Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Häähirviöt, osa 5

  Meinasin tämän takia heittää tietokoneen nurkkaan.
  Suurenna näkymä
  Häähirviöt, osa 5

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 86 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1265 (1461 ääntä)
   Tämä avioliitto tulee varmasti kestämään.

   Lainaa

  2. Tulos: +1207 (1399 ääntä)
   Syvimmät osanottoni Jounin puolesta.

   Lainaa

  3. Tulos: -51 (479 ääntä)
   "Laura ja Jouni" kuulostaa paremmalta, sujuvammalta.

   Lainaa

  4. mrmeeseeks 30.3.2017 1:51
   Tulos: +397 (461 ääntä)
   Lupaava alku häävalmistelujen kitkattomalle sujumiselle, kun tuommoinenkin asia aiheuttaa päänvaivaa. Siinähän lähettää sata kutsua, kun jokaisen kirjeen kohdalla pitää erikseen miettiä, kenen nimi laitetasn kirjakuoreen ensimmäiseksi. Voi kristuksen pyssyt, mitä ongelmia. Etenkin kun se nyt oli tekemässä vain ensimmäisen hääpalaverin esityslistaa, mihin ei olis mikään pakko laittaa ollenkaan pariskunnan nimiä, luulis kaasojen ja muiden juusojen tietävän, kenen häitä suunnitellaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +586 (662 ääntä)
   Ei sitten tullut mieleen Jounilta kysyä? Ei, vaan heti facesta hakemaan vastaus kaikkiin elämän suuriin kysymyksiin. :)

   Lainaa

  6. Esko Mörkö 30.3.2017 1:54
   Tulos: +1379 (1459 ääntä)
   Jouni ja Tiina kuulostaisi paremmalta ja varmaan tasapainoisemmalta.

   Lainaa

  7. Esko Mörkö 30.3.2017 1:55
   Tulos: +371 (431 ääntä)
   Jamppa: Ei sitten tullut mieleen Jounilta kysyä? Ei, vaan heti facesta hakemaan vastaus kaikkiin elämän suuriin kysymyksiin.
   Bridezillat ei kuule sulhaselta kysele...

   Lainaa

  8. Tulos: +156 (194 ääntä)
   Vähän tuntuu että tämän tyypin päivityksistä vois saada ihan oman osionkin tänne, jos kerta häätouhut vasta kunnolla käynnistymässä.. Melkoisen taitavasti luo ongelmaa jo nimien järjestyksestä niin tuskin aiheet heti loppuu.

   Lainaa

  9. Tulos: +174 (268 ääntä)
   Eiks etiketin mukaan naisen nimi tule aina ensin.

   Lainaa

  10. yövuorolainen 30.3.2017 2:32
   Tulos: +175 (219 ääntä)
   Jos hommat tyssää noin pieneen asiaan, niin häistä ei kyllä tule yhtään mitään.

   Lainaa

  11. Tulos: +499 (547 ääntä)
   Esko Mörkö: Jouni ja Tiina kuulostaisi paremmalta ja varmaan tasapainoisemmalta.
   Tai vaihtoehtoisesti ihan vain pelkkä "Laura". Onhan se mukavampaa kun voi ilmaista asian ihan vain yhdellä sanalla kolmen sanan sijasta. Ei jää kenellekään epäselväksi kuka on juhlien tärkein ihminen.

   Lainaa

  12. Tulos: +287 (339 ääntä)
   mandi: “Laura ja Jouni” kuulostaa paremmalta, sujuvammalta.
   Makuasia, mutta ei. Juurikin tuon "ja" sanan vuoksi. Ja Jo on työläämpi tavupari kuin Ja La. Mitä mä teen elämälläni.

   Lainaa

  13. Tulos: +183 (201 ääntä)
   Olisi vain mennyt katsomaan sitä Netflixiä. Ja chillannut.

   Lainaa

  14. Tulos: +204 (226 ääntä)
   Laura, Netflixin avaaminen olisi kyllä tuossa tilanteessa se kaikkein fiksuin vaihtoehto. Harvoin se niin päin menee, mutta nyt kyllä kuulostaa siltä.

   Lainaa

  15. Maistraatti 30.3.2017 6:56
   Tulos: +237 (257 ääntä)
   Tämä on yksi niitä hetkiä, jolloin naimisiin meno maistraatissa ilman erityisempiä juhlallisuuksia tuntuu erittäin hyvältä päätökseltä.

   Lainaa

  16. Brangelina 30.3.2017 7:14
   Tulos: +219 (271 ääntä)
   Mitä, eikö Laura vielä ole keksinyt hääparilleen henkilöiden identiteetit kadottavaa yhteisnimeä, mallia Brangelina? Jola, Lajo, Laujo, Joula, tai Joura. Launi olisi ehkä paras, alkaa kuitenkin Lauralla ja hän saa kolme kirjainta, kun panostaa häihin enemmän. Näin Lauran ja Jounin mielipiteitä ei enää erottaisi toisistaan kukaan, ja Laura saa rauhassa päättää kaikesta, kun Jouni on niputettu heidän parisuhteensa hiljaiseksi sivupersoonaksi. Ps. Naisille muuten oikeasti joka hääkaupassa hoetaan, että häät ovat naisen elämän tärkein päivä ja morsian on päivän tärkein ihminen. Selvästi osa meistä naisista sitten itsekin luulee näin...

   Lainaa

  17. Tulos: +46 (78 ääntä)
   pikku myy: Eiks etiketin mukaan naisen nimi tule aina ensin.
   Kyllä.

   Lainaa

  18. Tulos: +46 (66 ääntä)
   Jos ois kysyny guuglelta, ei ois tarvinnu kirjottaa noin pitkää tekstiä. Tässähän tulee houkutus liittyä kys. ryhmään, vaikka omista häistä on jo vuosia.

   Lainaa

  19. Tulos: +18 (58 ääntä)
   Juuri tässä mietin eilen, että toivottavasti mua ei ikinä kosita ja jos kositaan niin naimisiinmeno suoritetaan maistraatissa mahdollisimman matalalla profiililla.

   Lainaa

  20. Arthur Brown 30.3.2017 8:04
   Tulos: +27 (85 ääntä)
   pikku myy: Eiks etiketin mukaan naisen nimi tule aina ensin.
   Mitä vikaa esim. aakkosjärjestyksessä on?

   Lainaa

  21. Pelastajasi 30.3.2017 8:14
   Tulos: +53 (129 ääntä)
   Juokse Jouni vielä kun voit. Juokse äläkä katso taaksesi.

   Lainaa

  22. Tulos: +18 (34 ääntä)
   Huh: Jos ois kysyny guuglelta, ei ois tarvinnu kirjottaa noin pitkää tekstiä. Tässähän tulee houkutus liittyä kys. ryhmään, vaikka omista häistä on jo vuosia.
   Valitettavasti ryhmään ei taida päästä liittymään tällä hetkellä. Ottavat vain 6000 jäsentä ja jono odottamassa vapautuvia paikkoja on varmaan aika pitkä.

   Lainaa

  23. Tulos: +44 (104 ääntä)
   Paremmin sopis 'Jouni ja kuka tahansa paitsi Laura'. Mutta jos ei voi perua, sitten 'Jone ja se kalkkuna'.

   Lainaa

  24. Tulos: +15 (39 ääntä)
   Jamppa: Ei sitten tullut mieleen Jounilta kysyä? Ei, vaan heti facesta hakemaan vastaus kaikkiin elämän suuriin kysymyksiin.
   Uskoisin, että jos kysyi niin vastaus oli todennäköisesti luokkaa "Ei sillä mulle niin väliä ole" ja jos ei kysynyt niin tuskin avioliitto siihen kaatuu.
   Jamppa: Ei sitten tullut mieleen Jounilta kysyä? Ei, vaan heti facesta hakemaan vastaus kaikkiin elämän suuriin kysymyksiin.
   Uskoisin että jos kysyi niin vastaus oli luokkaa "Ei sillä mulle niin väliä ole" ja jos ei kysynyt niin ei se avioliitto siihen kaadu.

   Lainaa

  25. Tulos: +56 (108 ääntä)
   En tule koskaan ymmärtämään tätä pääasiassa naisten ajattelu tapaa häistä että pitää itse ilmeisesti pääasiassa yksin järjestää ja päättää kaikesta sekä mennä tilaan jossa hän on kaikkein tärkein ja kirkkain tähti koko juhlissa, miten se sulhanen niin unohtuu kokomaan kun kyllähän se on yhtälailla molempien juhla? Kyllä sääliksi käy näiden sulhasia.

   Lainaa

  26. Rampe&Naukkis 30.3.2017 9:39
   Tulos: +3 (41 ääntä)
   Jounin tilassa istuisin hiljaa nurkassa, kalja ja poppikset valmiina, tulevaan hajontaan varautuen korvatulpat valmiina.

   Lainaa

  27. Tulos: +86 (102 ääntä)
   Arthur Brown: Mitä vikaa esim. aakkosjärjestyksessä on?
   Itse unohtaisin kaikki järjestykset ja etiketit ja tekisin ihan niin kun itseä huvittaa! Meidän häät, me päätetään etiketti eikö niin?

   Lainaa

  28. Morsian2017 myös 30.3.2017 10:08
   Tulos: -7 (141 ääntä)
   Tuo ryhmä on olemassa juuri sitä varten, että voidaan kysyä, mitä vaan mieleen juolahtaa! :) Tyhmiä kysymyksiä ei ole! Häät ovat kuitenkin monelle (toivottavasti) "once in a lifetime" -juttu, joten on ihan ymmärrettävää, jos halutaan kysellä perusteellisesti kaikesta ja halutaan, että kaikki sujuu hyvin! Tuossakin kuitenkin etiketti, niin onhan se hyvä tarkistaa! Google varmasti voisi antaa vastauksen etiketin mukaan, mutta jotkut muut morsiamet ovat voineet laittaa toisin ja siinä saa vahvistusta siihen, ettei ole höhlää tehdä etiketin vastaisesti! Mutta tää oli vaa mun mielipide. :D

   Lainaa

  29. Tulos: +71 (85 ääntä)
   Jamppa: Ei sitten tullut mieleen Jounilta kysyä? Ei, vaan heti facesta hakemaan vastaus kaikkiin elämän suuriin kysymyksiin.
   Tai sitten Jouni on jo ilmaissut, ettei häntä vois vähempää moinen turhanpäivänen höyryäminen kiinnostaa :D

   Lainaa

  30. Tulos: -80 (148 ääntä)
   "Panostaa häihin enemmän" Mistä vetoa, että sulhanen maksaa kuitenkin kaikki kulut?

   Lainaa

  31. Tulos: +26 (52 ääntä)
   yövuorolainen: Jos hommat tyssää noin pieneen asiaan, niin häistä ei kyllä tule yhtään mitään.
   Avioliitosta puhumattakaan.

   Lainaa

  32. Tulos: -13 (51 ääntä)
   Juuri tän takia mentiin Vegasissa naimisiin. Ei mitään turhaa stressiä järjestelyistä, pelkkää hauskaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +70 (74 ääntä)
   No on pahempiakin bridezilloja täällä nähty... tyhmä kysymys ehkä mutta voin kuvitella että tää morsian on enemmänkin silleen "häät on pakko järjestää kun se menee niin ja stressaa ja kaikki sukulaiset tulee ja puhuu."

   Lainaa

  34. Tulos: +88 (134 ääntä)
   Kommenteissa näkee taas, miten ihmisillä ei ole kokemusta siitä, miten stressi (mikä sen aiheuttaakaan) voi vaikuttaa pääkoppaan. Kaikki pienetkin päätökset muuttuvat järkäleiksi, joita ei tuosta vaan siirretäkään - ja muutenkin päätöksentekokyky hajoaa täysin, stressin takia. Ja se, että sulhaselta ei saa kunnon vastauksia, muuttuu raivostuttavaksi (myös kaason mielestä). Nimim. kaaso, joka lähti ihan mielellään pois häämylläkästä noutamaan toiseen kaupunkiin jäänyttä sukkanauhaa kaksi päivää ennen häitä.

   Lainaa

  35. Tulos: +74 (100 ääntä)
   Minuu vituttaa ihmiset jotka sysää kaiken tai ainakin suuren vastuun häiden järjestelystä kaasoille ja bestmaneille. Ne on SUN bileet, miks jonkun sun kaveris pitäis olla kiinnostunut vääntämään sun hääkansiotas ja post-it lappujas? Voin kertoa että omat hääni suunnittelee ja toteuttaa minä SEKÄ puolisoni. En ymmärrä myöskään miehiä joiden ainoa tehtävä häissä on ilmestyä paikalle. Okei useimpaa ei kiinnosta serviettien väri tai nimien järjestys kutsussa, mutta luulisi heidänkin ymmärtävän että häät saattaa olla sille toiselle osapuolelle niin iso asia että jaksavat nyökytellä vieressä että joo on toi liian lohenpunainen, otetaan vaan se pinkeän pinkki.

   Lainaa

  36. Tulos: +11 (57 ääntä)
   Kumpikin on huonoja. Vaikka Jonna & Jouni sointuisi paremmin tai vaikka Jouni&Käsi tässä tapauksessa.

   Lainaa

  37. Saku Nauriskäki 30.3.2017 12:20
   Tulos: +9 (49 ääntä)
   Esko Mörkö: Jouni ja Tiina kuulostaisi paremmalta ja varmaan tasapainoisemmalta.
   Sanoisin, että vielä paremmalta kuulostaisi "Jouni + yhden hengen lippu Aruballe, pelkkä meno".

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (36 ääntä)
   Mameha: Tai sitten Jouni on jo ilmaissut, ettei häntä vois vähempää moinen turhanpäivänen höyryäminen kiinnostaa
   Nimenomaan, itsekin veikkaan että Jounin vastaus olisi: "ihan sama". Sitten Laura olisi voinut ilman huonoa omaatuntoa pistää oman nimensä ekaksi, kuten halusikin, sen sijaan että tekee itsestään ja häistään numeroa FB:ssä.

   Lainaa

  39. keijonnappi 30.3.2017 12:53
   Tulos: +21 (41 ääntä)
   Morsiamen nimi tulee aina ensin. Kirjastosta voi käydä lainaamassa suomalaisia vinkkikirjoja häiden järjestämiseen.

   Lainaa

  40. Tulos: -3 (37 ääntä)
   Ironinen loppuelämän aloitus, joka kuitenkin on yhteiskunnassa aika tavallista: Suunnittele häitäsi yksin. :D :D

   Lainaa

  41. Tulos: -17 (39 ääntä)
   Voi miesraukkaa..ajattele vielä..

   Lainaa

  42. Tulos: -10 (28 ääntä)
   Mameha: Tai sitten Jouni on jo ilmaissut, ettei häntä vois vähempää moinen turhanpäivänen höyryäminen kiinnostaa
   Suhde tulee varmasti kestämään todella pitkään kun vastakohdat sinne astelevat :D

   Lainaa

  43. Morsian itsekin 30.3.2017 14:24
   Tulos: -50 (102 ääntä)
   mrmeeseeks: Lupaava alku häävalmistelujen kitkattomalle sujumiselle, kun tuommoinenkin asia aiheuttaa päänvaivaa. Siinähän lähettää sata kutsua, kun jokaisen kirjeen kohdalla pitää erikseen miettiä, kenen nimi laitetasn kirjakuoreen ensimmäiseksi. Voi kristuksen pyssyt, mitä ongelmia. Etenkin kun se nyt oli tekemässä vain ensimmäisen hääpalaverin esityslistaa, mihin ei olis mikään pakko laittaa ollenkaan pariskunnan nimiä, luulis kaasojen ja muiden juusojen tietävän, kenen häitä suunnitellaan.
   Tutustuppa etiketteihin. Ei ole ihan sama missä järjestyksessä nimet laitetaan vaikka kutsuihin. Ellet sitten halua näyttää kaikille oman sivistyksesi tasoa ja olla ottamatta asioista selvää. Entäpä mr & mrs. En ole koskaan törmännyt että noita käytettäisiin toisinpäin. Häissä on monia etikettejä, joita kaikki ei tiedä tai tule ajatelleeksi. Kysymys on aivan relevantti, eikä tässä ole edes mitään "mokan" aineksia. On Feissarimokissa nykyään rima alhaalla jos tämä on jonkun mielestä tänne sopivaa ainesta.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (55 ääntä)
   "Minun nimi ensin koska hoidan enimmän osan hääjärjestelyistä", voi nyt helevetin helevetti! @Jouni: Juokse, juokse kuin arotuuli. Juokse kunnes jalkasi eivät enää kanna. "Auttakaa sekopäätä", no ainakin se meni oikein.

   Lainaa

  45. Tulos: -4 (32 ääntä)
   Muistin jälleen miksi en halua naimisiin :)

   Lainaa

  46. Tulos: -2 (42 ääntä)
   Öhhh.. ihanaa tämä Häät-ryhmän puolustus vertaistuki-sanan varjolla.. Jouni and other dudes tässä sitä vertaistukea tarvisi :D

   Lainaa

  47. Tulos: +54 (72 ääntä)
   Morsian2017 myös: Tuo ryhmä on olemassa juuri sitä varten, että voidaan kysyä, mitä vaan mieleen juolahtaa! Tyhmiä kysymyksiä ei ole! Häät ovat kuitenkin monelle (toivottavasti) “once in a lifetime” -juttu, joten on ihan ymmärrettävää, jos halutaan kysellä perusteellisesti kaikesta ja halutaan, että kaikki sujuu hyvin! Tuossakin kuitenkin etiketti, niin onhan se hyvä tarkistaa! Google varmasti voisi antaa vastauksen etiketin mukaan, mutta jotkut muut morsiamet ovat voineet laittaa toisin ja siinä saa vahvistusta siihen, ettei ole höhlää tehdä etiketin vastaisesti! Mutta tää oli vaa mun mielipide.
   Siis onko häiden valmistelupalaverin asialistallekin oma etiketti? Otattekohan te ihmiset vähän liian vakavasti nämä asiat...

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (41 ääntä)
   Mar1ann4: Tämä avioliitto tulee varmasti kestämään.
   Epäilen että Jouni vaihdetaan ennen bileitä, koska se ei sovi äänteellisesti Lauran kanssa. Kummassakin hankala diftongi. Mikko tai Vesa

   Lainaa

  49. Tulos: +14 (40 ääntä)
   Sinttu: Siis onko häiden valmistelupalaverin asialistallekin oma etiketti? Otattekohan te ihmiset vähän liian vakavasti nämä asiat…
   Vakavamminhan pirskeet otetaan kuin avioliitto, etkö tuota tiennyt? Ja värikoodikin on aina sulhasta tärkeämpi.

   Lainaa

  50. Tulos: +42 (62 ääntä)
   just: “Panostaa häihin enemmän” Mistä vetoa, että sulhanen maksaa kuitenkin kaikki kulut?
   Elätkö 1950-luvun agraariyhteiskunnassa? Perinteisesti morsiamen vanhemmat maksoivat kaiken, mutta nykyään pari itse maksaa. Naisilla on parempi koulutus ja korkeampi työllisyysaste, teepä siitä päätelmiä.

   Lainaa

  51. Aromaterapia 30.3.2017 16:16
   Tulos: +28 (40 ääntä)
   Kaaso: Valitettavasti ryhmään ei taida päästä liittymään tällä hetkellä. Ottavat vain 6000 jäsentä ja jono odottamassa vapautuvia paikkoja on varmaan aika pitkä.
   Jehovatkin aina välillä nostaa taivaspaikkakiintiöö ku entine jää pieneks

   Lainaa

  52. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Kaaso: Valitettavasti ryhmään ei taida päästä liittymään tällä hetkellä. Ottavat vain 6000 jäsentä ja jono odottamassa vapautuvia paikkoja on varmaan aika pitkä.
   Musertavaa, kuinka kestän tämän?

   Lainaa

  53. Tulos: -4 (34 ääntä)
   Nyt pieni hiljainen hetki Jounin muistolle.

   Lainaa

  54. Tulos: +48 (66 ääntä)
   Lilliska: Kommenteissa näkee taas, miten ihmisillä ei ole kokemusta siitä, miten stressi (mikä sen aiheuttaakaan) voi vaikuttaa pääkoppaan. Kaikki pienetkin päätökset muuttuvat järkäleiksi, joita ei tuosta vaan siirretäkään – ja muutenkin päätöksentekokyky hajoaa täysin, stressin takia. Ja se, että sulhaselta ei saa kunnon vastauksia, muuttuu raivostuttavaksi (myös kaason mielestä). Nimim. kaaso, joka lähti ihan mielellään pois häämylläkästä noutamaan toiseen kaupunkiin jäänyttä sukkanauhaa kaksi päivää ennen häitä.
   Kysyn: miksi häistä pitää rakentaa niin hankalat ja monimutkaiset, että lähipiiri ja puoli sukua tiputtaa stressin takia hiukset päästään viikkoa ennen juhlia? Työstressi riittää useimmille, miksi juhlia pitää stressata vuosikausia etukäteen? Tässä häiden valmistelulista: - kutsu kenet haluat, älä velvollisuudentunnosta niitä, joiden kanssa et ole tekemisissä muutenkaan. Kutsut voi muotoilla tietokoneella ja kopioida kopiokoneella. Niitä ei tarvitse kirjoittaa käsin. Ketään ei kiinnosta, onko kannessa morsiamen omin käsin prässikuivaama kesäkukka pellolta, jonka laidalla pari tapasi lavatansseissa. Kutsu menee roskiin kumminkin. - varaa paikka ja henkilö, jolla on lupa vihkiä teidät / varaa kirkko. Katso paikka, joka pystyy tarjoamaan kahvit, lautaset, haarukat ja kupit paikan päällä. Pyydä paikan omistajaa laittamaan pöydille valkeat liinat. Maksa paikan siivoamisesta aamulla, ketään ei kiinnosta sinun juhliesi siivoaminen seuraavana päivänä. - tilaa ruokaa. Ruuan tekeminen itse 150 ihmiselle ei kannata ilman ravintolakokin kokemusta. Toisaalta, jos noudatit ekaa ohjetta, voit toki yrittää tehdä ruokaa 15 vieraalle. - tilaa kahvin oheen tarpeeksi iso kakku ja pipareita, jos et itse ole kondiittori. - jos haluat, osta alkoholipitoista juotavaa. - hanki oma puku. Älä stressaa puolisosi puvusta. Äläkä varsinkaan vieraiden asuista. - tilaa morsiuskimppu ja jotain värikästä kukkaa juhlapöytiin. - varaa kampaaja, jos haluat. - hankkikaa sormukset. - jos haluat hyviä kuvia, varaa valokuvaaja. Jos haluat parempia kuvia, kerää sukulaisten vanhat näpsykamerat lainaan ja pistä sisään mustavalkofilmi. Kehitä kuvat jälkeenpäin. - tee jonnekin itunesiin tai spotifyyn itse illan musalistaksi pari listaa: chilliä taustamusaa ja biletanssilista. vaihda lista kahvin jälkeen ja nosta volaa illan mittaan - juhli - lähetä juhlien jälkeen kiitoskortit. voi olla joku niistä kuvista, joita joku otti juhlissanne. Stress: minimal. Ja kun jätät ostamatta hääkrääsät ja muistokellot vieraille, voit maksaa siivoamisesta, ruuasta ja paikasta.

   Lainaa

  55. Kirjautuminen epäonnistui 30.3.2017 19:26
   Tulos: +70 (76 ääntä)
   Perinteen mukaan morsiamen nimi ensin - häiden jälkeen sitten ensin herran ja sitten rouvan nimi. Esim. jos lähetät avioparille kirjeen, niin kirjoitat Jouni ja Laura. Mutta tuskin nykypäivänä näistä kukaan välittää. Eikä sitä ainakaan pidetä välttämättömänä yleissivistyksenä, kuten joku tuossa ylempänä vihjaili... Rouvaa muuten voi tituleerata myös miehensä nimellä tai tittelillä - esim. Rouva Jouni Nieminen, tai Rouva maisteri Nieminen. Tai siis "voi" imperfektissä. Joskus 50-luvulla. Vanhoja käytösoppaita on hauska lukea :D Tänäänkin olen unohtanut vaihtaa aamupäiväpuvun iltapäiväpuvuksi.

   Lainaa

  56. Kirjautuminen epäonnistui 30.3.2017 19:40
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Avainsanat: "ulkona on kylmä"... :-o

   Lainaa

  57. Toinen morsian 30.3.2017 20:48
   Tulos: -37 (71 ääntä)
   Hääpäivä on useimmille meistä yksi elämän tärkeimmistä päivistä - päivä johon panostetaan aikaa ja rahaa, koska halutaan juhlistaa rakkautta tärkeiden ihmisten kanssa. Ja koska päivään panostetaan, niin luonnollisesti halutaan, että asiat menisivät etiketin mukaan oikein, vaikka rennot ja mukavat juhlat haluttaisiinkin. Tuo FB-ryhmä on luotu juuri näitä pähkäilyjä varten - eiköhän pidetä keskustelut jatkossa siellä sääntöjen mukaisesti eikä jaeta niitä tänne. Mielestäni Feissarimokat ainesta on enemmänkin siinä tyypissä, joka on jäsenenä tuolla foorumilla ja kokee aiheelliseksi/oikeudekseen jakaa asioita täällä.

   Lainaa

  58. Jalopuutoukka 30.3.2017 21:09
   Tulos: +2 (30 ääntä)
   Muu: Elätkö 1950-luvun agraariyhteiskunnassa? Perinteisesti morsiamen vanhemmat maksoivat kaiken, mutta nykyään pari itse maksaa. Naisilla on parempi koulutus ja korkeampi työllisyysaste, teepä siitä päätelmiä.
   Ja silti naisten tulot ovat merkittävästi pienemmät kuin miehillä. "Naisen euro on 83 senttiä." Tee siitä päätelmiä.

   Lainaa

  59. Tulos: -8 (66 ääntä)
   Ihmettelenpä vaan näiden kommenttien kirjoittajien tunne-elämän tasoa. Ressaantunu morsian kysyy kysymyksen, ja tästä lähdetään haukkumaan, että liitto ei kestä. Mitä hittoa oikeesti. Meneekö teillä itsellänne niin huonosti parisuhteessa, että tämmöseen aiheeseen pitää toinen tulla haukkumaan pystyyn. Onko niin väärin, et jollekulle häät on niin tärkeä asia, et haluaa niiden olevan täydelliset???

   Lainaa

  60. Lasse Viren 31.3.2017 0:04
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Oisko iha vaa Lare ja Jone?

   Lainaa

  61. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Veikko Ja Ilpo! Kitteelä tavataa vua jos onni suap.

   Lainaa

  62. Tulos: -1 (23 ääntä)
   Käsittääkseni järjestys riippuu siitä kumman sukulaisille kortti lähetetään. Miehen sukulaisille miehen nimi ensin, naisen sukulaisille naisen nimi ensin. Ainakin omasta mielestä tuo on loogista.

   Lainaa

  63. Tulos: +20 (38 ääntä)
   Jaa, minäkin olen kyllä sitä mieltä, että aika pieni "moka" tämä on. Olen stressaantuvaa sorttia ja hermostun helposti vastaavista pikkuasioista. Se ei tarkoita, että minulla olisi niistä pakkomielle tai pitäisin niitä yleensä niin tärkeinä, joskus vaan aivot jumittaa väärälle vaihteelle.

   Lainaa

  64. Asiasta jotain tietävä 31.3.2017 9:26
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Aromaterapia: Jehovatkin aina välillä nostaa taivaspaikkakiintiöö ku entine jää pieneks
   Ei pidä paikkaansa. Se on aina ollut se sama, mikä mainitaan raamatussa, 144 000. Mutta sehän ei ole sama kuin pelastuvien määrä, jota ei ole raamatussa määritelty sen tarkemmin. Siellä puhutaan vain "suuresta joukosta, jota kukaan ei kyennyt laskemaan". Herää kysymys, miksi muissa raamattuun perustuvissa uskonnoissa taivaspaikkoja on niin paljon, kun raamatussa on selvästi se luku mainittu.

   Lainaa

  65. Tulos: +2 (32 ääntä)
   Brangelina: Kysyn: miksi häistä pitää rakentaa niin hankalat ja monimutkaiset, että lähipiiri ja puoli sukua tiputtaa stressin takia hiukset päästään viikkoa ennen juhlia? Työstressi riittää useimmille, miksi juhlia pitää stressata vuosikausia etukäteen? Tässä häiden valmistelulista: - kutsu kenet haluat, älä velvollisuudentunnosta niitä, joiden kanssa et ole tekemisissä muutenkaan. Kutsut voi muotoilla tietokoneella ja kopioida kopiokoneella. Niitä ei tarvitse kirjoittaa käsin. Ketään ei kiinnosta, onko kannessa morsiamen omin käsin prässikuivaama kesäkukka pellolta, jonka laidalla pari tapasi lavatansseissa. Kutsu menee roskiin kumminkin. - varaa paikka ja henkilö, jolla on lupa vihkiä teidät / varaa kirkko. Katso paikka, joka pystyy tarjoamaan kahvit, lautaset, haarukat ja kupit paikan päällä. Pyydä paikan omistajaa laittamaan pöydille valkeat liinat. Maksa paikan siivoamisesta aamulla, ketään ei kiinnosta sinun juhliesi siivoaminen seuraavana päivänä. - tilaa ruokaa. Ruuan tekeminen itse 150 ihmiselle ei kannata ilman ravintolakokin kokemusta. Toisaalta, jos noudatit ekaa ohjetta, voit toki yrittää tehdä ruokaa 15 vieraalle. - tilaa kahvin oheen tarpeeksi iso kakku ja pipareita, jos et itse ole kondiittori. - jos haluat, osta alkoholipitoista juotavaa. - hanki oma puku. Älä stressaa puolisosi puvusta. Äläkä varsinkaan vieraiden asuista. - tilaa morsiuskimppu ja jotain värikästä kukkaa juhlapöytiin. - varaa kampaaja, jos haluat. - hankkikaa sormukset. - jos haluat hyviä kuvia, varaa valokuvaaja. Jos haluat parempia kuvia, kerää sukulaisten vanhat näpsykamerat lainaan ja pistä sisään mustavalkofilmi. Kehitä kuvat jälkeenpäin. - tee jonnekin itunesiin tai spotifyyn itse illan musalistaksi pari listaa: chilliä taustamusaa ja biletanssilista. vaihda lista kahvin jälkeen ja nosta volaa illan mittaan - juhli - lähetä juhlien jälkeen kiitoskortit. voi olla joku niistä kuvista, joita joku otti juhlissanne. Stress: minimal. Ja kun jätät ostamatta hääkrääsät ja muistokellot vieraille, voit maksaa siivoamisesta, ruuasta ja paikasta.
   Haha saapas sen kuulostamaan helpolta :D Varsinkin kun jokaisen simppelin kohdan kohdalla on itse pähkäillyt ja stressaillut jos mitä. Sormusta metsästettiin kuukausia koska mieluista ei löytynyt, pukuja soviteltiin kerran jos toisenkin... Jopa kirkon varaamisesta sai jännitystä aikaan, että saako sopivat vihkiajan. Voihan häiden suunnittelun toki ottaa rennostikin, mutta jos ei halua ihan mitä tahansa sormusta kantaa loppuikäänsä mukanaan tai haluaa häistään oman näköisensä, niin siinä voi matkan varrella iskeä stressi jos toinenkin jos on stressaavaa sorttia.

   Lainaa

  66. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Nainen: Juuri tässä mietin eilen, että toivottavasti mua ei ikinä kosita ja jos kositaan niin naimisiinmeno suoritetaan maistraatissa mahdollisimman matalalla profiililla.
   Tiedäthän että kosintaan ei ole pakko vastata myönteisesti? :) Minä ainakin sain sellaisen käsityksen tuosta kommentistasi että et missään nimessä halua että sinua kositaan, mutta jos niin pääsee käymään, minimoit vahinkot järjestämällä mahdollisimman yksinkertaiset häät :D

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Asiasta jotain tietävä: Ei pidä paikkaansa. Se on aina ollut se sama, mikä mainitaan raamatussa, 144 000. Mutta sehän ei ole sama kuin pelastuvien määrä, jota ei ole raamatussa määritelty sen tarkemmin. Siellä puhutaan vain “suuresta joukosta, jota kukaan ei kyennyt laskemaan”. Herää kysymys, miksi muissa raamattuun perustuvissa uskonnoissa taivaspaikkoja on niin paljon, kun raamatussa on selvästi se luku mainittu.
   Tuolla lukemalla jehovantodistajat viittaavat ilmestyskirjassa olevaan kohtaan, joka selkeästi kertoo juutalaisista, eikä jehovantodistajien orjaluokasta, niinkuin te opetatte. Ilm. 7: 4-8 Jehovien orjaluokassa ei taida olla noita sukukuntia kauheen voimakkaasti läsnä? Mutta nyt kun lähdettiin näitä jehovantodistajia penkomaan, niin otetaan mukaan muutama muukin koominen yksityiskohta lahkon historiasta: Lahkolla kun on ollut tapana julistaa ennustuksia tulevasta. Valitettavasti yksikään niistä ei ole toteutunut. Yleensä ennustukset viittaavat tulevaan Harmagedonin taisteluun ja maailmanloppuun. Jos seura on Jumalan joku ainoa puhetorvi, niin ennustusten pitäisi tietenkin olla toteutuneet. Mutta jos ennustukset eivät ole toteutuneet, niin sitten raamatusta voidaan löytää kohta joka kertoo jehovien olevan väärä profeetta. 5 Moos. 18: 21-22 - Russel ilmoitti, että vuonna 1914 Jumalan valtakunta on tähän mennessä perustettu maan päälle. - Uskovat (jehovan todistajat) otetaan tänä vuonna (1914) taivaaseen - Jerusalem ei ole enää pakanoiden tallattavana, vaan Israel palaa maahan. - Israel kääntyy Jehovantodistajaksi. - Harmagedonin sota tulee päättymään vuonna 1914 lokakuussa. Russel oli väärä profeetta. Kun 1914 arvaus meni pieleen, siirsi Russel maailmanloppua vuoteen 1915. Jehovan todistajien kirja: Aika on lähellä, myöh suom, painos s. 281. Myöhemmin Russel ennusti maailmanlopun tulevan 1918, aiemmat 1914 ennustukset kätevästi vain siirrettiin pari vuotta myöhemmäksi. Patriarkat nousevat kuolleista 1925. Ennustuksen laati Rutherford. Rutherford oli väärä profeetta. (Miljoonat, jotka nyt elävät, eivät kuole koskaan, 1920. sivu 65) 1925 olikin saatanasta, mutta loppu tulee silti pian. Tässä vaiheessa seura hommasi Kaliforniasta loistohuvilan, johon ylösnousevat patriarkat pääsevät asumaan. Sillä aikaa kun patriarkat ovat matkalla, voi seuran johtaja Rutherford asustella siellä. Asunto myytiin kuitenkin pois pian Rutherfordin kuoleman jälkeen, eivätkä patriarkat koskaan asuneet siellä. Loppu tulee 1975. Kaikki todisteet puhuvat siitä. Epäilijät epätieteellisiä. (Herätkää! 8.12. 1968 s.20) Jumala tuhoaa tämän ihmiskuntaa halveksivan turmeltuneen järjestelmän vain muutaman vuoden kuluttua. Herätkää! 8.12.1968 s. 11. Ei kannata enää hankkia koulutusta ja vartiotorniseura on kuullut huhuja veljistä, jotka ovat myyneet kotinsa ja omaisuuttansa ja lahjoittaneet rahat vartiotorniseuralle. Vartiotorniseura suosittelee. (Valtakunnan palvelus, Kesäkuu 1974 s. 3) Ei tullut loppu tuolloin. Taas vartiotorniseura todisti olevansa väärä profeetta. Lisäksi ahne, joka ajaa jäseniänsä taloudelliseen kurjuuteen. 1999. Kaikki lähetystyö loppuu 20. vuosisadan loppuun mennessä. (Vartiotorni 1.1. 1989 s. 12) Omalle ovelle on kyl koputeltu tuonkin jälkeen. Otteet kirjasta "Vartiotorni Valtakunta uudessa valossa" - Pasi Turunen

   Lainaa

  68. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Tärkein vinkki onnistuneisiin häihin on onnistunut Viron reissu. Kun vieraat eivät muista mitään seuraavana aamuna myös häämokat ovat unohtuneet.

   Lainaa

  69. Tympääntynyt 31.3.2017 12:29
   Tulos: +1 (41 ääntä)
   Oon ite kyseisessä ryhmässä ja moni pohtii näitä asioita. Ei oo mikää erikoinen kysymys kummin ne nimet tulee. Itsekkin sitä silloin alussa pohdin. En käsitä miks tää on jaettu feissarimokiin, saatikka miks ihmiset nauraa tälle ku iha perus kysymyksiä mitä ryhmässä käydään läpi :( sitäpaitsi joko lähettäjä tai feissarimokat on poistanut aloituksesta kaikki naamat, mitkä oleellisesti kertoo kirjoituksen sävyä. Käy sääliksi aloittajaa.

   Lainaa

  70. Tulos: -18 (44 ääntä)
   Jalopuutoukka: Ja silti naisten tulot ovat merkittävästi pienemmät kuin miehillä. “Naisen euro on 83 senttiä.” Tee siitä päätelmiä.
   Paitsi että tuo on ihan höpöpuhetta. Jos naisena haluat eurosi olevat enemmän kuin 83 senttiä, kouluttaudu sen sairaanhoitajan sijaan vaikkapa insinööriksi. Kappas kummaa tulot ovatkit yhtä suuret kuin sillä työkaverimiehellä. Mutta eihän tätä saa ääneen sanoa. Pitää vaan tuijottaa kaikkien naisten keskiarvopalkkaa ja verrata sitä kaikkien miesten keskiarvopalkkaan ottamatta huomioon asioita palkkaeron takana. Uhriudutaan sitten ja valitetaan epätasa-arvosta, vaikka nykypäivänä jokaisella naisella on täysi oikeus hakeutua tuottavammille aloille.

   Lainaa

  71. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Laura, sulje silmäsi ja hengitä syvään pari kertaa. Avaa silmäsi ja se Netflix. Maratoonaa pari kautta jotain huonoa sitcomia ja juttele sitten miehesi kanssa siitä, mitä mieltä hän on tästä nimiasiasta. Kaikki on hyvin. Joku rakastaa sua ja haluaa mennä sun kanssa naimisiin. Kaiken ei tarvitse olla täydellistä. Kaikki on silti hyvin.

   Lainaa

  72. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Omg. Meidän häät maistraatissa kesti 5 minuuttia, josta 1 min. meni siihen, kun vihkijä luki extrana valitsemamme runon.

   Lainaa

  73. Tulos: -27 (35 ääntä)
   Itse aina plussaan miinuksella olevat kommentit ja laitan melkein aina miinusta plussakommenteille. Nyt saitte minut puolustamaan bridezillaa :DDD

   Lainaa

  74. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Jalopuutoukka: Ja silti naisten tulot ovat merkittävästi pienemmät kuin miehillä. “Naisen euro on 83 senttiä.” Tee siitä päätelmiä.
   Merkittävin palkkaeroa selittävä tekijä on segregaatio. Suomen työmarkkinat ovatkin vahvasti segregoituneet eli miehet ja naiset työskentelevät pääosin eri aloilla, ammateissa ja tehtävissä. Jos tämä halutaan aidosti muuttaa, siihen on kiinnitettävä huomio jo lasten kasvatuksessa, opetuksessa, oppilaan- ja opinto-ohjauksessa sekä oppilaitosten toimintakulttuureissa. Tasa-arvoinen palkkaus on oikeudenmukaisen, laadukkaan ja tuottavan työelämän perusta, mutta alkaa hieman kyllästyttää tämä jatkuva 83 senttiä mantra ilman faktapohjaa. Täysin toinen keskustelu on sitten, miten mies- ja naisvaltaisten alojen palkat ovat suhteessa toisiinsa esimerkiksi kokonaistuottavuuden kannalta.

   Lainaa

  75. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Oh gosh, kaikesta päätellen vieläpä tiedän tän hääparin irl... Hämmennyin.

   Lainaa

  76. Tulos: +8 (14 ääntä)
   adde: Öhhh.. ihanaa tämä Häät-ryhmän puolustus vertaistuki-sanan varjolla.. Jouni and other dudes tässä sitä vertaistukea tarvisi
   Ja ne bridezillojen sekoiluista ja kiukutteluista kärsivät kaasot.

   Lainaa

  77. Tulos: -5 (11 ääntä)
   täälä jouni ilman lauraa kaikki laurat ja muutkin tervetuloa elämääni

   Lainaa

  78. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Mitä enemmän näitä hääjuttuja lukee, sitä iloisemmaksi ja onnellisemmaksi tuun siitä, että mentiin miehen kanssa vuosi sitten "salaa" naimisiin siten, että oli vain kaksi kaveria todistajana. Ei kaduta. :)

   Lainaa

  79. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Niks: Tiedäthän että kosintaan ei ole pakko vastata myönteisesti? Minä ainakin sain sellaisen käsityksen tuosta kommentistasi että et missään nimessä halua että sinua kositaan, mutta jos niin pääsee käymään, minimoit vahinkot järjestämällä mahdollisimman yksinkertaiset häät
   Niin no joo, eipä tietenkään. :D Ja ei sillä että olisi pelkoakaan että edes kysyttäisiin kun olen niin läpeeni kyyninen ja tympeä akka ettei kukaan ole NIIN epätoivoinen.. :D

   Lainaa

  80. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Eikös kahden ihmisen suhden perustu vapaaehtoisuuteen ja toisesta välittämiseen sellaisena kuin hän on eli rakkauteen. Kaverit ovat osa miehen ja naisen elämää, niitä ei voi toisen puolesta valita tai dissata.

   Lainaa

  81. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Tuutuu: Paitsi että tuo on ihan höpöpuhetta. Jos naisena haluat eurosi olevat enemmän kuin 83 senttiä, kouluttaudu sen sairaanhoitajan sijaan vaikkapa insinööriksi. Kappas kummaa tulot ovatkit yhtä suuret kuin sillä työkaverimiehellä. Mutta eihän tätä saa ääneen sanoa. Pitää vaan tuijottaa kaikkien naisten keskiarvopalkkaa ja verrata sitä kaikkien miesten keskiarvopalkkaan ottamatta huomioon asioita palkkaeron takana. Uhriudutaan sitten ja valitetaan epätasa-arvosta, vaikka nykypäivänä jokaisella naisella on täysi oikeus hakeutua tuottavammille aloille.
   Noin minäkin kuvittelin, ennen kuin törmäsin töissä tilanteeseen, jossa esimieheni kertoi minulle, että miespuoliset kollegani ovat oikeassa, vaikka heillä ei olisi yhtään faktaa väitteidensä tueksi. Tämä kuulemma johtuu siitä, että naiset ovat taitavampia puhumaan, eikä mies mitenkään voi pärjätä naiselle keskustelussa, joten miesten mielipiteet ovat totta ilman keskustelua tai perustelua. Naisten pitää kuitenkin osoittaa faktat väitteidensä takana, miesten ei, kun miehet eivät sukupuolensa takia siihen kykene.

   Lainaa

  82. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Nimesi: Noin minäkin kuvittelin, ennen kuin törmäsin töissä tilanteeseen, jossa esimieheni kertoi minulle, että miespuoliset kollegani ovat oikeassa, vaikka heillä ei olisi yhtään faktaa väitteidensä tueksi. Tämä kuulemma johtuu siitä, että naiset ovat taitavampia puhumaan, eikä mies mitenkään voi pärjätä naiselle keskustelussa, joten miesten mielipiteet ovat totta ilman keskustelua tai perustelua. Naisten pitää kuitenkin osoittaa faktat väitteidensä takana, miesten ei, kun miehet eivät sukupuolensa takia siihen kykene.
   Siis esimiehesi mukaan miehet ovat oikeassa vaikka olisivatkin väärässä? Esimiehesi logiikka on suoraan sanoen perseestä.

   Lainaa

  83. Pienissä päissä 15.4.2017 11:21
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Miten olisi Joni ja Jouni? Toisaalta Jouni & Joni sopisi suuhun paremmin (jos tiedät mitä tarkoitan). Eli lyhenne olisi kätevästi JoJo. Kuvaisi hyvin ylös-alas seilaavaa suhdetta, tai joskus jopa päin persettä...

   Lainaa

  84. Brangelina 26.4.2017 8:15
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   ’90: Haha saapas sen kuulostamaan helpolta (klips) Voihan häiden suunnittelun toki ottaa rennostikin, mutta jos ei halua ihan mitä tahansa sormusta kantaa loppuikäänsä mukanaan tai haluaa häistään oman näköisensä, niin siinä voi matkan varrella iskeä stressi jos toinenkin jos on stressaavaa sorttia.
   Siis eikös sinun miehesi osta sinulle sellaisen sormuksen johon hänellä on varaa, ja vastaavasti sinä hänelle? Ai niin, tässäkin asiassa pitää alkaa morsiamen päsmäröimään miehensä puolesta... Pitikö olla vielä miehelläkin mätsäävä sormus ja sinun maun mukaan valittu?

   Lainaa

  85. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Tosiaan naisen nimi kuuluu olla ensin häät/kihlajaiset yms. yhteyksissä. Vaikuttaa kyllä vähän siltä, että Laura aikoo lyödä lukkoon koko loppuelämäksi kumman nimi on ensin.

   Lainaa

  86. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Brangelina: Siis eikös sinun miehesi osta sinulle sellaisen sormuksen johon hänellä on varaa, ja vastaavasti sinä hänelle? Ai niin, tässäkin asiassa pitää alkaa morsiamen päsmäröimään miehensä puolesta… Pitikö olla vielä miehelläkin mätsäävä sormus ja sinun maun mukaan valittu?
   Kuule ihan itse ostin sormukseni ja mies sai ihan itse valita omansa :D Eli pieleen meni, voi pientä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: häät, nimi, nimet, lyhenne, järjestys, ulkona on kylmä