Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 11

Mistä tietää, että kumi on puhki?
Avuton autoilija, osa 11

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +428 (604 ääntä)
   Hanna voi mielestään olla "tosimartta", mutta Hannan mies, joka tuon renkaan vaihtaa ei varmaan ole samaa mieltä. On nimittäin halvempaa ostaa uusi rengas kuin uusi vanne + rengas.

   Lainaa

  2. Tulos: -126 (418 ääntä)
   miten näissä ei koskaan ole miehiä? :O

   Lainaa

  3. Tulos: +688 (820 ääntä)
   jomppe: miten näissä ei koskaan ole miehiä? :O
   Varmaan olisi, muttsa miesten ylpeys ei anna periksi julkaista tällaisia sosiaaliseen mediaan. Välillä toki tuntuu myös siltä, että naisetkin voisivat hieman ensin ajatella ennekuin ihan kaikkea nettiin jakavat .. -.-

   Lainaa

  4. Tulos: -161 (539 ääntä)
   jomppe: miten näissä ei koskaan ole miehiä? :O
   a) osa opettelee vielä kirjoitamaan b) ne, jotka ovat jo oppineet kirjoittamaan, eivät ole vielä löytäneet tietokoneen virtakytkintä c) kohdista a ja b selvinneet eivät vielä tiedä miten facebookkiin pääsee d) Loput sitten elävätkin haavemaailmassa olevansa jotain erinomaisuuksia, kun joku tyyppi, jolla on jalkojen välissä samantyyppinen uloke, keksi joskus jotain jossain maailmasas ja tässä eriinomaisuudessaan - joka on siis kuviteltu täysin muiden saavutuksillaan - he varovat tarkasti paljastamatta kun ovat tehneet jotain typerää. Tai sitten he ottavat jostain toilalustaan kuvan ja väittävät sitä vaimon/tyttöystävän/siskon tekemäksi.

   Lainaa

  5. Tulos: +222 (240 ääntä)
   saa aika tampio olla jos ei huomaa pelkällä vanteella ajavansa... eikös martat ole tunnettuja kätevyydestä

   Lainaa

  6. Tulos: +204 (340 ääntä)
   Minä: a) osa opettelee vielä kirjoitamaan b) ne, jotka ovat jo oppineet kirjoittamaan, eivät ole vielä löytäneet tietokoneen virtakytkintä c) kohdista a ja b selvinneet eivät vielä tiedä miten facebookkiin pääsee d) Loput sitten elävätkin haavemaailmassa olevansa jotain erinomaisuuksia, kun joku tyyppi, jolla on jalkojen välissä samantyyppinen uloke, keksi joskus jotain jossain maailmasas ja tässä eriinomaisuudessaan – joka on siis kuviteltu täysin muiden saavutuksillaan – he varovat tarkasti paljastamatta kun ovat tehneet jotain typerää. Tai sitten he ottavat jostain toilalustaan kuvan ja väittävät sitä vaimon/tyttöystävän/siskon tekemäksi.
   Nainen spotattu.

   Lainaa

  7. Tulos: +357 (389 ääntä)
   Ilman kumia tuntuu paremmalta?

   Lainaa

  8. Voi nolous! 3.10.2013 9:22
   Tulos: +39 (163 ääntä)
   jaahsa: Hanna voi mielestään olla “tosimartta”, mutta Hannan mies, joka tuon renkaan vaihtaa ei varmaan ole samaa mieltä. On nimittäin halvempaa ostaa uusi rengas kuin uusi vanne + rengas.
   Harva mies tosin niitä nykyään itse vaihtaa..

   Lainaa

  9. Tulos: +174 (178 ääntä)
   Itse kakkosvaiheeseen mennessä kun tuli juttua muiden "uusien kuskien" kanssa mokista ratissa. Ehkä sieluun sattui isin bemarilla kulkeneen tytön tarina, miten hän ajoi kaupungista A kaupunkiin B (välissä noin 60 km) käsijarru päällä, hihhih vähän joku haisi. Yksi jätkistä taas oli joutunut paniikkiin, kun tielle oli tullut peura joka oli lähtenyt juoksemaan tiensuuntaisesti, hän oli sitten päättänyt painaa kaasua niin paljon kuin lähti. Ja oli täräyttänyt sitä peuraa päin lopulta. Käy se näinkin.

   Lainaa

  10. Tulos: +340 (414 ääntä)
   jomppe: miten näissä ei koskaan ole miehiä? :O
   Koska miehet keskittyvät ajamaan oikein kunnon kuolonkolareita. Naiset hoitavat sitten nämä peruutuslommot ja muut pikkusöpöt tunaroimiset, joille miehet voivat sitten naureskella ennenkuin kajauttavat törkeää ylinopeutta päin punaisia koululaislauman keskelle.

   Lainaa

  11. Tulos: +214 (234 ääntä)
   uuuuu: Koska miehet keskittyvät ajamaan oikein kunnon kuolonkolareita. Naiset hoitavat sitten nämä peruutuslommot ja muut pikkusöpöt tunaroimiset, joille miehet voivat sitten naureskella ennenkuin kajauttavat törkeää ylinopeutta päin punaisia koululaislauman keskelle.
   Kännissä.

   Lainaa

  12. Tulos: +12 (62 ääntä)
   Minä: a) osa opettelee vielä kirjoitamaan b) ne, jotka ovat jo oppineet kirjoittamaan, eivät ole vielä löytäneet tietokoneen virtakytkintä c) kohdista a ja b selvinneet eivät vielä tiedä miten facebookkiin pääsee d) Loput sitten elävätkin haavemaailmassa olevansa jotain erinomaisuuksia, kun joku tyyppi, jolla on jalkojen välissä samantyyppinen uloke, keksi joskus jotain jossain maailmasas ja tässä eriinomaisuudessaan – joka on siis kuviteltu täysin muiden saavutuksillaan – he varovat tarkasti paljastamatta kun ovat tehneet jotain typerää. Tai sitten he ottavat jostain toilalustaan kuvan ja väittävät sitä vaimon/tyttöystävän/siskon tekemäksi.
   "Se koira älähtää..." :D

   Lainaa

  13. Tulos: -52 (122 ääntä)
   kyllä on feminismiä havaittavissa näissä kommenteissa :D

   Lainaa

  14. näin juuri 3.10.2013 10:27
   Tulos: +81 (119 ääntä)
   uuuuu: Koska miehet keskittyvät ajamaan oikein kunnon kuolonkolareita. Naiset hoitavat sitten nämä peruutuslommot ja muut pikkusöpöt tunaroimiset, joille miehet voivat sitten naureskella ennenkuin kajauttavat törkeää ylinopeutta päin punaisia koululaislauman keskelle.
   Asiaa!

   Lainaa

  15. Tulos: +98 (184 ääntä)
   jaahsa: Hanna voi mielestään olla “tosimartta”, mutta Hannan mies, joka tuon renkaan vaihtaa ei varmaan ole samaa mieltä. On nimittäin halvempaa ostaa uusi rengas kuin uusi vanne + rengas.
   Miten niin mies vaihtaa?! Itse ainakin naisena vaihan renkaani ihan itse. Ei se nyt mitään rakettitiedettä ole... Ihme sovinistisikailua tää kommentti...

   Lainaa

  16. Tulos: -12 (54 ääntä)
   jaahsa: Hanna voi mielestään olla “tosimartta”, mutta Hannan mies, joka tuon renkaan vaihtaa ei varmaan ole samaa mieltä. On nimittäin halvempaa ostaa uusi rengas kuin uusi vanne + rengas.
   mitä vittuu pädet tiiän yhen tyypin joka on muijja ja se aina vaihtaa sen ja mies vaa ei tee mtn ! et kandee pätee vrm !

   Lainaa

  17. Tulos: -14 (60 ääntä)
   Minä: a) osa opettelee vielä kirjoitamaan b) ne, jotka ovat jo oppineet kirjoittamaan, eivät ole vielä löytäneet tietokoneen virtakytkintä c) kohdista a ja b selvinneet eivät vielä tiedä miten facebookkiin pääsee d) Loput sitten elävätkin haavemaailmassa olevansa jotain erinomaisuuksia, kun joku tyyppi, jolla on jalkojen välissä samantyyppinen uloke, keksi joskus jotain jossain maailmasas ja tässä eriinomaisuudessaan – joka on siis kuviteltu täysin muiden saavutuksillaan – he varovat tarkasti paljastamatta kun ovat tehneet jotain typerää. Tai sitten he ottavat jostain toilalustaan kuvan ja väittävät sitä vaimon/tyttöystävän/siskon tekemäksi.
   Ööööh.. eiköhän tämän sukupolven miehet tiedä koneenkäytön ja sisukset melkolailla hyvin. Ja enpä oo kertaakaan kyllä spotannu naista kerrostalon pihassa vaihtamas renkaitakaan. Miehet ne siellä kyykkii. . Ja poikkeus vahvistaa säännöt

   Lainaa

  18. Tulos: +41 (73 ääntä)
   Minä: a) osa opettelee vielä kirjoitamaan b) ne, jotka ovat jo oppineet kirjoittamaan, eivät ole vielä löytäneet tietokoneen virtakytkintä c) kohdista a ja b selvinneet eivät vielä tiedä miten facebookkiin pääsee d) Loput sitten elävätkin haavemaailmassa olevansa jotain erinomaisuuksia, kun joku tyyppi, jolla on jalkojen välissä samantyyppinen uloke, keksi joskus jotain jossain maailmasas ja tässä eriinomaisuudessaan – joka on siis kuviteltu täysin muiden saavutuksillaan – he varovat tarkasti paljastamatta kun ovat tehneet jotain typerää. Tai sitten he ottavat jostain toilalustaan kuvan ja väittävät sitä vaimon/tyttöystävän/siskon tekemäksi.
   ...tää kommentti nyt vaan sattuu sieluun.. fyysisesti..

   Lainaa

  19. Tulos: -68 (84 ääntä)
   Ymmärsinkö oikein, että Henna on 2 vuotta koittanut päästä kakkosvaihetta läpi?

   Lainaa

  20. naisopettaja 3.10.2013 13:53
   Tulos: -65 (137 ääntä)
   Minä: a) osa opettelee vielä kirjoitamaan b) ne, jotka ovat jo oppineet kirjoittamaan, eivät ole vielä löytäneet tietokoneen virtakytkintä c) kohdista a ja b selvinneet eivät vielä tiedä miten facebookkiin pääsee d) Loput sitten elävätkin haavemaailmassa olevansa jotain erinomaisuuksia, kun joku tyyppi, jolla on jalkojen välissä samantyyppinen uloke, keksi joskus jotain jossain maailmasas ja tässä eriinomaisuudessaan – joka on siis kuviteltu täysin muiden saavutuksillaan – he varovat tarkasti paljastamatta kun ovat tehneet jotain typerää. Tai sitten he ottavat jostain toilalustaan kuvan ja väittävät sitä vaimon/tyttöystävän/siskon tekemäksi.
   a) Pojat oppivat kirjoittamaan koulussa yleensä tyttöjä nopeammin, ellei sitten olla opittu jo ennen koulua. b) Miehetä ovat keskimäärin naisia parempia tietokoneiden kanssa. c) Kaikki tietävät miten feisbukkiin pääsee, paitsi ehkä jotkut mummot. d) Kyllä miehetkin mokiaan laittavat feisbuukkiin kun niitä sattuu, niitä vain sattuu harvemmin. Eivätkä valehtele naisen tekemäksi, ja totta puhuen naiset valehtelevat huomattavasti enemmän kuin miehet.

   Lainaa

  21. Tulos: +25 (73 ääntä)
   Minä: a) osa opettelee vielä kirjoitamaan b) ne, jotka ovat jo oppineet kirjoittamaan, eivät ole vielä löytäneet tietokoneen virtakytkintä c) kohdista a ja b selvinneet eivät vielä tiedä miten facebookkiin pääsee d) Loput sitten elävätkin haavemaailmassa olevansa jotain erinomaisuuksia, kun joku tyyppi, jolla on jalkojen välissä samantyyppinen uloke, keksi joskus jotain jossain maailmasas ja tässä eriinomaisuudessaan – joka on siis kuviteltu täysin muiden saavutuksillaan – he varovat tarkasti paljastamatta kun ovat tehneet jotain typerää. Tai sitten he ottavat jostain toilalustaan kuvan ja väittävät sitä vaimon/tyttöystävän/siskon tekemäksi.
   Voi ei, joku on nyt jätetty ja petetty melko rumasti..

   Lainaa

  22. Tulos: +76 (76 ääntä)
   totanoin: Ymmärsinkö oikein, että Henna on 2 vuotta koittanut päästä kakkosvaihetta läpi?
   No eikös se kakkosvaihe käydä vasta 1,5-2v päästä siitä kun on saanut ykkösvaiheen väliaikaisen kortin käteen?

   Lainaa

  23. Tulos: +79 (79 ääntä)
   totanoin: Ymmärsinkö oikein, että Henna on 2 vuotta koittanut päästä kakkosvaihetta läpi?
   Ymmärsit väärin. Henna on tehnyt kaksi vuotta moottorijarruruksen väärin, eli saanut kaksi vuotta sitten ajokortin. Kakkos vaihe käydään kahden vuoden sisällä ajokortin saamisesta.

   Lainaa

  24. Tulos: +46 (66 ääntä)
   uuuuu: Koska miehet keskittyvät ajamaan oikein kunnon kuolonkolareita. Naiset hoitavat sitten nämä peruutuslommot ja muut pikkusöpöt tunaroimiset, joille miehet voivat sitten naureskella ennenkuin kajauttavat törkeää ylinopeutta päin punaisia koululaislauman keskelle.
   No ainakin minusta vanteella ajaminen on hengenvaarallista touhua eikä mitään "pikkusöpöä".

   Lainaa

  25. Tulos: +46 (82 ääntä)
   Minä: a) osa opettelee vielä kirjoitamaan b) ne, jotka ovat jo oppineet kirjoittamaan, eivät ole vielä löytäneet tietokoneen virtakytkintä c) kohdista a ja b selvinneet eivät vielä tiedä miten facebookkiin pääsee d) Loput sitten elävätkin haavemaailmassa olevansa jotain erinomaisuuksia, kun joku tyyppi, jolla on jalkojen välissä samantyyppinen uloke, keksi joskus jotain jossain maailmasas ja tässä eriinomaisuudessaan – joka on siis kuviteltu täysin muiden saavutuksillaan – he varovat tarkasti paljastamatta kun ovat tehneet jotain typerää. Tai sitten he ottavat jostain toilalustaan kuvan ja väittävät sitä vaimon/tyttöystävän/siskon tekemäksi.
   Aika surkuhupaisa viesti alkaen ihan ensimmäisestä lauseesta, jossa muuten siinäkin on kirjoitusvirhe. Pakka leviää täysin viimeistään kohdassa d. Lieneekö kyseessä ihan perus kananpää, joka kuvittelee ei-millään-meriiteillä voivansa haukkua miehet jotenkin huonommaksi ihan vain siksi että ne ovat miehiä? Kyllä naisena hävettää että niin monen tuulitunnelin mielestä nykyään on tosi cool olla Vahva Nainen (tm) ja julistaa omaa paremmuuttaan samalla kun lueskelee kaikenmaailman jumalatarpaskaa cosmopolitanista, vaikka oikeasti korvien välissä ei liiku yhtään mitään ja ollaan useimmiten riippuvaisia siitä miehestä joka ollaan jonkun mielenhäiriön kourissa onnistuttu jallittamaan. Hyvin monet miehet ovat perseestä, kyllä. Vähintään yhtä monet naiset ovat ihan yhtä perseestä.

   Lainaa

  26. Tulos: +42 (58 ääntä)
   naisopettaja: a) Pojat oppivat kirjoittamaan koulussa yleensä tyttöjä nopeammin, ellei sitten olla opittu jo ennen koulua. b) Miehetä ovat keskimäärin naisia parempia tietokoneiden kanssa. c) Kaikki tietävät miten feisbukkiin pääsee, paitsi ehkä jotkut mummot. d) Kyllä miehetkin mokiaan laittavat feisbuukkiin kun niitä sattuu, niitä vain sattuu harvemmin. Eivätkä valehtele naisen tekemäksi, ja totta puhuen naiset valehtelevat huomattavasti enemmän kuin miehet.
   Mikään ei huvita minua niin paljon kuin ihmiset jotka eivät ymmärrä sarkasmia/ironiaa/muita vastaavia huumorin lajeja, jotka vaativat hitusen enemmän äo:ta kuin blondivitsit yms. Et tainnut äidinkielen opettaja olla?

   Lainaa

  27. Tulos: -66 (92 ääntä)
   jomppe: miten näissä ei koskaan ole miehiä? :O
   Naiset yleisesti on vaan se yksinkertaisempi sukupuoli, jotka yleisesti kuvittelee olevan se fiksumpi. Totuushan näkyy jo tässä feissarien otannassa. Valitettavasti.

   Lainaa

  28. Tulos: +52 (58 ääntä)
   Sawyer: Varmaan olisi, muttsa miesten ylpeys ei anna periksi julkaista tällaisia sosiaaliseen mediaan.
   Varmaan ihan totta. Musta on sitä paitsi ihan terveellistä naureskella omille mokilleen.

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (25 ääntä)
   voi ku monia trollin uhreja täälläkin. pointsit "minä"-nimimerkille onnistuneesta trollauksesta

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kaisa: Naiset yleisesti on vaan se yksinkertaisempi sukupuoli, jotka yleisesti kuvittelee olevan se fiksumpi. Totuushan näkyy jo tässä feissarien otannassa. Valitettavasti.
   Mitä tarkoittaa yksinkertaisempi?

   Lainaa

  31. Tulos: +3 (3 ääntä)
   tosimartta oli parasta :)

   Lainaa

  32. Pillkkuviila 4.10.2013 3:13
   Tulos: -19 (25 ääntä)
   JT: Aika surkuhupaisa viesti alkaen ihan ensimmäisestä lauseesta, jossa muuten siinäkin on kirjoitusvirhe. Pakka leviää täysin viimeistään kohdassa d. Lieneekö kyseessä ihan perus kananpää, joka kuvittelee ei-millään-meriiteillä voivansa haukkua miehet jotenkin huonommaksi ihan vain siksi että ne ovat miehiä? Kyllä naisena hävettää että niin monen tuulitunnelin mielestä nykyään on tosi cool olla Vahva Nainen ™ ja julistaa omaa paremmuuttaan samalla kun lueskelee kaikenmaailman jumalatarpaskaa cosmopolitanista, vaikka oikeasti korvien välissä ei liiku yhtään mitään ja ollaan useimmiten riippuvaisia siitä miehestä joka ollaan jonkun mielenhäiriön kourissa onnistuttu jallittamaan. Hyvin monet miehet ovat perseestä, kyllä. Vähintään yhtä monet naiset ovat ihan yhtä perseestä.
   SIIS ETTE HERRANJUMALA KAIKKI VOI OLLA NOIN TOSISSAAN HY6VÄN VITSIN KANSSA... Jokkaine iha hiessä tosissaan luulee, että tämän kirjottamja luulee miesten oikeesti olevan tollasia. JÄRKI KÄTEEN ootte ite niin idiootteja ettette kestä HUUMORIA, jos tuo olisi totta, ei se MITENKÄÄN ees vois olla, mutta sitä tuskin ois voitu ees kirjottaa noin väärin jos se ois totta. SIIS ihminen joka ottaa tuon itteensä ja on tosissaan loukkaantunut, ON just tollanen ettei osaa mitään ja häpeää itseään. Mies joka osaa korjata auton voi myöntää ettei ole oppinut vielä kirjottamaan tai puhumaan.

   Lainaa

  33. Pillkkuviila 4.10.2013 3:17
   Tulos: -36 (38 ääntä)
   Naa: Mitä tarkoittaa yksinkertaisempi?
   Jos et jumalauta tiiä mitä tarkottaa y6ksinkertaisempi oot ihan v!!! y6ksinkertanen.. En kestä tollasia idiootteja.. ei huhhuh yyritätkö nousta muiden yläpuolelle kun oot löytänyt jonkun kirjoitus virheen (HUOMAA KUIN MONTA MUN TEKSTISSÄ NIITÄ ON JA LUULE VIELÄ ETTÄ VAHINGOSSA) tuosta yksinkertaisempi sanasta.. Oikeesti painu kuuseen täältä ei jaksa kattoo ku ihmiset joilla on 1 aivosolu yrittää olla jotain, te ette ikikuuna päivänä pääse lähellekkään meitä jotka voidaan kirjoittaa jotkut sanat niinku normaalit ihmiset ja miten kaikki sen ymmärtää. Sun räkäset spermaset rillis on vaan niin helkutin vinossa ettet tajua itekkään mitään haiseva nörtti. Pese käjet joskus runkkaamisen jälkeen ärsyttää ku kosket niillä joka paikkaa ja kaivat nenää että voit syödä oman spermaräkäs hyi sit kosket muihin ihmisiin kun yrität käsipäivää sanoa, onneks kukaan ei kättele sua kun oot niin kauheen WNP yliopistonörtti et pahhaa tekee.

   Lainaa

  34. Tulos: -34 (46 ääntä)
   Minä: a) osa opettelee vielä kirjoitamaan b) ne, jotka ovat jo oppineet kirjoittamaan, eivät ole vielä löytäneet tietokoneen virtakytkintä c) kohdista a ja b selvinneet eivät vielä tiedä miten facebookkiin pääsee d) Loput sitten elävätkin haavemaailmassa olevansa jotain erinomaisuuksia, kun joku tyyppi, jolla on jalkojen välissä samantyyppinen uloke, keksi joskus jotain jossain maailmasas ja tässä eriinomaisuudessaan – joka on siis kuviteltu täysin muiden saavutuksillaan – he varovat tarkasti paljastamatta kun ovat tehneet jotain typerää. Tai sitten he ottavat jostain toilalustaan kuvan ja väittävät sitä vaimon/tyttöystävän/siskon tekemäksi.
   Tässä sen enempää olematta sovinisti, kerroppa mulle kun niin fiksu ja filmaattinen oot että milloin koko maailman historiassa nainen on keksinyt jotain todella mullistavaa? Puhun nyt siis sähkön, auton, tietotekniikan, kännyköiden (tai ylipäätänsä puhelimien), pyörän, fysiikan lakien tai minkään muukaan merkittävän keksimisestä? Se että omaa fiksuuttasi solvaat miehiä tyhmiksi ei välttämättä ole täysin perusteltua.. Ja ei, en nyt siis väitä että kaikki miehet olisi neroja ja naiset taas eivät olisi, mutta come on! Se että omalla mahtavalla järjenjuoksullasi rupeat solvaamaan koko puolta maapalloa idiooteiksi ei ole oikein missään määritelmässä.. Ei edes siinä että piiloudutaan muiden feministien selän taakse ja vedät kukkahatun päähän :)

   Lainaa

  35. Pillkkuviila 4.10.2013 6:34
   Tulos: -15 (27 ääntä)
   ArMo: Tässä sen enempää olematta sovinisti, kerroppa mulle kun niin fiksu ja filmaattinen oot että milloin koko maailman historiassa nainen on keksinyt jotain todella mullistavaa? Puhun nyt siis sähkön, auton, tietotekniikan, kännyköiden (tai ylipäätänsä puhelimien), pyörän, fysiikan lakien tai minkään muukaan merkittävän keksimisestä? Se että omaa fiksuuttasi solvaat miehiä tyhmiksi ei välttämättä ole täysin perusteltua.. Ja ei, en nyt siis väitä että kaikki miehet olisi neroja ja naiset taas eivät olisi, mutta come on! Se että omalla mahtavalla järjenjuoksullasi rupeat solvaamaan koko puolta maapalloa idiooteiksi ei ole oikein missään määritelmässä.. Ei edes siinä että piiloudutaan muiden feministien selän taakse ja vedät kukkahatun päähän
   Täsähän heti perään esimerkki ihmisestä joka ei tajua päivänselvää vitsiä vaan ottaa niin helvetin henkilökohtaisesti läpän jota ei voi KUKAAN ottaa todesta, ja tällä tarkoitetaan 50%maailman asukkaista niin tämä yksi kiipiä on vähän liian tärkeä itestään ja luulee että ketään kiinnostaa sun mielipiteet tai se että sun takija kirjotettas tällästä. Tämö on SARKASMIA sitä kohtaan että miehet AINA korjaavat auton NAISET eikäT IKInä. iTE Ainakin osaan korjata koneeni paremmin ku kukaan mies, korkeintaan yhden kolmejalkaisen luottaisin tekevän työt oikeen, mutta mun auton renkaita ei mee perspeukalot vaihtamaan jotka itkee tälläsestä huumorivitsistä ettei POJAT OSAA KÄY6NNISTÄÄ TIETOKONETTA TAI KIRJOITTAA. Jos ottaa sellaisen todesta, VOIKO OSATA laittaa edes ilmaa renkaisiin saatika vaihtaa niitä.

   Lainaa

  36. Tulos: +55 (69 ääntä)
   ArMo: Tässä sen enempää olematta sovinisti, kerroppa mulle kun niin fiksu ja filmaattinen oot että milloin koko maailman historiassa nainen on keksinyt jotain todella mullistavaa? Puhun nyt siis sähkön, auton, tietotekniikan, kännyköiden (tai ylipäätänsä puhelimien), pyörän, fysiikan lakien tai minkään muukaan merkittävän keksimisestä? Se että omaa fiksuuttasi solvaat miehiä tyhmiksi ei välttämättä ole täysin perusteltua.. Ja ei, en nyt siis väitä että kaikki miehet olisi neroja ja naiset taas eivät olisi, mutta come on! Se että omalla mahtavalla järjenjuoksullasi rupeat solvaamaan koko puolta maapalloa idiooteiksi ei ole oikein missään määritelmässä.. Ei edes siinä että piiloudutaan muiden feministien selän taakse ja vedät kukkahatun päähän
   Otapa huomioon naisen asema historiassa. Naisille älykkyys ei ole ollut sallittua, eikä ole kaikkialla vieläkään. Naisten ja miesten älykkyyksissä EI ole eroa, eli sillä, mitä jalkojesi välissä lerputtaa tai on lerputtamatta, ei ole mitään väliä. Ja koska joku nutipää tulee kohta kertomaan, että miehillä on isommat aivot, niin käydäänpä sekin nyt tässä läpi: totta, niin on, mutta kyse on tukisolujen ja verisuonten suuremmasta määrästä, ei "harmaan aineksen". Loppuun voin todeta, että tuo lapsellinen kinastelu puhkikuluneesta aiheesta ei ole älykästä, olitpa mies tai nainen. (Ja tämä viesti suuntautui siis kaikille, ei ainoastaan lainaamalleni kommentoijalle.)

   Lainaa

  37. termit kuntoon kaverit! 4.10.2013 11:46
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   huh huh: kyllä on feminismiä havaittavissa näissä kommenteissa
   Missä kohdassa tarkalleen huomasit feminismiä eli täsmällisemmin sanottuna missä kohtaa kommenteissa yritettin parantaa naisten asemaa? Itse huomasin vain paljon tuollaista perus sukupuolten välistä naljailua, joka siis ei ole millän tavalla synonyymi feminismin kanssa!!

   Lainaa

  38. älkääs ukot turhaan paistatelko... 4.10.2013 12:48
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   ArMo: Tässä sen enempää olematta sovinisti, kerroppa mulle kun niin fiksu ja filmaattinen oot että milloin koko maailman historiassa nainen on keksinyt jotain todella mullistavaa? Puhun nyt siis sähkön, auton, tietotekniikan, kännyköiden (tai ylipäätänsä puhelimien), pyörän, fysiikan lakien tai minkään muukaan merkittävän keksimisestä? Se että omaa fiksuuttasi solvaat miehiä tyhmiksi ei välttämättä ole täysin perusteltua.. Ja ei, en nyt siis väitä että kaikki miehet olisi neroja ja naiset taas eivät olisi, mutta come on! Se että omalla mahtavalla järjenjuoksullasi rupeat solvaamaan koko puolta maapalloa idiooteiksi ei ole oikein missään määritelmässä.. Ei edes siinä että piiloudutaan muiden feministien selän taakse ja vedät kukkahatun päähän
   Virallisesti naisten keksimiä juttuja olisi vaikkapa esim tiskikone, tuulilasin pyyhkijät ja palouloskäynnit sekä pelastuslautat. Lisäksi tietysti liikkuu runsaasti huhuja vaimojen miestensä nimissä tehneistä keksinnöistä tuolloin enstisaikoina, jolloin naisten keksintöjä ei nyt vaan olisi otettu tosissaan. Mutta toisaalta kyllähän miehet ovat historiassa toistensakin keksintöjä omissa nimissään esittäneet. Esim Edisonin keksinnöt oikeastaan kaikki Teslan keksintöjä jne. Itse naisena tunnen voivani ottaa onnitteluja vastaan vaikkapa tuon tiskikoneen keksimisesta ihan yhtä paljon kuin mitä normi penkkiurheilijan tulisi ottaa kunniaa kannattamansa joukkueen voitoista eli ei p*skan vertaa. Sillä itse en ole keksinyt henkilökohtaisesti yhtikäs mitään edes pikkuisen tärkeää enkä ole myöskään itse voittanut ainoatakaan suomen tai maailmanmestaruutta, joten miksi ottaisin sellaisista itselleni mitään kunniaa?

   Lainaa

  39. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Itse opin myöskin kunnolla tuon moottorijarrutuksen merkityksen vasta autokoulun 2. vaiheessa. Sitä vartenhan se on, että voi vielä korjata huonot tavat, joita on "ajouran" alkuvaiheessa muodostunut.

   Lainaa

  40. Tulos: +45 (47 ääntä)
   ArMo: Tässä sen enempää olematta sovinisti, kerroppa mulle kun niin fiksu ja filmaattinen oot että milloin koko maailman historiassa nainen on keksinyt jotain todella mullistavaa? Puhun nyt siis sähkön, auton, tietotekniikan, kännyköiden (tai ylipäätänsä puhelimien), pyörän, fysiikan lakien tai minkään muukaan merkittävän keksimisestä? Se että omaa fiksuuttasi solvaat miehiä tyhmiksi ei välttämättä ole täysin perusteltua.. Ja ei, en nyt siis väitä että kaikki miehet olisi neroja ja naiset taas eivät olisi, mutta come on! Se että omalla mahtavalla järjenjuoksullasi rupeat solvaamaan koko puolta maapalloa idiooteiksi ei ole oikein missään määritelmässä.. Ei edes siinä että piiloudutaan muiden feministien selän taakse ja vedät kukkahatun päähän
   Ruokin varmaan trollia mutta... esim. Marie Curie löysi kaksi alkuainetta, voitti parit Nobelit. Se, ettei tiedä naisten menestyksestä historiassa, kertoo ennemminkin yleissivistyksen puutteesta :D (ja ei, en ole kukkahattutäti enkä feministi, oon vaan kuunnellu koulussa).

   Lainaa

  41. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Kaisa: Naiset yleisesti on vaan se yksinkertaisempi sukupuoli, jotka yleisesti kuvittelee olevan se fiksumpi. Totuushan näkyy jo tässä feissarien otannassa. Valitettavasti.
   Näkyy feissarimokien otannassa :DD Täähän onki tärkeää tilastollisesti.

   Lainaa

  42. Ei taas näitä 4.10.2013 16:36
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   ArMo: Tässä sen enempää olematta sovinisti, kerroppa mulle kun niin fiksu ja filmaattinen oot että milloin koko maailman historiassa nainen on keksinyt jotain todella mullistavaa? Puhun nyt siis sähkön, auton, tietotekniikan, kännyköiden (tai ylipäätänsä puhelimien), pyörän, fysiikan lakien tai minkään muukaan merkittävän keksimisestä? Se että omaa fiksuuttasi solvaat miehiä tyhmiksi ei välttämättä ole täysin perusteltua.. Ja ei, en nyt siis väitä että kaikki miehet olisi neroja ja naiset taas eivät olisi, mutta come on! Se että omalla mahtavalla järjenjuoksullasi rupeat solvaamaan koko puolta maapalloa idiooteiksi ei ole oikein missään määritelmässä.. Ei edes siinä että piiloudutaan muiden feministien selän taakse ja vedät kukkahatun päähän
   Sanooko Marie Curie mitään? Ja tuolta voit lukea lisää ennen kuin alat aukoa lisää mielipiteitäsi. http://takkirauta.blogspot.fi/2011/06/kymmenen-naisten-tekemaa-keksintoa.html Itseäsi lainaten "Se että omalla mahtavalla järjenjuoksullasi rupeat solvaamaan koko puolta maapalloa idiooteiksi ei ole oikein missään määritelmässä.."

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Siis kyllähän moottorijarrutuksessa kytkimellä on iso rooli, ihan oikein on Henna varmaan sen tehnyt. Esim jos ennen liikennevaloja vaihtaa kolmosesta kakkoselle ja nostaa hitaasti kytkintä (koska ei sitä nyt kauhean nopeasti voi nostaa) eikä paina kaasua niin johan auto hidastuu. En ymmärrä ekaa mokaa. Moottorijarrutus on vain sitä että annetaan auton mennä itsestään pienemmällä vaihteella niin kauan kunnes vauhti tasaantuu.

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Moottorijarrutuksessa ei ole ihan pakko alentaa vaihdetta ennen kuin kierrokset on noin 1,5 x lämpimän koneen tyhjäkäynti. Toki riippuu siitä tarviiko hiljentää paljon vai vähän ja tarviiko ripeän kiihdytyksen jarrutuksen jälkeen.

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (21 ääntä)
   Kyllä meillä ainakin mies vaihtaa renkaat, ajaa nurmikon, kantaa 15 kilon koiranruokasäkit, tienaa enemmän, ymym. Minä siivoan, vaihdan lakanat, pesen pyykit, ymym. Mä en nää tässä mitään sovinismia/feminismiä.

   Lainaa

  46. Tulos: +26 (30 ääntä)
   ArMo: Tässä sen enempää olematta sovinisti, kerroppa mulle kun niin fiksu ja filmaattinen oot että milloin koko maailman historiassa nainen on keksinyt jotain todella mullistavaa? Puhun nyt siis sähkön, auton, tietotekniikan, kännyköiden (tai ylipäätänsä puhelimien), pyörän, fysiikan lakien tai minkään muukaan merkittävän keksimisestä? Se että omaa fiksuuttasi solvaat miehiä tyhmiksi ei välttämättä ole täysin perusteltua.. Ja ei, en nyt siis väitä että kaikki miehet olisi neroja ja naiset taas eivät olisi, mutta come on! Se että omalla mahtavalla järjenjuoksullasi rupeat solvaamaan koko puolta maapalloa idiooteiksi ei ole oikein missään määritelmässä.. Ei edes siinä että piiloudutaan muiden feministien selän taakse ja vedät kukkahatun päähän
   Mitä mullistavaa sinä olet keksinyt? Kerro ensin se, niin keskustellaan sitten asiasta lisää.

   Lainaa

  47. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Minä: Mitä mullistavaa sinä olet keksinyt? Kerro ensin se, niin keskustellaan sitten asiasta lisää.
   http://takkirauta.blogspot.fi/2011/06/kymmenen-naisten-tekemaa-keksintoa.html Oletan, että pystyt parempaan? Silä ei ole merkitystä, että miesten tekemät keksinnöt ovat mullistavampia, vaan sillä, että mikä on sinun osuutesi yksilönä niihin mullistaviin keskintöihin? Minulla ei ole mitään osuutta noihin, enkä haluakaan niillä päteä, mutta ymmärrän, että miesten tekemillä keskinnöillä pätevät miehet yltävät itsekin samaan. Muuten en ymmärrä, mikä pointti niillä kehuskelussa on. Jostain syystä tavismiehet haluavat päteä muiden tekemillä keskinnöillä. Mutta sen sijaan sillä ei haluta yhtään päteä, että suurin osa neurologian kirjon sairauksista (autismi, adhd yms.) esiintyy miehillä, tai sillä, että suurin osa vangeista on miehiä kuten myös suurin osa väkivaltarikoksista miesten tekemiä. Nämä ovat kuitenkin paljon yleisempiä kuin mullistavat keksinnöt.

   Lainaa

  48. Salam aleikum 8.10.2013 14:41
   Tulos: -15 (19 ääntä)
   Troll: Ööööh.. eiköhän tämän sukupolven miehet tiedä koneenkäytön ja sisukset melkolailla hyvin. Ja enpä oo kertaakaan kyllä spotannu naista kerrostalon pihassa vaihtamas renkaitakaan. Miehet ne siellä kyykkii. . Ja poikkeus vahvistaa säännöt
   Jep, miehet viritteli IRC-bottejaan viela siina vaiheessa kun naiset kirjotteli kirjeita toisilleen. Joten toi yo. postaus on selvasti naiselta. Itse vaittaisin suurimmaksi syyksi miesten FB hiljaisuuteen heidan epaturhamaisuuden, juoruamishalun vahyyden, yleisen tuppisuu-asenteen, ja muut, mielenkiintoisemmat harrastukset. Ja nama kaikki siis ihan hyvalla ja terveella tavalla.

   Lainaa

  49. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Heheh, miehet kyllä juoruaa, mutta sitä vain nimitetään keskusteluksi, kun miehet puhuvat muista ihmisistä tai haukkuvat heitä. Olen ollut enimmäkseen miesvaltaisilla työpaikoilla ja yllättäen teknisen alan miehet ovat kaikkein pahimpia juoruakkoja, itse olen myös teknisellä alalla ja vähän petyinkin kun kasvoin isoksi ja jouduin myöntämään tämän faktan itselleni. Myös ne naiset, jotka ihannoivat miehiä ja haukkuvat muita naisia heidän juoruilustaan, ovat kaikkein pahimpia puhumaan muista jaskaa selän takana.

   Lainaa

  50. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tolla vanteella ei kyllä montaa metriä ole ilman rengasta ajettu :D

   Lainaa

  51. Tulos: +22 (28 ääntä)
   1.faminismissä ei ole kyse miesten mollaamisesta ja naisten nostamisesta miesten yläpuolelle, vaan tasa-arvosta. 2.Miten KUKAAN voi tosissaan väittää miesten tekevän vähemmän virheitä ym. p*skaa, kuin naisten? Eiköhän molemmissa sukupuolissa mokailla ihan yhtä paljon. En tosin kauhean montaa naista saa nyt päähäni, jotka olis ajaneet keskellä päivää keskikaupungilla reippaasti yli 120km/h. Miehiä tiedän useita. En myöskään saa juuri tältä istumalta päähäni monia naisia, jotka olisivat julistaneet sotia, olleet diktaattoreita tai päättäneet tunkea tuhansia lapsia ja raskaana olevia, sekä paljon muita ihmisiä kaasukammioihin, sen jälkeen kun ovat suorittaaneet järkyttäviä ihmisikokeita.. En tunne myöskään naisia, jotka jättävät lapset ja lähtevät juomaan perheen rahat kurkusta alas tai naisia, jotka lyövät miehiään tai ovat raiskanneet miehiä tai käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen lapsia... Miehiä tiedän kaikista luettelemistani PALJON. Mutta se siitä. Silti uskon että molemmat sukupuolet tekevät virheitä..

   Lainaa

  52. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Salam aleikum: Jep, miehet viritteli IRC-bottejaan viela siina vaiheessa kun naiset kirjotteli kirjeita toisilleen. Joten toi yo. postaus on selvasti naiselta. Itse vaittaisin suurimmaksi syyksi miesten FB hiljaisuuteen heidan epaturhamaisuuden, juoruamishalun vahyyden, yleisen tuppisuu-asenteen, ja muut, mielenkiintoisemmat harrastukset. Ja nama kaikki siis ihan hyvalla ja terveella tavalla.
   Ja sitten päädyimmekin kommentoimaan feissarimokiin. Tiedä ny onko tää nyt ihan harrastuspohjalla vielä, mutta kovin on mielenkiintosta.

   Lainaa

  53. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Voi herrajumala tätä paskamyrskyn määrää....

   Lainaa

  54. Tulos: +20 (22 ääntä)
   huh huh: kyllä on feminismiä havaittavissa näissä kommenteissa
   Onpas hassu kommentti. Feminism - Belief in the social, political, and economic equality of the sexes. Vaikka ihmiset internetissä kovasti yrittää saada kaikkia uskomaan että feministi=miesvihaaja se on oikeasti misandry=miesviha tai misogyny=naisviha näin simppelisti. Feministi haluaa tasa-arvoa, ei sitä että naiset olis parempia.

   Lainaa

  55. Tulos: -6 (8 ääntä)
   joopajoo: 1.faminismissä ei ole kyse miesten mollaamisesta ja naisten nostamisesta miesten yläpuolelle, vaan tasa-arvosta. 2.Miten KUKAAN voi tosissaan väittää miesten tekevän vähemmän virheitä ym. p*skaa, kuin naisten? Eiköhän molemmissa sukupuolissa mokailla ihan yhtä paljon. En tosin kauhean montaa naista saa nyt päähäni, jotka olis ajaneet keskellä päivää keskikaupungilla reippaasti yli 120km/h. Miehiä tiedän useita. En myöskään saa juuri tältä istumalta päähäni monia naisia, jotka olisivat julistaneet sotia, olleet diktaattoreita tai päättäneet tunkea tuhansia lapsia ja raskaana olevia, sekä paljon muita ihmisiä kaasukammioihin, sen jälkeen kun ovat suorittaaneet järkyttäviä ihmisikokeita.. En tunne myöskään naisia, jotka jättävät lapset ja lähtevät juomaan perheen rahat kurkusta alas tai naisia, jotka lyövät miehiään tai ovat raiskanneet miehiä tai käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen lapsia… Miehiä tiedän kaikista luettelemistani PALJON. Mutta se siitä. Silti uskon että molemmat sukupuolet tekevät virheitä..
   tunneksä si ketää muita ku tollasia ihmisiä? Netis tuntuu kaikki tuntevan hirveesti sellasia ihmisiä mikkä vahvistaa aina sitä paskaa mitä oot jauhamassa

   Lainaa

  56. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Taitaa kuitenkin olla parasta, jos ei halua hommasta vielä kalliimpaa, eli hinauksen kera...
   Voi nolous!: Harva mies tosin niitä nykyään itse vaihtaa..

   Lainaa

  57. Tulos: +15 (15 ääntä)
   ArMo: Tässä sen enempää olematta sovinisti, kerroppa mulle kun niin fiksu ja filmaattinen oot että milloin koko maailman historiassa nainen on keksinyt jotain todella mullistavaa? Puhun nyt siis sähkön, auton, tietotekniikan, kännyköiden (tai ylipäätänsä puhelimien), pyörän, fysiikan lakien tai minkään muukaan merkittävän keksimisestä? Se että omaa fiksuuttasi solvaat miehiä tyhmiksi ei välttämättä ole täysin perusteltua.. Ja ei, en nyt siis väitä että kaikki miehet olisi neroja ja naiset taas eivät olisi, mutta come on! Se että omalla mahtavalla järjenjuoksullasi rupeat solvaamaan koko puolta maapalloa idiooteiksi ei ole oikein missään määritelmässä.. Ei edes siinä että piiloudutaan muiden feministien selän taakse ja vedät kukkahatun päähän
   Kaikkien lapsillisin miesten keksimä veto on ehdottomasti juuri tämä: leijutaan sillä, kun MIEHET keksivät KAIKEN ja niin polleina aletaan kasvattaa itselle kaljamahaa jo 15-vuotiaina (mikä jääkin oman elämän suurimmaksi saavutukseksi), koska eihän itse tarvitse mitään hienoa tehdä/osata, koska on MIES.

   Lainaa

  58. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Pillkkuviila: Jos et jumalauta tiiä mitä tarkottaa y6ksinkertaisempi oot ihan v!!! y6ksinkertanen.. En kestä tollasia idiootteja.. ei huhhuh yyritätkö nousta muiden yläpuolelle kun oot löytänyt jonkun kirjoitus virheen (HUOMAA KUIN MONTA MUN TEKSTISSÄ NIITÄ ON JA LUULE VIELÄ ETTÄ VAHINGOSSA) tuosta yksinkertaisempi sanasta.. Oikeesti painu kuuseen täältä ei jaksa kattoo ku ihmiset joilla on 1 aivosolu yrittää olla jotain, te ette ikikuuna päivänä pääse lähellekkään meitä jotka voidaan kirjoittaa jotkut sanat niinku normaalit ihmiset ja miten kaikki sen ymmärtää. Sun räkäset spermaset rillis on vaan niin helkutin vinossa ettet tajua itekkään mitään haiseva nörtti. Pese käjet joskus runkkaamisen jälkeen ärsyttää ku kosket niillä joka paikkaa ja kaivat nenää että voit syödä oman spermaräkäs hyi sit kosket muihin ihmisiin kun yrität käsipäivää sanoa, onneks kukaan ei kättele sua kun oot niin kauheen WNP yliopistonörtti et pahhaa tekee.
   Taitaa olla jollakulla tena lady väärässä vaossa?

   Lainaa

  59. Tulos: +3 (3 ääntä)
   jovain: saa aika tampio olla jos ei huomaa pelkällä vanteella ajavansa
   Ajonvakautusjärjestelmä saattaa vaikeuttaa tuon huomaamista. En toki tiedä mistä autosta tässä oli kyse.

   Lainaa

  60. jukkapalmu 8.2.2016 15:53
   Tulos: +1 (1 ääni)
   K H: Ajonvakautusjärjestelmä saattaa vaikeuttaa tuon huomaamista. En toki tiedä mistä autosta tässä oli kyse.
   ford focus näyttäis olevan. ensimmäisiä korimalleja

   Lainaa

  61. Parraton nauta 25.6.2021 21:08
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Minä: a) osa opettelee vielä kirjoitamaan
   Kek kek... Jonkinlainen nolouden huipentumahan tuokin on, kun tulee määkimään oikeinkirjoituksesta eikä saa ensimmäistäkään kohtaa kirjoitettua oikein.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: rengas, kumi, puhki, kuva, auto, moottorijarrutus, ajokortti, autokoulu

 • Uusimmat

 • Kategoriat