Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Anttilan konkurssin uhrit

Konkurssin mukana meni myös järki.
Suurenna näkymä
Anttilan konkurssin uhrit

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 74 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +843 (899 ääntä)
   Ja kukaan ei osaa kirjoittaa sanaa "vartija" oikein. Ei ainakaan Anneli ja Jussi.

   Lainaa

  2. Tulos: +1010 (1030 ääntä)
   Mä en ymmärrä kuinka ihmiset ei voi tajuta, että myyjät tekevät vain sitä mitä käsketään, eikä ole heidän syy että on konkurssi. Käy sääliksi todellakin :(

   Lainaa

  3. Tulos: +561 (601 ääntä)
   mandi: Ja kukaan ei osaa kirjoittaa sanaa “vartija” oikein. Ei ainakaan Anneli ja Jussi.
   Lakiasiantuntijakin on lakiasantuntia. Onks toi joku lukihäiriöisten ryhmä?

   Lainaa

  4. Tulos: -291 (477 ääntä)
   Mårran: Lakiasiantuntijakin on lakiasantuntia. Onks toi joku lukihäiriöisten ryhmä?
   Tuliko yllätyksenä, että ihmisillä oikeasti voi olla se lukihäiriö?

   Lainaa

  5. totuudensana 28.7.2016 1:08
   Tulos: -229 (401 ääntä)
   mandi: Ja kukaan ei osaa kirjoittaa sanaa “vartija” oikein. Ei ainakaan Anneli ja Jussi.
   Mistä tiedät että heidän piti kirjoittaa vartija? Ehkäpä Jussi tarkoitti esim jotain tuttuaan jonka sukunimi on Vartia, ja joka tykkää huvikseen pitää kuria kaupoissa. Anneli taas ehkäpä tarkoitti vartioita, eikä vartijoita.

   Lainaa

  6. Terveydeksi! 28.7.2016 1:18
   Tulos: +990 (1006 ääntä)
   Mua jäi kiinnostamaan miten ihmeessä Anttilan myyjät ovat huoraamisellaan pilanneet kaiken? Enpä tiennyt että Anttilassa oli tarjolla sellaistakin palvelua!

   Lainaa

  7. Tulos: +123 (207 ääntä)
   Ghj: Tuliko yllätyksenä, että ihmisillä oikeasti voi olla se lukihäiriö?
   Ei tullut. Väitinkö edes niin?

   Lainaa

  8. Tulos: +469 (505 ääntä)
   Ghj: Tuliko yllätyksenä, että ihmisillä oikeasti voi olla se lukihäiriö?
   Nykyisin tuntuu 90% väestöstä olevan lukihäiriöisiä.

   Lainaa

  9. purppurakruunu 28.7.2016 3:43
   Tulos: +254 (276 ääntä)
   "En ole vielä sanonut mitään epäasiallista." .....vielä.

   Lainaa

  10. Tulos: +115 (131 ääntä)
   noppa: Nykyisin tuntuu 90% väestöstä olevan lukihäiriöisiä.
   Joo, siitä näyttää tulleen jo jonkinasteinen epidemia.

   Lainaa

  11. Vääränvärinen 28.7.2016 6:15
   Tulos: +183 (219 ääntä)
   Ah, asiakaspalveluala. Vaikka siitä pidinkin, niin ei hirveä ikävä ole takaisin palkkatyöläisenä asiakaspalvelua tekemään. Sitä tuli tehtyä useammassakin paikassa. Kerran olin pätkätöissä kirjastossa ja kun protokollan mukaan muistutin lainaustilanteessa, että mummolla on 10 senttiä viivästymismaksuja, sain kunnon ryöpyn niskaani. Oli kuulemma virheellinen ja hän ei sellasia maksuja maksa ja kirjasto on kiskuri ja fasisti ja emme tule koskaan saamaan hänen kymmensenttistänsä. Ongelma ratkesi kun poistin virhemaksun sieltä järjestelmästä ja toivotin oikein hyvää kesää :)

   Lainaa

  12. Tulos: +330 (340 ääntä)
   Ihan ku ei olis tarpeeks ikävä tilanne Anttilan työntekijöillä muutenkin. Sit vielä kaiken maailman Emiliat menee sinne MINÄMINÄMINÄMINÄ- asenteellaan vaatimaan oikeuksiaan. Jos on taistelufiilis tollane nii ei muuta ku johtoportaaseen suoraan. :D

   Lainaa

  13. Tulos: -153 (277 ääntä)
   Työntekijöitä ei saa syyttää, mutta mielestäni jos kuitti löytyy maksetusta tuotteesta ja sitä menisi "väkisin" Anttilasta hakemaan, ei siinä pitäisi poliisilla tai "vartialla" olla mitään sanomista. Ei taida kovin monella tässä maassa olla rahaa heittää pois tavaraan jota ei koskaan tule saamaan. Ymmärrän vitutuksen.

   Lainaa

  14. Tulos: +209 (277 ääntä)
   LunAnon: Työntekijöitä ei saa syyttää, mutta mielestäni jos kuitti löytyy maksetusta tuotteesta ja sitä menisi “väkisin” Anttilasta hakemaan, ei siinä pitäisi poliisilla tai “vartialla” olla mitään sanomista. Ei taida kovin monella tässä maassa olla rahaa heittää pois tavaraan jota ei koskaan tule saamaan. Ymmärrän vitutuksen.
   Miten ihmiset ei tajua? Näitä kaltaisiasi idiootteja on kommentoimassa joka paikassa. "Jos oot sen maksanu niin saat sen ottaa eikä siihen oo poliisilla mitään sanomista". Voi luoja.

   Lainaa

  15. Tulos: -136 (174 ääntä)
   Mårran: Ei tullut. Väitinkö edes niin?
   Mieluummin olisin lukihäiriöinen kuin älyhäiriöinen, kuten sinä.

   Lainaa

  16. Tulos: +21 (69 ääntä)
   Vartia pistää pakettiin? Kuka Vartia

   Lainaa

  17. Seppo Saviniemi 28.7.2016 8:08
   Tulos: +220 (232 ääntä)
   LunAnon: Työntekijöitä ei saa syyttää, mutta mielestäni jos kuitti löytyy maksetusta tuotteesta ja sitä menisi “väkisin” Anttilasta hakemaan, ei siinä pitäisi poliisilla tai “vartialla” olla mitään sanomista. Ei taida kovin monella tässä maassa olla rahaa heittää pois tavaraan jota ei koskaan tule saamaan. Ymmärrän vitutuksen.
   Vaihtoehtolääketieteen lisäksi näyttää olevan vaihtoehtolaintulkinta. Kannattaa mennä sinne Anttilaan hakemaan niitä "itselleen kuuluvia" tavaroita. Voit olla varma, että poliisilla saattaa olla asiaa.

   Lainaa

  18. Mother of Vile Excrement 28.7.2016 8:12
   Tulos: +182 (236 ääntä)
   Vääränvärinen: Kerran olin pätkätöissä kirjastossa ja kun protokollan mukaan muistutin lainaustilanteessa, että mummolla on 10 senttiä viivästymismaksuja, sain kunnon ryöpyn niskaani. Oli kuulemma virheellinen ja hän ei sellasia maksuja maksa ja kirjasto on kiskuri ja fasisti ja emme tule koskaan saamaan hänen kymmensenttistänsä. Ongelma ratkesi kun poistin virhemaksun sieltä järjestelmästä ja toivotin oikein hyvää kesää
   Jaa, opetit siis mummon siihen, että huutamalla ja raivoamalla saa tahtonsa läpi. Itse olisin tuossa tilanteessa todennut, että ok, sitten ei lainata enempää eikä tarvitse enää tulla takaisin, ottanut mummolta lainakirjat pois ja kutsunut vartijan saattelemaan ulko-ovelle. Sitten seinälle kuva naamasta että tällä hyypällä on porttikielto. Jos ei noudata yhteisiä sääntöjä, niin sitten ei tarvitse palveluita käyttääkään. Prkl.

   Lainaa

  19. True story 28.7.2016 8:25
   Tulos: +270 (290 ääntä)
   ?: Mä en ymmärrä kuinka ihmiset ei voi tajuta, että myyjät tekevät vain sitä mitä käsketään, eikä ole heidän syy että on konkurssi. Käy sääliksi todellakin
   Tunnetaan myös nimellä "Spottaa ihminen, joka ei ole ollut päivääkään palvelualalla töissä"-peli. Ja sellaiset ihmiset ovat juuri tällaisia. Eivät tiedä elävästä elämästä vaan elävät jossain kuplassa, jossa kaikki on myyjien, hoitajien, siivoojien yms. "alimpaan kastiin" kuuluvien syytä.

   Lainaa

  20. Tulos: +185 (215 ääntä)
   mandi: Ja kukaan ei osaa kirjoittaa sanaa “vartija” oikein. Ei ainakaan Anneli ja Jussi.
   Vain lukijon käyneet osaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +267 (279 ääntä)
   LunAnon: Työntekijöitä ei saa syyttää, mutta mielestäni jos kuitti löytyy maksetusta tuotteesta ja sitä menisi “väkisin” Anttilasta hakemaan, ei siinä pitäisi poliisilla tai “vartialla” olla mitään sanomista. Ei taida kovin monella tässä maassa olla rahaa heittää pois tavaraan jota ei koskaan tule saamaan. Ymmärrän vitutuksen.
   Ne kaupassa olevat tavarat eivät vaan enää ole Anttilan, vaan konkurssipesän omaisuutta. Asiakkaat siirtyvät velkojiksi jonon perälle, eikä lain mukaan ketään velkojaryhmää, kuten tässä tapauksessa asiakkaita, saa suosia. Jos omin lupineen menee hakemaan kivijalkamyymälästä "omansa", niin se on varkaus.

   Lainaa

  22. Tulos: -141 (185 ääntä)
   mandi: Ja kukaan ei osaa kirjoittaa sanaa “vartija” oikein. Ei ainakaan Anneli ja Jussi.
   "Ja kukaan ei osaa kirjoittaa sanaa “vartija” oikein. Ei ainakaan Anneli ja Jussi." Tästäkin virkkeestä löytyy monta kielioppivirhettä, mutta kukaan ei niistä välitä tekstin ollessa ymmärrettävää ja selkeää. Kuten sinullakaan ei tunnu olevan vaikeutta ymmärtää, mitä sanalla "vartia" tarkoitetaan, aiheesta valittaminen on turhaa. Sanan ulkoasu on vain silkkaa murretta.

   Lainaa

  23. Vääränvärinen 28.7.2016 9:29
   Tulos: +117 (123 ääntä)
   ?: Mä en ymmärrä kuinka ihmiset ei voi tajuta, että myyjät tekevät vain sitä mitä käsketään, eikä ole heidän syy että on konkurssi. Käy sääliksi todellakin
   Luulisi olevan päivänselvä asia, muttei näköjään ole. Ei se asia siitä muutu miksikään, että huudat sille TET-työntekijälle naama punasena. Tuntuu olevan vain jonkinlainen keino pönkittää omaa egoansa ja purkaa pahaa oloa. Asiakaspalvelija on helppo kohde, koska heidän työnsä on palvella asiakasta.

   Lainaa

  24. Tulos: -49 (75 ääntä)
   mandi: Ja kukaan ei osaa kirjoittaa sanaa “vartija” oikein. Ei ainakaan Anneli ja Jussi.
   No, pääasia että saa sitä alemmuudentuntoaan purettua vihana syyttömiä kohtaan. Olen iloinen, että tässä kerrankin oli kohteena joku muu kuin maahanmuuttajat tai muslimit. Oli edes syntyperäiset suomenkieliset, joilla on mahdollisuus puolustautua ja jotka tuntevat maan lakia jopa ehkä paremmin kuin Anneli ja Jussi. Ja joilla on ollut tähän saakka työpaikka, toisin kuin Annelilla ja Jussilla, jotka elävät veronmaksajien loisina.

   Lainaa

  25. Tulos: -22 (36 ääntä)
   Emiliaa tarkoitin, Annelin keksi joku omasta lukutaidottomasta päästään.

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (71 ääntä)
   sadas: Vartia pistää pakettiin? Kuka Vartia
   Antero!

   Lainaa

  27. Tulos: +48 (58 ääntä)
   M: No, pääasia että saa sitä alemmuudentuntoaan purettua vihana syyttömiä kohtaan. Olen iloinen, että tässä kerrankin oli kohteena joku muu kuin maahanmuuttajat tai muslimit. Oli edes syntyperäiset suomenkieliset, joilla on mahdollisuus puolustautua ja jotka tuntevat maan lakia jopa ehkä paremmin kuin Anneli ja Jussi. Ja joilla on ollut tähän saakka työpaikka, toisin kuin Annelilla ja Jussilla, jotka elävät veronmaksajien loisina.
   No tässä ei tainnut lukutaito olla kovin vahvalla tasolla.

   Lainaa

  28. Tulos: +62 (68 ääntä)
   Tällä samalla neidillä taitaa olla myös blogi missä on samanlaista kielenkäyttöä ja muutenkin ihan hirveetä kuraa. Kaikissa vika paitsi itsessä :D

   Lainaa

  29. Tulos: -31 (63 ääntä)
   Muuten säälittää Anttilan myyjät, paitsi yksi jolta sain alkuvuodesta todella huonoa, osaamatonta ja epäystävällistä asiakaspalvelua. Nyt se myyjä pääsee korkeintaan Siwan kassalle. Anttilan konkurssi ei yllättänyt muuten, mutta se äkillisyys kesken alennusmyyntien yllätti.

   Lainaa

  30. Tinttarella 28.7.2016 10:35
   Tulos: +8 (26 ääntä)
   mandi: Ja kukaan ei osaa kirjoittaa sanaa “vartija” oikein. Ei ainakaan Anneli ja Jussi.
   Ja lakiasiantuntia!!!

   Lainaa

  31. Puolikiero_savolainen 28.7.2016 10:49
   Tulos: +35 (43 ääntä)
   Emilia, kerro tosiaan mihin Anttilaan olet menossa "omiasi" hakemaan, niin tullaan kurkkimaan ikkunoista poikien taakse!

   Lainaa

  32. Puolikiero_savolainen 28.7.2016 10:50
   Tulos: +24 (34 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Emilia, kerro tosiaan mihin Anttilaan olet menossa “omiasi” hakemaan, niin tullaan kurkkimaan ikkunoista poikien taakse!
   Taakse=kanssa ja silleen. .

   Lainaa

  33. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Tää Emilia on tunnettu trolli Hyvinkään fb-ryhmissä, jatkuvasti keksimässä tarinoita joilla saa provottua ihmisiä. Milloin on vauvan vaunut varastettu kaupan edestä (ja vauva jätetty kopassa maahan) ja milloin sitten ''pikku lutkat'' ja ''katkarapumunat'' ollut väärällä puolella uimahallissa (lapset vastakkaisen sukupuolen suihkutiloissa). Kaikkia kommentoijia sitten uhkailee rikosilmoituksilla yms :D Jotainhan ton päässä on pahasti vialla ja tekemisen puutetta, mutta kyllä nää on tehty ihan vaan provoamistarkoituksessa.

   Lainaa

  34. Tulos: +25 (31 ääntä)
   sadas: Vartia pistää pakettiin? Kuka Vartia
   Antero. Se on sieltä lukijosta.

   Lainaa

  35. Tulos: +57 (63 ääntä)
   "lie johtaisi" HNNNGH.

   Lainaa

  36. Tulos: +66 (84 ääntä)
   True story: Tunnetaan myös nimellä “Spottaa ihminen, joka ei ole ollut päivääkään palvelualalla töissä”-peli. Ja sellaiset ihmiset ovat juuri tällaisia. Eivät tiedä elävästä elämästä vaan elävät jossain kuplassa, jossa kaikki on myyjien, hoitajien, siivoojien yms. “alimpaan kastiin” kuuluvien syytä.
   Kun kerran miesten pitää käydä armeija, niin miten jos kaikkien pitäisi olla pakollisesti 9 kuukautta palvelualalla töissä. Voisivat oppia olemaan. Ja näille räyhääjille ei koskaan pidä antaa millimetriäkään periksi koska sehän vain rohkaisee huonoa käytöstä -ainakin kun itse olin call centerissä niin asiakas sai kaiken tavaran ilmaiseksi ja kaikki hyvitykset jotka jotenkin olivat valtuuksieni rajoissa, vaikka sitten joutuisin ninjailemaan niiden hakemisessa niin että puhelun pituudesta tuli sanomista, tai ainakin tilanteensa merkityksi *tärkeä* ja listan kärkeen... jos pyysi kauniisti. Raivoajille merkintä "vähiten tärkeä" ja joo, ei meillä ole haluamaanne tuotetta, joku tilaa sen kun joku ehtii.

   Lainaa

  37. Tulos: +54 (56 ääntä)
   panna: Tällä samalla neidillä taitaa olla myös blogi missä on samanlaista kielenkäyttöä ja muutenkin ihan hirveetä kuraa. Kaikissa vika paitsi itsessä
   Tämä sama neitokainen kävi riehumassa ja huorittelemassa myös sen jonkin k-marketin fb-sivulla, jolla kauppias julkaisi avoimen kirjeen myymälävarkaille. Asialliseen kirjeeseen oli katsonut aiheelliseksi vastata juuri samankaltaisella paskaragella, vaikka asia ei luultavasti koskenut häntä. Pääteltävissä lienee, että ihan ei ole asiat ko. tyypillä kunnossa.

   Lainaa

  38. Tulos: +51 (55 ääntä)
   (Selvennyksenä: puhelun *keskimääräisen* pituuden pitää olla tietty, ja ilmaiseksi annetun tavaran/ hyvityksen ja managerille tärkeinä ohjattujen puhelujen määrä pitää olla tietty, tai muuten on työntekijän vuokranmaksu vaarassa. Kivalle ihmiselle viitsii tuhlata näitä "pisteitä" ja ne on sitten pakko niistää ilkeiltä ihmisiltä kun enempää ei ole. Tahallani en kussut ketään silmään, mutta asioilla on tärkeysjärjestys).

   Lainaa

  39. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Mäsä: Vain lukijon käyneet osaa.
   Ja ne, jotka asuu Kuopijossa.

   Lainaa

  40. röpöttääröpöttää 28.7.2016 13:49
   Tulos: -40 (80 ääntä)
   Aina yhtä hupaisaa lukea avautumisia kielioppivirheistä. Kyllä, jotkut ihmiset myös kirjoittavat murteella. Kyllä, tietyissä murteissa j kirjain mielletään i kirjaimeksi. Eihän "mä", "niiku" tai "mennääks" yms. ole kieliopillisesti oikein, mutta kun puhekieli on aina puhekieli ja se ilmenee myös kirjoituksissa. Ja mitä tulee kirjoitusvirheisiin, niin aika velho saa olla, jos ei koskaan ikinä milloinkaan typoa. :D Ja tuo Emilia on kamala ihminen, jonka mielestä kaikki on sallittua sen takia, kun hän niin mielensä pahoitti.

   Lainaa

  41. Tulos: -6 (40 ääntä)
   Terveydeksi!: Mua jäi kiinnostamaan miten ihmeessä Anttilan myyjät ovat huoraamisellaan pilanneet kaiken? Enpä tiennyt että Anttilassa oli tarjolla sellaistakin palvelua!
   Sillähän ne sen pilaskin. Jos ois ollu sellaista palvelua tarjolla niin ei olis menny konkkaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Helvetin rasittava ihminen.

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (23 ääntä)
   sadas: Vartia pistää pakettiin? Kuka Vartia
   Antero Vartia. Tekee kuulemma vartijan työtä aina kun Löylyn pyörittämiseltään ehtii.

   Lainaa

  44. Tulos: -60 (74 ääntä)
   BlaaaBlaaBlaa myjät on syyttömiä...ei se heidän vika oo...Boring. Tapahtuko oikeesti mitään mielenkiintosta vai oliko joku pissiliisi menettäny naattilasta tilatun dust in beaver LP:sä ja nyt ottaa nii aivoon et ainaki....osotan sen kaikille fb kavereilleni?

   Lainaa

  45. Tulos: +14 (20 ääntä)
   sadas: Vartia pistää pakettiin? Kuka Vartia
   Antero. Ja Jasper Pääkkönen tekee siitä fb-päivityksen.

   Lainaa

  46. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Terveydeksi!: Mua jäi kiinnostamaan miten ihmeessä Anttilan myyjät ovat huoraamisellaan pilanneet kaiken? Enpä tiennyt että Anttilassa oli tarjolla sellaistakin palvelua!
   teppet: Sillähän ne sen pilaskin. Jos ois ollu sellaista palvelua tarjolla niin ei olis menny konkkaan.
   Ei... Siinä tapauksessa olis pitäny syyttää huoraamattomuudesta...

   Lainaa

  47. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Ghj: Tuliko yllätyksenä, että ihmisillä oikeasti voi olla se lukihäiriö?
   Vastoin yleistä oletusta (?) - lukihäiriöiset eivät ole idiootteja. Osaavat jopa oikolukea omaa tekstiään ennen enterin napauttamista. Poikkeuksena yksilöt, joilla ei keskittymiskyky tai muut henkiset rahkeet riitä vilkaisemaan tekstin ulkoasua ennen lähetystä. Terv. Lukihäröinen

   Lainaa

  48. Tulos: +66 (68 ääntä)
   Sannni: Kun kerran miesten pitää käydä armeija, niin miten jos kaikkien pitäisi olla pakollisesti 9 kuukautta palvelualalla töissä. Voisivat oppia olemaan.
   Can I get an Amen! Itsekin aspana työskentelen kansainvälisessä erikoistavaraa myyvässä ketjussa ja voin myös omalta kohdaltani todentaa, että mikäli asikas kohtaa minut esim. reklamaatiotilanteissa ihmisenä ja osoittaa käytöstapoja, saattaa hän liikkeestämme poistua extrahyvitysten kera. Vittuileville maailmanomistajille annetaan vain välttämätön palvelu.

   Lainaa

  49. Kirjastontäti 28.7.2016 23:30
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Jaa, opetit siis mummon siihen, että huutamalla ja raivoamalla saa tahtonsa läpi. Itse olisin tuossa tilanteessa todennut, että ok, sitten ei lainata enempää eikä tarvitse enää tulla takaisin, ottanut mummolta lainakirjat pois ja kutsunut vartijan saattelemaan ulko-ovelle. Sitten seinälle kuva naamasta että tällä hyypällä on porttikielto. Jos ei noudata yhteisiä sääntöjä, niin sitten ei tarvitse palveluita käyttääkään. Prkl.
   Kirjastojärjestelmissä on vaan yleensä se huono puoli, että kun asiakkaan maksama summa lyödään kassaan, maksu ei poistu automaattisesti asiakkaan tiedoista, vaan se pitää sieltä erikseen muistaa poistaa. Tässä on siis inhimillisen virheen vaara, ja siksi on paha mennä asiastaan varmalle asiakkaalle tinkaamaan, ettei mitään virhettä olisi tapahtunut. Sakoilla rahastus ei kumminkaan ole kirjastoille mikään tavoite eikä toimintaidea, joten useimmiten protokolla on uskoa asiakasta ja pahoitellen poistaa virheellinen maksu. Jotkut mummot vaan ovat juurikin ottaneet asiakseen vänkätä ja kieltäytyä jokaisesta maksusta, ja kun näitä alkaa kasaantua samalle henkilölle niin usko jatkuviin virheisiin alkaa kyllä karista. :) Mutta en kyllä ole kuullut yhdestäkään kirjastosta, jossa protokollana jo 10 sentin maksuista huomautellaan, yleensä asiakkaalle muistutellaan vasta isommista summista ja viimeistään kun kirjastossa sovittu automaattisen lainauskiellon raja alkaa lähestyä (kirjastosta riippuen n. 20€ ylöspäin).

   Lainaa

  50. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Huhhuh: Ne kaupassa olevat tavarat eivät vaan enää ole Anttilan, vaan konkurssipesän omaisuutta. Asiakkaat siirtyvät velkojiksi jonon perälle, eikä lain mukaan ketään velkojaryhmää, kuten tässä tapauksessa asiakkaita, saa suosia. Jos omin lupineen menee hakemaan kivijalkamyymälästä “omansa”, niin se on varkaus.
   Mutta kuitenkin niitä kaupassa olevia tuotteita saa myydä paikan päällä, jopa alennuksilla, miksei konkurssipesä lyö vaan lappua luukulle samalla sekunnilla ja kahmi varastoja itselleen? :D

   Lainaa

  51. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Terveydeksi!: Mua jäi kiinnostamaan miten ihmeessä Anttilan myyjät ovat huoraamisellaan pilanneet kaiken? Enpä tiennyt että Anttilassa oli tarjolla sellaistakin palvelua!
   Oiskohan sielä myös mieshuoria? ;)

   Lainaa

  52. TapioRautaWaara 29.7.2016 12:17
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Anttila ei oo mikään panttila

   Lainaa

  53. Tulos: +58 (60 ääntä)
   True story: Tunnetaan myös nimellä “Spottaa ihminen, joka ei ole ollut päivääkään palvelualalla töissä”-peli. Ja sellaiset ihmiset ovat juuri tällaisia. Eivät tiedä elävästä elämästä vaan elävät jossain kuplassa, jossa kaikki on myyjien, hoitajien, siivoojien yms. “alimpaan kastiin” kuuluvien syytä.
   Ja jostain kumman syystä näille palkkatyön tekijöille v*ttuilemista pidetään vielä urotyönä ja siitä sitten rinta rottingilla kerrotaan naureskellen. Varsinkin sairaalassa kuulee paljon asiatonta avautumista hoitajille ja välillä siivoojillekin, vaikka heillä ei ole osaa eikä arpaa jonkun omaisen sairastamisiin tai hoitoihin. Harvoin se on kenenkään syy jos ihminen sairastuu, ja (hyvin harvinaiset) hoitovirheet on nekin hoitavan lääkärin tekemiä, ei sen kerrossiivoojan.

   Lainaa

  54. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Pan: Mutta kuitenkin niitä kaupassa olevia tuotteita saa myydä paikan päällä, jopa alennuksilla, miksei konkurssipesä lyö vaan lappua luukulle samalla sekunnilla ja kahmi varastoja itselleen?
   Niinhän ne tekeekin. Nyt se konkurssipesä myy varastoja tyhjiksi omaan lukuunsa, eli realisoi kiinteää omaisuutta, josta sitten maksaa velkojille siinä järjestyksessä kun ovat jonossa.

   Lainaa

  55. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Terveydeksi!: Mua jäi kiinnostamaan miten ihmeessä Anttilan myyjät ovat huoraamisellaan pilanneet kaiken? Enpä tiennyt että Anttilassa oli tarjolla sellaistakin palvelua!
   Minäkin mietin, että eikö tuollainen lisäbisnes nimenomaan olisi kasvattanut myyntiä ;) No mutta vakavasti, huorittelut ovat valitettavasti aspa-alalla arkipäivää ja aspan itse pitää osata jyrähtää stoppi tuollaisille huuteluille. Osa ihmisistä kun vaan ei omaa alkeellisimpiakaan käytöstapoja.

   Lainaa

  56. Tulos: +41 (45 ääntä)
   wtd: Muuten säälittää Anttilan myyjät, paitsi yksi jolta sain alkuvuodesta todella huonoa, osaamatonta ja epäystävällistä asiakaspalvelua. Nyt se myyjä pääsee korkeintaan Siwan kassalle. Anttilan konkurssi ei yllättänyt muuten, mutta se äkillisyys kesken alennusmyyntien yllätti.
   Sieltä kommentti joka ei tiedä mitä Siwan kassa tekee. Semmoinen duuni joho moni ei pysty ja suurin osa lopettaakin koska älyää ettei se olekaan kassalla istumista vaan siellä tehdään töitä kovassa kiireessä. Anttilan työntekijöillä kovat työpäivät kun täytyy näyttää iloista naamaa vaikka sisällä kiehuukin. Kaikki huolissaan vain omista tavaroistaan ja 80% aslennuksista mutta kuka miettii montako työtöntä taas saatiin.

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Ghj: Tuliko yllätyksenä, että ihmisillä oikeasti voi olla se lukihäiriö?
   Torola: Mieluummin olisin lukihäiriöinen kuin älyhäiriöinen, kuten sinä.
   No uuuu pistitpä pahan!

   Lainaa

  58. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Pan: Mutta kuitenkin niitä kaupassa olevia tuotteita saa myydä paikan päällä, jopa alennuksilla, miksei konkurssipesä lyö vaan lappua luukulle samalla sekunnilla ja kahmi varastoja itselleen?
   Sitähän ne tekeekin. Voi luoja kuinka ihmiset voi olla yksinkertaisia. Huoh...

   Lainaa

  59. Tulos: +10 (16 ääntä)
   "Elämän kova koulu" hyvin vahvana jälleen. Helvetti että me ollaan tyhmää kansaa.

   Lainaa

  60. Vääränvärinen 30.7.2016 6:55
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Kirjastontäti: Kirjastojärjestelmissä on vaan yleensä se huono puoli, että kun asiakkaan maksama summa lyödään kassaan, maksu ei poistu automaattisesti asiakkaan tiedoista, vaan se pitää sieltä erikseen muistaa poistaa. Tässä on siis inhimillisen virheen vaara, ja siksi on paha mennä asiastaan varmalle asiakkaalle tinkaamaan, ettei mitään virhettä olisi tapahtunut. Sakoilla rahastus ei kumminkaan ole kirjastoille mikään tavoite eikä toimintaidea, joten useimmiten protokolla on uskoa asiakasta ja pahoitellen poistaa virheellinen maksu. Jotkut mummot vaan ovat juurikin ottaneet asiakseen vänkätä ja kieltäytyä jokaisesta maksusta, ja kun näitä alkaa kasaantua samalle henkilölle niin usko jatkuviin virheisiin alkaa kyllä karista. Mutta en kyllä ole kuullut yhdestäkään kirjastosta, jossa protokollana jo 10 sentin maksuista huomautellaan, yleensä asiakkaalle muistutellaan vasta isommista summista ja viimeistään kun kirjastossa sovittu automaattisen lainauskiellon raja alkaa lähestyä (kirjastosta riippuen n. 20€ ylöspäin).
   Kokeneemmat, ihan aidot kirjastotädit opettivat täällä että jokaisesta myöhästymismaksusta mainitaan, jotta asiakas tietää paljon heillä on maksuja. Ei siitä tullut sanomistakaan koskaan vuoroparilta. Ja olen Mother of Vile Excrementin kanssa samaa mieltä siitä, ettei se ollut paras tapa hoitaa tilannetta, mutten jaksa edes periaatteesta vääntää jonkun 10 sentin tähden, kun on kerta annettu lupa erityistapauksissa antaa velkoja anteeksi kassalla. Kirjaston työntekijät kun poistelevat omia myöhästymismaksujaan sieltä ihan jatkuvasti :)

   Lainaa

  61. Vääränvärinen 30.7.2016 7:00
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Jaa, opetit siis mummon siihen, että huutamalla ja raivoamalla saa tahtonsa läpi. Itse olisin tuossa tilanteessa todennut, että ok, sitten ei lainata enempää eikä tarvitse enää tulla takaisin, ottanut mummolta lainakirjat pois ja kutsunut vartijan saattelemaan ulko-ovelle. Sitten seinälle kuva naamasta että tällä hyypällä on porttikielto. Jos ei noudata yhteisiä sääntöjä, niin sitten ei tarvitse palveluita käyttääkään. Prkl.
   Yleensä ei noin tehdäkään. Tosin monia kanta-asiakkaita kävi, joille annettiin vähän väkisinkin erityisvapauksia. Esim. eräs avohoidon tarpeessa oleva asiakas tuli joka päivä aina juuri sulkemisaikaan käymään vessassa ja piti odottaa, jotta hän on hoitanut asiansa. Jos henkilö vielä yritti lainata jotakin, täytyi hänet saattaa ulos ja kertoa, että koneet ovat jo menneet pois päältä. Se oli ihan ohjeistuksessa, että pitää varmistaa, että kyseinen henkilö ei ole vessassa ennenkun voi lähteä kotiin. Onneksi sivarit yleensä laitettiin tekemään päivän viimeinen "kassavuoro".

   Lainaa

  62. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Huorittelu on kyllä mielenkiintoista. Itse ajan taksia ja kerran oli porukka nuoria jätkiä kyydissä, kun yksi niistä yhtäkkiä ihan randomisti totesi takana, ihan tyynellä äänen sävyllä, että "Mihin tää vitun huora meitä on viemässä?" Kaverit sitten kertoivat baarin nimen mihin olivat matkalla ja loppumatkan sain kuunnella, miten he metsästävät tänä iltana lihavia naisia, koska ne on niin helppoja. Tuli sellanen olo, että kyllä on varmaan äidit ylpeitä pojistaan, kun niin kauniisti naisista puhuvat.

   Lainaa

  63. Tulos: +14 (26 ääntä)
   Mistäköhän ihmiset ovat saaneet niinkin mielenkiintoisen käsityksen, että vartia on vartija-sanan murremuoto? Sehän ei suinkaan ole sitä, vaan tämä nyt on vain yksi monista pikku säröistä suomen kirjoitusjärjestelmässä. Ei ole olemassa mitään oikeaa syytä kirjoittaa vartija, niin vain on sovittu. Samoin kun on sovittu, että kirjoitetaan asemesta (ei asemasta), erilainen (ei erillainen), hernekeitto (ei hernekkeitto), vauva (ei vauvva), poiju (ei poijju tai pojju) jne.

   Lainaa

  64. suvatsematon 31.7.2016 14:59
   Tulos: -21 (25 ääntä)
   ?: Mä en ymmärrä kuinka ihmiset ei voi tajuta, että myyjät tekevät vain sitä mitä käsketään, eikä ole heidän syy että on konkurssi. Käy sääliksi todellakin
   Missäs täm selitys, "tehtiin vain mitä käsketään" on aiemmin kuultu, gulagilla?

   Lainaa

  65. Tulos: +29 (29 ääntä)
   suvatsematon: Missäs täm selitys, “tehtiin vain mitä käsketään” on aiemmin kuultu, gulagilla?
   No hohhoijaa. Tavaran myyminen ja taloudelliset tappiot onkin verrannollisia ihmisten vangitsemiseen, kiduttamiseen, epäinhimillisiin oloihin ja tappamiseen! -.- Onnea, loukkasit juuri uhrien muistoa vertaamalla heidän kärsimyksiään siihen että joku menettää 20€ eikä saanutkaan uusinta lelua

   Lainaa

  66. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Vääränvärinen: Yleensä ei noin tehdäkään. Tosin monia kanta-asiakkaita kävi, joille annettiin vähän väkisinkin erityisvapauksia. Esim. eräs avohoidon tarpeessa oleva asiakas tuli joka päivä aina juuri sulkemisaikaan käymään vessassa ja piti odottaa, jotta hän on hoitanut asiansa. Jos henkilö vielä yritti lainata jotakin, täytyi hänet saattaa ulos ja kertoa, että koneet ovat jo menneet pois päältä. Se oli ihan ohjeistuksessa, että pitää varmistaa, että kyseinen henkilö ei ole vessassa ennenkun voi lähteä kotiin. Onneksi sivarit yleensä laitettiin tekemään päivän viimeinen “kassavuoro”.
   Hetkinen: yksinäinen, itsepäinen myöhästelijä on kirjastovirkailijoiden mielestä "avohoidon tarpeessa"? Avohoidon? Luetko koskaan niitä kirjoja, joita säilytetään työpaikallasi? Jos lukisit, oivaltaisit että asiakas, joka on mieleltään sairastunut ja on yksinään kirjastossa - on parastaikaa avohoidossa. Sinusta hän on varmaan pikemminkin osastohoidon tarpeessa, mielisairaalaa vailla siis.

   Lainaa

  67. kirjastoasiakas 31.7.2016 19:09
   Tulos: -7 (27 ääntä)
   Vääränvärinen: Yleensä ei noin tehdäkään. Tosin monia kanta-asiakkaita kävi, joille annettiin vähän väkisinkin erityisvapauksia. Esim. eräs avohoidon tarpeessa oleva asiakas tuli joka päivä aina juuri sulkemisaikaan käymään vessassa ja piti odottaa, jotta hän on hoitanut asiansa. Jos henkilö vielä yritti lainata jotakin, täytyi hänet saattaa ulos ja kertoa, että koneet ovat jo menneet pois päältä. Se oli ihan ohjeistuksessa, että pitää varmistaa, että kyseinen henkilö ei ole vessassa ennenkun voi lähteä kotiin. Onneksi sivarit yleensä laitettiin tekemään päivän viimeinen “kassavuoro”.
   Siviilipalvelusmiehet siis ansaitsevat sinun mielestäsi hankalat asiakkaat ja vaikeat työtilanteet noin niinkuin rangaistuksen kaupanpäällisenä. Mitäs eivät mene armeijaan: mokomat isänmaanvastaiset pitkätukkalusmut!

   Lainaa

  68. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kirjastontäti: Kirjastojärjestelmissä on vaan yleensä se huono puoli, että kun asiakkaan maksama summa lyödään kassaan, maksu ei poistu automaattisesti asiakkaan tiedoista, vaan se pitää sieltä erikseen muistaa poistaa. Tässä on siis inhimillisen virheen vaara, ja siksi on paha mennä asiastaan varmalle asiakkaalle tinkaamaan, ettei mitään virhettä olisi tapahtunut. Sakoilla rahastus ei kumminkaan ole kirjastoille mikään tavoite eikä toimintaidea, joten useimmiten protokolla on uskoa asiakasta ja pahoitellen poistaa virheellinen maksu. Jotkut mummot vaan ovat juurikin ottaneet asiakseen vänkätä ja kieltäytyä jokaisesta maksusta, ja kun näitä alkaa kasaantua samalle henkilölle niin usko jatkuviin virheisiin alkaa kyllä karista. Mutta en kyllä ole kuullut yhdestäkään kirjastosta, jossa protokollana jo 10 sentin maksuista huomautellaan, yleensä asiakkaalle muistutellaan vasta isommista summista ja viimeistään kun kirjastossa sovittu automaattisen lainauskiellon raja alkaa lähestyä (kirjastosta riippuen n. 20€ ylöspäin).
   mulle tuli joskus 5e lasku. maksoin sen, ja myöhemmin kävin taas kirjastossa ni se sama lasku oli edelleen siellä. maksoin laskun. sit se merkintä muistettiin tosiaan poistaa.

   Lainaa

  69. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Mikäs elämäm koululaisten ryhmä tämä on, kun ei osata vartijaakaan kirjoittaa oikein? Itku tulee.

   Lainaa

  70. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Sprinkles: Can I get an Amen! Itsekin aspana työskentelen kansainvälisessä erikoistavaraa myyvässä ketjussa ja voin myös omalta kohdaltani todentaa, että mikäli asikas kohtaa minut esim. reklamaatiotilanteissa ihmisenä ja osoittaa käytöstapoja, saattaa hän liikkeestämme poistua extrahyvitysten kera. Vittuileville maailmanomistajille annetaan vain välttämätön palvelu.
   Jep. Itsekin asiakaspalvelussa työskentelen ja mukaville asiakkaille saattaa "unohtua" laittaa esim. pienlaskutuslisät tms pikku maksut mitä joskus kuuluisi laittaa. Sen sijaan pissapäät saavat aivan varmasti kaikki mahdolliset lisät mitä ikinä sääntöjen puitteissa voi tilaukseen hakata eikä reklamaatiokäsittelykään välttämättä ole kovin nopeaa. Jos mulle ollaan pipipäitä, niin olen kyllä aivan varmasti pipipää takaisin.

   Lainaa

  71. TapioRautaWaara 6.8.2016 14:31
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Nää kommentit on kyl pimpin rapsutuksen väärti. Joka kerta <3

   Lainaa

  72. moka-addikti 10.8.2016 16:10
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   totuudensana: Mistä tiedät että heidän piti kirjoittaa vartija? Ehkäpä Jussi tarkoitti esim jotain tuttuaan jonka sukunimi on Vartia, ja joka tykkää huvikseen pitää kuria kaupoissa. Anneli taas ehkäpä tarkoitti vartioita, eikä vartijoita.
   Miks on miinuksella, mua ainakin huvitti suunnattomasti. :D

   Lainaa

  73. Tulos: +1 (1 ääni)
   Olis ollu ihana kattoa ku tuon akan uho päättyy mutkalle maijan perälle.

   Lainaa

  74. heimosenkeimo 19.12.2022 6:58
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Voisin perustaa firman ja ottaa tollasia anneleita sinne töihin joita vois kurmuttaa nii paljo ku haluaa eikä ne uskaltas älähtää. Vittu mikä super lammas.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Anttila, konkurssi