Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 38

Onko aikuisia oikeasti olemassa?
Mammapalstalta päivää, osa 38

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1332 (1364 ääntä)
      Riitta todisti Sabinan viisaan 8-v:n pointin: aikuiset saattavat olla aivan todella tyhmiä. Usein. Hyi.

      Lainaa

    2. Tulos: +1542 (1590 ääntä)
      Raivostuttava toi Riitta. Ei hämmästytä että äiti ja tytär ei tule toimeen kun se jonka on tarkoitus olla aikuinen käyttäytyy tuolla tavalla.

      Lainaa

    3. Tulos: -64 (104 ääntä)
      ":D"

      Lainaa

    4. Tulos: +471 (507 ääntä)
      Onko mutsit vs faijat joku halpis-äitylit sivusto?

      Lainaa

    5. Tulos: +325 (365 ääntä)
      Ei tuo Sabinan juttu tainnut tulla ihan oikeeseen paikkaan... Kestovaipat ja kantovälineet kiertoon...

      Lainaa

    6. Tulos: +503 (517 ääntä)
      Vilma raukka...

      Lainaa

    7. Tulos: +779 (811 ääntä)
      Ja minua haittaa, jos on kissa samassa huoneessa, missä rakastelen. No, dementoitunut vaari tuskin tulee neppailemaan kiveksiä kesken aktin.

      Lainaa

    8. Tulos: +187 (205 ääntä)
      Reilu-Riitta

      Lainaa

    9. Minä vain 28.7.2016 1:26
      Tulos: +623 (641 ääntä)
      Sanna, ystäväsi on oikeassa.

      Lainaa

    10. totuudennsana 28.7.2016 1:35
      Tulos: -64 (90 ääntä)
      Tuliko kenellekään muulle tosta vikasta päivityksestä mieleen yks feissarimokien ekoista julkasuista??

      Lainaa

    11. Tulos: +548 (558 ääntä)
      Olenko ainoa, jota kiinnostaisi nähdä vähän raadin näkemyksiä Sannan tapaukseen?

      Lainaa

    12. Tulos: +644 (658 ääntä)
      Kiinnostaisi kyllä tietää Sannan pohdiskeluihin tulvineet kommentit. Luulisi sitä pystyvän pitämään jalat ristissä edes yhden yön?

      Lainaa

    13. Tulos: +261 (273 ääntä)
      Sanna, mitä?

      Lainaa

    14. miettijäjjjjjjjjjj 28.7.2016 4:54
      Tulos: +306 (338 ääntä)
      Sabinan lapsella on hyvä pointti. Samaa olen itsekkin ajatellut usein. Onko aikuiset oikeasti aikuisia, vai esittääkö ne? Meiltä täysi ikäisiltä usein unohtuu se, että useimmat oli jo lapsena samanlaisia. Ei me mihinkään muututa.

      Lainaa

    15. Tulos: +224 (244 ääntä)
      Sitä mäki kerran sanoin yhelle muksullu, että ainoo ero sen ja meijän ikäluokan välillä on, että me leikitään aikuisia ja ne on aidosti lapsia.

      Lainaa

    16. Vääränvärinen 28.7.2016 6:06
      Tulos: +565 (585 ääntä)
      Lasten suusta tosiaan tulee totuus. Oikein viiltävän osuva analyysi aikuisista. Mutta tuo ensimmäinen päivitys. Jonkinmoinen edes perustason kunnioitus omaa isovanhempaa kohtaan voisi olla paikallaan. Vaikkei vaari näytä elävähän tässä hetkessä, niin tuo on silti erittäin vastenmielistä.

      Lainaa

    17. Vääränvärinen 28.7.2016 6:08
      Tulos: +407 (413 ääntä)
      kirolina: Raivostuttava toi Riitta. Ei hämmästytä että äiti ja tytär ei tule toimeen kun se jonka on tarkoitus olla aikuinen käyttäytyy tuolla tavalla.
      Kaikkea yksityiselämästä ei tosiaan tarvitsisi jakaa SoMessa. Varsinkaan oman tyttären intiimejä asioita. Erittäin ajattelematonta.

      Lainaa

    18. Tulos: -316 (378 ääntä)
      kirolina: Raivostuttava toi Riitta. Ei hämmästytä että äiti ja tytär ei tule toimeen kun se jonka on tarkoitus olla aikuinen käyttäytyy tuolla tavalla.
      On aivan sama miten äiti toimii tai käyttäytyy, hän joka tapauksessa on lapsensa mielestä pilannut tämän koko elämän. NÄin olen oppinut suhteessa omaan äitiini ja myös 20-vuotiaaseen lapseeni. Teen niin tai näin tai jätän tekemättä, se on aina väärin. Jostain oudosta syystä lapsen isä, joka makaa sängyssä selällään ja on kuuntelevinaan (vaikkei oikeasti edes kuuntele, mitä lapsi puhuu), on mitä parhain isä. Hän jättää lupaukset lunastamatta, unohtaa sovitut asiat, menee omia menojaan ja saapuu jos saapuu kotiin iltakahdeksan jälkeen mennäkseen sänkyyn selälleen. Hän makaa kotona sängyssä selällään eikä puhu, mutta on lapsen mielestä maailman paras isä... Ei se reilulta tunnu äidin näkökulmasta. Jonkun pitää asiat hoitaa ja koti siivota ja ruuat laittaa, ja siitä saa sitten palkakseen haukut aina kun lapsi vilahtaa kotona.

      Lainaa

    19. Tulos: -204 (278 ääntä)
      Ööö, tuosta sai siis kuvan että Sanna harrasti seksiä vaarinsa kanssa?

      Lainaa

    20. Tulos: +139 (177 ääntä)
      mindi: Ööö, tuosta sai siis kuvan että Sanna harrasti seksiä vaarinsa kanssa?
      Luin jutun, luin kommentin, luin jutun uusin silmin ja maailmani räjähti

      Lainaa

    21. Tulos: +352 (360 ääntä)
      Jos vaari jotain vielä ymmärsi, niin tuntea itsensä nöyryytetyksi ja arvottomaksi. Olisivat käyneet vaikka ulkona puskissa tai kylpyhuoneessa. Oliko vaarin huoneessa edes kahta sänkyä?

      Lainaa

    22. Puolikiero_savolainen 28.7.2016 10:40
      Tulos: +318 (338 ääntä)
      Sanna, se että vaarisi ei puhu enää paljoa ei tarkoita etteikö ymmärrä ympäristöään. Todennäköisesti nyt pitää sinua hepsankeikkaisena lumppuna kun tulet pylly paljaana ratsastamaan sen hampuusin kanssa vaarin vanhaan panoluolaan. Hyi sinua Sanna! Käy pyytämässä vaarilta anteeksi jos yhtään arvostat häntä enää. Ja housut jalassa!!

      Lainaa

    23. Tulos: +115 (129 ääntä)
      8-vuotias on kyllä oikeassa. Se on jännä, että ihmisten pitää esittää jotain muuta kuin ovat tai heitä pidetään outoina. Itse en välitä vaan kannan outo-leimaa ylpeänä. Suosittelen muillekin, että älkää välittäkö muiden mielipiteistä.

      Lainaa

    24. Tulos: +51 (61 ääntä)
      Sannna, että mitä??!

      Lainaa

    25. Tulos: +173 (191 ääntä)
      outo: 8-vuotias on kyllä oikeassa. Se on jännä, että ihmisten pitää esittää jotain muuta kuin ovat tai heitä pidetään outoina. Itse en välitä vaan kannan outo-leimaa ylpeänä. Suosittelen muillekin, että älkää välittäkö muiden mielipiteistä.
      Välittäkää toki - älkää esimerkiksi harrastako seksiä huoneessa jossa on muitakin ja jotka eivät pysty sanomaan jos nyt sitten kuitenkin huomaavat. Ei se sairasta ole jos ajattelee muistisairasta enempi huonekaluna, mutta se on kylmäsydämistä ja epämiellyttävää, hän nyt kuitenkin on edelleen ihminen. Mutta muiden mielipiteistä ei tarvitse välittää jos he sotkeutuvat asioihin jotka heile eivät kuulu. 8-vuotiaalle olisi tietysti voinut kertoa että aikuiset tekevät asioita joita eivät halua koska on pakko, mutta se että jättää tekemättä mitä haluaa, jos voi, koska yrittää epätoivoisesti esiintyä täysikasvuisena, aadiblaa, on typeryyttä eikä aikuisuutta. En luovu Narnia-kirjoistani tai jalkakäytäväliiduistani koska satun pitämään niistä, ja itseasiassa kunnioitan kaiken maailman pokemonin pelaajia ja kaljakellujia, koska jos on hauskaa niin miksi pitäisi mieluummin olla ikävää?

      Lainaa

    26. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Läpläp: Onko mutsit vs faijat joku halpis-äitylit sivusto?
      Suurin piirtein joo

      Lainaa

    27. kiikiiconfused 28.7.2016 13:42
      Tulos: +76 (100 ääntä)
      Miulle yks 30-vuotias jätkä kerran sanoi, että "älä kasva aikuiseksi, se on tylsää" ja olen samaa mieltä. Paljon hauskempaa innostua asioista samalla tavalla kuin lapsi ennemmin kuin pidätellä itteään.

      Lainaa

    28. Tulos: +138 (138 ääntä)
      Sanna ja Riitta eivät tee hyvää uskolleni ihmiskuntaan.

      Lainaa

    29. Tulos: +59 (75 ääntä)
      Sabinan lapsi on ihana ja viisas. Toivottavasti muistaa tuon pohdintansa isonakin.

      Lainaa

    30. Tulos: +119 (155 ääntä)
      Mitä HELVETTIÄ? En voi käsittää, mitä siinä nyt merkitsee vaikka se pappa ei enää mitään tajuaisiakaan. Sannan ja hänen miehensä pitäisi sentään tajuta. Eihän esim. pieni vauvakaan tajua tästä maailmasta mitään mutta ei kai se nyt tarkota että sen kaa samassa huoneessa kannattaa harrastaa seksiä. Ja totta kai kaikki pitää AINA kertoa julkisesti.

      Lainaa

    31. Pullikärei 28.7.2016 16:55
      Tulos: +188 (190 ääntä)
      Mä varmaan katkaisisin välit lopullisesti tollaseen äitiin, joka kutsuis oman teini-ikäisen tyttärensä alapäätä römpsäksi.

      Lainaa

    32. Tulos: +105 (133 ääntä)
      Miu: Mitä HELVETTIÄ? En voi käsittää, mitä siinä nyt merkitsee vaikka se pappa ei enää mitään tajuaisiakaan. Sannan ja hänen miehensä pitäisi sentään tajuta. Eihän esim. pieni vauvakaan tajua tästä maailmasta mitään mutta ei kai se nyt tarkota että sen kaa samassa huoneessa kannattaa harrastaa seksiä. Ja totta kai kaikki pitää AINA kertoa julkisesti.
      Iljettää tosiaan nämä ihmiset, joiden mielestä paneskelu samassa huoneessa muiden kanssa on ok. Oli pappa tai vauva, niin ei vaan sovi tehdä, sen joko tajuaa tai ei. Yllättävän moni tätä EI tajua. Nyt oikeasti, jonkinlaisia käytöstapoja, ihmiset!

      Lainaa

    33. Tulos: +31 (45 ääntä)
      Onpa fiksu 8-vuotias. :)

      Lainaa

    34. Tulos: +75 (93 ääntä)
      M: On aivan sama miten äiti toimii tai käyttäytyy, hän joka tapauksessa on lapsensa mielestä pilannut tämän koko elämän. NÄin olen oppinut suhteessa omaan äitiini ja myös 20-vuotiaaseen lapseeni. Teen niin tai näin tai jätän tekemättä, se on aina väärin. Jostain oudosta syystä lapsen isä, joka makaa sängyssä selällään ja on kuuntelevinaan (vaikkei oikeasti edes kuuntele, mitä lapsi puhuu), on mitä parhain isä. Hän jättää lupaukset lunastamatta, unohtaa sovitut asiat, menee omia menojaan ja saapuu jos saapuu kotiin iltakahdeksan jälkeen mennäkseen sänkyyn selälleen. Hän makaa kotona sängyssä selällään eikä puhu, mutta on lapsen mielestä maailman paras isä… Ei se reilulta tunnu äidin näkökulmasta. Jonkun pitää asiat hoitaa ja koti siivota ja ruuat laittaa, ja siitä saa sitten palkakseen haukut aina kun lapsi vilahtaa kotona.
      Oliko se nyt siis sohvalla mahallaan? Eiku joo, sängyssä selällään. Got it.

      Lainaa

    35. Tulos: +54 (82 ääntä)
      M: Makaako se mies koskaan kyljellään? Tai istuuko se? Makaako se joskus sohvalla? Olisiko sillä merkitystä? Kun nimenomaan tuo sängyssä selällään näkyy olevan Se juttu.

      Lainaa

    36. Tulos: +104 (110 ääntä)
      M: On aivan sama miten äiti toimii tai käyttäytyy, hän joka tapauksessa on lapsensa mielestä pilannut tämän koko elämän. NÄin olen oppinut suhteessa omaan äitiini ja myös 20-vuotiaaseen lapseeni. Teen niin tai näin tai jätän tekemättä, se on aina väärin. Jostain oudosta syystä lapsen isä, joka makaa sängyssä selällään ja on kuuntelevinaan (vaikkei oikeasti edes kuuntele, mitä lapsi puhuu), on mitä parhain isä. Hän jättää lupaukset lunastamatta, unohtaa sovitut asiat, menee omia menojaan ja saapuu jos saapuu kotiin iltakahdeksan jälkeen mennäkseen sänkyyn selälleen. Hän makaa kotona sängyssä selällään eikä puhu, mutta on lapsen mielestä maailman paras isä… Ei se reilulta tunnu äidin näkökulmasta. Jonkun pitää asiat hoitaa ja koti siivota ja ruuat laittaa, ja siitä saa sitten palkakseen haukut aina kun lapsi vilahtaa kotona.
      Hei oikeesti, jos ottaa noin päähän elämä niin tee asialle hyvä ihminen jotain, tai joku suoni poksahtaa päässä joku päivä.

      Lainaa

    37. Vaniljakukkanen 28.7.2016 22:26
      Tulos: +118 (132 ääntä)
      M: On aivan sama miten äiti toimii tai käyttäytyy, hän joka tapauksessa on lapsensa mielestä pilannut tämän koko elämän. NÄin olen oppinut suhteessa omaan äitiini ja myös 20-vuotiaaseen lapseeni. Teen niin tai näin tai jätän tekemättä, se on aina väärin. Jostain oudosta syystä lapsen isä, joka makaa sängyssä selällään ja on kuuntelevinaan (vaikkei oikeasti edes kuuntele, mitä lapsi puhuu), on mitä parhain isä. Hän jättää lupaukset lunastamatta, unohtaa sovitut asiat, menee omia menojaan ja saapuu jos saapuu kotiin iltakahdeksan jälkeen mennäkseen sänkyyn selälleen. Hän makaa kotona sängyssä selällään eikä puhu, mutta on lapsen mielestä maailman paras isä… Ei se reilulta tunnu äidin näkökulmasta. Jonkun pitää asiat hoitaa ja koti siivota ja ruuat laittaa, ja siitä saa sitten palkakseen haukut aina kun lapsi vilahtaa kotona.
      Kuulostat hämmentävän paljon mun mutsilta. Sekin jäkätti sen 20 vuotta ihan jo pelkästään minun elinaikanani, kunnes tajusin pistää välit poikki. Kai se sitten jäkättää jollekkin jossakin vieläkin. Myös minulle isä on aina ollut tärkeämpi ja rakkaampi. Miksi..? No siksi kun se ei jumalauta nalkuttanut tuota valitusvirttä aamusta iltaan.

      Lainaa

    38. Vaniljakukkanen 28.7.2016 22:28
      Tulos: +31 (47 ääntä)
      Ish: Hei oikeesti, jos ottaa noin päähän elämä niin tee asialle hyvä ihminen jotain, tai joku suoni poksahtaa päässä joku päivä.
      Älä nyt. Jos tuollaiset ihmiset lopettaisi keuhkoamisen niin niiltä katoaa marttyyrin osana oleminen ja sitten ne ahdistuu vielä enemmän. -.-

      Lainaa

    39. Satunnainen randomi 28.7.2016 22:51
      Tulos: +18 (44 ääntä)
      Se on jännä tuo 8-vuotiaan oivallus. Aikuiset osaa olla tyhmiä. Nuorilta esim ollaan isoon ääneen kieltämässä kaikki mitä nuoret ikätyypillisesti harrastavat, siitä huolimatta että itsestä oli kivaa tehdä niitä juttuja aikoinaan... ei kuoltu eikä näinpäinpois... mutta on se kauhee kun meidän nuoret on sellaisesta kiinnostuneita.

      Lainaa

    40. Tulos: 0 (16 ääntä)
      Satunnainen randomi: Se on jännä tuo 8-vuotiaan oivallus. Aikuiset osaa olla tyhmiä. Nuorilta esim ollaan isoon ääneen kieltämässä kaikki mitä nuoret ikätyypillisesti harrastavat, siitä huolimatta että itsestä oli kivaa tehdä niitä juttuja aikoinaan… ei kuoltu eikä näinpäinpois… mutta on se kauhee kun meidän nuoret on sellaisesta kiinnostuneita.
      tää

      Lainaa

    41. Tulos: +93 (105 ääntä)
      M: On aivan sama miten äiti toimii tai käyttäytyy, hän joka tapauksessa on lapsensa mielestä pilannut tämän koko elämän. NÄin olen oppinut suhteessa omaan äitiini ja myös 20-vuotiaaseen lapseeni. Teen niin tai näin tai jätän tekemättä, se on aina väärin. Jostain oudosta syystä lapsen isä, joka makaa sängyssä selällään ja on kuuntelevinaan (vaikkei oikeasti edes kuuntele, mitä lapsi puhuu), on mitä parhain isä. Hän jättää lupaukset lunastamatta, unohtaa sovitut asiat, menee omia menojaan ja saapuu jos saapuu kotiin iltakahdeksan jälkeen mennäkseen sänkyyn selälleen. Hän makaa kotona sängyssä selällään eikä puhu, mutta on lapsen mielestä maailman paras isä… Ei se reilulta tunnu äidin näkökulmasta. Jonkun pitää asiat hoitaa ja koti siivota ja ruuat laittaa, ja siitä saa sitten palkakseen haukut aina kun lapsi vilahtaa kotona.
      Musta tuntuu että sun ei ois kannattanut hankkia lasta/lapsia/perhettä itsellesi ollenkaan koska se tuntuu olevan susta niin perseestä. Luulenpa että sun lapses haukkuu sua just siks ku nalkutat ja valitat etkä tee asialle mitään. Kuulostat vähän mun omalta äidiltä joka valitti jatkuvasti miten paskaa sen elämä oli ja syytin siitä pitkään itseäni ja vihasin äitiäni. Ehkä olis aika muuttaa asioita ja kattoa peiliin.

      Lainaa

    42. Tulos: -5 (25 ääntä)
      mandi: Ei tuo Sabinan juttu tainnut tulla ihan oikeeseen paikkaan… Kestovaipat ja kantovälineet kiertoon…
      Kyseisessä ryhmässä vanhemmat (no siis äidit) keskustelevat muutenkin kaikesta lapsiin ym. liittyvästä. Eli eiköhän ollut ihan sinne tarkoitettu tuo viesti
      Ghj: Vilma raukka…
      Ryhmässä keskustellaan kantovälineiden lisäksi kaikesta muustakin lapsiperhe-elämään liittyvästä. Eli eiköhän mennyt ihan oikeaan paikkaan.

      Lainaa

    43. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Tosin mulla näyttää olevan itsellä ongelmia näiden viestien ja lainauste n kanssa :D

      Lainaa

    44. TapioRautaWaara 29.7.2016 12:12
      Tulos: +1 (29 ääntä)
      Tää vaarin pikkulissu vois vähän miettiä. Toivottavasti sen omat vanhemmat leikki pissa-kakkaleikkejä kun ite katto vieressä pikkukakkosta...

      Lainaa

    45. Tulos: +44 (54 ääntä)
      Luin ekana tuon jutun, että Sanna olisi painanut dementikko-isoisäänsä poikaystävänsä kanssa. Eipä hirveästi tarina parantunut toisella lukukerralla. Yh.

      Lainaa

    46. Tulos: +1 (9 ääntä)
      mandi: Ei tuo Sabinan juttu tainnut tulla ihan oikeeseen paikkaan… Kestovaipat ja kantovälineet kiertoon…
      Kyllä siellä seinällä keskustellaan muustakin :)

      Lainaa

    47. Hyvistä äideistä pidetään 29.7.2016 23:29
      Tulos: +79 (83 ääntä)
      M: On aivan sama miten äiti toimii tai käyttäytyy, hän joka tapauksessa on lapsensa mielestä pilannut tämän koko elämän. NÄin olen oppinut suhteessa omaan äitiini ja myös 20-vuotiaaseen lapseeni. Teen niin tai näin tai jätän tekemättä, se on aina väärin. Jostain oudosta syystä lapsen isä, joka makaa sängyssä selällään ja on kuuntelevinaan (vaikkei oikeasti edes kuuntele, mitä lapsi puhuu), on mitä parhain isä. Hän jättää lupaukset lunastamatta, unohtaa sovitut asiat, menee omia menojaan ja saapuu jos saapuu kotiin iltakahdeksan jälkeen mennäkseen sänkyyn selälleen. Hän makaa kotona sängyssä selällään eikä puhu, mutta on lapsen mielestä maailman paras isä… Ei se reilulta tunnu äidin näkökulmasta. Jonkun pitää asiat hoitaa ja koti siivota ja ruuat laittaa, ja siitä saa sitten palkakseen haukut aina kun lapsi vilahtaa kotona.
      Siis se, että sulla on huono suhde omaan äitiisi ja lapseesi tarkoittaa sitä, että kaikilla on huono äitisuhde? Kannattaisikohan mahdollisesti katsoa vähän peiliin, maailma on nimittäin täynnä äitiään rakastavia ja häntä hyvänä ihmisenä pitäviä henkilöitä (kuten minä).

      Lainaa

    48. Tulos: -10 (30 ääntä)
      Kannattaa vaan opetella olla välittämättä muiden mielipiteistä. Tehkää mitä haluatte, elämänlaatu paranee kertaheitolla.

      Lainaa

    49. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Kiti: Kiinnostaisi kyllä tietää Sannan pohdiskeluihin tulvineet kommentit. Luulisi sitä pystyvän pitämään jalat ristissä edes yhden yön?
      Siitä on varmaan syttyny sellanen mielipide sota, että kenenkään ei tarvitse sellaista nähdä :D tosin silti haluisin itekkin lukea kyseisen päivityksen kommentit

      Lainaa

    50. Tulos: +28 (34 ääntä)
      "nukuin" kerran huoneessa jossa kaverini harrasti seksiä silloisen poikaystävänsä kanssa.

      Lainaa

    51. Hyvä äiti 1.8.2016 15:51
      Tulos: +44 (48 ääntä)
      M: On aivan sama miten äiti toimii tai käyttäytyy, hän joka tapauksessa on lapsensa mielestä pilannut tämän koko elämän. NÄin olen oppinut suhteessa omaan äitiini ja myös 20-vuotiaaseen lapseeni. Teen niin tai näin tai jätän tekemättä, se on aina väärin. Jostain oudosta syystä lapsen isä, joka makaa sängyssä selällään ja on kuuntelevinaan (vaikkei oikeasti edes kuuntele, mitä lapsi puhuu), on mitä parhain isä. Hän jättää lupaukset lunastamatta, unohtaa sovitut asiat, menee omia menojaan ja saapuu jos saapuu kotiin iltakahdeksan jälkeen mennäkseen sänkyyn selälleen. Hän makaa kotona sängyssä selällään eikä puhu, mutta on lapsen mielestä maailman paras isä… Ei se reilulta tunnu äidin näkökulmasta. Jonkun pitää asiat hoitaa ja koti siivota ja ruuat laittaa, ja siitä saa sitten palkakseen haukut aina kun lapsi vilahtaa kotona.
      Se että itselläsi on huonot välit lapseesi ja äitiisi ei tarkoita sitä että kaikilla muillakin olisi yhtä huono äiti-lapsisuhde. Ehkä sinun pitäisi vähän kiinnittää huomiota siihen omaan asenteeseen ja tutustua lapseesi sen sijaan että aina nalkuttaisit kotitöistä ja laiskasta miehestä. Itselläni on aina ollut hyvä suhde äitiini. Äiti on mulle paras ystävä ja tuki ja turva, mulla on aina hauskaa äidin kanssa ja voin kertoa hänelle mitä tahansa ja pyytää apua tarvittaesssa. ja sama toimii myös toistepäin. Toivon että äitinikin kertoo mulle murheistaan. Olin samaa mieltä lapsena, teininä ja aikuisena ja toivon että jos mulla koskaan tulevaisuudessa itselläni on lapsia mulla olisi niihin omiin lapsiini ihan yhtä lämpimät välit kuin mitä itselläni on omaan äitiini.

      Lainaa

    52. Tulos: +77 (77 ääntä)
      Riitan heitto ei mene edes huonona läppänä. Törkeää ylipäätäänkin kertoa sosiaalisessa mediassa oman lapsensa kuukautisista. Oikein puistattaa tuommoinen ymmärtämättömyys ja epäkunnioitus omaa lasta kohtaan.

      Lainaa

    53. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Rivo-Riitta, hyi mikä äiti.

      Lainaa

    54. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Hyi että mikä äiti. En ikinä nolaisi tytärtäni tuolla tavoin. :( Ja tuolle pariskunnalle, kyllä on sairasta. Hyi hitto jotain kunnioitusta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mammapalsta, äitylit, dementia, aikuiset, lapsi, teini, äiti