Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pokémon Go

Villityksen parhaat palat.
Pokémon Go

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 70 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Skellefteå 28.7.2016 0:49
   Tulos: -627 (845 ääntä)
   15v ja en ole edes ladannu pokemonia, epänormaaliako?

   Lainaa

  2. totuudensana 28.7.2016 0:51
   Tulos: -234 (622 ääntä)
   Söpö Tatu kun ensiksi ihan raivona mutta lopuksi ihan innoissaan pelistä :3

   Lainaa

  3. Tulos: +1425 (1509 ääntä)
   Pakko arvostaa Tatua. Harvalla ihmisellä riittää kanttia myöntää että muuttaa mielensä jostain asiasta.

   Lainaa

  4. Tulos: +527 (593 ääntä)
   Rasmus haluaisi maata sohvalla ja pelata. Luultavasti pleikkariohjainkin on liian kaukana, mutta samalla se menee kun tilatun pitsan hakee ovelta. Nyt kaikki ulos liikkumaan! Pokemonilla tai ilman! :)

   Lainaa

  5. Tulos: +539 (611 ääntä)
   Pokemon on hyvä tapa saada ihmiset liikkumaan. Ihme negatiiviset nancyt kaikkialla salaliittoteorioita pätemässä.

   Lainaa

  6. Tulos: +623 (711 ääntä)
   Musta nää "v*tun pokemon go, mä en ainakaan sitä lataa! Ootte kaikki säälittäviä jotka pelaa!"-tyypit on paljon raivostuttavampia kuin itse pelaajat. Joku pakollinen tarve toitottaa, että ollaan niin uniikkeja lumihiutaleita eikä käytetä mitään massajuttuja? Eikö voitas olla vaan iloisia et ihmiset liikkuu ja vielä _vapaaehtoisesti_? :D

   Lainaa

  7. Muumi (kopio) 28.7.2016 4:13
   Tulos: -142 (242 ääntä)
   Pikachu: Musta nää “v*tun pokemon go, mä en ainakaan sitä lataa! Ootte kaikki säälittäviä jotka pelaa!”-tyypit on paljon raivostuttavampia kuin itse pelaajat. Joku pakollinen tarve toitottaa, että ollaan niin uniikkeja lumihiutaleita eikä käytetä mitään massajuttuja? Eikö voitas olla vaan iloisia et ihmiset liikkuu ja vielä _vapaaehtoisesti_?
   Pokemon go on tuulipukujen internet.

   Lainaa

  8. Tulos: +302 (398 ääntä)
   Itse latasin ihan vaan kokeilu mielessä (hehe kuka tajus leffa referenssin?), koska kaikki hehkutti sitä. No ei menny kauaa niin ihan koukussa koko peliin. Mulla on vielä pokestoppi suoraan mun alapuolella joten voi kotooltä käsin lootata tavaraa sillon ku en oo liikenteessä. Hyvä peli ku saanu paljon uusii kavereita, päässy ulkoilee, tutustuu omaan paikkakuntaan paremmin ja vielä se et pitkästä aikaa tuntuu et ihmiset ois jotenki niin paljon avoimempia ja ilosia. Lapsista aikuisiin porukka tulee juttelemaan, kadulla moikkaa tuntemattomia, saa neuvoja tai pääsee ite neuvomaan, siitä tulee sellanen kuuluvuuden tunne. Tosin just nää marmattajat ärsyttää. Media laittaa pari hassua lehtijuttua yksittäis tapauksista ja nyt koko pokemon kansa on haudan talloojia ja tielle juoksioita. Sitten ollaan niin tietävinään kuinka peli on vaaraksi, vaikkei olla ees koskettu koko peliin. Paras argumentti kun ihmiset välittää et porukka juoksee pokemonien perässä tielle, mutta kun ei tarvii. Se pokemon on parin-kolmen korttelin päässä ja sä voit silti pyydystää sen siltä seisomalta ja itse en ole hautausmaalla kertaakaan käynyt pokemon jahdissa ollessani. Tietty on niitä jotka kulkee kännykkä kädessä tielle, eikä kato yhtään ympärilleen, mutta nää ihmiset luultavasti tekis sitä myös ilman koko peliä, varsinkin kun puhelin aina ilmottaa jos jotain ilmestyy karttaan. Ps. Porukka mikä team? Sanokaa nyt että fellow Valoreitaki täällä! :D

   Lainaa

  9. Tulos: +87 (127 ääntä)
   Vaikkei tiimeillä olekaan paljoa väliä kun pelaajia sitä kaikki ollaa! Musta marmattajien sivussa ärsyttävimpiä on muitten tiimien dissaajat :/

   Lainaa

  10. Vääränvärinen 28.7.2016 5:56
   Tulos: +168 (186 ääntä)
   Tuo oli monen, jopa minun, ensireaktio tuohon villitykseen. Kunnes sitten heikkona hetkenä latasin ennen aamulenkille lähtöä. Nyt on sitten tullut lenkkeiltyä oikein urakalla joka aamu, kun aina on lyhyen matkan päässä seuraava Pokestoppi. "Kyllä vielä ton 200m jaksat hölkätä hakemaan Pokepalloja". Tosin kiima on jo vähän laantumaan päin ja kohta varmaan olen taas oma laiska itseni.

   Lainaa

  11. Tulos: +13 (41 ääntä)
   Mila: Itse latasin ihan vaan kokeilu mielessä (hehe kuka tajus leffa referenssin?), koska kaikki hehkutti sitä. No ei menny kauaa niin ihan koukussa koko peliin. Mulla on vielä pokestoppi suoraan mun alapuolella joten voi kotooltä käsin lootata tavaraa sillon ku en oo liikenteessä. Hyvä peli ku saanu paljon uusii kavereita, päässy ulkoilee, tutustuu omaan paikkakuntaan paremmin ja vielä se et pitkästä aikaa tuntuu et ihmiset ois jotenki niin paljon avoimempia ja ilosia. Lapsista aikuisiin porukka tulee juttelemaan, kadulla moikkaa tuntemattomia, saa neuvoja tai pääsee ite neuvomaan, siitä tulee sellanen kuuluvuuden tunne. Tosin just nää marmattajat ärsyttää. Media laittaa pari hassua lehtijuttua yksittäis tapauksista ja nyt koko pokemon kansa on haudan talloojia ja tielle juoksioita. Sitten ollaan niin tietävinään kuinka peli on vaaraksi, vaikkei olla ees koskettu koko peliin. Paras argumentti kun ihmiset välittää et porukka juoksee pokemonien perässä tielle, mutta kun ei tarvii. Se pokemon on parin-kolmen korttelin päässä ja sä voit silti pyydystää sen siltä seisomalta ja itse en ole hautausmaalla kertaakaan käynyt pokemon jahdissa ollessani. Tietty on niitä jotka kulkee kännykkä kädessä tielle, eikä kato yhtään ympärilleen, mutta nää ihmiset luultavasti tekis sitä myös ilman koko peliä, varsinkin kun puhelin aina ilmottaa jos jotain ilmestyy karttaan. Ps. Porukka mikä team? Sanokaa nyt että fellow Valoreitaki täällä!
   Täällä check! Tervetuloa Ouluun hallitteen gymejä ;)

   Lainaa

  12. Tulos: +101 (123 ääntä)
   Kauhulla odotin, että tää julkaisu tulisi olemaan kollaasi keski-iän ylittäneiden rageilusta... Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt. Ihmiset ollaan saatu potkittuu ylös säntäilemään ulkona kilometrejä taskuhirviöiden perässä. IHAN HIRVEETÄ.

   Lainaa

  13. Tulos: +38 (68 ääntä)
   Instinct: Vaikkei tiimeillä olekaan paljoa väliä kun pelaajia sitä kaikki ollaa! Musta marmattajien sivussa ärsyttävimpiä on muitten tiimien dissaajat
   Musta tuntuu, että suurinosa heittää enemmän leikkimielistä läppää muista tiimeistä. Ite teen sitä kans, koska se nyt on hauskaa mutta sit kun on niitä jotka ottaa tiimit aivan liian tosissaan. Haukkuu kaikki muut paskaks ja ei haluu ees kommunikoida muiden tiimien kanssa. Se on sitten jo vaan idioottimaisen eliittistä käytöstä. Törmäsin kerran yhteen joka vakavissaan huus jollekkin että painuu pois hänen lurelta kun ei ollu mystic ja ite katto vähän sivusta, että ohhoh miten voi toisella mennä niin tunteisiin. Oisin menny väliin sanomaan mutten ehtiny. Itelle on kans sanottu nii mut se on aina ollu leikkimielistä läppää, koskaan ei oo tosissaan kukas tullu häätää pois.

   Lainaa

  14. Kielinatsi 28.7.2016 7:31
   Tulos: -151 (251 ääntä)
   Mila: Itse latasin ihan vaan kokeilu mielessä (hehe kuka tajus leffa referenssin?), koska kaikki hehkutti sitä. No ei menny kauaa niin ihan koukussa koko peliin. Mulla on vielä pokestoppi suoraan mun alapuolella joten voi kotooltä käsin lootata tavaraa sillon ku en oo liikenteessä. Hyvä peli ku saanu paljon uusii kavereita, päässy ulkoilee, tutustuu omaan paikkakuntaan paremmin ja vielä se et pitkästä aikaa tuntuu et ihmiset ois jotenki niin paljon avoimempia ja ilosia. Lapsista aikuisiin porukka tulee juttelemaan, kadulla moikkaa tuntemattomia, saa neuvoja tai pääsee ite neuvomaan, siitä tulee sellanen kuuluvuuden tunne. Tosin just nää marmattajat ärsyttää. Media laittaa pari hassua lehtijuttua yksittäis tapauksista ja nyt koko pokemon kansa on haudan talloojia ja tielle juoksioita. Sitten ollaan niin tietävinään kuinka peli on vaaraksi, vaikkei olla ees koskettu koko peliin. Paras argumentti kun ihmiset välittää et porukka juoksee pokemonien perässä tielle, mutta kun ei tarvii. Se pokemon on parin-kolmen korttelin päässä ja sä voit silti pyydystää sen siltä seisomalta ja itse en ole hautausmaalla kertaakaan käynyt pokemon jahdissa ollessani. Tietty on niitä jotka kulkee kännykkä kädessä tielle, eikä kato yhtään ympärilleen, mutta nää ihmiset luultavasti tekis sitä myös ilman koko peliä, varsinkin kun puhelin aina ilmottaa jos jotain ilmestyy karttaan. Ps. Porukka mikä team? Sanokaa nyt että fellow Valoreitaki täällä!
   Jätä vähemmälle se pelaaminen ja käytä aikasi viisaammin kertaamalla kielioppia.

   Lainaa

  15. Tulos: -137 (205 ääntä)
   huonosti toteutettu peli: Ei strategiaa, pokestoppeja liikaa, liian lähellä toisiaan kaupungeissa - maalla ei yhtään. 5 minutin aikaraja PokeStopeissa, aina saa XP:t uudelleen. Pitäisi saada vain kun käy ekan kerran uudella stopilla, ja aikaraja vähintään tuntiin. Vastapainoksi voisi saada vähän enemmän tavaroita per stoppi. Lepakkoja (Zubat) ilmestyy liikaa päivällä, rapuja keskelle kuivaa maata. Kaupungeissa pitäisi olla vain rottia ja puluja. Toivotaan että peli kehittyisi edes vähän järkevämpään suuntaan.

   Lainaa

  16. siiseliini 28.7.2016 8:36
   Tulos: +65 (97 ääntä)
   Mila: Musta tuntuu, että suurinosa heittää enemmän leikkimielistä läppää muista tiimeistä. Ite teen sitä kans, koska se nyt on hauskaa mutta sit kun on niitä jotka ottaa tiimit aivan liian tosissaan. Haukkuu kaikki muut paskaks ja ei haluu ees kommunikoida muiden tiimien kanssa. Se on sitten jo vaan idioottimaisen eliittistä käytöstä. Törmäsin kerran yhteen joka vakavissaan huus jollekkin että painuu pois hänen lurelta kun ei ollu mystic ja ite katto vähän sivusta, että ohhoh miten voi toisella mennä niin tunteisiin. Oisin menny väliin sanomaan mutten ehtiny. Itelle on kans sanottu nii mut se on aina ollu leikkimielistä läppää, koskaan ei oo tosissaan kukas tullu häätää pois.
   Itellä oli mielenkiintonen kohtaaminen yhden about 10v junnun kans (tähän varmaan pitää lisätä se että ite oon 21). Menin valtaamaan yhden gymin Instinctiltä Valoreille, ja sit se paukkas paikalle että "MIKSI SINÄ VALTASIT SEN??! MINÄ VALTAAN TAKAISIN!!" No mä olin laittanu sinne mun vahvimman pokemonin, samoin mun avopuoliso ja sitten joku kolmas oli kerenny kans jostain puskasta (:D?!). Se ihan raivolla siinä jollain omilla CP300:silla alko taistelee ja kiroili ja sen äitiki soitti sille "EN MÄ NYT KERKEE PUHUA ÄITI SUN KANS!!" Jätettiin se siihen sitten raivoamaan sille pelille. Mentiin 10min päästä sinne salille niin se oli jo Mysticeillä :)) Summa summarum: Musta on hienoa, että tällainen peli on olemassa, se liikuttaa vauvasta vaariin, mutta jostain syystä tuntuu että junnuimmat ei vaan ihan osaa. Ja eihän ne ees tajua Pokemonia samoin ku me 80-90 -luvun lapsoset.

   Lainaa

  17. Tulos: -68 (114 ääntä)
   Skellefteå: 15v ja en ole edes ladannu pokemonia, epänormaaliako?
   miten olet ollut hereillä 00:49? taitaa olla parempi tehdä lastensuojeluilmoitus.

   Lainaa

  18. Tulos: +92 (104 ääntä)
   Skellefteå: 15v ja en ole edes ladannu pokemonia, epänormaaliako?
   51 v ja latasin sen, mutta ärsyynnyin kun peli ei käynnistynyt. SE on epänormaalia, sinä et.

   Lainaa

  19. Vierailija 28.7.2016 9:22
   Tulos: -58 (138 ääntä)
   Miltä mahtas näyttää pienten lasten äiti jatkuvasti ulkona pelaamassa, tuijottaen kännykkään? Mahtasko pian muksut juosta karkuun tai auton alle tai jonnekin vaan. Siinä syy miksi en_voi pelata. Ei kertakaikkiaan ole aikaa. Nuorille ja isommille lapsille ja kelle vaan joka ehtii, tää peli taas on lottovoitto. Ei tule enää istuttua vaan sisällä pelaamassa tai muuten vaan öhnöttämässä. Kunhan muistaa sen että autojen eteen ei kannata juosta. Siinä pelissä ei voi sit pelata uudelleen vaan se on game over. Ja taitaa tämäkin kommentti mennä teillä teineillä tunteisiin.. ;)

   Lainaa

  20. Tulos: -25 (59 ääntä)
   '..lagittamaan servua..' ??? :o

   Lainaa

  21. Tulos: +14 (86 ääntä)
   Kielinatsi: Jätä vähemmälle se pelaaminen ja käytä aikasi viisaammin kertaamalla kielioppia.
   Lopetat lukemisen niin olet löytänyt paratiisin! Ei enää yhtään virhettä missään! Eikö kuulostakkin mahtavalle ja parasta tämä ei maksa sinulle mitään!

   Lainaa

  22. Tulos: +81 (101 ääntä)
   Pelihän on mahtava keksintö. Saa ihmiset ulos ja liikkumaan ja koska kaikki pelaa nii voi lähtee metsästää jonku puolitutunki kanssa. Tulispa vielä se Harry Potter GO :D P.s Team Valor!!

   Lainaa

  23. Tulos: +102 (130 ääntä)
   Vierailija: Miltä mahtas näyttää pienten lasten äiti jatkuvasti ulkona pelaamassa, tuijottaen kännykkään? Mahtasko pian muksut juosta karkuun tai auton alle tai jonnekin vaan. Siinä syy miksi en_voi pelata. Ei kertakaikkiaan ole aikaa.
   Pieniä lapsia on itselläkin eikä ne kyllä mihinkään auton alle juokse sillä välin kun yhtä pokestoppia pyöräyttää tai pokemonin nappaa (mihin menee se pari sekuntia), ei tosin autotien vieressä pyöritäkään. Sitä näyttöäkään ei tarvitse tuijottaa 24/7 niin kuin monet tuntuu kuvittelevan, se puhelin kyllä värisee sitten kun osuu pokemonin kohdalle. Ei muutenkaan kannattaisi niin kovasti miettiä mitä muut ajattelee, luultavasti niitä ei vois vähempää kiinnostaa mitä sinä teet.

   Lainaa

  24. Tulos: +65 (97 ääntä)
   Kielinatsi: Jätä vähemmälle se pelaaminen ja käytä aikasi viisaammin kertaamalla kielioppia.
   Tyhmyyksiä, ei puhekielisyys ole mikään virhe nettipalstalla, eivähän Feissarimokat ole mikään sanomalehti tai ylioppilaskirjoitukset joissa kirjakielisyys on välttämätöntä. Hyvään kielitaitoon kuuluu myös oikean rekisterin hallinta, ja puhekielisyys soveltuu tänne ihan hyvin. Luettavuudessa ei ollut mitään vikaa, toisin kuin joissain internetin todellisissa kielioksennuksissa joissa ei ole päätä, häntää, eikä kappalejakoa.

   Lainaa

  25. Tulos: +9 (27 ääntä)
   Kiti: Rasmus haluaisi maata sohvalla ja pelata. Luultavasti pleikkariohjainkin on liian kaukana, mutta samalla se menee kun tilatun pitsan hakee ovelta. Nyt kaikki ulos liikkumaan! Pokemonilla tai ilman!
   Kyllähän se onnistuu, itsekkin näköjään "kävellyt" jo pokemon GO:n avulla lähes 10 kilometriä pitämällä puhelinta tuossa pöydällä latuuksilla.

   Lainaa

  26. Tulos: +82 (88 ääntä)
   Vierailija: Miltä mahtas näyttää pienten lasten äiti jatkuvasti ulkona pelaamassa, tuijottaen kännykkään? Mahtasko pian muksut juosta karkuun tai auton alle tai jonnekin vaan. Siinä syy miksi en_voi pelata. Ei kertakaikkiaan ole aikaa. Nuorille ja isommille lapsille ja kelle vaan joka ehtii, tää peli taas on lottovoitto. Ei tule enää istuttua vaan sisällä pelaamassa tai muuten vaan öhnöttämässä. Kunhan muistaa sen että autojen eteen ei kannata juosta. Siinä pelissä ei voi sit pelata uudelleen vaan se on game over. Ja taitaa tämäkin kommentti mennä teillä teineillä tunteisiin..
   Mä latasin, että voidaan pelata lasten kans yhdessä. Tosin nyt ei oo mitään taaperoikäistä, täysin holtitonta menijää. Mutta lapset pitää vuorotellen mun puhelinta, vieläpä suojakuoret kiinni, ja kun puhelin tärähtää merkiksi pokemonista, pysähdytään turvalliseen paikkaan, lapsi poimii pokemonin, viskoo pallot ja pyydystää otuksen. Sit puhelin vaihtuu toiselle ja sama uusiks. Kun tosiaan sitä kännykkää ei tartte tuijottaa koko aikaa. Se Pokemon ei katoa sekunteissa, aikaa rauhalliseen toimintaan on hyvin.

   Lainaa

  27. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Aaa: huonosti toteutettu peli: Ei strategiaa, pokestoppeja liikaa, liian lähellä toisiaan kaupungeissa – maalla ei yhtään.
   Pokemon GO- pelin pokestopit ja pokegymit perustuvat Nianticin toiseen paikannukseen perustuvaan peliin "Ingress". Ja kyseisessä pelissä (missä niitä kutsutaan portaaleiksi) kyseiset portaalit on Ingress pelaajien itse löytämiä pisteitä. Toisaalta Ingress-pelissä näiden portaalien hakuehdoissa oli se, että ne pitää olla jotain tunnettuja paikkoja tai rakennuksia tms. joita valitettavasti harvemmin löytynee maalta. Ongelma myös on siinä, että Ingress pelissä, jossa pelaaminen hoidetaan vain näiden portaalien lähellä, on mahdollista saada "mind units" nimistä erikoispisteitä, joidenka määrä perustuu siihen, kuinka väkimäärältään runsaslukuisen alueen saa kolmen portaalin väliin. 10 kilometrin alueen valtaaminen maalta on huomattavasti täten arvottomampi mitä vaikka alle kilometrin mittaisen alueen valtaaminen jossain helsingin keskustassa. En tiedä aikooko Niantic jossain vaiheessa antaa mahdollisuuden itse Pokemon GO:Ssa tehdä sijaintitoive-hakuja uusille pokestop / pokegym paikoille, mutta ainakin Ingress-peliin pitäisi tulla jossain vaiheessa takaisin uusien portaalien lisääminen. (ilmoitettiin x-ajaksi, että portaalihakuja on niin paljon, että on pakko Nianticin käydä läpi kaikki haut, ennenkuin voi ottaa uusia vastaan. Mutta epäilen kyllä, myös sitä että osa syy pitkään odotusaikaan oli Pokemon GO:n tekeminen). Ja jos ingress portaalit siirtyy sitten jatkossa taas pokemon GO:hon niin sitten voi ehkä ingressportaalejakin pystyä luomaan sinne "maalle"

   Lainaa

  28. Tulos: +56 (60 ääntä)
   hmm: En tiedä aikooko Niantic jossain vaiheessa antaa mahdollisuuden itse Pokemon GO:Ssa tehdä sijaintitoive-hakuja uusille pokestop / pokegym paikoille, mutta ainakin Ingress-peliin pitäisi tulla jossain vaiheessa takaisin uusien portaalien lisääminen. (ilmoitettiin x-ajaksi, että portaalihakuja on niin paljon, että on pakko Nianticin käydä läpi kaikki haut, ennenkuin voi ottaa uusia vastaan. Mutta epäilen kyllä, myös sitä että osa syy pitkään odotusaikaan oli Pokemon GO:n tekeminen). Ja jos ingress portaalit siirtyy sitten jatkossa taas pokemon GO:hon niin sitten voi ehkä ingressportaalejakin pystyä luomaan sinne “maalle”
   Sen verran toki lisäyksenä, että Nianticin pomoa haastateltu jonka omien sanojen mukaan Pokemon GO:ssa on tällähetkellä noin 10% suunnitellusta ominaisuuksista vasta käytössä.

   Lainaa

  29. Tulos: +8 (20 ääntä)
   rasmuksen kommentti oli hauska ja viaton mutta tämän jälkeen mokan ulkopuolelle jäävä joukkovittuilu aikuisilta tälle yhdelle lapselle ei ollut hauskaa : (

   Lainaa

  30. Vääränvärinen 28.7.2016 12:32
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Kiti: Rasmus haluaisi maata sohvalla ja pelata. Luultavasti pleikkariohjainkin on liian kaukana, mutta samalla se menee kun tilatun pitsan hakee ovelta. Nyt kaikki ulos liikkumaan! Pokemonilla tai ilman!
   Rasmus varmaankin halusi löytää keinon feikata GPS-koordinaatteja. Sellaisia huijareita löytyy täältä kotiseudultanikin jo. Käyvät valtaamassa saleja istuen lokoisasti kotisohvalla. Tai sitten ovat näkymättömiä tai osaavat lentää.

   Lainaa

  31. Tulos: -43 (65 ääntä)
   PIN: Mä latasin, että voidaan pelata lasten kans yhdessä. Tosin nyt ei oo mitään taaperoikäistä, täysin holtitonta menijää. Mutta lapset pitää vuorotellen mun puhelinta, vieläpä suojakuoret kiinni, ja kun puhelin tärähtää merkiksi pokemonista, pysähdytään turvalliseen paikkaan, lapsi poimii pokemonin, viskoo pallot ja pyydystää otuksen. Sit puhelin vaihtuu toiselle ja sama uusiks. Kun tosiaan sitä kännykkää ei tartte tuijottaa koko aikaa. Se Pokemon ei katoa sekunteissa, aikaa rauhalliseen toimintaan on hyvin.
   Mä harkitsin totakin. 5v ja 4v osais kyllä. En oo vielä päättänyt mitään. Itellä ei riitä aika ja kiinnostus mut ehkä tosta sais lasten kanssa jatkossa yhteisen harrastuksen. Mut toi vauva vie aika paljon aikaa vielä että tässä kohtaa näyttää vielä että ei nyt. Feissarimokien lukijoiden pääasiallinen lukijakunta tosiaan on teinejä! Saamistani miinuksista päätellen tunteisiin meni kommenttini. XD Kivoja pelihetkiä mussukat! ;)

   Lainaa

  32. Tulos: +44 (54 ääntä)
   Joo itsekin olin vähän epäileväinen tuon Pokemon GO-pelin alkuvaiheessa, mutta tuli kuitenkin ladattua. Nyt tämä perse nousee kivasti sohvalta parikin kertaa päivässä ja ulkona tulee liikuttua pari tuntia kerrallaan pelin parissa, niin pitkään kun akkua riittää :) Joo ja olen kolmekymppinen (30v). Sit kun loma loppuu, niin alan kulkee töihin pyörällä tai kävellen (5km suunta) niin saa hyvin rikottuu ne munat :) Tuossa pelissä kiinnostaa enemmänkin noiden munien rikkomiseen vaadittu kilometrimäärä, ja koitan mahdollisimman nopeasti kävellä/pyöräillä vaaditun määrän. Polkee täytyy tosin melko hiljaa, sillä peli tunnistaa vaan alle 20km/h vauhdin. Ihan loistava keksintö, ja itse en ainakaan Turussa ole hirveästi nähnyt, että junnutkaan ylittäisi tietä naama kiinni luurissa. Kaikki ovat tähän mennessä tarkasti katsoneet ympärille, jotta tuleeko autoja vai ei. Siitä pisteet junnuille. Oppivat samalla varomaan liikennettä :) Kaikille itkijöille ja "en varmaan pelaa tätä p*skaa" -tyypeille: Ladatkaa peli ja koittakaa edes. Ette häviä mitään ja ainakin mun mielestä ehdottomasti vuoden, ellei jopa tämän vuosituhannen paras ja sosiaalisin peli!

   Lainaa

  33. Tulos: -3 (15 ääntä)
   siiseliini: Itellä oli mielenkiintonen kohtaaminen yhden about 10v junnun kans (tähän varmaan pitää lisätä se että ite oon 21). Menin valtaamaan yhden gymin Instinctiltä Valoreille, ja sit se paukkas paikalle että “MIKSI SINÄ VALTASIT SEN??! MINÄ VALTAAN TAKAISIN!!” No mä olin laittanu sinne mun vahvimman pokemonin, samoin mun avopuoliso ja sitten joku kolmas oli kerenny kans jostain puskasta (:D?!). Se ihan raivolla siinä jollain omilla CP300:silla alko taistelee ja kiroili ja sen äitiki soitti sille “EN MÄ NYT KERKEE PUHUA ÄITI SUN KANS!!” Jätettiin se siihen sitten raivoamaan sille pelille. Mentiin 10min päästä sinne salille niin se oli jo Mysticeillä :)) Summa summarum: Musta on hienoa, että tällainen peli on olemassa, se liikuttaa vauvasta vaariin, mutta jostain syystä tuntuu että junnuimmat ei vaan ihan osaa. Ja eihän ne ees tajua Pokemonia samoin ku me 80-90 -luvun lapsoset.
   Ohho jopa on kokemus. Itekki ryöstäny ja vallanny gymei nii ei kukaan oo ottanut hattuun. Täällä 10 vuotiasta yksään ei oo raivonnu, kaikki sellaset agressiivisemmat on ollu lähemmäs meidän luokkaa (ite siis 20). Mutta tollasia tulee just välillä vaastaan tosin onneks hyvin hyvin harvoin. Lähinnä vaan huvittaa se rage.

   Lainaa

  34. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Mä latasin sen luuriin koska asiakas kysyi onko meidän ravintolassa pokemoneja ja halusin vastata hälle. Oli siellä. Muutaman päivän päästä yritin tytölle näyttää millainen peli se on, niin en päässyt kirjautumaan enää. Yli tunnin veivasin sen kanssa kun piti aktivoida tunnus uudelleen jne, mutta siltikään en päässyt kirjautumaan. Poistin sitten pelin.

   Lainaa

  35. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Onhan tuo kyllä aika "liikuttava" peli. En ole pahemmin harrastanut kävelyä aiemmin kun se on aina tuntunut aika tylsältä, pyöräily on ollut enemmän omaan makuuni, mutta niin sitä vaan tänäänkin piti kävellä about 7km stoppien perässä pitkin kaupunkia. Eilen sama juttu ja jos ilma sallii niin voisin vielä huomennakin käydä. Mukavaa on sekin kun patsaissa ja muistomerkeissä yms on niitä stoppeja niin löytää sellasia paikkoja ja rakennuksia mitä ei ole tiennyt olevankaan vaikka koko lyhyen ikäni olen samassa kaupungissa asustellut. Mut se on kyllä vähän ikävää ettei maaseudulla tosiaan ole oikein mtn. Pelin gps ei löydä itseään esimerkiksi mökillä. Vähän kyllä epäilyttää miten nopeasti tämä koko peli painuu unholaan. Suomen talvet on aika kylmiä ja/tai märkiä, niin pelkään että viimeistään joulukuussa pelaajia on enää murto-osa nykyisestä. Toivon tietysti parasta.

   Lainaa

  36. Tulos: +19 (63 ääntä)
   Mä liikun ilman Pokemonia, repikää siitä.

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (28 ääntä)
   pöh: niin en päässyt kirjautumaan enää. Yli tunnin veivasin sen kanssa kun piti aktivoida tunnus uudelleen jne, mutta siltikään en päässyt kirjautumaan. Poistin sitten pelin.
   Siellä on serverit aina välillä alhaalla kun kehittäjä ei osannut varautua tällaiseen yleisöryntäykseen. Silloin ei valitettavasti pääse kirjautumaan sisään laisinkaan. Tilanne varmaan helpottuu parin viikon sisällä.

   Lainaa

  38. Tulos: +54 (70 ääntä)
   Vierailija: Miltä mahtas näyttää pienten lasten äiti jatkuvasti ulkona pelaamassa, tuijottaen kännykkään? Mahtasko pian muksut juosta karkuun tai auton alle tai jonnekin vaan. Siinä syy miksi en_voi pelata. Ei kertakaikkiaan ole aikaa. Nuorille ja isommille lapsille ja kelle vaan joka ehtii, tää peli taas on lottovoitto. Ei tule enää istuttua vaan sisällä pelaamassa tai muuten vaan öhnöttämässä. Kunhan muistaa sen että autojen eteen ei kannata juosta. Siinä pelissä ei voi sit pelata uudelleen vaan se on game over. Ja taitaa tämäkin kommentti mennä teillä teineillä tunteisiin..
   Äläs nyt. Eilen hengasin stopin tuntumassa ja ohitseni kulki äiti (~35v?) kolmen pienen lapsen kanssa. Kaikki neljä kaivoivat puhelimet taskuista ja jatkoivat sitten matkaa. Kaikilla tuntui olevan todella hauskaa. Tämä lämmitti sydäntä :3

   Lainaa

  39. Tulos: +66 (78 ääntä)
   Olin päivänä eräänä metsästelemässä pokemoneja, kun vastaan pyöräili noin 12-vuotias poika, joka pysähtyi juttelemaan pelistä. Itse olen 25. Tämä kohtaaminen oli puhdas ja herttainen hetki, koska milloinka muulloin täysin vieras lapsi puhuisi ylipäätään mistään tällaisen kurpan kanssa. :D

   Lainaa

  40. Tulos: +43 (53 ääntä)
   Vierailija: Miltä mahtas näyttää pienten lasten äiti jatkuvasti ulkona pelaamassa, tuijottaen kännykkään? Mahtasko pian muksut juosta karkuun tai auton alle tai jonnekin vaan. Siinä syy miksi en_voi pelata. Ei kertakaikkiaan ole aikaa.
   Mä käyn lasten kans lenkillä ja samalla otetaan pokemoneja kiinni. Tänäänkin käytiin kaupungilla pokestoppeja kiertämässä, lapset oppii lukemaan karttaa samalla. :) 2v istuu rattaissa ja 6v ja 8v vuorottelevat äitin puhelimella. Toki äiti pelaa yksinkin, sillon kun pääsee yksin lenkille. ;)

   Lainaa

  41. Tulos: +43 (51 ääntä)
   Musta on ihan mahtavaa, kun tuollainen peli kehitettiin. Eihän siinä ole vielä mitään kunnon pelimekaniikkoja kuten "oikeissa" pokemon-peleissä, mutta tuokin on hurjan koukuttava! Itsekin muutin vasta äskettäin uuteen kaupunkiin, ja täytyy sanoa, etten olisi itse varmaan koskaan löytänyt osaa paikoista joihin olen pokemon go:n takia päätynyt. Päivän parhaita hetkiä on aina ne, kun pikkupojat tai -tytöt tulevat kyselemään minkä levelinen olen, haluavat nähdä pokemonit ja kyselevät vinkkejä. Tulee hyvä ja yhteisöllinen olo, kun voi mennä juttelemaan muille pelaajille lurejen ääressä, tai napata gymi jonkun ventovieraan kanssa. Mielestäni on myös vain positiivista, että ihmiset liikkuvat, vaikkakin se olisi vain lähigymille tai pokestopille. Kunhan muistavat katsoa minne kävelevät! :)

   Lainaa

  42. Kakka Markkanen 28.7.2016 20:50
   Tulos: +20 (38 ääntä)
   Skellefteå: 15v ja en ole edes ladannu pokemonia, epänormaaliako?
   Ketään ei kiinnosta.

   Lainaa

  43. Tulos: +35 (47 ääntä)
   Skellefteå: 15v ja en ole edes ladannu pokemonia, epänormaaliako?
   Ei ole. "Oikea" tavoteyleisö on sua noin 5-10 vuotta vanhempia (:

   Lainaa

  44. minäkin tahdon pokemoneja 28.7.2016 22:53
   Tulos: +20 (36 ääntä)
   Onko täällä muita katkeria Windows-puhelinten käyttäjiä?

   Lainaa

  45. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Mila: Itse latasin ihan vaan kokeilu mielessä (hehe kuka tajus leffa referenssin?), koska kaikki hehkutti sitä. No ei menny kauaa niin ihan koukussa koko peliin. Mulla on vielä pokestoppi suoraan mun alapuolella joten voi kotooltä käsin lootata tavaraa sillon ku en oo liikenteessä. Hyvä peli ku saanu paljon uusii kavereita, päässy ulkoilee, tutustuu omaan paikkakuntaan paremmin ja vielä se et pitkästä aikaa tuntuu et ihmiset ois jotenki niin paljon avoimempia ja ilosia. Lapsista aikuisiin porukka tulee juttelemaan, kadulla moikkaa tuntemattomia, saa neuvoja tai pääsee ite neuvomaan, siitä tulee sellanen kuuluvuuden tunne. Tosin just nää marmattajat ärsyttää. Media laittaa pari hassua lehtijuttua yksittäis tapauksista ja nyt koko pokemon kansa on haudan talloojia ja tielle juoksioita. Sitten ollaan niin tietävinään kuinka peli on vaaraksi, vaikkei olla ees koskettu koko peliin. Paras argumentti kun ihmiset välittää et porukka juoksee pokemonien perässä tielle, mutta kun ei tarvii. Se pokemon on parin-kolmen korttelin päässä ja sä voit silti pyydystää sen siltä seisomalta ja itse en ole hautausmaalla kertaakaan käynyt pokemon jahdissa ollessani. Tietty on niitä jotka kulkee kännykkä kädessä tielle, eikä kato yhtään ympärilleen, mutta nää ihmiset luultavasti tekis sitä myös ilman koko peliä, varsinkin kun puhelin aina ilmottaa jos jotain ilmestyy karttaan. Ps. Porukka mikä team? Sanokaa nyt että fellow Valoreitaki täällä!
   Team Valor, level 14. Vahvin taistelija on edelleen alle 600 cp:n Psyduck, mutta kärkyn tilaisuutta evolvata Clefairyn: teen siitä hurjan pinkin pedon! ...en halunnut pelata, testasin vaan ohimennen mitä ne teinit pelaa, no, siitä on nyt puolitoista viikkoa aikaa.

   Lainaa

  46. Tulos: +38 (54 ääntä)
   Musta tuntuu että ne jotka suhtautuu super negatiivisesti Pokemon Go peliin on sellasia jotka pelkää kaikkea noloa, koska Pokemonhan on alunperin tehty kuitenkin lapsille/nuorille. Nämä idiootit luulee olevansa aikuisia ja kypsiä ihmisiä kun huutelevat ja nauravat sellaisille jotka ovat löytäneet jonkun asian mistä voi nauttia ja mikä on hauskaa. Aikuisten ihmistenhän pitää löytää sitä kivaa tekemistä alkoholin parissa baareissa, koska sehän on normaalia aikuisen käytöstä. Jotkut mieluummin juoksee töiden jälkeen Alkoon ostamaan viinaa ja jotkut taas menee ennemmin ulos etsimään pokemoneita. Minusta jokainen saa tehdä ihan mitä haluaa mikä on mukavaa (kunhan ei rikota lakia) ilman että pitää alkaa heitellä hirveesti negatiivista paskaa sitä ihmistä kohtaan. Jokaisella on eri mieltymykset ja jos ei oo mitään mukavaa sanottavaa niin mun puolesta voi olla hiljaa.

   Lainaa

  47. Tulos: +3 (17 ääntä)
   pylynalle: Musta tuntuu että ne jotka suhtautuu super negatiivisesti Pokemon Go peliin on sellasia jotka pelkää kaikkea noloa, koska Pokemonhan on alunperin tehty kuitenkin lapsille/nuorille. Nämä idiootit luulee olevansa aikuisia ja kypsiä ihmisiä kun huutelevat ja nauravat sellaisille jotka ovat löytäneet jonkun asian mistä voi nauttia ja mikä on hauskaa. Aikuisten ihmistenhän pitää löytää sitä kivaa tekemistä alkoholin parissa baareissa, koska sehän on normaalia aikuisen käytöstä. Jotkut mieluummin juoksee töiden jälkeen Alkoon ostamaan viinaa ja jotkut taas menee ennemmin ulos etsimään pokemoneita. Minusta jokainen saa tehdä ihan mitä haluaa mikä on mukavaa (kunhan ei rikota lakia) ilman että pitää alkaa heitellä hirveesti negatiivista paskaa sitä ihmistä kohtaan. Jokaisella on eri mieltymykset ja jos ei oo mitään mukavaa sanottavaa niin mun puolesta voi olla hiljaa.
   Itseäni ärsyttää eniten se, että pokemon go-aiheisia postauksia on koko internet pullollaan, esim. seuraamani huumorisivut on spämmätty täyteen niitä. Samoin kävi, kun Game of Thronesin kausi oli käynnissä, ja sekin ärsytti suunnattomasti vaikka sarjasta kovasti pidänkin. Luulisi pokemon go:llekin olevan ihan omat fooruminsa, ettei tarvitse joka puolelle levittäytyä (Suomen tapauksessa ilmeisesti on jonkin verrankin facebook-ryhmiä pelille, mikä sinänsä on hyvä). Minun puolestani saavat ihmiset pelata mitä haluavat kunhan tekevät sen turvallisesti, vaikka näyttäähän se vähän hölmöltä kun iso lauma ihmisiä kävelee nenät kiinni puhelimessa pitkin kaupunkia. :P

   Lainaa

  48. Tulos: +31 (47 ääntä)
   Jdkktt: Mä käyn lasten kans lenkillä ja samalla otetaan pokemoneja kiinni. Tänäänkin käytiin kaupungilla pokestoppeja kiertämässä, lapset oppii lukemaan karttaa samalla. 2v istuu rattaissa ja 6v ja 8v vuorottelevat äitin puhelimella. Toki äiti pelaa yksinkin, sillon kun pääsee yksin lenkille.
   Miks ihmiset alkaa puhuun itestään kolmannessa persoonassa heti lisäännyttyään?

   Lainaa

  49. TapioRautaWaara 29.7.2016 11:05
   Tulos: +3 (21 ääntä)
   Mä katon ihan eri pokeja.

   Lainaa

  50. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Vierailija: Mä harkitsin totakin. 5v ja 4v osais kyllä. En oo vielä päättänyt mitään. Itellä ei riitä aika ja kiinnostus mut ehkä tosta sais lasten kanssa jatkossa yhteisen harrastuksen. Mut toi vauva vie aika paljon aikaa vielä että tässä kohtaa näyttää vielä että ei nyt. Feissarimokien lukijoiden pääasiallinen lukijakunta tosiaan on teinejä! Saamistani miinuksista päätellen tunteisiin meni kommenttini. Kivoja pelihetkiä mussukat!
   Kumma into tuoda lukijakunnan _teiniyttä_ koko ajan esiin. Ihan kuin ikäsi tekisi sinusta paremman henkilön... Vai menikö ne miinukset sittenkin tunteisiin? ;) Muuten: ulkoilutat varmaan sitä vauvaasi jossain vaiheessa vaunuissa, eikö? Sillä lenkillä ehtisi hyvin muutaman pokestopin ja/tai pokemonin kerätä samoin kuin kerryttää km-saldoa. Ja kuten moni jo kommentoinut, niin sitä kännykkää ei tarvitse 24/7 tuijottaa vaan hyvin ehtii seurata ympäristöään maisemien ja mahdollusten vaaratilanteiden osalta. Ja pelin voi aina sulkea ja jatkaa taas, kun ehtii. ;) Omasta mielestäni Pokemon Go on ihan huippu: ihmiset liikkuvat, tutustuvat ympäristöön ja toisiinsa sekä kerrankin jotain positiivista, joka yhdistää monia! Sääli, että jotkut kokevat sen lähes pakkomielteisesti negatiivisena asiana. Minulle tuonut vain hyviä ja nostalgisia hetkiä lapsuudesta tuttujen monstereiden parissa, hehee!

   Lainaa

  51. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Öö Team instinct all the way <3

   Lainaa

  52. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mila: Itse latasin ihan vaan kokeilu mielessä (hehe kuka tajus leffa referenssin?), koska kaikki hehkutti sitä. No ei menny kauaa niin ihan koukussa koko peliin. Mulla on vielä pokestoppi suoraan mun alapuolella joten voi kotooltä käsin lootata tavaraa sillon ku en oo liikenteessä. Hyvä peli ku saanu paljon uusii kavereita, päässy ulkoilee, tutustuu omaan paikkakuntaan paremmin ja vielä se et pitkästä aikaa tuntuu et ihmiset ois jotenki niin paljon avoimempia ja ilosia. Lapsista aikuisiin porukka tulee juttelemaan, kadulla moikkaa tuntemattomia, saa neuvoja tai pääsee ite neuvomaan, siitä tulee sellanen kuuluvuuden tunne. Tosin just nää marmattajat ärsyttää. Media laittaa pari hassua lehtijuttua yksittäis tapauksista ja nyt koko pokemon kansa on haudan talloojia ja tielle juoksioita. Sitten ollaan niin tietävinään kuinka peli on vaaraksi, vaikkei olla ees koskettu koko peliin. Paras argumentti kun ihmiset välittää et porukka juoksee pokemonien perässä tielle, mutta kun ei tarvii. Se pokemon on parin-kolmen korttelin päässä ja sä voit silti pyydystää sen siltä seisomalta ja itse en ole hautausmaalla kertaakaan käynyt pokemon jahdissa ollessani. Tietty on niitä jotka kulkee kännykkä kädessä tielle, eikä kato yhtään ympärilleen, mutta nää ihmiset luultavasti tekis sitä myös ilman koko peliä, varsinkin kun puhelin aina ilmottaa jos jotain ilmestyy karttaan. Ps. Porukka mikä team? Sanokaa nyt että fellow Valoreitaki täällä!
   Hyvä Valor! Ja samaa mieltä sun kommentin kanssa :)

   Lainaa

  53. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Instinct: Vaikkei tiimeillä olekaan paljoa väliä kun pelaajia sitä kaikki ollaa! Musta marmattajien sivussa ärsyttävimpiä on muitten tiimien dissaajat
   Joo, samaa mieltä :D itelläkin on lähes kaikki kaverit eri tiimeistä eikä siitä ole mitään tappelua tai kateutta tullut, yhdessä etitään pokemoneja ja kehutaan jos toinen saa jonkun hyvän :)

   Lainaa

  54. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Peekaboo: Pokemon on hyvä tapa saada ihmiset liikkumaan. Ihme negatiiviset nancyt kaikkialla salaliittoteorioita pätemässä.
   Samaa mieltä! Miestä ei ennen saanut ylös tietokonetuolista rautakangellakaan, mutta nyt on itse asiassa tälläkin hetkellä kävelyllä keräämässä niitä ötököitään :D

   Lainaa

  55. Ankea avautuja 29.7.2016 23:31
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Haaveilin jo kuinka liikkumiseni lähtisi huikeaan nousuun tämän pelin myötä, mutta kun se ei toimi. Aluksi en saanut peliä ladattua, koska ei ollut tilaa. Sitten tyhjentelin välimuistia, poistelin ohjelmia ym. Monen latausyrityksen ja lisätyhjentelyn jälkeen sain pelin asennettua, mutta se ei aukene kuin vain vähän aikaa alusta. Ja sitten sammahtaa. Olen hyvin pettynyt, koska olisin halunnut tutustua tuohon ihmeelliseen peliin, josta kaikki puhuvat KOKO AJAN.

   Lainaa

  56. Tulos: -24 (30 ääntä)
   Vee: Kumma into tuoda lukijakunnan _teiniyttä_ koko ajan esiin. Ihan kuin ikäsi tekisi sinusta paremman henkilön… Vai menikö ne miinukset sittenkin tunteisiin? Muuten: ulkoilutat varmaan sitä vauvaasi jossain vaiheessa vaunuissa, eikö? Sillä lenkillä ehtisi hyvin muutaman pokestopin ja/tai pokemonin kerätä samoin kuin kerryttää km-saldoa. Ja kuten moni jo kommentoinut, niin sitä kännykkää ei tarvitse 24/7 tuijottaa vaan hyvin ehtii seurata ympäristöään maisemien ja mahdollusten vaaratilanteiden osalta. Ja pelin voi aina sulkea ja jatkaa taas, kun ehtii. Omasta mielestäni Pokemon Go on ihan huippu: ihmiset liikkuvat, tutustuvat ympäristöön ja toisiinsa sekä kerrankin jotain positiivista, joka yhdistää monia! Sääli, että jotkut kokevat sen lähes pakkomielteisesti negatiivisena asiana. Minulle tuonut vain hyviä ja nostalgisia hetkiä lapsuudesta tuttujen monstereiden parissa, hehee!
   Ei ei ja ei :) Olin lähes täysi-ikäinen jo kun pokemonit tuli sillon joskus 90-luvulla. Teiniys yleensä yhdistyy kiihkomielisyyteen ja sen perusteella tein vähän johtopäätöksiä. Miinukset kommentissa kertoo vaan että herättää negaatiota lukijoissa kun en olekaan pelistä innoissani omalla kohalla. ;) Aattelin pitää elämän. Mun lapset ei vielä edes tiedä koko peliä eivätkä muutenkaan pelaa joten enpä heille esittele tätäkään villitystä. Lähden mielummin heidän kanssaan geokätköilemään. Saavat sitten isompana tutustua tähän virtuaalimaailmaan.

   Lainaa

  57. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Jokaiselle trendille pitää olla antitrendi, ja jokainen kuuluu joko trendimassaan tai antitrendimassaan. :)

   Lainaa

  58. Tulos: -11 (25 ääntä)
   siis enkö päässy ees rauhassa lukemaan feissarimokia ilman niitä saatanan pokemoneja! ostakaa koira ja menkää sen kaa lenkille. tai jos ootte jo niin koukussa siihen touhuun, ni ei sitä tarvii kaikille toitottaa, niinku tämän päivityksen aloittajakin sanoi: ketään ei kiinnosta. tää on sama ku jääkiekko, sitä ei pääse mitenkään/minnekkään pakoon. ostan kohta aution saaren ja muutan sinne tynnyriin, ja pistän vielä kuulosuojaimet varmuudeks päähän. ja jos joku hiton pokemon jahtari/jääkiekon hehkuttaja tulee sinne ni räjähän! joo jatkataa. sain höyrytä tarpeekseni.

   Lainaa

  59. Epätrendikäs 1.8.2016 0:18
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Pukkaaaa: Jokaiselle trendille pitää olla antitrendi, ja jokainen kuuluu joko trendimassaan tai antitrendimassaan.
   Juu, esim. Justin Bieber -vihaustrendi. Kun fanit ovat beliebereitä, niin mitäköhän innokkaat vihaajat olisivat? Unbeliebereitä?

   Lainaa

  60. Tulos: +1 (25 ääntä)
   Itse en ole innostunut Pokemon Go'ta edes kokeilemaan, ei sillä että peli olisi täysin typerä (en voi sitä sanoa koska en ole kokeillut) mutta siksi että MINÄ tuntisin itseni jotenkin typeräksi - päämäärättömästi kulkee pitkin katuja nenä tabletissa tai smartphonessa kiinni ... jotenkin tällaiset tapaukset näyttävät minusta vain niin hölmöltä kun ihmiset isoissa porukoissa näpyttävät puhelimiaan sen sijaan että edes huomioisivat mitä heidän ympärillään tapahtuu Mutta toisaalta... minusta myös hajuvedet, meikit ja liian paljastavat vaatteetkin tuntuvat hölmöiltä, en osaa täysin selittää miksi

   Lainaa

  61. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Vierailija: Miltä mahtas näyttää pienten lasten äiti jatkuvasti ulkona pelaamassa, tuijottaen kännykkään? Mahtasko pian muksut juosta karkuun tai auton alle tai jonnekin vaan. Siinä syy miksi en_voi pelata. Ei kertakaikkiaan ole aikaa. Nuorille ja isommille lapsille ja kelle vaan joka ehtii, tää peli taas on lottovoitto. Ei tule enää istuttua vaan sisällä pelaamassa tai muuten vaan öhnöttämässä. Kunhan muistaa sen että autojen eteen ei kannata juosta. Siinä pelissä ei voi sit pelata uudelleen vaan se on game over. Ja taitaa tämäkin kommentti mennä teillä teineillä tunteisiin..
   Minä olen _äiti_, en minä voi tehdä mitään tai lähteä mihinkään.

   Lainaa

  62. Tulos: +9 (11 ääntä)
   On se jännä täällä nähdä miten isoilla ihmisillä menee joku mobiilipeli noin pahasti tunteisiin... No eihän siinä, onhan se kiva sivusta seurata tätä vääntöä.

   Lainaa

  63. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Meillä pelaa minä, mies ja lapset, eniten varmaan minä... Geokätköillään ja metsästetään pokemoneja samalla, mikäs sen mukavampaa lomapuuhaa! Eilen vein lapsen uimakouluun ja hallilla sattuu olemaan sali. Valtasin sen tietysti itselleni (siniset) ja sen tunnin aikana sali ehti olla jo jokaisen tiimin hallussa vuorollaan. Ennen lähtöä valtasin sen taas tietysti itselleni :) Mun mielestä tämä on ihan loistava tapa saada ihmiset liikkumaan. Eihän se pelin vika ole jos joku kävelee pelatessa autotielle. Ja omaa tyhmyyttä on jos ei osaa laittaa peliä kiinni museossa, koulussa tms... Peli on hyvä, pelaajia on moneen lähtöön.

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Skellefteå: 15v ja en ole edes ladannu pokemonia, epänormaaliako?
   oot liian nuori

   Lainaa

  65. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Mila: Itse latasin ihan vaan kokeilu mielessä (hehe kuka tajus leffa referenssin?), koska kaikki hehkutti sitä. No ei menny kauaa niin ihan koukussa koko peliin. Mulla on vielä pokestoppi suoraan mun alapuolella joten voi kotooltä käsin lootata tavaraa sillon ku en oo liikenteessä. Hyvä peli ku saanu paljon uusii kavereita, päässy ulkoilee, tutustuu omaan paikkakuntaan paremmin ja vielä se et pitkästä aikaa tuntuu et ihmiset ois jotenki niin paljon avoimempia ja ilosia. Lapsista aikuisiin porukka tulee juttelemaan, kadulla moikkaa tuntemattomia, saa neuvoja tai pääsee ite neuvomaan, siitä tulee sellanen kuuluvuuden tunne. Tosin just nää marmattajat ärsyttää. Media laittaa pari hassua lehtijuttua yksittäis tapauksista ja nyt koko pokemon kansa on haudan talloojia ja tielle juoksioita. Sitten ollaan niin tietävinään kuinka peli on vaaraksi, vaikkei olla ees koskettu koko peliin. Paras argumentti kun ihmiset välittää et porukka juoksee pokemonien perässä tielle, mutta kun ei tarvii. Se pokemon on parin-kolmen korttelin päässä ja sä voit silti pyydystää sen siltä seisomalta ja itse en ole hautausmaalla kertaakaan käynyt pokemon jahdissa ollessani. Tietty on niitä jotka kulkee kännykkä kädessä tielle, eikä kato yhtään ympärilleen, mutta nää ihmiset luultavasti tekis sitä myös ilman koko peliä, varsinkin kun puhelin aina ilmottaa jos jotain ilmestyy karttaan. Ps. Porukka mikä team? Sanokaa nyt että fellow Valoreitaki täällä!
   Täällä Valor :)

   Lainaa

  66. Partamuumi 4.8.2016 6:00
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   minäkin tahdon pokemoneja: Onko täällä muita katkeria Windows-puhelinten käyttäjiä?
   Ilmoittaudun.

   Lainaa

  67. Tulos: -1 (1 ääni)
   Juuuu: On se jännä täällä nähdä miten isoilla ihmisillä menee joku mobiilipeli noin pahasti tunteisiin… No eihän siinä, onhan se kiva sivusta seurata tätä vääntöä.
   Tarkoitin siis tuossa lainaamassani kommentissa tätä kommenttiosiota, en tuota varsinaista mokaa.

   Lainaa

  68. ei vielä pokemonia kokeillut 5.8.2016 7:31
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Vierailija: Teiniys yleensä yhdistyy kiihkomielisyyteen ja sen perusteella tein vähän johtopäätöksiä. Miinukset kommentissa kertoo vaan että herättää negaatiota lukijoissa kun en olekaan pelistä innoissani omalla kohalla.
   Miinukset kommenteissa voi johtua myös lukemattomista muista syistä, kuten esim. vaikutelmasta, ettet voi äitinä pelata pokemonia (tuli vaikutelma, että joko korostat tällä omaa erinomaista äitiyttäsi verrattuna muihin tai et osaa sumplia asiaa kuten muut) tai teinien vähättelystä (yli 25-vuotiaalta oman paremmuuden korostaminen teineihin nähden alkaa olla jo koomista). terv. 30+ pokemonia pelaamaton PS. En sano, että oikeasti ajattelet noin, mutta tuollainen vaikutelma siitä minulle jäi. Tiedän, että netissä on usein vaikea ilmaista itseään tarkasti, ja eri ihmiset voi tehdä samasta asiasta aivan erilaisia johtopäätöksiä. Tämäkin viesti luultavasti kuulostaa ilkeältä, vaikka tarkoitus oli olla selittävä. :-(

   Lainaa

  69. Keski-ikäinen täti 6.8.2016 19:14
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   minäkin tahdon pokemoneja: Onko täällä muita katkeria Windows-puhelinten käyttäjiä?
   Jos sulla on tabletti sen puhelimen lisäksi, niin lataa peli siihen. Netti puhelimesta, peli tabletilla. Toimii (ja hienosti kun on iso ruutu). Pelattiin tyttären kanssa, jaettiin netti siitä Lumiasta, peli tableteilla. Hö, nähtiin jänis a harakoita, mutta niitä ei saanut napatuksi.

   Lainaa

  70. Tulos: -12 (14 ääntä)
   En ole peliä ladannut enkä aio ikinä ladatakkaan. Onhan se kiva kun ihmiset liikkuu mutta itse näen pelin lähinnä vaarallisena. En ymmärrä hypetystä lainkaan, en minä vaan voisi öitäni rauhassa nukkua jos pelaisin Pokemonia siinä pelossa että joku tulee perääni. Mut jos on ihan pakko ihmisten sitä pelata niin pelatkoon, ei se minua oikeastaan koske, vaikken pelin ideasta pidäkkään.Tosin enhän minä voi tietää, onko peli ihan karsea muuten, kun en ole pelannut. Idea ulkona kävelemisestä nenä kiinni kännykässä ja vieraiden ihmisten keskellä oleilu ja heille puhuminen tuntuu kuitenkin liian pelottavalta minulle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Pokemon, Pokemon Go, peli