Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ei yhtään muumia laaksossa

Mitä eläimiä muumit ovat?
Ei yhtään muumia laaksossa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Eppu the säkki 15.9.2015 4:20
   Tulos: +799 (823 ääntä)
   Valkoinen tappi josta kasvaa sormet

   Lainaa

  2. Tulos: +269 (303 ääntä)
   Tää oli jotenkin tosi söpö! :D

   Lainaa

  3. Tulos: +90 (134 ääntä)
   :D Punainen kääpiö.

   Lainaa

  4. väsyttää 15.9.2015 4:58
   Tulos: +280 (292 ääntä)
   "mekkoon pukeutunut virtahepo"

   Lainaa

  5. Niimpä niin 15.9.2015 5:04
   Tulos: +262 (282 ääntä)
   Kylmän kohmea violetti mekko-hirviö

   Lainaa

  6. Tulos: -58 (108 ääntä)
   No hehhe

   Lainaa

  7. Tulos: -159 (193 ääntä)
   Hmm. Mä oon kyllä aina pitäny Pikku Myytä brunettena. Punanen mekko sillä kyllä on. Ja ehkä se tukka vähän punertaa, ainaki jossain kuvissa.

   Lainaa

  8. eriparisukka 15.9.2015 6:50
   Tulos: -123 (155 ääntä)
   Kuka on punapäinen kääpiö? Myy?

   Lainaa

  9. Tulos: +136 (184 ääntä)
   Ei ne muumit siellä maailmalla niin kova juttu ole, kuin annetaan ymmärtää. :D

   Lainaa

  10. Tulos: +314 (320 ääntä)
   "Virtahepo te olette!" xD

   Lainaa

  11. Tulos: +231 (235 ääntä)
   mievaa: “Virtahepo te olette!”
   Hävetkää!

   Lainaa

  12. Tulos: +166 (184 ääntä)
   "Huuliharppua soittava matkamies"

   Lainaa

  13. Tulos: +170 (180 ääntä)
   Päätön pikkutyttö.

   Lainaa

  14. Tulos: +56 (70 ääntä)
   Raitapaitainen pörröpää

   Lainaa

  15. Tulos: +94 (106 ääntä)
   Timon: Ei ne muumit siellä maailmalla niin kova juttu ole, kuin annetaan ymmärtää.
   Suomen lisäksi Japani on muumituotteiden keräilijöiden kohde. Japanissa on isommat markkinat ja siksipä valmistuskin siirtyy Arabianrannasta lähemmäs Japania, eli Kiinaan 2017. Muualla maailmalla (Ruotsia lukuunottamatta) muumit ovat joko hyvin vähän, tai ei laisinkaan tuttu satuhahmo.

   Lainaa

  16. Tulos: +45 (97 ääntä)
   Valkoinen dildo.

   Lainaa

  17. liian pieni häntä 15.9.2015 11:41
   Tulos: +160 (162 ääntä)
   Australiassa kuulin Nipsua kutsuttavan kenguruksi

   Lainaa

  18. Tulos: +149 (159 ääntä)
   mievaa: “Virtahepo te olette!”
   Me emme ole virtahepoja, me olemme muumeja!

   Lainaa

  19. Tulos: -70 (86 ääntä)
   Not even funny..

   Lainaa

  20. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Epäjuomaveikko hujoppi

   Lainaa

  21. Tulos: +91 (93 ääntä)
   Sputnik: Suomen lisäksi Japani on muumituotteiden keräilijöiden kohde. Japanissa on isommat markkinat ja siksipä valmistuskin siirtyy Arabianrannasta lähemmäs Japania, eli Kiinaan 2017. Muualla maailmalla (Ruotsia lukuunottamatta) muumit ovat joko hyvin vähän, tai ei laisinkaan tuttu satuhahmo.
   Kyllä ainakin puolalainen taksikuski suomalaisuuteni huomattua alkoi innoissaan selittämään Muumeista ja siitä, miten ne ovat siellä suosittuja. Tai ehkä kyseessä oli vain jokin satunnainen fani :D

   Lainaa

  22. Tulos: +56 (60 ääntä)
   pappa: Kyllä ainakin puolalainen taksikuski suomalaisuuteni huomattua alkoi innoissaan selittämään Muumeista ja siitä, miten ne ovat siellä suosittuja. Tai ehkä kyseessä oli vain jokin satunnainen fani
   Kyllä Puolassa Muumit tunnetaan, nehän on tehneet sen paperimassa-animaationkin (ilmestyi Suomessa muutama vuosi sitten elokuvamuotoon leikattuna nimellä Muumi ja vaarallinen juhannus).

   Lainaa

  23. Tulos: -39 (55 ääntä)
   Mekkoon pukeutunut transu

   Lainaa

  24. muumi-triviaa 16.9.2015 10:14
   Tulos: +22 (48 ääntä)
   Jokainen joka on lukenut muumisarjakuvia (tai wikipediaa) tietää, että Pikku Myy on lapsi ja sen takia pieni. Hän nimittäin kuuluu samaan lajiin kuin Mymmeli, ja itse asiassa Mymmeli Nuorempi on Pikku Myyn isosisko.

   Lainaa

  25. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Sputnik: Suomen lisäksi Japani on muumituotteiden keräilijöiden kohde. Japanissa on isommat markkinat ja siksipä valmistuskin siirtyy Arabianrannasta lähemmäs Japania, eli Kiinaan 2017. Muualla maailmalla (Ruotsia lukuunottamatta) muumit ovat joko hyvin vähän, tai ei laisinkaan tuttu satuhahmo.
   Joo, pakko myöntää että uskon sua. Ton on jotenki pakko olla totta kun joka kerta ku oon Japanissa niin ne hölöttää vaa noista Muumeista. Taas toisaalta, Roppongista löytyi tosi iso Finnairin mainos joka oli täynnä Muumeja ja metro-asemilla oli Finnairin mainoksia Muumeilla varustettuna. Jokatapauksessa olin yhden reissun jälkeen sen verran täynnä Muumeja että puoli vuotta meni Suomessa nii ettetn halunnu kuullakkaa Muumeista mitää... XD

   Lainaa

  26. Lisää muumitietoutta 16.9.2015 18:03
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   muumi-triviaa: ni. Hän nimittäin kuuluu samaan lajiin kuin Mymmeli, ja itse asiassa Mymmeli Nuorempi on Pikku Myyn isosisko.
   Lisätriviaa! Tove Janssonin Muumikirjoissa kerrotaan myös, että Pikku Myy sattui syntymään aivan erityisen pienikokoisena :) Hän on Mymmelin sisaruksista pienin, mutta ei suinkaan nuorin. Pikku Myy on itseasiassa myös Nuuskamuikkusen isosisko, heillä on nimittäin sama äiti. (Tove Jansson, Muumipapan urotyöt)

   Lainaa

  27. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Lisää muumitietoutta: Pikku Myy on itseasiassa myös Nuuskamuikkusen isosisko, heillä on nimittäin sama äiti.
   Kiitos tästä. Tuntuu, että päivän, kenties koko loppuviikonkin annos internetziä on todellakin täytetty ja voin vihdoin käydä nukkumaan

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Mansikka: Joo, pakko myöntää että uskon sua. Ton on jotenki pakko olla totta kun joka kerta ku oon Japanissa niin ne hölöttää vaa noista Muumeista. Taas toisaalta, Roppongista löytyi tosi iso Finnairin mainos joka oli täynnä Muumeja ja metro-asemilla oli Finnairin mainoksia Muumeilla varustettuna. Jokatapauksessa olin yhden reissun jälkeen sen verran täynnä Muumeja että puoli vuotta meni Suomessa nii ettetn halunnu kuullakkaa Muumeista mitää…
   Telkusta kaheksankyt-ysikyt luvunalussa tulleet muumit piirrettii japanissa.siellä oli jo pitkää ollut "muumibuumi".tuolloin finnairin japanin reitin koneisii maalattiin muumi aiheita. Mukien valmistuksen siirto kiinaan on ihan vaan halvempi valmistus.

   Lainaa

  29. TapioRautaWaara 17.9.2015 12:17
   Tulos: -23 (29 ääntä)
   Kusitukkainen jalkapuusta karannut ladyboy

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Alfonz: Telkusta kaheksankyt-ysikyt luvunalussa tulleet muumit piirrettii japanissa.siellä oli jo pitkää ollut “muumibuumi”.tuolloin finnairin japanin reitin koneisii maalattiin muumi aiheita. Mukien valmistuksen siirto kiinaan on ihan vaan halvempi valmistus.
   Yep. Näinhän se on ja on kieltämättä aina jokseenkin kiusallista kun paikallinen ihminen yrittää siinä smaltalkin yhteydessä keksiä edes jotain mitä tietäisi mun kotimaasta. Toisin sanoen, niille Muumit on tutumpia ihan omasta kotimaastaan mutta Suomi-yhteys on jääny mieleen ja näin ollen smaltalkissa päästään tilanteesta ohi kun keksitään et "Hei muumit on Suomesta, kyl mä jotain tiedän jee!". Eipä ne muuta oikeen oo tienny, paitsi pari kertaa Hanoi Rocks mainittiin, Joulupukki kerran ja "Aurorat" eli revontulet on tiedetty useamman kerran, etenkin kun Finnair mainostaa sitäkin aika näkyvästi siellä päin. X)

   Lainaa

  31. Nuuskamuikero 19.9.2015 22:42
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Lisää muumitietoutta: Lisätriviaa! Tove Janssonin Muumikirjoissa kerrotaan myös, että Pikku Myy sattui syntymään aivan erityisen pienikokoisena Hän on Mymmelin sisaruksista pienin, mutta ei suinkaan nuorin. Pikku Myy on itseasiassa myös Nuuskamuikkusen isosisko, heillä on nimittäin sama äiti. (Tove Jansson, Muumipapan urotyöt)
   Mielenkiintoista.. Yhdessä muumijaksossa Myy etsi heilaa itselleen ja meni tekemään Nuuskamuikkuselle ehdotuksen että mitä jos heilasteltaisiin...

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Juuso: Me emme ole virtahepoja, me olemme muumeja!
   Savupiipusta pilkistää pyytton!

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Timon: Ei ne muumit siellä maailmalla niin kova juttu ole, kuin annetaan ymmärtää.
   Ainakin Lontoon lelukaupoissa kyllä myydään Muumi-kamaa - mistä itsekin tosin yllätyin melkoisesti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Muumit, muumimuki, virtahepo, verkkokauppa