Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 17

Luokkakokous lähestyy ja puoliso pitäisi löytää. Toimiiko tämä?
Näin saat naisia, osa 17

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +2176 (2260 ääntä)
      Ihana Pekka kun noin kohteliaasti puhuu eikä suutu vaikka olikin varattu :) <3

      Lainaa

    2. Tulos: +1004 (1046 ääntä)
      Kyllä varmaan on saanut mukavat naurut kun on tuon nähnyt, niin veikeästi kirjoitettu ettei voi olla hymyilemättä :D

      Lainaa

    3. Tulos: +1662 (1688 ääntä)
      Odotin jotain itkuraivaria tai ettei olisi osannut lopettaa mutta Pekkahan handlas tilanteen kuin mies!

      Lainaa

    4. Tulos: +942 (958 ääntä)
      Kerrankin näin päin, ettei otsikko olekaan sarkasmia :'D

      Lainaa

    5. menestys on taattu 2.8.2016 1:42
      Tulos: +270 (292 ääntä)
      Nyt vaan kaikki kokeilemaan tätä taktiikkaa.

      Lainaa

    6. Tulos: +352 (504 ääntä)
      Olen kai liian kyyninen, kun Pekan rakkaudentunnus toi ensimmäisenä mieleen sanat "humalassa" ja "epätoivoinen". Pisteet kuitenkin suhteellisen hyvästä kirjoitustyylistä ja naisen suhdestatuksen hyväksymisestä.

      Lainaa

    7. Tulos: +183 (233 ääntä)
      Ihana Pekka!

      Lainaa

    8. Pekka lepää yksin 2.8.2016 2:51
      Tulos: -306 (354 ääntä)
      Kunnon lapanen xD

      Lainaa

    9. Tulos: -421 (547 ääntä)
      Olen pekka! Minä määrään! LAURA OLET MINUN! Sidon sinut kellarini putkeen kiinni ja sitten me rakastellaan!! Et pääse koskaan pois! Olet ainiaan minun!

      Lainaa

    10. Voi pahus 2.8.2016 4:09
      Tulos: +293 (401 ääntä)
      Muuten aika asiallinen meininki Pekulla, mut pakko sanoo, tuo "kun kuulin erostas" -kohta vähän nosti pisteitä creep-asteikolla.

      Lainaa

    11. Tulos: -326 (358 ääntä)
      aika tossukka tuo pekka kun lupaa puolituntemattomalle vaikka mitä matkoja... myöskin jos oikeesti olis ollu ihastunu olis suhdestatuksen kuitannu " hyvä tarviipahan kilpailla vaan yhtä vastaan eikä koko maailmaa" säälittävää tuollainen valkoritarointi.

      Lainaa

    12. Tulos: -153 (253 ääntä)
      Epätoivo. Pekka ei noin.

      Lainaa

    13. Tulos: +257 (305 ääntä)
      Huikea Pekka. Noin saat oikeasti naisia, propsit siitä myös ettei Pekka suuttunut naisen suhdestatuksesta. Mikä siinä on että siitä pitää joidenkin kiskaista herneet?

      Lainaa

    14. Tulos: +104 (268 ääntä)
      Minäkin lienen kyyninen, mutta minusta Pekan kirjoitustyylissä ei ole mitään ihanaa. :D Teennäisen oloista, aika etovaa jopa. Minulla ei ainakaan kiinnostus heräisi tuon tyylisestä tekstistä, mutta Pekkahan voi olla loistava tyyppi livenä.

      Lainaa

    15. Tulos: +226 (258 ääntä)
      Voi pahus: Muuten aika asiallinen meininki Pekulla, mut pakko sanoo, tuo “kun kuulin erostas” -kohta vähän nosti pisteitä creep-asteikolla.
      Koska vanhojen luokkakavereiden eroista ei voi kuulla normaalin keskustelun yhteydessä yhteiseltä tutulta?

      Lainaa

    16. Tulos: -121 (217 ääntä)
      Ällöttävää ja creepyä. Ehkä joku yksinäinen joskus lämpiää tuollaisesta, mutta suurin osa joko ahdistuu tai nauraa räkäisesti päin naamaa.

      Lainaa

    17. Tulos: +139 (217 ääntä)
      Öh, juu ei oikein kyllä muhun vetoa tuo. Jos itse kohtais tuollaisen niin tulis ahdistunut olo. "Me muuten mennään sinne parina." Mutta osas kuitenkin käyttäytyä kun sai pakit.

      Lainaa

    18. Blomsterhattatantta 2.8.2016 8:21
      Tulos: -26 (144 ääntä)
      Aww!: Ihana Pekka kun noin kohteliaasti puhuu eikä suutu vaikka olikin varattu
      Jos tuttavillasi on tapana suuttua kuullessaan toisen olevan varattu, sinun olisi varmaan syytä vaihtaa tuttavapiiriä. Ei ymmärtääkseni ole ihan terve tapa suhtautua elämän tosiasioihin.

      Lainaa

    19. Tulos: -86 (128 ääntä)
      Poistaisin ja estäisin tommosen virtuaaliahdistelijan...

      Lainaa

    20. Puolikiero_savolainen 2.8.2016 9:19
      Tulos: +75 (147 ääntä)
      Noniin kaikki peräkammarin pojat, kotona koneen ääressä syrjäytyneet nuoret ja te bongin pärisyttäjät, jotka ootte huomanneet ettei bileissänne ole koskaan naisia: OTTAKAA MALLIA PEKASTA! :) Nyt osui otsikko kohdalleen: näin saat naisia. Ja kyllä, näin saat naisia, ennemmin tai myöhemmin.

      Lainaa

    21. Tulos: +220 (232 ääntä)
      Blomsterhattatantta: Jos tuttavillasi on tapana suuttua kuullessaan toisen olevan varattu, sinun olisi varmaan syytä vaihtaa tuttavapiiriä. Ei ymmärtääkseni ole ihan terve tapa suhtautua elämän tosiasioihin.
      Tuskin Awww!puhui tuttavapiiristään. Monesti esimerkiksi baarissa lähentelevät miehet tahtovat suuttua, mikäli heille ilmoittaa ettei ole heistä kiinnostunut koska on itse jo parisuhteessa. Yleensä tästä ilmoituksesta seuraa erittäin hurmaavaa "no eihän sun poikaystävän tarvitse tietää!" ja "vitun huora, tuommoista rumaa lehmää en olisi halunnutkaan" puhetta n_n Pekalle kyllä isot pisteet, näin niitä naisia nimenomaan saadaan! :)

      Lainaa

    22. Tulos: +42 (158 ääntä)
      Jos Pekan tavalla saa naisia, niin eivät kyllä ole ne naiset kovinkaan tasokkaita. Hirveitä kliseitä ja melkoista seksismiä; 'oot säilyny kauniiina' 'namu' 'uutta matoo koukkuun'... Kuinkahan hyvän kumppanin Pekasta saisi kun pelkän 'säilyneen' ulkonäön vuoksi lupaa jo kuun taivaalta. :(

      Lainaa

    23. Tulos: +257 (263 ääntä)
      On se vähän kieroutunutta, että me peukutetaan ja ollaan hyvin iloisesti yllättyneitä, kun tyyppi "ei suutu" vaikka kuuleekin toisen seurustelevan jo jonkun muun kanssa. Näinhän sen pitäis oikeesti mennä ja se ois terve tapa reagoida, mutta ei, liian monesti ollaan totuttu siihen että saadaan paskaa ja solvauksia niskaan ihan vain siksi että torjutaan toisen iskuyritykset koska seurustellaan jo toisen ihmisen kanssa (ja aika kieroutunutta on sekin, että monesti miehille ei riitä pelkästään kieltäytyminen ihan vain siksi ettei itse tahdo, vaan pitää vielä mainita se olemassoleva kumppani syyksi).

      Lainaa

    24. Tulos: +103 (115 ääntä)
      kulkija: Tuskin Awww!puhui tuttavapiiristään. Monesti esimerkiksi baarissa lähentelevät miehet tahtovat suuttua, mikäli heille ilmoittaa ettei ole heistä kiinnostunut koska on itse jo parisuhteessa. Yleensä tästä ilmoituksesta seuraa erittäin hurmaavaa “no eihän sun poikaystävän tarvitse tietää!” ja “vitun huora, tuommoista rumaa lehmää en olisi halunnutkaan” puhetta n_n Pekalle kyllä isot pisteet, näin niitä naisia nimenomaan saadaan!
      Niimpä! Ja sekin monesti harmittaa, että miehet eivät halua enää jutella kun kuulevat naisen olevan varattu. Ei kaikki voi baareissa p*llun perässä olla! Moni mukava juttuseura on lähtenyt heti pois jos mainitsee oman miehensä vähänkään normaalin keskustelun yhteydessä. Monihan sen vuoksi ei sano olevansa varattu. Vinkki sinkuille, jotka haluavat enemmän kuin juttuseuraa: Kysykää heti ensimmäisenä onko toinen sinkku. Säästyy aikaa ja kumpikin välttyy harmitukselta.

      Lainaa

    25. Tulos: -33 (51 ääntä)
      Niejm: Huikea Pekka. Noin saat oikeasti naisia, propsit siitä myös ettei Pekka suuttunut naisen suhdestatuksesta. Mikä siinä on että siitä pitää joidenkin kiskaista herneet?
      Miksi joku vetäisi siitä herneet?

      Lainaa

    26. Tulos: +50 (92 ääntä)
      DeLeon: Jos Pekan tavalla saa naisia, niin eivät kyllä ole ne naiset kovinkaan tasokkaita. Hirveitä kliseitä ja melkoista seksismiä; ‘oot säilyny kauniiina’ ‘namu’ ‘uutta matoo koukkuun’… Kuinkahan hyvän kumppanin Pekasta saisi kun pelkän ‘säilyneen’ ulkonäön vuoksi lupaa jo kuun taivaalta.
      Aika samoilla linjoilla. En mä tiedä mitä naiset noin keskimäärin kumppaniltaan haluaa, mutta jos pelkällä lirkuttelulla lohkeaa, taitaa olla molempien osapuolten standardeissa vähän korotuksen varaa. Vähän paistaa läpi periteinen nice guy- syndrooma. "niinku mä olisin tehnyt", hyrrrh.

      Lainaa

    27. King Arthur 2.8.2016 22:08
      Tulos: +68 (72 ääntä)
      Joo leivotaan kaikki Pekalle pellillinen keksejä kun se oli niin kultainen ettei suuttunut kun kuuli toisen olevan varattu. Ikävä tosiasia lienee se että Pekka todellakin on jonkinlainen poikkeus tässä asiassa. :/

      Lainaa

    28. Tulos: +87 (99 ääntä)
      Nimimerkki Pömpylän kanssa samaa mieltä: onhan sen nyt aika sairasta että saadakseen miehen pois tukastaan pitää ilmoittaa poikaystävän/ aviomiehen olemassaolosta - ihan kuin se millainen mies naista kiinnostaisi, jos minkäänlainen, olisi ihan yhdentekevää, merkitystä on vain sillä "kuuluuko" jollekulle miehelle. "Anteeksi, on jo poikaystävä" on jonkinlainen kasvojensäästämisvastaus jonka voi tulkita "...muuten olisin sanonut kyllä". "Ei kiitos, onnea etsintään =)" pitäisi olla aivan tarpeeksi ystävällinen, ja sitäpaitsi estää väärinymmärryksiä jatkossa.

      Lainaa

    29. Tulos: -13 (27 ääntä)
      Kiti: Niimpä! Ja sekin monesti harmittaa, että miehet eivät halua enää jutella kun kuulevat naisen olevan varattu. Ei kaikki voi baareissa p*llun perässä olla! Moni mukava juttuseura on lähtenyt heti pois jos mainitsee oman miehensä vähänkään normaalin keskustelun yhteydessä. Monihan sen vuoksi ei sano olevansa varattu. Vinkki sinkuille, jotka haluavat enemmän kuin juttuseuraa: Kysykää heti ensimmäisenä onko toinen sinkku. Säästyy aikaa ja kumpikin välttyy harmitukselta.
      Niin.. Jos sitä johonkin klubeille ja muualle lähtee, ja niillä tyypeille ei ole siellä omaa kaveri porukkaa joiden kanssa jutella niin onhan se aika selkeää että mitä sieltä haetaan. Ei luultavasti mukavaa kahvi ja jutustelu seuraa ainakaan löydy baareista eikä varsinkaan klubeila... xD Ja on ihan hyvä mainita olevansa suhteessa eikä esittää sinkkua ihan vaan siksi että voisi jubata vähän kauemmin, säästyy aikaa molemmilta puoliskoilta.

      Lainaa

    30. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 3.8.2016 7:47
      Tulos: +16 (24 ääntä)
      Olin niin varma, että Leenan kommentti tylyttäisi Pekua oikein kunnolla, mut lukiessa tuli välitön AWWS -reaktio. Ihana FMoka!

      Lainaa

    31. Tulos: +12 (24 ääntä)
      ……: Niin.. Jos sitä johonkin klubeille ja muualle lähtee, ja niillä tyypeille ei ole siellä omaa kaveri porukkaa joiden kanssa jutella niin onhan se aika selkeää että mitä sieltä haetaan. Ei luultavasti mukavaa kahvi ja jutustelu seuraa ainakaan löydy baareista eikä varsinkaan klubeila… Ja on ihan hyvä mainita olevansa suhteessa eikä esittää sinkkua ihan vaan siksi että voisi jubata vähän kauemmin, säästyy aikaa molemmilta puoliskoilta.
      Varmaan totta joidenkin Sedukoiden kohdalla, en tosin tiedä koska ette saisi sisään edes korvista vetämällä. Mutta aika moni meistä harrastaa musiikkia musiikin takia, ja maailmassa on muutakin kuin soittolistat ja Musiikkitalo. Niillä klubeilla keskustelu kyllä menee sen ympärillä mitä on juuri kuultu ja mitä pitäisi kuulla seuraavaksi, ja miten konsertteja pitäisi siirtää aikaisemmaksi, kun lapsenvahdit tulevat kalliimmaksi kuin olut aikanaan tuli...

      Lainaa

    32. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Sattui pikku hupsista-sai pakit-käyttäytyy silti kuin aikuinen. Mikä tota vaivaa?!?

      Lainaa

    33. Tulos: +49 (53 ääntä)
      DeLeon: Jos Pekan tavalla saa naisia, niin eivät kyllä ole ne naiset kovinkaan tasokkaita. Hirveitä kliseitä ja melkoista seksismiä; ‘oot säilyny kauniiina’ ‘namu’ ‘uutta matoo koukkuun’… Kuinkahan hyvän kumppanin Pekasta saisi kun pelkän ‘säilyneen’ ulkonäön vuoksi lupaa jo kuun taivaalta.
      Huvittavaa että huomautat Pekan seksismistä mutta itse kutsut Pekan iskutavasta viehättyviä naisia "ei kovinkaan tasokkaiksi". Valitettavasti yhteiskunta opettaa että naisista saa puhua esineellistävästi jos sekaan heittää "kehuja" ja lirkuttelua, ja jos ei ruveta aggressiiviseksi kun ei saada haluamaansa, eikä monet naiset sen takia tunnista sellaista käytöstä alentavaksi. Samasta syystä miehet eivät välttämättä tajua sanoissaan ja teoissaan piilevää seksismiä. Täältä kommenteistakin huomaa että Pekka on monien mielestä ihana koska ei suuttunut pakeista, vaikka itsellä kyllä löi jarrut päälle "kauniina _säilymisen_" kohdalla ja hälytysvalot sytty siinä vaiheessa kun Pekka päätti molempien puolesta (ehkä kuitenkin huumorilla) että hehän menevät luokkakokoukseen parina. Onneksi kuitenkin Pekka otti pakit vastaan hyvin ja omat hälytysvalot sammuivat, vaikka jäi kyllä mullekin aika etova olo Pekan tavasta puhutella naisia ja puhua naisista.. Anyways sitä vaan halusin huomauttaa että Pekan kaltaisille lämpenevät naiset voivat olla hyvinkin "tasokkaita", heitä ei ole vain opetettu tunnistamaan seksismiä. Tai sitten heillä on vaan standardit alempana, mikä on myös ok, eikä laske naisen "tasoa". :)

      Lainaa

    34. Muori Pekkarinen 4.8.2016 15:13
      Tulos: -7 (17 ääntä)
      Olikohan kyse heikkotasoisesta apukoulusta, kun Pekka ei koskaan oppinut kunnolla kirjoittamaan?

      Lainaa

    35. Tulos: +7 (25 ääntä)
      Aika symppis tuo Pekka. Toivottavasti löytää jonkun naisen itselleen hänkin, ehkäpä Leena auttaa asiassa.

      Lainaa

    36. pylynalle 5.8.2016 3:31
      Tulos: +12 (16 ääntä)
      Kiti: Niimpä! Ja sekin monesti harmittaa, että miehet eivät halua enää jutella kun kuulevat naisen olevan varattu. Ei kaikki voi baareissa p*llun perässä olla! Moni mukava juttuseura on lähtenyt heti pois jos mainitsee oman miehensä vähänkään normaalin keskustelun yhteydessä. Monihan sen vuoksi ei sano olevansa varattu. Vinkki sinkuille, jotka haluavat enemmän kuin juttuseuraa: Kysykää heti ensimmäisenä onko toinen sinkku. Säästyy aikaa ja kumpikin välttyy harmitukselta.
      Tämä. Itse joskus en halua kertoa ollenkaan olevani varattu yleensä siksi että haluan todella uusia ystäviä mutta valitettavasti jotkut vaan häipyy heti kun kuulee että seurustelen.. Ja tuo että suututaan kun toinen ei halua suhdetta tai on jo parisuhteessa on liiankin tuttua minulle. Yhden ystävän jouduin torjua koska todella ajattelin häntä ystäväksi ja tämän torjunnan jälkeen oltiin ystäviä mutta hän jatkuvasti vittuili ja pilkkasi kaikkea mitä tein.. Kaverisuhde meni jäihin noin vuodeksi mutta nykyään ollaan taas kavereita. Yritän muutenkin aina vastaavanlaiset tapaukset handlaa niinkuin aikuinen koska fiksuinta se on niin tehdä.

      Lainaa

    37. Tulos: -3 (15 ääntä)
      Pekka <3

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (18 ääntä)
      DeLeon: Jos Pekan tavalla saa naisia, niin eivät kyllä ole ne naiset kovinkaan tasokkaita. Hirveitä kliseitä ja melkoista seksismiä; ‘oot säilyny kauniiina’ ‘namu’ ‘uutta matoo koukkuun’… Kuinkahan hyvän kumppanin Pekasta saisi kun pelkän ‘säilyneen’ ulkonäön vuoksi lupaa jo kuun taivaalta.
      Hei jos ne oli luokkakavereita, ni veikkaan että ne tietää toisistaan vähän muutakin jo kun pelkän ulkonäön

      Lainaa

    39. Tulos: -20 (26 ääntä)
      "Näin saat naisia" kommentoineet naiset koettaa meille kertoa, että se on se matkojen lupailu ja materia jolla niitä naisia saa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: viesti, luokkakokous