Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Jeesus kieltää pitsan

Uskon, että tää oli oikeesti Jeesus.
Jeesus kieltää pitsan

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 86 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. tohtori saarinen 6.4.2017 0:47
   Tulos: +1290 (1330 ääntä)
   Noora, myös tänä vuonna 2017 tuo homma menee edelleen foliohattujen ja mielenvikaisuuden piikkiin.

   Lainaa

  2. Tulos: +595 (705 ääntä)
   Vaan eikös kristittyjen Jumalan ja Allahin pitänyt olla sama jumala?

   Lainaa

  3. Tulos: +168 (186 ääntä)
   Anteeks mitä...

   Lainaa

  4. Tulos: +555 (683 ääntä)
   Voi jeesus noita uskovaisia. Allah, Jahve ja Jumala on yks ja sama tyyppi. Jostain syystä kristityt eivät tätä kovinkaan helposti myönnä.

   Lainaa

  5. Tulos: +556 (578 ääntä)
   Niissä lähipizzerian pirulaisissa onkin aina ollut jotain epäilyttävää, kun aina hymyilevät ja rupattelevat niin iloisesti. Yrittävät syöttää hengiltä ja tuputtaa Allahia. Nyt tuli sekin selvitettyä.

   Lainaa

  6. Tulos: +240 (258 ääntä)
   Eikö se ollut Pietari joka kielsi Jeesuksen, vai miten se meni? Ja nyt Jeesus kostaa pizzalle.

   Lainaa

  7. Tulos: +191 (209 ääntä)
   Galaki: Entä McDonalds ja Hesburger?
   Niissä palvotaan dollareita.

   Lainaa

  8. ymmärtäjä 6.4.2017 1:23
   Tulos: -361 (419 ääntä)
   yllättävän asiallista teksitä uskovaiseksi. ei minusta ollenkaan feissarimokamatksua vai onko ylläpito jotain ateisteja täynnä?

   Lainaa

  9. Tulos: +29 (75 ääntä)
   Ei jumavitunlauta

   Lainaa

  10. Tulos: +120 (132 ääntä)
   "Ei ole Jumalan suunnitelma tämmöinen."

   Lainaa

  11. Kalehmainen 6.4.2017 2:19
   Tulos: +228 (264 ääntä)
   Eikö Jumala muka koskaan vedä krapula aamuna rullakebabia?

   Lainaa

  12. Knakkertton 6.4.2017 3:01
   Tulos: +299 (313 ääntä)
   Tiesittekö muuten, että Raamatussa mainitaan 6 kertaa, että katkarapua ei saa syödä ja sen syöminen on syntiä? Toisin sanoen jos Jumala on olemassa, niin kyllä sitä on paholaisella nauraminen kun kuulee miksi meikä poika joutu helvettiin

   Lainaa

  13. Tulos: +20 (108 ääntä)
   Jeesus kääntyisi ristillään jos olisi oikea henkilö.

   Lainaa

  14. Tulos: +172 (224 ääntä)
   Noora, Jeesus Kristus haluaa kaikkien voivan hyvin, mutta se ei tarkoita, että pizza olisi täysin kielletty ruoka. Pizzaa voi syödä ihan normaalisti ilman mässäilyä, niin kuin mitä tahansa muuta ruokaa :) Herkkuja ja roskaruokaa voi olla ihan hyväkin syödä silloin tällöin, jos siitä tulee hyvä mieli, mutta päivittäisen ruoan tulisi mieluummin koostua terveellisemmistä aineksista. Sillä lailla yleisen järjen mukaan. Siitä Jeesus tykkää. Lähimmäistä tulee rakastaa, myös muslimeita. Heidän tekemänsä ruoka ei ole pahempaa kuin kenenkään muunkaan, eikä islamin sanoma välity sisääsi siitä, jos syöt muslimin valmistamaa ruokaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +142 (176 ääntä)
   Veikkaanpa Jeesuksen sijaan Nooran korvaan on kuiskutellut joku paikallinen Soldier of odin -tyyppi.

   Lainaa

  16. Tulos: +96 (108 ääntä)
   Ensimmäinen psykoosi v. 2012, toinen v. 2017. Muista Noora kertoa lääkärissä tästä Jeesuksen sanasta myös.

   Lainaa

  17. Tulos: -38 (84 ääntä)
   Knakkertton: Tiesittekö muuten, että Raamatussa mainitaan 6 kertaa, että katkarapua ei saa syödä ja sen syöminen on syntiä? Toisin sanoen jos Jumala on olemassa, niin kyllä sitä on paholaisella nauraminen kun kuulee miksi meikä poika joutu helvettiin
   Omaa vai kaverin katkarapua mutustelet?

   Lainaa

  18. Tulos: +96 (114 ääntä)
   nfderxof: Vaan eikös kristittyjen Jumalan ja Allahin pitänyt olla sama jumala?
   On ja Jeesus on muslimien yksi profeetoista.

   Lainaa

  19. Tulos: +122 (124 ääntä)
   Itsensä sairaaksi syöminen ei varmasti ole järkevää, uskoisi sitten kristittyjen jumalaan, Allahiin tai vaikka apilaan. Toisaalta pizza silloin tällöin ei tee kenestäkään sairasta.

   Lainaa

  20. Tulos: +87 (129 ääntä)
   Lenin: Jeesus kääntyisi ristillään jos olisi oikea henkilö.
   Historiallisesta näkökulmasta katsottuna Jeesus on todennäköisesti oikea henkilö, joka kierteli saarnaamassa.

   Lainaa

  21. mrmeeseeks 6.4.2017 7:40
   Tulos: +118 (136 ääntä)
   Minusta on aika pelottavaa ajatella, että on olemassa valtava lauma ihmisiä, jotka ihan tosissaan uskoo siihen, että kaikkivaltiaalla kaiken luojalla riittää mielenkiintoa ja harrastuneisuutta ohjeistaa muutamia harvoja ja valittuja vaikka nyt esimerkiksi pizzan suhteen. Tai minkä hyvänsä äärimmäisen triviaalin, "Lompakko hävisi ja rukoilin Jumalaa, pian se sitten löytyikin toisesta taskusta, kiitos Herralle!" Ei ihme, että maailmassa on vaikka mitä kauheutta, kun maailmankaikkeuden ylimmäisen auktoriteetin aikaa tuhlataan ties millä mitättömyyksillä. Samaan aikaan toisaalla: nälänhätää, sotarikoksia, mittaamatonta kärsimystä.

   Lainaa

  22. Tulos: +48 (56 ääntä)
   Onhan se nyt syntisen hyvää.

   Lainaa

  23. Tulos: +29 (41 ääntä)
   Nyt ne lääkkeet.

   Lainaa

  24. Miguel Urbanos 6.4.2017 8:22
   Tulos: +11 (105 ääntä)
   Ymmärrän kiellon jos pizzassa on ananasta.

   Lainaa

  25. Tulos: -59 (83 ääntä)
   Ateisti: Voi jeesus noita uskovaisia. Allah, Jahve ja Jumala on yks ja sama tyyppi. Jostain syystä kristityt eivät tätä kovinkaan helposti myönnä.
   Kun kysyy muslimilta onko Allahilla poikaa, saa samalla vastauksen siihen ovatko muslimien ja kristittyjen Jumalat sama.

   Lainaa

  26. Tulos: -50 (84 ääntä)
   Juu: On ja Jeesus on muslimien yksi profeetoista.
   No ei ole. Hindutkin katsovat, että Jeesus oli yhden jumaluuden avataara, mutta ei se tarkoita että hindujen ja kristittyjen panteon olisi sama.

   Lainaa

  27. Tulos: -2 (92 ääntä)
   Juu: Historiallisesta näkökulmasta katsottuna Jeesus on todennäköisesti oikea henkilö, joka kierteli saarnaamassa.
   Yleinen uskomus, mutta oikeasti todisteita hänen olleen olemassa ei ole, vaan legenda on muunnelma vanhemmasta legendasta, muistaakseni sumerialaisesta tarinasta. Raamattu ei ole todiste, sillä aikaisin evankeljumi on kirjoitettu lähes sata vuotta väitettyjen tapahtmien jälkeen.

   Lainaa

  28. Tulos: +54 (104 ääntä)
   Musta on todella harmi, että jotkut antavat vielä tänäkin päivänä mielikuvitushahmojen ohjailla elämäänsä. Tavallaan myös tosi pelottavaa, kun miettii mitä näiden ihmisten päässä oikeesti liikkuu. Vai liikkuuko mitään.

   Lainaa

  29. Tulos: -12 (36 ääntä)
   Uskovaiset. <3

   Lainaa

  30. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Noora on ehkä vähän titityy mutta eikait se tässä tapauksessa ole niin vaarallista kun haluaa jonkun näköjään Jessen vakuuden että syö ja elää terveellisesti :)

   Lainaa

  31. Itse asiassa 6.4.2017 9:47
   Tulos: +79 (95 ääntä)
   Z: Yleinen uskomus, mutta oikeasti todisteita hänen olleen olemassa ei ole, vaan legenda on muunnelma vanhemmasta legendasta, muistaakseni sumerialaisesta tarinasta. Raamattu ei ole todiste, sillä aikaisin evankeljumi on kirjoitettu lähes sata vuotta väitettyjen tapahtmien jälkeen.
   Raamattua ei voi muutenkaan pitää todistusaineistona koska se on puolueellinen. Sen sijaan roomalaisten ja juutalaisten historiankirjoja voidaan jo jonkinlaisina pitää, Tacitus ja Josephus raapustelivat aika puolueettomia juttuja Jeesuksesta. Nämäkään eivät vedenpitäviä todisteita ole, mutta suurin osa historioitsijoista hyväksyy niiden perusteella että Jeesus on ollut oikea henkilö. Jessen teot on sitten eri asia :D

   Lainaa

  32. Tulos: +14 (32 ääntä)
   Mallukka: No ei ole. Hindutkin katsovat, että Jeesus oli yhden jumaluuden avataara, mutta ei se tarkoita että hindujen ja kristittyjen panteon olisi sama.
   No kyllä on, mutta mitä Jeesus olisi sanonut ananaksesta pitsassa?

   Lainaa

  33. Jjejejejeee 6.4.2017 10:54
   Tulos: +82 (106 ääntä)
   Mallukka: No ei ole. Hindutkin katsovat, että Jeesus oli yhden jumaluuden avataara, mutta ei se tarkoita että hindujen ja kristittyjen panteon olisi sama.
   Jeesus (aleihis salam) mainitaan Koraanissa nimeltä 25 kertaa, Muhammed (sallallahu aleihi wa sallam) 4 kertaa. Kierotilmauksilla vielä useammin. Samoin äitinsä, Neitsyt Maria (aleihis salam), mainitaan Koraanissa useammin kuin Vanhassa Testamentissa :D Eli joo, Jeesus eli arabiaksi Isa, on muslimeille erittäin tärkeä ja kunnioitettu profeetta vaikka monet kristityt eivät tätä jostain syystä ymmärrä tai usko. Mutta jos ei tietoa ole omasta takaa, niin Google on kaveri. t. Mistään mitään tietämätön musuneitonen :D

   Lainaa

  34. Tulos: -26 (46 ääntä)
   Jjejejejeee: Jeesus (aleihis salam) mainitaan Koraanissa nimeltä 25 kertaa, Muhammed (sallallahu aleihi wa sallam) 4 kertaa. Kierotilmauksilla vielä useammin. Samoin äitinsä, Neitsyt Maria (aleihis salam), mainitaan Koraanissa useammin kuin Vanhassa Testamentissa Eli joo, Jeesus eli arabiaksi Isa, on muslimeille erittäin tärkeä ja kunnioitettu profeetta vaikka monet kristityt eivät tätä jostain syystä ymmärrä tai usko. Mutta jos ei tietoa ole omasta takaa, niin Google on kaveri. t. Mistään mitään tietämätön musuneitonen
   Mitä nuo arabiankieliset tekstit tuossa välissä tarkoittavat?

   Lainaa

  35. Tulos: +37 (45 ääntä)
   ymmärtäjä: yllättävän asiallista teksitä uskovaiseksi. ei minusta ollenkaan feissarimokamatksua vai onko ylläpito jotain ateisteja täynnä?
   Ja ihan tosissasko oot..

   Lainaa

  36. Tulos: +51 (55 ääntä)
   foo: Mitä nuo arabiankieliset tekstit tuossa välissä tarkoittavat?
   Lienevät kunnioitusta ilmaisevia tittelintapaisia, jotka kunnon muslimin kuuluu liittää profeettojen nimien yhteyteen. Wikipediasta referoitu: Arabiankielinen fraasi ʿalayhi as-salām (عليه السلام), englanniksi "peace be upon him" (PBUH), suomeksi "rauha hänelle" tms on profeetta Muhammedin nimeen lisättävä fraasi. Laajempi versio fraasista kuuluu ṣallā Allāhu ʿalayhi wa- ala ālihi wa-sallam (Arabic: صلى الله عليه وعلى آله وسلم ‎‎) [lit.] "prayer of God be upon him and his family and peace", "Jumalan rukous olkoon hänen yllään ja perheensä ja rauha(n?)". Translitteraatiosta ei sitten liene tarkkoja sääntöjä.

   Lainaa

  37. purppurakruunu 6.4.2017 13:09
   Tulos: +97 (105 ääntä)
   Knakkertton: Tiesittekö muuten, että Raamatussa mainitaan 6 kertaa, että katkarapua ei saa syödä ja sen syöminen on syntiä? Toisin sanoen jos Jumala on olemassa, niin kyllä sitä on paholaisella nauraminen kun kuulee miksi meikä poika joutu helvettiin
   Joku koomikko teki läppää siitä, miten syntien ymmärtäminen on muuttunut. Nykyään katkaravut ja kangassekoitukset on ihan ok, mutta sitten homous on jossain piireissä väärin ja lynkkaus kokonaan kiellettyä. Että onko helvetissä edelleen samat ihmiset kuin jotka sinne on omien standardiensa mukaan joutuneet vuonna 1, vai pääseekö niitä sieltä aina silloin tällöin taivaaseen. Ekassa scenariossa mahtaa meinaan olla mielenkiintoisia keskusteluja helvetissä: "Mitäs sä teit?" "Elin muuten tosi hyveellisen elämän, mutta olen homo." "Jaa, jaa. Mä kivitin sunlaisia kuoliaaksi tossa 1300-luvulla." "Senkö takia sä oot täällä?" "Ei, ei, mä söin kerran humalapäissä katkaravun."

   Lainaa

  38. Tulos: +32 (36 ääntä)
   foo: aleihis salam
   ”Rauha hänen kanssaan” tms., fraaseja jotka islamissa pitää rituaalisesti liittää perään kun profeettojen nimet mainitaan.

   Lainaa

  39. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Mallukka: No ei ole. Hindutkin katsovat, että Jeesus oli yhden jumaluuden avataara, mutta ei se tarkoita että hindujen ja kristittyjen panteon olisi sama.
   Tämä nyt sitten taas vähän riippuu ja roikkuu, islamilaisilla on samanniminen ja selvästi samasta lähteestä oleva hahmo mytologiassaan, mutta sillä ymmärretään oleellisesti eri asiaa. Jehovan todistajilla, mormoneilla ja valtavirtakristityillä on vielä paljon enemmän yhteistä, silti jälkimmäiset pitävät ensimmäisiä harhaoppisina. Islamissa lainataan kristittyjen pyhien käsitysten auktoriteettia, kun taas toisin päin ei tietenkään tehdä kun islam on kuutisen sataa vuotta nuorempi uskonto. Niinpä islamista katsoen kristityt uskovat samaan jumaluuteen mutta ei-päivitetyllä tavalla, mistä kiitoksena niitä alistetaan vähemmän kuin esim. polyteististen uskontojen kannattajia. Kristityn näkökulmasta taas Koraanille ei tarvitse antaa mitään auktoriteettia vaan siihen voi suhtautua samoin kuin vaikkapa Mormonin kirjaan (eli pitämällä sitä vailla uskonnollista auktoriteettia olevana kirjana). Niinpä kristitylle ei pitäisi olla juuri painetta tunnustaa muslimien Jumalaa samaksi kuin omaansa, ja muutenkin on vähän vaikeaa nähdä miten näin voisi tehdä olematta jotenkin teologisesti ristiriidassa. Ehkä se Suomen ev.-lut. kirkolta kuitenkin jotenkin onnistuu.

   Lainaa

  40. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Miten tämä "Jeesus sanoi minulle" muuten konkreettisesti tapahtui? Kuuliko Noora ääniä päässään?

   Lainaa

  41. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Lenin: Jeesus oli sosialisti.
   Miksi tämä ei näy muille?

   Lainaa

  42. Tulos: -36 (58 ääntä)
   joopajoo: Niissä lähipizzerian pirulaisissa onkin aina ollut jotain epäilyttävää, kun aina hymyilevät ja rupattelevat niin iloisesti. Yrittävät syöttää hengiltä ja tuputtaa Allahia. Nyt tuli sekin selvitettyä.
   Niin, no. Hymyilevät ja rupattelevat usein myös "iloisesti" flirttailu/iskemistarkoituksessa meitä suomalaisia naisia kohtaan.... Jolloin se ei olekaan ihan niin herttaista.

   Lainaa

  43. hepomiesten tietotoimisto 6.4.2017 14:09
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Pizza onItaliasta ja italialaiset ovat pääosin roomalaiskatolisia (kristittyjä). Muslimimaista tulevat perustavat pizzerioita siksi, että roskaruoka myy eurooppalaisille. Sillä ei ole mitään tekemistä heidän omien maidensa ruokakulttuurin kanssa.

   Lainaa

  44. Tulos: +20 (32 ääntä)
   nfderxof: Vaan eikös kristittyjen Jumalan ja Allahin pitänyt olla sama jumala?
   Niin se onkin. Kertoo vain siitä, miten hölmö on ihminen, joka kuuluu uskontokuntiin. Ei jumala jäsenkortteja kysele.

   Lainaa

  45. Tulos: +37 (45 ääntä)
   nfderxof: Vaan eikös kristittyjen Jumalan ja Allahin pitänyt olla sama jumala?
   Piti, mutta se ei estä kristittyjä ja muslimeja vihaamasta toisiaan. Ei itse asiassa myöskään estä katolisia ja protestanttisia kristittyjä vihaamasta toisiaan, eikä shiia- ja sunnimuslimeja vihaamasta toisiaan.

   Lainaa

  46. Tulos: +10 (28 ääntä)
   Kristinusko on uskonto, judaismi on uskonto+etnisyys ja islam on uskonto+poliittinen järjestelmä. Eikä edes siinä uskontokonseptissa ole muuta yhteistä kuin, että muut ovat väärässä.

   Lainaa

  47. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Jaahas, tilais kebabbia.

   Lainaa

  48. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Kalehmainen: Eikö Jumala muka koskaan vedä krapula aamuna rullakebabia?
   Nope, se käy hesessä ettei tuu ripulia darran lisäksi.

   Lainaa

  49. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Knakkertton: Tiesittekö muuten, että Raamatussa mainitaan 6 kertaa, että katkarapua ei saa syödä ja sen syöminen on syntiä? Toisin sanoen jos Jumala on olemassa, niin kyllä sitä on paholaisella nauraminen kun kuulee miksi meikä poika joutu helvettiin
   Tässä tapauksessa Ruotsinlaivan buffet lienee oikeasti Saatanan temppeli.

   Lainaa

  50. Tulos: +34 (36 ääntä)
   hepomiesten tietotoimisto: Pizza onItaliasta ja italialaiset ovat pääosin roomalaiskatolisia (kristittyjä). Muslimimaista tulevat perustavat pizzerioita siksi, että roskaruoka myy eurooppalaisille. Sillä ei ole mitään tekemistä heidän omien maidensa ruokakulttuurin kanssa.
   Se, että turkkilainen tulee Suomeen ja perustaa pizzerian, on kuin suomalainen muuttaisi vaikkapa Grönlantiin ja perustaisi bliniravintolan.

   Lainaa

  51. Tulos: -8 (36 ääntä)
   Kuuluu kirkkoon vuonna 2017. Heh.

   Lainaa

  52. Tulos: -19 (19 ääntä)
   foo: Piti, mutta se ei estä kristittyjä ja muslimeja vihaamasta toisiaan. Ei itse asiassa myöskään estä katolisia ja protestanttisia kristittyjä vihaamasta toisiaan, eikä shiia- ja sunnimuslimeja vihaamasta toisiaan.
   Minäkin voin väittää saaneeni Kekkoselta lisätietoa, että hän oli oikeasti reptiliaani. Tällöin ehkä puhun, tai luulen puhuvsni samasta Kekkosesta, mutta määritelmäni hänestä on väärä, joten kyseessä ei oikeasti ole sama Kekkonen.

   Lainaa

  53. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Jeesus ei tule. Oletko valmis?

   Lainaa

  54. Tulos: -30 (36 ääntä)
   Jjejejejeee: Jeesus (aleihis salam) mainitaan Koraanissa nimeltä 25 kertaa, Muhammed (sallallahu aleihi wa sallam) 4 kertaa. Kierotilmauksilla vielä useammin. Samoin äitinsä, Neitsyt Maria (aleihis salam), mainitaan Koraanissa useammin kuin Vanhassa Testamentissa Eli joo, Jeesus eli arabiaksi Isa, on muslimeille erittäin tärkeä ja kunnioitettu profeetta vaikka monet kristityt eivät tätä jostain syystä ymmärrä tai usko. Mutta jos ei tietoa ole omasta takaa, niin Google on kaveri. t. Mistään mitään tietämätön musuneitonen
   Huomasitko muuten, että nimi Isa ei ole merkitykseltään sama kuin Jeeshuua? Jeesuksen oman kielinen nimi tarkoittaa "Jumala pelastaa", mikä sopii hyvin siihen että Jumalan Poika ristillä sovitti kaikkien synnit. Muhamettilaiset ovat mämmänneet nimen alkuperäisen merkityksen ja käytännössä nimittävät Jeesusta Eesauksi. Aika surkea moka Allahilta.

   Lainaa

  55. Tulos: -48 (54 ääntä)
   M: Niin se onkin. Kertoo vain siitä, miten hölmö on ihminen, joka kuuluu uskontokuntiin. Ei jumala jäsenkortteja kysele.
   Tulet vielä yllättymään, jos kuolemaasi saakka uskot noin.

   Lainaa

  56. Tulos: -11 (35 ääntä)
   Jjejejejeee: Jeesus (aleihis salam) mainitaan Koraanissa nimeltä 25 kertaa, Muhammed (sallallahu aleihi wa sallam) 4 kertaa. Kierotilmauksilla vielä useammin. Samoin äitinsä, Neitsyt Maria (aleihis salam), mainitaan Koraanissa useammin kuin Vanhassa Testamentissa Eli joo, Jeesus eli arabiaksi Isa, on muslimeille erittäin tärkeä ja kunnioitettu profeetta vaikka monet kristityt eivät tätä jostain syystä ymmärrä tai usko. Mutta jos ei tietoa ole omasta takaa, niin Google on kaveri. t. Mistään mitään tietämätön musuneitonen
   Mitä väliä sillä on monta kertaa joku asia mainitaan jossain? Raamatun teologian perusteella on helppo päätellä, että Allah on kristinuskon näkökulmasta epäjumala,koska Koraani on ristiriidassa raamatun kanssa. Muhamedilla ei ole ollut mitään keinoa saada mitään lisätietoa esimerkiksi Mariasta, tai Jeesuksen elämästä, joten on aika turvallista olettaa, että kyseinen kaveri kirjoitteli Koraanin vaan siltä pohjalta millä hän uskoi voivansa parhaiten vaikuttaa ihmisiin ja saada heidät pyllistelemään kuun Jumalan edessä. Allah mainitaan arabian kielisessä raamatussa vain sen takia, koska arabian kielessä ei ole muuta Jumalaa tarkoittavaa sanaa kuin Allah.

   Lainaa

  57. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Mallukka: No ei ole. Hindutkin katsovat, että Jeesus oli yhden jumaluuden avataara, mutta ei se tarkoita että hindujen ja kristittyjen panteon olisi sama.
   Todellakin Jeesus on muslimien profeetta ja tulee tuomiopäivänä tuomitsemaan elävät ja kuolleet.

   Lainaa

  58. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Mallukka: Kun kysyy muslimilta onko Allahilla poikaa, saa samalla vastauksen siihen ovatko muslimien ja kristittyjen Jumalat sama.
   Molemmilla on sama jumala, mutta muslimit eivät pidä jeesusta jumalan poikana, koska syntyi neitsyt mariasta. Näin ollen jessellä ei ole biologista isää.

   Lainaa

  59. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Mallukka: Tulet vielä yllättymään, jos kuolemaasi saakka uskot noin.
   Eivät omatkaan mahdollisuutesi hääppöiset ole. Maailmassa on tuhansia keskenään ristiriidassa olevia uskontoja, ja isoimmat, eli kristinusko ja islam, hajoavat lukemattomiin keskenään riiteleviin lahkoihin. Jos on olemassa jumala/ jumalia, ja jos on olemassa jonkinlainen kuolemanjälkeinen elämä jossa jäsenkorttia kysellään, niin olipa oikeassa mikä uskonto vain, aivan valtaosa ihmiskunnasta on ns. kusessa. Tai itseasiassa kaikki, koska jumaluus joka järjestää pelin niin että sitä on hyvin vaikea voittaa ja häviämisen seuraukset ovat karmeat, ei voi olla kovin kiva tyyppi.

   Lainaa

  60. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Knakkertton: olemassa
   Katkaravut kielletään ilmeisesti sen takia , kun ovat raadonsyöjiä. Ei nykyäänkään kannata niitä ainakaan pääravintona syödä. Ei ole hirveen terveellistä.

   Lainaa

  61. Se on totta 7.4.2017 18:05
   Tulos: -27 (41 ääntä)
   Saatanalta kesti 700 vuotta kehittää Jeesuksen ja syntien sovituksen kieltävä uskonto. Muslimit itse luulevat palvovansa Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa, mutta tosiasiassa heidän jumalansa on kaukana todellisesta Jumalasta ja maailmankaikkeuden iänkaikkisesta Valtiaasta Jeesuksesta Kristuksesta. Me kristityt uskomme Jeesukseen ja Hänen opetuksiinsa, jotka täydentävät Vanhaa Testamenttia, rakkauteen ja armoon. Muslimit, myös länsimaissa(!) lähes poikkeuksetta kannattavat mm. vääräuskoisten tappamista, ja pyhää sotaa. Tästä löytyy settiä Googlesta. Katsokaas ihan mielenkiinnosta YouTubesta muslimien kuolemanrajakokemuksia! ;) Joh.14:6. Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Matt.10:33. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.

   Lainaa

  62. Tulos: -21 (33 ääntä)
   Z: Yleinen uskomus, mutta oikeasti todisteita hänen olleen olemassa ei ole, vaan legenda on muunnelma vanhemmasta legendasta, muistaakseni sumerialaisesta tarinasta. Raamattu ei ole todiste, sillä aikaisin evankeljumi on kirjoitettu lähes sata vuotta väitettyjen tapahtmien jälkeen.
   Sinun mielestäsi siis tuhannet alkukristityt antoivat henkensä marttyyreinä ihan vaan pari tuhatta vuotta vanhemman sumerilaisen tarinan vuoksi. Mitenkä se sumerilainen tarina villitsi heidät niin tekemään juuri siihen aikaan?

   Lainaa

  63. Tulos: -23 (29 ääntä)
   Esaias: Tämä nyt sitten taas vähän riippuu ja roikkuu, islamilaisilla on samanniminen ja selvästi samasta lähteestä oleva hahmo mytologiassaan, mutta sillä ymmärretään oleellisesti eri asiaa. Jehovan todistajilla, mormoneilla ja valtavirtakristityillä on vielä paljon enemmän yhteistä, silti jälkimmäiset pitävät ensimmäisiä harhaoppisina. Islamissa lainataan kristittyjen pyhien käsitysten auktoriteettia, kun taas toisin päin ei tietenkään tehdä kun islam on kuutisen sataa vuotta nuorempi uskonto. Niinpä islamista katsoen kristityt uskovat samaan jumaluuteen mutta ei-päivitetyllä tavalla, mistä kiitoksena niitä alistetaan vähemmän kuin esim. polyteististen uskontojen kannattajia. Kristityn näkökulmasta taas Koraanille ei tarvitse antaa mitään auktoriteettia vaan siihen voi suhtautua samoin kuin vaikkapa Mormonin kirjaan (eli pitämällä sitä vailla uskonnollista auktoriteettia olevana kirjana). Niinpä kristitylle ei pitäisi olla juuri painetta tunnustaa muslimien Jumalaa samaksi kuin omaansa, ja muutenkin on vähän vaikeaa nähdä miten näin voisi tehdä olematta jotenkin teologisesti ristiriidassa. Ehkä se Suomen ev.-lut. kirkolta kuitenkin jotenkin onnistuu.
   Quran: Todellakin Jeesus on muslimien profeetta ja tulee tuomiopäivänä tuomitsemaan elävät ja kuolleet.
   Jeesus on paljon enemmän kuin profeetta. Hän on Jumalan Poika.

   Lainaa

  64. Tulos: -28 (36 ääntä)
   Ateisti: Molemmilla on sama jumala,
   †uo on jotain minkä kirjoittamiseen tarvitaan ateisti. Kenellekään kristitylle tekstissä ei ole mitään järkeä.

   Lainaa

  65. Tulos: -19 (25 ääntä)
   Sannni: Eivät omatkaan mahdollisuutesi hääppöiset ole. Maailmassa on tuhansia keskenään ristiriidassa olevia uskontoja, ja isoimmat, eli kristinusko ja islam, hajoavat lukemattomiin keskenään riiteleviin lahkoihin. Jos on olemassa jumala/ jumalia, ja jos on olemassa jonkinlainen kuolemanjälkeinen elämä jossa jäsenkorttia kysellään, niin olipa oikeassa mikä uskonto vain, aivan valtaosa ihmiskunnasta on ns. kusessa. Tai itseasiassa kaikki, koska jumaluus joka järjestää pelin niin että sitä on hyvin vaikea voittaa ja häviämisen seuraukset ovat karmeat, ei voi olla kovin kiva tyyppi.
   Valtaosa toki on kusessa, siksihän sitä nimitetään laveaksi tieksi.

   Lainaa

  66. Tulos: +22 (36 ääntä)
   Mallukka: Valtaosa toki on kusessa, siksihän sitä nimitetään laveaksi tieksi.
   Pitäisi mennä tekemään illallista, mutta ihan noin lyhyesti sitten: on olemassa joku Jesse joka on päättänyt että vaikkapa pikkulapset jotka ovat syntyneet vaikkapa Intian maaseudulle ja koskaan ole kristinuskosta kuulleetkaan, palavat ikuisessa helvetin tulessa, ja tällaisen jumaluuden kanssa haluaisit olla väleissä? Olettaisin trolliksi mutta kun jotkut tosiaan tuntuvat uskovan tällaista... Jos on olemassa taivas ja se on kansoitettu porukalla joa kiduttaa pikkulapsia huvikseen, menen mieluummin muualle. Jotain periaatteita pitää olla.

   Lainaa

  67. Tulos: -25 (33 ääntä)
   Sannni: Pitäisi mennä tekemään illallista, mutta ihan noin lyhyesti sitten: on olemassa joku Jesse joka on päättänyt että vaikkapa pikkulapset jotka ovat syntyneet vaikkapa Intian maaseudulle ja koskaan ole kristinuskosta kuulleetkaan, palavat ikuisessa helvetin tulessa, ja tällaisen jumaluuden kanssa haluaisit olla väleissä? Olettaisin trolliksi mutta kun jotkut tosiaan tuntuvat uskovan tällaista… Jos on olemassa taivas ja se on kansoitettu porukalla joa kiduttaa pikkulapsia huvikseen, menen mieluummin muualle. Jotain periaatteita pitää olla.
   Sitä en tiedä mikä heidän kohtalo on, jotka eivät koskaan ole kuulleet pelastuksesta. Sitä ei meille ole kerrottu, joten en rupea spekuloimaan. Mutta sinulla, joka olet kuullut kutsun parannukseen ja pelastukseen ei sitä selitystä ole käytettävissäsi. Sinun pitää valita. Mitä tulee pikkulasten kiduttamiseen, sinun kannattaa mennä mielikuviesi sijaan alkulähteelle Mark. 9:42 ja Mark. 10:13-16

   Lainaa

  68. Tulos: +4 (22 ääntä)
   Peppukipeät kristityt yrittämässä kieltää Jeesuksen profeettastatusta islamissa. :D

   Lainaa

  69. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Heijaa: Peppukipeät kristityt yrittämässä kieltää Jeesuksen profeettastatusta islamissa.
   Ihanko näet jonkun viestin tässä ketjussa, jossa joku väittää että muslimit eivät pidä Jeesusta profeettana? Näytä toki se viesti, me tässä odotamme.

   Lainaa

  70. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Heijaa: Peppukipeät kristityt yrittämässä kieltää Jeesuksen profeettastatusta islamissa.
   Taisit ymmärtää jotain väärin. :/

   Lainaa

  71. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Mallukka: Sitä en tiedä mikä heidän kohtalo on, jotka eivät koskaan ole kuulleet pelastuksesta. Sitä ei meille ole kerrottu, joten en rupea spekuloimaan. Mutta sinulla, joka olet kuullut kutsun parannukseen ja pelastukseen ei sitä selitystä ole käytettävissäsi. Sinun pitää valita. Mitä tulee pikkulasten kiduttamiseen, sinun kannattaa mennä mielikuviesi sijaan alkulähteelle Mark. 9:42 ja Mark. 10:13-16
   Entäs kaikki ne miljardit ihmiset jotka ehtivät kuolla ennen kuin koko Jeesus edes syntyi, kuten esimerkiksi Gaius Julius Caesar, joka murhattiin tikariniskuilla ainakin 40 vuotta ennen Jeesuksen syntymää? Palavatko hekin ikuisesti helvetissä?

   Lainaa

  72. Batman tulee, oletko valmis 10.4.2017 9:05
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Itselle Batman sanoi etten voi juoda enään olutta koska olut on saatanan spermaa ja siksi jos sitä juo joudun takaisin Ouluun.

   Lainaa

  73. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Minun satuolentoni on parempi kuin sinun :D

   Lainaa

  74. Tulos: -13 (25 ääntä)
   foo: Entäs kaikki ne miljardit ihmiset jotka ehtivät kuolla ennen kuin koko Jeesus edes syntyi, kuten esimerkiksi Gaius Julius Caesar, joka murhattiin tikariniskuilla ainakin 40 vuotta ennen Jeesuksen syntymää? Palavatko hekin ikuisesti helvetissä?
   Raamattu jakautuu uuteen ja vanhaan liittoon. Uusi liitto on Jeesuksessa ja armossa, mutta vanha liito on laissa. Caesar eli ennen Jeesusta, joten hän tietenkin kuului sen vanhan liiton aikaan ja hänellä oli mahdollisuus pelastua kääntymällä juutalaisuuteen. Nyt varmaan mietit, että entä ne amazonin viidakossa elävät, jotka eivät ole kuulleet laista, eivätkä armosta? Raamatun mukaan heidät tuomitaan silloin heidän omantuntonsa mukaan. Jumala lopussa tulee käsittelemään meidän jokaisen asiat erikseen viimeisellä tuomiolla ja silloin kukaan ei ajattele, että "minut tuomittiin epäoikeudenmukaisesti." Jokainen ymmärtää sillon täsmälleen, että se mikä määrittelee hänen ikuisuutensa, oli oikeudenmukainen tuomio. Nyt täällä me voidaan väitellä ja jahkailla, mutta vielä me ei ymmärretä kokonaisuutena Jumalan arvovaltaa, tai oikeusprosessia. Meidän ei edes tarvitse ymmärtää kaikkea. Se ei ole esteenä kenenkään pelastumiselle. Voidaan olla tyhmiä kun saappaat, tai älykkäitä kun Da Vinci, mut silti tie on kaikille sama.

   Lainaa

  75. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Moi: Raamattu jakautuu uuteen ja vanhaan liittoon. Uusi liitto on Jeesuksessa ja armossa, mutta vanha liito on laissa. Caesar eli ennen Jeesusta, joten hän tietenkin kuului sen vanhan liiton aikaan ja hänellä oli mahdollisuus pelastua kääntymällä juutalaisuuteen. Nyt varmaan mietit, että entä ne amazonin viidakossa elävät, jotka eivät ole kuulleet laista, eivätkä armosta? Raamatun mukaan heidät tuomitaan silloin heidän omantuntonsa mukaan. Jumala lopussa tulee käsittelemään meidän jokaisen asiat erikseen viimeisellä tuomiolla ja silloin kukaan ei ajattele, että “minut tuomittiin epäoikeudenmukaisesti.” Jokainen ymmärtää sillon täsmälleen, että se mikä määrittelee hänen ikuisuutensa, oli oikeudenmukainen tuomio. Nyt täällä me voidaan väitellä ja jahkailla, mutta vielä me ei ymmärretä kokonaisuutena Jumalan arvovaltaa, tai oikeusprosessia. Meidän ei edes tarvitse ymmärtää kaikkea. Se ei ole esteenä kenenkään pelastumiselle. Voidaan olla tyhmiä kun saappaat, tai älykkäitä kun Da Vinci, mut silti tie on kaikille sama.
   Onhan tuo kieltämättä järkeenkäypää, mutta edelleen henkilökohtaisesti en usko sen enempää kristinuskoon tai noihin antiikin muinaisuskontoihin kuin mihinkään muuhunkaan uskontoon.

   Lainaa

  76. Tulos: -5 (19 ääntä)
   foo: Onhan tuo kieltämättä järkeenkäypää, mutta edelleen henkilökohtaisesti en usko sen enempää kristinuskoon tai noihin antiikin muinaisuskontoihin kuin mihinkään muuhunkaan uskontoon.
   Enpä minäkään sitä sulle koita tuputtaa. Mä uskon, että jos joku tulee uskoon, niin sekin on Jumalan teko. Päivänjatkoa. :)

   Lainaa

  77. Matti Teppo 11.4.2017 17:39
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Jeesusta on aina vituttanut se kohtalainen valikoima turkkilaisia käsivarsikarvoja pizzoissa. Noora ei nyt vain tajunnut asian ydintä (tuskinpa tajuaa mistään muustakaan sen kummempaa)

   Lainaa

  78. Tulos: +15 (15 ääntä)
   "Ja Jeesus sanoi: 'vääräuskoisen pizzaa ei tule sinun syömän, sillä se on pahasta.'" - Noor 1:1

   Lainaa

  79. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Juu: Historiallisesta näkökulmasta katsottuna Jeesus on todennäköisesti oikea henkilö, joka kierteli saarnaamassa.
   Ja kuoli ristillä.

   Lainaa

  80. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jumalien kokkisota, se voittaa jonka ruuat uppoaa paremmin.

   Lainaa

  81. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Alkaa aina hävettää kun löytää oman kaiman nolaamasta itsensä feissarimokissa.

   Lainaa

  82. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Ateisti: Voi jeesus noita uskovaisia. Allah, Jahve ja Jumala on yks ja sama tyyppi. Jostain syystä kristityt eivät tätä kovinkaan helposti myönnä.
   On paitsi ei ole koska satuolento.

   Lainaa

  83. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Vituttaa kyllä pitsapaikoissa kun menee sisään ja haluaa tilata käntyn niin eikös siellä ole täys allahin palvonta käynnissä joka kerta. Olen tästä Jeesuksenkin kanssa jutellut ja hänen ehdotus oli että paras vain paastota. Helppohan se on Jessen sanoa kun jätkällä ei ole fyysistä ruumista ollut kahteen tuhanteen vuoteen, mutta meillä muilla on vielä vatsa joka kurnii jos ei syö!

   Lainaa

  84. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ateisti: Molemmilla on sama jumala, mutta muslimit eivät pidä jeesusta jumalan poikana, koska syntyi neitsyt mariasta. Näin ollen jessellä ei ole biologista isää.
   Eli Jeesus on siis vähän sama kuin Anakin Skywalker?

   Lainaa

  85. Sinivihreä kissa 19.1.2021 2:07
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ei teitä kukaan pelasta tampiot

   Lainaa

  86. Ainaki on lämmintä 30.10.2022 17:46
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Knakkertton: Tiesittekö muuten, että Raamatussa mainitaan 6 kertaa, että katkarapua ei saa syödä ja sen syöminen on syntiä? Toisin sanoen jos Jumala on olemassa, niin kyllä sitä on paholaisella nauraminen kun kuulee miksi meikä poika joutu helvettiin
   Noni... Jälleen yks syy miks takuuvarma alakerran paikka on varattu.🙈

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pitsa, pizza, ruoka, Jeesus, jumala, uskonto