Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 160

Vuokrataan homeinen pomppulinna.
Kirpputorin löytöjä, osa 160

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. totuudensana 26.7.2016 0:38
      Tulos: +627 (649 ääntä)
      Home sweet home

      Lainaa

    2. Tulos: +474 (496 ääntä)
      Pomppikaa siinä astma itellenne.

      Lainaa

    3. Yökyöpeli 26.7.2016 0:54
      Tulos: +453 (469 ääntä)
      Kaunis kivi, totta tosiaan.

      Lainaa

    4. Tulos: +292 (436 ääntä)
      Silmät itkee verta pomppu_linnasta. Miksi, kun kuitenkin onnistui alempana? Oikeasti ihmiset, ihan sama vaikka kusetatte vuokraamalla homeisia törkyjänne eteenpäin mutta kirjoittakaa edes sana oikein. :(

      Lainaa

    5. Tulos: +3 (95 ääntä)
      Jani. <3

      Lainaa

    6. Tulos: +545 (561 ääntä)
      No aika vastuutonta edes laittaa eteenpäin tuommoista homeista pomppulinnaa, voisi samantien viedä sen jonnekin kaatopaikalle jos se kerran on lähes käyttökelvoton.

      Lainaa

    7. Tulos: +366 (368 ääntä)
      Mietin vaan että mitä tuosta on maksettu jos on homeisena myyty? :D

      Lainaa

    8. Tulos: +262 (298 ääntä)
      Siis hyi että... kuka myy/ suostuu ostamaan homeisen pomppulinnan lapsille? Ja aika vastuutonta jos nämä "jappe ja emppu" eivät ole kertoneet pomppulinnan olevan homeessa, kun sitä myivät, jos Jenny sen kerran homeisena heille myi. Ja myös sitä ihmettelen että miksi niin usein tälläiset asiat tullaan pamauttamaan tälleen ykskaks julkisessa keskustelussa ja asetetaan (tässä tapauksessa) Henna, hieman huonoon valoon, vaikkei ilmeisesti tiennyt pomppulinnan olevan homeessa. Toki näin varmistutaan siitä että kaikki tietävät sen nyt olevan homeessa, mikäli yksityisviestin jälkeen Henna päättäisi olla poistamatta ilmoitustaan. Silti itselleni tulee jotenkin sellainen olo kuin Hennaa olisi tässä tahallaan härnätty :D Ja kyllä olen sitäkin mieltä, että Henna olisi aikuisena ihmisenä voinut hieman kypsemmin suhtautua tilanteeseen. -Kiitos

      Lainaa

    9. Körrö Kerkko Ökkölöörö 26.7.2016 4:37
      Tulos: +131 (159 ääntä)
      Popmppu linna. Myynti ilmoitusta. Syökää sitä myrkky hometta oike asti.

      Lainaa

    10. Tulos: +98 (118 ääntä)
      Vuokraa ilmaiseksi? :D

      Lainaa

    11. Tulos: -62 (92 ääntä)
      Itse ihan kuvittelin tuosta alusta, että kommentoijat tarttuvat tuohon "tyhjenee 1 1/2 minuutissa" kohtaan, että vuotaisi käytössä äkkiä tyhjäksi tms ja sitähän saisi jatkuvasti olla täyttämässä, tai vaihtoehtoisesti pitäisi puhe olla tunneista minuttien sijaan (jolloin täyttöaika kyllä tuskaisen odottavan pitkä).

      Lainaa

    12. Tulos: +61 (71 ääntä)
      maija: Itse ihan kuvittelin tuosta alusta, että kommentoijat tarttuvat tuohon “tyhjenee 1 1/2 minuutissa” kohtaan, että vuotaisi käytössä äkkiä tyhjäksi tms ja sitähän saisi jatkuvasti olla täyttämässä, tai vaihtoehtoisesti pitäisi puhe olla tunneista minuttien sijaan (jolloin täyttöaika kyllä tuskaisen odottavan pitkä).
      Ööm. Eikö tämmöisissä pomppulinnoissa ole samankaltaista venttiiliä kuin vaikka uimaleluissa? Rööri auki ja vasta sitten tyhjenee puolessatoista minuutissa?

      Lainaa

    13. Muurahainen 26.7.2016 8:48
      Tulos: +71 (93 ääntä)
      whygodwhy: Silmät itkee verta pomppu_linnasta. Miksi, kun kuitenkin onnistui alempana? Oikeasti ihmiset, ihan sama vaikka kusetatte vuokraamalla homeisia törkyjänne eteenpäin mutta kirjoittakaa edes sana oikein.
      Olen samaa mieltä. Hometta on kaikkialla ja muovista se lähtee pesemällä, mutta typeryys ja kirjoitustaidottomuus ovat jokseenkin pysyvä, ahdistava piirre ihmisessä.

      Lainaa

    14. Tulos: -43 (85 ääntä)
      whygodwhy: :(
      Elämä kohdillaan jos yhdys sana virhe saa silmät vuotamaan verta

      Lainaa

    15. jukkapalmu 26.7.2016 9:46
      Tulos: +2 (32 ääntä)
      Iisalmen nettikirppis kaipais jonkinlaisia sääntöjä...

      Lainaa

    16. Tulos: -22 (22 ääntä)
      Tuski se ilimatteeksi antas jos se ois käyttökelvollisesa kunnossa..

      Lainaa

    17. Tulos: +189 (205 ääntä)
      Jotenkin, ellen nyt erehdy (ja sitäkin sattuu), saan käsityksen että yksi myi homeisen ja siten käyttökelvottoman pomppulinnan, toinen myi sen muka kelvollisena eteenpäin, ja jatko-ostaja luuli kapinetta kelvolliseksi, esitti sen sellaisena, ja sitten myyjä 1 puuttui asiaan ilmoittaakseen että se oli alusta pitäen käyttökelvoton. Miksei heivannut koko hökötystä kaatopaikalle vaan aiheutti tällaisen sotkun?

      Lainaa

    18. Tulos: +30 (48 ääntä)
      Sannni: Jotenkin, ellen nyt erehdy (ja sitäkin sattuu), saan käsityksen että yksi myi homeisen ja siten käyttökelvottoman pomppulinnan, toinen myi sen muka kelvollisena eteenpäin, ja jatko-ostaja luuli kapinetta kelvolliseksi, esitti sen sellaisena, ja sitten myyjä 1 puuttui asiaan ilmoittaakseen että se oli alusta pitäen käyttökelvoton. Miksei heivannut koko hökötystä kaatopaikalle vaan aiheutti tällaisen sotkun?
      jos se luvattiin ostaa alkuperäiseltä myyjältä jotain varaosa tarkoitusta varten. (kun ei kai se nyt täysin roska ole, ja vaikka olisikin, niin onhan sitä aina noita roskista hyötytavaroita tekijöitä.)

      Lainaa

    19. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Kusettajienkerho kokoontuu.

      Lainaa

    20. Tulos: +58 (74 ääntä)
      Miten tuollainen muovinen pomppulinna homehtuu ?

      Lainaa

    21. Tulos: +105 (117 ääntä)
      Hauskintahan tässä on se, että hyvintodennäköisesti tuossa pomppulinnassa ei ole yhtään mitään vikaa. Jenny luultavasti puhdistusyritysten jälkeen myynyt linnan "homeen" (voi olla siis mitä tahansa likaa) vuoksi, seuraava omistaja on käyttänyt putsaamiseen myös pesuainetta ja myynyt kelvollisen linnan eteenpäin. Home kuin home lähtee muovista kyllä pesemällä.

      Lainaa

    22. Tulos: +90 (94 ääntä)
      joop: Miten tuollainen muovinen pomppulinna homehtuu ?
      Ei mitenkään. Pinnassa voi olla jotain homekasvustolle ravinnoksi kelpaavaa irtonaista ainesta, mutta pesun ja desinfioinnin jälkeen siitä ei takuulla irtoa mitään haitallista.

      Lainaa

    23. Tulos: -52 (58 ääntä)
      Tän asian jauhaminen täälä ainaki on turhaa!

      Lainaa

    24. Tulos: -83 (85 ääntä)
      Mä tiiän totuuden pomppulinnasta joten ihan turha vatkata sitä asiaa täälä ja tehä omia johtopäätöksiä

      Lainaa

    25. Tulos: +24 (44 ääntä)
      Jorma: Hauskintahan tässä on se, että hyvintodennäköisesti tuossa pomppulinnassa ei ole yhtään mitään vikaa. Jenny luultavasti puhdistusyritysten jälkeen myynyt linnan “homeen” (voi olla siis mitä tahansa likaa) vuoksi, seuraava omistaja on käyttänyt putsaamiseen myös pesuainetta ja myynyt kelvollisen linnan eteenpäin. Home kuin home lähtee muovista kyllä pesemällä.
      Homeen haju ainakin pinttyy pehmeään muoviin, vaikka sitä kuinka desinfioisi. Kyllä se muovikin aika huokoista ainetta on ja homeisessa pomppulinnassa ainakin astmaattiset tai homeelle altistuneet lapset voivat saada pahojakin oireita. En vuokraisi eteenpäin, jos oikeasti on homeen hajua.

      Lainaa

    26. Tulos: +80 (80 ääntä)
      Reeta: Mä tiiän totuuden pomppulinnasta joten ihan turha vatkata sitä asiaa täälä ja tehä omia johtopäätöksiä
      No mikset kertoisi totuutta pomppulinnasta toki meillekkin

      Lainaa

    27. Tulos: -78 (82 ääntä)
      renkeli: No mikset kertoisi totuutta pomppulinnasta toki meillekkin
      No tarviiko teidän tietää? No ei

      Lainaa

    28. Tulos: +87 (87 ääntä)
      Reeta: No tarviiko teidän tietää? No ei
      Miks tuut sit ylipäätään kertomaan mitään siitä, miten virheellinen käsitys meillä nyt mistään on? Nää on näitä internetin kirjoittamattomia sääntöjä; jos avaat, avaa kunnolla, tai muut tekee johtopäätöksiä. Ja sun kommenteista täällä vois myös vetää johtopäätöksiä.

      Lainaa

    29. Tulos: +52 (58 ääntä)
      Reeta: No tarviiko teidän tietää? No ei
      Tämä on internet. Kyse ei ole siitä tarviiko meidän tietää vaan siitä että me halutaan tietää. Jos varmaa tietoa ei tule niin johtopäätöksiä tehdään ja jos et sitä kestä niin suosittelen että et käytä internettiä.

      Lainaa

    30. Tulos: +15 (27 ääntä)
      En käsitä, miksei tuota heitetä roskiin. En myöskään käsitä, kuka haluaa tuollaisen pihalleen. Helvetin ruma ja luultavasti vuokrataan juuri siksi, että lapset ovat parissa päivässä kyllästyneet. Kai pitää seuraavaksi ostaa poni ja hattarakone?

      Lainaa

    31. Tulos: -36 (38 ääntä)
      pylynalle: Tämä on internet. Kyse ei ole siitä tarviiko meidän tietää vaan siitä että me halutaan tietää. Jos varmaa tietoa ei tule niin johtopäätöksiä tehdään ja jos et sitä kestä niin suosittelen että et käytä internettiä.
      Moraalihomoilun pesästä opetetaan "tämä on internet" -läksyä, söpöä.

      Lainaa

    32. TapioRautaWaara 27.7.2016 19:54
      Tulos: -7 (9 ääntä)
      Voi jeesus mitä porukkaaaaaa. Pukamaa pukkaa tämmöset tyypit.

      Lainaa

    33. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Miksi hitossa kukaan myisi mitään homeista? (Paitsi asuntoja) Roskiin olisi joutanut.

      Lainaa

    34. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Paula: Siis hyi että… kuka myy/ suostuu ostamaan homeisen pomppulinnan lapsille? Ja aika vastuutonta jos nämä “jappe ja emppu” eivät ole kertoneet pomppulinnan olevan homeessa, kun sitä myivät, jos Jenny sen kerran homeisena heille myi. Ja myös sitä ihmettelen että miksi niin usein tälläiset asiat tullaan pamauttamaan tälleen ykskaks julkisessa keskustelussa ja asetetaan (tässä tapauksessa) Henna, hieman huonoon valoon, vaikkei ilmeisesti tiennyt pomppulinnan olevan homeessa. Toki näin varmistutaan siitä että kaikki tietävät sen nyt olevan homeessa, mikäli yksityisviestin jälkeen Henna päättäisi olla poistamatta ilmoitustaan. Silti itselleni tulee jotenkin sellainen olo kuin Hennaa olisi tässä tahallaan härnätty Ja kyllä olen sitäkin mieltä, että Henna olisi aikuisena ihmisenä voinut hieman kypsemmin suhtautua tilanteeseen. -Kiitos
      Luultavasti Hennan tavoitteena oli saada joku maksamaan hänelle "aiheuttamansa" homeet. Menee vähän samaan kategoriaan tuo ilmon teksti kun niiden remppatarjouksia kyselevien viestit joissa heti kysellään takuuta. Homma haiskahtaa heti

      Lainaa

    35. Perttieinari 4.8.2016 23:22
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      kurq: Kyllä se muovikin aika huokoista ainetta on ...
      Nyt menee kyllä taas aikmoiseksi yleistämiseksi.

      Lainaa

    36. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Jani ❤❤

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, pomppulinna, home, kivi, kuva