Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puhtaat jauhot pussissa

Poliisi pysäyttää ja paniikki iskee. Mitä teet?
Puhtaat jauhot pussissa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +237 (553 ääntä)
   Paskapuhetta koko tarina.

   Lainaa

  2. Tulos: +585 (663 ääntä)
   Juu kyllä särkylääkkeethän ne sinne murskaantuivat... Piri piristää ja subu hidastaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +440 (554 ääntä)
   Jotenkin mää ny en taho oikeen uskoa tän tarinan olevan totta ..

   Lainaa

  4. Tulos: -366 (516 ääntä)
   Jauheesta tuli mieleen, että onkohan voimakkaasti piristävien huumausaineiden täyskielto sittenkään niin järkevä? Väitän, että enemmän haittaa koituu siitä kuuluisasta hippien ja seksuaalivähemmistöjen ihannoimasta kannabiksesta. Se veltostuttaa nuorison ja tekee aikuisista ihmisistä ärsyttäviä kikattelijoita ja vasemmistolaisia. Ovatko tässä valossa esimerkiksi kokaiinin haittavaikutukset sittenkään niin pahoja? Sitä sopii pohtia...

   Lainaa

  5. Tulos: -67 (123 ääntä)
   Toi on jaettu myös yhdessä facen ryhmässä jossa mokaillaan, en usko että tarina olisi feikki! Taisi olla jopa henkilön omalle seinälle kirjoitettu. =) Voin kyllä tuntea tuon fiiliksen =P

   Lainaa

  6. Tulos: +111 (197 ääntä)
   Ebola: Jauheesta tuli mieleen, että onkohan voimakkaasti piristävien huumausaineiden täyskielto sittenkään niin järkevä? Väitän, että enemmän haittaa koituu siitä kuuluisasta hippien ja seksuaalivähemmistöjen ihannoimasta kannabiksesta. Se veltostuttaa nuorison ja tekee aikuisista ihmisistä ärsyttäviä kikattelijoita ja vasemmistolaisia. Ovatko tässä valossa esimerkiksi kokaiinin haittavaikutukset sittenkään niin pahoja? Sitä sopii pohtia…
   En tiedä onko kommenttisi vain yleistä vittuilua, vaikka on siinä järjen hiven. Minkään huumen rangaistavuus on täyttä järjettömyyttä. On hassua että Suomessa tietyt ajavat vain yhden päihteen laillisuutta, vaikka kaikki pitäisi dekriminalisoida. Ensinnäkään eihän laki mitenkään muutu siinä suhteessa että päihtyneenä saisi ajaa minkään aineen vaikutuksen alaisena (tai alkoholin). Toiseksi: totta munassa ihmisistä tulee veteliä _liiallisesta_ kannabiksen käytöstä, siinä missä minkä tahansa päihteen kanssa jos sitä liikaa käyttää. Ovatko rapajuopot sitten jotenkin reippaita työläisiä? Kolmanneksi: en tunne ketään jonka poliittinen kanta olisi muuttunut kannabiksen käytön takia. Tunnen monia oikeiston kannattajia jotka käyttävät kyseistä päihdettä. Aika moni kyseistä ainetta satunnaisesti kuluttavista tuttavista kallistuu reippaasti oikeistoon.

   Lainaa

  7. titityytitityy 3.10.2013 7:06
   Tulos: -49 (125 ääntä)
   Eniten tässä ärsyttää noi ylimääräset J-kirjaimet.... "meiJJän, tuiJJotus"

   Lainaa

  8. Puolikiero_savolainen 3.10.2013 9:05
   Tulos: +104 (120 ääntä)
   Ebola: Jauheesta tuli mieleen, että onkohan voimakkaasti piristävien huumausaineiden täyskielto sittenkään niin järkevä? Väitän, että enemmän haittaa koituu siitä kuuluisasta hippien ja seksuaalivähemmistöjen ihannoimasta kannabiksesta. Se veltostuttaa nuorison ja tekee aikuisista ihmisistä ärsyttäviä kikattelijoita ja vasemmistolaisia. Ovatko tässä valossa esimerkiksi kokaiinin haittavaikutukset sittenkään niin pahoja? Sitä sopii pohtia…
   Siis väität kokaiinin olevan kannabista turvallisempaa..? Just. Otahan edes vähän selvää asioista ennen kuin esität totuuksina nuita poliittisia kuvitelmiasi. Käy ensi alkuun vaikka Damissa katsomassa mitä koksu tekee paikallisille diilereille.

   Lainaa

  9. Tulos: +103 (141 ääntä)
   No eiköhän tässä nyt ole vaan tylsääkin tylsemmälle Marjutille kerrankin elämässään tapahtunut jotain (poliisi pysäytti, wohoo!) ja tarinaa on sitten HIEMAN väritetty jotta Marjut voisi tuntea olevansa tosi rebel ja lainsuojaton ja ajaa sitten villisti kotterollaan kotiin virkkaamaan sukkaa.

   Lainaa

  10. grammarnazi 3.10.2013 9:27
   Tulos: -26 (70 ääntä)
   titityytitityy: Eniten tässä ärsyttää noi ylimääräset J-kirjaimet…. “meiJJän, tuiJJotus”
   Sama vika! Mikään ei saa tehokkaammin niskavilloja pystyyn kuin j-kirjainten yliannostus.

   Lainaa

  11. sateenvarjo 3.10.2013 9:27
   Tulos: +42 (68 ääntä)
   Marjutin tuntevana voin kertoa, että se on just noin tohelo ja ainoa piriste mikä siihen naiseen liittyy, on nuo sen piristävät toilailut.

   Lainaa

  12. Tulos: +5 (59 ääntä)
   Jaa-a: Jotenkin mää ny en taho oikeen uskoa tän tarinan olevan totta ..
   mikset? :Dddd ihme epäilijöi tääl wa !

   Lainaa

  13. Tulos: +68 (88 ääntä)
   On kyllä tosi vammasia kommentteja taas tässäkin. Miksi muka tuo tarina ei voisi olla totta? Mikä siinä meni yli käsityskyvystänne? En tiedä onko tarina totta, mutta eikö ole mitään muuta elämää kuin tulla sanomaan "ei oo totta ja minä olen yli-ihminen" feissarimokissa?

   Lainaa

  14. maunohermunen 3.10.2013 10:46
   Tulos: +46 (52 ääntä)
   mua jäi kiinnostamaan, että mikä lipsahdus siellä tapahtui

   Lainaa

  15. Tulos: +50 (72 ääntä)
   Ebola: Jauheesta tuli mieleen, että onkohan voimakkaasti piristävien huumausaineiden täyskielto sittenkään niin järkevä? Väitän, että enemmän haittaa koituu siitä kuuluisasta hippien ja seksuaalivähemmistöjen ihannoimasta kannabiksesta. Se veltostuttaa nuorison ja tekee aikuisista ihmisistä ärsyttäviä kikattelijoita ja vasemmistolaisia. Ovatko tässä valossa esimerkiksi kokaiinin haittavaikutukset sittenkään niin pahoja? Sitä sopii pohtia…
   Sori nyt vaan, mutta mistä oot saanut käsitteen, että seksuaalivähemmistö käyttää huumeita enemmän kuin heterot?`Saman verran ne kaikki käyttää...

   Lainaa

  16. Tulos: -7 (31 ääntä)
   En usko et on totta. Ja jotenkin tuo teksti vituttaa mua..

   Lainaa

  17. Tulos: -4 (24 ääntä)
   perse: En tiedä onko kommenttisi vain yleistä vittuilua, vaikka on siinä järjen hiven. Minkään huumen rangaistavuus on täyttä järjettömyyttä. On hassua että Suomessa tietyt ajavat vain yhden päihteen laillisuutta, vaikka kaikki pitäisi dekriminalisoida. Ensinnäkään eihän laki mitenkään muutu siinä suhteessa että päihtyneenä saisi ajaa minkään aineen vaikutuksen alaisena (tai alkoholin). Toiseksi: totta munassa ihmisistä tulee veteliä _liiallisesta_ kannabiksen käytöstä, siinä missä minkä tahansa päihteen kanssa jos sitä liikaa käyttää. Ovatko rapajuopot sitten jotenkin reippaita työläisiä? Kolmanneksi: en tunne ketään jonka poliittinen kanta olisi muuttunut kannabiksen käytön takia. Tunnen monia oikeiston kannattajia jotka käyttävät kyseistä päihdettä. Aika moni kyseistä ainetta satunnaisesti kuluttavista tuttavista kallistuu reippaasti oikeistoon.
   Asiaa!

   Lainaa

  18. Tulos: -42 (58 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Siis väität kokaiinin olevan kannabista turvallisempaa..? Just. Otahan edes vähän selvää asioista ennen kuin esität totuuksina nuita poliittisia kuvitelmiasi. Käy ensi alkuun vaikka Damissa katsomassa mitä koksu tekee paikallisille diilereille.
   Olen käynyt Amsterdamissa ja tiedän kyllä kyseiset ihmisrauniot. Kyse ei kuitenkaan ole koskaan ollut siitä, että mitä vetää, vaan siitä, että miten vedetään. Esimerkiksi juuri kokaiinin viihdekäyttö onnistuu kyllä ilman sen suurempia ongelmia. Riippuvuuden syntyessä syytä voikin sitten etsiä sieltä peilistä. Riippuvuus kun on suurimmilta osin aina oma syy. "Riippuvuus on sairaus" kuulee toitotettavan. Se on suurimmilta osin totta, mutta sairautena kuitenkin itseaiheutettu. Vai tunnetko ketään, joka saa vaikka syysriippuvuuden? "Mä olen joka syksy kaksi viikkoa täysin koukussa metamfetamiiniin"....ajatuskin on naurettava.

   Lainaa

  19. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Ebola: Olen käynyt Amsterdamissa ja tiedän kyllä kyseiset ihmisrauniot. Kyse ei kuitenkaan ole koskaan ollut siitä, että mitä vetää, vaan siitä, että miten vedetään. Esimerkiksi juuri kokaiinin viihdekäyttö onnistuu kyllä ilman sen suurempia ongelmia. Riippuvuuden syntyessä syytä voikin sitten etsiä sieltä peilistä. Riippuvuus kun on suurimmilta osin aina oma syy. “Riippuvuus on sairaus” kuulee toitotettavan. Se on suurimmilta osin totta, mutta sairautena kuitenkin itseaiheutettu. Vai tunnetko ketään, joka saa vaikka syysriippuvuuden? “Mä olen joka syksy kaksi viikkoa täysin koukussa metamfetamiiniin”….ajatuskin on naurettava.
   Ihmiset eivät aiheuta riippuvuuksiaan, toiset ovat niihin alttiimpia ilmeisesti ihan perinnöllisestikin tai sitten esim. mielenterveysongelmat altistavat, kun halutaan parantaa oloa keinolla millä hyvänsä. Mun puolesta saat käyttää kokaiiniasi ihan laittomasti, toivon mukaan jäät myös kiinni. :)

   Lainaa

  20. Tulos: +12 (34 ääntä)
   titityytitityy: Eniten tässä ärsyttää noi ylimääräset J-kirjaimet…. “meiJJän, tuiJJotus”
   eniten tässä ärsyttää se että aina piTTää nipottaa turhista. -.- hanki elämä.

   Lainaa

  21. Pillkkuviila 4.10.2013 2:59
   Tulos: -8 (22 ääntä)
   Eniten kiinnostaa mitä se valkonen jauhe oli, kun sitä siinä kortissa oli. Leikisti vaikka, ihan sama oli vai ei. Mutta kun kerran se on tänne kirjotettu, nii ei ihmisiä saa jättää tälläseen jännitykseen ettei ne varmaan koskaan saatietää, että oliko se oikeesit jotain kokaiinia tai amfetamiinia et poliisi ois päästäny noi vaan jatkaan matkaa tekemättä ees tikkaritestiä! Koska ei toi särkylääke juttu mee kellekkään läpi, eikä huumeissa saa ajaa, ni tuskin ois poliisi päästäny noin vain.

   Lainaa

  22. Pillkkuviila 4.10.2013 3:00
   Tulos: -9 (17 ääntä)
   Ja sinä tollo joka kyselit mikä lipsahti, niin oiskohan se ollut se kaasujalka tai kaasupoljin, kuitenkin nopeus lipsahtanut liikoihin. Oot tollo.

   Lainaa

  23. Tulos: -6 (12 ääntä)
   tylsä elämä. lame tarina. jotain siitä välistä on varmaan hauskaa kun on vitun ankee

   Lainaa

  24. Tulos: +22 (24 ääntä)
   grammarnazi: Sama vika! Mikään ei saa tehokkaammin niskavilloja pystyyn kuin j-kirjainten yliannostus.
   Eikö edes kauvan odotettu lauvantai?

   Lainaa

  25. Pillkkuviila 4.10.2013 6:03
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   M En OsaA VaLitA VituDDaaX MJua EnEmpI Vee-GirjAimeN LjiiiKaKäYTTö VqaJ JiiKirJaiMeN

   Lainaa

  26. Tulos: -2 (4 ääntä)
   http://www.youtube.com/watch?v=xEXh4zADj4s

   Lainaa

  27. Tuleva äidinkielenopettaja 4.10.2013 8:44
   Tulos: +16 (52 ääntä)
   Moka oli hauska, mutta ei siitä sen enempää. Sen sijaan haluan purkaa kiukkuni kaikkia näitä "kielipoliiseja" kohtaan, jotka eivät selvästikään tiedä kielestä mitään muuta kuin sen, mitä peruskoulussa ja lukiossa on opetettu. Tiedoksi kaikille: kieli on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä, ja mikä parasta, sitä voi käyttää _luovasti_. Mikäli kieli ei kehittyisi, puhuttaisiin meillä edelleen ruotsia (tai jotakin vanhaa itämerensuomalaista kieltä) tai kirjakielemme muistuttaisi Acrigolan aikoinaan luomaa mallia. Mikäli kielen luova käyttö taas kiellettäisiin (kuten täällä kovasti yritetään tehdä), ei meillä pian olisi kaunokirjallisuutta tai runoutta, ja sanavarastomme olisi harmillisen suppea. Ottakaa myös hyvät kielipoliisit huomioon, että kirjakielellä on monia eri lajeja. Sosiaalisessa mediassa ja facebookissa ei siis tarvitse kirjoittaa samalla tavalla kuin erilaisissa asiateksteissä. Niin kauan kuin isot alkukirjaimet, pisteet sekä pilkut ovat paikoillaan ja yhdyssanat, lauserakenteet ja muoto-oppi kunnossa, niin annetaan ihmisten esimerkiksi kirjoittaa "mejjän" oman murteensa mukaisesti. Kiitos.

   Lainaa

  28. Tuleva äidinkielen opettaja 4.10.2013 8:47
   Tulos: -1 (31 ääntä)
   Tuleva äidinkielenopettaja: ---, niin annetaan ihmisten esimerkiksi kirjoittaa “mejjän” oman murteensa mukaisesti.
   P.S "Meijjän" ei kirjoiteta yhdellä j:llä vaan d:llä. P.P.S tiedän myös, miten äidinkielen opettaja kirjoitetaan, pahoittelut välilyönnin puuttumisesta.

   Lainaa

  29. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Minäkin olen käynyt Damissa monta kertaa, mutta jostain kumman syystä en en ole törmännyt siellä yhteenkään kokaiinin raunioittamaan paikalliseen diileriin. Mistä ne muuten tunnistaa katukuvassa?
   Ebola: Olen käynyt Amsterdamissa ja tiedän kyllä kyseiset ihmisrauniot. Kyse ei kuitenkaan ole koskaan ollut siitä, että mitä vetää, vaan siitä, että miten vedetään. Esimerkiksi juuri kokaiinin viihdekäyttö onnistuu kyllä ilman sen suurempia ongelmia. Riippuvuuden syntyessä syytä voikin sitten etsiä sieltä peilistä. Riippuvuus kun on suurimmilta osin aina oma syy. “Riippuvuus on sairaus” kuulee toitotettavan. Se on suurimmilta osin totta, mutta sairautena kuitenkin itseaiheutettu. Vai tunnetko ketään, joka saa vaikka syysriippuvuuden? “Mä olen joka syksy kaksi viikkoa täysin koukussa metamfetamiiniin”….ajatuskin on naurettava.

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (24 ääntä)
   Ebola: Olen käynyt Amsterdamissa ja tiedän kyllä kyseiset ihmisrauniot. Kyse ei kuitenkaan ole koskaan ollut siitä, että mitä vetää, vaan siitä, että miten vedetään. Esimerkiksi juuri kokaiinin viihdekäyttö onnistuu kyllä ilman sen suurempia ongelmia. Riippuvuuden syntyessä syytä voikin sitten etsiä sieltä peilistä. Riippuvuus kun on suurimmilta osin aina oma syy. “Riippuvuus on sairaus” kuulee toitotettavan. Se on suurimmilta osin totta, mutta sairautena kuitenkin itseaiheutettu. Vai tunnetko ketään, joka saa vaikka syysriippuvuuden? “Mä olen joka syksy kaksi viikkoa täysin koukussa metamfetamiiniin”….ajatuskin on naurettava.
   Itseaiheutettua? Joillekkin tulee addiktio pelkästä kokeilusta.

   Lainaa

  31. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Eikös ole niin, että jokainen saa kirjoittaa omalle Facebook-seinäilleen niinkuin haluaa? Minäkin viännän sinne savvoo, koska satun puhumaan normaalisti siihen tyyliin ja facebook-päivitys on yleensä jotain, jonka kirjoitan ihan puhekielellä.

   Lainaa

  32. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Hih hih Onpa hienoa kun on kerran kokeillut kokaiinia, kai sitä nyt tätyy kaikille mainostaa, kun on se ihan ainoa suomalainen kuka on ikinä niin tehnyt...... hyvin "peitit" tämä tarinan tarkoituksen, ethän sinä pöyhkeile koska voihan se valkoinen puuteri vaikka olla "pyyykinpesujauhettakin".... Mutta ei siinä mitään, aikamoinen saavutus! Hatunnosto sinulle tästä! Urpo....
   LunAnon: Paskapuhetta koko tarina.

   Lainaa

  33. Anniinavaan 5.10.2013 18:28
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Iaraparka: Itseaiheutettua? Joillekkin tulee addiktio pelkästä kokeilusta.
   Onko pakko kokeilla?

   Lainaa

  34. Kai määkin 6.10.2013 15:08
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Ebola oli trollannu erittäin hyvin! En jaksanu kaikk7i kommenttei lukee mut aika paljon vihaa se tais saada niskaansa, just niinku toivoki ;)

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Iaraparka: Itseaiheutettua? Joillekkin tulee addiktio pelkästä kokeilusta.
   Ja kokeilu ei ole itseaiheutettua toimintaa?

   Lainaa

  36. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Itsellä on hajonnut lompakon kolikko-osastoon laktoosilääke, kolikot oli ihan jauhoissa sen jälkeen. Kyllähän tuollaista voi tapahtua.

   Lainaa

  37. Tulos: +8 (10 ääntä)
   runge: Ja kokeilu ei ole itseaiheutettua toimintaa?
   Pointti tossakin, mutta kommentti minkä tossa lainasin, sanoi "esimerkiksi juuri kokaiinin viihdekäyttö onnistuu kyllä ilman sen suurempia ongelmia. Riippuvuuden syntyessä syytä voikin sitten etsiä sieltä peilistä. " Ja pelkästä kokeilustakin, oli se viihdekäyttöön tai ei, voi tulla jo riippuvuus. Ei se välttämättä mene silleen miten tuo ajattelee tämän "itseaiheutetun" olevan

   Lainaa

  38. Mitä hittoa... 8.10.2013 19:07
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Ebola: Olen käynyt Amsterdamissa ja tiedän kyllä kyseiset ihmisrauniot. Kyse ei kuitenkaan ole koskaan ollut siitä, että mitä vetää, vaan siitä, että miten vedetään. Esimerkiksi juuri kokaiinin viihdekäyttö onnistuu kyllä ilman sen suurempia ongelmia. Riippuvuuden syntyessä syytä voikin sitten etsiä sieltä peilistä. Riippuvuus kun on suurimmilta osin aina oma syy. “Riippuvuus on sairaus” kuulee toitotettavan. Se on suurimmilta osin totta, mutta sairautena kuitenkin itseaiheutettu. Vai tunnetko ketään, joka saa vaikka syysriippuvuuden? “Mä olen joka syksy kaksi viikkoa täysin koukussa metamfetamiiniin”….ajatuskin on naurettava.
   Olipa surkea vertaus toi syysriippuvuus... Eipä sitä oo esim. syyssyöpää tai syysdiabetestakaan... Ei kaikki sairaudet oo jotain tarttuvia kausittaisia. Voi olla esim. perinnöllisiä sairauksia.

   Lainaa

  39. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Ebola: Olen käynyt Amsterdamissa ja tiedän kyllä kyseiset ihmisrauniot. Kyse ei kuitenkaan ole koskaan ollut siitä, että mitä vetää, vaan siitä, että miten vedetään. Esimerkiksi juuri kokaiinin viihdekäyttö onnistuu kyllä ilman sen suurempia ongelmia. Riippuvuuden syntyessä syytä voikin sitten etsiä sieltä peilistä. Riippuvuus kun on suurimmilta osin aina oma syy. “Riippuvuus on sairaus” kuulee toitotettavan. Se on suurimmilta osin totta, mutta sairautena kuitenkin itseaiheutettu. Vai tunnetko ketään, joka saa vaikka syysriippuvuuden? “Mä olen joka syksy kaksi viikkoa täysin koukussa metamfetamiiniin”….ajatuskin on naurettava.
   ... mutta onhan aina syysmasennus!

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Iaraparka: Pointti tossakin, mutta kommentti minkä tossa lainasin, sanoi “esimerkiksi juuri kokaiinin viihdekäyttö onnistuu kyllä ilman sen suurempia ongelmia. Riippuvuuden syntyessä syytä voikin sitten etsiä sieltä peilistä. ” Ja pelkästä kokeilustakin, oli se viihdekäyttöön tai ei, voi tulla jo riippuvuus. Ei se välttämättä mene silleen miten tuo ajattelee tämän “itseaiheutetun” olevan
   Näinhän se on. :)

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (6 ääntä)
   sen olost tekstii tääl et taitaa kaikki olla jonku aineen vaikutuksen alaisena :D

   Lainaa

  42. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Jessica: mikset? ddd ihme epäilijöi tääl wa !
   wa?

   Lainaa

  43. Tulos: +1 (7 ääntä)
   "Olekkos leipuri?" Itä-Suomessa poliisillakin on sana hallussa.

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Ebola: Jauheesta tuli mieleen, että onkohan voimakkaasti piristävien huumausaineiden täyskielto sittenkään niin järkevä? Väitän, että enemmän haittaa koituu siitä kuuluisasta hippien ja seksuaalivähemmistöjen ihannoimasta kannabiksesta. Se veltostuttaa nuorison ja tekee aikuisista ihmisistä ärsyttäviä kikattelijoita ja vasemmistolaisia. Ovatko tässä valossa esimerkiksi kokaiinin haittavaikutukset sittenkään niin pahoja? Sitä sopii pohtia…
   Kuolema on siis kikattelua parempi vaihtoehto?

   Lainaa

  45. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Iaraparka: Pointti tossakin, mutta kommentti minkä tossa lainasin, sanoi “esimerkiksi juuri kokaiinin viihdekäyttö onnistuu kyllä ilman sen suurempia ongelmia. Riippuvuuden syntyessä syytä voikin sitten etsiä sieltä peilistä. ” Ja pelkästä kokeilustakin, oli se viihdekäyttöön tai ei, voi tulla jo riippuvuus. Ei se välttämättä mene silleen miten tuo ajattelee tämän “itseaiheutetun” olevan
   Se mitä sulle tapahtuu on sun oma vika...

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ebola: Jauheesta tuli mieleen, että onkohan voimakkaasti piristävien huumausaineiden täyskielto sittenkään niin järkevä? Väitän, että enemmän haittaa koituu siitä kuuluisasta hippien ja seksuaalivähemmistöjen ihannoimasta kannabiksesta. Se veltostuttaa nuorison ja tekee aikuisista ihmisistä ärsyttäviä [...]
   Kokaiini on yksi haitallisimmista aineista ihmisen aivoille. 
   Mutta ymmärrän kyllä ajatuksen, amfetamiini sen sijaan on melko hyvin siedetty myrkky, noin niin kuin elimistön kannalta. Ja aktiivisuus lisääntyisi, pitäis vaan olla apteekki kamaa ja säätely resepteillä ettei lähde käsistä ja aiheita psykooseja.
    Mutta jos pysyi käyttö järkevänä ni jengi laihtuis ja saatais paljon aikaan. 
   ps. kyllä piri aina viinan voittaa.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Siis väität kokaiinin olevan kannabista turvallisempaa..? Just. Otahan edes vähän selvää asioista ennen kuin esität totuuksina nuita poliittisia kuvitelmiasi. Käy ensi alkuun vaikka Damissa katsomassa mitä koksu tekee paikallisille diilereille.
   Pelkästään paska diileri käyttää omaa tuotettaan.
   typerä kommentti joka osoittaa ettei kirjoittaja tiedä asiasta vittuakaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: poliisit, ylinopeus, ajokortti, lompakko, jauho