Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suorasanainen Saila

Äiti tunkee nokkansa tyttärensä eroon. Ja hyvin omalaatuisella tavalla.
Suorasanainen Saila

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 85 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1332 (1664 ääntä)
   Ööööö, no jo on äiti... vaikka oiskin vaan läppää niin silti nolaa itsensä sekä tyttären.

   Lainaa

  2. Tulos: +1113 (1203 ääntä)
   Paha on jos paraskaveri menee exän perään.. mutta oma äiti..?

   Lainaa

  3. Tulos: +419 (751 ääntä)
   Jotenkin alko iljettämään tuo Saila...

   Lainaa

  4. Tulos: +778 (1072 ääntä)
   Just huippu. Jotkut ihmiset ne ei kato oo noiden pippeli/pimperoasioiden suhteen niin justiinsa. Toki tuo on noloa ainakin tyttärelle mutta ei välttämättä äitimuorille :D itsekin tunnen erään keski-ikäisen naisen jonka jutut on sellasta kuunneltavaa että vetää hiljaseks tai melkein kuoloo nauruun. Jotkut vetää niin roisia "huumoria" että sarkasmin raja häilyy ja kovaa kuten tässä mokassa. Mutta minä pidän niistä jotka ei pelkää tabuista puhua ja sanoo minkä sylki suuhun tuo :)

   Lainaa

  5. Tulos: +492 (620 ääntä)
   Aikas ronskia läppää juu omalle tyttärelle, mutta kuitenkin aikas hauskaa:D sellaisen vaikutelman saan, että heidän perheessä on kasvatettu pilke silmäkulmassa:)

   Lainaa

  6. Fitnessurho 23.1.2014 5:55
   Tulos: -66 (564 ääntä)
   Äidin jutut ovat oksettavia. Tekopyhät voivat ajatella äidin tilalla isän, jos eivät muuten ymmärrä sisäistetyssä miesvihassaan.

   Lainaa

  7. Tulos: -72 (320 ääntä)
   Hyi kristus mitä käytöstä äidiltä! Jos netissäkin joutuu tolleen häpeämään, niin en halua edes tietää, millainen hän on kasvotusten.

   Lainaa

  8. Tulos: +375 (399 ääntä)
   Ja joku vielä ihmettelee, että miks nuoret karkaa Feissistä uusiin paikkoihin, mihin vanhemmat ei oo vielä löytäny.. :D

   Lainaa

  9. Tulos: +107 (217 ääntä)
   ANALyysi: Just huippu. Jotkut ihmiset ne ei kato oo noiden pippeli/pimperoasioiden suhteen niin justiinsa. Toki tuo on noloa ainakin tyttärelle mutta ei välttämättä äitimuorille itsekin tunnen erään keski-ikäisen naisen jonka jutut on sellasta kuunneltavaa että vetää hiljaseks tai melkein kuoloo nauruun. Jotkut vetää niin roisia “huumoria” että sarkasmin raja häilyy ja kovaa kuten tässä mokassa. Mutta minä pidän niistä jotka ei pelkää tabuista puhua ja sanoo minkä sylki suuhun tuo
   Tänne tulee varmaan aika monta negatiivista kommenttia liittyen äidin mielenkiintoon ja puhetyyliin, mut faktahan on se, että mitä sitä nyt turhia ujostelemaan asiassa, Saila tykkää nuoremmasta ja vaikka ei tykkäiskään, niin ainakin se osaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä.. ;)

   Lainaa

  10. Tulos: -168 (346 ääntä)
   Kaksi sanaa: white trash. En ole nolompaa kuullut enkä nähnyt. Roskaväki jyrää...

   Lainaa

  11. Tulos: +102 (122 ääntä)
   Puumaa mä metsästän...

   Lainaa

  12. Tulos: +209 (243 ääntä)
   Jos Noora oikeasti häpeäisi äitiään, hän olisi ajat sitten poistanut tämän fb-kavereistaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +242 (294 ääntä)
   Minun äitini taas on ihan liiankin puhdas pulmunen. En ole koskaan nähnyt häntä humalassa, ei kiroile eikä isästä eroamisen jälkeen ole ainakaan näyttäytynyt toisen miehen kanssa. Olisin oikeastaan vaan riemuissani, jos äiti vähän repäisisi ja ottaisi elämän pikkuisen rennommin. Ihan sama olisiko kumppanina nuorempi, vanhempi, oman ikäisensä, suomalainen, ulkomaalainen, mies tai nainen... Sama pätee toki myös isääni. Kerran täällä vain ollaan. Ei se elämä saati sitten seksi nyt niin vakavaa ole. Ihmisiä ne vanhemmatkin vain ovat. Eri asia jos sitä seksiä harrastettaisiin lasten, varsinkin alaikäisten nähden mutta tuollainen harmiton vitsailu ei ole kenenkään kehitykselle tai psyykkeelle haitaksi.

   Lainaa

  14. Mahtisonni 23.1.2014 9:55
   Tulos: +19 (125 ääntä)
   Saila on upea nainen, se ottaa mitä haluaa :)

   Lainaa

  15. Tulos: +120 (196 ääntä)
   Tulee ihan oma äiti mieleen =D Just paras tuollainen vähän ronskimpi äiti! Tulevaisuuden/nykyisyyden kukkahattutädit täällä nyt vetää herneenpalkoa nenäänsä, mutta ei anneta sen häiritä! Jokainen tyylillään ja kaksmielisellä on kaksinverroin hauskempaa!

   Lainaa

  16. Tulos: +96 (172 ääntä)
   Mitä te nyt itkette. Tämähän oli hauska enkä näe tässä mitään noloa.

   Lainaa

  17. Tulos: +31 (79 ääntä)
   Hulvatonta :D

   Lainaa

  18. Tulos: +37 (69 ääntä)
   Mihinkäs puuma juovistaan pääsee!

   Lainaa

  19. Tulos: +14 (30 ääntä)
   :DDDDD Ei turhan häpeällistä.

   Lainaa

  20. Tulos: +25 (75 ääntä)
   Sailaan vois tutustua paremmin =)

   Lainaa

  21. Tulos: +96 (150 ääntä)
   Vähemmistöön jään, mutta samaa mieltä niiden kanssa jotka ovat kiitollisia ettei oma äiti käyttäydy noin. Kaveritkaan, ne kaikkein läheisimmätkään joiden kanssa seikkailut ja peniskoot puitiin kahdeksantoistakesäisinä makeaa viiniä juoden, eivät heitä läppää kun jonkun jutun loppu juuri on koittanut -se tulee sitten myöhemmin. Kasvatuksen ronskiudesta riippumatta aikuiselta naiselta pitäisi voida odottaa ainakin yhtä paljon hienotunteisuutta kuin teini-ikäiseltä tytöltä o.0

   Lainaa

  22. Tulos: -5 (177 ääntä)
   Fitnessurho: Äidin jutut ovat oksettavia. Tekopyhät voivat ajatella äidin tilalla isän, jos eivät muuten ymmärrä sisäistetyssä miesvihassaan.
   Jos menet huutamaan pomollesi "sut on erotettu!", mitään ei tapahdu. Jos sun pomosi huutaa sulle "sut on erotettu!", sinut erotetaan. Vanhemmalla naisella on harvemmin fyysistä, sosiaalista ja/tai psyykkistä yliotetta nuoremmasta (miehestä) kuin vanhemmalla miehellä on nuoremmasta (tytöstä).

   Lainaa

  23. Tulos: +11 (85 ääntä)
   Huippu tyyppi! Tommosia pitäis olla PALJON enemmän.

   Lainaa

  24. Tulos: +37 (109 ääntä)
   Fitnessurho: Äidin jutut ovat oksettavia. Tekopyhät voivat ajatella äidin tilalla isän, jos eivät muuten ymmärrä sisäistetyssä miesvihassaan.
   Komppaan. Huumoria saa olla mutta luulisi viisaaksi jättää alapääjutut ihan aikuisten välisiin keskusteluihin. Vaikkei nuorten ikä jutusta selviäkään, todella vaikea kuvitella että moni mielellään kuuntelisi/ajattelisi (edes vahingossa) vanhempiaan ja sukupuolielimiä samassa kontekstissa.

   Lainaa

  25. Tulos: +70 (130 ääntä)
   Oletan, että jutun kaikki osapuolet ovat täysi-ikäisiä, niin ihan hauskahan tämä oli. Ja miehet nyt tuppaavat harvemmin loukkaantumaan, jos "miehuutta" kehutaan. Seksuaalinen ahdistelu ja henkinen väkivalta ovat asia erikseen, mutta ei tästä jutusta nyt mulle ainakaan sellaista fiilistä herännyt. Mutta toki kaikkien kannattaa kuitenkin varoiksi pahoittaa mielensä Nooran eksän ja Teron puolesta, jos poikaparat eivät itse tajunneet pahoittaa mieltään!

   Lainaa

  26. Tulos: -69 (113 ääntä)
   Kunnon narsisti-äiti. Klassinen oppikirja-tapaus.

   Lainaa

  27. Tulos: +70 (128 ääntä)
   Neppiina: Jos menet huutamaan pomollesi “sut on erotettu!”, mitään ei tapahdu. Jos sun pomosi huutaa sulle “sut on erotettu!”, sinut erotetaan. Vanhemmalla naisella on harvemmin fyysistä, sosiaalista ja/tai psyykkistä yliotetta nuoremmasta (miehestä) kuin vanhemmalla miehellä on nuoremmasta (tytöstä).
   No jopas oli taas tyypillistä propagandaa. Selitä miten vanhemmalla naisella ei voisi olla yliotetta nuoresta miehestä? Naiset ovat aika hyviä manipuloijia, se on vaan tosi erilaista kuin miesten vastaava toiminta. Ja yhteiskunnallisesti hyväksytympää.

   Lainaa

  28. Tulos: +19 (53 ääntä)
   Mä haluan ton mutsin yhteystiedot :D

   Lainaa

  29. Tulos: +19 (49 ääntä)
   Sarkasmi huipussaan =] Ei tää mikkään moka ollu vaan kiusaa tyttärelle =]

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (41 ääntä)
   Eipä tähän muuta kai voi sanoa kuin että huh huh.

   Lainaa

  31. Tulos: -17 (57 ääntä)
   juup: No jopas oli taas tyypillistä propagandaa. Selitä miten vanhemmalla naisella ei voisi olla yliotetta nuoresta miehestä? Naiset ovat aika hyviä manipuloijia, se on vaan tosi erilaista kuin miesten vastaava toiminta. Ja yhteiskunnallisesti hyväksytympää.
   Sanoin "harvemmin".

   Lainaa

  32. Tulos: +43 (95 ääntä)
   Neppiina ootko vähä feministi? Kyllä se tyttöjen tussuja vilkuillut viiskymppinen ois jo ällöttäväksi sikapervoksi leimattu kun taas asian ollessa noin päin naurattaa se sinua. Mulla ei silleen tota juttua vastaan itsessään mitään ollut, enemmän ärsyttä nämä kommentit.

   Lainaa

  33. Tulos: -17 (53 ääntä)
   Tuommosia pitäs äitien olla

   Lainaa

  34. Tulos: -3 (39 ääntä)
   Just huippu! :D Muutaman kaverini vanhemmilla hieman samankaltaista läppää fb:ssä ja oikein mukavia ihmisiä ovat.

   Lainaa

  35. Tulos: +52 (94 ääntä)
   Ihan hauskaa läppää, mutta miettikää tuohon tilalle mies ja sitä vihan määrää feministeiltä.

   Lainaa

  36. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Omalta äidiltä saattaisi tietysti kaivata vaikka vähän myötätuntoa jos on juuri tullut (vaikea) ero. Toivottavasti kyse oli kuitenkin pelkästä huumorista, eikä äiti ole tosissaan pyrkimässä ex-vävykokelaan pöksyihin...

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (40 ääntä)
   Ihan huikee muori ! :D

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (31 ääntä)
   Tämän mokan luettuani olen iloinen ettei äitini ole facessa.

   Lainaa

  39. Hörhöjä kaikkialla 24.1.2014 10:28
   Tulos: -12 (38 ääntä)
   Kaikki vanhemmat naiset ovat siis nykyään puumia? Sellaiset neljä lastakin synnyttäneet?

   Lainaa

  40. Jännä mielikuva 24.1.2014 10:48
   Tulos: +45 (61 ääntä)
   Tuli jännä ajatusleikki siitä, että mitä jos vaihdettaisiin keskustelijoiden sukupuolia. Miltä keskustelu sitten näyttäisi? :D

   Lainaa

  41. Tulos: +20 (54 ääntä)
   jaa-a: Ihan hauskaa läppää, mutta miettikää tuohon tilalle mies ja sitä vihan määrää feministeiltä.
   Nyt ollaan asian ytimessä!

   Lainaa

  42. Tulos: +62 (98 ääntä)
   täällä oltais jo lynkkauspartioita virittelemässä kun joku 42v Timo kirjottelis FB:ssa että "onpas sunkin lettu nähty mari-peppiina ;)" ja "näin saunassa sun rasias ja kyllä kelpais" naiseltahan tämä on ihan ymmärrettävää koska tasa-arvo

   Lainaa

  43. Tulos: +43 (57 ääntä)
   Kii: Kaksi sanaa: white trash. En ole nolompaa kuullut enkä nähnyt. Roskaväki jyrää…
   Miksi helvetissä tästä "white thrash" ilmaisun käyttämisestä on yhtäkkiä tullut sellainen muoti-ilmiö, että sitä täytyy työntää aivan joka paikkaan. Me not happy.

   Lainaa

  44. Tulos: +87 (107 ääntä)
   Mitähän jos perheen isä kommentoisi tyttöystävien persettä tai tissejä? Hirveä pervo ja iltalehtikohu. Äiti kommentoi peniksiä? Hauska rajoja rikkova nainen.

   Lainaa

  45. Tulos: +5 (51 ääntä)
   Kolme sanaa: sairas paskiainen.

   Lainaa

  46. Tulos: -4 (26 ääntä)
   Ei jumankauta miten nätti mutsi!!! Näitä lisää hahahaha.!!!!

   Lainaa

  47. Tulos: -24 (32 ääntä)
   Siika: Miksi helvetissä tästä “white thrash” ilmaisun käyttämisestä on yhtäkkiä tullut sellainen muoti-ilmiö, että sitä täytyy työntää aivan joka paikkaan. Me not happy.
   Miksi kaikkea turhaa pitää käydä kommentoimassa ?

   Lainaa

  48. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Nuo mainokset oli ennen ihan ok, mutta nyt teillä on koko vitun sivu täynnä niitä.

   Lainaa

  49. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Hahahha Repesin ääneen :DDD. No ei kai siinä xD

   Lainaa

  50. Tulos: +61 (73 ääntä)
   Ihan ottamatta kantaa siihen, kuinka hauskaa tai törkeää on kommentoida toisten sukuelimiä FB:ssä tai vongata puolet itseään nuorempia noin yleensä, voisi olla hienotunteista olla kaappaamatta tyttären / ystävän / etc erokommenttia mainitulla vonkaamisella. Taustoja tietämättä voi osua aika pahaan kohtaan - mistäs sitä tietää, vaikka ero olisi tullut siitä, että toinen oli katsellut vieraita vähän liian pitkään? Ja oli syy mikä tahansa, ehkä tytär olis halunnut myötätuntoa äiteen itsekkään minäminäminä-tyrkkyämisen sijaan. Minulla ei olisi huumorintaju riittänyt noinkaan pitkään, mutta jokainen tyylillään, tietty.

   Lainaa

  51. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Nyt niitä lauantai päivityksiä tai pois toi teksti etusivulta!

   Lainaa

  52. Tulos: +15 (33 ääntä)
   vaan entä jos kyseessä oliskin isä kommentoimassa poikansa tyttökavereita? herättäis varmaan vähän enemmän haloota.

   Lainaa

  53. KUITTIRULLA69 25.1.2014 12:25
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   Eihä to mitää noloooo, hauskaahan toi on sinänsä :D Mut vois vähä äitkin miettii tilannetta, justiinsa tyttö eronnu poikaystävästä ja varmaan tuntuu pahalta muutenki, vois pikkasen hillitä tota läppändeerustaan ex-poikaystävästä.

   Lainaa

  54. Tulos: -6 (34 ääntä)
   Hyrr: Jotenkin alko iljettämään tuo Saila…
   mua iljettää tuo äiti...

   Lainaa

  55. Tulos: +28 (42 ääntä)
   ANALyysi: Just huippu. Jotkut ihmiset ne ei kato oo noiden pippeli/pimperoasioiden suhteen niin justiinsa. Toki tuo on noloa ainakin tyttärelle mutta ei välttämättä äitimuorille itsekin tunnen erään keski-ikäisen naisen jonka jutut on sellasta kuunneltavaa että vetää hiljaseks tai melkein kuoloo nauruun. Jotkut vetää niin roisia “huumoria” että sarkasmin raja häilyy ja kovaa kuten tässä mokassa. Mutta minä pidän niistä jotka ei pelkää tabuista puhua ja sanoo minkä sylki suuhun tuo
   minä olen itse keski-iän ylittänyt, "vanha" punkkari, elämäntapa- intiaani tms. mutta hyvää makua ja käytöstä odottaisin kuitenkin kanssakulkijoilta. tämän äidin kohdalla ei toimi kumpikaan. ei ole tabujen pelkoa..on vain käytöstapoja..

   Lainaa

  56. Tulos: -10 (28 ääntä)
   Kii: Kaksi sanaa: white trash. En ole nolompaa kuullut enkä nähnyt. Roskaväki jyrää…
   kyllä, tiivistit just mun mielipiteen. kiitos!

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (18 ääntä)
   tytär: Minun äitini taas on ihan liiankin puhdas pulmunen. En ole koskaan nähnyt häntä humalassa, ei kiroile eikä isästä eroamisen jälkeen ole ainakaan näyttäytynyt toisen miehen kanssa. Olisin oikeastaan vaan riemuissani, jos äiti vähän repäisisi ja ottaisi elämän pikkuisen rennommin. Ihan sama olisiko kumppanina nuorempi, vanhempi, oman ikäisensä, suomalainen, ulkomaalainen, mies tai nainen… Sama pätee toki myös isääni. Kerran täällä vain ollaan. Ei se elämä saati sitten seksi nyt niin vakavaa ole. Ihmisiä ne vanhemmatkin vain ovat. Eri asia jos sitä seksiä harrastettaisiin lasten, varsinkin alaikäisten nähden mutta tuollainen harmiton vitsailu ei ole kenenkään kehitykselle tai psyykkeellehaitaksi.
   aivan, nyt kun olet aikuinen. ei välttämättä ole lapsena mukavaa katsella kun vanhemmat vähän "repäisee".

   Lainaa

  58. Tulos: +3 (13 ääntä)
   maari: mua iljettää tuo äiti…
   ja joo, huomasin mokani.. mutta samalla asialla..:).

   Lainaa

  59. Tulos: +21 (27 ääntä)
   enpä ole ennen nähnyt sitä, kun Feissarimokien kommenteissa näkyy viisi kommenttia peräkkäin ja kaikki ne kommentit on kirjoittanut yksi ja sama henkilö :)

   Lainaa

  60. Tulos: -4 (46 ääntä)
   K.: Komppaan. Huumoria saa olla mutta luulisi viisaaksi jättää alapääjutut ihan aikuisten välisiin keskusteluihin. Vaikkei nuorten ikä jutusta selviäkään, todella vaikea kuvitella että moni mielellään kuuntelisi/ajattelisi (edes vahingossa) vanhempiaan ja sukupuolielimiä samassa kontekstissa.
   Pakko sanoa, että oma isäni heittää muutaman ystäväni kanssa samantyylistä juttua. Siis tuletko viereen nukkumaan, saunaan mukaan tms. Nauretaan näille paljon ja välillä nekin menevät liiallisuuksiin ja saavat pieniä kiusallisuuksiakin mutta yleensä on hauskaa kaikilla :DD Pointsit mammalle, ja varsinkin jos muutkin saivat hyvät naurut ja pojatkaan eivät traumatisoidu moisesta puheista :D

   Lainaa

  61. Tulos: +8 (28 ääntä)
   Mä aloin just vähän miettimään että nyt tää kuulostaa hauskalta, mutta entäs jos kyseessä olisi ollut vaikkapa isä, joka olisi "kiusannut" tyttärensä naispuolisia kavereita? Tai miespuolisia, ihan sama. Jos tälle voi nauraa niin miksei sitten sillekin jos mies heittää samanlaista läppää. Tilanteen täytyy tosin olla oikea ja läpän pitää pysyä hyvän maun rajoissa.

   Lainaa

  62. Tulos: +5 (31 ääntä)
   Tämän on monet jo sanonu mutta miettikääpä jos Sailan tilalla olisi ollut mies ja nooran kaverit tyttöjä... Silloin olis nostettu meteli ja tehty rikosilmotus...

   Lainaa

  63. Tulos: -13 (63 ääntä)
   Dents: Jos tälle voi nauraa niin miksei sitten sillekin jos mies heittää samanlaista läppää.
   No mietipä hetki. Kun mies heittää seksiläppää naisille, siinä on tilanne, missä vahvempi osapuoli ahdistelee heikompaa (näin niin kuin yleensä). Kun nainen kiusaa miestä, miehen ei tarvitse useinkaan pelätä, että tämä nainen hiipisi pimeällä kadulla taakse, kolkkaisi, ja raiskaisi sitten. Naisilla myös avut ovat jatkuvasti esillä, koska rintoja on vaikea piilottaa, jos niitä vähänkään on. Miehen elin ei ole jatkuvasti katseiden alla, ja harvemmin miehiä tuijotetaan haaruksiin kun heille puhutaan. Voisin jatkaa vaikka kuinka kauan, mutta toivon, että pointti meni perille. Naisia ahdistellaan joka päivä, jatkuvasti seksuaalisesti, miehiä ei läheskään niin.

   Lainaa

  64. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Mun mielest kyl oli sitten nainen tai mies, jos se piiri on oikea, ja ihmiset ymmärtää sen olevan vitsi niin kaiken pitäisi olla hyvin o.O

   Lainaa

  65. Tulos: -13 (39 ääntä)
   Oottepas kalkkiksia suurin osa kommentoijista! Just hyvää läppää!

   Lainaa

  66. Tulos: +53 (79 ääntä)
   dollyboy: No mietipä hetki. Kun mies heittää seksiläppää naisille, siinä on tilanne, missä vahvempi osapuoli ahdistelee heikompaa (näin niin kuin yleensä). Kun nainen kiusaa miestä, miehen ei tarvitse useinkaan pelätä, että tämä nainen hiipisi pimeällä kadulla taakse, kolkkaisi, ja raiskaisi sitten. Naisilla myös avut ovat jatkuvasti esillä, koska rintoja on vaikea piilottaa, jos niitä vähänkään on. Miehen elin ei ole jatkuvasti katseiden alla, ja harvemmin miehiä tuijotetaan haaruksiin kun heille puhutaan. Voisin jatkaa vaikka kuinka kauan, mutta toivon, että pointti meni perille. Naisia ahdistellaan joka päivä, jatkuvasti seksuaalisesti, miehiä ei läheskään niin.
   Yritin niin kovin olla vastaamatta, mutta voihan vittu. Koko kommentti on niin saatanan päin vittua, että voisin kirjoittaa aiheesta kirjan, mutta päätän vedota vain viimeiseen lauseeseen. "Naisia ahdistellaan joka päivä, jatkuvasti seksuaalisesti, miehiä ei läheskään niin." Olet väärässä. Miehiä ahdistellaan hyvin pitkälle samalla tapaa (kuten tässä mokassa - huomaa, että itsekin mieltäisit roolit toisin päin seksuaalisena ahdisteluna, mutta tässä tapauksessa et), mutta siihen ei reagoida. Mutistaan miesten ylivoimasta ja yaddayadda. Miehiä kouritaan baareissa. Miehille ehdotellaan törkeään sävyyn. Ja aivan vitun satavarmasti jokaikinen mies ei siitä nauti. Mutta voiko mies nostaa asiasta mölyn, kuten nainen samassa tilanteessa tekee? Ei, koska kaltaisesi vatipäät nauraa päin miesten naamaa ja alkaa selittämään jostain vitun fyysisestä vahvuudesta, mikä on yhtä hevonpaskaa.

   Lainaa

  67. Tulos: -8 (30 ääntä)
   Öö ensin ilmoittaa kaikille fesessä että on periaattessa sinkku ja sitten suuttuu, kun joku siitä kysyy. Pimeä tyttöä, mutta ihan huippu äiti!

   Lainaa

  68. Tulos: +5 (37 ääntä)
   Toivottavasti Suomi ei valu pikkuhiljaa samanlaiseksi kuin USA, jossa seksuaalisuus ja alastomuus aiheuttaa hysteriaa. Suomessa on kautta aikojen käyty porukalla saunassa, ja silloin nähty serkkulikat ja -pojat alasti. Ronskia huumoria on välillä heitettu, mutta kaikki ovat tienneet sen huumoriksi. Toista se on nykyaikana, kun heti epäillään pedofiiliksi ja vaikka miksi. Jos kaikki keskusteluun osallistujat olivat täysi-ikäisiä, tuossa ei tapahtunut mitään väärää. Mautonta se voi olla, mutta moni muukin asia on mautonta ja samaan aikaan täysin sallittua. Hankkikaa huumorintaju! ja suhteellisuudentaju siihen kaveriksi!

   Lainaa

  69. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Ihmiset ovat erilaisia. Oma äitini lohdutti ja oli tukenani, kun aikoinaan erosin pidempiaikaisesta poikaystävästäni. Jos Nooralle tuo ero on ollut puoliksikaan yhtä rankka, kuin omani oli minulle, niin äidin käytös olisi kyllä todella ajattelematonta. Mutta en tiedä jutun taustoja, joten en voi sanoa, onko moinen kommentointi sopivaa. Itse en kyllä pitäisi hauskana, jos omalle kohdalle sattuisi.

   Lainaa

  70. Tulos: +13 (25 ääntä)
   Kuolemanvakavien älymystövanhempien tyttärenä voin sanoa ihan hyvällä omatunnolla, että kyllä mulle tuommoinen äiti kelpais...no tietysti kun Nooralla sellainen äiti on niin hän on varmaankin yhtä pettynyt äitiinsä kuin minä vanhempiini. Ruoho on aina vihreämpä naapurin pihassa.

   Lainaa

  71. Tulos: -1 (9 ääntä)
   mmm: Aikas ronskia läppää juu omalle tyttärelle, mutta kuitenkin aikas hauskaa:D sellaisen vaikutelman saan, että heidän perheessä on kasvatettu pilke silmäkulmassa:)
   Suku kärsii siis elohiirestä?

   Lainaa

  72. Tulos: -26 (44 ääntä)
   Minävain: Olet väärässä. Miehiä ahdistellaan hyvin pitkälle samalla tapaa (kuten tässä mokassa – huomaa, että itsekin mieltäisit roolit toisin päin seksuaalisena ahdisteluna, mutta tässä tapauksessa et), mutta siihen ei reagoida. Mutistaan miesten ylivoimasta ja yaddayadda. Miehiä kouritaan baareissa. Miehille ehdotellaan törkeään sävyyn. Ja aivan vitun satavarmasti jokaikinen mies ei siitä nauti. Mutta voiko mies nostaa asiasta mölyn, kuten nainen samassa tilanteessa tekee? Ei, koska kaltaisesi vatipäät nauraa päin miesten naamaa ja alkaa selittämään jostain vitun fyysisestä vahvuudesta, mikä on yhtä hevonpaskaa.
   No voi vittu. On selvästi lukutaidossa vikaa, mutta väännetään rautalangasta: NAISET OVAT SEKSUAALISEN AHDISTELUN KOHDE ENEMMISTÖNÄ. Joo joo, vähemmistö YADDA YADDA YADDA, mutta mä puhuinkin enemmistöstä. Ja vaan koska sinä sanot, että minä nauraisin tai pälä pälä pälä ei tee siitä totta. Vedä herne nenään ja tukehdu siihen vitun "mutta miehetkin sitä ja tätä!"-mussuttaja. Joo, miehiä ahdistellaan, kuinka monta prosenttia raiskauksen uhreista on miehiä? Mutta kyllähän tummaihoisetkin on rasistisia valkoisia kohtaan!!!11!

   Lainaa

  73. Tulos: 0 (8 ääntä)
   No niin vanhukset, katsokaapa nyt tarkkaan: juuri *tämän* takia nuoret ovat jättämässä facebookin.

   Lainaa

  74. Tulos: +34 (48 ääntä)
   Neppiina: Jos menet huutamaan pomollesi “sut on erotettu!”, mitään ei tapahdu. Jos sun pomosi huutaa sulle “sut on erotettu!”, sinut erotetaan. Vanhemmalla naisella on harvemmin fyysistä, sosiaalista ja/tai psyykkistä yliotetta nuoremmasta (miehestä) kuin vanhemmalla miehellä on nuoremmasta (tytöstä).
   Us-ko-ma-ton-ta. Itkettää ajatella, että näin ajattelevia ihmisiä on olemassa. Vanhemmalla naisella voi olla etenkin sosiaalinen ja psyykkinen yliote nuoreen, epävarmaan mieheen. Ellet ole sattunut huomaamaan, niin miehen oletetaan olevan aina valmiina seksiin ja nuorten poikien hyväksikäyttö kuitataan usein naureskelemalla, että hyvä vaan kun sai poika vähän opetusta. Poikien ruumiillinen koskemattomuus on todellisuudessa melko heppoinen verrattuna tyttöihin, jotka opetetaan pienestä asti juoksemaan karkuun jos setä tarjoaa karkkia. Patriarkaatti ja miesten kiistaton etulyöntiasema joka asiassa on enää myytti, jota ylläpitämällä saadaan rahoitettua naistutkimus ja perusteltua naisten etuoikeutettu kohtelu. Jos naiset haluavat samat oikeudet kuin miehillä, heidän on piru vie myös otettava samat velvollisuudet. Joko myös vanhemman miehen on saatava vitsailla noin nuoresta naisesta, tai sitten vanhempi nainenkaan ei saa puhua tuohon sävyyn.

   Lainaa

  75. Tulos: +1 (17 ääntä)
   Entäs jos siinä oiskin ollut isä kommentoimassa pojalleen, oisko sitte enää hauskaa? "kyllä sunkin pimpero ollut näytillä"

   Lainaa

  76. Tulos: +4 (20 ääntä)
   Tasa-arvo Suomi taas vauhdissa...

   Lainaa

  77. Tulos: -1 (23 ääntä)
   Neppiina: Jos menet huutamaan pomollesi “sut on erotettu!”, mitään ei tapahdu. Jos sun pomosi huutaa sulle “sut on erotettu!”, sinut erotetaan. Vanhemmalla naisella on harvemmin fyysistä, sosiaalista ja/tai psyykkistä yliotetta nuoremmasta (miehestä) kuin vanhemmalla miehellä on nuoremmasta (tytöstä).
   Pah! Tyypillistä feminististä sontaa. Pomosi sanoo sinulle "olet erotettu" koska sinut on erotettu. Vanhempi mies ei kehu tytön tissejä aikomuksella raiskata hänet, ellei tietenkin seksistisessä maailmankuvassasi. Ja miten niin vanhemmalla naisella ei voi olla psyykkistä tai sosiaalista yliotetta nuoresta miehestä?

   Lainaa

  78. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Äippä veti bojot himaan. Hyvää kevyttä huumoria. Jos ette ymmärrä tai jaksa, voi voi. Jos tuo ei ollut feministiläppää äidin suusta (tai oikeastaan siinä mentiin jo reippaasti femakkoöpötyksen ohi), en tiedä mikä olisi. Juuri näin, ollaan reippaasti mitä ollaan. Luulenpa, että tuon perheenäidin silmille ei muutenkaan hypitä. Vai mitä sanoo ketunnenä-finnilapas-femakkoparvi?

   Lainaa

  79. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Mä menisin aivan maanrakoon hävestä, jos mulla olis tuollainen äiti...

   Lainaa

  80. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Sapsu: Mä menisin aivan maanrakoon hävestä, jos mulla olis tuollainen äiti…
   Osataankirjoittaa.com taas vauhdissa. Se kirjoitetaan häpeästä, eikä hävestä.

   Lainaa

  81. Mulukkukukko 13.2.2014 23:48
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Minkähänlainen mahtaa olla Sailan äiti! Puumien puuma!

   Lainaa

  82. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Totta että tässä jos olisi ollut mies kommentoimassa nuorten tyttöjen pimperoa niin olisi ollut perverssi. Tässä nyt ei kuitenkaan mistään tasa-arvosta ole kyse. Miksi kaikkia nussiva mies on naisten mies ja kaikkia nussiva nainen on huora? Jotkut asiat vain jakautuvat näin.Mun mielestä tässä mo0kassa ei ollut mitään pahaa.

   Lainaa

  83. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Mut kaikki nyt hei ottakaa huomioon se, että te ette tiiä tästä perheestä mitään. Siis et joissain perheissä sitä tommosta läppää voidaan heittää mistä tahansa, ilman et se tuntuu kenestäkään pahalta. Jos tuo Noora ei olis oikeesti pitäny tuota hauskana, nii eiköhä se olis äitilleen sanonu :D Se että teijä päät ei kestä tommosta huumoria ei tarkota et kaikki ei kestäis. Nyt tähä vaikka esimerkkinä, tiiän perheen jonka tytär on yrittänyt itsemurhaa, ja koko perhe saattaa heittää asiasta läppää, ja kaikki on iha ok asian kanssa :D Jos kaikki kestää sen huumorin "raakuuden" nii mikäs siinä sitte :D joo on vähä sekava kommentti, mut iha sama :D pointti on se et ette välttis tiiä perheen mustanhuumorin rajakynnystä :D

   Lainaa

  84. heimosenkeimo 28.2.2021 20:53
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   c: Ööööö, no jo on äiti... vaikka oiskin vaan läppää niin silti nolaa itsensä sekä tyttären.
   tiesitkö että se on vanhempien lempi puuhaa saattaa teini erittäin kiusaantuneisiin tunnelmiin.

   Lainaa

  85. Laimea viikuna 1.3.2021 6:48
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Enkeli: Mut kaikki nyt hei ottakaa huomioon se, että te ette tiiä tästä perheestä mitään. Siis et joissain perheissä sitä tommosta läppää voidaan heittää mistä tahansa, ilman et se tuntuu kenestäkään pahalta. Jos tuo Noora ei olis oikeesti pitäny tuota hauskana, nii eiköhä se olis äitilleen sanonu 😁 Se [...]
   Niin just! Jos Noora ei olisi pitänyt tuota hauskana, niin olisihan hän varmasti asiasta maininnut jotain tyyliin "ei kuulu sulle", "mitähän sä sillä tiedolla teet", "mee oikeesti muualle täältä", "nyt äiti!" Eiku...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ero, parisuhde, poikaystävä, kaveri, äiti, tytär