvaaja" tarve on kuin peukalo polvessa, ja ehkä hyvä niin.

      Lainaa

    23. Kummallista 19.12.2019 10:31
      Tulos: +66 (74 ääntä)
      Jäin pohtimaan, voiko itseään väittää rehelliseksi jos kertoo oman (ammattimaisen??) mielipiteensä? Käsittääkseni rehellisyys perustuu faktoihin, joita kerrotaan eteenpäin, jotta vältytään vastaavalta virheeltä tulevaisuudessa. Mielipide taas on mielipide eli perustuu omiin henkilökohtaisiin mieltymyksiin, eikä faktoihin.

      Lainaa

    24. Tulos: -65 (69 ääntä)
      Tinka: Kuka käy ammattivalokuvaajalla Facebookin profiilikuvaa varten?
      Tai ylipäätäänsä mitään kuvaa varten? Kuolevaa ammattikuntaa lehtijournalistejen kanssa.

      Lainaa

    25. Puistokemisti 19.12.2019 13:29
      Tulos: -37 (51 ääntä)
      Miks kaikesta pitää nykyään tehä rikosilmoitus? Luulis niillä olevan parempaakin tekemistä ku katella mitä joku o sanonu jonkun facebook kuvasta.

      Lainaa

    26. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Jos kuvasta poistetaan punasilmäisyys, niin eikö sekin voi tehdä pupilleista tuollaiset?

      Lainaa

    27. Tulos: +103 (105 ääntä)
      Ei ole mitenkään tavatonta nähdä ylikokoisia pupilleja studiovalaisimien kanssa otetuissa kuvissa. Jos huoneen valaistus on muuten himmeä, eivät pupillit ehdi pienentyä salaman välähtäessä. Eipä siinä sen ihmeempää. Mikon luulisi mestarikuvaajana tietävän tämän.

      Lainaa

    28. Tulos: +69 (73 ääntä)
      Se on kyllä aina palkitsevaa, kun saa kuulla olevansa narkkari. Ja sellaista luulevan kanssa väittely on kuin mutapaini sian kanssa.
      Segaani: Mulla on kanssa lautasen kokoiset pupillit joskus selvin päin, pupillini käyttäytyvät vähän kuin toisilla punastuminen. Olen kanssa saanut kuulla olevani narkkari, vesiselvänä.

      Lainaa

    29. yli opisto hörhö 19.12.2019 16:03
      Tulos: +89 (91 ääntä)
      Voisi olla näissä tapauksissa paikallaan mainita näiden Pekkojen ja Mikkojen toiminimet niin tietäisi ettei ikinä osta heidän palvelujaan tai suosittele heitä kellekään. Onnea vaan konkurssimyyntiin molemmille!

      Lainaa

    30. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Ei kai tuommoisella vittuilulla bisnestä tehdä? Tai no, saattaa tehdäkin, mutta olettaisin omalla pärstäkertoimellaan esiintyvältä palveluntarjoajalta edes vähän laskelmoitua tahdikkuutta. Negging-tyylinen törkyturpaisuus ei tosin ole ongelma, jos haluaa markkinoinnillaan vedota johonkin tiettyyn marginaaliryhmään - ja pitää myös asiakaskunnan marginaalisena.

      Lainaa

    31. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Suvi ei kameralle pyllistä

      Lainaa

    32. Arkkienkeli 19.12.2019 18:40
      Tulos: +36 (40 ääntä)
      "ammatti valokuvaaja"... Ilmeisesti kommentoijilla on ihan se ala-astekin jäänyt käymättä. Ja nämä ovat isänmaamme toivot...

      Lainaa

    33. Tulos: -26 (32 ääntä)
      wty: Tämä, tollaisten väitteiden esittäminen noin ison yleisön edessä alkaa täyttämään jo kunnianloukkauksen kriteerit. Ja vaikka kyse olisikin siitä että henkilö oikeasti käyttäisi huumeita, sen tiedon levittely muille on silti rikos, siinä tapauksessa yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen kunnianloukkauksen sijaan. Harva jostain syystä tajuaa sitä ettei toisista saa sanoa mitä tahansa.
      Se on muuten yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen. Ei loukkaavaN. Niissä on ero.

      Lainaa

    34. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Pekka on idiootti ja tämä on ammattimiehen sanoma asia.

      Lainaa

    35. Tulos: +49 (53 ääntä)
      Ei Pekka, monesti kaltaisesi "ammattilaisen" mielipiteestä ei tarvitse maksaa. Paskotte joka tapauksesssa ihan ilmaiseksi niitä mielipiteitänne kaikkien nähtäville vaikka KUKAAN ei niitä haluaisikaan tai kysyisikään. Paskotte niitä näkyville, koska "MINULLA ON OIKEUS!!11" Täydellistä tilan ja hapen hukkaa olette, sinä ja kaltaisesi.

      Lainaa

    36. Tulos: -25 (33 ääntä)
      Segaani: Mulla on kanssa lautasen kokoiset pupillit joskus selvin päin, pupillini käyttäytyvät vähän kuin toisilla punastuminen. Olen kanssa saanut kuulla olevani narkkari, vesiselvänä.
      Yleensä kama kutistaa pupillit neulankärjen kokoisiksi. Vain atropiini annosteltuna silmätippoina suurentaa pupillit. Ja Suomen talvi.

      Lainaa

    37. Anarkismi on hyvä aate 20.12.2019 10:35
      Tulos: +35 (41 ääntä)
      Kilokalori: Yleensä kama kutistaa pupillit neulankärjen kokoisiksi. Vain atropiini annosteltuna silmätippoina suurentaa pupillit. Ja Suomen talvi.
      Miten niin "yleensä"? Mikä "kama"? Kyllä sitä melko Pokemonilta näyttää eri yhdisteiden alaisena.

      Lainaa

    38. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Kilokalori: Yleensä kama kutistaa pupillit neulankärjen kokoisiksi. Vain atropiini annosteltuna silmätippoina suurentaa pupillit. Ja Suomen talvi.
      Opioidit kutistaa ja stimulantit suurentaa pupilleja noin yleisesti.

      Lainaa

    39. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Nyt on pojilla markkinointistrategia (tai iskutaktiikka?) hiottu huippuunsa. Mutta pakko sanoa, että ammattikseen kuvaajien joukossa on yllättävän paljon Pekan ja Mikon kaltaisia. En tiedä, mistä se johtuu.

      Lainaa

    40. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Sivu fiksuna pisti teiniX äxxxät

      Lainaa

    41. Prööt sanoi aivopieru 20.12.2019 23:05
      Tulos: +50 (50 ääntä)
      Ammattivalokuvaajan luulisi tietävän, että yksi esim. mainoskuvissa usein tehty photoshoppaus on pupillien suurentaminen. Etenkin naismalli näyttää miehistä vetävämmältä kun pupillit ovat suuremmat. Liittynee siihen että pupillit laajenevat kun ihminen katsoo ihastuksensa kohdetta.

      Lainaa

    42. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Ei tossa Jennan kuvassa teknisesti mitään vikaa ole, kun varjotkin puuttuu keskeltä naamaa, iho kiillä salamasta valkoisenaan ja tausta vie huomiota itse kohteelta yms. Ja muutenkin valokuvista kiisteleminen on sama kuin taiteesta väittelisi.

      Lainaa

    43. Dr öyhöyh 23.12.2019 14:35
      Tulos: +33 (33 ääntä)
      Pekka on vajakki. Sanon vaan mielipiteeni mielenterveyden ammattilaisena. Että ei pidä Pekan nyt loukkaantua...

      Lainaa

    44. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Vaakku: Ei kai kaikki valokuvaajat oo nykyään tämmösiä? Asiakkaita varmaan riittää, vai näyttääkö kaikki jotenkin liian huonoilta ja narkeilta?
      EI OLLA! Tiedän paljon meikäläisiä jotka on mitä ihanimpia tyyppejä <3

      Lainaa

    45. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Pekan koko nimi julkisuuteen, niin osataan boikotoida.

      Lainaa

    46. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Ipe: Se on kyllä aina palkitsevaa, kun saa kuulla olevansa narkkari. Ja sellaista luulevan kanssa väittely on kuin mutapaini sian kanssa.
      Jjep. Sain joskus kymmenen vuotta sitten kuulla minut kerran ohimennen nähneen ihmisen väittäneen minua narkkariksi. Syy lienee yksittäinen lävisytskoruni, muuta en keksi. Asuin niinkin edistyneessä kaupungissa kuin Ikaalinen. Pupillieni koot myös vaihtelevat, syy lienee lääkityksessä.

      Lainaa

    47. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Segaani: Mulla on kanssa lautasen kokoiset pupillit joskus selvin päin, pupillini käyttäytyvät vähän kuin toisilla punastuminen. Olen kanssa saanut kuulla olevani narkkari, vesiselvänä.
      Sama. Sain jo 13-vuotiaana kuulla kommenttia siitä, kuinka olen kännissä, pupilleista näkee.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, profiilikuva, valokuvaaja, ammattikuvaaja, Jammu, pupillit, kunnianloukkaus, syytös