Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 27

Maalaiset kaupungissa.
Avuton autoilija, osa 27

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Luomuteurastaja 20.9.2016 0:50
   Tulos: +714 (756 ääntä)
   Takarenkaat on ne, jotka ei käänny. Pitäishän nyt miehenkin tietää nämä.

   Lainaa

  2. Tulos: -210 (334 ääntä)
   Eikö Katri perkele voi kysyä vaikka isiltä ensin

   Lainaa

  3. Tulos: +353 (371 ääntä)
   Ei sitä vaan voi kaikkea tietää.

   Lainaa

  4. Pussihousu 20.9.2016 1:23
   Tulos: +406 (564 ääntä)
   Piian kannattaisi valittaa, parkkikiekot voivat lain mukaan olla vaikka minkälaisia, niistä ei sanota muuta kuin että auton pysäköintiaika pitää selvitä (kuten tässä tapauksessa). Pöljä pys.valvoja.

   Lainaa

  5. Tulos: +435 (459 ääntä)
   Pussihousu: Piian kannattaisi valittaa, parkkikiekot voivat lain mukaan olla vaikka minkälaisia, niistä ei sanota muuta kuin että auton pysäköintiaika pitää selvitä (kuten tässä tapauksessa). Pöljä pys.valvoja.
   Tosin koristeisinkaan väkerrys ei poista sitä mahdollisuutta että näillä maalaisilla on kulunut tuolla "kaupungissa" sallittu aikaraja yli :)

   Lainaa

  6. Tulos: +273 (309 ääntä)
   Pussihousu: Piian kannattaisi valittaa, parkkikiekot voivat lain mukaan olla vaikka minkälaisia, niistä ei sanota muuta kuin että auton pysäköintiaika pitää selvitä (kuten tässä tapauksessa). Pöljä pys.valvoja.
   Ei se ihan noin ole. Esim. Paperiset/pahviset laput ei kelpaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +352 (368 ääntä)
   Kyllä, Katri. Vaihdekeppi toimii ainoastaan bensalla.

   Lainaa

  8. Tulos: -74 (152 ääntä)
   Mitä satu edes tekee äijäkirppiksellä

   Lainaa

  9. Tulos: +163 (185 ääntä)
   Parkkikiekkoja taidetaan myydä joka marketissa, Kokkolastakin sellanen olis varmaan löytyny.

   Lainaa

  10. totuuden_torvi 20.9.2016 6:50
   Tulos: +304 (344 ääntä)
   Luomuteurastaja: Takarenkaat on ne, jotka ei käänny. Pitäishän nyt miehenkin tietää nämä.
   Itse asiassa takarenkaat voi asentaa myös eteen vaikka tätä ei moni tiedä. Näin toimittaessa on vain huomioitava, että myös vaihdelaatikon toiminta kääntyy päälaelleen, jolloin autossa on yksi vaihde (entinen pakki) eteen ja loput erinopeuksiseen peruuttamiseen.

   Lainaa

  11. Paremmin tietäjä 20.9.2016 6:53
   Tulos: +129 (133 ääntä)
   Pussihousu: Piian kannattaisi valittaa, parkkikiekot voivat lain mukaan olla vaikka minkälaisia, niistä ei sanota muuta kuin että auton pysäköintiaika pitää selvitä (kuten tässä tapauksessa). Pöljä pys.valvoja.
   ITse kirjoitettu lappu ei edelleenkään kelpaa. Itse tehty kiekko kelpaa, mutta siinä on edelleenkin se sääntö, että pitää olla kiekko. "Yksiselitteisesti kiellettyjä viritelmiä ovat paperiset tai pahviset laput, joille pysäköinnin alkamisaika on piirretty tai kirjoitettu. Parkkikiekko voi kuitenkin olla tuulilasiin kiinnitettävä pysäköintikiekkotarra", sanotaan Helsingin Sanomien jutussa päivätty 18.11.2015 otsikolla Parkkikiekot vapautuvat tiukasta säätelystä – katso videolta millaiset kiekkoviritelmät kelpaavat En laita suoralinkkiä, sillä linkkiviestit jäävät usein sensuuriin täällä.

   Lainaa

  12. Kantakokkolalainen 20.9.2016 7:13
   Tulos: +229 (239 ääntä)
   Täällä Kokkolassa pysäköinninvalvojat on värvätty ninja-joukoista. 200 metrin säteellä ei näy mitään elollista, mutta jos jätät auton minuutiksi ilman parkkikiekkoa, lappu on taatusti lasissa, kun tuut takaisin. Eli ei sitä kiekkoa kerkeä edes ostaa mistään, kun jo napsahtaa.

   Lainaa

  13. aivo katkos 20.9.2016 7:18
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Luomuteurastaja: Takarenkaat on ne, jotka ei käänny. Pitäishän nyt miehenkin tietää nämä.
   Mitä jos ajaa leikkuupuimurilla? Onks siinä sit kääntyvät takapyörät oikeesti etupyörät?

   Lainaa

  14. TapioRautaWaara 20.9.2016 7:25
   Tulos: -17 (39 ääntä)
   Olipas vähän tyhmiä :(

   Lainaa

  15. Tulos: +204 (222 ääntä)
   Bilesimo: Eikö Katri perkele voi kysyä vaikka isiltä ensin
   Kaikilla ei ole isiä jolta kysyä. Pahoitin mieleni

   Lainaa

  16. Tulos: -50 (106 ääntä)
   uiuiuy: Kaikilla ei ole isiä jolta kysyä. Pahoitin mieleni
   Minullakaan ei ole isiä. En silti pahoittanut mieltäni.

   Lainaa

  17. Tulos: +79 (89 ääntä)
   Pysäköinninvalvoja on antanut sakot kirjoitustyylistä.

   Lainaa

  18. Tulos: +160 (180 ääntä)
   "Kiekko jäi väärään autoon." Onko oikeesti olemassa ihmisiä, jotka ei hanki joka autoon omaa kiekkoa vaan vaihtelee sitä läpyskää autosta toiseen? Ja ihmisiä jotka kuvittelee että kirjoitettu lappu riittää?

   Lainaa

  19. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Kantakokkolalainen: Täällä Kokkolassa pysäköinninvalvojat on värvätty ninja-joukoista. 200 metrin säteellä ei näy mitään elollista, mutta jos jätät auton minuutiksi ilman parkkikiekkoa, lappu on taatusti lasissa, kun tuut takaisin. Eli ei sitä kiekkoa kerkeä edes ostaa mistään, kun jo napsahtaa.
   Jos niitä maalaisia on useampi, niin yksi voi varmaan kipaista kiekon marketista sillä välin kun muut odottavat autolla.

   Lainaa

  20. kansankynttilä 20.9.2016 9:14
   Tulos: +76 (98 ääntä)
   Veikkaan Sadun köyttävän ns. käänteistä psykologiaa. Esittäessään stereotyyppistä blondia hän herättää manspleinaajissa damsel on disstress tunnelmat. Ja saa renkaansa ilmaiseksi ja ehkä asennettuna. "Voi kauhee, älä nyt satuta itteäs. Kika kika sun kädet menee ihan likaisiksi. Onkin toi jakoavain? Ooh" (salaa kieh kieh kieh)

   Lainaa

  21. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Pussihousu: Piian kannattaisi valittaa, parkkikiekot voivat lain mukaan olla vaikka minkälaisia, niistä ei sanota muuta kuin että auton pysäköintiaika pitää selvitä (kuten tässä tapauksessa). Pöljä pys.valvoja.
   25. huhtikuuta näyttäisi olevan tuo postaus. Silloin oli vielä laissa maininta tietynmallisesta sinisestä pysäköintikiekosta, jossa on suomeksi ja ruotsiksi tekstit.

   Lainaa

  22. Tulos: -33 (45 ääntä)
   iksu: “Kiekko jäi väärään autoon.” Onko oikeesti olemassa ihmisiä, jotka ei hanki joka autoon omaa kiekkoa vaan vaihtelee sitä läpyskää autosta toiseen? Ja ihmisiä jotka kuvittelee että kirjoitettu lappu riittää?
   Nykyään se kirjoitettu lappu riittää. Sitä sääntöviidakkoa perattiin ja nyt kojetaululta pitää vain löytyä saapumisaika.

   Lainaa

  23. Tulos: +115 (123 ääntä)
   Se on nääs tätä matematiikkaa, että on varaa kahteen autoon, muttei kahteen parkkikiekkoon

   Lainaa

  24. Tulos: -10 (30 ääntä)
   Pussihousu: Piian kannattaisi valittaa, parkkikiekot voivat lain mukaan olla vaikka minkälaisia, niistä ei sanota muuta kuin että auton pysäköintiaika pitää selvitä (kuten tässä tapauksessa). Pöljä pys.valvoja.
   No parkkikiekko kuitenkin on pakollinen joka autossa, ja aika harvassa kunnassa ei ole yhtään aikarajoitettua pysäköintialuetta. Tiedän tämän kun asun Suomen suurimmassa maalaiskunnassa. Jopa terveyskeskuksen parkkialueella tarvitaan kiekko. Jokainen nuijakuukusta fiksumpi tajuaa, mitä lakiteksti parkkikiekolta edellyttää. Sen pitää olle helppolukuinen ja helposti havaittava, eikä tuhruinen lyijykynällä kirjoitettu maalaishöperyyksillä täytetty lappu ole sellainen. Niitä on monilla auto täynnä. Kyse on siitä, ettei tehdä ehdoin tahdoin viranomaisten työtä mahdottomaksi. Ne sentään valvovat lain toteutumista, ei sen vähäisempää. Ja laki sinällään taas toteuttaa kansalaisten velvollisuuksia toisiaan kohtaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Asdf: Nykyään se kirjoitettu lappu riittää. Sitä sääntöviidakkoa perattiin ja nyt kojetaululta pitää vain löytyä saapumisaika.
   Ei riitä. Kirjoitetut laput eivät kelpaa edelleenkään, vaikka kiekon ei enää tarvitsekaan olla tietyn muotoinen ja värinen.

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Luomuteurastaja: Takarenkaat on ne, jotka ei käänny. Pitäishän nyt miehenkin tietää nämä.
   Paitsi takavetoisilla autoilla ne kääntyy, tyhmä.

   Lainaa

  27. Tulos: -24 (32 ääntä)
   kansankynttilä: Veikkaan Sadun köyttävän ns. käänteistä psykologiaa. Esittäessään stereotyyppistä blondia hän herättää manspleinaajissa damsel on disstress tunnelmat. Ja saa renkaansa ilmaiseksi ja ehkä asennettuna. “Voi kauhee, älä nyt satuta itteäs. Kika kika sun kädet menee ihan likaisiksi. Onkin toi jakoavain? Ooh” (salaa kieh kieh kieh)
   MGTOW-jäsen bongattu :-D Mut ei siinä mitään :-D

   Lainaa

  28. äijäkirpparit 20.9.2016 12:20
   Tulos: -46 (56 ääntä)
   Tässäpä on erinomainen esimerkki siitä, miksei naisia pidä hyväksyä äijäkirppareille (yksittäiset poikkeuksest naisinsinöörien kohdalla sallittakoon).

   Lainaa

  29. Tulos: +18 (50 ääntä)
   renkeli: Mitä satu edes tekee äijäkirppiksellä
   Et kai oleta vain nimen perusteella, että Satu olisi nainen? Herää, nyt on vuosi 2k16 ja jotkut vielä elää jossai keskiajalla. Hän voi olla äijä, vaikka hänellä vagina olisikin.

   Lainaa

  30. Kiakkoviaras 20.9.2016 12:38
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Asdf: Nykyään se kirjoitettu lappu riittää. Sitä sääntöviidakkoa perattiin ja nyt kojetaululta pitää vain löytyä saapumisaika.
   Ei. Edelleen pitää olla pysäköinnin alkamisajan ilmoittava "laite", mutta tarkempi speksaus jäi asetuksesta pois. Kirjoitettu paperilappu ei ole tässä logiikassa "laite". Se on sitten toinen juttu onko tuossa mitään järkeä. Ja toiseksi, "kiekko toisessa autossa" on ehkä huonoin selitys ikinä. Jo siitä hyvästä ansaitsee maksaa.

   Lainaa

  31. 5sarjabemaristimies 20.9.2016 13:09
   Tulos: +6 (16 ääntä)
   Luomuteurastaja: Takarenkaat on ne, jotka ei käänny. Pitäishän nyt miehenkin tietää nämä.
   anteeksi vaan, miten niin ei käänny? mun autossa ainakin kääntyy hieman vastakkaiseen suuntaan hitailla nopeuksilla ja samaan suuntaan kovemmilla nopeuksilla.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Perhossa ei taida olla ainuttakaan aikarajoitettua parkkipaikkaa. Siksipä kiekon käyttäminen ei tullut Kokkolassa käydessä mieleenkään, ja sakothan siitä sitten tuli. Tämä tapahtui vuonna 2000.

   Lainaa

  33. Tulos: +78 (82 ääntä)
   renkeli: Mitä satu edes tekee äijäkirppiksellä
   Etsii autoon eturenkaita.

   Lainaa

  34. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Kantakokkolalainen: Täällä Kokkolassa pysäköinninvalvojat on värvätty ninja-joukoista. 200 metrin säteellä ei näy mitään elollista, mutta jos jätät auton minuutiksi ilman parkkikiekkoa, lappu on taatusti lasissa, kun tuut takaisin. Eli ei sitä kiekkoa kerkeä edes ostaa mistään, kun jo napsahtaa.
   Mä oon kyl menny Halpa-Hallin parkkihalliin kiekottomana, kun en ollut sitä uuteen autoon muistanut laittaa, kävin ostaan sellaisen ja vein autoon eikä kukaan ollut kerennyt.

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Asdf: 25. huhtikuuta näyttäisi olevan tuo postaus. Silloin oli vielä laissa maininta tietynmallisesta sinisestä pysäköintikiekosta, jossa on suomeksi ja ruotsiksi tekstit.
   Eli tänne tulee vai vuoden vanhoja viestejä. Se laki kun muuttui vuoden vaihteessa. Ja vaikka se olisikin jotenkin kummasti tuotu ajoissa. Niin koskaan ei ole hyväksytty käsinkirjoitettua lappua.

   Lainaa

  36. Tulos: -19 (35 ääntä)
   Billie: Kyllä, Katri. Vaihdekeppi toimii ainoastaan bensalla.
   Mitä v#ttuu, oikeesti? Siis mullahan on diesel+automaatti (no daa, koska Mercu) mut on täs vaihekeppiki. Tai siis jos se nyt on vaihekeppi mist valitaa P+D+R+ne numerovaihteet, mitä ei koskaan tarvi...? Pitääks tähän laittaa bensaaki johonki, minne? Syttyyks joku valo, ku ei kai sitä usein ja paljon tarvi...? Ei faija mulle mitää sanonu, ku osti itellee uuden ja mä sain tän...

   Lainaa

  37. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Luin eka että: Maalaiset kaupungis, parkkikiekko vääräs, autos saavuttu klo 10:00 :)

   Lainaa

  38. Tulos: -6 (16 ääntä)
   M1ll4: Mitä v#ttuu, oikeesti? Siis mullahan on diesel+automaatti (no daa, koska Mercu) mut on täs vaihekeppiki. Tai siis jos se nyt on vaihekeppi mist valitaa P+D+R+ne numerovaihteet, mitä ei koskaan tarvi…? Pitääks tähän laittaa bensaaki johonki, minne? Syttyyks joku valo, ku ei kai sitä usein ja paljon tarvi…? Ei faija mulle mitää sanonu, ku osti itellee uuden ja mä sain tän…
   Koita kaataa sitä kurkusta alas, jos se vaikka sytyttäis tukahtuneen huumorintajun?

   Lainaa

  39. Tulos: -16 (22 ääntä)
   Ja näillä on ajokortti...? Pelottavaa :/

   Lainaa

  40. Haudankaivaja 21.9.2016 6:43
   Tulos: +32 (44 ääntä)
   Noi parkkikiekkosäännöt on kyllä täyttä paskaa, just sitä byrokraattien rakastamaa ja kansan vihaamaa vittuilua. Jos paperilapussa lukee selvästi että 10.00 ja tarpeeks isolla, miksei se kelpaa? Jos laittaa koko tuulilasin kokoisen kyltin jossa lukee helvetin isolla 10.00, niin sakko pätkähtää?

   Lainaa

  41. Haudankaivaja 21.9.2016 6:44
   Tulos: -4 (20 ääntä)
   Ja ei, kaikilla ei todellakaan ole sitä kiekkoa aina mukana, koska täällä maalla se on ihan totaalisen turha. Ja kun kaupungilla lähtee joskus käymään, ei se muovikapinen aina ole ihan ensimmäisenä mielessä ja saattaa siis unohtua hankkia.

   Lainaa

  42. Paremmin tietäjä 21.9.2016 7:03
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Mulla on aina kiekko autossa. Taisi kyllä tulla kaupan mukana. Ei maksa paljon ja jotkut antavat mainosmielessä tai kylkiäisenä ilmaiseksikin. En ota sitä ikinä autosta pois, miksi ottaisin? Meilläkin on kaksi autoa ja molemmissa on oma kiekko, toisessa taitaa olla jopa kaksi. Siitä on ollut ihan isoja lehtijuttuja, että käsin kirjoitettu lappu ei kelpaa edelleenkään, miksi noinkin monelta on mennyt ohi?

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Riku Rich: No parkkikiekko kuitenkin on pakollinen joka autossa, ja aika harvassa kunnassa ei ole yhtään aikarajoitettua pysäköintialuetta. Tiedän tämän kun asun Suomen suurimmassa maalaiskunnassa. Jopa terveyskeskuksen parkkialueella tarvitaan kiekko.
   Sinä tiedät tilanteen omassa kunnassasi, mutta et muualla. Itse asun kunnassa, jossa ei ole ainuttakaan kiekkoa vaativaa parkkipaikkaa ja käyn töissä naapurikaupungissa, jossa ei sielläkään ole. Luullakseni molemmissa autoissa on kiekko, mutta en usko, että kumpaakaan kiekkoa on tarvinnut käyttää vuosiin muuhun kuin jään rapaamiseen ikkunoista. Itse en ainakaan ole käyttänyt. En näe mitenkään mahdottomana, että kiekko esimerkiksi auton sisäpesun yhteydessä eksyy autosta ulos eikä päädy takaisin vahingossa. Tai että sitä ei huomaa auton vaihdon yhteydessä laittaa uuteen autoon.

   Lainaa

  44. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Luomuteurastaja: Takarenkaat on ne, jotka ei käänny. Pitäishän nyt miehenkin tietää nämä.
   Paitsi jos on nelipyöräohjaus, pitäishän nyt kaikkien tietää tämä.

   Lainaa

  45. kiikiiconfused 21.9.2016 11:47
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   totuuden_torvi: Itse asiassa takarenkaat voi asentaa myös eteen vaikka tätä ei moni tiedä. Näin toimittaessa on vain huomioitava, että myös vaihdelaatikon toiminta kääntyy päälaelleen, jolloin autossa on yksi vaihde (entinen pakki) eteen ja loput erinopeuksiseen peruuttamiseen.
   Entäs sitte vararengas kun se käy sekä eteen että taakse?

   Lainaa

  46. Tulos: +4 (8 ääntä)
   kiikiiconfused: Entäs sitte vararengas kun se käy sekä eteen että taakse?
   Vararengas ei muuta asiaa koska se pyörii kumpaankin suuntaan. Mut jos on kaks vararengasta ni sit vaihdelaatikonkin toiminta palaa ennalleen.

   Lainaa

  47. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Pussihousu: Piian kannattaisi valittaa, parkkikiekot voivat lain mukaan olla vaikka minkälaisia, niistä ei sanota muuta kuin että auton pysäköintiaika pitää selvitä (kuten tässä tapauksessa). Pöljä pys.valvoja.
   Kyllä meille ainakin pari viikkoa sitten autokoulussa sanottiin, että vain se oikea parkkikiekko käy ja omatekoisesta härpäkkeestä rapsahtaa lähes poikkeuksetta sakot.

   Lainaa

  48. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Haluaisin tavata sen tyypin, jonka takia pysäköinttikiekkouudistus oli torpata ja häntä nuoleskellakseen piti lisätä paperilappukielto. Ei tätä idiotismia muulla voi perustella, kuin kieltopolitiikan kannattajan mieliksi tehdyllä myönnytyksellä.

   Lainaa

  49. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Peb: Ei se ihan noin ole. Esim. Paperiset/pahviset laput ei kelpaa.
   Oot muuten väärässä. Materiaalia ei ole mitenkään määritelty. Juu, tiedän mitä tarkotat mutta kun et sano sitä. *Käsinkirjoitettu* lappu ei kelpaa.

   Lainaa

  50. Tulos: +2 (4 ääntä)
   totuuden_torvi: Itse asiassa takarenkaat voi asentaa myös eteen vaikka tätä ei moni tiedä. Näin toimittaessa on vain huomioitava, että myös vaihdelaatikon toiminta kääntyy päälaelleen, jolloin autossa on yksi vaihde (entinen pakki) eteen ja loput erinopeuksiseen peruuttamiseen.
   Niin tai jos takarenkaat laittaa eteen ja eturenkaat taakse niin silloin auton takaosa alkaa kääntymään ja siitä tuloo kuin puimuri.

   Lainaa

  51. Katri Perkele 17.10.2017 14:08
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Bilesimo: Eikö Katri perkele voi kysyä vaikka isiltä ensin
   Iskä kuoli vuos sitten

   Lainaa

  52. Katri Perkele 17.10.2017 14:10
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   as: Haluaisin tavata sen tyypin, jonka takia pysäköinttikiekkouudistus oli torpata ja häntä nuoleskellakseen piti lisätä paperilappukielto. Ei tätä idiotismia muulla voi perustella, kuin kieltopolitiikan kannattajan mieliksi tehdyllä myönnytyksellä.
   Vain idiootilla on vara kahteen autoon mutta vain yksi kiekko. Ei sellaista maalaiskuntaa ole, jossa ei kiekkoa tarvitse.

   Lainaa

  53. Nuijalle duunia 17.10.2017 14:12
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Haudankaivaja: Ja ei, kaikilla ei todellakaan ole sitä kiekkoa aina mukana, koska täällä maalla se on ihan totaalisen turha. Ja kun kaupungilla lähtee joskus käymään, ei se muovikapinen aina ole ihan ensimmäisenä mielessä ja saattaa siis unohtua hankkia.
   Onko vararengas, varoituskolmio ja rekisteriotteen tekninen osakin vain toisessa autossa, ja aivot perheessä yhteiset?

   Lainaa

  54. Nuijalle duunia 17.10.2017 14:15
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Haudankaivaja: Noi parkkikiekkosäännöt on kyllä täyttä paskaa, just sitä byrokraattien rakastamaa ja kansan vihaamaa vittuilua. Jos paperilapussa lukee selvästi että 10.00 ja tarpeeks isolla, miksei se kelpaa? Jos laittaa koko tuulilasin kokoisen kyltin jossa lukee helvetin isolla 10.00, niin sakko pätkähtää?
   Kokeile, pässinpää. Järvenpäässä yksi samanlainen kokeili pydäköidä omaan ruutuunsa ilman vaadittua pysäköintitunnusta ja tuomittiin maksamaan 9000€ oikeudenkäyntikuluja ja korvauksia. Jos noin vaikea on yhteisiä sääntöjä noudattaa, evoluutio hoitaa kyllä.

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (4 ääntä)
   jos se tarvii eteen renkaat ja renkaissa on pyörimissuunta niin onhan niiden oltava eri "kätisiä" eli ei voi ottaa kahta rengasta vaan summassa.

   Lainaa

  56. Pirkkoliisa 16.12.2021 18:48
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kiekkoa ei enää tarvita ja paperilappukin riittää kunhan se on selkeästi luettavissa. Tuo ei ilmeisesti ole näkynyt kunnolla lasin takaa koska kirjoitukseen on käytetty jotain kulunutta kuivamuste- tai lyijykynää. Ja kyllä, olen ammatiltani pysäköinnintarkastaja.

   Lainaa

  57. Tulos: +1 (1 ääni)
   Pirkkoliisa: Kiekkoa ei enää tarvita ja paperilappukin riittää kunhan se on selkeästi luettavissa. Tuo ei ilmeisesti ole näkynyt kunnolla lasin takaa koska kirjoitukseen on käytetty jotain kulunutta kuivamuste- tai lyijykynää. Ja kyllä, olen ammatiltani pysäköinnintarkastaja.
   Moka on tänne ladattu vuonna 2016, muistaakseni kiekkosäädöksen uudistus tuli vasta tuon jälkeen joten tuollon ei ole vielä paperilapulla pärjännyt?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, lappu, viesti, parkkikiekko, auto, sakko, parkkivalvoja, parkkeerata, parkkeeraus, diesel, vaihteet, automaatti, renkaat, eturenkaat, takarenkaat, automaattivaihteet