Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mamujen vika

Suomalainen mies syyttää ylinopeussakoista maahanmuuttajia.
Suurenna näkymä
Mamujen vika
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +720 (736 ääntä)
   Hohhoijaa

   Lainaa

  2. sami kuokkanen 17.3.2015 1:14
   Tulos: -129 (211 ääntä)
   Fiilaan :D suomi perkele

   Lainaa

  3. Tulos: +278 (294 ääntä)
   En sano yhtään enempää!!

   Lainaa

  4. Kauppias hoitaa homman 17.3.2015 1:16
   Tulos: +216 (490 ääntä)
   Vaikka mamuja holhotaankin liikaa, ei se tarkoita että suomalaisilla on oikeus tehdä rikoksia.

   Lainaa

  5. Tulos: +706 (712 ääntä)
   Nyt kaikki ignoorataan vaan liikennesäännöt, nopeusrajoitukset sun muut turhakkeet, kun Suomessa on niin paljon mamuja. Eikä sitten makseta niitä sakkoja. Katsokaas kun Suomessa on niin paljon niitä mamuja. Ei meiän tarvii sitten myöskään maksella tuollaisia, niin huonosti Suomi kansalaisiaan kohteleekin, kun sakkoja antaa lain rikkomisesta. On tämä suuri vääryys!

   Lainaa

  6. Tulos: +389 (397 ääntä)
   Se huomaaminen saattaa sattua!!! Mua ainakin sattuu huomata, että kaikenmaailman Kait kaahailee liikenteessä, koska maahanmuuttajat.

   Lainaa

  7. Tulos: +376 (384 ääntä)
   Provo-tunniste sais levitä yleiseen käyttöö. Tarvetta vois olla myös erillisille sarkasmi- ja ironiamerkinnöille

   Lainaa

  8. koulutkäyneenä 17.3.2015 2:04
   Tulos: +253 (279 ääntä)
   Onko taas näitä elämän koulun käyneitä!?

   Lainaa

  9. Tulos: +77 (125 ääntä)
   Joopa... Ymmärtäisin kyllä, jos olisi rationaalinen selitys, miksi maahanmuuttajat pitäisi palauttaa kotimaahansa, mutta kun ei! Tuli muuten mieleen yks hyvä syy ajaa ylinopeutta ja silloin vois kyllä syypäänä ollakin maahanmuuttaja nimittäin: Jos aseistettu henkilö ajaisi sua autolla takaa yrittäen suistaa sun autoa tieltä ja tappaa sut sen jälkeen, niin silloin ainakin henkilökohtaisesti hyväksyisin ylinopeuden ajamisen, jos sen voi tehdä sivullisia vaarantamatta. Tiedä sitten hyväksyisikö poliisi ylinopeuden ajamisen itsepuolustuksena...

   Lainaa

  10. Tulos: +42 (216 ääntä)
   Haiskahtaa Perussuomalaisilta..

   Lainaa

  11. Tulos: +166 (186 ääntä)
   Mindfuck ja epäuskoinen nauru tuli Kimmon kommentin kohdalla. Mitä helvettiä? :'D Mä kun luulin, että tässä puhuttiin ylinopeussakoista. Isäm_maan_puollustajat voisivat myös opetella oman äidinkielensä kunnolla, nykyisellä taidolla kun tuottavat myötähäpeää... Esimerkiksi nyt toi Kimmon kommentti. Kai se musta mies saa omaa tyttöystäväänsä panna? ;) Jos joku haluaa sitä sivusta seurata niin no... fetissinsä kullakin :D Sitä tuo lause nimittäin tarkoitti noin muotoiltuna. Ja "Vittuilu loppuu hyvin tai kuolemaan"? :'D Veikkaan että hyvin, koska tuo säälittävä uhoaminen on niin yhtä tyhjän kanssa ja sen kyllä huomaa :) Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä :D Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai! ;)

   Lainaa

  12. Tulos: -9 (21 ääntä)
   XD

   Lainaa

  13. Tulos: -139 (223 ääntä)
   Koivu: Haiskahtaa Perussuomalaisilta..
   Ja sie haiset vihervassarikukkahattumokuttajalta varmaan jonkun mielesta :D

   Lainaa

  14. Tulos: +117 (121 ääntä)
   "oikea" teiden sankari tämä... kortti vaan pois ja polkupyörällä ajamaan.

   Lainaa

  15. Tulos: -11 (35 ääntä)
   Ja mun oma Feissari"moka" (on täällä nimellä Viallinen tuote) oli muka iso juttu! ;DDD En kestä noita Kain kahta viimeistä kommenttia! Vaikka itse remusi koko keskustelun pahimmin! HA HA HA!

   Lainaa

  16. Tulos: -74 (110 ääntä)
   No niin! "Elämän koulu" mainittu! How original! XD
   koulutkäyneenä: Onko taas näitä elämän koulun käyneitä!?

   Lainaa

  17. Tulos: -101 (121 ääntä)
   suomen nopusrajoitukse on sen verran alakanttiin laitettu että et sä liikennettä vaaranna vaikka ajaisit enemmänkin ylinopeutta

   Lainaa

  18. Tulos: +37 (63 ääntä)
   Nopeusrajoitusten yksi idea on siinä, että niitä noudattaen olisi helppoa ennakoida muiden tielläolijoiden nopeudet. Mikäli nopeusrajoitukset olisi asetettu oikein ja kaikki niitä noudattaisivat, liikenteen kokonaisteho paranisi. Yksi soolokaitsu nimittain hidastaa muiden etenemistä enemmän kuin itse siinä säästää. Asiaa voi lähestyä monesta suunnasta. Esim. jokaiselle tien sentille on oma maksimivauhti, joka toki riippuu renkaista ja kelistä, ja siihen kun lisätään suojamarginaali saadaan nopeusrajoitus joka on funktio tiestä. Tämä olisi muuten oiva, mutta johtaa epätalaoudelliseen ajamiseen, sillä kiihdyttelyä ja jarruttelua tulee kuin rallikisoissa. Lisäksi jatkuvasti muuttuva nopeusrajoitus vaatii jonkun muun teknisen toteutuksen kuin liikennemerkit. Suomessa nopeusrajoitukset ovat kehittyneet jotakuinkin siten, että aluksi ei ollut nopeusrajoituksia ja sitten ne tulivat ja niitä tiukattiin pikkuhiljaa siten, että nyt ollaan tasolla 400 kuolemaa/vuosi. Nyt ollaan siinä rajoilla, että nopeusrajoitusten pienellä tiukentamisella ei liikennekuolemien määrä vähene lainkaan. Nopeusrajoituksilla pyritään myös pienentämään liikenteestä aiheutuvaa ulkoista haittaa. Esim. kovaa ajettaessa liikenne tuottaa enemmän melua ja saasteita ja leviääpä se pölykin pitempään matkaan. Jotenkin mamut lipsahtivat "keskustelussa" esille ja siitä tulikin heti mieleeni kansalaisaloite rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittamisesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970

   Lainaa

  19. Thaimaa Make 17.3.2015 9:13
   Tulos: +189 (237 ääntä)
   Onko kukaan muu huomannut että yleensä "maahanmuuttokriitikot" ovat itse työttömiä lakia rikkovia käytöstavattomia kusipäitä, eivätkä osaa edes omaa äidinkieltään kunnolla?

   Lainaa

  20. Tulos: +70 (94 ääntä)
   Koivu: Haiskahtaa Perussuomalaisilta..
   Itsenäisyyspuolue+Muutos2011+Perussuomalaiset. Haistan huippuhallituksen.

   Lainaa

  21. Tulos: +25 (29 ääntä)
   en oikee tiä et pistäiskö itkeä vai nauraa :D

   Lainaa

  22. Tulos: -27 (101 ääntä)
   OT, mamujen vikaa on ainakin se äskettäin tapahtunut joukkoraiskaus. Tai onhan tekijöiden läheiset syyttäneet siitäkin jo sitä raiskattua uria.

   Lainaa

  23. Tulos: +32 (64 ääntä)
   hekomopo: Itsenäisyyspuolue+Muutos2011+Perussuomalaiset. Haistan huippuhallituksen.
   Tai jos vaan jatketaan tällä nykyisellä huippuhallituksella? H*lvetin hyvin on mennytkin :D

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (19 ääntä)
   On sattunu kohdalle se pollliisi, joka ei osaa kirjoittaa. Yhdys Sana virheestä päätellen.

   Lainaa

  25. Rappion Apostoli 17.3.2015 11:36
   Tulos: -46 (120 ääntä)
   Koivu: Haiskahtaa Perussuomalaisilta..
   Arvasin jo tuota mokaa lukiessani, että joku vihervassari valopää saa tuosta mokasta tekosyyn kommentoida jotain Perussuomalaisista. Persuissa on paljon fiksua ja älykästä porukkaa, ihan turha leimata heitä jotenkin vajaaälyisiksi.

   Lainaa

  26. yli opisto hörho 17.3.2015 11:57
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Elämän kova koulu on hyvin vahva tässä ... henkilössä. Ylinopeussakotkin ovat maahanmuuttajien syytä, koska tietysti niiden takia siitä jalkaa piti pitää kaasulla. Jossakin määrin sitä pitää olla tyytyväinen tästä sosiaalisesta mediasta. Tämänkin kun käyn jakamassa noilla kuvasivustoilla niin ennemmin tai myöhemmin se löytää tiensä tuon kyseisen henkilön elämään.

   Lainaa

  27. Tulos: +93 (93 ääntä)
   Tuli joskus baarissa vastaan täysin suomalainen keski-ikäinen mies joka aivan tosissaan selitti kuinka on jo kauemmin suunnitellut poliisiauton varastamista. Oli helvetin pitkä suunnitelma miehellä ja koko idean pointti hänellä oli että jos maassa pystyy varastamaan poliisiauton, niin sillon on kyllä maahanmuutossakin ehdottomasti jotain vikaa.

   Lainaa

  28. Tulos: -7 (99 ääntä)
   Thaimaa Make: Onko kukaan muu huomannut että yleensä “maahanmuuttokriitikot” ovat itse työttömiä lakia rikkovia käytöstavattomia kusipäitä, eivätkä osaa edes omaa äidinkieltään kunnolla?
   Hei, onkohan kukaan muu huomannut että Suomen suvaitsevaisto stereotypisoi maahanmuuttokriitikoita juuri samalla tavoin, kuin nuo työttömät lakia rikkovat käytöstavattomat kusipäät stereotypisoivat maahanmuuttajia. Kaksoisstandardi on mielenkiintoinen asia, suosittelen tutustumaan.

   Lainaa

  29. Tulos: -1 (47 ääntä)
   Rappion Apostoli: Arvasin jo tuota mokaa lukiessani, että joku vihervassari valopää saa tuosta mokasta tekosyyn kommentoida jotain Perussuomalaisista. Persuissa on paljon fiksua ja älykästä porukkaa, ihan turha leimata heitä jotenkin vajaaälyisiksi.
   Puhut tosia sanoja, mutta eihän nämä yksittäistapaukset päde kuin vaikka maahanmuuttajien rikostilastojen yliedustuksessa :D Poliittinen keskustelu Suomessa on vaikeaa juuri tuollaisten ennakkoluulojen vuoksi, onneksi ei olla sentään Ruotsin tilanteessa, jota ei enää voi edes demokratiaksi sanoa..

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Jämsä \o/

   Lainaa

  31. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Ei helvetti! Kuka urpojuntti kehtaa lesoilla jollain sakolla?!? Varmaan Harjavaltalainen... ne on kaikki just noin köyhiä apareita.

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Ahahahaahahahahahahaaaaaa...mä haluun tän Kain mun fb-kaveriks et saan nauraa sille jatkossakin! Onks toi pelle tosissaan :D:D:D En oo tienny et tälläsii ihmisii on oikeesti olemassa, oon ain luullu ettei kukaan voi ol noi tyhmä!

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (57 ääntä)
   Mike: Hei, onkohan kukaan muu huomannut että Suomen suvaitsevaisto stereotypisoi maahanmuuttokriitikoita juuri samalla tavoin, kuin nuo työttömät lakia rikkovat käytöstavattomat kusipäät stereotypisoivat maahanmuuttajia. Kaksoisstandardi on mielenkiintoinen asia, suosittelen tutustumaan.
   Hei kiitos, just tätä oon yrittäny saada sanoiksi! Pitää myöntää että harmittaa, kun persuilla ainoana maahanmuuttokriittisenä puolueena on maine rasistisina elämämkoululaisina tai keski-ikäisinä konservatiiveina jotka ei ymmärrä nykymenosta mitään. Liian monet lähtee sille linjalle että "mitä ikinä sanookaan, ne on varmasti väärässä kun ne on suvaitsemattomia rasisteja, pakko olla eri mieltä!" Se myös harmittaa, että jos äänestän persuja, en varmasti uskalla myöntää sitä kenellekään etten leimaudu suvaitsemattomaksi mamu- ja homovastaiseksi paskaksi.

   Lainaa

  34. Tulos: +48 (54 ääntä)
   "Emmaksa koska neekerit!" Whitetrash is strong with this one.

   Lainaa

  35. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Jotkut jutut hauskoja. mutta kun tulee näitä kommenteja lukemaan tuntuu että verisuoni katkeaa päästä ku on niin tyhmää porukkaa...

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (17 ääntä)
   Thaimaa Make: Onko kukaan muu huomannut että yleensä “maahanmuuttokriitikot” ovat itse työttömiä lakia rikkovia käytöstavattomia kusipäitä, eivätkä osaa edes omaa äidinkieltään kunnolla?
   Ei voi olla huomaamatta tuollaista typeryyttä.

   Lainaa

  37. Tulos: +8 (8 ääntä)
   muumi: Mindfuck ja epäuskoinen nauru tuli Kimmon kommentin kohdalla. Mitä helvettiä? :’D Mä kun luulin, että tässä puhuttiin ylinopeussakoista. Isäm_maan_puollustajat voisivat myös opetella oman äidinkielensä kunnolla, nykyisellä taidolla kun tuottavat myötähäpeää… Esimerkiksi nyt toi Kimmon kommentti. Kai se musta mies saa omaa tyttöystäväänsä panna? Jos joku haluaa sitä sivusta seurata niin no… fetissinsä kullakin Sitä tuo lause nimittäin tarkoitti noin muotoiltuna. Ja “Vittuilu loppuu hyvin tai kuolemaan”? :’D Veikkaan että hyvin, koska tuo säälittävä uhoaminen on niin yhtä tyhjän kanssa ja sen kyllä huomaa Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
   Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
   Siltähän tuo kuulosti - Kai pitkäänkin ollut aisankannattajana, ennen kuin tajunnut aisan laadun ja mitan =)

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (5 ääntä)
   muumi: Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
   Siltähän tuo vaikutti - Kai ollut pitkäänkin aisankannattajana? Ennen kuin oivalsi aisan mitan ja värin ... Kai sitä vähemästäkin hermostuu ja ajaa ylinopeutta, mieli mustana Kai.

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (12 ääntä)
   että sillä lailla tänään. onkohan Kai lukenu feissarimokia, ku vasta viimeviikolla joku tahvo sano ettei sakkoja tarvii maksaa jos ei haluu. ja tais osuu arkaan paikkaan tuo mitä kasperi sano niistä naisista ku heti tuli tappouhkauksia. nii ja parasta tässä ehkä oli tuo Kain tokavika kommentti: jos et osaa olla kunnon ihminen ja pitää olla tollanen kusipää ni kohta tulee ruumiita. ( joo ei ollu noilla sanoilla mutta pointti tuli varmaan kaikille selväks)

   Lainaa

  40. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Voi jeesus kristus mikä säälittävä reppana siellä taas purkaa pahaa mieltään. Aivoista on tainnut sulaa jo iso osa liiallisen kemikaalien nuuskimisen seurauksena.

   Lainaa

  41. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Tämä tapaus taisi juuri todistaa, että provoja tarvitaan? Ääliöyksilöt nähkääs paljastuvat.

   Lainaa

  42. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Vai että tulee hirvikolarista syyte liikenteen vaarantamisesta. Taidan sitten jäädä odottelemaan sakkoja siitä. Mutta en henkeä pidätellen :D nimim. puoli vuotta sitten hirven kanssa kolaroinut

   Lainaa

  43. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Jopa poikkeuksellisen tyhmä tapaus tämä Kai.

   Lainaa

  44. Tulos: +36 (42 ääntä)
   Mitä? Ulkomaalaisten sakot maksetaan valtion puolesta? Tai sitten ei. Tämmöinen illuusio toki voi tulla, jos henkilö ei maksa(poliisin määräämiä) sakkoja eikä hänellä ole ulosotettavaa. Tällöin hän "selviää" sakoista, mutta ulosottoonhan ne toki jää. Ja henkilön kansalaisuudella ei ole tässä merkitystä, sillä laki on kaikille sama. Tietenkin Karjala-lippis päässä tätä voi olla vaikea käsittää.

   Lainaa

  45. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Chariwe: Vai että tulee hirvikolarista syyte liikenteen vaarantamisesta. Taidan sitten jäädä odottelemaan sakkoja siitä. Mutta en henkeä pidätellen nimim. puoli vuotta sitten hirven kanssa kolaroinut
   Ehkä syyte tulee sille hirvelle?

   Lainaa

  46. Tulos: -25 (25 ääntä)
   koulutkäyneenä: Onko taas näitä elämän koulun käyneitä!?
   En menis silti sinunkaan älykkyttäsi kovin korkealle jalustalle nostamaan vaikka olisit kuinka korkeasti koulutettu! Onneksi suomikin tulee romahtamaan niin sitten nähdään kuka selviää ja kuka ei :D Varsinki kun sähkö ei tulekkaan enää ulos pistorasiasta eikä ruokaa ole kaupassa!

   Lainaa

  47. Tulos: -22 (28 ääntä)
   meh: Mitä? Ulkomaalaisten sakot maksetaan valtion puolesta? Tai sitten ei. Tämmöinen illuusio toki voi tulla, jos henkilö ei maksa(poliisin määräämiä) sakkoja eikä hänellä ole ulosotettavaa. Tällöin hän “selviää” sakoista, mutta ulosottoonhan ne toki jää. Ja henkilön kansalaisuudella ei ole tässä merkitystä, sillä laki on kaikille sama. Tietenkin Karjala-lippis päässä tätä voi olla vaikea käsittää.
   Entä mustalaiset? Miten luulet että ne maksaa yhtään mitään kun kaikki tulot on valtiolta? Eli tekee musti rikoksia niin valtio maksaa itselleen sakot? Tervetuloa konkurssi suomeen!

   Lainaa

  48. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Kai, ole hyvä ja tapa itsesi.

   Lainaa

  49. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Oonko outo kun mun kaverilistalla ei oo tälläsii vatipäitä mitä näkyy olevan naamakirja pullollaan xD Ei voi käsittää...kyl itteä ainaki hävettäis.

   Lainaa

  50. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Kyllä tuossa jäljillä oltiin kuitenkin.. kenenkään liikennettä ei vaarannettu konkreettisesti. Kyseenalaistaisin ja kiistäisin sakon, töitä yhteiskunnalle koko rahan edestä. Perusteluna väittäisin, että teko oli kokonaisuutena arvostellen vähäinen, eikä yleisen turvallisuuden vaarantuminen ole missään suhteessa tutkittavan rikoksen kannalta kustannuksia ajatellen merkittävä. Kannattaa pyytää tutkintaa lopetettavaksi.

   Lainaa

  51. vaaliehdokas 21.3.2015 15:05
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Ja persujen vaaliehdokkaaksi suoraan, johanna tukiaisen kanssa!?!? xD

   Lainaa

  52. Tulos: 0 (6 ääntä)
   sami kuokkanen: Fiilaan suomi perkele
   Fiilaan? Mitä ihmettä se tarkottaa?

   Lainaa

  53. Tulos: +1 (3 ääntä)
   muumi: Mindfuck ja epäuskoinen nauru tuli Kimmon kommentin kohdalla. Mitä helvettiä? :’D Mä kun luulin, että tässä puhuttiin ylinopeussakoista. Isäm_maan_puollustajat voisivat myös opetella oman äidinkielensä kunnolla, nykyisellä taidolla kun tuottavat myötähäpeää… Esimerkiksi nyt toi Kimmon kommentti. Kai se musta mies saa omaa tyttöystäväänsä panna? Jos joku haluaa sitä sivusta seurata niin no… fetissinsä kullakin Sitä tuo lause nimittäin tarkoitti noin muotoiltuna. Ja “Vittuilu loppuu hyvin tai kuolemaan”? :’D Veikkaan että hyvin, koska tuo säälittävä uhoaminen on niin yhtä tyhjän kanssa ja sen kyllä huomaa Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
   olihan tää silti ihan saatanan timanttista luettavaa ku teinit oikeen uhoo :D

   Lainaa

  54. Tulos: +12 (12 ääntä)
   keke: meh
   Sanoin juuri, että laki on kaikille sama. Mikä siinä oli niin vaikeaa ymmärtää? Ulosotto huomioidaan toimeentulotuessa/työttömyyskorvauksessa, mikäli henkilö semmoista saa.

   Lainaa

  55. Tulos: +15 (15 ääntä)
   keke: En menis silti sinunkaan älykkyttäsi kovin korkealle jalustalle nostamaan vaikka olisit kuinka korkeasti koulutettu! Onneksi suomikin tulee romahtamaan niin sitten nähdään kuka selviää ja kuka ei Varsinki kun sähkö ei tulekkaan enää ulos pistorasiasta eikä ruokaa ole kaupassa!
   Etköhän sinä hieman liioittele. Vaikka Suomella ei menekään tällä hetkellä hyvin, niin olemme vielä suhkot kaukana romahtamisesta. Euroopan talous ei muutenkaan ole parhaimmillaan tällä hetkellä...

   Lainaa

  56. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Tällaset hermannit olisi hyvä saada tien päältä pois ja äkkiä. Eikä näytä kasettikaan kestävän pahemmin.

   Lainaa

  57. illuminati confirmed 29.6.2015 20:40
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Mun synttärit o tin sakon eräpäivän

   Lainaa

  58. Tulos: +10 (10 ääntä)
   muumi: Mindfuck ja epäuskoinen nauru tuli Kimmon kommentin kohdalla. Mitä helvettiä? :’D Mä kun luulin, että tässä puhuttiin ylinopeussakoista. Isäm_maan_puollustajat voisivat myös opetella oman äidinkielensä kunnolla, nykyisellä taidolla kun tuottavat myötähäpeää… Esimerkiksi nyt toi Kimmon kommentti. Kai se musta mies saa omaa tyttöystäväänsä panna? Jos joku haluaa sitä sivusta seurata niin no… fetissinsä kullakin Sitä tuo lause nimittäin tarkoitti noin muotoiltuna. Ja “Vittuilu loppuu hyvin tai kuolemaan”? :’D Veikkaan että hyvin, koska tuo säälittävä uhoaminen on niin yhtä tyhjän kanssa ja sen kyllä huomaa Ja hahaha, tais Kasperi osua arkaan paikkaan ku Kai noin hiilty kysymyksestä Ei se oo kaikkien mamujen vika jos yks niistä on vieny sulta naisen, Kai!
   Kyllä sitä mieluummi vaikka tummaihosen mukaan lähtee ku kuuntelee nnoita juttuja joka päivä :)

   Lainaa

  59. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Rappion Apostoli: Arvasin jo tuota mokaa lukiessani, että joku vihervassari valopää saa tuosta mokasta tekosyyn kommentoida jotain Perussuomalaisista. Persuissa on paljon fiksua ja älykästä porukkaa, ihan turha leimata heitä jotenkin vajaaälyisiksi.
   puhut ehkä asiaa, mutta kaitsun vanhana tuttuna voin sanoa hänen olevan perussuomalainen XD

   Lainaa

  60. kentietää 24.11.2015 2:06
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   tiedän tän kaverin ja tais joutuu maksaa viel korkoja tosta sakosta kun ei oikei menny läpi oi mamukortti

   Lainaa

  61. Tulos: +8 (10 ääntä)
   "Ylinopeuteen ei ole koskaan hyvää syytä..." Synnytys, saanu jonkun pahan haavan, Australias vaikka myrkyllisen käärmeen purema?

   Lainaa

  62. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Joni: Ja mun oma Feissari”moka” (on täällä nimellä Viallinen tuote) oli muka iso juttu! ;DDD En kestä noita Kain kahta viimeistä kommenttia! Vaikka itse remusi koko keskustelun pahimmin! HA HA HA!
   Älä oo huomionkipee

   Lainaa

  63. Tulos: +5 (5 ääntä)
   meh: Mitä? Ulkomaalaisten sakot maksetaan valtion puolesta? Tai sitten ei. Tämmöinen illuusio toki voi tulla, jos henkilö ei maksa(poliisin määräämiä) sakkoja eikä hänellä ole ulosotettavaa. Tällöin hän “selviää” sakoista, mutta ulosottoonhan ne toki jää. Ja henkilön kansalaisuudella ei ole tässä merkitystä, sillä laki on kaikille sama. Tietenkin Karjala-lippis päässä tätä voi olla vaikea käsittää.
   Eikös käytännössä sakot makseta valtiolle? Mitä järkeä olisi jos valtio maksaisi sakot itselleen?

   Lainaa

  64. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Kain tapaisille ihmisille vois lobotomia olla ihan jees.

   Lainaa

  65. yhteisenhyvänkeräysnalle 23.11.2017 3:20
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Raimon provoaminen meni Kailla nielemättä alas, mutta nyt on kuin onkin paljastunut Helsingin kaupungin tukeneen maksuhäiriöisiä mamujärjestöjä sadoilla tuhansilla euroilla vuosien ajan, vaikka mamut antoivat mm. parkkisakkojensakin mennä perintään. Eli kaikkia rikkeitä ei makseta paremman väristen puolesta, mutta se ei johdu yrittämisen puutteesta :)

   Lainaa

  66. Kuivakka soturi 15.6.2021 3:47
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tuo Kaihan on noin 12-vuotias lukemani perusteella.. Ylilauta-lapsi. Miten voi olla ajokortti?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: maahanmuuttajat, mamut, sakko, sakot, kuva, poliisit, ylinopeus, nopeusrajoitus, liikennemerkki

 • Uusimmat

 • Kategoriat