Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 62

Taiteilija jää nolosti valheesta kiinni.
Kuvakooste, osa 62

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +320 (332 ääntä)
   Tabuja vaan nenään nii kyl se siitä :D

   Lainaa

  2. Seppo räty 19.3.2015 1:30
   Tulos: -144 (346 ääntä)
   Kuka toi vosu kuvassa on?

   Lainaa

  3. Tulos: +366 (394 ääntä)
   Seppo räty: Kuka toi vosu kuvassa on?
   Angelina Jolie.

   Lainaa

  4. Tulos: +285 (325 ääntä)
   Hyvin tunnisti Angelinan jo suoraan maalauksesta.

   Lainaa

  5. Tulos: -41 (117 ääntä)
   En tiiä naurattiko toi ensimmäinen se takia etä kelo on yö vai siks että se muistutti mua siitä miten omat tiskit tuolla homehtuu.... Hauskaa oli enivei

   Lainaa

  6. Tulos: +207 (227 ääntä)
   Ei vältämättä auta hengitykseen jos vetää tabletin nenään.

   Lainaa

  7. Tulos: +370 (404 ääntä)
   Bansku: En tiiä naurattiko toi ensimmäinen se takia etä kelo on yö vai siks että se muistutti mua siitä miten omat tiskit tuolla homehtuu…. Hauskaa oli enivei
   Ei, kyllä kelo on pystyyn kuollut kuivunut puu.

   Lainaa

  8. Tulos: +520 (530 ääntä)
   Siinä meni taiteilijan kohtalaisen viekas vonkausyritys kiville. Voi voi.

   Lainaa

  9. Tulos: -113 (169 ääntä)
   Luulin että Jasmin esiintyi siinä kuvassa, jonka laittoi kommenttiketjuun. jebukebu: Mikä vonkausyritys missä?

   Lainaa

  10. Tulos: +37 (79 ääntä)
   Eikun ei mitään, tajusin :D

   Lainaa

  11. Tulos: +272 (280 ääntä)
   Joni: Luulin että Jasmin esiintyi siinä kuvassa, jonka laittoi kommenttiketjuun. jebukebu: Mikä vonkausyritys missä?
   Kohtuullisen läpinäkyvää lähentely-yritystä herra taiteilijalta sepittää satunnaiselle Facebook-tuttavalle siitä että on fantasioidensa pohjalta maalannut kyseisen henkilön kuvan koskaan häntä tapaamatta, vaikka todellisuudessa on ainoastaan maalannut Angelina Jolien varhaisen mallikuvan.

   Lainaa

  12. Tulos: +113 (121 ääntä)
   Niin paskanen kämppä, ettei kärpänenkään kestänyt?

   Lainaa

  13. Tulos: +273 (277 ääntä)
   Olis hauska tietää, että näyttääkö toi Sini sitten yhtään samalta. Kun ei itse tajunnut tuota vilunkipeliä..

   Lainaa

  14. Tulos: +153 (163 ääntä)
   Toi taideteos on vähän niinkun horoskoopit; kaikki kokee että ne kuvastaa just sua, ja näkee itsensä niissä.

   Lainaa

  15. thaimaamake 19.3.2015 10:17
   Tulos: +68 (148 ääntä)
   Eiköhän ole niin päin että Sini näki tuon "taideteoksen" netissä, ja piti sitä itsensä näköisenä joten päätti huomiohuorata keksimällä tuollaisen tarinan. Miten ranskalainen taiteilija ja normaali suomalainen lissu muka "tapaavat toisensa" facebookissa?

   Lainaa

  16. yli opisto hörho 19.3.2015 11:10
   Tulos: +128 (140 ääntä)
   Ja siinä on "tuntematon Pariisilaistaiteilija" myynyt kyseisen "fantasiapohjaisen" maalauksen "mallilleen" viidellä sadalla eurolla.

   Lainaa

  17. Aa siantuntija 19.3.2015 11:44
   Tulos: -51 (79 ääntä)
   Mitään ihmeellistä loppupelissä ole tossa Hannelen jutussa. Apteekissa vain käynyt pikku moka, kun ovat kirjoittaneet tarraan tabletti vaikka sumute on kyseessä.

   Lainaa

  18. Tulos: +88 (110 ääntä)
   thaimaamake: Eiköhän ole niin päin että Sini näki tuon “taideteoksen” netissä, ja piti sitä itsensä näköisenä joten päätti huomiohuorata keksimällä tuollaisen tarinan. Miten ranskalainen taiteilija ja normaali suomalainen lissu muka “tapaavat toisensa” facebookissa?
   Mistä päättelet Sinin olevan "normaali suomalainen lissu" (mitä se nyt teille nykynuorille enää tarkoittaakaan)? Tyttö on voinut olla vaikka vaihdossa Pariisissa ja tulla kaveriehdotuksiin yhteisten kavereiden tai yhteisten tykkäysten kautta. Ranskalainen taiteilijanuori (taiteilija ei tarkoita menestynyttä!) näkee Tomb Raideria muistuttavan naisen profiilikuvan ja päättää ottaa yhteyttä.

   Lainaa

  19. Tulos: -29 (63 ääntä)
   Eikös tuo perjaatteessa ole plaginointia kopioida kuva noin suorilla? Mutta mullekkin on kerran käynyt vähän samantyyppinen tapaus, kun kaveri oli löytänyt deviantartista maalauksen joka näytti ihan mun jenkkiläiseltä kaverilta. Hiukset oli tietty erilaiset, mutta kasvot oli kuin kaksi marjaa. Oltiin kaikki erittäin hämmentyneenä asiasta ja tämä kaveri ketä kuva muistutti oli vielä enemmän hämmentynyt kuin me. Harmittaa vain, etten koskaan ole onnistunut löytämään kuvan artistia sieltä. Oisi ollut kiva kertoa tästä hauskasta sattumasta taiteilijalle itselleen. Kyllä niitä sattuu muttei tässä tapauksessa.

   Lainaa

  20. wsofm,djoqw 19.3.2015 17:44
   Tulos: +74 (86 ääntä)
   Mila: Eikös tuo perjaatteessa ole plaginointia kopioida kuva noin suorilla? Mutta mullekkin on kerran käynyt vähän samantyyppinen tapaus, kun kaveri oli löytänyt deviantartista maalauksen joka näytti ihan mun jenkkiläiseltä kaverilta. Hiukset oli tietty erilaiset, mutta kasvot oli kuin kaksi marjaa. Oltiin kaikki erittäin hämmentyneenä asiasta ja tämä kaveri ketä kuva muistutti oli vielä enemmän hämmentynyt kuin me. Harmittaa vain, etten koskaan ole onnistunut löytämään kuvan artistia sieltä. Oisi ollut kiva kertoa tästä hauskasta sattumasta taiteilijalle itselleen. Kyllä niitä sattuu muttei tässä tapauksessa.
   Ai ai oli pakko sulkea silmät kun tätä luin! "Perjaatteessa". "Plaginointia". Aijaijai.

   Lainaa

  21. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Mila: Eikös tuo perjaatteessa ole plaginointia kopioida kuva noin suorilla? Mutta mullekkin on kerran käynyt vähän samantyyppinen tapaus, kun kaveri oli löytänyt deviantartista maalauksen joka näytti ihan mun jenkkiläiseltä kaverilta. Hiukset oli tietty erilaiset, mutta kasvot oli kuin kaksi marjaa. Oltiin kaikki erittäin hämmentyneenä asiasta ja tämä kaveri ketä kuva muistutti oli vielä enemmän hämmentynyt kuin me. Harmittaa vain, etten koskaan ole onnistunut löytämään kuvan artistia sieltä. Oisi ollut kiva kertoa tästä hauskasta sattumasta taiteilijalle itselleen. Kyllä niitä sattuu muttei tässä tapauksessa.
   ei, googlaa hyvä poika posteomodernismi :)

   Lainaa

  22. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Mila: Eikös tuo perjaatteessa ole plaginointia kopioida kuva noin suorilla? Mutta mullekkin on kerran käynyt vähän samantyyppinen tapaus, kun kaveri oli löytänyt deviantartista maalauksen joka näytti ihan mun jenkkiläiseltä kaverilta. Hiukset oli tietty erilaiset, mutta kasvot oli kuin kaksi marjaa. Oltiin kaikki erittäin hämmentyneenä asiasta ja tämä kaveri ketä kuva muistutti oli vielä enemmän hämmentynyt kuin me. Harmittaa vain, etten koskaan ole onnistunut löytämään kuvan artistia sieltä. Oisi ollut kiva kertoa tästä hauskasta sattumasta taiteilijalle itselleen. Kyllä niitä sattuu muttei tässä tapauksessa.
   Ei. Teoskynnys ylittyy. Sitä paitsi kaikki realistista esittävää taidetta tekevät piirtävät jostakin mallista, eivät "omista fantasioistaan"

   Lainaa

  23. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Rahien: [...] kaikki realistista esittävää taidetta tekevät piirtävät jostakin mallista, eivät “omista fantasioistaan”
   Melko vahva yleistys. On niin mallistapiirtäjiä kuin ihan hatustavetäjiäkin, ja kaikkea siltä väliltä. Ja Dali.

   Lainaa

  24. Tulos: -10 (50 ääntä)
   Hienoja kommentteja. Kyseessä siis väärinkäsitys ja kummallinen sattuma joka oikeni välittömästi. Kommenttiketju jatkuisi vielä, mutta se pilaisi jutun lulz arvon. Olen 27-vuotias lissu ja puoliksi ranskalainen. Olen ollut tekemisissä pariisilaisten katutaiteilijoiden kanssa koska isäni kuuluu heihin. Lisäksi en edes tiedä onko taiteilija nainen vai mies. Kyseessä oli hänen oma promootio lähipiirin kavereille. Kyllä se kuva enemmän Angielta näyttää kuin minulta, mutta saipahan tämä lissu hetken haaveilla <3 #medialukutaito

   Lainaa

  25. Tulos: -13 (33 ääntä)
   Hei olen 27-vuotias lissu, puoliksi ranskalainen ja kytköksissä pariisilaisiin katutaiteilijoihin koska isäni on piireissä hyvin aktiivinen. Kyseessä lähipiiripromootion yhteydessä tapahtunut sattuma ja väärinkäsitys joka selvisi. Ketjuhan jatkuisi tuosta, mutta annan teidän pitää lulzit. Sai lissu hetken haaveilla <3

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (52 ääntä)
   Helkkarin hyvin toimii tämä kommentointi. Olkaa hyvä. Selitys on yksinkertainen. Olette kaikki tulleet hulluiksi ja näette siksi kahtena.

   Lainaa

  27. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Miau: Angelina Jolie.
   Jassoo

   Lainaa

  28. Tulos: 0 (2 ääntä)
   On Muuten helvetin hieno taulu tuo

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, lääke, tabletti, nenä, Angelina Jolie, maalaus, taide, taideteos, kärpänen, tiskiharja, tiskata, tiskit