Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 160

Vuokrataan homeinen pomppulinna.
Kirpputorin löytöjä, osa 160

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. totuudensana 26.7.2016 0:38
   Tulos: +627 (649 ääntä)
   Home sweet home

   Lainaa

  2. Tulos: +474 (496 ääntä)
   Pomppikaa siinä astma itellenne.

   Lainaa

  3. Yökyöpeli 26.7.2016 0:54
   Tulos: +454 (470 ääntä)
   Kaunis kivi, totta tosiaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +292 (436 ääntä)
   Silmät itkee verta pomppu_linnasta. Miksi, kun kuitenkin onnistui alempana? Oikeasti ihmiset, ihan sama vaikka kusetatte vuokraamalla homeisia törkyjänne eteenpäin mutta kirjoittakaa edes sana oikein. :(

   Lainaa

  5. Tulos: +3 (95 ääntä)
   Jani. <3

   Lainaa

  6. Tulos: +545 (561 ääntä)
   No aika vastuutonta edes laittaa eteenpäin tuommoista homeista pomppulinnaa, voisi samantien viedä sen jonnekin kaatopaikalle jos se kerran on lähes käyttökelvoton.

   Lainaa

  7. Tulos: +366 (368 ääntä)
   Mietin vaan että mitä tuosta on maksettu jos on homeisena myyty? :D

   Lainaa

  8. Tulos: +262 (298 ääntä)
   Siis hyi että... kuka myy/ suostuu ostamaan homeisen pomppulinnan lapsille? Ja aika vastuutonta jos nämä "jappe ja emppu" eivät ole kertoneet pomppulinnan olevan homeessa, kun sitä myivät, jos Jenny sen kerran homeisena heille myi. Ja myös sitä ihmettelen että miksi niin usein tälläiset asiat tullaan pamauttamaan tälleen ykskaks julkisessa keskustelussa ja asetetaan (tässä tapauksessa) Henna, hieman huonoon valoon, vaikkei ilmeisesti tiennyt pomppulinnan olevan homeessa. Toki näin varmistutaan siitä että kaikki tietävät sen nyt olevan homeessa, mikäli yksityisviestin jälkeen Henna päättäisi olla poistamatta ilmoitustaan. Silti itselleni tulee jotenkin sellainen olo kuin Hennaa olisi tässä tahallaan härnätty :D Ja kyllä olen sitäkin mieltä, että Henna olisi aikuisena ihmisenä voinut hieman kypsemmin suhtautua tilanteeseen. -Kiitos

   Lainaa

  9. Körrö Kerkko Ökkölöörö 26.7.2016 4:37
   Tulos: +131 (159 ääntä)
   Popmppu linna. Myynti ilmoitusta. Syökää sitä myrkky hometta oike asti.

   Lainaa

  10. Tulos: +98 (118 ääntä)
   Vuokraa ilmaiseksi? :D

   Lainaa

  11. Tulos: -62 (92 ääntä)
   Itse ihan kuvittelin tuosta alusta, että kommentoijat tarttuvat tuohon "tyhjenee 1 1/2 minuutissa" kohtaan, että vuotaisi käytössä äkkiä tyhjäksi tms ja sitähän saisi jatkuvasti olla täyttämässä, tai vaihtoehtoisesti pitäisi puhe olla tunneista minuttien sijaan (jolloin täyttöaika kyllä tuskaisen odottavan pitkä).

   Lainaa

  12. Tulos: +61 (71 ääntä)
   maija: Itse ihan kuvittelin tuosta alusta, että kommentoijat tarttuvat tuohon “tyhjenee 1 1/2 minuutissa” kohtaan, että vuotaisi käytössä äkkiä tyhjäksi tms ja sitähän saisi jatkuvasti olla täyttämässä, tai vaihtoehtoisesti pitäisi puhe olla tunneista minuttien sijaan (jolloin täyttöaika kyllä tuskaisen odottavan pitkä).
   Ööm. Eikö tämmöisissä pomppulinnoissa ole samankaltaista venttiiliä kuin vaikka uimaleluissa? Rööri auki ja vasta sitten tyhjenee puolessatoista minuutissa?

   Lainaa

  13. Muurahainen 26.7.2016 8:48
   Tulos: +71 (93 ääntä)
   whygodwhy: Silmät itkee verta pomppu_linnasta. Miksi, kun kuitenkin onnistui alempana? Oikeasti ihmiset, ihan sama vaikka kusetatte vuokraamalla homeisia törkyjänne eteenpäin mutta kirjoittakaa edes sana oikein.
   Olen samaa mieltä. Hometta on kaikkialla ja muovista se lähtee pesemällä, mutta typeryys ja kirjoitustaidottomuus ovat jokseenkin pysyvä, ahdistava piirre ihmisessä.

   Lainaa

  14. Tulos: -43 (85 ääntä)
   whygodwhy: :(
   Elämä kohdillaan jos yhdys sana virhe saa silmät vuotamaan verta

   Lainaa

  15. jukkapalmu 26.7.2016 9:46
   Tulos: +2 (32 ääntä)
   Iisalmen nettikirppis kaipais jonkinlaisia sääntöjä...

   Lainaa

  16. Tulos: -22 (22 ääntä)
   Tuski se ilimatteeksi antas jos se ois käyttökelvollisesa kunnossa..

   Lainaa

  17. Tulos: +189 (205 ääntä)
   Jotenkin, ellen nyt erehdy (ja sitäkin sattuu), saan käsityksen että yksi myi homeisen ja siten käyttökelvottoman pomppulinnan, toinen myi sen muka kelvollisena eteenpäin, ja jatko-ostaja luuli kapinetta kelvolliseksi, esitti sen sellaisena, ja sitten myyjä 1 puuttui asiaan ilmoittaakseen että se oli alusta pitäen käyttökelvoton. Miksei heivannut koko hökötystä kaatopaikalle vaan aiheutti tällaisen sotkun?

   Lainaa

  18. Tulos: +30 (48 ääntä)
   Sannni: Jotenkin, ellen nyt erehdy (ja sitäkin sattuu), saan käsityksen että yksi myi homeisen ja siten käyttökelvottoman pomppulinnan, toinen myi sen muka kelvollisena eteenpäin, ja jatko-ostaja luuli kapinetta kelvolliseksi, esitti sen sellaisena, ja sitten myyjä 1 puuttui asiaan ilmoittaakseen että se oli alusta pitäen käyttökelvoton. Miksei heivannut koko hökötystä kaatopaikalle vaan aiheutti tällaisen sotkun?
   jos se luvattiin ostaa alkuperäiseltä myyjältä jotain varaosa tarkoitusta varten. (kun ei kai se nyt täysin roska ole, ja vaikka olisikin, niin onhan sitä aina noita roskista hyötytavaroita tekijöitä.)

   Lainaa

  19. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Kusettajienkerho kokoontuu.

   Lainaa

  20. Tulos: +58 (74 ääntä)
   Miten tuollainen muovinen pomppulinna homehtuu ?

   Lainaa

  21. Tulos: +105 (117 ääntä)
   Hauskintahan tässä on se, että hyvintodennäköisesti tuossa pomppulinnassa ei ole yhtään mitään vikaa. Jenny luultavasti puhdistusyritysten jälkeen myynyt linnan "homeen" (voi olla siis mitä tahansa likaa) vuoksi, seuraava omistaja on käyttänyt putsaamiseen myös pesuainetta ja myynyt kelvollisen linnan eteenpäin. Home kuin home lähtee muovista kyllä pesemällä.

   Lainaa

  22. Tulos: +90 (94 ääntä)
   joop: Miten tuollainen muovinen pomppulinna homehtuu ?
   Ei mitenkään. Pinnassa voi olla jotain homekasvustolle ravinnoksi kelpaavaa irtonaista ainesta, mutta pesun ja desinfioinnin jälkeen siitä ei takuulla irtoa mitään haitallista.

   Lainaa

  23. Tulos: -52 (58 ääntä)
   Tän asian jauhaminen täälä ainaki on turhaa!

   Lainaa

  24. Tulos: -83 (85 ääntä)
   Mä tiiän totuuden pomppulinnasta joten ihan turha vatkata sitä asiaa täälä ja tehä omia johtopäätöksiä

   Lainaa

  25. Tulos: +24 (44 ääntä)
   Jorma: Hauskintahan tässä on se, että hyvintodennäköisesti tuossa pomppulinnassa ei ole yhtään mitään vikaa. Jenny luultavasti puhdistusyritysten jälkeen myynyt linnan “homeen” (voi olla siis mitä tahansa likaa) vuoksi, seuraava omistaja on käyttänyt putsaamiseen myös pesuainetta ja myynyt kelvollisen linnan eteenpäin. Home kuin home lähtee muovista kyllä pesemällä.
   Homeen haju ainakin pinttyy pehmeään muoviin, vaikka sitä kuinka desinfioisi. Kyllä se muovikin aika huokoista ainetta on ja homeisessa pomppulinnassa ainakin astmaattiset tai homeelle altistuneet lapset voivat saada pahojakin oireita. En vuokraisi eteenpäin, jos oikeasti on homeen hajua.

   Lainaa

  26. Tulos: +80 (80 ääntä)
   Reeta: Mä tiiän totuuden pomppulinnasta joten ihan turha vatkata sitä asiaa täälä ja tehä omia johtopäätöksiä
   No mikset kertoisi totuutta pomppulinnasta toki meillekkin

   Lainaa

  27. Tulos: -78 (82 ääntä)
   renkeli: No mikset kertoisi totuutta pomppulinnasta toki meillekkin
   No tarviiko teidän tietää? No ei

   Lainaa

  28. Tulos: +87 (87 ääntä)
   Reeta: No tarviiko teidän tietää? No ei
   Miks tuut sit ylipäätään kertomaan mitään siitä, miten virheellinen käsitys meillä nyt mistään on? Nää on näitä internetin kirjoittamattomia sääntöjä; jos avaat, avaa kunnolla, tai muut tekee johtopäätöksiä. Ja sun kommenteista täällä vois myös vetää johtopäätöksiä.

   Lainaa

  29. Tulos: +52 (58 ääntä)
   Reeta: No tarviiko teidän tietää? No ei
   Tämä on internet. Kyse ei ole siitä tarviiko meidän tietää vaan siitä että me halutaan tietää. Jos varmaa tietoa ei tule niin johtopäätöksiä tehdään ja jos et sitä kestä niin suosittelen että et käytä internettiä.

   Lainaa

  30. Tulos: +15 (27 ääntä)
   En käsitä, miksei tuota heitetä roskiin. En myöskään käsitä, kuka haluaa tuollaisen pihalleen. Helvetin ruma ja luultavasti vuokrataan juuri siksi, että lapset ovat parissa päivässä kyllästyneet. Kai pitää seuraavaksi ostaa poni ja hattarakone?

   Lainaa

  31. Tulos: -36 (38 ääntä)
   pylynalle: Tämä on internet. Kyse ei ole siitä tarviiko meidän tietää vaan siitä että me halutaan tietää. Jos varmaa tietoa ei tule niin johtopäätöksiä tehdään ja jos et sitä kestä niin suosittelen että et käytä internettiä.
   Moraalihomoilun pesästä opetetaan "tämä on internet" -läksyä, söpöä.

   Lainaa

  32. TapioRautaWaara 27.7.2016 19:54
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Voi jeesus mitä porukkaaaaaa. Pukamaa pukkaa tämmöset tyypit.

   Lainaa

  33. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Miksi hitossa kukaan myisi mitään homeista? (Paitsi asuntoja) Roskiin olisi joutanut.

   Lainaa

  34. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Paula: Siis hyi että… kuka myy/ suostuu ostamaan homeisen pomppulinnan lapsille? Ja aika vastuutonta jos nämä “jappe ja emppu” eivät ole kertoneet pomppulinnan olevan homeessa, kun sitä myivät, jos Jenny sen kerran homeisena heille myi. Ja myös sitä ihmettelen että miksi niin usein tälläiset asiat tullaan pamauttamaan tälleen ykskaks julkisessa keskustelussa ja asetetaan (tässä tapauksessa) Henna, hieman huonoon valoon, vaikkei ilmeisesti tiennyt pomppulinnan olevan homeessa. Toki näin varmistutaan siitä että kaikki tietävät sen nyt olevan homeessa, mikäli yksityisviestin jälkeen Henna päättäisi olla poistamatta ilmoitustaan. Silti itselleni tulee jotenkin sellainen olo kuin Hennaa olisi tässä tahallaan härnätty Ja kyllä olen sitäkin mieltä, että Henna olisi aikuisena ihmisenä voinut hieman kypsemmin suhtautua tilanteeseen. -Kiitos
   Luultavasti Hennan tavoitteena oli saada joku maksamaan hänelle "aiheuttamansa" homeet. Menee vähän samaan kategoriaan tuo ilmon teksti kun niiden remppatarjouksia kyselevien viestit joissa heti kysellään takuuta. Homma haiskahtaa heti

   Lainaa

  35. Perttieinari 4.8.2016 23:22
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   kurq: Kyllä se muovikin aika huokoista ainetta on ...
   Nyt menee kyllä taas aikmoiseksi yleistämiseksi.

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Jani ❤❤

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, pomppulinna, home, kivi, kuva