Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Seitsemältä aamulla

Rengas puhki. Kyllä tämä tästä!
Seitsemältä aamulla

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1184 (1662 ääntä)
   Jep, tämän enempää ei voisi enää tarina olla väkinäisempi ja mukahauska. Siinä vaiheessa, jos koet tarpeen viitata isääsi "oletettuna siittäjänä", tietää, että yrität liikaa.

   Lainaa

  2. Tulos: +1492 (1714 ääntä)
   Rotanoksennukselta näyttävä isin ja äidin pikku kiusankappale? Jotenkin voisin ymmärtää jos kyseinen nuori nainen olisi arvon Rikua kohtaan käyttäytynyt jotenkin huonosti, mutta että kehtasi meikata naisten vessassa? Itsehän olen jo vanha kurttu mutta ihmetyttää miten nuoret naiset ja varsinkin heidän ulkonäkönsä tuntuu olevan vapaata riistaa kaiken maailman rikuille räävittäväksi. Hanki käytöstavat, Riku.

   Lainaa

  3. Tulos: +948 (1036 ääntä)
   Että ihan rengas meni rikki ja kakallakin piti käydä. Hurjaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +717 (871 ääntä)
   No niin, siinä oli nyt sitten onnistuttu kääräisemään yhteen kakkatarinaan (joka luonnollisesti kuuluu facebookkiin) oikein sievästi mahdollisimman laaja skaala vastenmielisyyttä misogyniasta rasismiin. Että ihan rotanoksennuksen näköinen tyttö tuli vessasta. Riku, ehkä elämä ei kohtele sinua hyvin koska olet sivistymätön mulkku. Jos muutat itsessäsi mm. kaiken, saattaisit kuulua johonkin muuallekin kuin pönttöön.

   Lainaa

  5. Tulos: +362 (372 ääntä)
   Ehkä jatkossa kannattaa pitää se vararengas luokattoman tunkkinsa kera siellä tavaratilassa... Ei vituta läheskään niin paljon jos ja kun rengas puhkeaa =D

   Lainaa

  6. Tulos: +540 (616 ääntä)
   Aikuinen mies haukkumassa oletettavasti alaikäistä teinityttöä "rotanoksennuksen näköiseksi".. Hyvin kypsä meno Riku. Menetän päivä päivältä yhä enemmän uskon ihmisiin.

   Lainaa

  7. yövuorolainen 26.7.2016 3:45
   Tulos: +329 (349 ääntä)
   Olisko vaan voinut ottaa taksin, mennä kotiin nukkumaan ja lataamaan puhelinta. Iltapäivällä sitten vaihtamaan se ehjä rengas autoon.

   Lainaa

  8. Tulos: +139 (155 ääntä)
   Rotat ei voi oksentaa :(

   Lainaa

  9. Tulos: +364 (406 ääntä)
   En usko, koska kuka 16 wee "rotanoksennus teinilissu" on seitsemältä meikkaamassa huoltsikalla. Tuskin.

   Lainaa

  10. Tulos: -39 (247 ääntä)
   amt: Rotanoksennukselta näyttävä isin ja äidin pikku kiusankappale? Jotenkin voisin ymmärtää jos kyseinen nuori nainen olisi arvon Rikua kohtaan käyttäytynyt jotenkin huonosti, mutta että kehtasi meikata naisten vessassa? Itsehän olen jo vanha kurttu mutta ihmetyttää miten nuoret naiset ja varsinkin heidän ulkonäkönsä tuntuu olevan vapaata riistaa kaiken maailman rikuille räävittäväksi. Hanki käytöstavat, Riku.
   Onhan tuo huomattu itsekkin naisena kuinka joillakin lajityypin edustajilla on pakottava tarve harrastaa tätä vessoissa lahnaamista. Yritä siinä sitten iloisesti odotella aina naisten vessaan kun vessoissa on parhaimillaan useampikin lissu, puhelinten ja meikkien lisäksi siellä sitten käytetään tappava määri hiuslakkaa tai muuta kyynelkaasuna mahdollisesti käytettävää tököttiä. Tästä syystä olen huomannut että miesten vessat ovat kiireessä niin mukavia kun niihin ei ole jonoa ja jos onkin niin se jono liikkuu niin paljon nopeampaa kuin naisten vessaan. Joten nyt on pakko jossain määrin ymmärtää Rikua jos paska hädässään joutunut tosiaan odotteleen miljoona vuotta vessaan jos sieltä muutama huono kommentti tulee väliin.

   Lainaa

  11. stindebinde 26.7.2016 6:44
   Tulos: +371 (381 ääntä)
   "Hän yhtäkkiä muistaakin, ettei ole kotona"... jep, jep..

   Lainaa

  12. seppo munanhaju 26.7.2016 8:21
   Tulos: +166 (190 ääntä)
   Ei kai kukaan usko tohon tarinaan?

   Lainaa

  13. Rämää vaan 26.7.2016 8:22
   Tulos: +179 (183 ääntä)
   Miarez93: Ehkä jatkossa kannattaa pitää se vararengas luokattoman tunkkinsa kera siellä tavaratilassa… Ei vituta läheskään niin paljon jos ja kun rengas puhkeaa =D
   Autolaturikin on ihan näppärä. Voi ladata puhelinta suoraan autossa! Eikä maksa paljoo-oo.

   Lainaa

  14. Muurahainen 26.7.2016 8:53
   Tulos: -43 (91 ääntä)
   amt: Rotanoksennukselta näyttävä isin ja äidin pikku kiusankappale? Jotenkin voisin ymmärtää jos kyseinen nuori nainen olisi arvon Rikua kohtaan käyttäytynyt jotenkin huonosti, mutta että kehtasi meikata naisten vessassa? Itsehän olen jo vanha kurttu mutta ihmetyttää miten nuoret naiset ja varsinkin heidän ulkonäkönsä tuntuu olevan vapaata riistaa kaiken maailman rikuille räävittäväksi. Hanki käytöstavat, Riku.
   Rikun kielenkäytön ja asenteen ymmärtää kun ajattelee, mitä hänellä oli päässä tapahtumahetkellä.

   Lainaa

  15. Tulos: +217 (255 ääntä)
   seppo munanhaju: Ei kai kukaan usko tohon tarinaan?
   Ei muuten kuin siltä osin, että Riku on tyhmä ja vihaa naisia.

   Lainaa

  16. Näkänäkä 26.7.2016 9:04
   Tulos: -129 (263 ääntä)
   Olihan se arvattavissa, että kommenttiketju on täynnä kiristäviä pipoja. "Yrittää liikaa" ja "mukahauska"? Tekstin oli tarkoitus olla hauska, eikö tänne saa jakaa tositarinoita huumorilla väritettynä? Pitäisikö tällainen tarina jakaa sellaisena kuin se tapahtui: "mun auton rengas meni rikki eikä kukaan päässyt auttamaan. Lähdin siis kävelemään kotia kohti, kun paskahätä yllätti kesken matkan. Vessa oli varattu, joten odotin, kun teini-ikäinen tyttö viimeisteli meikkejään. Samassa taksikuski pyysi päästä ohittamaan minut, mutta menin vessaan silti. Hän haukkui minua, kun tulin ulos. Sitten menin kotiin."

   Lainaa

  17. Tulos: +239 (245 ääntä)
   Oon kuullut, että vararenkaasta ja tunkista on eniten hyötyä, kun kuljettaa niitä autossa mukanaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +93 (143 ääntä)
   whygodwhy: No niin, siinä oli nyt sitten onnistuttu kääräisemään yhteen kakkatarinaan (joka luonnollisesti kuuluu facebookkiin) oikein sievästi mahdollisimman laaja skaala vastenmielisyyttä misogyniasta rasismiin. Että ihan rotanoksennuksen näköinen tyttö tuli vessasta. Riku, ehkä elämä ei kohtele sinua hyvin koska olet sivistymätön mulkku. Jos muutat itsessäsi mm. kaiken, saattaisit kuulua johonkin muuallekin kuin pönttöön.
   Löydän tarinan kirjoitusasusta vaikka mitä negatiivista, mutta rasismia en siitä löydä hakemallakaan. Vai onko kongolaisten mainitseminen nykyään rasismia?

   Lainaa

  19. jukkapalmu 26.7.2016 9:48
   Tulos: +119 (159 ääntä)
   14 tunnin vuorosta voi mainita. 10 on ihan normaalia. ei pisteitä Kännykän laturi autoon. Ei pisteitä. Vararengas ja tunkki autoon. Ei pisteitä Ei pisteitä!!!

   Lainaa

  20. kuvaavaa... 26.7.2016 10:36
   Tulos: +91 (103 ääntä)
   irkku: Joten nyt on pakko jossain määrin ymmärtää Rikua jos paska hädässään joutunut tosiaan odotteleen miljoona vuotta vessaan jos sieltä muutama huono kommentti tulee väliin.
   Ei se ole mikään puolustus, että sattuu olemaan paska ja hädässä. Ja jos kyse on (taas) yhdyssanavirheestä, niin tuskin hänellä enää kirjoittaessa on mikään hätä.

   Lainaa

  21. Tulos: +51 (87 ääntä)
   On kyllä niin väkisin väännetty "hauska tarina".

   Lainaa

  22. Tulos: +21 (47 ääntä)
   Jonka jälkeen Riku heräsikin hikisenä, tajutessaan kaiken olleen vain silkkaa painajaista ja sekin "Lissu" olikin jo aamupalapöydässä nauramassa veljensä hassua hikistä "tukkaa". Sen pituinen se "tarina".

   Lainaa

  23. Tulos: +55 (119 ääntä)
   Näkänäkä: Olihan se arvattavissa, että kommenttiketju on täynnä kiristäviä pipoja. “Yrittää liikaa” ja “mukahauska”? Tekstin oli tarkoitus olla hauska, eikö tänne saa jakaa tositarinoita huumorilla väritettynä? Pitäisikö tällainen tarina jakaa sellaisena kuin se tapahtui: “mun auton rengas meni rikki eikä kukaan päässyt auttamaan. Lähdin siis kävelemään kotia kohti, kun paskahätä yllätti kesken matkan. Vessa oli varattu, joten odotin, kun teini-ikäinen tyttö viimeisteli meikkejään. Samassa taksikuski pyysi päästä ohittamaan minut, mutta menin vessaan silti. Hän haukkui minua, kun tulin ulos. Sitten menin kotiin.”
   Oikeastikko, sä siis kirjoitat "hassun" kuvauksen elämästi saadaksesi itsesi sillä tänne? Ehkä jopa säälittävämpää mitä mukahauska tarinasi.

   Lainaa

  24. Arktinen kuttu 26.7.2016 17:54
   Tulos: +84 (94 ääntä)
   Billie: Että ihan rengas meni rikki ja kakallakin piti käydä. Hurjaa.
   Ja kävellä hurjat viisi (5) kilometriä!

   Lainaa

  25. Kääpiöoksennus 26.7.2016 17:57
   Tulos: +112 (124 ääntä)
   Näkänäkä: Olihan se arvattavissa, että kommenttiketju on täynnä kiristäviä pipoja. “Yrittää liikaa” ja “mukahauska”? Tekstin oli tarkoitus olla hauska, eikö tänne saa jakaa tositarinoita huumorilla väritettynä? Pitäisikö tällainen tarina jakaa sellaisena kuin se tapahtui: “mun auton rengas meni rikki eikä kukaan päässyt auttamaan. Lähdin siis kävelemään kotia kohti, kun paskahätä yllätti kesken matkan. Vessa oli varattu, joten odotin, kun teini-ikäinen tyttö viimeisteli meikkejään. Samassa taksikuski pyysi päästä ohittamaan minut, mutta menin vessaan silti. Hän haukkui minua, kun tulin ulos. Sitten menin kotiin.”
   Pointtina monilla varmaan nimenomaan se, ettei tarinaa ehkä sitten kannata jakaa ollenkaan jos kerran sisältöä on noin vähän. Köyhää tarinaa on ihan turha yrittää pelastaa mukahauskuuksilla ja venyttämällä sen moninkertaisen pituiseksi. Paska tarina on paska tarina, se siitä.

   Lainaa

  26. Tulos: -5 (95 ääntä)
   Olinko ainoa, joka edes vähän piti tästä tarinasta? Olin? Okei. Sympatisoin kirjoittajaa, sillä minuakin todella ärsyttäisi päästä kotiin vasta tuollaisten hankaluuksien kautta. Toki hän olisi voinut nätimmin kuvailla sitä teinityttöä. Ja varautua hankaluuksiin etukäteen. Mutta eipä se tilanne siitä mukavammaksi muutu, että "oma vika".

   Lainaa

  27. Tulos: -59 (103 ääntä)
   Kääpiöoksennus: Pointtina monilla varmaan nimenomaan se, ettei tarinaa ehkä sitten kannata jakaa ollenkaan jos kerran sisältöä on noin vähän. Köyhää tarinaa on ihan turha yrittää pelastaa mukahauskuuksilla ja venyttämällä sen moninkertaisen pituiseksi. Paska tarina on paska tarina, se siitä.
   No ei se Facebook mikään kustantajille osoitettu novellialusta ole. Haista kukkahattu vittu.

   Lainaa

  28. Tulos: +70 (76 ääntä)
   stindebinde: “Hän yhtäkkiä muistaakin, ettei ole kotona”… jep, jep..
   No niinpä, miten joku ei voi muistaa onko kotona vai ei??

   Lainaa

  29. Tulos: -25 (51 ääntä)
   Ihan hauska tarina näin kerrottuna. Ainoostaan ketuttaa se, että miksei ole tunkkia ja vararengasta. Määki naisena tiiän, et ne pitää olla ja osaan vaihtaa renkaan.

   Lainaa

  30. Tulos: +52 (70 ääntä)
   Joku jo kommentoi, että kuka teinityttö meikkaa huoltsikan vessassa aamuseitsemältä. Jatkan ihmettelemällä, että kuka teinityttö höpöttelee kaverinsa kanssa puhelimessa siihen aikaan? Tuo "kaveri, joka ei muistanut olevansa kotona" voisi olla herännyt krapulassa vieraasta kämpästä, eikä heti tajunnut sijaintiaan. Jos siis heräsi Rikun soittoon. Mutta joo. Olisit Riku menny taksilla.

   Lainaa

  31. Tulos: +38 (54 ääntä)
   tarina itsessään oli hauska, mutta turhat haukkumiset ois voinu jättää pois. toivottavasti tyttö ei lue tuota, tekee varmasti hyvää itsetunnolle.

   Lainaa

  32. Tulos: -34 (56 ääntä)
   Guu: En usko, koska kuka 16 wee “rotanoksennus teinilissu” on seitsemältä meikkaamassa huoltsikalla. Tuskin.
   ootko ite ollu koskaan 16 vuotias tyttö? tai ootko koskaan edes nähny sellasta nähtävyyttä? jokatoinen teini tekee tolleen.

   Lainaa

  33. Tulos: +26 (28 ääntä)
   enzo: Oon kuullut, että vararenkaasta ja tunkista on eniten hyötyä, kun kuljettaa niitä autossa mukanaan.
   valehtelet!

   Lainaa

  34. Tulos: +80 (94 ääntä)
   Riku, olet kyllä mulkku, jos koet tarvetta kutsua ihmistä "rotanoksennukselta näyttäväksi isin ja äidin pikku kiusankappaleeksi", etenkin, kun kyseinen henkilö ei ole tehnyt sinulle yhtään mitään.

   Lainaa

  35. Tulos: +29 (35 ääntä)
   Muurahainen: Rikun kielenkäytön ja asenteen ymmärtää kun ajattelee, mitä hänellä oli päässä tapahtumahetkellä.
   NIIN TAPAHTUMAHETKELLÄ.. Ei tätä postausta tehdessään.

   Lainaa

  36. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Guu: En usko, koska kuka 16 wee “rotanoksennus teinilissu” on seitsemältä meikkaamassa huoltsikalla. Tuskin.
   Mietin juuri samaa!

   Lainaa

  37. Tulos: +38 (54 ääntä)
   seppo munanhaju: Ei kai kukaan usko tohon tarinaan?
   Ai, että jollain meni rengas ja tuli paskahätä? On se kyllä harvinainen tilanne ja herranen aika vielä kumpikin yhtäaikaa. Eihän tuollaista nyt voi käydä kenellekkään...

   Lainaa

  38. Pyörä äiä 27.7.2016 9:14
   Tulos: +38 (50 ääntä)
   Pitää järjestää kyyti viiden kilometrin työmatkaa varten? Hommaa nyt hyvä mies pyörä tai mene vaikka kävellen.

   Lainaa

  39. TapioRautaWaara 27.7.2016 20:00
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Paskapuhetta, mutta uskon :) <3

   Lainaa

  40. Tulos: +58 (72 ääntä)
   Mää: Ainoostaan ketuttaa se, että miksei ole tunkkia ja vararengasta. Määki naisena tiiän, et ne pitää olla ja osaan vaihtaa renkaan.
   Itsehän naisena en arvosta moista alentavaa tapaa puhua naisista jotenkin aivottomana sukupuolena. Ja aivan kuin renkaan vaihtaminen olisi yleisesti ottaen naisille miltei mahdotonta.

   Lainaa

  41. Tulos: +37 (53 ääntä)
   Näkänäkä: Olihan se arvattavissa, että kommenttiketju on täynnä kiristäviä pipoja. “Yrittää liikaa” ja “mukahauska”? Tekstin oli tarkoitus olla hauska, eikö tänne saa jakaa tositarinoita huumorilla väritettynä? Pitäisikö tällainen tarina jakaa sellaisena kuin se tapahtui: “mun auton rengas meni rikki eikä kukaan päässyt auttamaan. Lähdin siis kävelemään kotia kohti, kun paskahätä yllätti kesken matkan. Vessa oli varattu, joten odotin, kun teini-ikäinen tyttö viimeisteli meikkejään. Samassa taksikuski pyysi päästä ohittamaan minut, mutta menin vessaan silti. Hän haukkui minua, kun tulin ulos. Sitten menin kotiin.”
   On olemassa hauska tapa kirjoittaa ja sitten on olemassa ärsyttävä mukahauska tapa, jossa on aivan liikaa yritystä, joka onnistuu vain kääntämään koko jutun kirjoittajaa vastaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Haiskahtaa niin tekemällä tehdyltä tarinalta että kuka uskoo...

   Lainaa

  43. Tulos: +24 (36 ääntä)
   Miksei 16v teinityttö muka olisi aamuseitsemältä huoltsikan vessassa meikkaamassa? Itse tuon ikäisenä kuljin bussilla kouluun sen verran syrjästä, ettei vuoroja mennyt kovin usein. Siksi olin koululla joka päivä jo 7.20, koulun ovien auetessa vasta 7.30. Ensin jouduin odottamaan 10min ovien aukeamista ulkona, sitten 30min tunnin alkamista sisällä. Jos koulun lähellä olisi ollut jokin avoinna oleva julkinen rakennus, kuten huoltoasema, varmasti olisin mielummin odotellut siellä. Ja jos meikkaisin, mielummin olisin nukkunut pidempään ja meikannut vasta huoltoaseman vessassa, kun kuitenkin se 40min piti jotenkin kuluttaa. Ja miksei tämä 16v olisi puhunut puhelimessa kaverinsa kanssa aamuseitsemältä? Kenties hänen koulukaverinsakin oli jo valmistautumassa kouluun, ja piti heti aamusta vaihtaa kuulumiset.

   Lainaa

  44. Prööt sanoi aivopieru 29.7.2016 23:02
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Pyörä äiä: Pitää järjestää kyyti viiden kilometrin työmatkaa varten? Hommaa nyt hyvä mies pyörä tai mene vaikka kävellen.
   Tarinahan ei kerro montako kilometriä työmatkaa oli taitettu ennen kuin rengas meni. Vain sen, että viisi oli jäljellä.

   Lainaa

  45. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Turusta kotoisin, ei ihme että käytöstavat on perseestä.

   Lainaa

  46. Sepi Selittäjä 1.8.2016 0:54
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Guu: En usko, koska kuka 16 wee “rotanoksennus teinilissu” on seitsemältä meikkaamassa huoltsikalla. Tuskin.
   Mun mielestä tarinan uskottavuus ei ainakaan tuohon seikkaan kaatunut. Mahdollisia syitä on vaikka millä mitalla: Ehkä hän oli menossa kouluun mutta kotona oli remppaa eikä voinut käyttää kylppäriä. Ehkä kotona riideltiin ja hän lähti sieltä niin äkkiä, ettei ehtinyt meikata. Ehkä vanhemmat kieltävät meikkaamisen jyrkästi, joten hän meikkaa heiltä salaa jossakin muualla kuin kotona. Ehkä ei ollut ollenkaan yötä kotona, vaan pitämässä hauskaa, ja nyt oli aika korjata suttaantuneet meikit ennen kouluunmenoa/kotiinpaluuta. Kuka tietää? Keksi itse lisää mahdollisia selityksiä! Nyt alkoi itseänikin ihan vähän kiinnostamaan, että miksi se tyttö siellä vessassa oli.

   Lainaa

  47. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Sepi Selittäjä: Mun mielestä tarinan uskottavuus ei ainakaan tuohon seikkaan kaatunut. Mahdollisia syitä on vaikka millä mitalla: Ehkä hän oli menossa kouluun mutta kotona oli remppaa eikä voinut käyttää kylppäriä. Ehkä kotona riideltiin ja hän lähti sieltä niin äkkiä, ettei ehtinyt meikata. Ehkä vanhemmat kieltävät meikkaamisen jyrkästi, joten hän meikkaa heiltä salaa jossakin muualla kuin kotona. Ehkä ei ollut ollenkaan yötä kotona, vaan pitämässä hauskaa, ja nyt oli aika korjata suttaantuneet meikit ennen kouluunmenoa/kotiinpaluuta. Kuka tietää? Keksi itse lisää mahdollisia selityksiä! Nyt alkoi itseänikin ihan vähän kiinnostamaan, että miksi se tyttö siellä vessassa oli.
   Silti ei mielestäni kovin uskottavaa.

   Lainaa

  48. rottanpää 1.8.2016 20:52
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   JKA: Löydän tarinan kirjoitusasusta vaikka mitä negatiivista, mutta rasismia en siitä löydä hakemallakaan. Vai onko kongolaisten mainitseminen nykyään rasismia?
   Jos osaa purkaa viimeisen lauseen osiin niin ei voi olla huomaamatta siihen sisältyvää rasismia. Siis väitettä, että kongolaisilla olisi iso kyrpä, ja siihen pohjautuvaa "läppää". Stereotypisonti on nimenomaan yksi rasismin muodoista.

   Lainaa

  49. Kompakti kyyhky 21.7.2020 8:41
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Näkänäkä: Olihan se arvattavissa, että kommenttiketju on täynnä kiristäviä pipoja. "Yrittää liikaa" ja "mukahauska"? Tekstin oli tarkoitus olla hauska, eikö tänne saa jakaa tositarinoita huumorilla väritettynä? Pitäisikö tällainen tarina jakaa sellaisena kuin se tapahtui: "mun auton rengas meni rikki eikä [...]
   Teksti ei ollut hauska, vaan täynnä virheitä ja vihaa naisia kohtaan. Typerä kooste muiden ihmisten jutuista. Tuota ei ole koskaan tapahtunut 

   Lainaa

  50. Ajatteleva hedelmä 24.8.2020 6:39
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   En uskonut sanaakaan. Tätä tarinaa on tullut kirjoitettua varmasi ainakin tunti ja tuskin olisi oikeasti some mennyt unien edelle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tarina, rengas, auto, kännykkä, akku, vessa, taksikuski, huoltoasema, yövuoro, aamu