Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 202

Alustava kysely ennen myyntiä: "Luottaako minuun kukaan?"
Kirpputorin löytöjä, osa 202

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +621 (707 ääntä)
   Mustalila ei kuulosta kovin tyttöväriltä.

   Lainaa

  2. Myrkkymuratti 30.3.2017 2:09
   Tulos: +311 (347 ääntä)
   mandi: Mustalila ei kuulosta kovin tyttöväriltä.
   Se on varmaan se lila. Selkeä tyttöväri.

   Lainaa

  3. Tulos: +762 (804 ääntä)
   "Yv, tv, hiv" :D

   Lainaa

  4. Tulos: +672 (710 ääntä)
   Mammapalstoilla etsitään myös nokkamukeja ja lautasia tyttöväreissä. Minäkin menin epähuomiossa kommentoimaan, että sujuvasti meillä koko perhe syö samanvärisistä lautasista ja mukeista, eikä ole tullut mieleen, että miehille ja naisille pitäisi olla eri väriset lautaset ja mukit.

   Lainaa

  5. Tulos: +684 (698 ääntä)
   Onkohan koira tietoinen, että sen tiliä käytetään ilkeästi hyväksi? ☹️

   Lainaa

  6. Tulos: +425 (467 ääntä)
   Nii saattaishan siitä tytöstä tulla sitten poika, kun ei pääse "tyttöväreissä" matkustamaan. Kaikkee se leipä elättääki.

   Lainaa

  7. Brangelina 30.3.2017 7:26
   Tulos: +181 (231 ääntä)
   Antakaas mää veikkaan. Tämä koiranainen on facessa koiriensa nimillä, koska itse elää niin jännittävää ja salaista elämää. Hän ei halua nuuskivien eksiensä ja uteliaiden sukulaistensa näkevän, miten hyvin Punn veti tänään tottisreenit (videon pituus 26:45). Mitään muuta sinne faceen ei kumminkaan ilmestyisi, vaikka olisi omallakin nimellään.

   Lainaa

  8. kirpparikapteeni 30.3.2017 7:46
   Tulos: +149 (153 ääntä)
   Jenni unohti nyt kysyä mieheltään!

   Lainaa

  9. Tulos: +145 (161 ääntä)
   lol: Nii saattaishan siitä tytöstä tulla sitten poika, kun ei pääse “tyttöväreissä” matkustamaan. Kaikkee se leipä elättääki.
   Tai, *gasp*, LESBIAANI!!1 http://www.feissarimokat.com/2014/06/kohtaamisia-kaupoilla-osa-41/

   Lainaa

  10. Tulos: +179 (209 ääntä)
   lol: Nii saattaishan siitä tytöstä tulla sitten poika, kun ei pääse “tyttöväreissä” matkustamaan. Kaikkee se leipä elättääki.
   Siis tämähän perustuu niihin kuuluisiin poikabakteereihin, jotka aluksi eli vaan poikien leluissa ja pojissa, mutta nyt ne on mutatoitunut ja kykenee elämään myös poikien väreissä riippumatta siitä, kuka hyödykettä on käyttänyt. Poikabakteereiden ei tule antaa koskea tyttöjä etenkään nuoressa iässä, koska oireina esiintyy aikaista suvaitsevaisuutta ja pidemmällä altistumisella avrtunutta maailmankuvaa. Yhdellä kymmenestä esiintyy myös pahoinvointia ja kiukuttelua. Alle yksi kymmenestä saa migreenin, vakavan poika-allergian ja neitseellisen raskauden.

   Lainaa

  11. Tulos: +107 (127 ääntä)
   Leon: “Yv, tv, hiv”
   Hörähdin tälle oikein kunnolla! Ehkä tämän päivän mokien piilotettu helmi!

   Lainaa

  12. elämä kasvattaa 30.3.2017 10:06
   Tulos: +35 (111 ääntä)
   Melkein toivon, että Sadun lapsi paljastuisikin transsukupuoliseksi. Mutta vain melkein, lapsen vuoksi.

   Lainaa

  13. Tulos: +158 (196 ääntä)
   Loppuu ymmärrys aika lyhyeen näitten tyyppien kanssa, joilla on joku pakottava tarve lajitella värejä sukupuolten mukaan. Ihme tunneliaivoilua.

   Lainaa

  14. Tulos: +71 (115 ääntä)
   Toivottavasti Satun seuraava lapsi ei ole poika. Tulee kalliiksi ostaa kaikki vermeet uusiksi poikaväreissä. Ellei oo sitten homopoika.

   Lainaa

  15. Unohdin_käyttämäni_nimimerkin 30.3.2017 11:25
   Tulos: +95 (99 ääntä)
   koiran identiteettivarkaus! heti yhteys suojeluun!

   Lainaa

  16. Tulos: +107 (111 ääntä)
   Koirien nimellä facebookissa..? Miksi?

   Lainaa

  17. minä oon paras 30.3.2017 12:33
   Tulos: -94 (160 ääntä)
   E: Loppuu ymmärrys aika lyhyeen näitten tyyppien kanssa, joilla on joku pakottava tarve lajitella värejä sukupuolten mukaan. Ihme tunneliaivoilua.
   Itellä ymmärrys loppuu näihin tyyppeihi jotka luulee ainq toisia tyhmiksi kun omat arvot on ne maailman puhtaimmat. Veditkö oikee yhestä lauseesta päätelmän että kyseisellä ihmisellä on alhainen älykkyys, voin kyllä kertoa että ei toi sunkaa kommentointi antanu susta kovin ymmärtäväistä ja ihmisläheistä kuvaa.

   Lainaa

  18. Tulos: -99 (149 ääntä)
   Ainiin joo..eihän nykyään ole enää sukupuoliakaan pienen vähemmistöryhmän takia muka, hahhah!

   Lainaa

  19. Tulos: +1 (27 ääntä)
   Siis paskaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +71 (85 ääntä)
   Luulis että sininen ois paljo tyttömäisempi väri ku musta :D Sitäpaitsi eikös vaaleenpunanen ollu ennen miehinen väri ainaki johki 40-luvulle asti?

   Lainaa

  21. Tulos: +5 (61 ääntä)
   Nyt tarkkana siellä: mustalila on vielä tyttöväri, mutta pelkkä musta on huoraväri.

   Lainaa

  22. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Ei vaan voi.

   Lainaa

  23. Kirjautuminen epäonnistui 30.3.2017 19:38
   Tulos: +25 (117 ääntä)
   Ei tuossa ekassa mitään sen kummempaa kuin että tahtoo tiettyjä värejä, kuten kuka tahansa muu. Ehkä kyse ei ole fanaattisesta sukupuolijaottelusta, vaan siitä että itseä vain miellyttää punaiset, lilat ja hempeät sävyt. Nopeasti ilmaistuna "tyttövärit". Enemmistö ihmisistä käyttää lapsillaan enimmäkseen sukupuolistereotyyppisiä vaatteita, oletteko huomanneet? Ongelmaksi se tulee siinä vaiheessa, jos tosissaan uskoo värien jotenkin vaikuttavan lapsen kehitykseen tai jotain sellaista... "Ei voi" taisi olla lähinnä vitsi tai keskustelun katkaisu. Mitä toisille kuuluu, minkä värisen turvaistuimen äiti haluaa. Useimmilla taitaa jonkinlaiset väritoiveet olla. Minäkin haluan keittiöön joko vihreän tai punaisen murretun sävyisen maton, en kelpuuta muita. Elänen siis punaviherkuplassa?

   Lainaa

  24. Tulos: +43 (47 ääntä)
   Totaalirepëäminen huutonauruineen Hennan topin myynti-ilmoitukselle ja kaikille vastanneille :D :D :D!

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (43 ääntä)
   Tiiviste: Siis tämähän perustuu niihin kuuluisiin poikabakteereihin, jotka aluksi eli vaan poikien leluissa ja pojissa, mutta nyt ne on mutatoitunut ja kykenee elämään myös poikien väreissä riippumatta siitä, kuka hyödykettä on käyttänyt. Poikabakteereiden ei tule antaa koskea tyttöjä etenkään nuoressa iässä, koska oireina esiintyy aikaista suvaitsevaisuutta ja pidemmällä altistumisella avrtunutta maailmankuvaa. Yhdellä kymmenestä esiintyy myös pahoinvointia ja kiukuttelua. Alle yksi kymmenestä saa migreenin, vakavan poika-allergian ja neitseellisen raskauden.
   Toisaalta voisimme myös ajatella, että antaa kaikkien kukkien kukkia, olivat ne sitten tyttö-, poika-, tai neutraalivärejä?:) Tai siis että mitä sitten jos joku haluaa pukea tyttönsä pinkkiin tai poikansa siniseen? Suvaitaan myös heitä. Minut on puettu lapsena kasaripinkkililoihin röyhelöihin ja tuli musta silti ainakin omasta mielestäni avarakatseinen ihminen:D Sitä paitsi kovimmat traumat jäi joka tapauksessa kreppiotsiksesta.

   Lainaa

  26. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Litton: Luulis että sininen ois paljo tyttömäisempi väri ku musta Sitäpaitsi eikös vaaleenpunanen ollu ennen miehinen väri ainaki johki 40-luvulle asti?
   Joo kunnes Hitler merkkas leireillä homot pinkeillä lapuilla

   Lainaa

  27. Tulos: +16 (46 ääntä)
   Voi eiii, mitä olen mennyt tekemään kun tyttöni matkustaa vihreässä turvaistuimessa eikä pinkissä??!! :) On ihmisillä liikaa aikaa kun pitää istuimetkin olla sävy sävyyn varmaan lapsen vaatteiden kanssa, viis turvallisuudesta.

   Lainaa

  28. Tulos: +11 (57 ääntä)
   Kai sitä nyt jokainen saa itse päättää minkä värisen tavaran haluaa ostaa, omilla rahoillaan. En minäkään osta pojalleni sydänpinkkiröyhelöunelma vaatteita. (En myöskään pahoita mieltäni jos joku toinen haluaa ostaa) Onhan kaupoissakin tyttöjen- ja poikienvaateosastot erikseen.

   Lainaa

  29. Tulos: +26 (46 ääntä)
   Nimesi: Mammapalstoilla etsitään myös nokkamukeja ja lautasia tyttöväreissä. Minäkin menin epähuomiossa kommentoimaan, että sujuvasti meillä koko perhe syö samanvärisistä lautasista ja mukeista, eikä ole tullut mieleen, että miehille ja naisille pitäisi olla eri väriset lautaset ja mukit.
   Nää värijutut on selvästi jotain magiaa tai jotain ylimaallista. Mun lempiväri vielä joitakin vuosia sitten oli liila, sitten aloin tykästyä siniseen ja raskausaikana myös vihreään. Poika tuli. Nyt meillä on sitten kotona sini-valko-vihreää teemaa astiastossa. Vaan kysymys kuuluukin: onko välineet sinivihreät pojan takia vai onko poika meillä astiaston takia?

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (27 ääntä)
   Ippe: Nyt tarkkana siellä: mustalila on vielä tyttöväri, mutta pelkkä musta on huoraväri.
   Täh?

   Lainaa

  31. Yksi ainoa oikea mielipide 31.3.2017 15:04
   Tulos: +11 (65 ääntä)
   Jos suututaan siitä, että joku haluaa tietynvärista tavaraa itselleen tai lapselleen, niin kyseessähän on oikein malliesimerkki siitä kuinka kaikkea pitää suvaita, KUNHAN mielipide on oikea. Sama kuin suututaan porukalla Sirpa Selänteelle, jonka mielestä naisen paikka on kotona. Sirpalla ei vissiin ole oikeutta mielipiteeseensä, koska se ei ole ns. oikea. En minäkään jaa näitä mielipiteitä, mutta nykyaikaisessa oikeusvaltiossa jokaisella pitää olla oikeus olla ihan sitä mieltä kuin itse haluaa, eikä kellään ole nokankoputtamista siihen.

   Lainaa

  32. Pääskynen 31.3.2017 16:12
   Tulos: +32 (52 ääntä)
   Vellikana: Kai sitä nyt jokainen saa itse päättää minkä värisen tavaran haluaa ostaa, omilla rahoillaan. En minäkään osta pojalleni sydänpinkkiröyhelöunelma vaatteita. (En myöskään pahoita mieltäni jos joku toinen haluaa ostaa) Onhan kaupoissakin tyttöjen- ja poikienvaateosastot erikseen.
   Pointti onkin ehkä enemmän siinä, ettei yritä väkisin tunkea lastaan johonkin tiettyyn muottiin. Eli jos poika itse haluaa "poikamaisia" vaatteita, siinä ei ole mitään pahaa, mutta ei myöskään siinä, jos poika haluaakin pinkkejä röyhelöitä tai vaikka hameen. Siksi tuo vaatteiden jakaminen eri sukupuolille onkin vähän arveluttavaa, kun lapsilla ei vaatteissa juuri muuta eroa ole kuin värit. Jos pinkit ja vihreät vaatteet olisivat sekaisin, lapset ehkä herkemmin myös valitsisivat vaatteita sen perusteella, mitä itse haluavat, eikä omalle sukupuolelle "sopivia" vaatteita. Vanhemmilla on tietenkin tässä suurin vaikutus, joten jos poikasi joskus haluaa pinkkejä vaatteita, niin älä ihmeessä tuomitse :)

   Lainaa

  33. Tulos: +13 (35 ääntä)
   Pääskynen: Pointti onkin ehkä enemmän siinä, ettei yritä väkisin tunkea lastaan johonkin tiettyyn muottiin. Eli jos poika itse haluaa “poikamaisia” vaatteita, siinä ei ole mitään pahaa, mutta ei myöskään siinä, jos poika haluaakin pinkkejä röyhelöitä tai vaikka hameen. Siksi tuo vaatteiden jakaminen eri sukupuolille onkin vähän arveluttavaa, kun lapsilla ei vaatteissa juuri muuta eroa ole kuin värit. Jos pinkit ja vihreät vaatteet olisivat sekaisin, lapset ehkä herkemmin myös valitsisivat vaatteita sen perusteella, mitä itse haluavat, eikä omalle sukupuolelle “sopivia” vaatteita. Vanhemmilla on tietenkin tässä suurin vaikutus, joten jos poikasi joskus haluaa pinkkejä vaatteita, niin älä ihmeessä tuomitse
   En varmasti tuomitse en. Sinänsä hauskaa, että eikös tässä nyt nimenomaan tuomita tämä äiti joka haluaa tietyn värisen istuimen. Kyseessä nyt todennäköisesti on niin pieni ihmisen alku että hänelle henkilökohtaisesti ei ole mitään väliä minkä värisessä istuimessa sitä jököttää. Vai meinaatko nyt tosissas että tämä liila/pinkki istuin saattaisi alkaa ahdistamaan tätä (veikkaus) noin vuoden ikäistä vauvaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Pikkels: Tiiviste
   Siinäkin on ongelmansa, koska tutkimuksen tehneet tutkijat ovat tutkimuksessaan saaneet selville, että tytöt eivät ole immuuneja tyttöbakteereille. Oireet vain ovat lievemmät, kuin pojilla.

   Lainaa

  35. Seppo Saviniemi 1.4.2017 13:25
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Yksi ainoa oikea mielipide: Jos suututaan siitä, että joku haluaa tietynvärista tavaraa itselleen tai lapselleen, niin kyseessähän on oikein malliesimerkki siitä kuinka kaikkea pitää suvaita, KUNHAN mielipide on oikea. Sama kuin suututaan porukalla Sirpa Selänteelle, jonka mielestä naisen paikka on kotona. Sirpalla ei vissiin ole oikeutta mielipiteeseensä, koska se ei ole ns. oikea. En minäkään jaa näitä mielipiteitä, mutta nykyaikaisessa oikeusvaltiossa jokaisella pitää olla oikeus olla ihan sitä mieltä kuin itse haluaa, eikä kellään ole nokankoputtamista siihen.
   No nää on näitä. Kyllä, jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä vaikka se ei olisikaan "suosittu", mutta toisaalta ihan yhtä lailla muillakin on oikeus sanoa mitä mieltä ovat näiden toisten mielipiteistä. Jos menee mielipiteitään laukomaan julkisuuteen niin pitää myös ymmärtää, että siitä tulee palautetta. Totta on tosin sekin, että tämä palaute lähtee yleensä vähän hanskasta ja someväki voi olla kaivamassa talikkoja ja soihtuja esille heti kun joku uskaltaa sanoa vähänkin jotain "väärin".

   Lainaa

  36. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Yksi ainoa oikea mielipide: Jos suututaan siitä, että joku haluaa tietynvärista tavaraa itselleen tai lapselleen, niin kyseessähän on oikein malliesimerkki siitä kuinka kaikkea pitää suvaita, KUNHAN mielipide on oikea. Sama kuin suututaan porukalla Sirpa Selänteelle, jonka mielestä naisen paikka on kotona. Sirpalla ei vissiin ole oikeutta mielipiteeseensä, koska se ei ole ns. oikea. En minäkään jaa näitä mielipiteitä, mutta nykyaikaisessa oikeusvaltiossa jokaisella pitää olla oikeus olla ihan sitä mieltä kuin itse haluaa, eikä kellään ole nokankoputtamista siihen.
   On se jotenkin kumma kun aina kun puhutaan sananvapaudesta tai mielipiteenvapaudesta tai mistä vaan niin ei koskaan tajuta että tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja jokaisella on oikeus sanoa se. Siinä vaiheessa pitää vaan olla valmis siihen että jollakin saattaa olla eriävä mielipide ja että sinun mielipiteestäsi saatetaan ehkä jopa keskustella ... muiden mielipiteiden pohjalta. Mielipiteet ja ihmiset eivät elä tyhjiössä. Tässä Sirpa Selänne esimerkissä mielipide naisen paikasta on myös yhteiskunnallisesti merkittävä puheenaihe naisten oikeuksien ja vapauksien kannalta ja varsinkin julkisuuden henkilön lausumana ei ole yllättävää että siitä keskustellaan. Olisi kyllä mukava sanoa että ei olisi olemassa vääriä mielipiteitä, mutta ehkä niitä kuitenkin on, vähintään jollain tasolla. Kysymyksessä siitä, että pistääkö kinkun juuston alle vai päälle leivällään tuskin on oikeita tai vääriä mielipiteitä. Kysymyksessä siitä, että onko esim. varkaus moraalisesti tai laillisesti sallittua saattaa olla joko oikea tai väärä mielipide. Kyse on varmaan enimmäkseen siitä että miten jonkun ihmisen mielipide koskettaa kanssaihmisiä ja yhteiskuntaa. Koputin vähän nokkaa, sori.

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Myrkkymuratti: Se on varmaan se lila. Selkeä tyttöväri.
   Joo violetti on poikaväri.

   Lainaa

  38. Tulos: +7 (7 ääntä)
   hymyilin ääneen tv:lle ha hiv:lle :'DD onneks näitä toppeja on lisää, just mietin että mistähän saisin tälläsen. tilaan suoraan jo 15. mutta kaikkien pitäis olla erivärisiä.

   Lainaa

  39. Tulos: -9 (23 ääntä)
   jayekcy: On se jotenkin kumma kun aina kun puhutaan sananvapaudesta tai mielipiteenvapaudesta tai mistä vaan niin ei koskaan tajuta että tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja jokaisella on oikeus sanoa se. Siinä vaiheessa pitää vaan olla valmis siihen että jollakin saattaa olla eriävä mielipide ja että sinun mielipiteestäsi saatetaan ehkä jopa keskustella … muiden mielipiteiden pohjalta. Mielipiteet ja ihmiset eivät elä tyhjiössä. Tässä Sirpa Selänne esimerkissä mielipide naisen paikasta on myös yhteiskunnallisesti merkittävä puheenaihe naisten oikeuksien ja vapauksien kannalta ja varsinkin julkisuuden henkilön lausumana ei ole yllättävää että siitä keskustellaan. Olisi kyllä mukava sanoa että ei olisi olemassa vääriä mielipiteitä, mutta ehkä niitä kuitenkin on, vähintään jollain tasolla. Kysymyksessä siitä, että pistääkö kinkun juuston alle vai päälle leivällään tuskin on oikeita tai vääriä mielipiteitä. Kysymyksessä siitä, että onko esim. varkaus moraalisesti tai laillisesti sallittua saattaa olla joko oikea tai väärä mielipide. Kyse on varmaan enimmäkseen siitä että miten jonkun ihmisen mielipide koskettaa kanssaihmisiä ja yhteiskuntaa. Koputin vähän nokkaa, sori.
   rauhotu vähän. sinä oot jo miettimässä että onko varkaus oikein vai väärin, kun alkuperänen ilmoitus oli että joku tietty henkilö haluaa itselleen lilan turvaistuimen. ei oo varmaan hirveen vakavasta asiasta kyse. kaikki saa haluta just sen värisen istuimen ku parhaaksi näkee, kunhan on nyt jonkun värinen. vaikka kaikissa sateenkaaren väreissä. kyllä minäkin saan ostaa itselleni vaikka kirahvin, eikä se sinua pitäisi liikuttaa. sinä voit itse ostaa vaikka norsun, eikä minulla ole asiasta mielipidettä.

   Lainaa

  40. Yksi ainoa oikea mielipide 3.4.2017 17:06
   Tulos: +7 (21 ääntä)
   jayekcy: On se jotenkin kumma kun aina kun puhutaan sananvapaudesta tai mielipiteenvapaudesta tai mistä vaan niin ei koskaan tajuta että tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja jokaisella on oikeus sanoa se. Siinä vaiheessa pitää vaan olla valmis siihen että jollakin saattaa olla eriävä mielipide ja että sinun mielipiteestäsi saatetaan ehkä jopa keskustella … muiden mielipiteiden pohjalta. Mielipiteet ja ihmiset eivät elä tyhjiössä. Tässä Sirpa Selänne esimerkissä mielipide naisen paikasta on myös yhteiskunnallisesti merkittävä puheenaihe naisten oikeuksien ja vapauksien kannalta ja varsinkin julkisuuden henkilön lausumana ei ole yllättävää että siitä keskustellaan. Olisi kyllä mukava sanoa että ei olisi olemassa vääriä mielipiteitä, mutta ehkä niitä kuitenkin on, vähintään jollain tasolla. Kysymyksessä siitä, että pistääkö kinkun juuston alle vai päälle leivällään tuskin on oikeita tai vääriä mielipiteitä. Kysymyksessä siitä, että onko esim. varkaus moraalisesti tai laillisesti sallittua saattaa olla joko oikea tai väärä mielipide. Kyse on varmaan enimmäkseen siitä että miten jonkun ihmisen mielipide koskettaa kanssaihmisiä ja yhteiskuntaa. Koputin vähän nokkaa, sori.
   Voi kun keskusteltaisiinkin niistä mielipiteistä, mutta kun kritiikki osuu tasan tarkkaan aina mielipiteen ilmaisijaan. Sirpa Selännettähän on häntä itseään nimenomaan kritisoitu, eikä Sirpa Selänteen mielipidettä. Samalla tavalla aina kun Päivi Räsänen avaa suunsa, vastaus on suurin piirtein: "turpa kiinni hihhuli". Puhumattakaan lukuisista ja lukuisista some-kampanjista, joilla ollaan saatu ihmisiä mm. erotettua työstään mielipiteidensä vuoksi. On todella pelottavaa, että voimakkaimmin huutaville ihmisille on muodostumassa mielipidemonopoli, joka toimii jonkinlaisena kollektiivisena ajatuspoliisina. Maalaisjuntit hiljaa, kun sivistyneistö käy keskustelua.

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Väreillä on sukupuoli?

   Lainaa

  42. Tulos: +41 (45 ääntä)
   nauroin: Väreillä on sukupuoli?
   Aivan naurettava ajatus. Eiku...

   Lainaa

  43. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Ei tuossa ekassa mitään sen kummempaa kuin että tahtoo tiettyjä värejä, kuten kuka tahansa muu. Ehkä kyse ei ole fanaattisesta sukupuolijaottelusta, vaan siitä että itseä vain miellyttää punaiset, lilat ja hempeät sävyt. Nopeasti ilmaistuna “tyttövärit”. Enemmistö ihmisistä käyttää lapsillaan enimmäkseen sukupuolistereotyyppisiä vaatteita, oletteko huomanneet? Ongelmaksi se tulee siinä vaiheessa, jos tosissaan uskoo värien jotenkin vaikuttavan lapsen kehitykseen tai jotain sellaista… “Ei voi” taisi olla lähinnä vitsi tai keskustelun katkaisu. Mitä toisille kuuluu, minkä värisen turvaistuimen äiti haluaa. Useimmilla taitaa jonkinlaiset väritoiveet olla. Minäkin haluan keittiöön joko vihreän tai punaisen murretun sävyisen maton, en kelpuuta muita. Elänen siis punaviherkuplassa?
   Itselläni on kummilapsina tyttö, sekä poika ja voin kertoa, että vaikka onkin vähän jo tullut jotain muutakin kun sitä ainaista vaaleanpunaista ja vaaleansinistä, niin aika komeasti nämä edelleen menevät sillä väri jaottelulla, jolloin ei liiemmin ole varaa valita. Ja tytöille on paljon enemmän ja hienompia kuteita eri väreissä, kuin pojille. Itse vihaan pastellisävyjä ja olisi mukava ostaa kummilapsillekin jotain neutraaleja värejä, muttei mitään valkostakaan. Vaalean ruskeaa, harmaata ja mitä näitä nyt on, tytöille ehkä löytyy näistäkin, pojille ei.

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Just: Joo violetti on poikaväri.
   Violetti on maagiväri.

   Lainaa

  45. Tulos: +6 (6 ääntä)
   kunsj: Itselläni on kummilapsina tyttö, sekä poika ja voin kertoa, että vaikka onkin vähän jo tullut jotain muutakin kun sitä ainaista vaaleanpunaista ja vaaleansinistä, niin aika komeasti nämä edelleen menevät sillä väri jaottelulla, jolloin ei liiemmin ole varaa valita. Ja tytöille on paljon enemmän ja hienompia kuteita eri väreissä, kuin pojille. Itse vihaan pastellisävyjä ja olisi mukava ostaa kummilapsillekin jotain neutraaleja värejä, muttei mitään valkostakaan. Vaalean ruskeaa, harmaata ja mitä näitä nyt on, tytöille ehkä löytyy näistäkin, pojille ei.
   Löytyy kun etsii. Lindex ja kappAhl myy ainakin aika neutraaleja värejä lapsille.

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (2 ääntä)
   asdf: Violetti on maagiväri.
   Ja oranssi on noitaväri.

   Lainaa

  47. Tulos: +13 (13 ääntä)
   tuima: On ihmisillä liikaa aikaa kun pitää istuimetkin olla sävy sävyyn varmaan lapsen vaatteiden kanssa, viis turvallisuudesta.
   Eihän tässä kukaan turvallisuudesta olekaan tinkinyt! Vai sunko mielestä pinkki istuin ei voi olla turvallinen?

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Piti oikein googlata, tekeekö kukaan mustalila-turvaistuimia. Kyllä tekee.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: toppi, muovipussi, Lidl, turvaistuin, värit, sukupuoli, tyttöjen värit, koirat, nimi, kirpputori, kirppis, kirppari, kuva