Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mamujen vika

Suomalainen mies syyttää ylinopeussakoista maahanmuuttajia.
Mamujen vika

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 66 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +723 (739 ääntä)
      Hohhoijaa

      Lainaa

    2. sami kuokkanen 17.3.2015 1:14
      Tulos: -130 (212 ääntä)
      Fiilaan :D suomi perkele

      Lainaa

    3. Tulos: +281 (297 ääntä)
      En sano yhtään enempää!!

      Lainaa

    4. Kauppias hoitaa homman 17.3.2015 1:16
      Tulos: +216 (492 ääntä)
      Vaikka mamuja holhotaankin liikaa, ei se tarkoita että suomalaisilla on oikeus tehdä rikoksia.

      Lainaa

    5. Tulos: +709 (715 ääntä)
      Nyt kaikki ignoorataan vaan liikennesäännöt, nopeusrajoitukset sun muut turhakkeet, kun Suomessa on niin paljon mamuja. Eikä sitten makseta niitä sakkoja. Katsokaas kun Suomessa on niin paljon niitä mamuja. Ei meiän tarvii sitten myöskään maksella tuollaisia, niin huonosti Suomi kansalaisiaan kohteleekin, kun sakkoja antaa lain rikkomisesta. On tämä suuri vääryys!

      Lainaa

    6. Tulos: +391 (399 ääntä)
      Se huomaaminen saattaa sattua!!! Mua ainakin sattuu huomata, että kaikenmaailman Kait kaahailee liikenteessä, koska maahanmuuttajat.

      Lainaa

    7. Tulos: +376 (388 ääntä)
      Provo-tunniste sais levitä yleiseen käyttöö. Tarvetta vois olla myös erillisille sarkasmi- ja ironiamerkinnöille

      Lainaa

    8. koulutkäyneenä 17.3.2015 2:04
      Tulos: +254 (280 ääntä)
      Onko taas näitä elämän koulun käyneitä!?

      Lainaa

    9. Tulos: +76 (126 ääntä)
      Joopa... Ymmärtäisin kyllä, jos olisi rationaalinen selitys, miksi maahanmuuttajat pitäisi palauttaa kotimaahansa, mutta kun ei! Tuli muuten mieleen yks hyvä syy ajaa ylinopeutta ja silloin vois kyllä syypäänä ollakin maahanmuuttaja nimittäin: Jos aseistettu henkilö ajaisi sua autolla takaa yrittäen suistaa sun autoa tieltä ja tappaa sut sen jälkeen, niin silloin ainakin henkilökohtaisesti hyväksyisin ylinopeuden ajamisen, jos sen voi tehdä sivullisia vaarantamatta. Tiedä sitten hyväksyisikö poliisi ylinopeuden ajamisen itsepuolustuksena...

      Lainaa

    10. Tulos: +41 (217 ääntä)
      Haiskahtaa Perussuomalaisilta..

      Lainaa

    11. Tulos: +168 (188 ääntä)
      Mindfuck ja epäuskoinen nauru tuli Kimmon kommentin kohdalla. Mitä helvettiä? :'D Mä kun luulin, että tässä puhuttiin ylinopeussakoista. Isäm_maan_puollustajat voisivat myös opetella oman äidinkielensä kunnolla, nykyisellä taidolla kun tuottavat myötähäpeää... Esimerkiksi nyt toi Kimmon kommentti. Kai se musta mies saa omaa tyttöystäväänsä panna? ;) Jos joku haluaa sitä sivusta seurata niin no... fetissinsä kullakin :D Sitä tuo lause nimittäin tarkoitti noin muotoiltuna. Ja "Vittuilu loppuu hyvin tai kuolemaan"? :'D Veikkaan että hyvin, koska tuo säälittävä uhoaminen on niin yhtä tyhjän kanssa ja sen kyllä huomaa :) Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä :D Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai! ;)

      Lainaa

    12. Tulos: -9 (21 ääntä)
      XD

      Lainaa

    13. Tulos: -139 (225 ääntä)
      Koivu: Haiskahtaa Perussuomalaisilta..
      Ja sie haiset vihervassarikukkahattumokuttajalta varmaan jonkun mielesta :D

      Lainaa

    14. Tulos: +119 (123 ääntä)
      "oikea" teiden sankari tämä... kortti vaan pois ja polkupyörällä ajamaan.

      Lainaa

    15. Tulos: -12 (36 ääntä)
      Ja mun oma Feissari"moka" (on täällä nimellä Viallinen tuote) oli muka iso juttu! ;DDD En kestä noita Kain kahta viimeistä kommenttia! Vaikka itse remusi koko keskustelun pahimmin! HA HA HA!

      Lainaa

    16. Tulos: -75 (113 ääntä)
      No niin! "Elämän koulu" mainittu! How original! XD
      koulutkäyneenä: Onko taas näitä elämän koulun käyneitä!?

      Lainaa

    17. Tulos: -104 (124 ääntä)
      suomen nopusrajoitukse on sen verran alakanttiin laitettu että et sä liikennettä vaaranna vaikka ajaisit enemmänkin ylinopeutta

      Lainaa

    18. Tulos: +38 (64 ääntä)
      Nopeusrajoitusten yksi idea on siinä, että niitä noudattaen olisi helppoa ennakoida muiden tielläolijoiden nopeudet. Mikäli nopeusrajoitukset olisi asetettu oikein ja kaikki niitä noudattaisivat, liikenteen kokonaisteho paranisi. Yksi soolokaitsu nimittain hidastaa muiden etenemistä enemmän kuin itse siinä säästää. Asiaa voi lähestyä monesta suunnasta. Esim. jokaiselle tien sentille on oma maksimivauhti, joka toki riippuu renkaista ja kelistä, ja siihen kun lisätään suojamarginaali saadaan nopeusrajoitus joka on funktio tiestä. Tämä olisi muuten oiva, mutta johtaa epätalaoudelliseen ajamiseen, sillä kiihdyttelyä ja jarruttelua tulee kuin rallikisoissa. Lisäksi jatkuvasti muuttuva nopeusrajoitus vaatii jonkun muun teknisen toteutuksen kuin liikennemerkit. Suomessa nopeusrajoitukset ovat kehittyneet jotakuinkin siten, että aluksi ei ollut nopeusrajoituksia ja sitten ne tulivat ja niitä tiukattiin pikkuhiljaa siten, että nyt ollaan tasolla 400 kuolemaa/vuosi. Nyt ollaan siinä rajoilla, että nopeusrajoitusten pienellä tiukentamisella ei liikennekuolemien määrä vähene lainkaan. Nopeusrajoituksilla pyritään myös pienentämään liikenteestä aiheutuvaa ulkoista haittaa. Esim. kovaa ajettaessa liikenne tuottaa enemmän melua ja saasteita ja leviääpä se pölykin pitempään matkaan. Jotenkin mamut lipsahtivat "keskustelussa" esille ja siitä tulikin heti mieleeni kansalaisaloite rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittamisesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970

      Lainaa

    19. Thaimaa Make 17.3.2015 9:13
      Tulos: +189 (239 ääntä)
      Onko kukaan muu huomannut että yleensä "maahanmuuttokriitikot" ovat itse työttömiä lakia rikkovia käytöstavattomia kusipäitä, eivätkä osaa edes omaa äidinkieltään kunnolla?

      Lainaa

    20. Tulos: +70 (96 ääntä)
      Koivu: Haiskahtaa Perussuomalaisilta..
      Itsenäisyyspuolue+Muutos2011+Perussuomalaiset. Haistan huippuhallituksen.

      Lainaa

    21. Tulos: +26 (30 ääntä)
      en oikee tiä et pistäiskö itkeä vai nauraa :D

      Lainaa

    22. Tulos: -28 (102 ääntä)
      OT, mamujen vikaa on ainakin se äskettäin tapahtunut joukkoraiskaus. Tai onhan tekijöiden läheiset syyttäneet siitäkin jo sitä raiskattua uria.

      Lainaa

    23. Tulos: +33 (65 ääntä)
      hekomopo: Itsenäisyyspuolue+Muutos2011+Perussuomalaiset. Haistan huippuhallituksen.
      Tai jos vaan jatketaan tällä nykyisellä huippuhallituksella? H*lvetin hyvin on mennytkin :D

      Lainaa

    24. Tulos: +4 (20 ääntä)
      On sattunu kohdalle se pollliisi, joka ei osaa kirjoittaa. Yhdys Sana virheestä päätellen.

      Lainaa

    25. Rappion Apostoli 17.3.2015 11:36
      Tulos: -46 (122 ääntä)
      Koivu: Haiskahtaa Perussuomalaisilta..
      Arvasin jo tuota mokaa lukiessani, että joku vihervassari valopää saa tuosta mokasta tekosyyn kommentoida jotain Perussuomalaisista. Persuissa on paljon fiksua ja älykästä porukkaa, ihan turha leimata heitä jotenkin vajaaälyisiksi.

      Lainaa

    26. yli opisto hörho 17.3.2015 11:57
      Tulos: +40 (44 ääntä)
      Elämän kova koulu on hyvin vahva tässä ... henkilössä. Ylinopeussakotkin ovat maahanmuuttajien syytä, koska tietysti niiden takia siitä jalkaa piti pitää kaasulla. Jossakin määrin sitä pitää olla tyytyväinen tästä sosiaalisesta mediasta. Tämänkin kun käyn jakamassa noilla kuvasivustoilla niin ennemmin tai myöhemmin se löytää tiensä tuon kyseisen henkilön elämään.

      Lainaa

    27. Tulos: +95 (95 ääntä)
      Tuli joskus baarissa vastaan täysin suomalainen keski-ikäinen mies joka aivan tosissaan selitti kuinka on jo kauemmin suunnitellut poliisiauton varastamista. Oli helvetin pitkä suunnitelma miehellä ja koko idean pointti hänellä oli että jos maassa pystyy varastamaan poliisiauton, niin sillon on kyllä maahanmuutossakin ehdottomasti jotain vikaa.

      Lainaa

    28. Tulos: -6 (100 ääntä)
      Thaimaa Make: Onko kukaan muu huomannut että yleensä “maahanmuuttokriitikot” ovat itse työttömiä lakia rikkovia käytöstavattomia kusipäitä, eivätkä osaa edes omaa äidinkieltään kunnolla?
      Hei, onkohan kukaan muu huomannut että Suomen suvaitsevaisto stereotypisoi maahanmuuttokriitikoita juuri samalla tavoin, kuin nuo työttömät lakia rikkovat käytöstavattomat kusipäät stereotypisoivat maahanmuuttajia. Kaksoisstandardi on mielenkiintoinen asia, suosittelen tutustumaan.

      Lainaa

    29. Tulos: 0 (48 ääntä)
      Rappion Apostoli: Arvasin jo tuota mokaa lukiessani, että joku vihervassari valopää saa tuosta mokasta tekosyyn kommentoida jotain Perussuomalaisista. Persuissa on paljon fiksua ja älykästä porukkaa, ihan turha leimata heitä jotenkin vajaaälyisiksi.
      Puhut tosia sanoja, mutta eihän nämä yksittäistapaukset päde kuin vaikka maahanmuuttajien rikostilastojen yliedustuksessa :D Poliittinen keskustelu Suomessa on vaikeaa juuri tuollaisten ennakkoluulojen vuoksi, onneksi ei olla sentään Ruotsin tilanteessa, jota ei enää voi edes demokratiaksi sanoa..

      Lainaa

    30. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Jämsä \o/

      Lainaa

    31. Tulos: +21 (33 ääntä)
      Ei helvetti! Kuka urpojuntti kehtaa lesoilla jollain sakolla?!? Varmaan Harjavaltalainen... ne on kaikki just noin köyhiä apareita.

      Lainaa

    32. Tulos: +28 (38 ääntä)
      Ahahahaahahahahahahaaaaaa...mä haluun tän Kain mun fb-kaveriks et saan nauraa sille jatkossakin! Onks toi pelle tosissaan :D:D:D En oo tienny et tälläsii ihmisii on oikeesti olemassa, oon ain luullu ettei kukaan voi ol noi tyhmä!

      Lainaa

    33. Tulos: +8 (58 ääntä)
      Mike: Hei, onkohan kukaan muu huomannut että Suomen suvaitsevaisto stereotypisoi maahanmuuttokriitikoita juuri samalla tavoin, kuin nuo työttömät lakia rikkovat käytöstavattomat kusipäät stereotypisoivat maahanmuuttajia. Kaksoisstandardi on mielenkiintoinen asia, suosittelen tutustumaan.
      Hei kiitos, just tätä oon yrittäny saada sanoiksi! Pitää myöntää että harmittaa, kun persuilla ainoana maahanmuuttokriittisenä puolueena on maine rasistisina elämämkoululaisina tai keski-ikäisinä konservatiiveina jotka ei ymmärrä nykymenosta mitään. Liian monet lähtee sille linjalle että "mitä ikinä sanookaan, ne on varmasti väärässä kun ne on suvaitsemattomia rasisteja, pakko olla eri mieltä!" Se myös harmittaa, että jos äänestän persuja, en varmasti uskalla myöntää sitä kenellekään etten leimaudu suvaitsemattomaksi mamu- ja homovastaiseksi paskaksi.

      Lainaa

    34. Tulos: +47 (55 ääntä)
      "Emmaksa koska neekerit!" Whitetrash is strong with this one.

      Lainaa

    35. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Jotkut jutut hauskoja. mutta kun tulee näitä kommenteja lukemaan tuntuu että verisuoni katkeaa päästä ku on niin tyhmää porukkaa...

      Lainaa

    36. Tulos: 0 (18 ääntä)
      Thaimaa Make: Onko kukaan muu huomannut että yleensä “maahanmuuttokriitikot” ovat itse työttömiä lakia rikkovia käytöstavattomia kusipäitä, eivätkä osaa edes omaa äidinkieltään kunnolla?
      Ei voi olla huomaamatta tuollaista typeryyttä.

      Lainaa

    37. Tulos: +9 (9 ääntä)
      muumi: Mindfuck ja epäuskoinen nauru tuli Kimmon kommentin kohdalla. Mitä helvettiä? :’D Mä kun luulin, että tässä puhuttiin ylinopeussakoista. Isäm_maan_puollustajat voisivat myös opetella oman äidinkielensä kunnolla, nykyisellä taidolla kun tuottavat myötähäpeää… Esimerkiksi nyt toi Kimmon kommentti. Kai se musta mies saa omaa tyttöystäväänsä panna? Jos joku haluaa sitä sivusta seurata niin no… fetissinsä kullakin Sitä tuo lause nimittäin tarkoitti noin muotoiltuna. Ja “Vittuilu loppuu hyvin tai kuolemaan”? :’D Veikkaan että hyvin, koska tuo säälittävä uhoaminen on niin yhtä tyhjän kanssa ja sen kyllä huomaa Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
      Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
      Siltähän tuo kuulosti - Kai pitkäänkin ollut aisankannattajana, ennen kuin tajunnut aisan laadun ja mitan =)

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (6 ääntä)
      muumi: Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
      Siltähän tuo vaikutti - Kai ollut pitkäänkin aisankannattajana? Ennen kuin oivalsi aisan mitan ja värin ... Kai sitä vähemästäkin hermostuu ja ajaa ylinopeutta, mieli mustana Kai.

      Lainaa

    39. Tulos: +12 (12 ääntä)
      että sillä lailla tänään. onkohan Kai lukenu feissarimokia, ku vasta viimeviikolla joku tahvo sano ettei sakkoja tarvii maksaa jos ei haluu. ja tais osuu arkaan paikkaan tuo mitä kasperi sano niistä naisista ku heti tuli tappouhkauksia. nii ja parasta tässä ehkä oli tuo Kain tokavika kommentti: jos et osaa olla kunnon ihminen ja pitää olla tollanen kusipää ni kohta tulee ruumiita. ( joo ei ollu noilla sanoilla mutta pointti tuli varmaan kaikille selväks)

      Lainaa

    40. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Voi jeesus kristus mikä säälittävä reppana siellä taas purkaa pahaa mieltään. Aivoista on tainnut sulaa jo iso osa liiallisen kemikaalien nuuskimisen seurauksena.

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Tämä tapaus taisi juuri todistaa, että provoja tarvitaan? Ääliöyksilöt nähkääs paljastuvat.

      Lainaa

    42. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Vai että tulee hirvikolarista syyte liikenteen vaarantamisesta. Taidan sitten jäädä odottelemaan sakkoja siitä. Mutta en henkeä pidätellen :D nimim. puoli vuotta sitten hirven kanssa kolaroinut

      Lainaa

    43. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Jopa poikkeuksellisen tyhmä tapaus tämä Kai.

      Lainaa

    44. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Mitä? Ulkomaalaisten sakot maksetaan valtion puolesta? Tai sitten ei. Tämmöinen illuusio toki voi tulla, jos henkilö ei maksa(poliisin määräämiä) sakkoja eikä hänellä ole ulosotettavaa. Tällöin hän "selviää" sakoista, mutta ulosottoonhan ne toki jää. Ja henkilön kansalaisuudella ei ole tässä merkitystä, sillä laki on kaikille sama. Tietenkin Karjala-lippis päässä tätä voi olla vaikea käsittää.

      Lainaa

    45. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Chariwe: Vai että tulee hirvikolarista syyte liikenteen vaarantamisesta. Taidan sitten jäädä odottelemaan sakkoja siitä. Mutta en henkeä pidätellen nimim. puoli vuotta sitten hirven kanssa kolaroinut
      Ehkä syyte tulee sille hirvelle?

      Lainaa

    46. Tulos: -26 (26 ääntä)
      koulutkäyneenä: Onko taas näitä elämän koulun käyneitä!?
      En menis silti sinunkaan älykkyttäsi kovin korkealle jalustalle nostamaan vaikka olisit kuinka korkeasti koulutettu! Onneksi suomikin tulee romahtamaan niin sitten nähdään kuka selviää ja kuka ei :D Varsinki kun sähkö ei tulekkaan enää ulos pistorasiasta eikä ruokaa ole kaupassa!

      Lainaa

    47. Tulos: -24 (30 ääntä)
      meh: Mitä? Ulkomaalaisten sakot maksetaan valtion puolesta? Tai sitten ei. Tämmöinen illuusio toki voi tulla, jos henkilö ei maksa(poliisin määräämiä) sakkoja eikä hänellä ole ulosotettavaa. Tällöin hän “selviää” sakoista, mutta ulosottoonhan ne toki jää. Ja henkilön kansalaisuudella ei ole tässä merkitystä, sillä laki on kaikille sama. Tietenkin Karjala-lippis päässä tätä voi olla vaikea käsittää.
      Entä mustalaiset? Miten luulet että ne maksaa yhtään mitään kun kaikki tulot on valtiolta? Eli tekee musti rikoksia niin valtio maksaa itselleen sakot? Tervetuloa konkurssi suomeen!

      Lainaa

    48. Tulos: -7 (13 ääntä)
      Kai, ole hyvä ja tapa itsesi.

      Lainaa

    49. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Oonko outo kun mun kaverilistalla ei oo tälläsii vatipäitä mitä näkyy olevan naamakirja pullollaan xD Ei voi käsittää...kyl itteä ainaki hävettäis.

      Lainaa

    50. Tulos: -10 (14 ääntä)
      Kyllä tuossa jäljillä oltiin kuitenkin.. kenenkään liikennettä ei vaarannettu konkreettisesti. Kyseenalaistaisin ja kiistäisin sakon, töitä yhteiskunnalle koko rahan edestä. Perusteluna väittäisin, että teko oli kokonaisuutena arvostellen vähäinen, eikä yleisen turvallisuuden vaarantuminen ole missään suhteessa tutkittavan rikoksen kannalta kustannuksia ajatellen merkittävä. Kannattaa pyytää tutkintaa lopetettavaksi.

      Lainaa

    51. vaaliehdokas 21.3.2015 15:05
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      Ja persujen vaaliehdokkaaksi suoraan, johanna tukiaisen kanssa!?!? xD

      Lainaa

    52. Tulos: -1 (7 ääntä)
      sami kuokkanen: Fiilaan suomi perkele
      Fiilaan? Mitä ihmettä se tarkottaa?

      Lainaa

    53. Tulos: +2 (4 ääntä)
      muumi: Mindfuck ja epäuskoinen nauru tuli Kimmon kommentin kohdalla. Mitä helvettiä? :’D Mä kun luulin, että tässä puhuttiin ylinopeussakoista. Isäm_maan_puollustajat voisivat myös opetella oman äidinkielensä kunnolla, nykyisellä taidolla kun tuottavat myötähäpeää… Esimerkiksi nyt toi Kimmon kommentti. Kai se musta mies saa omaa tyttöystäväänsä panna? Jos joku haluaa sitä sivusta seurata niin no… fetissinsä kullakin Sitä tuo lause nimittäin tarkoitti noin muotoiltuna. Ja “Vittuilu loppuu hyvin tai kuolemaan”? :’D Veikkaan että hyvin, koska tuo säälittävä uhoaminen on niin yhtä tyhjän kanssa ja sen kyllä huomaa Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
      olihan tää silti ihan saatanan timanttista luettavaa ku teinit oikeen uhoo :D

      Lainaa

    54. Tulos: +13 (13 ääntä)
      keke: meh
      Sanoin juuri, että laki on kaikille sama. Mikä siinä oli niin vaikeaa ymmärtää? Ulosotto huomioidaan toimeentulotuessa/työttömyyskorvauksessa, mikäli henkilö semmoista saa.

      Lainaa

    55. Tulos: +15 (15 ääntä)
      keke: En menis silti sinunkaan älykkyttäsi kovin korkealle jalustalle nostamaan vaikka olisit kuinka korkeasti koulutettu! Onneksi suomikin tulee romahtamaan niin sitten nähdään kuka selviää ja kuka ei Varsinki kun sähkö ei tulekkaan enää ulos pistorasiasta eikä ruokaa ole kaupassa!
      Etköhän sinä hieman liioittele. Vaikka Suomella ei menekään tällä hetkellä hyvin, niin olemme vielä suhkot kaukana romahtamisesta. Euroopan talous ei muutenkaan ole parhaimmillaan tällä hetkellä...

      Lainaa

    56. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Tällaset hermannit olisi hyvä saada tien päältä pois ja äkkiä. Eikä näytä kasettikaan kestävän pahemmin.

      Lainaa

    57. illuminati confirmed 29.6.2015 20:40
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Mun synttärit o tin sakon eräpäivän

      Lainaa

    58. Tulos: +10 (10 ääntä)
      muumi: Mindfuck ja epäuskoinen nauru tuli Kimmon kommentin kohdalla. Mitä helvettiä? :’D Mä kun luulin, että tässä puhuttiin ylinopeussakoista. Isäm_maan_puollustajat voisivat myös opetella oman äidinkielensä kunnolla, nykyisellä taidolla kun tuottavat myötähäpeää… Esimerkiksi nyt toi Kimmon kommentti. Kai se musta mies saa omaa tyttöystäväänsä panna? Jos joku haluaa sitä sivusta seurata niin no… fetissinsä kullakin Sitä tuo lause nimittäin tarkoitti noin muotoiltuna. Ja “Vittuilu loppuu hyvin tai kuolemaan”? :’D Veikkaan että hyvin, koska tuo säälittävä uhoaminen on niin yhtä tyhjän kanssa ja sen kyllä huomaa Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
      Kyllä sitä mieluummi vaikka tummaihosen mukaan lähtee ku kuuntelee nnoita juttuja joka päivä :)

      Lainaa

    59. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Rappion Apostoli: Arvasin jo tuota mokaa lukiessani, että joku vihervassari valopää saa tuosta mokasta tekosyyn kommentoida jotain Perussuomalaisista. Persuissa on paljon fiksua ja älykästä porukkaa, ihan turha leimata heitä jotenkin vajaaälyisiksi.
      puhut ehkä asiaa, mutta kaitsun vanhana tuttuna voin sanoa hänen olevan perussuomalainen XD

      Lainaa

    60. kentietää 24.11.2015 2:06
      Tulos: +14 (14 ääntä)
      tiedän tän kaverin ja tais joutuu maksaa viel korkoja tosta sakosta kun ei oikei menny läpi oi mamukortti

      Lainaa

    61. Tulos: +8 (10 ääntä)
      "Ylinopeuteen ei ole koskaan hyvää syytä..." Synnytys, saanu jonkun pahan haavan, Australias vaikka myrkyllisen käärmeen purema?

      Lainaa

    62. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Joni: Ja mun oma Feissari”moka” (on täällä nimellä Viallinen tuote) oli muka iso juttu! ;DDD En kestä noita Kain kahta viimeistä kommenttia! Vaikka itse remusi koko keskustelun pahimmin! HA HA HA!
      Älä oo huomionkipee

      Lainaa

    63. Tulos: +5 (5 ääntä)
      meh: Mitä? Ulkomaalaisten sakot maksetaan valtion puolesta? Tai sitten ei. Tämmöinen illuusio toki voi tulla, jos henkilö ei maksa(poliisin määräämiä) sakkoja eikä hänellä ole ulosotettavaa. Tällöin hän “selviää” sakoista, mutta ulosottoonhan ne toki jää. Ja henkilön kansalaisuudella ei ole tässä merkitystä, sillä laki on kaikille sama. Tietenkin Karjala-lippis päässä tätä voi olla vaikea käsittää.
      Eikös käytännössä sakot makseta valtiolle? Mitä järkeä olisi jos valtio maksaisi sakot itselleen?

      Lainaa

    64. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Kain tapaisille ihmisille vois lobotomia olla ihan jees.

      Lainaa

    65. yhteisenhyvänkeräysnalle 23.11.2017 3:20
      Tulos: +3 (11 ääntä)
      Raimon provoaminen meni Kailla nielemättä alas, mutta nyt on kuin onkin paljastunut Helsingin kaupungin tukeneen maksuhäiriöisiä mamujärjestöjä sadoilla tuhansilla euroilla vuosien ajan, vaikka mamut antoivat mm. parkkisakkojensakin mennä perintään. Eli kaikkia rikkeitä ei makseta paremman väristen puolesta, mutta se ei johdu yrittämisen puutteesta :)

      Lainaa

    66. Kuivakka soturi 15.6.2021 3:47
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Tuo Kaihan on noin 12-vuotias lukemani perusteella.. Ylilauta-lapsi. Miten voi olla ajokortti?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: maahanmuuttajat, mamut, sakko, sakot, kuva, poliisit, ylinopeus, nopeusrajoitus, liikennemerkki