Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Motivoitunut työnhakija

Säihkyvä timantti muiden joukossa!
Motivoitunut työnhakija

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1027 (1065 ääntä)
   Ei oo kyl tarpeeks paska tilanne jos pullojenkerääminen ei arvon leidille sovi.

   Lainaa

  2. Tulos: +837 (849 ääntä)
   Aika nopeasti meni käytös törkeäksi ja ns. todelliset värit paljastuivat. En haluaisi olla tuollaisen ihmisen kanssa missään tekemisissä.

   Lainaa

  3. Tulos: +507 (517 ääntä)
   Älä pure ruokkivaa kättä.

   Lainaa

  4. KaroliinaCZ 26.7.2016 1:32
   Tulos: +495 (501 ääntä)
   Hyvä kun Mintun käytös paljastui ennen kuin joku sille oikeasti tarjoaisi töitä.

   Lainaa

  5. Tulos: +645 (657 ääntä)
   Ne ovat juurikin nämä valioyksilöt jonka takia kaikki sossusta rahaa saavat nähdään pelkkinä kiittämättöminä sosiaalipummeina, vaikka joukkoon mahtuu ties minkälaista huono-onnista tuollaisen laiskiaisen sijaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +168 (186 ääntä)
   Elämäm koulu

   Lainaa

  7. Aamu-Jeesus 26.7.2016 3:12
   Tulos: +60 (100 ääntä)
   Muhos mainittu!!!!!!!!!!!!!1

   Lainaa

  8. Tulos: -211 (297 ääntä)
   Mikä on körtti? Onko se vaan Ninan oma sana vai ihan yleisessä käytössä? En oo nimittäin ikinä kuullutkaan tuota sanaa. :D

   Lainaa

  9. Tulos: +259 (267 ääntä)
   Enemmän se Minttu vaikutti vittumaiselta kermaperseeltä. Mitä töitä sille olisi uskaltanut antaa, jos tuollaisesta raivostuttaan?

   Lainaa

  10. Körrö Kerkko Ökkölöörö 26.7.2016 4:36
   Tulos: +6 (172 ääntä)
   Toivottavasti pysyy koko ikänsä köyhänä ja puutteessa. Iloitsen tällaisten lusmujen ansaitusta osattomuudesta. Tulee hyvä olo, kun ajattelee, miten tyhjää ja surkeaa heidän elämänsä on.

   Lainaa

  11. Tulos: +143 (193 ääntä)
   pylynalle: Mikä on körtti? Onko se vaan Ninan oma sana vai ihan yleisessä käytössä? En oo nimittäin ikinä kuullutkaan tuota sanaa.
   Miksei koskaan viitsitä ite ottaa selvää esim google wink wink.

   Lainaa

  12. Tulos: +79 (107 ääntä)
   Pylynalle käytä googlea ja laajenna tietojasi. Voit etsiä myös sanalla herännäisyys.

   Lainaa

  13. Hannelen elämä 26.7.2016 6:01
   Tulos: +116 (130 ääntä)
   Körrö Kerkko Ökkölöörö: Toivottavasti pysyy koko ikänsä köyhänä ja puutteessa. Iloitsen tällaisten lusmujen ansaitusta osattomuudesta. Tulee hyvä olo, kun ajattelee, miten tyhjää ja surkeaa heidän elämänsä on.
   Toivottavasti ei ainakaan hommaa jälkikasvua ja opeta sitä tavoilleen.

   Lainaa

  14. Mother of Vile Excrement 26.7.2016 7:03
   Tulos: +67 (93 ääntä)
   Hannelen elämä: Toivottavasti ei ainakaan hommaa jälkikasvua ja opeta sitä tavoilleen.
   No totta hitossa, koska silleenhän saa sossusta vielä enemmän rahaa. Nämä on näitä sellaisia "perheitä", joilla sossun piikkiin eläminen on normiolotila jo ties kuinka monennessa polvessa.

   Lainaa

  15. Tulos: +25 (43 ääntä)
   Tuskin se ruokaan ainakaa rahaa tarvii

   Lainaa

  16. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 26.7.2016 7:45
   Tulos: -14 (74 ääntä)
   pylynalle: Mikä on körtti? Onko se vaan Ninan oma sana vai ihan yleisessä käytössä? En oo nimittäin ikinä kuullutkaan tuota sanaa.
   Uskomatonta, kertakaikkiaan, mä istun tässä ja ihmettelen vaan. Tää tosiaan säilyy muistoissa, kun meikä istui körttiseuroissa. Herännäisyys on ihanaa, sitä kai ne koittaa tällä todistaa. Taas puheita ja veisataan ja mä istun körttiseuroissa. Pyhä henki mun, kai karkas kaapin taa, kun en tunne mä mitään rafflaavaa. Vanha mummo takanani hoilottaa, falsetillansa korvat raastaa, raastaa, raastaa. Toi pappa pulinansa lopetti, kai sen kirkkovene kiveen pamahti. Kokemushan tääkin on tosiaan, istuu Lapualla Körttiseuroissa.

   Lainaa

  17. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Muhoksella on mielenkiintoista porukkaa. Ainakin tämä ja yksi kalamies, joka toivoo brutaaleja kuolemia suomalaisille urheilijoille Ylen facebook-sivuilla.

   Lainaa

  18. Tulos: +106 (118 ääntä)
   "Tuu elämään mun elämää" - vois sillekin elämälle tapahtua jotain kun olisi aktiivisesti ottanut vastuun siitä omiin käsiin, mut uhriutuminen on niin paljon helpompaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +62 (72 ääntä)
   Todella typerä ja ärsyttävä tää Minttu, pure white trash. Etenkin Mintun puheet sossusta sai mut todella ärtyneeks. Tuskin tää tyyppi enää keneltäkää töitä saa.

   Lainaa

  20. Tulos: +54 (68 ääntä)
   Tuskin tuo lapamato ainakaan ruokaan rahaa tarvitsee. Nälissään olisi hieman nöyrempi ja vastaanottavaisempi kavereitten kommenteille...

   Lainaa

  21. Muhos mainittu.. 26.7.2016 10:46
   Tulos: +4 (24 ääntä)
   ..Mimmissä tavataan!

   Lainaa

  22. Tulos: +111 (123 ääntä)
   Körrö Kerkko Ökkölöörö: Toivottavasti pysyy koko ikänsä köyhänä ja puutteessa. Iloitsen tällaisten lusmujen ansaitusta osattomuudesta. Tulee hyvä olo, kun ajattelee, miten tyhjää ja surkeaa heidän elämänsä on.
   Keskiaikaisen näkemyksen mukaan taivaan iloihin kuuluu se että saa katsella syntisten kärsimystä helvetissä. Ajattelin että moinen ajatus olisi jäänyt sinne keskiajalle... Kyllä, Minttu on sekä tyhmä että ilkeä, enkä palkkaisi mihinkään, mutta ei muiden ihmisten kärsimyksestä iloitseminen varsinaisesti todista kauniista luonteesta sekään.

   Lainaa

  23. Tulos: +48 (58 ääntä)
   Ai ihana, muistupa heti mieleen miksi pakkasin välittömästi kimpsut ja kampsut peruskoulun jälkeen! Muhos on kyllä näitä Minttuja täynnä.

   Lainaa

  24. Tulos: +47 (57 ääntä)
   Facebook-profiilin perusteella vaikuttaa hienolta ihmiseltä tämä. Huom! Maksaa verojakin!11!!! syrjäytynyt yrityksessä Syrjäytyneet oy FBI-agentti yrityksessä FBI OY Opiskeli oppilaitoksessa Elämän yliopisto V missä ihmisiä ja kyytiä muhos täynnä. Jos haluan tehdä pieniä askareita pimeänä pientä korvausta vastaan niin voi kauhia varmaan pullojen keruustaki pitäs verot maksaa.kateellisten panettelua.mä maksan jo työmarkkinatuesta 20 % eikö se riitä näille kermaperse ille?

   Lainaa

  25. Vääränvärinen 26.7.2016 12:31
   Tulos: +74 (90 ääntä)
   Ei tainnut olla kovinkaan pitkä aika siitä kun ihmisiä vielä hävetti hakea heille kuuluvia tukia. Nyt sitten onkin toinen ääripää eli pidetään itsestäänselvyytenä ja haukutaan lafka vielä päälle. Tiedä sitten kummin päin parempi.

   Lainaa

  26. pistää miettimään... 26.7.2016 13:21
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   Körrö Kerkko Ökkölöörö: Toivottavasti pysyy koko ikänsä köyhänä ja puutteessa. Iloitsen tällaisten lusmujen ansaitusta osattomuudesta. Tulee hyvä olo, kun ajattelee, miten tyhjää ja surkeaa heidän elämänsä on.
   Taitaa sinulla olla melkoisen tyhjä elämä, mutta en jaksa sääliä sinua. Lienet sen ansainnut.

   Lainaa

  27. Ei-tekniikan-ihmelapsi 26.7.2016 13:46
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   "Tuu elämään mun elämää, hiljenee ne lässytykset (=) kun ei asioista mitään tiedä niin on parempi olla hiljaa". No sepä!

   Lainaa

  28. Tulos: +72 (74 ääntä)
   No jos ei se pullojen keruu kiinnosta, niin menköön sitten keräämään mustikoita. Toistaiseksi luonnonmarjoja saa myydä verotta.

   Lainaa

  29. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Hevonenhan tällä kuitenkin on. :) hyvä ku siihe riittää rahhaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Minttu kuulostaa kotona asuvalta teiniltä tai henkisesti teiniltä joka saa rahaa vasta kun siivoaa huoneensa ja tekee oman osansa kotitöistä. Eihän me tiedetä yhtään ei, kukaan ei tiedä hänen elämänsä "vaikeuksista"..

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Näin muhoslaisena mietin monesti, että joutuvatko muilla paikkakunnilla asuvat yhtä useasti häpeämään "omiansa" kuin itse joudun?

   Lainaa

  32. Esim. minä :-) 26.7.2016 17:08
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   pylynalle: Mikä on körtti? Onko se vaan Ninan oma sana vai ihan yleisessä käytössä? En oo nimittäin ikinä kuullutkaan tuota sanaa.
   Esimerkiksi minä olen körttiläinen - körtillä tarkoitetaan nykyään Paavo Ruotsalaisen taannoin perustamaan herätysliikkeeseen kuuluvia. On ihan ev. lut. kirkkon sisällä vaikuttava herätysliike. Alkujaan körtiksi kutsuttiin vaatetta, jota jotkut körttiläiset käyttivät. Esimerkiksi mummuni - joka olisi nyt 100, jos eläisi - äidillä oli körttipuku ollut käytössä. Me körttiläiset olemme suvaitsevaisia, emmekä (helposti) tuomitse ketään tai mitään, mutta siitä huolimatta Mintun asenne alkoi sapettaa - jopa körttiäkin...

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Taitaa minttu saada jo sossulta tukea ku pimeenä olis hommia tekemäs.

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (15 ääntä)
   morjenttes tääl tyä mies!! ps. meee töihin!!

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Jönni: Tuskin tuo lapamato ainakaan ruokaan rahaa tarvitsee. Nälissään olisi hieman nöyrempi ja vastaanottavaisempi kavereitten kommenteille…
   ehkä pitää saada uus älypuhelin, ku entinen on kuitenkin vuoden vanha

   Lainaa

  36. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Mintulle en töitä tarjoaisi, laittomia sen puoleen kuin laillisiakaan.

   Lainaa

  37. Arthur Brown 27.7.2016 5:20
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Suosittelen ratkaisuksi marjanpoimintaa. Sitä voi harrastaa laillisesti pimeästi ja metsässä tarpominen saa varmasti pahimmat asennevammat karsittua.

   Lainaa

  38. Sossunpummi 27.7.2016 12:40
   Tulos: +65 (65 ääntä)
   Just tällasten ääliöiden takia tuntuu itsestä pahalta olla "sossupummi", vaikka saan sieltä vain muutamia kymppejä nykyisin mut mitä muutakaan voi kun hermostosairauden ja päivittäisten kipujen vuoksi en töitä pysty tekemään. Niin ja olen vasta 25v. Saan määräaikaisia työkyvyttömyyseläkejaksoja pätkissä, koska vielä ei ole varmaa onko tilanteeni miten pysyvää, vaikka neljä vuotta kärsitty. Kerkesin tehdä töitä sen verran, että saan työperusteista eläkettä huimat 0,60 €/kk ja valtiolta tulee minimieläke + takuueläke. Näiden lisäksi eläkkeensaajan asumistuki. Siltikin varsinkin pakolliset kustannukset kahmaisee osana esim. pelkät lääkekulut voi mennä kuukausittain lähemmäs tai yli satasen. Jos multa hajoaa joku kodinkone esim. imuri tai pesukone niin se on hyvin pitkälti sosiaalityöntekijän persoonasta kiinni katsotaanko se mulle pakolliseksi menoksi. Pyykiit kun voi pestä lavuaarissa nyrkkipyykkinä ja kyllä yhden ihmisen pölyt voi lattiaharjalla pyyhkiä. Jotkut kyllä tuntuu saavan maksusitoumukset kaikenmaailman kuluihin, mutta se on tosiaan usein kiinni sattuuko sulle reilu vai vittumainen tyyppi sossussa. Mulla vaihtuu oma työntekijä vähän väliä ja usein käy niin että kun just on ollut joku mukava niin sitä seuraa vittumainen yksilö. Mitään hupirahaa ei jää pakollisten menojen jälkeen joten en yksinkertaisesti ymmärrä joidenkin ihmisten uskomuksia, että valtion elättinä on hyvä olla. Uskokaa nyt jo että pikkutuloilla kituaminen, vaikka sillä pysyy hengissä, ei ole mielekästä olitpa työtön tai minimieläkeläinen. Mitään kivaa et voi harrastaa tai ostaa koskaan ellet halua parin vuoden osamaksusopimusta isolla korolla, jolloin kuukausittainen tilanne kiristyy vielä enemmän. Et voi matkustella varsinkaan ulkomaille, mutta kotimaassakaan ei pitkiin reissuihin lähdetä muutenkaan eikä vietetä luxuslomia Lapissa yms. Tipahdat pian kaveriporukastasi, koska mitään sellaista et heidän kanssa voi tehdä mikä vaatii rahaa ja sitä mukaan tekee mieli muutenkin eristäytyä kun muut ilmoittelee kuinka pääsivät yliopistoihin, työelämään, perustivat perheen tms. ja itse alkaa katkeroitumaan. Toki olen kouluun pyrkinyt, koska lääkäri on siihen kannustanut kun se ei ole varmaa, että olenko työkyvytön lopun elämääni. Mutta vaikea lukea pääsykokeisiin kun on paljon kipuja ja nyt on neljä kesää mennyt siihen, että saa surra kun tulee kirje tai maili "Hakemuksesi hylätty/Et valitettavasti saanut koulupaikkaa hakemistasi kohteista". Kun muilla menee paremmin niin katkeruus ottaa vallan. On helpompi olla näkemättä ihmisiä, jotka hehkuvat onneaan ja menestystään. Toisaalta ei tee mieli olla tekemisissä niidenkään kanssa joilla on itseni lailla jatkuvasti paha olo, koska se surkeus alkaa tiivistyä. Jos olis ehkä 100-150e halvempi vuokra niin vois olla helpompaa, mutta kappas vaan Kela leikkaisi asumistukea saman verran kuin mitä vuokra laskisi, joten itseni kannalta halvempi asunto on yhdenntekevää, koska käteen jää saman verran. Olen toki yrittänyt etsiä halvempaa asuntoa useinkin ihan siitä syystä, että olisin valtiolle edes vähän pienempi taakka, mutta kukaan ei vuokraa työttömälle nuorelle eläkeläiselle varsinkaan miehelle helposti. (fakta on se että naisia suositaan vuokramarkkinnoilla). Ottaisin mielelläni eutanasian, mutta Suomessa ei ole mahdollista ja minun elämää tuskinpa katsottaisiin niin ikäväksi, että armokuolema pitäisi saada, koska jeesustelijat haluaa pitää kaikki väkisin hengissä. Säästyisi kuitenkin pitkä penni varsinkin jos en työelämään koskaan tule päääsemään enkä veroja maksamaan. Toisaalta ymmärrän miksi Mintusta on tullut noin vittumainen, mutta ei se oma tilanne muiden vika ole, joten ihan turha alkaa purkamaan pahaa oloa muihin. Ei anna kypsää kuvaa eikä se ole reilua.

   Lainaa

  39. TapioRautaWaara 27.7.2016 19:04
   Tulos: -1 (15 ääntä)
   Rupeis horoks. Tolla käytöksellä ei muutakaan saa.

   Lainaa

  40. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Oman elämänsä snowflake

   Lainaa

  41. True story 28.7.2016 8:40
   Tulos: -13 (23 ääntä)
   recnjt: Miksei koskaan viitsitä ite ottaa selvää esim google wink wink.
   Eli sinäkään et tiedä sitä. Körttiläisyys eli herännäisyys on yksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sisällä toimivista perinteisistä herätysliikkeistä. Nykyään herännäisyys on maltillinen ja yleiskirkollinen. Lue lisää: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Herännäisyys Ps. Tämän takia mää vihaan sossupummeja yli kaiken. Itse työttömänä työnhakijana vihaan sitä, kun tälläset tapapummit vaan makaa sohvalla perse homeessa eikä viittis tehdä yhtään mitään. Työttömyyteen liittyviä lakeja tiukennetaan, ja meidän oikeasti työtä haluavien asemaa huononnetaan. Oman alan töitä on todella harvassa, mutta tiukan paikan tullen täytyy ottaa muita töitä, koska muuten karenssit paukkuu ja siihen ei ole varaa. Kun ei edes pullojenkeräystä viitsi harrastaa niin ei ne asiat oikeasti ole huonosti. Voin niin kuvitella, että tää ämmä on sellanen white trash-kermaperse, joka käy huollattamassa kynsiään ja ripsiään joka kuukausi ja ostaa tupakkaa joka päivä ja silti valittaa ettei oo rahaa.

   Lainaa

  42. True story 28.7.2016 8:45
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Sossunpummi: Just tällasten ääliöiden takia tuntuu itsestä pahalta olla “sossupummi”, vaikka saan sieltä vain muutamia kymppejä nykyisin mut mitä muutakaan voi kun hermostosairauden ja päivittäisten kipujen vuoksi en töitä pysty tekemään. Niin ja olen vasta 25v. Saan määräaikaisia työkyvyttömyyseläkejaksoja pätkissä, koska vielä ei ole varmaa onko tilanteeni miten pysyvää, vaikka neljä vuotta kärsitty. Kerkesin tehdä töitä sen verran, että saan työperusteista eläkettä huimat 0,60 €/kk ja valtiolta tulee minimieläke + takuueläke. Näiden lisäksi eläkkeensaajan asumistuki. Siltikin varsinkin pakolliset kustannukset kahmaisee osana esim. pelkät lääkekulut voi mennä kuukausittain lähemmäs tai yli satasen. Jos multa hajoaa joku kodinkone esim. imuri tai pesukone niin se on hyvin pitkälti sosiaalityöntekijän persoonasta kiinni katsotaanko se mulle pakolliseksi menoksi. Pyykiit kun voi pestä lavuaarissa nyrkkipyykkinä ja kyllä yhden ihmisen pölyt voi lattiaharjalla pyyhkiä. Jotkut kyllä tuntuu saavan maksusitoumukset kaikenmaailman kuluihin, mutta se on tosiaan usein kiinni sattuuko sulle reilu vai vittumainen tyyppi sossussa. Mulla vaihtuu oma työntekijä vähän väliä ja usein käy niin että kun just on ollut joku mukava niin sitä seuraa vittumainen yksilö. Mitään hupirahaa ei jää pakollisten menojen jälkeen joten en yksinkertaisesti ymmärrä joidenkin ihmisten uskomuksia, että valtion elättinä on hyvä olla. Uskokaa nyt jo että pikkutuloilla kituaminen, vaikka sillä pysyy hengissä, ei ole mielekästä olitpa työtön tai minimieläkeläinen. Mitään kivaa et voi harrastaa tai ostaa koskaan ellet halua parin vuoden osamaksusopimusta isolla korolla, jolloin kuukausittainen tilanne kiristyy vielä enemmän. Et voi matkustella varsinkaan ulkomaille, mutta kotimaassakaan ei pitkiin reissuihin lähdetä muutenkaan eikä vietetä luxuslomia Lapissa yms. Tipahdat pian kaveriporukastasi, koska mitään sellaista et heidän kanssa voi tehdä mikä vaatii rahaa ja sitä mukaan tekee mieli muutenkin eristäytyä kun muut ilmoittelee kuinka pääsivät yliopistoihin, työelämään, perustivat perheen tms. ja itse alkaa katkeroitumaan. Toki olen kouluun pyrkinyt, koska lääkäri on siihen kannustanut kun se ei ole varmaa, että olenko työkyvytön lopun elämääni. Mutta vaikea lukea pääsykokeisiin kun on paljon kipuja ja nyt on neljä kesää mennyt siihen, että saa surra kun tulee kirje tai maili “Hakemuksesi hylätty/Et valitettavasti saanut koulupaikkaa hakemistasi kohteista”. Kun muilla menee paremmin niin katkeruus ottaa vallan. On helpompi olla näkemättä ihmisiä, jotka hehkuvat onneaan ja menestystään. Toisaalta ei tee mieli olla tekemisissä niidenkään kanssa joilla on itseni lailla jatkuvasti paha olo, koska se surkeus alkaa tiivistyä. Jos olis ehkä 100-150e halvempi vuokra niin vois olla helpompaa, mutta kappas vaan Kela leikkaisi asumistukea saman verran kuin mitä vuokra laskisi, joten itseni kannalta halvempi asunto on yhdenntekevää, koska käteen jää saman verran. Olen toki yrittänyt etsiä halvempaa asuntoa useinkin ihan siitä syystä, että olisin valtiolle edes vähän pienempi taakka, mutta kukaan ei vuokraa työttömälle nuorelle eläkeläiselle varsinkaan miehelle helposti. (fakta on se että naisia suositaan vuokramarkkinnoilla). Ottaisin mielelläni eutanasian, mutta Suomessa ei ole mahdollista ja minun elämää tuskinpa katsottaisiin niin ikäväksi, että armokuolema pitäisi saada, koska jeesustelijat haluaa pitää kaikki väkisin hengissä. Säästyisi kuitenkin pitkä penni varsinkin jos en työelämään koskaan tule päääsemään enkä veroja maksamaan. Toisaalta ymmärrän miksi Mintusta on tullut noin vittumainen, mutta ei se oma tilanne muiden vika ole, joten ihan turha alkaa purkamaan pahaa oloa muihin. Ei anna kypsää kuvaa eikä se ole reilua.
   Voimia ❤️ Kuulostaa todella ahdistavalta tilanteelta. :(

   Lainaa

  43. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Keu: Hevonenhan tällä kuitenkin on. hyvä ku siihe riittää rahhaa.
   Ah, sisäpiiriläinen! Kerro lisää. :)

   Lainaa

  44. Tulos: +27 (41 ääntä)
   Kääpä: Ei oo kyl tarpeeks paska tilanne jos pullojenkerääminen ei arvon leidille sovi.
   True story: Kun ei edes pullojenkeräystä viitsi harrastaa niin ei ne asiat oikeasti ole huonosti.
   Ootteko nyt tosissanne? Pullojenkeruuhan on aivan naurettavaa pelleilyä. Raadat koko päivän ja saat kasaan tyyliin viisi euroa. Kenenkään ei pitäisi myydä omaa elämäänsä niin halvalla että kerää pulloja. Tuo on vähän sama kuin sanoisi että ei voi asiat olla oikeasti huonosti jos prostituutio ei kiinnosta, paitsi että sillä tavalla sentään saisi oikeasti rahaa.

   Lainaa

  45. Tulos: +15 (27 ääntä)
   Onko täällä oikeasti pelkkiä täydellisiä kansalaisia jotka eivät ole koskaan tehneet esim. metsänhakkuuhommia sukulaisilleen josta em. sukulaiset ovat saattaneet tarjota kahvit ja heittää muutaman kympin kiitokseksi? Laitonta se on sekin. Ja just tämä perus, että valitetaan kun "sossupummit" ei tee töitä, ja sitten valitetaan kun ne ei hae töitä, ainakaan sitä "oikeanlaista" työtä. Itse entisenä sossupummina voin sanoa että sitä sai pari vuotta tehdä aika alentavaa paskaduunia niiden sossutukien rinnalla, kunnes lopulta irtosi kunnon työpaikka. Onhan tuo Mintun asenne aika huono, mutta niin on kyllä muidenkin keskustelijoiden.

   Lainaa

  46. Tulos: -17 (33 ääntä)
   Älkää viittikö toiselle nauraa, jos ette tiedä tilanteesta tarkemmin. Tunnen ko. henkilön ja on sairauden takia työttömänä ollut pidemmän aikaa. Asennetta ja äkkipikaisuutta hänellä on kyllä välillä vähän liikaakin (luultavasti liittyy lääkitykseen) mutta oikeasti mukava ja auttavainen ihminen.

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (7 ääntä)
   "Elämäm koulun" aliopistotutkinto

   Lainaa

  48. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Jatta: Älkää viittikö toiselle nauraa, jos ette tiedä tilanteesta tarkemmin. Tunnen ko. henkilön ja on sairauden takia työttömänä ollut pidemmän aikaa. Asennetta ja äkkipikaisuutta hänellä on kyllä välillä vähän liikaakin (luultavasti liittyy lääkitykseen) mutta oikeasti mukava ja auttavainen ihminen.
   Kummallinen asenne aloittajaa kohtaan loisti kommenteissa: -Kannattaa netissä huudella. -Sossu elättää sua. ym. inhottavaa piruilua ja leimaamista. Toivottavasti tällä Mintulla on edes yksi ystävä, joka uskoo häneen, eikä pelkkiä itserakkaita piikittelijöitä. Köyhyys on raskasta ja nöyryyttävää, etenkin kun ihmiset on opetettu inhoamaan itseään heikompia - ja häpeämään omaa köyhyyttään.

   Lainaa

  49. pikkutyttö 2.8.2016 10:37
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Tämä! Kyllä!
   krrp: Ootteko nyt tosissanne? Pullojenkeruuhan on aivan naurettavaa pelleilyä. Raadat koko päivän ja saat kasaan tyyliin viisi euroa. Kenenkään ei pitäisi myydä omaa elämäänsä niin halvalla että kerää pulloja. Tuo on vähän sama kuin sanoisi että ei voi asiat olla oikeasti huonosti jos prostituutio ei kiinnosta, paitsi että sillä tavalla sentään saisi oikeasti rahaa.

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Onko oikeasti tämmösiä ihmisiö olemassa? Kuka tommoselle eukolle haluaa mitään töitä tarjota joka haistattelee ja haukkuu läskiperseiksi ne ketkä senki lautaselle ruuan tuo. Vahva elämämkolu

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: työnhaku, työhakemus, verot, sossu