Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 14

Amatööri kuulee totuuden tatuointinsa laadusta eikä kestä kritiikkiä.
Ikuisesti iholla, osa 14

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +385 (449 ääntä)
   Samaa mieltä Anssin kanssa :D

   Lainaa

  2. Tulos: +764 (778 ääntä)
   Kyllähän tuo on selvää säästöä kun ite ostaa 500€:n vehkeet, on sen verta hieno kuva kummiskin! Sais vähintään tonnin pulittaa tuollasesta liikkeessä.

   Lainaa

  3. Tulos: +1549 (1557 ääntä)
   Ostin kerran kirveen ja kokeilumielessä löin sillä itseäni jalkaan. Suutuin kavereille kun ne kysyivät että oliko tässä nyt mitään järkeä, kirveen heitin järveen. Nyt ei ole kirvestä, jalkaa eikä kavereita.

   Lainaa

  4. Tulos: +537 (547 ääntä)
   Ei kai tuo tosissaan aloittanut harjoittelua omalle iholle?? Nuo tatuointilaitteet pitäisi melkein laittaa luvanvaraisiksi, pitäisi jokin hakemus täyttää ennen kuin niitä saa haltuunsa, ostaja tekisi selväksi että tietää mitä noilla tehdään ja mitä ei :D

   Lainaa

  5. huoh elina 19.3.2015 1:15
   Tulos: +947 (959 ääntä)
   Juonipaljastus: tämä tapahtui noin vuosi sitten. Elina ei heittänyt laitteita mäkeen ja tekee nyt tatuointeja muille. Laatu ei ole parantunut.

   Lainaa

  6. Että sellasta 19.3.2015 1:25
   Tulos: +214 (222 ääntä)
   Sääliks käy nämäki höntit. Sama kun leimaisivat itselleen otsaan että "tyhmä". Onnea vaan sitten elämässä...

   Lainaa

  7. Tulos: -174 (228 ääntä)
   Aika harvoin näkee kommenttiketjua, jossa on useampi kommentti eikä yhtään miinusääntä!

   Lainaa

  8. Tulos: +129 (139 ääntä)
   Ihan hyvä kikka Eetulla välttyä itse kertomasta Elinalle, kuinka paska tatuoija tämä on ;D

   Lainaa

  9. Tulos: +116 (142 ääntä)
   Elämän koulu jälleen vahvasti edustettuna. Vaikka olisi kuinka taitava piirtämään tai tekemään grafiikkaa, niin tatuointi on ihan erilaista hommaa. Siihen on pakko harjoitella.

   Lainaa

  10. Tulos: +70 (88 ääntä)
   Miau: Aika harvoin näkee kommenttiketjua, jossa on useampi kommentti eikä yhtään miinusääntä!
   Älä huoli! Tästä tulee ensimmäinen =D

   Lainaa

  11. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Ei näin.

   Lainaa

  12. Tulos: +213 (215 ääntä)
   Kas, siinähän on ihan selvästi kaksi punaista marakassia! Ja jotain vihreetä söhryä.

   Lainaa

  13. Tulos: +42 (58 ääntä)
   Tatuoiminen ei ole helppoa, mutta kukaan hyvä artisti ei kehitykkään hyväksi jos ei ensin harjoittele.

   Lainaa

  14. Tulos: +153 (157 ääntä)
   huoh elina: Juonipaljastus: tämä tapahtui noin vuosi sitten. Elina ei heittänyt laitteita mäkeen ja tekee nyt tatuointeja muille. Laatu ei ole parantunut.
   Toivottavasti sitten Feissarimokiin tulee lisää näitä Elinan taidonnäytteitä. Ylipäätään voisi tulla taas kokoelmia näistä surkeista tatuoinneista. "Vähän kesken vielä, kuva vääristää värejä, valaistus, tee ite parempi!"

   Lainaa

  15. Tulos: +182 (184 ääntä)
   Elina, älä huoli, kamera vääristää, valaistus vääristää, just tehtynä vääristää.. Not.

   Lainaa

  16. Tulos: +129 (129 ääntä)
   Elina on selvästi reaktiostaan päätellen hyvin kypsä ihminen.

   Lainaa

  17. huoh myös 19.3.2015 8:21
   Tulos: +88 (94 ääntä)
   huoh elina: Juonipaljastus: tämä tapahtui noin vuosi sitten. Elina ei heittänyt laitteita mäkeen ja tekee nyt tatuointeja muille. Laatu ei ole parantunut.
   Anna kun arvaan... teknisen osaamisen lisäksi myös hygieniaosaamisessa (ja siihen käytettävissä välineissä) on isoja puutteita?

   Lainaa

  18. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Kuvitteleeko tämmöiset ihmiset tosissaan tekevänsä samanlaatuista jälkeä heti aloitettuaan kuin vuosia alalla olleet ammattilaiset? Ettei tarvitse harjoitella päivääkään? No mutta ei, kyllä minustakin tuli Picasso heti kun sain kynän käteen. Näinhän se menee. No, näiden mulle-kaikki-heti-nyt -tyyppien ansioluettelot tulevat olemaan melkoisen lyhyitä, kun huomaavat ettei kaikki onnistukaan täydellisesti heti ekalla yrityksellä. Ja ei, minkäänlaista negatiivista kritiikkiä ei oteta vastaan, heitetään heti itkupotkuraivarit.

   Lainaa

  19. Tulos: +63 (65 ääntä)
   "kertoo elämästä" juuh... :D

   Lainaa

  20. SpedePasanen 19.3.2015 9:14
   Tulos: +84 (86 ääntä)
   Komeet marakassit

   Lainaa

  21. Tulos: +125 (127 ääntä)
   Tuo on ihan perus. "Tää on vielä kesken". Paskat tatuoinnit on AINA vielä kesken. Ja jostain syystä ne ei koskaan valmistu.

   Lainaa

  22. Tulos: +40 (54 ääntä)
   Katoin eka vastaheränneillä silmilläni et kuvassa oli kikkeli ja siihen väännetty kirsikka. Olis ollu paljon hauskempi :D

   Lainaa

  23. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Tuossa jokunen vuosi sitten eräs naispuolinen ystäväni voitti lahjakortin eräästä tatuointistudion facebook-kilpailusta.Hieman hämärää tuossa kilpailussa oli se,että voittaja,eli em.naikkonen ei saanut valita nalkalleen tulevaa"teosta"laisinkaan,vaan tämä katujen Picasso oli senkin jo päättänyt.Satuin sitten ko.tatskastudion facen sivuilta bongaamaan voittajan jo nahkaan ajellun"palkinnon",johon ehkä jopa hieman sarkastisesti kävin kommentoimassa teoksen "kauneutta",jonka jälkeen loppui siihen arvonnat ja tämän poisti tämä ammattihemmo myös facen svunsa.

   Lainaa

  24. Tulos: +74 (76 ääntä)
   tege: Elämän koulu jälleen vahvasti edustettuna. Vaikka olisi kuinka taitava piirtämään tai tekemään grafiikkaa, niin tatuointi on ihan erilaista hommaa. Siihen on pakko harjoitella.
   Sepä se. Muutenkin ihmetyttää miten nämä taiturit kuvittelevat osaavansa tatuoida, jos ei osaa edes piirtää. Minkä huomaa hyvin noista ''kirsikoista''.

   Lainaa

  25. murrehirmu 19.3.2015 9:37
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Marakassit tuli itsellekin ensimmäisenä mieleen! Ei noita kyllä kirsikoiksi saa, ei niin millään...
   muumi: Kas, siinähän on ihan selvästi kaksi punaista marakassia! Ja jotain vihreetä söhryä.

   Lainaa

  26. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Mölli: Tuossa jokunen vuosi sitten eräs naispuolinen ystäväni voitti lahjakortin eräästä tatuointistudion facebook-kilpailusta.Hieman hämärää tuossa kilpailussa oli se,että voittaja,eli em.naikkonen ei saanut valita nalkalleen tulevaa”teosta”laisinkaan,vaan tämä katujen Picasso oli senkin jo päättänyt.Satuin sitten ko.tatskastudion facen sivuilta bongaamaan voittajan jo nahkaan ajellun”palkinnon”,johon ehkä jopa hieman sarkastisesti kävin kommentoimassa teoksen “kauneutta”,jonka jälkeen loppui siihen arvonnat ja tämän poisti tämä ammattihemmo myös facen svunsa.
   Tässä luinkin joskus jostain. Oliko niin, että tää kilpailun järjestäjä olia halunnut tatuoida jonku Rihannan kuvan? :D Vai onkohan eri keissi..

   Lainaa

  27. Tulos: +10 (26 ääntä)
   Se olikin SORMI eikä...!

   Lainaa

  28. Tulos: +80 (82 ääntä)
   Huvittavia nämä ihmiset jotka alkavat vinkumaan "No kun kerran ootte ite parempia!!! --" tai jos huomauttaa (yleisestä) kirjoitusvirheestä "No en mä mitää kirja kieltä jaksa puhua!!!". "NIIMPÄ!!"

   Lainaa

  29. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Elina vaan liittyy sambaorkesteriin soittamaan marakasseja, ja hehkuttaa kaikille tatuoinnin ihmettelijöille olevansa marakassimuusikko.

   Lainaa

  30. Kognitiotieteilijä 19.3.2015 10:34
   Tulos: +40 (54 ääntä)
   Eräs tyhmyyden ilmenemismuodoista on se, jos henkilön on huomattavan hankalaa ottaa vastaan kritiikkiä teoistaan, mielipiteistään tms. ilman, että tämä ottaa ne suoraan henkilökohtaisena loukkauksena itseään kohtaan. Ihan tuli mieleen vain.

   Lainaa

  31. kärpäshärkäset 19.3.2015 10:34
   Tulos: +121 (123 ääntä)
   TAPPAKAA MUT VAIKKA SAMALLA On kyllä tällä neidillä draaman lahjat hallussa kun meinaa muitten mielipiteisiin kuolla...

   Lainaa

  32. yli opisto hörho 19.3.2015 11:07
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Voisin melkein vaikka kehottaa ihmisiä opettelemaan piirtämään ensin, ennen kuin alkavat väkertelemään tatuointeja. Koska jos henkilö ei osaa piirtää, niin ei se tatuointien tekeminen sen helpompaa ole. Ei voi mitenkään kuvitella että kun ostaa tatuointikamat niin saman tien tulee täydellistä jälkeä eikä tarvitse harjoitella yhtään. Vanha sananlasku "harjoitus tekee mestarin" toimii tässäkin yhteydessä.

   Lainaa

  33. Tulos: +53 (83 ääntä)
   Kognitiotieteilijä: Eräs tyhmyyden ilmenemismuodoista on se, jos henkilön on huomattavan hankalaa ottaa vastaan kritiikkiä teoistaan, mielipiteistään tms. ilman, että tämä ottaa ne suoraan henkilökohtaisena loukkauksena itseään kohtaan. Ihan tuli mieleen vain.
   Tässä tapauksessa kyllä paistaa elämäm koulu ja draamakuningattaren elkeet läpi mut pakko sanoo tohon et itessään henkilökohtasesti ottaminen ei kerro välttämättä tyhmyydestä. Itelläni aina jos teen pienenkin virheen tai kuulen kritiikkiä, vaikka TIEDÄN et se on mun omaks parhaaks, otan sen hirveen henkilökohtasesti ja vellon angstissa et oon epäonnistunu ihmisenä ja vihaan sitä yli kaiken. Paska itsetunto ei oo tyhmyyttä.

   Lainaa

  34. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Kirsikat?! Ekana tuli mieleen joku solukalvoreseptori. Ehkä Elinasta tulee biokemisti?

   Lainaa

  35. Tulos: +58 (62 ääntä)
   Galaki: Samaa mieltä Anssin kanssa
   Täytyy sanoa, että aika erikoisa palleja ootte nähny jos nuo teijän mielestä semmosilta näyttää..

   Lainaa

  36. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Miksi v******a kirsikka?

   Lainaa

  37. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Valitettavasti tiedän tapauksen. Piirtotaitoa ei ole. Muillekkin tosiaan tatuointeja tekee. Ensimmäisistä vain lähti ennenaikojaan värit. Ja Elina reagoi kaikkeen samanlaisella räyhäämisellä ja draamalla. Kirsikoitakaan ei enää näy lähes ollenkaan, pukkasi värit ulos.

   Lainaa

  38. Tulos: +83 (85 ääntä)
   En kyllä tajua, miksi nämä oman elämänkoulunsa tarkkisluokkalaiset käyttävät kaameiden tatuointiensa argumenttina sitä, että ihan ite tehty ja tee itte paremmin. Kun pointtina nimen omaan on, että nää on niitä juttuja, joita ei kannata itse lähteä sotkemaan, vaan antaa ammatilaisen hoitaa. Seuraavaks varmaan tyypit tekee omaan persukseensa rasvaimuja, ja sitten kun toisessa pakarassa on kauhee kuoppa ja näky on entistä kauheempi, niin kukaan ei saa sanoa siitä mitään negatiivista, koska vittu ite tein. Tehkää seuraavaksi hei jotain kauneuskirurgiaa itse vaikka lisääntymiselimillenne, niin ainakin jäis ainaki geenit siirtymättä eteenpäin.

   Lainaa

  39. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Tulee eräs miespuolinen sukulainen mieleen. Teki tatuointeja harrastuksena ja sitten pääsi jopa tatuointiliikkeeseen töihin. Tyyppi oli vaan melkoinen diiva, että heti kun tuli kritiikkiä tatuoinnin laadusta niin lopetti ne hommat.

   Lainaa

  40. Tulos: -13 (31 ääntä)
   HeikV: Ostin kerran kirveen ja kokeilumielessä löin sillä itseäni jalkaan. Suutuin kavereille kun ne kysyivät että oliko tässä nyt mitään järkeä, kirveen heitin järveen. Nyt ei ole kirvestä, jalkaa eikä kavereita.
   ja perheen tietysti ajoit yöllä ulos hankeen helmikuun pakkasilla, jota seurasi sinipukuisten visiitti sekä kyyti miekkataksilla valtionhotelliin huilaamaan, ja vasta sitten heitit sen kirveen järveen?

   Lainaa

  41. Tulos: -28 (42 ääntä)
   oon nähny huonompaa jälkeä eka tatuoinniksi. ei siinä, ei sitä pidäkkään olla huippu ku alottelee, mutta kannattaa sitä ehkä pikkasen testata johonki muuhun, kuin omiin rystysiin. harmittaa nyt Elinan puolesta että jos loppu mielenkiinto hienoon taiteen lajiin tämmösen FB-palutteen takia.

   Lainaa

  42. Tulos: +46 (50 ääntä)
   "Vähä kyll kesken viell" = amatöörin vakiokommentti aina kun jälki on sellaista kissan oksennusta ettei siitä tule koskaan mitään tolkullista, muuten kuin hakkaamalla irti ruhosta se uloke missä se oksennus nyt milloinkin sattuu olemaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +17 (19 ääntä)
   E: Kuvitteleeko tämmöiset ihmiset tosissaan tekevänsä samanlaatuista jälkeä heti aloitettuaan kuin vuosia alalla olleet ammattilaiset? Ettei tarvitse harjoitella päivääkään? No mutta ei, kyllä minustakin tuli Picasso heti kun sain kynän käteen. Näinhän se menee. No, näiden mulle-kaikki-heti-nyt -tyyppien ansioluettelot tulevat olemaan melkoisen lyhyitä, kun huomaavat ettei kaikki onnistukaan täydellisesti heti ekalla yrityksellä. Ja ei, minkäänlaista negatiivista kritiikkiä ei oteta vastaan, heitetään heti itkupotkuraivarit.
   Ei kuvittele, siks ne ei osta itselleen laitteita, taiteile luonnostelematonta kuvaa iholleen ja postaa sitä faceen.

   Lainaa

  44. lörs lärserö 19.3.2015 17:39
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Tässä on saman tyttösen tatuointeja n. vuoden takaa :D http://files.1337upload.net/eebn-86539f.png

   Lainaa

  45. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Oikeasti jos on varaa noin kalliisiin tatuointitarvikkeisiin niin ei luulis niitten harjotusnahkojen ostaminen kauheesti vaivaavan? :c Muutenkin jos sen tatuoinnin haluaa niin kannattais mennä ammattilaiselle, niiden "Yrjö-Ursula 4v" töherrysten poistaminen ihosta maksaa ja sattuu enemmän...

   Lainaa

  46. Tulos: +42 (42 ääntä)
   "Tappakaa minut vaikka samalla." mitäpä suotta draamaqueeniks heittäytymään.

   Lainaa

  47. Tulos: +32 (34 ääntä)
   HeikV: Ostin kerran kirveen ja kokeilumielessä löin sillä itseäni jalkaan. Suutuin kavereille kun ne kysyivät että oliko tässä nyt mitään järkeä, kirveen heitin järveen. Nyt ei ole kirvestä, jalkaa eikä kavereita.
   Liikuttava tarina. Koska tulee leffaversiona?

   Lainaa

  48. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Elina on päättänyt ottaa uusista vehkeistä kuvan sormeensa.

   Lainaa

  49. Tulos: +49 (49 ääntä)
   lörs lärserö: Tässä on saman tyttösen tatuointeja n. vuoden takaa http://files.1337upload.net/eebn-86539f.png
   Mitä tossa ristissä oikein tapahtuu? Onko ne suklaapisarakeksejä?

   Lainaa

  50. Tulos: +17 (21 ääntä)
   lörs lärserö: Tässä on saman tyttösen tatuointeja n. vuoden takaa http://files.1337upload.net/eebn-86539f.png
   En oo ikinä nähny nuin paskoja tatuointeja. Miten voi ollakin joku nuin huono!!

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (5 ääntä)
   HeikV: Ostin kerran kirveen ja kokeilumielessä löin sillä itseäni jalkaan. Suutuin kavereille kun ne kysyivät että oliko tässä nyt mitään järkeä, kirveen heitin järveen. Nyt ei ole kirvestä, jalkaa eikä kavereita.
   Noinniinku tarinan opetus.

   Lainaa

  52. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Onpa massiivinen ja miehekäs käsi. Olevinaan naisen käsi (uskoako vai eikö?), vaikka näyttää joltain 50v raksa-Jorman kädeltä.

   Lainaa

  53. Tulos: +22 (24 ääntä)
   HeikV: Ostin kerran kirveen ja kokeilumielessä löin sillä itseäni jalkaan. Suutuin kavereille kun ne kysyivät että oliko tässä nyt mitään järkeä, kirveen heitin järveen. Nyt ei ole kirvestä, jalkaa eikä kavereita.
   En tiiä miks, mut tän kommentin kohdalla tuli ihan totaalihajoaminen.

   Lainaa

  54. Tulos: +22 (24 ääntä)
   "Tein itte ja säästin" Säästit aivojas?

   Lainaa

  55. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Tarzannn: Valitettavasti tiedän tapauksen. Piirtotaitoa ei ole. Muillekkin tosiaan tatuointeja tekee. Ensimmäisistä vain lähti ennenaikojaan värit. Ja Elina reagoi kaikkeen samanlaisella räyhäämisellä ja draamalla. Kirsikoitakaan ei enää näy lähes ollenkaan, pukkasi värit ulos.
   Onneksi.

   Lainaa

  56. Tulos: +11 (13 ääntä)
   minä luulin niitä marakasseiksi...

   Lainaa

  57. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Omaan silmään nuo "kirsikat" näytti ensimmäisenä kyllä huonosti tehdyiltä saksilta. :D

   Lainaa

  58. elä sie huoli 21.3.2015 0:29
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   tege: Elämän koulu jälleen vahvasti edustettuna. Vaikka olisi kuinka taitava piirtämään tai tekemään grafiikkaa, niin tatuointi on ihan erilaista hommaa. Siihen on pakko harjoitella.
   Tämä tyäri on vasta parikymppinen, elämän koulua ei oo ehtiny kertyä :D Ja ei tosiaan ole laatu parantunut, itsekin olen tämän todistanut. Ei osaa piirtää muutenkaan, saati tatuoida!

   Lainaa

  59. Tulos: +8 (10 ääntä)
   E: Kuvitteleeko tämmöiset ihmiset tosissaan tekevänsä samanlaatuista jälkeä heti aloitettuaan kuin vuosia alalla olleet ammattilaiset? Ettei tarvitse harjoitella päivääkään? No mutta ei, kyllä minustakin tuli Picasso heti kun sain kynän käteen. Näinhän se menee. No, näiden mulle-kaikki-heti-nyt -tyyppien ansioluettelot tulevat olemaan melkoisen lyhyitä, kun huomaavat ettei kaikki onnistukaan täydellisesti heti ekalla yrityksellä. Ja ei, minkäänlaista negatiivista kritiikkiä ei oteta vastaan, heitetään heti itkupotkuraivarit.
   Tämä on nykyään ihan yleinen ilmiö joka asiassa. Samoin asiantuntijuuden luuletaan olevan sama asian kuin "luin jutut netistä." Niinpä niin, miksi joku menisi enää johonkin turhanpäiväiseen kouluun tai oppisopimukseen, kun kaiken voi oppia netistä..joopa joo

   Lainaa

  60. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Kirsikat?No ei kyllä oo,tosin en kyl tiiä mitä toi töhry esittää mut ei kirsikoita.

   Lainaa

  61. Tulos: -6 (6 ääntä)
   texmex: Tässä tapauksessa kyllä paistaa elämäm koulu ja draamakuningattaren elkeet läpi mut pakko sanoo tohon et itessään henkilökohtasesti ottaminen ei kerro välttämättä tyhmyydestä. Itelläni aina jos teen pienenkin virheen tai kuulen kritiikkiä, vaikka TIEDÄN et se on mun omaks parhaaks, otan sen hirveen henkilökohtasesti ja vellon angstissa et oon epäonnistunu ihmisenä ja vihaan sitä yli kaiken. Paska itsetunto ei oo tyhmyyttä.
   Elämän kova koulu.....aaaargh

   Lainaa

  62. Tulos: -20 (26 ääntä)
   huoh elina: Juonipaljastus: tämä tapahtui noin vuosi sitten. Elina ei heittänyt laitteita mäkeen ja tekee nyt tatuointeja muille. Laatu ei ole parantunut.
   Kyllä laatu on parantunu noilta ajoilta ellu teki mulle tekstin selkään ja olen tyytyväinen ja tulen ottamaan lisääkin

   Lainaa

  63. Tulos: +15 (17 ääntä)
   kaksi miekkailevaa nuppineulaa

   Lainaa

  64. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Niko: Kyllä laatu on parantunu noilta ajoilta ellu teki mulle tekstin selkään ja olen tyytyväinen ja tulen ottamaan lisääkin
   Joo miullekin teki Kapre Diem tautoinnin ala selkään olen todella tyytyvänen.

   Lainaa

  65. Tulos: -21 (29 ääntä)
   Oonko ainoo jonka mielestä noi kirsikat on oikeestaan aika hienot? Tai no, ei mitenkään supermahtavat, mutta en mä myöskään mitään myötähäpeää noita katsellessa tunne.

   Lainaa

  66. Tulos: -4 (18 ääntä)
   sic: Joo miullekin teki Kapre Diem tautoinnin ala selkään olen todella tyytyvänen.
   Toivon todella ettei tuossa kirjoitus muodossa.....

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Se on aina huonoissa tatuoinneissa tuo "vähän keskeneräinen" tai "näyttää tässä kuvassa vähän huonolta" selitys, mutta koskaan ei tule uutta kuvaa kun on valmis tai saanut paremman kuvakulman otollisemmassa valossa

   Lainaa

  68. Tulos: +2 (6 ääntä)
   ensimmäistä kertaa repesin ääneen "ikuisesti iholla" kuvan nähdessäni yleensä pelkkä myötähäpeä mutta nyt oli jo niin koomiset "kirsikat" että huutohymyilin

   Lainaa

  69. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Ööö voi olla että mulla on näössä tai ymmärryksessä vikaa kun en ymmärtänyt mitä kyseinen tatuointi esittää, mut luulin tosissani että tatuointi esittää saksia... kunnes aloin miettimään miks saksien ympärillä olis vihreetä mätää..

   Lainaa

  70. Tulos: -14 (18 ääntä)
   jebukebu: Toivottavasti sitten Feissarimokiin tulee lisää näitä Elinan taidonnäytteitä. Ylipäätään voisi tulla taas kokoelmia näistä surkeista tatuoinneista. “Vähän kesken vielä, kuva vääristää värejä, valaistus, tee ite parempi!”
   elinahan on nykyisin ihan tatuointi koulussaja hyvää jälkeä saa aikaan

   Lainaa

  71. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Galaki: Samaa mieltä Anssin kanssa
   Tiedä sitten mitä ne "punasiltapallit" on...

   Lainaa

  72. höpöhöpö 20.7.2015 8:42
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Tane: elinahan on nykyisin ihan tatuointi koulussaja hyvää jälkeä saa aikaan
   Ei Ellu missään tatuointikoulussa ole.. Valitan

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tatuointi, tatuoinnit, kuva, kirsikka, sormi