Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Teinityttö invapaikalla

Invapaikalle parkkeerannut teini vs. Facebookin armottomimmat kukkahattutädit.
Suurenna näkymä
Teini invapaikalla

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. sullavikka 12.3.2015 0:46
   Tulos: +767 (931 ääntä)
   Ärsyttäväähän toi on vaikka nyt ei mitenkään järisyttävästä rikoksesta oo kysymys, mutta silti noi Vilman vasta-argumentit on jotenkin... säälittäviä.

   Lainaa

  2. Tulos: +1260 (1366 ääntä)
   Ärsyttävintähän tässä on se, että mopoautoa kutsutaan mautoksi. Todella... mautonta. YEEEEEAAAAHHH (•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)

   Lainaa

  3. Tulos: +535 (583 ääntä)
   Kai nyt parkkialueella saa pysähtyä? Pysäköinti on ymmärrettävästi kiellettyä. Ja jos teini ei jaksa kävellä kauempaa kauppaan, niin on ehkä parempi että pysyy kotosalla. Kanta-Hämeen tilannetiimi saattaa olla juurikin oikea foorumi laittamaan tällaiset sääntöjenrikkojat kuriin. :D

   Lainaa

  4. Tulos: +443 (487 ääntä)
   No mitä voi olettaa joltain 15-v teinitytöltä. Valitettavasti. Mutta toisaalta, on typerää olettaa että invaparkkiin saisivat mennä VAIN pyörätuolissa olevat! Ei todellakaan ole noin. Itselläni on toinen jalka amputoitu reidestä alaspäin ja invaparkkilupa löytyy ja ihan tarpeeseen on. Että voi ne ihmiset katsoa miten mäkin kävelen sieltä parkista kauppaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +185 (191 ääntä)
   Kuva olisi voinut olla parempi; kommenteista vasta ymmärsi auton parkkeerauksen.

   Lainaa

  6. Tulos: +97 (123 ääntä)
   urso: Ärsyttävintähän tässä on se, että mopoautoa kutsutaan mautoksi. Todella… mautonta. YEEEEEAAAAHHH (•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
   Melkein yhtä ärsyttävää on se, kun mopoauto kirjoitetaan isolla keskellä lausetta.

   Lainaa

  7. Tulos: +279 (309 ääntä)
   Nojoo. Ärsyttää kyllä ihmiset, jotka olettaa että kerran "tyyppi käveli omin jaloin kauppaan" se tarkoittaa, ettei hänellä voi olla mitään invapaikkaan oikeuttavaa vammaa tai sairautta. Tässä tilanteessa toki sattui osumaan oikeaan, mutta Vilmalla olisi ihan hyvin voinut olla joku päälle päin huomaamaton vamma.

   Lainaa

  8. Tulos: +37 (41 ääntä)
   AnniLue: Kuva olisi voinut olla parempi; kommenteista vasta ymmärsi auton parkkeerauksen.
   Niin kyllä myös kyltitkin, jos tosiaan toi vasemmalla näkyvän P:n lisämainintana oleva invamerkki + "4 paikkaa" kyltti on ainoa millä noi invapaikat on merkitty, kuten kuvasta näyttäisi.

   Lainaa

  9. Tulos: +182 (188 ääntä)
   No invamopojahan noi on. (Tai ainakin 90-luvulla olivat, sitten brändättiin teineille "hienoja" menopelejä niistä.)

   Lainaa

  10. Tulos: -16 (54 ääntä)
   Ei mutta tuohan on Riihimäeltä. Ihmekään, että meno on tuollaista.

   Lainaa

  11. Tulos: +146 (152 ääntä)
   Eiköhän jätetä ne inva paikat oikeasti niitä tarvitseville. Eikö?

   Lainaa

  12. höpöötekee 12.3.2015 8:10
   Tulos: -58 (126 ääntä)
   melkein enemmän rasauttaa nämä perkeleet, jotka virheen huomattuaan napaa kuvan ja tunkeen sen nettiin. ei voi huomauttaa asiasta?

   Lainaa

  13. Tulos: +109 (129 ääntä)
   Ei pelkästään tahallisesti, mutta myös asialle naureskellen parkkeerataan invapaikalle. Ei ne invapaikat ole asennevammasia kakaroita varten, vaikkakin sitä korttia voi anoa(?) silläkin perusteella. Henkilökohtaisesti hyväksyn kaiken materiaalisen tuhon, minkä joku vitutuspäissään vaan autoon tekee joka on pysäköity invapaikalle. Onneksi tuota merkkiä kunnioitetaan aika laajasti ja pidetään ne paikat vapaana niitä oikeasti tarvitseville. :P

   Lainaa

  14. Tulos: +123 (149 ääntä)
   Suurin moka on mielestäni se, että miten tuollaisella helvetin kipolla kehtaa kukaan ylipäätään edes ajaa. Johan noille on naurettu yleisesti siitä lähtien kun ovat saaneet teineiltä suosiota.

   Lainaa

  15. Tulos: +49 (61 ääntä)
   urso: Ärsyttävintähän tässä on se, että mopoautoa kutsutaan mautoksi. Todella… mautonta. YEEEEEAAAAHHH (•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
   Haha tipuin tolle horatiolle :D

   Lainaa

  16. invaluvallisen puoliso 12.3.2015 8:52
   Tulos: +154 (166 ääntä)
   Puolisollani on invalupa, mutta hän EI käytä pyörätuolia eikä mitään ulkoisia apuvälineitä. Vaikka hän tarvitsee luvan (jalkaa operoitu paljon ja siellä on melkein enemmän matallia kuin luuta), hän voi kuitenkin kävellä ja ulkopuolinen ei havaitse mitään. Älkää siis ihmiset suhtautuko negatiivisesti, jos invalupa on ja kukaan ei käytä pyörätuolia. Tuo alkuperäisen tapauksen teinityttö on kyllä idiootti, jolle saisi työntää sakko kannikkaan niin että tuntuu.

   Lainaa

  17. Tulos: -125 (147 ääntä)
   urso: Ärsyttävintähän tässä on se, että mopoautoa kutsutaan mautoksi. Todella… mautonta. YEEEEEAAAAHHH (•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
   Niin, mopoautoja on vaan AINA kutsuttu mautoksi. Ootko asunut viime vuodet jossain tynnyrissä?

   Lainaa

  18. Jauhevihakeitto 12.3.2015 11:19
   Tulos: +123 (135 ääntä)
   Luumu: Niin, mopoautoja on vaan AINA kutsuttu mautoksi. Ootko asunut viime vuodet jossain tynnyrissä?
   Tää oli kyllä mullakin eka kerta kun kuulen mauto sanan. Terveisiä tynnyristä!

   Lainaa

  19. Tulos: -74 (90 ääntä)
   Invalupa taitaa olla autokohtainen eikä henkilökohtainen. Ei tainnut Miina käydä tarkistamassa oliko mopoauton tuulilasissa invalupaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +81 (95 ääntä)
   Luumu: Niin, mopoautoja on vaan AINA kutsuttu mautoksi. Ootko asunut viime vuodet jossain tynnyrissä?
   Aivan sama miten kauan niitä tulitikkulaatikoita on mautoiksi sanottu. Kyseessä vain on niin käsittämättömän vammainen[sic] uudissana, että aina vähän ärsyttää kun sen kuulee.

   Lainaa

  21. Tulos: +34 (44 ääntä)
   urso: Ärsyttävintähän tässä on se, että mopoautoa kutsutaan mautoksi. Todella… mautonta. YEEEEEAAAAHHH (•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
   Urso, oot mun idoli. Paras kommentti aikoihin! :D

   Lainaa

  22. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Ihmettelin pitkään kuvaa, kunnes tajusin lukea otsikon ja hieman eteenpäin juttua.

   Lainaa

  23. Kuusmetrinenkaulahuivi 12.3.2015 11:38
   Tulos: +73 (77 ääntä)
   Jos Vilma on kerran sokea niin eikö se sitte see hänestä invalidiä?

   Lainaa

  24. Tulos: +91 (93 ääntä)
   Kuusmetrinenkaulahuivi: Jos Vilma on kerran sokea niin eikö se sitte see hänestä invalidiä?
   Näytti se Vilma olevan myös asennevammainen, ja ei sekään tee hänestä invalidia

   Lainaa

  25. Melkeen vorsalainen 12.3.2015 13:44
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Torbjörn: Ei mutta tuohan on Riihimäeltä. Ihmekään, että meno on tuollaista.
   Eiks toi oo Forssan Prisman parkkis?

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Nuo koppimopot tulisi lailla kieltää. Montakohan olen tänäkin vuonna nähnyt ojassa lunastuskunnossa.

   Lainaa

  27. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Meilla on lähikaupan yhteydessä R-kioski, apteekki ja postilaatikko. Todella usein terveet ihmiset jättää "ihan pieneksi hetkeksi vaan" autonsa siihen ihan eteen, invapaikoille, koska "käyn vaan ostamassa tupakkaa/aspiriinia/viemässä kirjeen." No kirjeen viemisessä ei kovin kauan mene, mutta kun oma äitini jätti autonsa viimeiseen tyhjään invaruutuun postit viedäkseen, niin kyllä huomautin. Ihan sama meneekö siinä vain se 30 sekuntia. Jos just sillon kun hän vie sen paikan, ajaisi paikalle oikeasti invapaikkaa tarvitseva. Jääkö se siihen odottelemaan, jos joku paikanvaltaaja vaikka lähtisikin siitä ihan kohta just, vai ajaako vaan jonnekin muualle, koska ei voi tietää, kuinka kauaksi aikaa kukakin on pysäköinyt? Siskoni poikaystävä pisti muuten vielä paremmaksi. Olin tyttäreni kanssa tulossa kaupasta kun he hurauttivat paikalle ja ajoivat poikittain KAHDEN invapaikan päälle, onneksi vain kirjeitä viemään myös :D

   Lainaa

  28. Tulos: -44 (50 ääntä)
   en usko.
   tea__: No mitä voi olettaa joltain 15-v teinitytöltä. Valitettavasti. Mutta toisaalta, on typerää olettaa että invaparkkiin saisivat mennä VAIN pyörätuolissa olevat! Ei todellakaan ole noin. Itselläni on toinen jalka amputoitu reidestä alaspäin ja invaparkkilupa löytyy ja ihan tarpeeseen on. Että voi ne ihmiset katsoa miten mäkin kävelen sieltä parkista kauppaan.

   Lainaa

  29. vorssalainen 12.3.2015 15:30
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Torbjörn: Ei mutta tuohan on Riihimäeltä. Ihmekään, että meno on tuollaista.
   No ei kyllä ole. On Forssasta :D

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (16 ääntä)
   KonnaJee: Urso, oot mun idoli. Paras kommentti aikoihin!
   Kiitän!

   Lainaa

  31. Tulos: +62 (62 ääntä)
   No eihän invapaikkaa sillä pyörätuolilla lunastetakkaan. Jossei sulla oo sitä lupapallua ikkunassa ni se paikka ei oo sulle! Ja mauto on ällöttävä sana. Yhtä mauton ku ne kotterot itsessäänkin.

   Lainaa

  32. Tulos: +54 (54 ääntä)
   sullavikka: Ärsyttäväähän toi on vaikka nyt ei mitenkään järisyttävästä rikoksesta oo kysymys, mutta silti noi Vilman vasta-argumentit on jotenkin… säälittäviä.
   Ärsyttävää on liikuntavammaisten oikeuksien polkeminen asenne- ja tapa-aivovammaisten toimesta. Paikan pitää olla vapaa sillä hetkellä kun siihen oikeutettu ihminen sitä tarvitsee.

   Lainaa

  33. Tulos: +20 (28 ääntä)
   th: Invalupa taitaa olla autokohtainen eikä henkilökohtainen. Ei tainnut Miina käydä tarkistamassa oliko mopoauton tuulilasissa invalupaa.
   Saa käyttää ainoastaan jos henkilö, jolle lupa myönnetty, on kyydissä, joten olisi pitänyt tsekata onko mauttomaan 'autoon' ahtautunut joku invapaikan oikeuttava henkilö :)

   Lainaa

  34. Tulos: -72 (88 ääntä)
   Johan nyt on kauheeta jos epähuomiossa on auton parkkeerannut pariksi minuutiksi invaparkkiin, kauheata itkemistä, aikuiset ihmiset herätys

   Lainaa

  35. Tulos: +31 (43 ääntä)
   Ei jumalauta saa olla inkompetentti ihminen, jos ajaa invaparkkiin vahingossa. Tyhmyys ei ole invaliditeetti eikä ole empatian puutekaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Mauto .____. Ja eiköhän vilma olis tuossa keskustelussa (jos sitä voi siks sanoa) maininnu omasta tai kyydissä olleen invakortista, jos sellanen olis ollu.

   Lainaa

  37. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Vihaan mautoa. Huonoin väännös ikinä, siis vikinä!

   Lainaa

  38. Miksi luulet noin? 12.3.2015 23:18
   Tulos: -35 (35 ääntä)
   : Mauto .____. Ja eiköhän vilma olis tuossa keskustelussa (jos sitä voi siks sanoa) maininnu omasta tai kyydissä olleen invakortista, jos sellanen olis ollu.
   Tai sitten ei

   Lainaa

  39. Tulos: -26 (32 ääntä)
   jussi: Johan nyt on kauheeta jos epähuomiossa on auton parkkeerannut pariksi minuutiksi invaparkkiin, kauheata itkemistä, aikuiset ihmiset herätys
   Se on aina niin kiva jeesustella, kuinka on niin helvetin väärin tehdä niin ja näin. Ja samaan aikaan Ruotsissa Pelle ja Palle ratkovat pöytätenniksen mestaruutta...

   Lainaa

  40. Tulos: -42 (58 ääntä)
   Mutsis oli: Ärsyttävää on liikuntavammaisten oikeuksien polkeminen asenne- ja tapa-aivovammaisten toimesta. Paikan pitää olla vapaa sillä hetkellä kun siihen oikeutettu ihminen sitä tarvitsee.
   Ja jollei paikka ole vapaana niin miten se eroaa tilanteesta jossa on pysäköity autot päin vittua ja normaalit ihmiset eivät löydä paikkoja autoilleen? Onko invat jotenkin muita tärkeämpiä häh?!

   Lainaa

  41. Vaihda sitten saatana nimeäs 12.3.2015 23:28
   Tulos: -27 (31 ääntä)
   Kina: No eihän invapaikkaa sillä pyörätuolilla lunastetakkaan. Jossei sulla oo sitä lupapallua ikkunassa ni se paikka ei oo sulle! Ja mauto on ällöttävä sana. Yhtä mauton ku ne kotterot itsessäänkin.
   Kina on myös aivan perseestä.

   Lainaa

  42. Vaihda sitten saatana nimeäs 12.3.2015 23:33
   Tulos: -47 (51 ääntä)
   -_-: Meilla on lähikaupan yhteydessä R-kioski, apteekki ja postilaatikko. Todella usein terveet ihmiset jättää “ihan pieneksi hetkeksi vaan” autonsa siihen ihan eteen, invapaikoille, koska “käyn vaan ostamassa tupakkaa/aspiriinia/viemässä kirjeen.” No kirjeen viemisessä ei kovin kauan mene, mutta kun oma äitini jätti autonsa viimeiseen tyhjään invaruutuun postit viedäkseen, niin kyllä huomautin. Ihan sama meneekö siinä vain se 30 sekuntia. Jos just sillon kun hän vie sen paikan, ajaisi paikalle oikeasti invapaikkaa tarvitseva. Jääkö se siihen odottelemaan, jos joku paikanvaltaaja vaikka lähtisikin siitä ihan kohta just, vai ajaako vaan jonnekin muualle, koska ei voi tietää, kuinka kauaksi aikaa kukakin on pysäköinyt? Siskoni poikaystävä pisti muuten vielä paremmaksi. Olin tyttäreni kanssa tulossa kaupasta kun he hurauttivat paikalle ja ajoivat poikittain KAHDEN invapaikan päälle, onneksi vain kirjeitä viemään myös
   On meillä Seo, Osukka ja Siwa. Kapakka pieni, mutta hirmuisen kiva. Onko sitä pakko olla aktiivisena silloin kun normaalit ihmiset ovat liikkuvat ja käyvät hyvin pyydykseen? Vammaiset voisivat liikkua vaikka öisin, milloin siitä ei aiheudu muille ihmisille vaaraa...

   Lainaa

  43. Ich möchte fotze 12.3.2015 23:36
   Tulos: -29 (31 ääntä)
   TODELLA HYVÄÄ SHITTIÄ!

   Lainaa

  44. Tulos: -29 (37 ääntä)
   hoppipolla: Ei jumalauta saa olla inkompetentti ihminen, jos ajaa invaparkkiin vahingossa. Tyhmyys ei ole invaliditeetti eikä ole empatian puutekaan.
   Se ei kuule ole kenenkään oma syy, jos välillä tulee pissat housuun. Älä rupea syyttämään meitä siitä, että meiilä on ongelma, jota ei vielä ole luokiteltu invaliditeetiksi (vaikka pitäisi). Oletko itse muka niin hyvä, ettei sinusta löydy vikaa?????? Harmittaa tuolaiset ihmiset :-(

   Lainaa

  45. Akun Tehdas 12.3.2015 23:47
   Tulos: -48 (52 ääntä)
   Jauhevihakeitto: Tää oli kyllä mullakin eka kerta kun kuulen mauto sanan. Terveisiä tynnyristä!
   Ja olet vielä ylpeä siitä? Työnnä pääsi perseeseen, niin korvia heiluttamalla saat suolen puhtaaksi ;-)

   Lainaa

  46. Valtavakyrpä 12.3.2015 23:48
   Tulos: -24 (30 ääntä)
   Kuusmetrinenkaulahuivi: Jos Vilma on kerran sokea niin eikö se sitte see hänestä invalidiä?
   Tarkoitatko silmäinvalidia?

   Lainaa

  47. Tulos: -58 (64 ääntä)
   invaluvallisen puoliso: Puolisollani on invalupa, mutta hän EI käytä pyörätuolia eikä mitään ulkoisia apuvälineitä. Vaikka hän tarvitsee luvan (jalkaa operoitu paljon ja siellä on melkein enemmän matallia kuin luuta), hän voi kuitenkin kävellä ja ulkopuolinen ei havaitse mitään. Älkää siis ihmiset suhtautuko negatiivisesti, jos invalupa on ja kukaan ei käytä pyörätuolia. Tuo alkuperäisen tapauksen teinityttö on kyllä idiootti, jolle saisi työntää sakko kannikkaan niin että tuntuu.
   On sinulla aivan mahtava puoliso... ja ihan marttyyrinä jättää paikan käyttämättä. Vitut, sanon minä. Taitaa olla niin, ettei invaliditeetti riitä lupaan. Parempi vain myöntää tosiasiat!

   Lainaa

  48. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Miksi luulet noin?: Tai sitten ei
   Ööö.. koska kuka tahansa täyspäinen ihminen jos tulis suotta syytetyks, käyttäis sitä puolustuksenaan.... Ja johan on monta nimimerkkiä yhellä ihmisellä.

   Lainaa

  49. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Voi Vilma, Vilma. Voit aina lohduttautua sillä, että teini-ikä on onneksi ohimenevä sairaus. Kyllä se siitä helpottaa!
   Ich möchte fotze: TODELLA HYVÄÄ SHITTIÄ!

   Lainaa

  50. Tulos: +21 (25 ääntä)
   tai sitten vilma voi myös olla aivoinvalidi ? :D

   Lainaa

  51. Tulos: +61 (61 ääntä)
   Otan osaa: On sinulla aivan mahtava puoliso… ja ihan marttyyrinä jättää paikan käyttämättä. Vitut, sanon minä. Taitaa olla niin, ettei invaliditeetti riitä lupaan. Parempi vain myöntää tosiasiat!
   Jospa opettelisit lukemaan..myötähäpeä -,-

   Lainaa

  52. niimpäniin 13.3.2015 9:58
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Torbjörn: Ei mutta tuohan on Riihimäeltä. Ihmekään, että meno on tuollaista.
   Kyllä on ihan Forssan Prisman parkkipaikka.

   Lainaa

  53. Tulos: -23 (25 ääntä)
   Soittakaa poliisille vaan, turhaan sen teette. Poliisilla ei ole oikeutta sakottaa yksityisellä parkkialueella väärin parkkeerattua autoa.

   Lainaa

  54. Tulos: +21 (25 ääntä)
   en millään tavalla puolustele tai todellakaan hyväksy tota, mutta tossa tosiaan ois voinu olla paremmin tuo merkki, koska ainakin täällä päin se invamerkki on jokaisessa invaruudussa, eikä jossain kolmen metrin päässä yks merkki kaikille invapaikoille.

   Lainaa

  55. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Otan osaa: On sinulla aivan mahtava puoliso… ja ihan marttyyrinä jättää paikan käyttämättä. Vitut, sanon minä. Taitaa olla niin, ettei invaliditeetti riitä lupaan. Parempi vain myöntää tosiasiat!
   menikö vähän ohi mistä rupesit meuhkaamaan? se keneltä lainasit tekstin, ei sanonut ettei käytä invapaikkaa VAAN ei käytä pyörätuolia, mutta on silti myönnetty invakortti syystä x. kun sen kortin voi myös myöntää kehitysvammaiselle, joka kävelee normaalisti omin jaloin. ( siihen kortin myöntämiseen on niin monia syitä joita en edes tiedä)

   Lainaa

  56. Tulos: +7 (33 ääntä)
   Mikä mua tässä ärsytti oli vittuilu tekoripsistä kun näkee teinityttöjä mopoauton kanssa? Aina valitetaan stereotypioista ja kuitenkin nuoria arvostellaan näin

   Lainaa

  57. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Mopoauto ei oo erisnimi.

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (27 ääntä)
   Yo: Mikä mua tässä ärsytti oli vittuilu tekoripsistä kun näkee teinityttöjä mopoauton kanssa? Aina valitetaan stereotypioista ja kuitenkin nuoria arvostellaan näin
   ! Jep, ja koko aloitusviesti: 'pari nuorta blondia likkaa' -- aivan kuin millään näistä ominaisuuksista oisi jotain väliä rikkeen kannalta, ei niistä ainakaan voi päätellä et ei oo invalupaan oikeuttavaa vammaa. Mut hei, ne on jotain blondeja teinejä, eihän ne voi kuin olla itsekeskeisiä bimboja!

   Lainaa

  59. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Dee: Nojoo. Ärsyttää kyllä ihmiset, jotka olettaa että kerran “tyyppi käveli omin jaloin kauppaan” se tarkoittaa, ettei hänellä voi olla mitään invapaikkaan oikeuttavaa vammaa tai sairautta. Tässä tilanteessa toki sattui osumaan oikeaan, mutta Vilmalla olisi ihan hyvin voinut olla joku päälle päin huomaamaton vamma.
   Toki ikkunalla pitää näkyä lupa jos vamma on niin vaikea että virkavalta sellaisen on myöntänyt.

   Lainaa

  60. Pikainen kauppareissu 14.3.2015 18:22
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Kaikille teille joiden mielestä on tiukkapipoista nipottaa invapaikkojen väärinkäytöstä: se ei ole mielipidekysymys, omatunnonkysmys tai fiilispohjalla tehtävä päätös olla parkkeeraamatta invaparkkiin jos lupaa ei ole. Se on liikennesääntöjen noudattamista. Enkä ainakaan vielä ole törmännyt liikennemerkkeihin/tiemerkintöihin, joiden noudattaminen olisi vapaaehtoista. Ja todella ärsyttävät ihmiset jotka käyttävät invapaikkaa "ihan vain hetkisen". Kun jo siihen pyörätuolin autosta purkamiseen menee n. 10-15 min (kuinka monessa minuutissa sinä nouset autosta?), niin ei todellakaan huvita vielä lisäksi odottaa 1-10 min että se invaparkki siitä "ihan heti" vapautuu. Meillä invoillakin on muutakin elämää kuin kaupassa käynti.

   Lainaa

  61. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Jos nään mopoauton invapaikalla, ja tiedän tasan tarkkaa ettei autossa ole ollut ketään invalidia, niin työnnän sen katolleen.

   Lainaa

  62. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Otan osaa: On sinulla aivan mahtava puoliso… ja ihan marttyyrinä jättää paikan käyttämättä. Vitut, sanon minä. Taitaa olla niin, ettei invaliditeetti riitä lupaan. Parempi vain myöntää tosiasiat!
   Missä vaiheessa sanottiin, että puoliso jättäisi paikan käyttämättä? Pointti oli, että hän käyttää invapaikkoja koska niitä tarvitsee, mutta ulospäin näyttää terveeltä. Invapaikkakäyttäjä ei aina ole neliraajahalvaantunut.

   Lainaa

  63. Tulos: -17 (21 ääntä)
   1 ääni lisää sille, että virhe oli tuossa mauto-sanassa. Loppuosa mokasta oli vähän väkisin tikistettyä. Aivan klassisia invapaikalle pysäköimisperusteita. Tarinan juoni meni siis seuraavasti: 1) Oikeassa elämässä tapahtuu jotakin 2) Tapahtumasta otetaan kuva 3) Kuvaa esitellään naamakirjassa 4) Kuvan alle ilmestyy samaa suttua mitä aina vastaaviin kuviin ilmestyy 5) Simsalapim, kuva+suttu muuttuu mokaksi, jonka voi paketoida ja lähettää huumorina eteenpäin.

   Lainaa

  64. Tulos: +1 (1 ääni)
   Torbjörn: Ei mutta tuohan on Riihimäeltä. Ihmekään, että meno on tuollaista.
   Olin kyllä kattovinani että olisi forssan prisma. Forssalaista menoakin :D

   Lainaa

  65. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Auto ei ole invapaikalla koska kylttiä molemmin puolin on 4 paikkaa. mopoauton ja kyltin välissä on kaksi paikkaa.

   Lainaa

  66. Huono näkö 17.3.2015 18:26
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   jorma: Auto ei ole invapaikalla koska kylttiä molemmin puolin on 4 paikkaa. mopoauton ja kyltin välissä on kaksi paikkaa.
   Mistä tiedät kuinka monta invapaikkaa kyltin alahuomautus määrää invapaikaksi? Minä ainakaan en näe sitä.

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Ihan tiedoksi sitten, että invapaikalle voi parkkeerata muutkin kuin pyörätuolissa olevat ihmiset, on myös vammoja jotka ei tuolla matkalla näy välttämättä mihinkään, samaten vammaisen lapsen kyydissä oleminen oikeuttaa käyttämään invapaikkaa. Eli ennenkuin avaudutte tuolla kellekkään, tarkistakaa ainakin ensin että onko siinä autossa se invaläpykkä tallessa vaikka autossa olleet henkilöt kävelisikin autosta pois.

   Lainaa

  68. marjatta-täti 21.3.2015 0:09
   Tulos: -14 (16 ääntä)
   Kyllä paljon enemmän vituttaa tuo Miina, joka katsoo itsellään olevan toimivaltaa tuntemattomien ihmisten lain noudattamisen valvontaan.

   Lainaa

  69. Tulos: +16 (18 ääntä)
   hopsis: jotka ei tuolla matkalla näy välttämättä mihinkään, samaten vammaisen lapsen kyydissä oleminen oikeuttaa käyttämään invapaikkaa. Eli ennenkuin avaudutte tuolla kellekkään,
   Minua kyllä hirvittäisi olla vammaisen lapsen kyydissä.

   Lainaa

  70. oletkovajaa 24.6.2015 23:03
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   AnniLue: Kuva olisi voinut olla parempi; kommenteista vasta ymmärsi auton parkkeerauksen.
   Ootko kenties sokea, vajaa tai kenties et vielä omista ajo -tai mopokorttia?

   Lainaa

  71. Hahhahhahaa 10.7.2015 9:57
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Eikö ketään muuta naurattanut Kanta-Hämeen tilannetiimi :'DDDD Mikä ryhmä!

   Lainaa

  72. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Vilmaa ei kiinnosta liikennesäännöt

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sakko, kuva, mauto, mopoauto, invapaikka, parkkipaikka, parkkiruutu, parkkeerata, parkkeeraus, poliisit, pysäköinti, pysäköidä