Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 19

Saako salilla salakuvata ja jakaa kuvan Facebookissa?
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 19
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 85 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -75 (131 ääntä)
   Pesäpallomaila!

   Lainaa

  2. Tulos: +1076 (1096 ääntä)
   Mä haluaisin tykätä antin kommentista!

   Lainaa

  3. Tulos: +1211 (1225 ääntä)
   Kannattiko tämän kuvan takia tulla erotetuksi Elixiasta IL kohun seurauksena, Sofia?

   Lainaa

  4. Tulos: +1283 (1299 ääntä)
   Noiko ne oli ne kohushortsit? Mä luulin että siellä joku äijä takoo stringeissä menemään....

   Lainaa

  5. Tulos: +562 (568 ääntä)
   Onneksi Antti sano suoraan!

   Lainaa

  6. Tulos: +285 (379 ääntä)
   Oliko tuo sofian idioottipostaus pakko laittaa tännekin? Eiköhän tuo typykkä olisi vaan paras jättää noteeraamatta missään.

   Lainaa

  7. jukkapalmu 3.10.2013 6:48
   Tulos: -94 (138 ääntä)
   Minä: Oliko tuo sofian idioottipostaus pakko laittaa tännekin? Eiköhän tuo typykkä olisi vaan paras jättää noteeraamatta missään.
   mitämitä???

   Lainaa

  8. Tulos: -71 (165 ääntä)
   Sukat korvissa täh? Ja mikä on solkku?

   Lainaa

  9. Tulos: +458 (464 ääntä)
   Jos nyt joltain on mennyt ohi ja haluaa tutustua: http://www.iltalehti.fi/viihde/2013093017548430_vi.shtml Onhan noi nyt ehkä vähän lyhyet mutta ei mielestäni kuitenkaan Ruusila-Nousiaisen kauhistelemat "bokserit tai pienet aluskalsarit". Olisi kiva nähdä kuinka pienissä vaatteissa hän itse reenaa...

   Lainaa

  10. Tulos: +238 (340 ääntä)
   Olenko ainut, jota sattuu silmiin tuollainen suomen ja englannin sekamelska? "-- banaani on extra tough --" Kuulostaapa typerältä. Ja kylläpä muuten on todellinen nirppanokka tuo Ruusila-Nousiainen! Hohhoi. Ihan tavalliset, perussiistit sporttivaatteet. Lapsellista touhua aikuiselta naiselta.

   Lainaa

  11. Tulos: +21 (67 ääntä)
   Oman lähisiwan pizzerian auto sitten kuvassa... jees

   Lainaa

  12. Tulos: +402 (416 ääntä)
   Mitä. Yrittääks ylläpito vihjata, että Sofia ei ole julkkis kun kerran sukunimi on sensuroitu? :D (Pisteet siitä!)

   Lainaa

  13. Tulos: +378 (408 ääntä)
   Miksi tuo Sofian källi piti sensuroida kun se kiertää ympäri nettiä ja nettilehtiä ihan ämmän omalla lärvillä ja kommenteilla varustettuna? Tyhmä nauta. Tätä ei ole tarkoitettu loukkaukseksi lehmiä kohtaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +95 (105 ääntä)
   Sanna: Tai sitten keittiövälineesi on surkeaa laatua.

   Lainaa

  15. Tulos: -97 (105 ääntä)
   ahah aik tyylittömät noi shortsit esim :* puspus

   Lainaa

  16. Voi nolous! 3.10.2013 9:19
   Tulos: +154 (160 ääntä)
   perperi: Kannattiko tämän kuvan takia tulla erotetuksi Elixiasta IL kohun seurauksena, Sofia?
   Minkäs sille voi kun ei järki päätä pakota.

   Lainaa

  17. Tulos: +197 (219 ääntä)
   Mielestäni tuossa pizza-autossa on kyllä jo teippausmateriaalin tekijällä/teippaajallakin joku vastuu infota asiakasta, että siinä on kirjoitusvirhe. Eikä vain naureskella partaansa ilmeisestikin ei-suomalaissyntyisen kirjoitusvirheelle.

   Lainaa

  18. Bellatrixxx 3.10.2013 10:20
   Tulos: +349 (359 ääntä)
   Siellä lukuisissa instagrammi kuvissa Ruusila treenaa itse urheilurintaliiveissä.....

   Lainaa

  19. Tulos: -30 (106 ääntä)
   Voi haloo: Mielestäni tuossa pizza-autossa on kyllä jo teippausmateriaalin tekijällä/teippaajallakin joku vastuu infota asiakasta, että siinä on kirjoitusvirhe. Eikä vain naureskella partaansa ilmeisestikin ei-suomalaissyntyisen kirjoitusvirheelle.
   Eiköhän teippifirma kirjoita juuri niin kuin asiakas pyytää.. Näitä tarkoituksella väärin kirjoitettuja yrityksiähän meillä on yllinkyllin, kuten vaikkapa Sampo Pankki. Ja mistä se teippifirma tietää, onko jokin kirjoitettu tarkoituksella väärin, jos vaikka yritys haluaa heittää vitsiä pitseriatyöntekijän stereotyypistä.

   Lainaa

  20. Tulos: -20 (50 ääntä)
   Hei!! Eiköhän KAIKKI tiedä, että toi Sofia, joka on postannu noin typerän kuvan kuntosalin käyttäjästä on Sofia Ruusila-Nousiainen! :D Turha sensuroida.

   Lainaa

  21. Tulos: +132 (158 ääntä)
   Mä oon miettinyt, että rikonko salietikettiä, kun nännit näkyy läpi urheilurintsikoista ja topista. Kun ei monellakaan näy. :'D mutta eipä tullut mieleen, että mähän voin kysästä tätä asiaa salietikettiasiantuntijalta, Sofia Ruusila-Nousiaiselta, aina kun tämmöstä tulee mieleen!

   Lainaa

  22. Tulos: +145 (145 ääntä)
   p: Jos nyt joltain on mennyt ohi ja haluaa tutustua: http://www.iltalehti.fi/viihde/2013093017548430_vi.shtml Olisi kiva nähdä kuinka pienissä vaatteissa hän itse reenaa…
   Urheilurintsikoissa ts. alusvaatteissa. Love the irony.

   Lainaa

  23. Tulos: +106 (150 ääntä)
   Nimesi: Eiköhän teippifirma kirjoita juuri niin kuin asiakas pyytää.. Näitä tarkoituksella väärin kirjoitettuja yrityksiähän meillä on yllinkyllin, kuten vaikkapa Sampo Pankki. Ja mistä se teippifirma tietää, onko jokin kirjoitettu tarkoituksella väärin, jos vaikka yritys haluaa heittää vitsiä pitseriatyöntekijän stereotyypistä.
   No vittu siitä, että se soittaa tilaajalle ja varmistaa että pitääkö tässä todella lukea näin. Olet varmaan niitä idiootteja joka ajaa autolla ojaan jos navigaattori käskee kääntymään vaikkei ole tietä ja kitiset sitten korvauksia jälkeenpäin.

   Lainaa

  24. Tulos: +346 (352 ääntä)
   Jasmin: Noiko ne oli ne kohushortsit? Mä luulin että siellä joku äijä takoo stringeissä menemään….
   Eiköhän ole tärkeintä että kyseinen henkilö on lähtenyt treenaamaan..Mitä väliä missä vaatteissa siellä on, kunhan ne vaatteet löytyvät. Missään ei lue että pitää olla viimeisen muodin mukaiset salivaatteet. Moni varmasti haluaisi mennä salille, mutta juuri Sofian tapaiset ihmiset ja heidän pitkin nenänvarttaan menevät katseet vievät viimeisetkin itsetunnot. En ymmärrä käytöstä.

   Lainaa

  25. Punttihirmu 3.10.2013 11:26
   Tulos: +90 (124 ääntä)
   Nonnu: Mä oon miettinyt, että rikonko salietikettiä, kun nännit näkyy läpi urheilurintsikoista ja topista. Kun ei monellakaan näy. :’D mutta eipä tullut mieleen, että mähän voin kysästä tätä asiaa salietikettiasiantuntijalta, Sofia Ruusila-Nousiaiselta, aina kun tämmöstä tulee mieleen!
   Hei Nonnu, olen salietiketin suurimpia asiantuntijoita Suomessa ja voisin antaa ilmaisen arvion tapauksestasi, jos vain laittaisit tänne linkin kokovartalo- ja lähikuviin salivaatetuksestasi ja nänneistäsi.

   Lainaa

  26. Tulos: +44 (90 ääntä)
   Nonnu: Mä oon miettinyt, että rikonko salietikettiä, kun nännit näkyy läpi urheilurintsikoista ja topista. Kun ei monellakaan näy. :’D mutta eipä tullut mieleen, että mähän voin kysästä tätä asiaa salietikettiasiantuntijalta, Sofia Ruusila-Nousiaiselta, aina kun tämmöstä tulee mieleen!
   Millä salilla käyt treenaamassa?

   Lainaa

  27. Tulos: +266 (278 ääntä)
   Sofia kohussa hauskaa on se, että ylilaudan sivustolla porukka alkoi spämmätä palautetta Sofian yhdelle suurimmista sponoreista, Monster-energiajuomalle. Kahdessa päivässä Sofia irtisanottiin ns. Monstergirls tiimistä, sponsorisopimukset peruttiin ja kaikki Sofian monsterliitokset poistettiin kotisivulta. Mielestäni ihan oikein.

   Lainaa

  28. Tulos: +52 (66 ääntä)
   Eikös täällä joskus vielä ollut se juttu että julkkisten tekemiä päivityksiä ei sensuroida?

   Lainaa

  29. cranky wombat 3.10.2013 12:45
   Tulos: +57 (73 ääntä)
   Pitäisiköhän kehittää jotain muuta kuin takareisiä.

   Lainaa

  30. Tulos: +16 (34 ääntä)
   Sofian sukunimi sentään sensuroitu, mutta aikanaan näin ei tehty tuksulle, aika jännä ;P

   Lainaa

  31. Tulos: +198 (202 ääntä)
   Juuri tälläisten ihmisten, kuten sofia, takia en käy salilla, koska ikinä sitä tiedä mistä sivustolta se oma kuva kohta löytyy ku älypuhelin on melki jokasen kädessä. Kun en itsekään ole mikään kedon kaunein kukka.

   Lainaa

  32. Tulos: +124 (134 ääntä)
   Haha, sofia olet vitun idiootti.

   Lainaa

  33. Tulos: +166 (168 ääntä)
   Olis kiva tietää, et millasissa verkkareissa se sofia ite sitten treenaa, tuntuu nimittäin hyvin sopivan tähän hänen mainostamaan "salietikettiin", että tytöt käyttää salilla pieniä tiukkoja sortseja, selkeästi paljastavampia kuin nää tän miehen pökät... Onko niin että tytöille ja pojille eri säännöt, kun eihän miesten karvasia reisiä oo yhtään niin kiva kattella kun niitä naisten sortsien alka vilkkuvia pakaroita...

   Lainaa

  34. Tulos: +115 (117 ääntä)
   Kys. kohun takiahan Monsterkin lakkasi sponssaamasta Sofiaa, eli ei ainakaan ihan selittelemällä päässyt.

   Lainaa

  35. Tulos: +64 (74 ääntä)
   http://www.iphoneogram.com/p/550711583919111460_44593134/ Tässä on Sofian omaa salityyliä. Ja kun joku niistä nänneistä kysyi, niin ei ne ainakaan Sofiaa tunnu haittaavan!

   Lainaa

  36. mitä väliä? 3.10.2013 15:12
   Tulos: -256 (276 ääntä)
   en ymmärrä miksi Sofian laittamasta kuvasta on tehtävä niin kauhea numero... Tosiasia on, että aika monikin nuori naureskelee paikasta huolimatta (oli se sitten kuntosali tai pikaruokapaikka) hauskoille ja erikoisillr pukeutumistyyleille. Kuvassa ei näy miehen kasvot, enkä usko että kuva on tarkoitus loukata ketään. Tottahan tuo näyttää hirveeltä, eikä mielestäni ole mitenkään väärin ilmaista mielipidettään... Olisihan sitä tietysti julkkiksena voinut kahdesti miettiä minne kaikkialle kuva voi päätyä, mutta en kyllä itse loukkaantuisi tuollaisesta. Tiedän itsekkin näyttäväni tyhmältä kuntosalilla, mutta tiedän myös että vaikka pistäisin mitä tahansa päälleni, se olisi jonkun mielestä kuitenkin väärin. Mielipiteen esittämisestä ei tarvitsisi nostaa niin suurta hälyä, kaikilla on omat mielipiteensä.

   Lainaa

  37. creamy cinnamon 3.10.2013 15:24
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Oulun Pizzataxari mainosti Taxarin kebabin olevan "kaikkille maistuva".

   Lainaa

  38. Tulos: +182 (184 ääntä)
   mitä väliä?: en ymmärrä miksi Sofian laittamasta kuvasta on tehtävä niin kauhea numero… Tosiasia on, että aika monikin nuori naureskelee paikasta huolimatta (oli se sitten kuntosali tai pikaruokapaikka) hauskoille ja erikoisillr pukeutumistyyleille. Kuvassa ei näy miehen kasvot, enkä usko että kuva on tarkoitus loukata ketään. Tottahan tuo näyttää hirveeltä, eikä mielestäni ole mitenkään väärin ilmaista mielipidettään… Olisihan sitä tietysti julkkiksena voinut kahdesti miettiä minne kaikkialle kuva voi päätyä, mutta en kyllä itse loukkaantuisi tuollaisesta. Tiedän itsekkin näyttäväni tyhmältä kuntosalilla, mutta tiedän myös että vaikka pistäisin mitä tahansa päälleni, se olisi jonkun mielestä kuitenkin väärin. Mielipiteen esittämisestä ei tarvitsisi nostaa niin suurta hälyä, kaikilla on omat mielipiteensä.
   No ei sitä kyllä julkisesti tarvitse ruveta toisten ulkonäköä tai pukeutumista ruotimaan. Ei tulisi mieleenkään kuvailla ketään salaa, ja heittää sitten kuva Facebookiin toisille naurettavaksi. Olispa tosi mukavaa löytää itsestäkin kuva joltain sivustolta, missä ihmiset naureskelee ja heittelee loukkaavia kommentteja. Ja lisäksi ainakin Elixiassa on kuvaaminen kielletty kokonaan ilman asianosaisen lupaa, se lukee ihan siellä sopimuksessakin.

   Lainaa

  39. Tulos: +90 (96 ääntä)
   justjust: Eiköhän ole tärkeintä että kyseinen henkilö on lähtenyt treenaamaan..Mitä väliä missä vaatteissa siellä on, kunhan ne vaatteet löytyvät. Missään ei lue että pitää olla viimeisen muodin mukaiset salivaatteet. Moni varmasti haluaisi mennä salille, mutta juuri Sofian tapaiset ihmiset ja heidän pitkin nenänvarttaan menevät katseet vievät viimeisetkin itsetunnot. En ymmärrä käytöstä.
   Niin samaa mieltä. Eihän nuo kovin kauniilta vaatteilta näytä (varmaan se että sukat on vedetty niin pitkälle kuin pystyy on se jotenkin juntein tekijä), mutta silti todella tahditonta kuvata ja laittaa nettiin. Itsekin usein mietin että kehtaako joissain vaatteissa mennä liikkumaan kun siellä on tuommoisia näyttäytyjiä ja nyt karmii vielä enemmän kun voi päätyä nettiin jonkun idiootin pilkattavaksi....

   Lainaa

  40. Tulos: +65 (73 ääntä)
   zibadizup: Olenko ainut, jota sattuu silmiin tuollainen suomen ja englannin sekamelska? “– banaani on extra tough –” Kuulostaapa typerältä.
   suosittelen katsomaan ohjelman nimeltä the joulukalenteri

   Lainaa

  41. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Mun mielestä tuo auton TiLLAA on vaan ylisöpö! ainakin erottuvat katukuvasta :P

   Lainaa

  42. Tulos: +7 (13 ääntä)
   TiLLA

   Lainaa

  43. Prööööt sanoi aivopieru 3.10.2013 17:10
   Tulos: +180 (180 ääntä)
   mitä väliä?: en ymmärrä miksi Sofian laittamasta kuvasta on tehtävä niin kauhea numero… Tosiasia on, että aika monikin nuori naureskelee paikasta huolimatta (oli se sitten kuntosali tai pikaruokapaikka) hauskoille ja erikoisillr pukeutumistyyleille. Kuvassa ei näy miehen kasvot, enkä usko että kuva on tarkoitus loukata ketään. Tottahan tuo näyttää hirveeltä, eikä mielestäni ole mitenkään väärin ilmaista mielipidettään…
   Ehkä aivojeni muodinseuraamisneuronit ovat vajaakehittyneet tai ne on uudelleenkoulutettu johonkin tärkeämpään, mutta en ymmärrä mikä tuossa nyt niin hirveältä näyttää. Ei varmaan viimeisimmästä sports fashion -kataloogista, mutta ihan tarkoituksenmukainen treenivarustus. Minä olen kuvitellut että salille mennään pitämään huolta omasta kunnosta, eikä syynäämään muiden treenaajien riepuja.

   Lainaa

  44. Tulos: -26 (48 ääntä)
   Harvinaisen monihan tuota nykyään tekee, että ottaa jostakin ihmisestä kuvan, lisää nettiin ja kommentoi jotakin muka hauskaa. Enemmänkin mietin kenellä on pokkaa moiseen.

   Lainaa

  45. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Toisaalta, tuo kirjoitusvirhehän ei ehkäpä olekaan pahasta: ajatelkaapas, jos autossa lukisi vain "Soita ja tilaa!" Eihän sellainen jäisi kenenkään mieleen. Nyt puolestaan kirjoitusvirhe herättänee huomiota, ja pizzeria jää ihmisten mieliin paremmin, kun tuolle naureskellaan. Tämä saattaa olla hyvinkin suotuisaa pizzerian liikevaihdolle ;D

   Lainaa

  46. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Voi haloo: Mielestäni tuossa pizza-autossa on kyllä jo teippausmateriaalin tekijällä/teippaajallakin joku vastuu infota asiakasta, että siinä on kirjoitusvirhe. Eikä vain naureskella partaansa ilmeisestikin ei-suomalaissyntyisen kirjoitusvirheelle.
   Kävikö mielessä, että kyseessä voisi olla aivan harkittu juttu? Mieti hetki kumpi kerää paremmin katseita ja ilmaista julkisuutta, oikein kirjoitettu vai tuo? Mainostoimistolta hyvä veto, jos pizzerian omistaja uskaltaa nauraa itselleen. Kenellekään kun ei liene yllätys kuinka hyvin tuo osuu Suomalaisen stereotypiaan ulkomaalaissyntyisistä pizzeria yrittäjistä.

   Lainaa

  47. Tulos: +97 (99 ääntä)
   Sofialle ja kaikille muille wanna be = etsätunnemua julkimoille... Rumat ne vaatteilla koreilee ja huonossakin repussa voi olla hyvät eväät.

   Lainaa

  48. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Niin jos joku ei huomannut, siinä auton tekstissä on kyllä kaksi virhettä. ...Tai periaatteessa kolme, jos luetaan virheeksi tuo pieni i-kirjan "TiLLA"-sanassa.

   Lainaa

  49. Tulos: +105 (105 ääntä)
   mitä väliä?: en ymmärrä miksi Sofian laittamasta kuvasta on tehtävä niin kauhea numero… Tosiasia on, että aika monikin nuori naureskelee paikasta huolimatta (oli se sitten kuntosali tai pikaruokapaikka) hauskoille ja erikoisillr pukeutumistyyleille. Kuvassa ei näy miehen kasvot, enkä usko että kuva on tarkoitus loukata ketään. Tottahan tuo näyttää hirveeltä, eikä mielestäni ole mitenkään väärin ilmaista mielipidettään… Olisihan sitä tietysti julkkiksena voinut kahdesti miettiä minne kaikkialle kuva voi päätyä, mutta en kyllä itse loukkaantuisi tuollaisesta. Tiedän itsekkin näyttäväni tyhmältä kuntosalilla, mutta tiedän myös että vaikka pistäisin mitä tahansa päälleni, se olisi jonkun mielestä kuitenkin väärin. Mielipiteen esittämisestä ei tarvitsisi nostaa niin suurta hälyä, kaikilla on omat mielipiteensä.
   Vaikka sekin on tosi asia, että aika moni (hälyttävän moni?) nuori syyllistyy esimerkiksi koulukiusaamiseen ja pahaankin sellaiseen, sitä ei pidetä hyväksyttävänä. Tuskin pidät sinäkään? toisista kuvien ottaminen, nettiin laittaminen ja niille naureskelun voisi luokitella kiusaamiseksikin.

   Lainaa

  50. Tulos: -73 (101 ääntä)
   jema: Mä haluaisin tykätä antin kommentista!
   Vittu tätä tykkäys-sukupolvee. kaikesta pitää tykätä ja tykkäykset on parhainta.. vitun pelle

   Lainaa

  51. Yli öpisto horhö 3.10.2013 22:27
   Tulos: +100 (104 ääntä)
   Okei, mikä tossa varustuksessa nyt oli vikana? Lyhyet shortsit? Naisillahan tollaset samanlaiset olis ihan ok. Vähintäänkin kuvittelin että siellä on ollut joku "lievästi ylipainoinen" mieshenkilö jossain tiukkaakin tiukemmissa shortseissa tms. Sitten olisin voinut ymmärtää jollain tasolla, vaikkei se olisi tehnyt tota kuvaa yhtään sen hyväksyttävämmäksi. Mutta kaikkein typerintä oli se asenne mikä tällä Sofialla oli. Ei mitään katumusta. Mut sellasta se on olla julkkis josta 90% maan kansalaisista ei ole koskaan kuullutkaan.

   Lainaa

  52. Tulos: +90 (92 ääntä)
   mävaa: Juuri tälläisten ihmisten, kuten sofia, takia en käy salilla, koska ikinä sitä tiedä mistä sivustolta se oma kuva kohta löytyy ku älypuhelin on melki jokasen kädessä. Kun en itsekään ole mikään kedon kaunein kukka.
   Käy salilla. Itse käyn kaikkein revähtäneimmissä t-paidoissa ja missä tahansa pyjamanhousuissa mitä käteen sattuu. Näytän joka tapauksessa karmealta kun tukka on liiskassa ja meikki, jos sitä olisi, valuisi virtanaan, siihen ei mikään nännit paljastava pikkutoppi auttaisi. Salille mennään tekemään töitä naama punaisena jotta jälkeenpäin saa olla paremman näköinen (niin, ja terve). Näyttäytymään meneminen -kuntosalimaksun maksaminen siitä että saa kynsiään varoen hiukan keekoilla kun niin voi tehdä missä tahansa -on naurettavaa.

   Lainaa

  53. Yli öpisto horhö 3.10.2013 22:28
   Tulos: +33 (51 ääntä)
   matti: Vittu tätä tykkäys-sukupolvee. kaikesta pitää tykätä ja tykkäykset on parhainta.. vitun pelle
   Lievää peppukipeyttä aistittavissa.. Eikö kukaan tykkää kommenteistasi?

   Lainaa

  54. Tulos: +12 (14 ääntä)
   "Kyllä mä tään tillaan"

   Lainaa

  55. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Yli öpisto horhö: Okei, mikä tossa varustuksessa nyt oli vikana? Lyhyet shortsit? Naisillahan tollaset samanlaiset olis ihan ok. Vähintäänkin kuvittelin että siellä on ollut joku “lievästi ylipainoinen” mieshenkilö jossain tiukkaakin tiukemmissa shortseissa tms. Sitten olisin voinut ymmärtää jollain tasolla, vaikkei se olisi tehnyt tota kuvaa yhtään sen hyväksyttävämmäksi. Mutta kaikkein typerintä oli se asenne mikä tällä Sofialla oli. Ei mitään katumusta. Mut sellasta se on olla julkkis josta 90% maan kansalaisista ei ole koskaan kuullutkaan.
   musta ihminen ei oo julkkis jos sitä kukaan ei tunne. ja jo pelkä julkkissana on oksettava, onko ne muka sitten jotenki parempia ku ne on JULKKIKSIA?

   Lainaa

  56. Pillkkuviila 4.10.2013 2:44
   Tulos: +13 (27 ääntä)
   Kauheeta miten toi Sofia voi ola tyhmä ja IDIOOTTI! Just itseää esittelee siel salil vaan ja varaa ettei tuu hiki tai kynnet katkee. Miten niinkin ihana mies ku Niko on voinu ottaa tai ees hengitää tollasen harakan lähellä hyi stna..

   Lainaa

  57. King Inkrabbit 4.10.2013 9:16
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   En tiiä oonko jotenki outo tai jotain, mut en oo koskaan voinu käsittää miks joku käy tykkäämässä omasta tilapäivityksestään tai kuvastaan.

   Lainaa

  58. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Real life Fruit Ninja slices extra tough banana!

   Lainaa

  59. Tulos: -53 (55 ääntä)
   Kalsareilta nuo kieltämättä näyttää enemmän ku shortseilta.

   Lainaa

  60. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Sofiahan tosta joutu ihan vaikeuksiinkin. Se siis on joku fitnessmalli, suht tunnettu (ainakin leikisti). Sali kommentoi, että ei meillä täällä saa kuvata asiakkaita. Se on ihan oikein. Oisko Sofiasta kiva, että siitä otettais kuvia salilla naama punasena treenaamassa ja leviteltäis nettiin? Kannattaa kunnioittaa varsinkin niitä sääntöjä, jotka on eniten omaksi eduksi.

   Lainaa

  61. Tulos: -29 (39 ääntä)
   Kävikö kellään mielessä, ettå Sofian esiin laittaman kuvan näki huomattavasti pienempi ihmismäärä, kuin näiden älyköiden, jotka päättivät levittää kuvaa eteenpäin! Miltähän Suomen tällä hetkellä tunnetuimpien jalkojen (ja shortsien) omistajasta mahtaa tuntua?

   Lainaa

  62. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Siis mitä helevettiä.... Mä odotin sen akan juttujen myötä että se sali asustus olis oikeesti sellanen että kives näkyy... eihän tää ole edes paha. Sitä paitsi ainakin se sali missä mä käyn nii siellä mammat pyörii vielä pienemissä kalsareissa....

   Lainaa

  63. Tulos: +83 (85 ääntä)
   Just tollasten sofioitten takii jotku kammoo salilla käymistä, pelkää et ihmiset tuomitsee ulkonäön perusteella. Esim. lihavat ihmiset ei uskalla aina mennä, koska joku sofia kattoo nenän vartta pitkin

   Lainaa

  64. Tulos: +12 (14 ääntä)
   King Inkrabbit: En tiiä oonko jotenki outo tai jotain, mut en oo koskaan voinu käsittää miks joku käy tykkäämässä omasta tilapäivityksestään tai kuvastaan.
   Ei tuo kuvan ottaja sitä tykkäystä ole välttämättä laittanut vaan se joka tän mokan on laittanut. Eli jos sä vaikka tykkäät jonkun kuvasta, tulee siihen "sinä tykkäät" tai "sinä ja 15 muuta tykkäätte tästä".

   Lainaa

  65. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Voi haloo: Mielestäni tuossa pizza-autossa on kyllä jo teippausmateriaalin tekijällä/teippaajallakin joku vastuu infota asiakasta, että siinä on kirjoitusvirhe. Eikä vain naureskella partaansa ilmeisestikin ei-suomalaissyntyisen kirjoitusvirheelle.
   Ei muuten ole. Ihan saa kemali itse päättää tekstinsä sisällön.

   Lainaa

  66. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Minttu: Eikös täällä joskus vielä ollut se juttu että julkkisten tekemiä päivityksiä ei sensuroida?
   mikä vitun julkkis tuo on?

   Lainaa

  67. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Nimesi: Eiköhän teippifirma kirjoita juuri niin kuin asiakas pyytää.. Näitä tarkoituksella väärin kirjoitettuja yrityksiähän meillä on yllinkyllin, kuten vaikkapa Sampo Pankki. Ja mistä se teippifirma tietää, onko jokin kirjoitettu tarkoituksella väärin, jos vaikka yritys haluaa heittää vitsiä pitseriatyöntekijän stereotyypistä.
   Tuttavani teippifirma ainakin varmisti tekstin sisällön juurikin paikallisen kebab-mestsmme kohdalla. Dieltä pyydettiin teksti "lukko myynty"... miettivät että mitähän meinaa ja kysyivät että tarkoittaakohan tämä nyt krnties luukkumyyntiä vai myyntiluukkua? Samalla sankarilla oli joskus iso mainosteksti "perhe pizza tarjous normali kikku ja tomatti" sekä eräs kojun ulkoseinällä ollut risa pistorasia oli merkitty "HUOM! EI KOSKEE TÄHÄN!"

   Lainaa

  68. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Miija: mikä vitun julkkis tuo on?
   Samalla tavalla julkkis kuin Saarisen Nikokin, jonka juttuja täällä on aiemmin julkaistu koko nimellä.

   Lainaa

  69. Tulos: +25 (27 ääntä)
   pepe: http://www.iphoneogram.com/p/550711583919111460_44593134/ Tässä on Sofian omaa salityyliä. Ja kun joku niistä nänneistä kysyi, niin ei ne ainakaan Sofiaa tunnu haittaavan!
   Ompas ruma akka. Ja olkoon sillä vaikka mitkä muotikuteet viimistä huutoa, niin ei se sitä kaunista.

   Lainaa

  70. Tulos: +27 (29 ääntä)
   tantta: Sofian sukunimi sentään sensuroitu, mutta aikanaan näin ei tehty tuksulle, aika jännä ;P
   Öhh..? Entä jos ylläpito on oikeasti ollut yhtä tietämätön kuin minä siitä, että tuollainen henkilö olisi millään tavalla julkisuuden henkilö? Minä en ollut tähän päivään mennessä kuullut kenestäkään Sofia Ruusila-Nousiaisesta.

   Lainaa

  71. Tulos: +6 (8 ääntä)
   missä uuet mokat ;o

   Lainaa

  72. Tulos: -1 (1 ääni)
   ^- Niipä!!! Missä?!??

   Lainaa

  73. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Maija: Kävikö kellään mielessä, ettå Sofian esiin laittaman kuvan näki huomattavasti pienempi ihmismäärä, kuin näiden älyköiden, jotka päättivät levittää kuvaa eteenpäin! Miltähän Suomen tällä hetkellä tunnetuimpien jalkojen (ja shortsien) omistajasta mahtaa tuntua?
   Niinno, kuvassa on tykkäyksiä 89... Jos niitä on tuollaiset määrät ei lähtökohtaisestikaan ei ole tainnut mitenkään ihan pieniin ympyröihin sitä ladata. Kyllä tuosta määrästä nyt pitäisi tajuta, että juttu pääsee helposti leviämään. Minulla on ns. kaverimäärä aika lähellä sataa, ja 20 tykkäystä on jo "huippuluokkaa". Eli tuskin vain eliitti on saanut tästä nauttia :D

   Lainaa

  74. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Myöskin tuo maapallo Sofian julkaiseman kuvan "lähetystietojen" perässä (noin tunti sitten sovelluksella matkapuhelin) viittaa siihen että kuvan julkisuusasetukset ovat "public". Joten kuka vaan pääsi kuvan näkemään, olipa sitten Sofian kavereissa tai ei. Kuvan leviämisestä ei siis mielestäni voi syyttää ketään muuta ku Sofiaa itseään. Eikös sitä jokaisesta tuutista toitoteta että kerran kun jotain on nettiin ladattu sitä ei sieltä varmuudella pois saa ikinä.

   Lainaa

  75. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Respektit tuolle kuntosalikuvalle siitä, että kyseinen henkilö edes on kuntosalilla, vaikka ei ehkä käytä mannekiinivaatteita! Sinne ollaan tultu treenaamaan, eikä poseeraamaan jossain Guzzin merkkivaatteissa...

   Lainaa

  76. Tulos: -17 (23 ääntä)
   jeppp: Myöskin tuo maapallo Sofian julkaiseman kuvan “lähetystietojen” perässä (noin tunti sitten sovelluksella matkapuhelin) viittaa siihen että kuvan julkisuusasetukset ovat “public”. Joten kuka vaan pääsi kuvan näkemään, olipa sitten Sofian kavereissa tai ei. Kuvan leviämisestä ei siis mielestäni voi syyttää ketään muuta ku Sofiaa itseään. Eikös sitä jokaisesta tuutista toitoteta että kerran kun jotain on nettiin ladattu sitä ei sieltä varmuudella pois saa ikinä.
   Ahaa, eli kun joku laittaa sinusta törkeän kuvan näkyville, ja muut sitten jakavat sitä muille saiteille, niin syy on vain alkuperäisen kuvan laittajan. Jeppp.

   Lainaa

  77. Tulos: +16 (18 ääntä)
   saz: Just tollasten sofioitten takii jotku kammoo salilla käymistä, pelkää et ihmiset tuomitsee ulkonäön perusteella. Esim. lihavat ihmiset ei uskalla aina mennä, koska joku sofia kattoo nenän vartta pitkin
   Kannattaa silti uskaltaa. Omaan terveyteen ja hyvinvointiin kannattaa panostaa kyselemättä onko joku ihme noita sitä mieltä että on hyvinvointia ansainnut. En ole ansainnut luukatoa, korkeaa verenpainetta ja aineenvaihdunnan häiriötä siksi että Sofioiden kaltaisilla on typeriä mielipiteitä, etkä ole sinäkään. (Olen kyllä käynyt salilla 3-6 kertaa viikossa viimeisen vuosikymmenen enkä ole koskaan tuollaista ihmistä livenä tavannut).

   Lainaa

  78. erittäin tyylikäs 11.10.2013 13:05
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   En itse salilla käy, mutta koiran kanssa juoksen lenkkiä ja kyllä sen sanon, että jos oma tyylini määriteltäisiin koiranulkoilutusasun perusteella, niin olisin varmaan hirvein kusimummo 21v. koko Espoossa. Eli ketään ei pidä arvostella sen mukaan, mitä on urheillessa (tai muulloinkaan) päällä - ketä se ylipäänsä kiinnostaa? Se on hikistä hommaa ja kaikista parhaat on mukavat ja mieluisat vaatteet... hohhoh noita tyyppejä, jotka arvostelee toisten ulkonäköä julkisesti. Pitäkööt mölyt mahassa ja mielipiteet ittellään. terveisin: olen joskus koiran kanssa ulkona reikäisissä yöhousuissa ja kumppareissa ja ketään ei kiinnosta... paitsi ehkä sitten Sofiaa. olen puhunut!

   Lainaa

  79. Tulos: +1 (5 ääntä)
   JK: Tuttavani teippifirma ainakin varmisti tekstin sisällön juurikin paikallisen kebab-mestsmme kohdalla.Dieltä pyydettiin teksti “lukko myynty”… miettivät että mitähän meinaa ja kysyivät että tarkoittaakohan tämä nyt krnties luukkumyyntiä vai myyntiluukkua? Samalla sankarilla oli joskus iso mainosteksti “perhe pizza tarjous normali kikku ja tomatti” sekä eräs kojun ulkoseinällä ollut risa pistorasia oli merkitty “HUOM! EI KOSKEE TÄHÄN!”
   Tähän vielä jatkoksi, ettei ne teippifirmat noita varmastikaan käsityönä tee. Prosessi menee varmaan rataa "copy-paste, muotoilu, printtaus." Tosin, hyvää asiakaspalveluahan on tietysti kysyä asiakkaalta et menikö kaikki ihan oikein. Ja mistä sitä tietää, eihän kaikki edes uskalla kysyä kun eivät halua nolata asiakasta sanomalla että meni väärin. (Niin, me voidaan kaikki itseksemme todeta mikä tässä onkaan isompi nolaus.)

   Lainaa

  80. Tulos: +23 (25 ääntä)
   "Ruusila kommentoi itse Iltalehdelle maanantaina ottaneensa kuvan siksi, että lyhyet shortsit ovat epämiellyttävät muita "salietikettiä" noudattavia kohtaan." Siis olenko nyt ymmärtänyt salilla käymisen aivan väärin? Tarkoituksena ei siis Sofian mukaan ole treenata, vaan noudattaa "salietikettiä" pukeutumalla? Ei luoja tää ämmä on ääliö. -_-

   Lainaa

  81. Tulos: +17 (21 ääntä)
   pepe: http://www.iphoneogram.com/p/550711583919111460_44593134/ Tässä on Sofian omaa salityyliä. Ja kun joku niistä nänneistä kysyi, niin ei ne ainakaan Sofiaa tunnu haittaavan!
   Sofia on just niitä joille itse nauresken tuolla salilla... minusta on naurettavaa että kun mennään hikoilemaan ja treenaamaan salille niin joidenkin PITÄÄ meikata ja laittautua kuin olisi viihteelle lähdössä. Peilin edessä vietetään puoli tuntia ennen kuin kehtaa mennä salin puolelle. En itse jaksa miettiä miltä itse näytän tai miltä muut näyttää. Perushygieenia ja perus salivaatteet pitäisi kaikille riittää etiketiksi salilla ollessa.

   Lainaa

  82. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ai tämä Sofia on siis kuuluisa siitä, että on fitness-malli. Kas vain, ei siis esimerkiksi ydinfyysikko tai aivokirurgi.

   Lainaa

  83. Tulos: -2 (12 ääntä)
   No mitä muuta voi kumihuuli huora sofia ruusilalta odottaa

   Lainaa

  84. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Jootaas: Ai tämä Sofia on siis kuuluisa siitä, että on fitness-malli. Kas vain, ei siis esimerkiksi ydinfyysikko tai aivokirurgi.
   Ymmärrän pointtisi, mutta esierkkisi kusee pahasti, koska ei ydinfyysikot eikä aivokirurgit ole kuuluisia, vai voitko nimetä kolme?

   Lainaa

  85. It's a deal 24.5.2023 14:52
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Jootaas: Ai tämä Sofia on siis kuuluisa siitä, että on fitness-malli. Kas vain, ei siis esimerkiksi ydinfyysikko tai aivokirurgi.
   Urakehitys nousujohteinen, tunnettu nykyään muista ympyröistä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, auto, pitseria, pizzeria, oikeinkirjoitus, oikoluku, kirjoitusvirhe, banaani, veitsi