Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Itsenäisyyspäivä pilalla, osa 5

"Eikä vois vähempää kiinnostaa mikään nationalistinen p*ska"
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Salaliittorokotteista tuttu Irene iskee jälleen, tällä kertaa apunaan sisko Elisa. Itsenäisyyspäivä pilalla, osa-5

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 113 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +823 (897 ääntä)
   Tytöt haluais käydä nämä keskustelut venäjäksi?!

   Lainaa

  2. Tulos: +611 (639 ääntä)
   Huhhu hieman on tuo Irene kuutamolla! Kirjoittaako se tosissaan noita juttuja?!
   "Itse asiassa suurin osa ihmisistä on täysin mikrochipattuja robotteja... Surullista on, että harva sen tiedostaa... Ainakin kaikki sikarokotteen ottaneet ovat valvonnan alla... Ajatukset, unet, alitajunta... Kaikki saadaan näkymään supertietokoneen ruudulle..."
   HAAHHAA en voi lopettaa nauramista =D Onkohan tää Irene joku avohoitotapaus vai mitä ihmettä, lääkitys ainakaan ei ole kohdallaan.

   Lainaa

  3. Tulos: +262 (286 ääntä)
   voi voi voi tyttörukat, kasvaisivat ees aikuisiksi, ennenkuin avaavat suunsa.. =D

   Lainaa

  4. Tulos: +180 (202 ääntä)
   Eikä.. Nyt en taas ymmärrä että miten ihmiset on noin tyhmiä! Pistää oikeen vihaks

   Lainaa

  5. Tulos: +260 (278 ääntä)
   hH: Tytöt haluais käydä nämä keskustelut venäjäksi?!
   Lisäksi sensuroituina ja kirjeillä, sillä Venäjän alla Suomeen olisi panostettu suunnilleen yhtä paljon kuin Venäjän Karjalaan. Oikein kaipaa sitä aurinkoisuutta ja iloisuutta mitä nykyisessä Viipurissa on aistittavissa.

   Lainaa

  6. Tulos: +150 (158 ääntä)
   kyl huomaa taas kerran mil tasolla jengin ajatuksenkulku on...

   Lainaa

  7. Tulos: +347 (363 ääntä)
   soittakaa Paranoid

   Lainaa

  8. Tulos: +188 (206 ääntä)
   Pakkohoitoon molemmat. Selvästi psykoosissa.

   Lainaa

  9. Tulos: +78 (90 ääntä)
   Joutaisi auroraan, kummatkin...

   Lainaa

  10. Tulos: +295 (307 ääntä)
   Joululahjaksi uusi foliohattu.

   Lainaa

  11. Tulos: +380 (388 ääntä)
   Tuskinpa viettävät edes joulua, kun sehän on kaupallinen riistojuhla, jossa rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Valtio asentaa salakuuntelulaitteita konvehtirasioihin ja pukilla on sikainfluenssarokote hihassa piilossa. Eiköhän ne järsi kuusenoksia ja juttele oraville läpi joulunpyhät.

   Lainaa

  12. Tulos: +161 (169 ääntä)
   :D Sillä valvojalla on varmasti helvetin hauskaa, jos se minun uniin, ajatuksiin ja alitajuntaan pääsee.

   Lainaa

  13. Tulos: +125 (139 ääntä)
   Näillä "mitä hienoo on juhlia jotain (itsenäisyyttä) joka on saavutettu pelkästään tappamalla" -kirjoittelut on minusta sikäli melko paradoksaalisia, että jo kirjoittaessaan julkisesti tuon kysymyksen, tulee samalla vastanneeksi omaan kysymykseensä. Mutta jos se nyt vielä on jollain tavalla epäselvää, niin esimerkiksi sitä hienoa, että tällaisen mielipiteen julkaisemisen jälkeen ei tarvitse istua kotona kylmä hiki otsalla odottamassa kyytiä Siperiaan... Henkilökohtaisesti olen äärimmäisen onnellinen siitä, että saan asua Suomessa (joka kaikkine vikoineenkin on kuitenkin kohtalaisen turvallinen, tasa-arvoinen ja demokraattinen valtio) enkä Venäjällä. Joten kyllä, juhlin jotain sellaista, joka on saavutettu pelkästään tappamalla toisia ihmisiä.

   Lainaa

  14. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Joululahjaks risuja.

   Lainaa

  15. Tulos: +76 (88 ääntä)
   Nyt on mennyt kasvatuksessa jotain pieleen. Ja pahasti.

   Lainaa

  16. Tulos: +102 (104 ääntä)
   Eikö tuolla Irenellä ole mitään muuta sanottavaa kuin nuo ainaiset rokotteiden verukkeella asennetut mikrosirut? Alkaa jo kyllästyttää sama lässytys. Miten olisi tarina siitä, kuinka rikkaat ovat sekoittaneet juomaveteemme köyhyyspulveria...? Ja joku voisi heittää pari inkkaria lisää Irenen kanoottiin. :)

   Lainaa

  17. Tulos: +83 (87 ääntä)
   "Angst is an English, German, Danish, Norwegian and Dutch word for fear or anxiety (anguish is its Latinate equivalent, and anxious, anxiety are of similar origin)." ~Wikipedia Irene ei edes tajunnu sanan oikeaa merkitystä - Markus kyllä ilmiselvästi sen tuntee! XD

   Lainaa

  18. Tulos: +107 (107 ääntä)
   oi kun voisin tykätä tosta markuksen kommentista

   Lainaa

  19. Tulos: +117 (125 ääntä)
   ... En ole psykologi, mutta tässä vaikuttaa olevan aika pahanlaatuinen psykoosi päällä. Ei kukaan voi oikeasti kuvitella, että jotakuta kiinnostaisi yksittäisen yksilön unet. Mistä näitä urpoja sikiää? Ymmärrän jos läpällä heitetään noita isoveli valvoo-juttuja, mutta tää taitaa olla tosissaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +52 (82 ääntä)
   Parempi kun ei olis elossa...
   No Irene menee ja hyppää sillalta, jos on niin kauheeta elää tässä ISOVELJEN valvomassa yhteiskunnassa. Ei oo kukaan estämässä

   Lainaa

  21. Tulos: -29 (43 ääntä)
   en usko että noi läpät olis totta mutta toisaalta en myöskää tiedä että ei olis.

   Lainaa

  22. Tulos: +100 (102 ääntä)
   Voi että kun on niin painavaa asiaa... Joka lausetta täytyy jäädä pohtimaan pisteiden kera... Ihan kuin ajatus jatkuisi muttei jaksa kirjoittaa koko asiaa... Tai sitten jos vaan tykkää pisteistä...

   Lainaa

  23. Tulos: +132 (136 ääntä)
   Mistäköhän noita supertietokoneita vois ostaa? Ois kiva kerrata omat unet aina aamuisin.

   Lainaa

  24. Tulos: -26 (102 ääntä)
   hH: Tytöt haluais käydä nämä keskustelut venäjäksi?!
   Millä perusteilla Suomi on aina huonompiosainen verrattuna Baltian maihin? Heillä on historia Neuvostoliitossa ja silti oma kieli ja valuutta. Suomesta sanotaan "Jos olisi luovutettu sodassa niin puhuisimme nyt venäjää ja raha olisi rupla". Vaikka Suomi olisi entinen neuvostotasavalta niin silti rahamme olisi euro ja olisimme EU:ssa äidinkielellämme kuten Virokin.

   Lainaa

  25. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Nyt on Irene tainnut turhan innokkaasti seurata Salaisia Kansioita.

   Lainaa

  26. Tulos: -10 (36 ääntä)
   voi.... hyvä... luoja...(ps.kirjoitan niinku irene :D

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (46 ääntä)
   Saunan takana on kyllä tilaa tollasille.

   Lainaa

  28. Tulos: +31 (35 ääntä)
   On joku tainnut kattoa hieman liikaa leffoja Illuminatista? Ei hyvää päivää :'D

   Lainaa

  29. Tulos: +42 (54 ääntä)
   "Parempi kun ei olis elossa..." Olen juuri samaa mieltä, parempi, kun laisesi ihmiset eivät oikeasti olisi elossa. Irene taitaa olla itse mikrochipattu robotti, jota sitten ohjataan lässyttämään tällaista propagandaa ja paskaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Apua, Irene tarvitsee hoitoa. Ja äkkiä. O.o'

   Lainaa

  31. Tulos: +29 (35 ääntä)
   Niin, olemmehan me itsenäisempiä kuin 100 vuotta sitten ku olimme Venäjän vallan alla. Ja ei mein talossa ainakaan kyl noita "isoveljen" valvontakameroita ole jokaista liikettä seuraamassa... Ainakaa montaa...

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (35 ääntä)
   myytii: Tuskinpa viettävät edes joulua, kun sehän on kaupallinen riistojuhla, jossa rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Valtio asentaa salakuuntelulaitteita konvehtirasioihin ja pukilla on sikainfluenssarokote hihassa piilossa. Eiköhän ne järsi kuusenoksia ja juttele oraville läpi joulunpyhät.
   En voinut lopettaa kommentillesi nauramista.

   Lainaa

  33. Tulos: +44 (60 ääntä)
   Esa M: Millä perusteilla Suomi on aina huonompiosainen verrattuna Baltian maihin? Heillä on historia Neuvostoliitossa ja silti oma kieli ja valuutta. Suomesta sanotaan “Jos olisi luovutettu sodassa niin puhuisimme nyt venäjää ja raha olisi rupla”. Vaikka Suomi olisi entinen neuvostotasavalta niin silti rahamme olisi euro ja olisimme EU:ssa äidinkielellämme kuten Virokin.
   Ootko nukkunu kaikki historian tunnit?

   Lainaa

  34. Rainbow-Crash 8.12.2011 17:27
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   We are the 99%! Occupy Finland!

   Lainaa

  35. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Nyt tuossa keskustelussa on 85 kommenttia. Hauskaa luettavaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Tytöt kattonu muutaman elokuvan liikaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +14 (28 ääntä)
   Tämän takia typerät ihmiset pitäisi sulkea tynnyriin.

   Lainaa

  38. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Mä niin tahtoisin tavata tän Irenen ja antaa hälle sen foliohatun ihan kasvotusten. Apua, oikeesti :D

   Lainaa

  39. Tulos: -11 (23 ääntä)
   Noniin Irene, saunan taakse !

   Lainaa

  40. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Ei näin :P Mikä se sellainen supertietokone on, minkä ruudulle saa näkemään rokotettujen ihmisten unet ja alitajunnat yms. Kiva, en tiennytkään olevani "mikrochipattu robotti" :D Joka päivä oppii jotain uutta...

   Lainaa

  41. Tulos: +22 (28 ääntä)
   "Parempi kun ei olis elossa..." Muuten vain naurattaisi nuo jutut supertietokoneista, mutta tämmöinen itkeminen kyllä vähän ärsyttää. Irenelläkin on elämässään asiat varmaan hirveän huonosti, näkee nälkää eikä oo kattoa pään päällä ja jos sairastuu, niin silloinkin lääkäri tunkee vaan mikrosiruja sisuskaluihin...

   Lainaa

  42. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Whatever: Huhhu hieman on tuo Irene kuutamolla! Kirjoittaako se tosissaan noita juttuja?! HAAHHAA en voi lopettaa nauramista =D Onkohan tää Irene joku avohoitotapaus vai mitä ihmettä, lääkitys ainakaan ei ole kohdallaan.
   Jotku lukee ihan liikaa verkkomediaa sun muita nwohavaintojablogeja :D Vaikka törmääki netissä niinkin hienoon ideologiaan ku "mikrosirut tulee rokotteissa", niin kaikkea ei kannata imeä sieluunsa ilman suodatinta :D Jos joku tässä ajassa keksii niin pienen mikrosirun joka kulkee vaivattomasti verenkierrossa ja lähettää vielä informaatiota valtiolle, niin olettaisin että semmonen maksaa miljoonia. Ja se vielä ruiskutettuna satoihin miljooniin ihmisiin. Jesus, hyvää itsenäisyyspäivää :D

   Lainaa

  43. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Ai että, kun on loistavia kommentteja täällä ihmisillä, nauran ihan vedet silmissä. :D Tosi säälittävä tapaus toi Irene, voisin veikata että on puuduttanu ystävänsä ja tuttunsa noilla iänikuisilla salaliittorokotemikrosiru-läpätyksillänsä. Ei muuta kun se foliohattu päähän ja pimeään tynnyriin kököttämään, kun tää maailma kerran on Irenelle yks iso, valvontakameroiden täyttämä "BB-talo".

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (11 ääntä)
   mistä toi irene vetää aina noi mikrosirurobotti-ihmiset?? :DDDDDDD salaliittorokottees jo ja sama jatkuu <3

   Lainaa

  45. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Hei eipäs syytellä salaisia kansioita siitä et joku on tyhmä!:D

   Lainaa

  46. Örkkimörkki 8.12.2011 22:18
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Näin nää nykymaailman hassut läpät vaikuttaa joidenki ajatuksiin...

   Lainaa

  47. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Esa M: Millä perusteilla Suomi on aina huonompiosainen verrattuna Baltian maihin? Heillä on historia Neuvostoliitossa ja silti oma kieli ja valuutta. Suomesta sanotaan “Jos olisi luovutettu sodassa niin puhuisimme nyt venäjää ja raha olisi rupla”. Vaikka Suomi olisi entinen neuvostotasavalta niin silti rahamme olisi euro ja olisimme EU:ssa äidinkielellämme kuten Virokin.
   Niin ja mummon hytisisivät jäätyneissä mökeissään, peruspertsa kävidi Ruotsissa raksalla töissä ja 5% kansasta omistaisi 95% rikkauksista. Olekin koskaan jutellut eestiläisen kanssa heidän historiastaan? Et niin, ei ne halua puhua siitä. Käväisepä jossain muuallakin kuin Tallinnan keskustassa ja tule sitten uudestaan juttelemaan.

   Lainaa

  48. Ei voi muutaku 8.12.2011 22:35
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Sanoo et Juti rillaa ja Timo soini jytkyttelee. Näiden pääs ei paljoo Ton viisaampii asioita päässä liiku.

   Lainaa

  49. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Irenellähän voi oikeasti olle joku psyykkinen sairaus, vaikka harhaluuloisuushäiriö tai skitsofrenia, sen tasoisia nuo jutut ovat olleet. Sopivalla lääkityksellä hänestäkin voisi saada järkevän! (Nämä jututhan on vahvasti perinnöllisiä, siskollakin voi olla :D )

   Lainaa

  50. Tulos: +1 (9 ääntä)
   edelleen pelottavia nuo salaliittohörhöt.. :'( viel pelottavampaa et kulkevat tuol vapaana :o

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (30 ääntä)
   jeei: Ootko nukkunu kaikki historian tunnit?
   Tilanteemme olisi todellisuudessa tällä hetkellä samanlainen kuin Virossa. EU, euro, oma kieli sekä yhteinen Venäjäviha. Siksi preesens-muodon käyttäminen ruplasta ja venäjänkielestä suomalaisten kohdalla olisi väärä. Irene pitäisi vastaavasti saada puolustusvoimien käyttöön. Mikään maa ei tulisi uhkailemaan, koska meillä olisi käytössä yksi parhaista aseista: Irene. Sarjatulella tarinaa tulemaan niin kukaan ei Suomeen päin uskalla vilkaistakaan. Kutien ruvetessa loppumaan pyydetään Elisa paikalle.

   Lainaa

  52. Tulos: +5 (11 ääntä)
   irina <3 etelän taikasienet

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (14 ääntä)
   missä mr.ällö???

   Lainaa

  54. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Hieno mies...Nainen, en minä enään tiedä tosta...Pitää varmaan hakea sikapiikki, jotta voin uneni jakaa valtion kanssa...Ajatuksen lukuakin, noh tervemenoa vain. Ehkä Irene voisi jättää katsomatta kaikki salaliitto mielikuvitus jännärit, kun ne tuntuu aika voimaakkasti istuttavan hänen päähänsä asioita. (Ironista omalla kauniilla tavallaan). Joko hänen kaverillaan on todellinen pokeriluonne, tai sitten hän on sortunut uhriksi samalla vainoharhalle, eikö se eläminen ole todella rankkaa jos kaikkea pelkää. :D

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Olihan näissä kaikissa itsenäisyyspäivä- aiheisissa mokissa kai jotain hauskaakin mutta muhun ei nyt vaan iskenyt mitenkään... Tuli vaan jotenkin kiukkunen ja turhautunut olo.

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Linkittääkö näitä kukaan tuolle Irenelle? Olisi ihan asiallista saada sekin tänne keskusteluun mukaan. Ja mitä tohon "mikrochipattuun robottiin" tulee, niin mää oon ainakin ihan onnellinen "mikrochipattu robotti" ja tulen elämään varmasti ihan onnellisen elämän. Mikrochipattunakin.

   Lainaa

  57. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Scully: Hei eipäs syytellä salaisia kansioita siitä et joku on tyhmä!:D
   En syyttänytkään Salaisia Kansioita vaan Irenen yli-innokkuutta.

   Lainaa

  58. Tulos: +35 (45 ääntä)
   Tietävätkö kaikki edes minkälaista Baltianmaissa on pääkaupunkien turistialueiden ulkopuolella? Tallinnassakaan ei tarvitse kovin kausas kävellä satamassa, kun jo löytyy kurjuutta ja levottomuutta. Oletteko koskaan käyneet Tallinnan rautatieasemalla Balti Jaamassa tai sen viereisellä torilla Jaama Turgilla? Levotonta seutua ja ihan vanhan kaupungin vieressä. Entä oletteko nähneet Tallinnaa ympäröivät valkoiset kerrostalot, jossa on kalterit parvekkeilla? Oletteko käyneet Narvassa, joka on virolainen kaupunki lähellä Venäjän rajaa? Se on täynnä venäjää puhuvaa väestöä, jolla ei ole minkään maan kansalaisuutta. Me olemme onnekkaita, että saimme itsenäisyytemme silloin kuin saimme emmekä vasta myöhemmin Baltianmaiden tapaan. Myös maksettavaksemme tulleet sotavelat olivat hyväksi, koska niiden ansiosta teollisuutemme kehittyi hyväksi mahdollistaen tämän nykypäivän hyvinvointivaltion. Meillä on mielestäni asiat melko hyvin.

   Lainaa

  59. Randomtalker 9.12.2011 15:43
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Ihan oikeasti nyt, eikö tältä ihmiseltä saada Facebookia pois vai mistä tässä on kyse?

   Lainaa

  60. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Olenko ainoa jota.... Ärsyttää jatkuvat..... Loputtomat pisteet....... KAIKKIALLA..................

   Lainaa

  61. Tulos: +27 (41 ääntä)
   ITSENÄISYYTTÄ EI SAAVUTETTU TAPPAMALLA! KOITTAKAA JO YMMÄRTÄÄ! Tippaakaan verta ei vuodatettu itsenäisyyden puolesta, toisin kuin esim. Virossa. Itsenäisyyttä puolustettiin tappamalla, koska sitä yritettiin anastaa tappamalla. Simppeliä.

   Lainaa

  62. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Swast: ITSENÄISYYTTÄ EI SAAVUTETTU TAPPAMALLA! KOITTAKAA JO YMMÄRTÄÄ! Tippaakaan verta ei vuodatettu itsenäisyyden puolesta, toisin kuin esim. Virossa. Itsenäisyyttä puolustettiin tappamalla, koska sitä yritettiin anastaa tappamalla. Simppeliä.
   Äh tuli ajatusvirhe. Tarkoitin, että tippaakaan verta ei vuodatettu itsenäisyyden saavuttamiseksi. Tietenkin veteraanimme ja sankarivainajamme taistelivat sydänverellään maansa ja itsenäisyytensä puolesta, ja olen siitä kiitollinen, vaikken niin hartaasti itsenäisyyspäivää vietäkkään.

   Lainaa

  63. on se jännä.... 9.12.2011 17:12
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Isoveli todellakin valvoo.......mutta ONNEKSI BB:n tämä kausi loppuu ihan kohta niin sitten ei enää tarvii huolehtia! ;)

   Lainaa

  64. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Swast: Äh tuli ajatusvirhe. Tarkoitin, että tippaakaan verta ei vuodatettu itsenäisyyden saavuttamiseksi. Tietenkin veteraanimme ja sankarivainajamme taistelivat sydänverellään maansa ja itsenäisyytensä puolesta, ja olen siitä kiitollinen, vaikken niin hartaasti itsenäisyyspäivää vietäkkään.
   Niin, no... pieni kansakunnallinen trauma vuoden 1918 alkupuolikkaalta. Itse itsenäistyminen ei ollut kivuliasta, mutta sitten kun piti päättää että millainen Suomi halutaan. Jälkiviisaana uskon että jos punaiset olisivat voittaneet vuonna 1918, olisi historiamme itänaapurin kanssa ollut erilainen. Ja se heijastuisi tähän päivään, eikä mitenkään positiivisesti. Silloin ihmiset eivät tietenkään voineet näitä asioita tietää, joten ymmärrän molempia osapuolia.

   Lainaa

  65. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Tuomas: Niin, no… pieni kansakunnallinen trauma vuoden 1918 alkupuolikkaalta. Itse itsenäistyminen ei ollut kivuliasta, mutta sitten kun piti päättää että millainen Suomi halutaan. Jälkiviisaana uskon että jos punaiset olisivat voittaneet vuonna 1918, olisi historiamme itänaapurin kanssa ollut erilainen. Ja se heijastuisi tähän päivään, eikä mitenkään positiivisesti. Silloin ihmiset eivät tietenkään voineet näitä asioita tietää, joten ymmärrän molempia osapuolia.
   Totta, mutta jos Neukut olisivat onnistuneet toteuttamaan valloitussunnitelmansa toisessa maailmansodassa, olisivat seuraukset olleet vielä negatiivisemmat. Kaikki suomalaiset eläisivät nyt Siperiassa puhuen venäjää, koska heidät olisi karkoitettu sinne vastarintansa takia heimosodissa ja toisessa maailmansodassa.

   Lainaa

  66. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Tuomas: Niin, no… pieni kansakunnallinen trauma vuoden 1918 alkupuolikkaalta. Itse itsenäistyminen ei ollut kivuliasta, mutta sitten kun piti päättää että millainen Suomi halutaan. Jälkiviisaana uskon että jos punaiset olisivat voittaneet vuonna 1918, olisi historiamme itänaapurin kanssa ollut erilainen. Ja se heijastuisi tähän päivään, eikä mitenkään positiivisesti. Silloin ihmiset eivät tietenkään voineet näitä asioita tietää, joten ymmärrän molempia osapuolia.
   Hyvä kun joku muukin muistaa kansalaissotaa vähän! Itsenäisyyden ensiaskeleet otettiin sotimisen ja nälkäkuolemien merkeissä, välillä kyllä yököttää kun sen tajuaa... Punaisten voitolla spekulointi on tosin omasta mielestäni vähän turhaa, koska siihen ei kyllä ollut loppujen lopuksi oikein minkäänlaisia mahdollisuuksia.

   Lainaa

  67. SeilaavaSelleri 9.12.2011 22:25
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Juu-u, mä oon melkein 14-vuotias ja mäkin tiiän Suomen itsenäistymisestä enemmän kuin nämä älypäät täällä.. Huhhuh! =D Suomalaiset eivät mun ymmärtääkseni sotineet, kun se virallinen itsenäisyys saatiin 6.12.1917. Se saatiin ihan rauhallisesti, kun Venäjä alkoi hajota.. Itsenäisyyttä ei vain silloin juhlittu niinkuin nykyään saatettaisiin luulla, koska se katkaisi ruokayhteysiä ja työpaikkoja.. Maan sisäinen Autonomiahan me saatiin aikaisemmin, ja joskus sortokausien aikana se otettiin pois ja palautettiin takaisin. Niin, ja autonomia on se maansisäinen itsehallihto..

   Lainaa

  68. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Swast: Totta, mutta jos Neukut olisivat onnistuneet toteuttamaan valloitussunnitelmansa toisessa maailmansodassa, olisivat seuraukset olleet vielä negatiivisemmat. Kaikki suomalaiset eläisivät nyt Siperiassa puhuen venäjää, koska heidät olisi karkoitettu sinne vastarintansa takia heimosodissa ja toisessa maailmansodassa.
   Sitä en kiellä. Vuoden 1944 keväältä Stalinia lainatakseni; "Suomen väkiluku on pienempi kuin Leningradin, se pystytään siirtämään".

   Lainaa

  69. Tulos: -22 (22 ääntä)
   SeilaavaSelleri: Juu-u, mä oon melkein 14-vuotias ja mäkin tiiän Suomen itsenäistymisestä enemmän kuin nämä älypäät täällä.. Huhhuh! =D Suomalaiset eivät mun ymmärtääkseni sotineet, kun se virallinen itsenäisyys saatiin 6.12.1917. Se saatiin ihan rauhallisesti, kun Venäjä alkoi hajota.. Itsenäisyyttä ei vain silloin juhlittu niinkuin nykyään saatettaisiin luulla, koska se katkaisi ruokayhteysiä ja työpaikkoja.. Maan sisäinen Autonomiahan me saatiin aikaisemmin, ja joskus sortokausien aikana se otettiin pois ja palautettiin takaisin. Niin, ja autonomia on se maansisäinen itsehallihto..
   Niin siis Neuvostoliittohan hajosi vasta 25. joulukuuta 1991, että ei se silloin kun Suomi julistautui itsenäiseksi ollut läheskään hajoamassa, hyvä kun oli vasta perustettu...

   Lainaa

  70. Tulos: -13 (13 ääntä)
   Lisäys tuohon omaan kommenttiini, siis Neuvostoliittohan perustettiin virallisesti 1922.

   Lainaa

  71. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Mutta tarkoitit varmaan tsaarillista Venäjää, joka tosiaankin lakkasi olemasta 1917, ja minä suljen nyt suuni xD

   Lainaa

  72. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Voisko joku tehä sen alotteen laista jonka mukaan vaan riittävän älykkäät ihmiset saa lisääntyä :DD

   Lainaa

  73. Tulos: -1 (1 ääni)
   Nyt kyllä sanon että vittu mitä jengii!

   Lainaa

  74. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Muffin: Niin siis Neuvostoliittohan hajosi vasta 25. joulukuuta 1991, että ei se silloin kun Suomi julistautui itsenäiseksi ollut läheskään hajoamassa, hyvä kun oli vasta perustettu…
   Pöljä. Varmaan tarkoittaa Venäjällä Venäjän Keisarikuntaa.

   Lainaa

  75. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Tiedän kyllä lähipiiristä tapauksen missä henkilö etsi itsestään remonttiveitsen avulla mikrosirua... Psykoosilääkkeiden ja sairaalahoidon jälkeen ymmärsi itsekin sen olleen hieman naurettavaa.

   Lainaa

  76. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Mä tahon Irenen kaveriksi!

   Lainaa

  77. Tulos: +15 (37 ääntä)
   Ootte te ihmiset säälittäviä lampaita.... nauran tääl teidän jutuille.... ootte niin laput silmillä, et huh huijaa....salaliittoteoriani saa vaan enemmän vahvistusta tän myötä.... t. irene Kirjoittaja on aito Irene. Jäljitimme mikrosirulla. – Ylläpito / FMteam

   Lainaa

  78. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Edellinen on varmaankin ihan todellinen Irene, sillä se juuri linkkasi seinälleen tämän sekä toisen salaliittorokotteista. Let the battle begin!

   Lainaa

  79. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ja uskokaa tai älkää, mutta Irene on opiskellut hoitoalaa kahteen eri tutkintoon. Niin ja luontaishoitoja myös.

   Lainaa

  80. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Kaikki saa uskoo siihen mihin haluaa ja miten haluaa. Kaikilla meistä on omat mielipiteemme ja toiset meistä tuovat ne julki ja toiset ei. Toinen uskoo jeesukseen ja toinen saatanaan. Jos Irene uskoo robotteihin ja sinä uskot siihen että ihmiset ovat maailman pelastus sen pitäisi olla kaikille meistä yhdentekevää. Ei ole pakko kommentoida, jos ei ymmärrä toisen ajatuksia. Pitää olla avarakatseinen, eikä lytätä kaikkia erilailla ajattelevia, hekin ovat vain ihmisiä.

   Lainaa

  81. Tulos: +1 (1 ääni)
   Spede: Spede
   Niin, spedeille.

   Lainaa

  82. Tulos: +9 (9 ääntä)
   aorng: Voisko joku tehä sen alotteen laista jonka mukaan vaan riittävän älykkäät ihmiset saa lisääntyä D
   Jolloin 98% täällä kirjoittaneista kävisivät steriloijan kautta joku kaunis päivä. Toisaalta avarakatseisuutta ja uteliaisuutta ei pidä sotkea älykkyyteen. Eli ikävä kyllä ahdasmieliset skeptikot voivat olla älykkäitä, samoin kuin rasistit, siinä missä hipitkin. Joten jalostamalla ihmiskuntaa älykkyyden mukaan ei loppujen lopuksi ratkaistaisi juuri mitään. Sarjamurhaajatkin voivat olla älykkäitä... varsinkin ne jotka eivät jää heti kiinni ja mitä näkee mm. TV:n poliisisarjoissa. :D

   Lainaa

  83. Tulos: -26 (28 ääntä)
   Broke... Oot oikeessa, kukin uskoo mihin tahtoo...Se et mie uskon salaliittoteorioihin jne. ei tee musta sen sairaampaa tai vähempiälyistä, kuin ihminen, joka ei usko, ja jonka mielestä "kaikki on hyvin"... Mun mielestä on terveempää epäillä ja kyseenlaistaa ihan "normaaleina" pidettyjä asioita, kuten rokotteita, kuin uskoo sinisilmäsenä kaikkee....Terve kritiikki on paikallaan myös ns itsestäänselvyyksien kohdalla.. t. irene

   Lainaa

  84. Tulos: -30 (32 ääntä)
   ...tietty helpoin vaihtoehto on elää siinä matrixissa, vaikeempaa on olla "erilainen" ja myös uskaltaa tuoda mielipiteensä julki... Kautta historian erilaisia ihmisiä on morkattu ja pidetty hulluina... Keski- ajalla heitä poltettiin roviolla... Kait jos elettäs sitä aikaa, mutkin ois tuomittu noidaks... voi teitä immeisiä... teil on niin paljon viä opittavaa tästä elämästä... kaikki ei oo kultaa mikä kiiltää... Siunausta! <3 t. irene

   Lainaa

  85. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kun oon lukenu noi Irenen aikasemmatkin jutut täältä niin oon aatellu et kyseessä saattaa olla tämän Elisan sisko, tunnen nimittäin kyseisen henkilön ja olen huomannut samankaltaisia kommentteja ilmestyvän Ireneltä Elisan päivityksiin. pitää kyllä sanoo et on tällä Elisallakin välillä semmosia päivityksiä et huhheijaa mitä angstia ja itsenäisyyspäivänäkin mielenkiintosen väittelyn sai aikaan just ton kaltasel päivityksel et "ei tappamista pitäs juhlia" ja joo siellä selitettiin esimerkiks et joo aina on vaihtoehtoja ja kannattaa kuolla mieluummin ite kun puolustaa perhettään ja maataan jos se tarkottaa et pitää tappaa. et näin.

   Lainaa

  86. Tulos: -24 (24 ääntä)
   Elisa on harvinaisen fiksu tyttö ikäisekseen... Suurin osa hänen ikäisistään on niin aivottomia teiniääliöitä et huh huijaa... On se saatana kumma, et sillon tuomitaan, jos kritisoi tän maailman tilaa ja kirjottaa asiaa...mut ans olla jos tulis jotain bb tai tuksu juttua, niin sehän on helvetin hyväksyttävää.. kyl tää ihmiskunta on sairas ja arvot ihan päälaellaan..

   Lainaa

  87. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Vittu näitä on hauska lukee saa nauraa nii paljoxD se vaa on nii huvittavaa ku ihmiset luulee tietävänsä kaikesta kaiken ja nettipippeli kasvaa ku saa purkaa oman mielipiteensä facee:DD ei huhhuh:DD

   Lainaa

  88. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Oho. Tää on eka jota oon tänään lukenu, mies ei oo Mr.Ällön kommausta. Viva life!

   Lainaa

  89. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Hei Irene! nyt kun olen lukenu kaikki noi sinun jutut niin kysyn tämmösen pienen jutun kuin missä on perustelut? Miten sinä perustelut että rokotteissa on mikrosiruja ja niillä kontrolloidaan kaikkien ihmisten elämää? Kuka on se sinun ``isoveli´´, Ja jos tämä isoveli on olemassa ja valvoo kaikkien ihmisten elämää niin miten sinä sitten pystyt paljastamaan nämä heidän valheensa muille? Ja hei äly hoi! miten ajattelit valvoa 7miljardin ihmisen elämää, unia, alitajuntaa ym.? Jollakin supertietokoneellako? Ja millä teknologialla sinä ajattelit kontrolloida ihmisen elämää? Ajatustenluku on mahdotonta se on jo todistettu, aivopesu ja ihmisen ohjelmointi samalla tavalla kuin robottien tai tietokoneiden on TÄYSIN mahdotonta! Sen sanoo jo terve järki! Kuka/ketkä/mikä on tämä pieni valtaeliitti? Miten muka lääketiede tuhoaa ja tappaa ihmisiä? Lääketieteen tarkoitus on pelastaa ihmisiä ei tappaa! Sen tappamisen hoitaa sota. Ja jos nyt viittaat siihen että lääkevalmistajat what ever yrittää pienentää ihmisten määrää, niin eikö olisi helpompaa ampua muutama ydinohjus afrikkaan? tai kiinaan? Siinä olet kyllä oikeassa että lääkkeitä käytetään liikaa, jolloin syntyy ns. sairaalabakteerit mutta silti! Lääketiede pelastaa ihmishenkiä! Ja hei pyydän hartaasti että tällä kertaa kun ja jos vastaat niin PERUSTELE! ARGUMENTOI! noissa sinun jutuissasi ei ole mitään järkeä niin pitkään kun sinä et niitä perustele! Nuo sinun kommenttisi: ``kyl tää ihmiskunta on sairas ja arvot ihan päälaellaan..´´ ``voi teitä immeisiä… teil on niin paljon viä opittavaa tästä elämästä… kaikki ei oo kultaa mikä kiiltää…´´ ``Ootte te ihmiset säälittäviä lampaita…. nauran tääl teidän jutuille…. ootte niin laput silmillä´´ Nämä ovat täysin idioottimaista paskanjauhantaa jota tapaa yleensä ala-asteella muodossa: esim: ``Mun isä on parempi kuin teidän isä!´´ Joten perusteluja kiitos. Muuten noussa sinun puheissa ei ole mitään painoa, auktoriteettiä tai arvoa. Terveisin 16- perusterve lukiolainen, joka elää omaa itse päättämäänsä elämää, ilman mitään mikrosiruja. ps. Jos sie lähdet tolla linjalle että mistä sitä voi tietää niin sen lisäksi että se on lapsellista, niin se on sama asia kuin yrittää todistaa että mailma on olemassa. (Filosfian ykkös kurssi...)

   Lainaa

  90. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Minä en millään tavalla halua pilkata tai haukkua sinua, mutta toi sinun ajatusmailma on niin mielenkiintoinen ja järjenvastainen että tahallani haluan pistää sinut perustelemaan nuo sinun väitteesi. Jokainen uskoo siihen mihin huvittaa. Joku uskoo Jeesukseen jotkut Muhammeddiin jotkut salaliittoteorioihin ja jotkut lentäviin spagetti hirviöhin. Joten pyydän järkevää keskustelua kaikilta. Kiitos

   Lainaa

  91. Tulos: +2 (4 ääntä)
   ite repesin eniten itsetyydytyspäivälle :----DDDDDDDDdd

   Lainaa

  92. Tulos: +1 (1 ääni)
   Ode-: Joululahjaksi uusi foliohattu.
   kiitos loppuvuoden nauruista :'D

   Lainaa

  93. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Liikaa Matrixia. Niin typeriä argumenttejä, että aivoihin sattuu.

   Lainaa

  94. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Mä haluan ottaa talteen joka ainoan idiottimaisen jutun minkä tuo likka on laukonut, odottaa 10 vuotta, pitää sitä akkaa silmällä koko tuon ajan, ja TOIVON MUKAAN, 10 vuodessa viisaus on hiipinyt sen päähän, ja hän on unohtanut mitä kirjoitti 10v takaperin. Sitten minä copypasteisin hänelle hänen omia 10v takaisia juttujaan. Voisin melkein maksaa hänen ilmeen näkemisestään, koska uskoisin siinä näkyvän suurta kiusallisuutta, ylipääsemätöntä noloutta ja kestämätöntä häpeää.

   Lainaa

  95. Tulos: +3 (3 ääntä)
   on kyllä nyt siskokset niiiiiiin samaa maata että huh!:'D

   Lainaa

  96. Tötterstran 15.5.2012 1:41
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Nyt on tyttö ottanu George Orwellin Vuonna 85 -kirjan hieman liian tosissaan.Tai MIKROCHIPATTU !!!

   Lainaa

  97. ...ääliö 3.8.2012 17:09
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   myytii: Tuskinpa viettävät edes joulua, kun sehän on kaupallinen riistojuhla, jossa rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Valtio asentaa salakuuntelulaitteita konvehtirasioihin ja pukilla on sikainfluenssarokote hihassa piilossa. Eiköhän ne järsi kuusenoksia ja juttele oraville läpi joulunpyhät.
   Oravat saattavat olla vakoojia, jotka viestittävät kansalaisten viimeisetkin salaisuudet mieliämme kontrolloivalle eliitille...

   Lainaa

  98. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Ei me sitä itsenäisyyttä saavutettu, vaan SÄILYTETTIIN tappamalla ihmisiä. Itsenäisyys me saavutettiin lähettämällä muutama tyyppi asiakirjan kans moskovaan oikealla hetkellä...

   Lainaa

  99. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Tötterstran: Nyt on tyttö ottanu George Orwellin Vuonna 85 -kirjan hieman liian tosissaan.Tai MIKROCHIPATTU !!!
   Onks toi siis sen 1984-version jatko-osa?

   Lainaa

  100. Tulos: +11 (13 ääntä)
   "Kirjoittaja on aito Irene. Jäljitimme mikrosirulla. – Ylläpito / FMteam" Repesin. Kiitos FMteam, ootte parhaita :D Ja Irene, on ihan ok uskoo mihin haluaa, kunhan ei tuu muille syöttään sitä samaa. Mut pidäthän lapsistas huolta ainakin niiden luontaistuotteiden avulla :)

   Lainaa

  101. Tulos: +1 (3 ääntä)
   hauskinta näissä "miksi juhlia itsenäisyyttä, joka on saavutetty vain toisia tappamalla" jutuissa on tosiaan se, että henkilöt jotka näitä kirjoittavat koittavat kuulostaa kovin fiksuilta ja muita tietävämmiltä. Tosiasiassahan sitä he eivät voi olla, koska ilmeisesti eivät ole selvittäneet faktoja sen vertaa, että Suomihan ei itsenäistynyt muita tappamalla........................

   Lainaa

  102. Tulos: +6 (8 ääntä)
   minttu: hauskinta näissä “miksi juhlia itsenäisyyttä, joka on saavutetty vain toisia tappamalla” jutuissa on tosiaan se, että henkilöt jotka näitä kirjoittavat koittavat kuulostaa kovin fiksuilta ja muita tietävämmiltä. Tosiasiassahan sitä he eivät voi olla, koska ilmeisesti eivät ole selvittäneet faktoja sen vertaa, että Suomihan ei itsenäistynyt muita tappamalla……………………
   Itse olen lähes varma, että tälläisten henkilöiden "Suomen itsenäistymisestä tappamalla" -luulot johtuvat joka vuosi esitettävästä Tuntemattomasta sotilaasta. Olenpa jopa tavannut henkilön joka kuvitteli sen olevan dokumenttielokuva Suomen itsenäistymisestä. Moni nuori varsinkin ei taida edes tajuta, että Suomen itsenäistymisen aikana ei Suomi sotinut mihinkään suuntaan, eikä näin ollen ole tapettu itsenäistymisen eteen yhtään ketään. Ihan ekana saisi tytöt palata takaisin opiskelemaan historiaa tai lukaista vaikka Wikipediasta Suomen itsenäistymisestä. Paitsi hei, onkohan tässäkin nyt salaliitto ja valtio salailee meiltä Suomen itsenäistymisen aikaiset tapahtumat, vai miten se nyt meni.. Mutta joo, senkun uskovat kaikenmaailman salaliittoteorioihin, eipä tässä maailmassa olisi niin jännittäviä keskusteluja ellei näitä foliohattuja aina jostain pompsahtaisi, kuitenkin pidetään nyt faktat faktana ja jätetään se Itsenäisyydenpäivän viettämisen spekulointi rauhaan.

   Lainaa

  103. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Repesin kohdassa "Ajatukset, unet ja alitajunta... Kaikki saadaan näkymään supertietokoneen ruudulle" :DD okei. Siis ajatuksia lukevat mikrosirut, joita saa sikarokotteesta. Jännä kun mäkin sen sikarokotteen sain ilmaseks vaikka sisällä oli rahanarvoinen supersiru :O uusinta teknologiaa, lukee unia!

   Lainaa

  104. Lady Gargoyle 7.5.2013 3:36
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Irenen teksti kuulosti ihan selväpäiseltä. Aina siihen mikrochipattuihin robotteihin asti.. ;)

   Lainaa

  105. Tulos: -1 (1 ääni)
   http://3.bp.blogspot.com/-06hzjPhR5PQ/TfkDmWjhZJI/AAAAAAAAAAs/9VxJ3a_rcuE/s1600/FOLIO+HAT.jpg

   Lainaa

  106. Tulos: +1 (3 ääntä)
   hH: Tytöt haluais käydä nämä keskustelut venäjäksi?!
   Toisaalta, silloinhan ei tarvitsisi angstata itsenäisyydestä. :D Hieman paranoidia, etten sanoisi.

   Lainaa

  107. Järki Päässä 14.11.2013 17:28
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Talma: Mä niin tahtoisin tavata tän Irenen ja antaa hälle sen foliohatun ihan kasvotusten. Apua, oikeesti
   Mua harmittaa edelleen etten kehdannut sitä aikanaan tehdä, olis meinaan ollut mahdollisuus joka arkipäivä yhdeksästä neljään. Nyttemminhän se on kääntynyt kristinuskoon, oli jossain ohjelmassakin aiheesta. Harmi, väheni huomattavasti viihdyttävät "delfiinit ovat superälykkäitä yliolentoja" sekä "kristallilapset rules" -jutut news feedistä.

   Lainaa

  108. Tulos: +1 (5 ääntä)
   he ovat oikeassa. Onneksi pelastusta on tulossa mikropitsa planeetalta!

   Lainaa

  109. eivittuirene 19.2.2015 23:32
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   kelatkaa jos tuo ämmä löytäis ittensä feissarimokist :-DDDDD

   Lainaa

  110. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kun katsoo kyseisen henkilön äidin (avointa) profiilia, niin samanlaista New Age - höyryä pusketaan sieltäkin suunnalta. Lapset ovat todennäköisesti ehdollistuneet näille jutuille, siinä missä joidenkin tiukan uskonnollisten perheidenkin lapset ehdollistuvat vanhempiensa opeille.

   Lainaa

  111. maanmatonen 6.3.2015 23:02
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Ihmiset, jäitä hattuun ja koettakee ymmärtää. Näillä siskoksilla nyt näyttää olevan erittäin mainstreamista poikkeavat ajatukset, mutta se ei kaada kenenkään maailmaa. On myös erittäin loukkaavaa haukkua mahd. mt-ongelmista kärsivää idiootiksi/ vähä-älyiseksi/ arvottomaksi. Älykkyys voi olla ihan normi tasolla, mutta mielenterveyden ongelmat vain estävät normaalin ajatuksenkulun. Psykoosi tai vastaava voi iskeä kenelle vain meistä älyköistä jos huono mäihä sattuu :/ Siskoksille tsemejä. Älkääkä antako kommenttien lannistaa ja etsikää tk:sta apuja jos siltä tuntuu :)

   Lainaa

  112. Tulos: +1 (1 ääni)
   Onhan se nyt aika kornia juhlia asiaa missä ei ole ollu itte mukana ollenkaan. Valmiiseen pöytään synnytty ja sitten kivi housussa mennään kiitoshupparit päällä tuolla. Kunnia niille joille se kuuluu mutta me voidaan olla ihan hiljaa.

   Lainaa

  113. tuleva salaliittoteoreetikko 24.8.2016 20:11
   Tulos: +1 (1 ääni)
   hiphei: Eikö tuolla Irenellä ole mitään muuta sanottavaa kuin nuo ainaiset rokotteiden verukkeella asennetut mikrosirut? Alkaa jo kyllästyttää sama lässytys. Miten olisi tarina siitä, kuinka rikkaat ovat sekoittaneet juomaveteemme köyhyyspulveria…? Ja joku voisi heittää pari inkkaria lisää Irenen kanoottiin.
   Kiitos tästä, voisinki käydä mainittemassa asiasta suoli24:n salaliittoteoriapalstalle!! :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: itsenäisyyspäivä, mikrosiru, angst, Irene