Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Haluan kertoa yhden asian

Mitä yhteistä on vegaanilla ja Macin omistajalla?
Haluan kertoa yhden asian

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +957 (1007 ääntä)
   Ei mua sinänsä nämä mokat kiinnosta, kun kuitenkin vapetan.

   Lainaa

  2. Tulos: +382 (548 ääntä)
   Kuitenkin ihan symppis tuo Veli-Matti. Vähän yksinkertainen tosin, mutta silti.

   Lainaa

  3. Tulos: +828 (836 ääntä)
   Samaa laatua kuin menisit facekirppikselle kommentoimaan johonkin kolttuun "hieno, mut en tarvii", aivan kuin sitä tuotetta olisi privana tarjottu :'D

   Lainaa

  4. Urmas Käenpoikanen 20.9.2016 1:08
   Tulos: +159 (175 ääntä)
   Varmaa iha ok, mut angry birds ei o vaa mun juttu...

   Lainaa

  5. True vegaani 20.9.2016 1:12
   Tulos: +394 (480 ääntä)
   Mainitsinko jo että olen vegaani?

   Lainaa

  6. Suolahammas 20.9.2016 2:07
   Tulos: +66 (502 ääntä)
   Pakko sanoa että tunnen monta vegaania eikä niistä kyllä kukaan siitä mitään meteliä pidä.... missä ovat nämä tarunhohtoiset päällepäsmärivegaanit joita niin moni netin mukaan joutuu päivittäin kuuntelemaan?

   Lainaa

  7. Tulos: +241 (365 ääntä)
   Suolahammas: Pakko sanoa että tunnen monta vegaania eikä niistä kyllä kukaan siitä mitään meteliä pidä…. missä ovat nämä tarunhohtoiset päällepäsmärivegaanit joita niin moni netin mukaan joutuu päivittäin kuuntelemaan?
   Netissä, jossa he yrittävät kerätä huomiota vegaaniudellaan.

   Lainaa

  8. Tulos: +130 (142 ääntä)
   Ottamatta nyt ihan niin paljoa kantaa itse mokaan. Mutta kyllähän tuollasta "vastataan nyt edes jotain" kommentoijia näkyy somessa enemmissä määrin. Foorumeilla sen jotenkin ymmärsi, kun nehän sai jopa foorumilla siittä kommentoinnista jonkun postcount luvun.

   Lainaa

  9. Tulos: +180 (190 ääntä)
   hmmm: Ottamatta nyt ihan niin paljoa kantaa itse mokaan. Mutta kyllähän tuollasta “vastataan nyt edes jotain” kommentoijia näkyy somessa enemmissä määrin. Foorumeilla sen jotenkin ymmärsi, kun nehän sai jopa foorumilla siittä kommentoinnista jonkun postcount luvun.
   Itse olen ajatellut että kyse on samasta kuin kun esim. lammas- tai vuohilaumassa joku laumasta määkäisee, niin kohta kaikki muutkin vastaavat omalla äänellään. Ei siis pyritä välittämään mitään uutta informaatiota, vaan vain muistuttamaan että "Hei, minäkin olen vielä täällä!" Tämä lienee ensisijainen motivaatio suurimmassa osassa ihmisten kommunikaatiota. Toisin kuin useimmilla laumaeläimillä meillä vain ei pelkkää älähtämistä pidetä sopivana, joten tekosyyksi äänensä kuuluviin saamiseen pitää löytää jotain "sanottavaa". Bääää.

   Lainaa

  10. Tulos: +60 (70 ääntä)
   No hitto jos mäkin omistaja on ni sitte.

   Lainaa

  11. Tulos: +134 (158 ääntä)
   Kiva lukea suomenkielistä tekstiä, minä kun vastustan pakkoruotsia!

   Lainaa

  12. Mr. Eurovision 20.9.2016 7:32
   Tulos: -40 (132 ääntä)
   Miksei saa olla vegaanikaan rauhassa ilman, että siihen liitetän se, että siitä pitää kertoa joka paikassa joka välissä?

   Lainaa

  13. Tulos: +193 (201 ääntä)
   Ihan hauska juttu, kunhan tässä crossfitin ohella käyn kommentoimassa.

   Lainaa

  14. Tulos: +56 (124 ääntä)
   Suolahammas: Pakko sanoa että tunnen monta vegaania eikä niistä kyllä kukaan siitä mitään meteliä pidä…. missä ovat nämä tarunhohtoiset päällepäsmärivegaanit joita niin moni netin mukaan joutuu päivittäin kuuntelemaan?
   Ohimennen tulit vaan kertomaan.

   Lainaa

  15. Tulos: -33 (141 ääntä)
   Suolahammas: Pakko sanoa että tunnen monta vegaania eikä niistä kyllä kukaan siitä mitään meteliä pidä…. missä ovat nämä tarunhohtoiset päällepäsmärivegaanit joita niin moni netin mukaan joutuu päivittäin kuuntelemaan?
   Mäkin tunnen monta kasvisyöjää, siis ihmisiä jotka eivät syö lihaa mutta kala, kananmuna ja maitotuotteet kelpaa. Ja siitä pitää kertoa aina ennen ruokailua ja tietenkin kaupassa. Ravintolassa tiirataan ruokalistaa kauan ja hartaasti, ensin tietenkin marmatetaan kuinka listalla ei ole kasvisruokaa. Kasvisravintolassakin pitää valittaa, siellä kun ei ole mitään hyvää :D Ilmeisesti kasvispakastepizza on paras.

   Lainaa

  16. Tulos: +38 (92 ääntä)
   Veli-Matti on tyypillinen Applen tuotteiden käyttäjä...

   Lainaa

  17. Tulos: +117 (137 ääntä)
   En käytä gluteenituotteita, joten tämä julkaisu ei koske minua

   Lainaa

  18. Tulos: +10 (80 ääntä)
   Mr. Eurovision: Miksei saa olla vegaanikaan rauhassa ilman, että siihen liitetän se, että siitä pitää kertoa joka paikassa joka välissä?
   Found the vegan...

   Lainaa

  19. Tulos: +88 (134 ääntä)
   Mapi: Mäkin tunnen monta kasvisyöjää, siis ihmisiä jotka eivät syö lihaa mutta kala, kananmuna ja maitotuotteet kelpaa. Ja siitä pitää kertoa aina ennen ruokailua ja tietenkin kaupassa. Ravintolassa tiirataan ruokalistaa kauan ja hartaasti, ensin tietenkin marmatetaan kuinka listalla ei ole kasvisruokaa. Kasvisravintolassakin pitää valittaa, siellä kun ei ole mitään hyvää Ilmeisesti kasvispakastepizza on paras.
   Korjaan: eli et tunne kasvissyöjiä vaan valikoivia sekaaneja. PS. kala on lihaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +59 (115 ääntä)
   Vähän kyllä tuli paha mieli kun kävin tota juttua ihan facebookin puolella lukemassa. Profiilikuvasta päättelisin, että kyseessä on downsyndrooman omaava henkilö ja tuolla ilkkuu sille kakarat ja nuoret aikuiset miehet... v**** miten typerää.

   Lainaa

  21. Tulos: -35 (91 ääntä)
   90: Korjaan: eli et tunne kasvissyöjiä vaan valikoivia sekaaneja. PS. kala on lihaa.
   Voi huoh teitä vegaaneja...

   Lainaa

  22. Tulos: +21 (47 ääntä)
   True vegaani: Mainitsinko jo että olen vegaani?
   - Mitä me nyt sitten syömme? - Mainitsinko jo että en ole vegaani?

   Lainaa

  23. Ponne Jarkka 20.9.2016 9:34
   Tulos: +112 (122 ääntä)
   -Nyt myynnissä hieno näytönohjain -Mulla on poikaystävä.

   Lainaa

  24. Kouluttaja 20.9.2016 9:43
   Tulos: +67 (95 ääntä)
   90: Korjaan: eli et tunne kasvissyöjiä vaan valikoivia sekaaneja. PS. kala on lihaa.
   Itseasiassa hänen tuttavansa ovat pesco-lacto-ovo-vegetaristeja, jos täytyy pilkkua alkaa viilaamaan ;)

   Lainaa

  25. Tulos: -39 (101 ääntä)
   Macin omistajilla ja vegaaneilla on tosiaan jotain yhteistä, idiotismi.

   Lainaa

  26. Tulos: +13 (101 ääntä)
   90: Korjaan: eli et tunne kasvissyöjiä vaan valikoivia sekaaneja. PS. kala on lihaa.
   Sekaaneja? Voi luoja mitä porukkaa..

   Lainaa

  27. Tulos: 0 (26 ääntä)
   Jani: Kuitenkin ihan symppis tuo Veli-Matti. Vähän yksinkertainen tosin, mutta silti.
   Yksinkertaisuus lakkasi olemasta sympaattista kun Masa Niemi kuoli.

   Lainaa

  28. Tulos: -26 (66 ääntä)
   Kouluttaja: Itseasiassa hänen tuttavansa ovat pesco-lacto-ovo-vegetaristeja, jos täytyy pilkkua alkaa viilaamaan
   VOI HUOH. Onko se nyt niin vaikea käsittää, että vain epätarkoin yläkäsite mainitaan? Siipikarjaa syövä ei ole semi-pesco-lakto-ovo-vegetaristi, vaan pelkkä semi-vegetaristi. Kalaa syövä "kasvissyöjä" on pelkästään pesco-vegetaristi. Jos syö vain munia ha maitoa, nimitys on lakto-ovo jne.

   Lainaa

  29. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Varmaan ihan hauska moka, mutta ei kyllä minua koske kun en käytä facebookia.

   Lainaa

  30. Tulos: -50 (82 ääntä)
   Macfag ja vegaani tuo mieleen punarvihervassarin. Phyi!

   Lainaa

  31. Tulos: -20 (40 ääntä)
   Macin omistajat, vegaanit ja lentäjät

   Lainaa

  32. Tulos: -13 (41 ääntä)
   Mapi: Mäkin tunnen monta kasvisyöjää, siis ihmisiä jotka eivät syö lihaa mutta kala, kananmuna ja maitotuotteet kelpaa. Ja siitä pitää kertoa aina ennen ruokailua ja tietenkin kaupassa. Ravintolassa tiirataan ruokalistaa kauan ja hartaasti, ensin tietenkin marmatetaan kuinka listalla ei ole kasvisruokaa. Kasvisravintolassakin pitää valittaa, siellä kun ei ole mitään hyvää Ilmeisesti kasvispakastepizza on paras.
   Puhut ihan p*skaa =)

   Lainaa

  33. Tulos: +9 (81 ääntä)
   Voih: Macin omistajilla ja vegaaneilla on tosiaan jotain yhteistä, idiotismi.
   Mua ihan kiinnostaa että mihin perustat sen että vegaanit ovat idiootteja? Siihen että olet itse välinpitämätön "mulle kaikki heti"-tyyppi??

   Lainaa

  34. Tulos: +99 (103 ääntä)
   GJN: Samaa laatua kuin menisit facekirppikselle kommentoimaan johonkin kolttuun “hieno, mut en tarvii”, aivan kuin sitä tuotetta olisi privana tarjottu :’D
   Yhdessä ryhmässä, johon kuulun on just tällanen rasittava tyyppi. Kommentoi myynti-ilmoituksiin: "Valitettavasti väärää kokoa/ Harmi kun en ole siellä päinkään niin en voi ostaa kun en pääse hakemaan". Jos joku pyytää neuvoja kommentoi: "En kyllä tiedä kun ei ole kokemusta, en voi auttaa". Ryhmässä on monta sataa jäsentä, mutta vastaa kaikkeen niinku olis privana just häneltä kysytty. :D

   Lainaa

  35. Tulos: +76 (78 ääntä)
   GJN: Samaa laatua kuin menisit facekirppikselle kommentoimaan johonkin kolttuun “hieno, mut en tarvii”, aivan kuin sitä tuotetta olisi privana tarjottu :’D
   Tai jonkun ravintolaketjun facebookissa olevaan mainokseen jostain ruoka-annoksesta: "Hyi en kyllä aio maistaa". Kuka on edes pakottanut maistamaan ja miksi se pitää erikseen ilmoittaa. Argh.

   Lainaa

  36. Tulos: +81 (81 ääntä)
   Tällaiset kommentit on yhtä hyödyllisiä kuin sovelluskaupassa viiden tähden arvostelu kommentilla "ei toimi mun puhelimessa".

   Lainaa

  37. Sorinytvaan 20.9.2016 11:36
   Tulos: -21 (79 ääntä)
   Niin sen lisäksi, että Applen tuotteita käyttävillä on jatkuva tarve kertoa omistavansa kyseisen puljun tuotteita kuten vegaanien tarve mainita omasta vegaaniudestaan kaikille, on heillä yhteistä myös se, että maksavat molemmille ryhmille suunnatuista tuotteista järkyttävästi liikaa (huom veganismi ei rajoitu ruokiin vaan myös kaikenmaailman tuotteisiin alkaen vaatteista huonekaluihin ym ym). Applen tuotteet on halpaa kivikautista rautaa kalliin brändin kuorissa olipa sitten kyseessä ifööni tai mäkki ja tämä on fakta. Samsungilla on jo nyt kalliimpia puhelimia kuin iPhonet ja komponenteiltaan laadukkaampia (ja kyllä olen tietoinen Note 7 räjähtävistä akuista, mutta muistellaanpaa Applen mokia) Macilla varmasti pärjää joku peruspulliainen, joka ei sitä käytä sellaisiin toimintoihin, jotka oikeasti vaativat prosessorista järeää laskentatehoa ja näytönohjaimelta tehoja nykyisiin peleihin ja 3D- animointiin ym. Naiset varsinkin tykkäävät applesta, koska heille ei ole tekniikan specseillä niinkään merkitystä vaan brändin vetovoimalla ja käyttöjärjestelmän helppoudella mikä rajoittaakin laitteiden mahdollisuuksia. Heidänkin peruskäyttönsä tarpeiden tyydytykseen riittäisi parin sada kone, mutta koska apple niin maksetaan monta sataa tai tuhatta ylimääräistä varsinkin yrittäjät työkoneidensa osalta. Pelkästään NVDIAn uusimmat Pascal- näytönohjaimet ovat jo yksinään edistyksellisempää teknologiaa kuin yksikään macci oli pro tai ei. Apple kun on AMD:n perään joten Nvidiasta on turha haaveilla, paitsi jos haluat menettää takuusi ja vaihtaa näytönohjaimen itse sinne kalliin omenakuoren alle. Jokainen järkevä osaa miettiä maksaako Macista 2000-7000 euroa riippuen tuotteesta kun puolet halvemmalla saat itse koottuna tai koontipalvelun kautta monta kertaa tehokkaampaa rautaa PC:n sisään. Mutta uusavuttomat, jotka eivät siedä monimutkaisia käyttöjärjestelmiä maksavat mielellään törkeää ylihintaa sen sijaan, että opettelisivat käyttämään tietotekniikkaansa. Anteeksi nyt vaan applehintit kun loukkasin teidän herkkiä tunteitanne ja uskontoanne. Totuus koskee ja butthurt tulee olemaan vahva täällä. En jää sitä seuraamaan :)

   Lainaa

  38. Tulos: +38 (56 ääntä)
   Pitää ruveta ite kommentoimaan random paikkoihin, että "En ole vegaani, enkä käytä Applen tuotteita"

   Lainaa

  39. Tulos: +54 (86 ääntä)
   Joopa joo. Joka tuutista tuputetaan lihaa ja jopa ravintoloissa, joissa olen maksava asiakas, katsotaan kieroon kun pyytää omaan arvomaailmaan sopivaa ruokaa - mutta ai niin, vegaanihan se on joka syöttää uskomuksiaan muille. Ja sitten kerrotaan näitä samoja vanhoja vitsejä niin kuin olisivat mahtavan tuoreita oivalluksia! (Tässä en väitä olevani vegaani, joten voit pitää vitsisi itselläsi.)

   Lainaa

  40. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Uudensukupolven.

   Lainaa

  41. Tulos: +45 (47 ääntä)
   hmmm: Ottamatta nyt ihan niin paljoa kantaa itse mokaan. Mutta kyllähän tuollasta “vastataan nyt edes jotain” kommentoijia näkyy somessa enemmissä määrin. Foorumeilla sen jotenkin ymmärsi, kun nehän sai jopa foorumilla siittä kommentoinnista jonkun postcount luvun.
   Esim. Iskelmä-radion päivityksiä kommentoi yksi henkilö ihan joka hemmetin kerta. Jos kyseessä parisuhde niin hän laittaa että "ei koske mua sinkkuna paras", aina. Varmasti tullut kaikille selväksi jo noin 629 kommenttia sitten. Jos puhutaan eläimistä niin kommentoi että "ei koske mua ei ole lemmikkejä". Haukkuu myös kaikki muut artistit paitsi Neljänsuoran.

   Lainaa

  42. pärstäkerroin 20.9.2016 13:35
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Asdf: Vähän kyllä tuli paha mieli kun kävin tota juttua ihan facebookin puolella lukemassa. Profiilikuvasta päättelisin, että kyseessä on downsyndrooman omaava henkilö ja tuolla ilkkuu sille kakarat ja nuoret aikuiset miehet… v**** miten typerää.
   Hävytön. Ei todellakaan ole milläänlailla kehitysvammainen! Näytäpä oma profiilikuvasi niin teen sinusta kattavan diagnoosin.

   Lainaa

  43. Tulos: +41 (63 ääntä)
   Pidän aika huvittavana että tässä ketjussa varmaan tusina ihmisiä on maininnut että *eivät* ole vegaaneja, kun kyse on siitä että vegaanit oletettavasti aina mainostavat ruokavaliotaan -kukaan ei ole tunnustautunut vegaaniksi :). Mutta kun se nyt kerran tuntuu kuuluvan tapoihin niin mainitsen vielä että ei, minäkään en ole vegaani.

   Lainaa

  44. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Kysyin kerran kavereilta facessa erään kankaan saatavuudesta, kun en millään löytänyt kaupasta. Silloinkin sain kahdelta kaverilta vastauksen "Mulla on tota, mut en myy!" Että kiitos tiedosta.

   Lainaa

  45. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Asdf: Found the vegan…
   Hitto, kerkesit eka. :P

   Lainaa

  46. Tulos: +10 (42 ääntä)
   Suolahammas: Pakko sanoa että tunnen monta vegaania eikä niistä kyllä kukaan siitä mitään meteliä pidä…. missä ovat nämä tarunhohtoiset päällepäsmärivegaanit joita niin moni netin mukaan joutuu päivittäin kuuntelemaan?
   Yliopiston ruokalassa ja sairaalassa potilaana. Nyt on tullut lisäksi vielä gluteiinivammaset, jotka eivät kestä gluteiinia. Paitsi jos on oikein hyvä leivos. Keliakia on sitten ihan eri juttu kuin gluteiinivammaisuus.

   Lainaa

  47. Maksatko bensat 20.9.2016 19:50
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Miks mulla tuli mieleen se tyyppi, joka muuten olis kyl lähtenyt leffaan/tms mut asuu Espanjassa..

   Lainaa

  48. Tulos: +22 (46 ääntä)
   otto: Yliopiston ruokalassa ja sairaalassa potilaana. Nyt on tullut lisäksi vielä gluteiinivammaset, jotka eivät kestä gluteiinia. Paitsi jos on oikein hyvä leivos. Keliakia on sitten ihan eri juttu kuin gluteiinivammaisuus.
   On sekin aika huomattava oletus, että kaikki jotka syövät jotain mitä sinä et, ovat liikkeellä vain huomiohakuisuuttaan ja ärsyttääkseen erityisesti Sinua. Sairaalasta en tiedä, mutta kun yliopiston ruokalassa kerran on vegaanivaihtoehto niin kai sitä saa porukka syödä ilman mitään eri selityksiä?

   Lainaa

  49. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Roca: Esim. Iskelmä-radion päivityksiä kommentoi yksi henkilö ihan joka hemmetin kerta. Jos kyseessä parisuhde niin hän laittaa että “ei koske mua sinkkuna paras”, aina. Varmasti tullut kaikille selväksi jo noin 629 kommenttia sitten. Jos puhutaan eläimistä niin kommentoi että “ei koske mua ei ole lemmikkejä”. Haukkuu myös kaikki muut artistit paitsi Neljänsuoran.
   Meinasin myös sanoa tosta, voi argh mikä tyyppi! :D Yhteen masennusjuttuun laittoi että "oon liian iloinen masentumaan." (eikä ottanut kuuleviin korviinsa kun jotkut yritti selittää ettei se siitä ole kiinni, ei ei ku eihän iloiset ihmiset voi ikinä masentua koska ne on iloisia) Tiedän kyseisestä ihmisestä jo ihan liikaa sen kommenttien takia, eikä "iloinen" ole lähimainkaan ensimmäinen adjektiivi jolla sitä kuvailisin :D Niin negatiivisia kaikki kommentit ku aina vaan kaikkeen (paitsi siihen Neljänsuoraan!) että "en tykkää", "en harrasta", "ei kiinnosta", "en halua", "en sitä en tätä en tuota". Neljänsuoran keikoilla käy ja Salkkareita katsoo ja siinä se sen elämä sitten onkin? :D

   Lainaa

  50. pärstäkerroin 20.9.2016 23:09
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Pan: Meinasin myös sanoa tosta, voi argh mikä tyyppi! Yhteen masennusjuttuun laittoi että “oon liian iloinen masentumaan.” (eikä ottanut kuuleviin korviinsa kun jotkut yritti selittää ettei se siitä ole kiinni, ei ei ku eihän iloiset ihmiset voi ikinä masentua koska ne on iloisia) Tiedän kyseisestä ihmisestä jo ihan liikaa sen kommenttien takia, eikä “iloinen” ole lähimainkaan ensimmäinen adjektiivi jolla sitä kuvailisin Niin negatiivisia kaikki kommentit ku aina vaan kaikkeen (paitsi siihen Neljänsuoraan!) että “en tykkää”, “en harrasta”, “ei kiinnosta”, “en halua”, “en sitä en tätä en tuota”. Neljänsuoran keikoilla käy ja Salkkareita katsoo ja siinä se sen elämä sitten onkin?
   huh :O Tuli mieleen oma poikapuoleni, joka on jo täysi-ikäinen. Oli raskasta viettää lomat sellaisen ihmisen kanssa, joka tulee määkimään joka paikkaan ja joka asiaan: -Mä en tykkää tosta. -Toi ei kiinnosta mua. -Minä en tule. -Mä en ainakaan sit halua tulla/ ottaa/ osallistua tms. ikinä yhtään mihinkään yhtään mitään. Valoisa nuori, kehtasi vielä väittää olevansa positiivinen. Taisi olla ainoa positiivinen mikä häneltä löydettiin viimetalvinen angiinatesti.

   Lainaa

  51. Tulos: +26 (48 ääntä)
   otto: Yliopiston ruokalassa ja sairaalassa potilaana. Nyt on tullut lisäksi vielä gluteiinivammaset, jotka eivät kestä gluteiinia. Paitsi jos on oikein hyvä leivos. Keliakia on sitten ihan eri juttu kuin gluteiinivammaisuus.
   Ja sää oot sit sitä mieltä, että ihmisen pitää _sairaalassa_ syödä ihan mitä tahansa paskaa mitä sen keho ei ole tottunut käsittelemään, ihan vain ettei olisi liian vaikea ihmisille jotka työkseen tekevät sitä ruokaa? Se ku vuosia vegaanina eläny ihminen syö lihaa tai maitoa ei oo mitenkään kaunista, joko paska ei lennä viikkoon tai sit se lentää koko ajan, ja käsittääkseni sairaalan funktio ei ole ihmisen tekeminen sairaaksi. Silleen varmaan jolleki on hyvää viihdettä kattoo ku joku nolo vegaani ripuloi tai itkee ummetustansa, koska sadismi on ilmeisesti in sillon ku on kyse ihmisistä jotka ei jaa just sun arvomaailmaa, mut on se melkoisen epäeettistä.

   Lainaa

  52. Tulos: +4 (24 ääntä)
   Minäkin olen vekaani, mutta kanasta ja kalasta en luovu!<3 Nam.

   Lainaa

  53. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Oivoi... Kyllä se Veli-Matillakin vielä tuo keuliminen tasoittuu. Kokemuksieni mukaan ottaa noin 3 vuotta että holtittomasti keulivasta uudesta iTuote -käyttäjästä tasoittuu ihan tavallinen Pertti Peruspertti.

   Lainaa

  54. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Pan: Meinasin myös sanoa tosta, voi argh mikä tyyppi! Yhteen masennusjuttuun laittoi että “oon liian iloinen masentumaan.” (eikä ottanut kuuleviin korviinsa kun jotkut yritti selittää ettei se siitä ole kiinni, ei ei ku eihän iloiset ihmiset voi ikinä masentua koska ne on iloisia) Tiedän kyseisestä ihmisestä jo ihan liikaa sen kommenttien takia, eikä “iloinen” ole lähimainkaan ensimmäinen adjektiivi jolla sitä kuvailisin Niin negatiivisia kaikki kommentit ku aina vaan kaikkeen (paitsi siihen Neljänsuoraan!) että “en tykkää”, “en harrasta”, “ei kiinnosta”, “en halua”, “en sitä en tätä en tuota”. Neljänsuoran keikoilla käy ja Salkkareita katsoo ja siinä se sen elämä sitten onkin?
   Just noin! En todellakaan sanois sitä ihmistä iloiseksi, 99% kommenteista negatiivisia, se 1% koskee Neljänsuoraa tai Antti Ketosta. Ja juu eipä sen ankeaan elämään muuta kuulu, enkä ihmettele. Karkottaa asenteellaan kyllä kaikki ihmiset läheltä.

   Lainaa

  55. Tulos: +30 (40 ääntä)
   otto: Yliopiston ruokalassa ja sairaalassa potilaana. Nyt on tullut lisäksi vielä gluteiinivammaset, jotka eivät kestä gluteiinia. Paitsi jos on oikein hyvä leivos. Keliakia on sitten ihan eri juttu kuin gluteiinivammaisuus.
   Ihan vain gluteeni.

   Lainaa

  56. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Mapi: Mäkin tunnen monta kasvisyöjää, siis ihmisiä jotka eivät syö lihaa mutta kala, kananmuna ja maitotuotteet kelpaa. Ja siitä pitää kertoa aina ennen ruokailua ja tietenkin kaupassa. Ravintolassa tiirataan ruokalistaa kauan ja hartaasti, ensin tietenkin marmatetaan kuinka listalla ei ole kasvisruokaa.
   No eikös se nyt ole ihan luonnollista että kerrotaan ennen ruokailua tai ruokaostoksia jos on jotain mitä ei syö? :D Ja miksi veisi kasvissyöjän ravintolaan jossa ei ole kasvisruokaa? En ole itsekään kasvissyöjä (pakollinen maininta), mutta en tajua miten tuosta voi vetää herneen nenään.

   Lainaa

  57. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Tulin vaan ohimennen kertomaan, että en lue feissarimokia.

   Lainaa

  58. Pullanokkadelfiini 21.9.2016 17:29
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Roca: Esim. Iskelmä-radion päivityksiä kommentoi yksi henkilö ihan joka hemmetin kerta. Jos kyseessä parisuhde niin hän laittaa että “ei koske mua sinkkuna paras”, aina. Varmasti tullut kaikille selväksi jo noin 629 kommenttia sitten. Jos puhutaan eläimistä niin kommentoi että “ei koske mua ei ole lemmikkejä”. Haukkuu myös kaikki muut artistit paitsi Neljänsuoran.
   Hei tiiän tän ihmisen kans! Niin rasittavaa, välillä kommentoi Voicenkin juttuihin. Esim. aiheena seksi niin "hyi en tommosta harrasta ei kiinnosta."

   Lainaa

  59. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Ihan paska moka, PC:ltä kirjoitan.

   Lainaa

  60. Tulos: +6 (20 ääntä)
   Huah: Ihan vain gluteeni.
   Gluteeni on vehnän, kauran, ohran ja rukiin sitkoaine, joka on muodostunut kahdesta valkuaisaineesta, gliadiinista ja gluteliinista. Aineen nimi on gluteeni, jokin jossa sitä ei ole on GLUTEENITON. (Tosin gluteiini on gluteenin rinnakkaisnimi, johon törmää varsinkin vanhemmissa teksteissä. Gluteeniton on kuitenkin vakiintunut ilmaisu nykyään, mutta ei voi sanoa, että gluteiiniton olisi väärin sanottu). Lähde: Timo Nurmi: Gummeruksen suuri suomen kielen sanakirja (2004)

   Lainaa

  61. TikkuNekkuyöntimo 22.9.2016 23:01
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Hei, vats rong vit juu? *:)

   Lainaa

  62. Tulos: -3 (15 ääntä)
   otto: Gluteeni on vehnän, kauran, ohran ja rukiin sitkoaine, joka on muodostunut kahdesta valkuaisaineesta, gliadiinista ja gluteliinista. Aineen nimi on gluteeni, jokin jossa sitä ei ole on GLUTEENITON. (Tosin gluteiini on gluteenin rinnakkaisnimi, johon törmää varsinkin vanhemmissa teksteissä. Gluteeniton on kuitenkin vakiintunut ilmaisu nykyään, mutta ei voi sanoa, että gluteiiniton olisi väärin sanottu). Lähde: Timo Nurmi: Gummeruksen suuri suomen kielen sanakirja (2004)
   On se.

   Lainaa

  63. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Suolahammas: Pakko sanoa että tunnen monta vegaania eikä niistä kyllä kukaan siitä mitään meteliä pidä…. missä ovat nämä tarunhohtoiset päällepäsmärivegaanit joita niin moni netin mukaan joutuu päivittäin kuuntelemaan?
   Instagramissa ainakin. En muista mikä tili, mutta siellä ollaan ainakin ihan hiilenä siitä kun lihaa syövät on niitä maailmantuhoojia yms.

   Lainaa

  64. Tulos: +8 (8 ääntä)
   No kyllähän se maccikin näytönohjainta tarvii. Ero on vain se, että siihen et saa itse valita sitä, vaan on pakko käyttää mukana tulevaa.

   Lainaa

  65. UnitedWeStandDividedWeFall 7.1.2018 2:21
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Shirisai: Netissä, jossa he yrittävät kerätä huomiota vegaaniudellaan.
   Minusta, ihmisen pitää tietää se tuho mitä hän teoillaan aiheuttaa, muuten hän ei voi tehdä omia päätöksiään eikä varautua tulevaisuuteensa, ja tämä on väärin. Eläintuotanto on maapallomme tuhoisin "harrastus". Se on suurin uhka kaiken elämän selviytymiselle. Ja jos se jatkuu, ilmastonmuutos tulee riistäytymään käsistä ja elämä maapallolla loppuu vuosissa, ei vuosikymmenissä. Tajuat varmaan mitä tapahtuu hapen tuotannolle jos/kun meret kuolevat. Lue asiasta lisää, olemme siinä pisteessä ettei kenenkään pitäisi enää olla hiljaa asiasta. Suosittelen hyvää dokumenttia aiheesta nimeltä Racing Extinction. Se että ihmiset puhuvat nimettöminä netissä asioista jotka koskevat eläinten tilannetta tai luonnon tuhoa tai muita katastrofeja ja vääryyksiä, viittaa lähinnä siihen että he välittävät asioista, elämästä ja ovat valmiita toimimaan sen puolesta ja ottamaan vastuun tekemisistään ja toivovat ehkä optimistisesti muiltakin samaa. Parempi se on sytyttää yksi kynttilä kuin kirota pimeyttä.

   Lainaa

  66. Kirahviton Kastelukannu 23.7.2023 23:38
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sorinytvaan: Niin sen lisäksi, että Applen tuotteita käyttävillä on jatkuva tarve kertoa omistavansa kyseisen puljun tuotteita kuten vegaanien tarve mainita omasta vegaaniudestaan kaikille, on heillä yhteistä myös se, että maksavat molemmille ryhmille suunnatuista tuotteista järkyttävästi liikaa (huom veganismi ei rajoitu ruokiin [...]
   Tässähän se tulikin kiteytettyä. 100 % faktaa.

   Lainaa

  67. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sannni: On sekin aika huomattava oletus, että kaikki jotka syövät jotain mitä sinä et, ovat liikkeellä vain huomiohakuisuuttaan ja ärsyttääkseen erityisesti Sinua. Sairaalasta en tiedä, mutta kun yliopiston ruokalassa kerran on vegaanivaihtoehto niin kai sitä saa porukka syödä ilman mitään eri selityksiä?
   Olethan sinäkin nyt liikkeellä vain ärsyttääksesi meitä normaalisyöjiä. Ei saa.

   Lainaa

  68. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Just: Ja sää oot sit sitä mieltä, että ihmisen pitää _sairaalassa_ syödä ihan mitä tahansa paskaa mitä sen keho ei ole tottunut käsittelemään, ihan vain ettei olisi liian vaikea ihmisille jotka työkseen tekevät sitä ruokaa? Se ku vuosia vegaanina eläny ihminen syö lihaa tai maitoa ei oo mitenkään kaunista, joko paska ei [...]
   Mitäs jos söisit normaalia ruokaa niin ei olisi noita ongelmia?

   Lainaa

  69. UnitedWeEatTheVegans 23.7.2023 23:44
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   UnitedWeStandDividedWeFall: Minusta, ihmisen pitää tietää se tuho mitä hän teoillaan aiheuttaa, muuten hän ei voi tehdä omia päätöksiään eikä varautua tulevaisuuteensa, ja tämä on väärin. Eläintuotanto on maapallomme tuhoisin "harrastus". Se on suurin uhka kaiken elämän selviytymiselle. Ja jos se jatkuu, ilmastonmuutos tulee riistäytymään [...]
   Nyt tuli kyllä niin ympäri pyöreetä paskaa että huh huh!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Apple, tietokone, iPhone, mac, vegaanit