Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Itsenäisyyspäivä pilalla, osa 4

"Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!"
Taustatietoja: Juttu on lähetetty useassa osassa, joten aikaleimat eivät täsmää, vaikka keskustelu etenee oikeassa järjestyksessä. Itsenäisyyspäivä pilalla, osa 4

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 106 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1274 (1312 ääntä)
      harvinaisen tyly äiti :D

      Lainaa

    2. Tulos: +1102 (1360 ääntä)
      Ensin ajattelin että hyvin tuo mamma vetää, mutta tuo kehariluokkalais-kommentti laskikin pisteet miinukselle.

      Lainaa

    3. Tulos: +402 (430 ääntä)
      Nina pitää varmaan huolta, ettei Jiri pääse liki maisaa vitut ja dildot mielessä.....

      Lainaa

    4. Tulos: +384 (414 ääntä)
      Huh huh, ompa tiukkoja tätejä :>

      Lainaa

    5. Tulos: +222 (414 ääntä)
      Hahaha, tyly mamma tuo Nina. Jiri vaikuttaa kyllä kohtalaisen tyhmältä, mutta annettakoon anteeksi (tämän kerran) kun vasta 15vuotias lapsi kerran on.

      Lainaa

    6. Tulos: +262 (720 ääntä)
      Aika lapsellisia ihmisiä nuo naiset. Herran jumala jos kolme-ja nelikymmppiset akat rupee pätemään jollekkin 15 vuotiaalle kesken kasvuselle lapselle. Ihan uskomattoman lapsellista. Haluisin kyllä tavata nuo tantat. Pitää olla päässä vikaa jos tollasia puhuu... -.-

      Lainaa

    7. Tulos: +301 (373 ääntä)
      Kyllä 15 vuotiaalla pitäisi osata keskustella suht fiksusti, eikä vain valittaa vastaan, vaikka olisihan nuo naisetkin voineet jonkun linkin heittää asiasta.

      Lainaa

    8. Tulos: -240 (262 ääntä)
      Nauroin eka hyvälle jutulle, mutta sitten huomasin että tätä on ilmeisesti muokattu ja siten saatu asia näyttämään typerältä joidenkin ihmisten kohdalta. Eli Suomeksi yksinkertasesti vaihdettu kommenttien paikkoja. Jiri: ja nina sinuna äpärä olisin huutelematta siellä (: joudut vielä hankaluuksiin (noin min. sitten) Nina: tuleeks sun äiti antaa mulle turpiin, kun sua pelottaa (4 minuuttia sitten) Nina: joo joku kehariluokkalainen (muutama sekuntti sitten) Jiri: mitä vittua? (3 minuuttia sitten) Muitakin ajankohtia, jotka eivät synkkaa keskenään tuolla on, tuossa on kuitenkin ne suurimmat. FMTeam, onko tämä lähettäjän tekemää mustamaalaus yritystä jotain henkilöä kohtaan vai teidän mokanne?

      Lainaa

    9. Tulos: +269 (271 ääntä)
      ^ Tietääkseemme keskustelu etenee ihan oikeassa järjestyksessä, mutta ajat ovat sekaisin, koska screenshotteja on otettu palasina sitä mukaa, kun uutta juttua on tullut.

      Lainaa

    10. Tulos: +277 (323 ääntä)
      murmeli: Kyllä 15 vuotiaalla pitäisi osata keskustella suht fiksusti, eikä vain valittaa vastaan, vaikka olisihan nuo naisetkin voineet jonkun linkin heittää asiasta.
      Eikö pitäisi pitemminkin olla, että pitäisi nelikymppisen naisen osata keskustella suht fiksusti vaikka toinen osapuoli vänkääkin vastaan? Jos AIKUISEN naisen argumentit 15-kloppia vastaan ovat kehariksi ja bi-seksuaaliksi haukkuminen, ei hyvin mene. Tuli itse seurattua tätä keskustelua itsenäisyyspäivänä kaverin kanssa, jonka kaverilistalla Maisa on (ei ole minun kavereissani). Tässä sitä ei mainita, mutta Jirillä on adhd ja hän haastaa riitaa facebookissa lähes kokoajan. Lisäksi tästä keskustelusta uupuu yli puolet, lopussa Jiri ja Nina väittelivät onko "kehariluokkaa" olemassa. Nina sanoi että on, ja että sinne laitettiin hänen kouluaikanaan sellaisia lapsia joiden ÄO oli nolla. Tiivistetysti: Kyllä tuo Nina on vähintään yhtä idiootti kuin Jiri. Olisi tyytynyt lähettämään vain ensimmäisen kommenttinsa niin ei olisi tarvinnut nolata itseänsä julkisesti. Hauskaa nähdä miten normaali itsenäisyyspäivän toivotus facebookissa voi lähteä käsistä jos äiti lähtee laukalle :D

      Lainaa

    11. Tulos: +13 (59 ääntä)
      karsee mutsi :D asiaa

      Lainaa

    12. Tulos: +52 (158 ääntä)
      tyly tantta kyllä, mut ei se vittuilla osaa. Kaikki heitot aika säälittäviä.

      Lainaa

    13. Tulos: +121 (227 ääntä)
      Kyl ite ainaki luin ja nauroin tälle hyvällä omallatunnolla. Kerranki aikuinen osaa heittää riittävän tylyä tekstiä nykynuorelle. ADHD ei ole peruste huonolle käytökselle ja vittuilulle kaikkia kohtaan joten pitää olla valmis myös saamaan samaa paskaa omaan suuntaanki...

      Lainaa

    14. Tulos: +30 (152 ääntä)
      Ihan oikein että laittoivat naiset jauhot suuhun tolle idiootti-Jirille.

      Lainaa

    15. Tulos: +88 (174 ääntä)
      Aika mauton tuo viimene kommentti 40vuotiaalta äidiltä.. tosi rasittava akka.

      Lainaa

    16. Tulos: +133 (151 ääntä)
      Tässä keskustelussa ei ole voittajia...

      Lainaa

    17. Tulos: -43 (123 ääntä)
      Jos oisin samanikäinen niin itse olisin sanonut pahemmin tolle pennulle takas.. vituttaa tollaset Jiri-pojat :) ja "kehariluokkalainen" on just jees ja näyttäis olevan totuus ;)

      Lainaa

    18. Tulos: +61 (167 ääntä)
      Naiselle pojot, vaikka tylysti asiansa esitti. Mitä tulee kakara pätemään asioista, joista ei ymmärrä yhtään mitään. Kuten hän mainitsi, niin ehkä sitä vittua ei kannata alkaa huutelemaan ennenkuin on muutakin kokemusta, kun sieltä ulostautuminen. Kehari tai ei, niin ei siellä aleta vinkumaan ja teini oppi paikkansa. Lähinnä naurattaa ihmisten reaktiot, koska 40v:hän ei saa sanoa vastaan ja pitäisi olla erittäin sivistynyt. Mutta 20 vuotiaalta on täysin hyväksyttävää, kun aukoo turpaansa miten haluaa ja milloin haluaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +44 (132 ääntä)
      Säälittävää, 40-vuotias vs. 15-vuotias. Lapsellisempaa saa hakea! Häpeäisin silmät päästäni, jos olisin Maisa.

      Lainaa

    20. Tulos: +34 (46 ääntä)
      Autot oli keksitty jo :D

      Lainaa

    21. Tulos: -30 (80 ääntä)
      Eiku tuotaki 15 vuotiasta tunti turpaa joka päivä, niinku sais kaikkai muitaki teinejä pistää varmuuen vuoksi joka päivä

      Lainaa

    22. TrampolineDud3 8.12.2011 13:45
      Tulos: +9 (61 ääntä)
      jiri servattiin

      Lainaa

    23. Tulos: +51 (137 ääntä)
      Kyllä se on tuo mamma joka tässä ittesä nolas. Vajos samalle tasolle kun 15 vuotias, ei hyvää päivää.

      Lainaa

    24. Tulos: +2 (158 ääntä)
      Jiri oli kyllä ihan oikeassa, ettei hevosilla ollut mitään tekemistä Suomen itsenäistymisen kanssa. Sen puolustamisen kanssa kylläkin, mutta taitaa tuo mamma olla se, joka luulee Suomen itsenäistyneen 2MS:n tapahtumien seurauksena. Ja muutenkin, mistä tuollaisia aikuisia sikiää! ihme ettei lapset osaa käyttäytyä jos vanhemmat on noin kypsymättömiä ja typeriä!

      Lainaa

    25. Tulos: -1 (19 ääntä)
      Iha vitun hyvä :DD

      Lainaa

    26. Tulos: +44 (92 ääntä)
      Miten tuo Jiri on noin tyhmä? Luuliko se todella, että sodassa tavaraa kuljeteltiin ympäriinsä jollain ferrareilla? Srsly? I don't want to live on this planet anymore.

      Lainaa

    27. Tulos: +42 (52 ääntä)
      "autot on keksitty." Hajos :D

      Lainaa

    28. Tulos: +27 (75 ääntä)
      onpas iha helveti aikuismaista neljäkymppiseltä..

      Lainaa

    29. Tulos: +24 (82 ääntä)
      Tosi noloa 40vuotiaalta äidiltä! Uhkailusyytteet tulis ku toinen on alaikänen'mennäänkö tapaamaan' voi huhhuh. Muutenkin noi jutut on hyväksyttävämpiä jiriltä, kun hän nyt kuitenkin on murrosikäinen.

      Lainaa

    30. Tulos: +4 (24 ääntä)
      Tuohan kuulostaa iha miun äidiltä 0.o

      Lainaa

    31. Tulos: +25 (85 ääntä)
      Jeejee: Jiri oli kyllä ihan oikeassa, ettei hevosilla ollut mitään tekemistä Suomen itsenäistymisen kanssa. Sen puolustamisen kanssa kylläkin, mutta taitaa tuo mamma olla se, joka luulee Suomen itsenäistyneen 2MS:n tapahtumien seurauksena. Ja muutenkin, mistä tuollaisia aikuisia sikiää! ihme ettei lapset osaa käyttäytyä jos vanhemmat on noin kypsymättömiä ja typeriä!
      Mene itse roudaamaan kaikki tavara metikössä jalan ja katso sitten ottaisitko meiluummin sen hepan vai jalkapatikan. Kyllä se hevonen aikavahvasti vaikutteli.

      Lainaa

    32. Tulos: +18 (56 ääntä)
      No nyt katos mun kasvot kämmenen taakse. EI näin, Nina ja Pauliina...

      Lainaa

    33. Tulos: +29 (79 ääntä)
      Aika asiatonta 40-vuotiaalta ruveta haukkumaan toista, varsinkin vasta 15-vuotiasta lasta kehariksi. Aika lapsellista, jos aikuinen alkaa kiusaamaan lasta.

      Lainaa

    34. Tulos: +54 (90 ääntä)
      Mitä tavaraa Suomen itsenäistymisen aikana liikuteltiin? Suomi itsenäistyi Leninin itsensä suostumuksella vuonna 1917? Sitä tarkoitin tuolla, ettei itsenäistymisessä ollut hevosilla mitään tekemistä. En todellakaan vähätellyt näiden eläinten osaa sodan aikana.

      Lainaa

    35. Tulos: +15 (51 ääntä)
      Aika noloa aikuisilta naisilta kiusata teinipoikaa 8D Itseänikin ihmetyttää vähän nuo hevosten kuvat (auttoivatpa sodassa kuinka paljon vain).

      Lainaa

    36. Tulos: +8 (26 ääntä)
      juntu: Nauroin eka hyvälle jutulle, mutta sitten huomasin että tätä on ilmeisesti muokattu ja siten saatu asia näyttämään typerältä joidenkin ihmisten kohdalta. Eli Suomeksi yksinkertasesti vaihdettu kommenttien paikkoja. Jiri: ja nina sinuna äpärä olisin huutelematta siellä (: joudut vielä hankaluuksiin (noin min. sitten) Nina: tuleeks sun äiti antaa mulle turpiin, kun sua pelottaa (4 minuuttia sitten) Nina: joo joku kehariluokkalainen (muutama sekuntti sitten) Jiri: mitä vittua? (3 minuuttia sitten) Muitakin ajankohtia, jotka eivät synkkaa keskenään tuolla on, tuossa on kuitenkin ne suurimmat. FMTeam, onko tämä lähettäjän tekemää mustamaalaus yritystä jotain henkilöä kohtaan vai teidän mokanne?
      Osaatko lukea??? FMTeam on merkinnyt ylälaitaan selityksen.

      Lainaa

    37. Tulos: +27 (45 ääntä)
      Todella laaja argumentointitaidon puute havaittavissa iäkkäämällä naikkosella

      Lainaa

    38. Tulos: +3 (53 ääntä)
      Pitää olla 15-vuotiaalla keskenkasvuisella kehityksessä tai vaihtoehtoisesti kasvatuksessa pahemman kerran vikaa, kun lähtee aikuisille ihmisille urputtamaan. Itse en ole Jiriä kuin muutaman vuoden vanhempi, mutta tiedän, että vanhempia tulee kunnioittaa. Jirihän se tuossa päänaukomisen aloitti, ei Nina. Kaikkea ei tietenkään aikuisenkaan suusta tule sietää, mutta huhhuh.. Tapoja kiitos.

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (22 ääntä)
      Kehari-kommentin kohdalla aloin miettiä, että oliko se oikeasti joku noin 40-vuotias äiti... :D Ja tossa oli vielä se hauska juttu että aluksi Jiri tulee tuohon haukkumaan ja valittamaan, ja sitten ite sanoo "Mitä vittua?", kun vastataan vähän samalla mitalla takaisin :D Mutta se kehari-juttu meni vähän yli. Mutta joka tapauksessa, hauska juttu joka piristi päivää :D

      Lainaa

    40. Tulos: +8 (30 ääntä)
      No jos kehtaa teinipoika aukoa päätään noin avoimesti... :P (en ole tuo Nina)

      Lainaa

    41. Tulos: +28 (50 ääntä)
      nina kyllä ton vei henkilökohtaisuuksiin. sitten sai vielä kaverin mukaan, mahtoi senioreilla olla ton jälkeen kova olo. tollanen uhkailu on molempien puolelta kyllä tosi noloa

      Lainaa

    42. nuori aikuinen 8.12.2011 19:49
      Tulos: +32 (50 ääntä)
      No kyllä sitä joskus aikuinenkin voi suuttua, vaikka totta kai on tässä aikuisen kommenteissa ehkä vähän parantamisen varaa. Mutta ihan ymmärrettävä reaktio, itseäkin ällöttää noin törkeä suhtautuminen vanhempia ihmisiä kohtaan. Plus mitä järkeä tollasessa kommentissa ees on, kelle tulee suomenhevosten kuvista mieleen dildot? Kyllä 15-vuotiaallakin pitäs jo jonkun verran järkee olla päässä, ottaen huomioon että lakikin tulkitsee 15-v. ymmärtävän tekojensa seurauksen ja merkityksen (rikosoikeudellinen vastuu alkaa..)

      Lainaa

    43. Tulos: -11 (41 ääntä)
      ja "lue poika historiaa", en kyllä syyttäis poikaa historiantietojen puutteesta, jos ei tollasta tiennyt. ei sitä muistaakseni sivuta ees lukion historian kursseilla, saati sitten ala/ylä-asteella

      Lainaa

    44. Tulos: +21 (37 ääntä)
      Masentava moka tää :( Kaikki osapuolet kusipäitä.

      Lainaa

    45. Tulos: +16 (32 ääntä)
      Mr. Ällö missä olet? :(

      Lainaa

    46. Tulos: -3 (15 ääntä)
      Härski on vaan hiekkaa pillussa ja jiril on va dildot mieles.kAikki on vitun kehareita

      Lainaa

    47. Tulos: +3 (5 ääntä)
      siinä on kyllä aikamoinen mamma....

      Lainaa

    48. Tulos: +3 (21 ääntä)
      Missä Mr. Ällö?

      Lainaa

    49. Tulos: +24 (36 ääntä)
      Jiri: koita mennä sillä isin mersulla ajamaan tonne ryteikköön, ei onnistu tänäkään päivänä, saati sitten sen ajan autoilla. Mm. tästä syystä hevoset olivat korvaamattomia. Nina (ja Pauliina): Olette naurettavia, opetelkaa jotain sarkasmista ja koittakaa sitten uudestaan. Säälittävää.

      Lainaa

    50. Tulos: +13 (27 ääntä)
      dock: ja “lue poika historiaa”, en kyllä syyttäis poikaa historiantietojen puutteesta, jos ei tollasta tiennyt. ei sitä muistaakseni sivuta ees lukion historian kursseilla, saati sitten ala/ylä-asteella
      Kaikkea ei tarvitse lukea kirjoista, kun voi käyttää myös vähän sitä omaa järkeä...

      Lainaa

    51. Tulos: +2 (42 ääntä)
      Ihme vinetystä noista naisista.. On se kumma ku ei tommosille aivovammasille Jireille saa enää vastaan sanoa, nää dissaajat taitaa olla tämmösiä "vapaan kasvatuksen" kannattajia? "Ihan sama mitä meidän Jiri isottelee ja haistattelee, ei sille saa vastaan sanoa, tulee pojalle vielä paha mieli" Ja kuten aikasemmin mainittu, ADHD ei todellakaan ole mikään syy siihen et päätään saa aukoa miten huvittaa, millon huvittaa. Ja jos kokoajan on haastamassa riitaa FB:s ni sitä suuremmalla syyllä sietäs saada vähän ojennusta.

      Lainaa

    52. Tulos: +13 (25 ääntä)
      Hyvä vaan että joku antaa samalla mitalla takaisin kaiken maailman käytöstavattomille jireille ja nico-pettereille. Ton keharikommentin olis kyllä voinut jättää sanomatta.

      Lainaa

    53. Tulos: +11 (25 ääntä)
      dock: ja “lue poika historiaa”, en kyllä syyttäis poikaa historiantietojen puutteesta, jos ei tollasta tiennyt. ei sitä muistaakseni sivuta ees lukion historian kursseilla, saati sitten ala/ylä-asteella
      Niin sä sitten varmaan Jirin tapaan ajattelit, että siellä maastossa huristeltiin sen aikaisilla autoilla, kun ei sitä ole sulle erikseen kerrottu?

      Lainaa

    54. Tulos: +1 (25 ääntä)
      Ihan oikein Jirille, sais oppiikin vähän niitä tapoja.

      Lainaa

    55. Tulos: -3 (21 ääntä)
      Jirille tiedoks, että hirveen moni ei tuollon omistanu autoja (vaikka ne olikin keksitty), koska siihen aikaan ei ollu ihmisillä ihan hirveesti sitä rahaa ;D

      Lainaa

    56. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Tässäkö on Suomen nykyisyys, ei hyvin mene...

      Lainaa

    57. Tulos: +8 (16 ääntä)
      On muuten ihan tosi että on ''harjaantumisluokalla'' tuo äijä ja on tapana päteä ja tulla aukoon päätä koko ajan facebookissa.. :/

      Lainaa

    58. Tulos: +12 (26 ääntä)
      säälittävää touhua aikuisilta ihmisiltä :D ei pärjää 15-vuotiaalle fiksulla keskustelulla vaan pitää alentua tollaseen..

      Lainaa

    59. Tulos: +12 (26 ääntä)
      oon ollu aina sitä mieltä että 15 vuotias on vielä täysin LAPSI. ja miettikää että tuollaiset kulkevat mopoineen meidän autoilevien aikuisten joukossa. äitillä meni hieman yli mutta kyllä minuakin vi*uttaa tuollaiset sivistymättömät nulikat.

      Lainaa

    60. Yli öpistö hörhö 9.12.2011 20:19
      Tulos: +13 (21 ääntä)
      "autot oli keksitty" aa repeän tälle joka kerta :D Ei kai siinä jos ei paljon historian tunneilla jaksa keskittyä...

      Lainaa

    61. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Mammat riivaa

      Lainaa

    62. Tulos: +34 (44 ääntä)
      Saa taas olla ylpeä siitä, että oma äiti on normaali ja järkevä. Hyi miten noloa olisi jos oma äiti vittuilisi kavereilleni haukkuen heitä kehareiksi ja bi-seksuaaleiksi. On ihan ok jos vanhempikin ihminen sanoo vastaan, tylystikkin, mutta hyi helvetti miten vähän voi olla aikuisella ihmisellä järkeä päässä, kun kehtaa noilla nimityksillä ketään haukkua. Oksettavaa.

      Lainaa

    63. Tulos: +14 (22 ääntä)
      EI oo kyllä yhtään ikäisensä tasolla tuo 40-vuotias äiti. Huhhuh...

      Lainaa

    64. Tulos: +13 (27 ääntä)
      Ei näin. Uskoakseni niillä hevosilla ei pahemmin tuota itsenäistymisjulistusta kuljeteltu pitkin kyliä. Mihin nykyajan aikuiset ovat oikein menossa? P.S. vapaa kasvatus on shaibaa P.P.S. olen 16 mitä tämä on

      Lainaa

    65. Tulos: +25 (29 ääntä)
      suht koht lapsellinen 40v ja äitikin vielä. ei ihan heti tulis mieleen 40vuotiaana alkaa 15vuotiasta haukkumaan Bi-seksuaaliksi eikä kehariluokkalaiseks. jutut on ku ala-asteella.

      Lainaa

    66. Tulos: -9 (31 ääntä)
      on se nyt kumma, ettei nää nykyajan pennut osaa yhtään käyttäytyä!!!!siis ihan uskomattoman röyhkeä ja käytöstavaton kakara ja mistä on tullut tämä meininki, ettei tällaiseen käytökseen saa puuttua tai vielä pahempaa tarvitse puuttua?!?!?! ei ole mikään puolustus, että on adhd ja siksi ei aina osaa käyttäytyä, mitä helvettiä?????nykyajan lapsilla on paljon muitakin pitkäaikaisia sairauksia eikä esim. astman kohdalla kukaan sano, et sillä on astma, siksi käyttäytyy huonosti. missä tämän jirin vanhemmat on ja mikseivät puutu tollaiseen pöyristyttävään kukkoiluun? ehkä olisi jo aika, ettei sitten tule paha mieli, kun ,menee vittuilemaan väärälle ihmiselle.

      Lainaa

    67. Tulos: +15 (23 ääntä)
      helvetin typerä äiti, kehari-kommentti oli jo sen verran alhainen että...........

      Lainaa

    68. Se historia... 10.12.2011 16:42
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_itsen%C3%A4isyysjulistus Toki tuosta ketjusta käy selväksi, että Jiri ei vain tiennyt suomenhevosten osuudesta sotien aikana, mutta väärinkin perustein ensimmäinen kommentti oli silti oikein. Eri asia olisi ollut, jos "itsenäistymisen" sijasta olisi puhunut pelkästä "itsenäisyydestä"...

      Lainaa

    69. Tulos: +22 (38 ääntä)
      Kyllä tässä olisi voinut 15-vuotias kunnioittaa vanhempaa osapuolta ennenkuin tämä lähti käsistä mutta tämä 40v äiti oli kyllä vitun lapsellinen enkä ikinä voisi kuvitella aikuisen ihmisen julistavan julkisella palvelimella alaikäistä kehitysvammaiseksi. Naurettavaa. Toden totta niinkuin joku sanoi kyllä Maisana häpeisin minäkin silmät päästäni sekä kaverin että äitin puolesta. Lisäksi ensimmäinen kommentti toden totta oli ulkoasustaan huolimatta ihan asiallinen, samalla tavalla siinä olis voinut olla kengän kuva, tai kypärän, tai poteron, tai rynnäkkökiväärin, tai kiikarin ja ensimmäisen kommentin tullessa olisi päässyt pätemään "lue kakara historiaa, kyllä siälä oli kengät kuule kaikilla jalassa, että aika isossa osassa oli, meepä ite paljain jaloin sotimaan tonne mettään". Kuinka pihalla voi ihmiset olla, teistäkin suurin osa jotka ovat valmiita kurittamaan 15-vuotiasta, antakaa osoite niin laitetaan pari lihapäätä ovelle, katsotaan onko hymyä huulilla kun isompi pyörittelee vähäsen tuhmuuksien takia.

      Lainaa

    70. Tulos: +5 (19 ääntä)
      "Ja Nina sinuna oisin äpärä huutelematta sielä". Tällaista kieltä antaa 15-vuotias aikuiselle ihmiselle. En usko että Ninan viesti olisi mennyt perille yhtään sen paremmin vaikka olisikin aikuismaisesti yrittänyt antaa palautetta. En ylipäätään ymmärrä miksi juntin piti mennä kommentoimaan koko kuvaa, jos ei sitä tajunnut. Ja ensimmäisenä täytyy toki heittää joku dildo siihen verrattavaksi. Mitä tulee Ninan kommentteihin, noh, ainahan sitä oletetaan että tuon ikäiset ihmiset osaisivat käyttäytyä. Mitä olen itse nähnyt, asia ei ihan ole niin. Mutta tässä tapauksessa kommentit ovat ihan asiaa, ottaen huomioon että hän on kuitenkin Maisan äiti. Saattaa myös olla, että tyttö on hepparakas, tai jopa niin, että heidän perheellään on suomenhevonen. Who knows.

      Lainaa

    71. Tulos: +10 (12 ääntä)
      No oli kyllä vähän epäasiallista aikuiselta ihmiseltäkin noi kommentit :D Mutta typerähän toi Jiri on joo

      Lainaa

    72. Tulos: -3 (19 ääntä)
      Hereille, oot kyllä yks tampio kans, sun jutultas putos pohja siinä vaiheessa ku aloit vertaan kenkiä ja poteroita dildoon, paljonko dildoja käytettiin sodissa? Mutta kun on vaan _pakko_ päästä pätemään, sen ymmärrän kyllä ;) Typerä kakara, eikä käytös tosta varmasti tuu paraneen ennenkun saa kerran kunnolla kuonoonsa ja se olis oikein. Tädit taas laskeutuu lähes samalle tasolle, vaikka toisaalta niin alhaalla toi kakara on että enpä nää mitään syytä kunnioittaa sitäkään..

      Lainaa

    73. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Heheh. On Jirillä aika ankea tapa keskustella, mutta kyllä täytyy sanoa että tuommosta keuhkoamista mitä Nina suoltaa, pitäisi ruokkia vielä vähän lisää. Ihan vaan viihdearvon takia. :D Sinänsä samaa mieltä kuin Hereille, että kyllä siinä ois voinu hevosen kuvan sijasta olla melkeen mikä tahansa muu ko. aikana tarvittu asia... Mutta eihän se asiaa miksikään muuta eikä dildovertaus ollu looginen.

      Lainaa

    74. Tulos: +7 (11 ääntä)
      vittu mitä pellejä,varsinkin tuo Nina :DD

      Lainaa

    75. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Voi Maisa parka.

      Lainaa

    76. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Niin kauan kun olen hevospiireissä ollut, mua on tympiny iha hirveesti tuo tyyli että "ilman suomenhevosia ei oltais itsenäisiä HAIL SUOMENHEVONEN" ..... nojooo osittain tottahan tuo on mutta niiltä hevosihmisiltä on jääny jotain olennaista myöskin huti, esimerkiksi se, ettei se hevonen yksin mitään rintamalla tekisi, pakoeläimenä lähtisi vitin nopiaa karkuun ja tuskin palaisi. ihminen on sitä siellä sodassa ohjannu sitä elukkaa ja tehny paljon mahdolliseksi. Eli hyvät hevosnaiset, jotka kuvittelette että itsenäisyys on suomenhevosten ansiosta, niin ei se ihan niin mene. Ihminen on tehnyt siitä elukasta semmoisen, että se oli tosi paljon hyödyksi siellä, muttei ne suomenhevoset siellä taistelleet. Ite laitan varmaan seuraavana itsenäisyyspäivänä kuvia haulikoista ja käsikranaateista facebookseinälleni.

      Lainaa

    77. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Maisa, sulla on paras äiti ikinä :DDD

      Lainaa

    78. Tulos: -3 (11 ääntä)
      vittu te jotku (muutama kommentti) täält ootte kans tyhmiä jotka nauratte tolle autojutulle :D höyrykäyttösii autoja on ollu jo 1700 luvulla "Suomessa oli 1910-luvun puolivälissä noin tuhat yksityisautoa" http://fi.wikipedia.org/wiki/Auto

      Lainaa

    79. Tulos: -9 (13 ääntä)
      Siis mikä siinä on ku ei ymmärretä että autot oli tuolloin jo keksitty ja eihän ne hevoset siellä sodassa mitään oo auttanu. jirihän on tässä aivan oikeessa.

      Lainaa

    80. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Kyllä piti kahdesti katsoa parin "vanhemman" naishenkiön ikää kun jutun taso oli kuin 15-vuotiaalla... Jirin jutut ymmärsin sitäpaitsi minusta tää äiti aloitti tuon vittuilun ensiksi, vanhempana ihmisena luulisi ettei provosoidu noin herkästi kirjoittelamaan tuon tasoisia juttuja

      Lainaa

    81. Lolololol 4.1.2012 1:16
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Nina meni tyttöjen kanssa antamaan jirille pillua! (::

      Lainaa

    82. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Jiri on täysi idiootti mutta ei ole 40-vuotiaankaan älynlahjoissa kehumista. Joo, saahan sitä 40v vittuilla 15vuotiaalle mutta tekis sen nyt edes argumenteilla joita ei ole revitty suoraa sieltä kehariluokalta.

      Lainaa

    83. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Niin mitenkäs tämä haavoittuneiden kuljettaminen(tapahtui se sitten hevosin tai autoin) liittyi Suomen itsenäistymiseen 1917? :S

      Lainaa

    84. Tulos: +3 (5 ääntä)
      ….: on se nyt kumma, ettei nää nykyajan pennut osaa yhtään käyttäytyä!!!!siis ihan uskomattoman röyhkeä ja käytöstavaton kakara ja mistä on tullut tämä meininki, ettei tällaiseen käytökseen saa puuttua tai vielä pahempaa tarvitse puuttua?!?!?! ei ole mikään puolustus, että on adhd ja siksi ei aina osaa käyttäytyä, mitä helvettiä?????nykyajan lapsilla on paljon muitakin pitkäaikaisia sairauksia eikä esim. astman kohdalla kukaan sano, et sillä on astma, siksi käyttäytyy huonosti. missä tämän jirin vanhemmat on ja mikseivät puutu tollaiseen pöyristyttävään kukkoiluun? ehkä olisi jo aika, ettei sitten tule paha mieli, kun ,menee vittuilemaan väärälle ihmiselle.
      Jos dildo oli sopimaton vertaus tuohon yllä olevaan kuvaan, niin miten voidaan tässä tapauksessa verrata ADHD:ta, joka on siis käyttäytymishäiriö, astmaan, joka taas ei ole? Kyllä kunnioittavaa sävyä saisi molemmat tässä opetella, ihan ikää katsomatta. Kunnioitus pitää kyllä ansaita.

      Lainaa

    85. Tulos: +1 (5 ääntä)
      äidt <3

      Lainaa

    86. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Erikoinen äiti, tuollaisen mieki haluun. ::)

      Lainaa

    87. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Tosiaan kuten täällä on jo monta kertaa sanottu: AUTOJA OLI. Mites vaikka niissä filmeissä (kyllä, myös sellaiset oli keksitty) näkyvät panssariajoneuvot? Huoh mitä naisia, jos mun äiti olis tollanen, häpeäisin kyllä silmät päästäni. Ja ei todellakaan terve 40-v ÄITI mene toisen ÄIDIN LASTA haukkumaan. ADHD on vielä lievää ton äidin ongelmiin verrattuna... Mutta tosiaan, ei ne hevoset meitä itsenäiseks tehny. Sori nyt vaan. :)

      Lainaa

    88. Tulos: +4 (6 ääntä)
      L: Tosiaan kuten täällä on jo monta kertaa sanottu: AUTOJA OLI. Mites vaikka niissä filmeissä (kyllä, myös sellaiset oli keksitty) näkyvät panssariajoneuvot? Huoh mitä naisia, jos mun äiti olis tollanen, häpeäisin kyllä silmät päästäni. Ja ei todellakaan terve 40-v ÄITI mene toisen ÄIDIN LASTA haukkumaan. ADHD on vielä lievää ton äidin ongelmiin verrattuna… Mutta tosiaan, ei ne hevoset meitä itsenäiseks tehny. Sori nyt vaan.
      Ja suomalaisilla oli tietenkin riittävästi näitä autoja sekä polttoainetta käyttää niitä, kun olimme de facto kauppasaarrossa? Saksankin armeija käytti enemmän hevosia kuin autoja (etenkin operaatio Barbarossassa). Historioitsija iskee.

      Lainaa

    89. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Jeejee: Mitä tavaraa Suomen itsenäistymisen aikana liikuteltiin? Suomi itsenäistyi Leninin itsensä suostumuksella vuonna 1917? Sitä tarkoitin tuolla, ettei itsenäistymisessä ollut hevosilla mitään tekemistä. En todellakaan vähätellyt näiden eläinten osaa sodan aikana.
      Niinku se itsenäisyys oliki nii helppo säilyttää sit loppuviimein :D Vaikka parempi olis "suomenhevosilla tärkeä merkitys Suomen itsenäisyydelle", nii ei meillä sitä itsenäisyyttä olis enää 40-luvun jälkeen ollut ilman heposia jotka pakolla maatiloilta otettii kalustoa kuljettamaan :)

      Lainaa

    90. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Tää kommenttiketju aiheuttaa vielä pahempaa facepalmausta kun toi ite facebook-lainaus. Siis hevostädit on päättäneet että Suomenhevosta on kiittäminen itsenäisyydestä ja ihan sama mitä kukaan siihen sanoo? Yrittäkää nyt ymmärtää, että Suomi itsenäistyi 1917 ja silloi EI SODITTU Suomessa eikä kukaan sen itsenäistymisen takia haavoittunut eikä mitään tavaraa kuljetettu missään metässä mihinkään suuntaan. Sitten taas talvi- ja jatkosodassa - jotka siis käytiin 1939-1944 - OLI AUTOJA ja TEITÄ joita pitkin niillä autoilla ajettiin. Toki siellä pusikossa niitä hevosiakin käytettiin, mutta miten se enää liittyy Suomen itsenäistymiseen?

      Lainaa

    91. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Ainut facepalm tuli keskustelussa Jirin kommentille "autotkin oli keksitty" voiko olla todellista enää..

      Lainaa

    92. Tulos: +6 (8 ääntä)
      juujoo: harvinaisen tyly äiti
      40-vuotias... 15-vuotiaan jutut vielä menee teini-iän tyhmyyden piikkiin... mutta et tollasia kommenttejä 40-vuotiaalta!?

      Lainaa

    93. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Kommentti sitä kohtaan miten naiset eivät olleet sivistyneitä. Lause siitä miten poikakaan ei silti ollut asiasta perillä. Viittaus yleiseen kohteliaisuuteen. Naurahdus muutamalle kommentille. Loppuun joku trolli lause jonka osa uskoo ja josta tulee kommenttia suuntaan ja toiseen.

      Lainaa

    94. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Facepalm noille ämmille. Voiko tää olla totta?! :| Taitaa olla dildot ja vitut mielessä tolla äidillä, kun yhtäkkiä puheenaihe siirtyy hevosista niihin. :----D Järkytyin, miten aikuinen voikaan olla noin tyhmä...

      Lainaa

    95. Tulos: -2 (6 ääntä)
      hajosin tolle kehriluokkalaiselle :DD

      Lainaa

    96. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Siis mitä paskaa? Eihän toi Jiri tuskin mitään tehny ja kaikki haukkuu sitä kuorossa. Se nyt vaan heitti läpän ja oli paremmin perillä historiasta kun tantat tossa.. Mitä ihmettä oikeesti? Ei kai sitä tarvii lähtee mukaan tappelemaan jos jonkun mutsi on noin vajaa, mut joka tapauksessa kyl mä häpeisin silmät päästäni jos toi ois mun äiti.

      Lainaa

    97. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Asia mutsi!

      Lainaa

    98. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Joo, vähän myöhässähän tää kommentti tulee, mutta pakko ihmetellä näitä, jotka sanoo että oli asiallista käytöstä tolta 40 veeltä. Oikeesti! Jos 15 vee ois käyttäytyny noin, olisi tuo yksimielisesti tuomittu. Eikö tämä ole ikärasismia?

      Lainaa

    99. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Amis

      Lainaa

    100. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Kyllä tää Nina on henkisesti ihan samalla tavalla kakara kun Jirikin.. Mitä helvettiä, kohta keski-ikää lähentelevä akka rupee keskenkasvuselle pennulle "vähän näyttämään sitä upeeta esimerkkiä".. Jos oisin tää Maisa, ni häpeäisin kyllä silmät päästäni... Ilmankos "AD/HD" mukelot käyttäytyy just niin hyvin ku käyttäytyy, kun esimerkkinä on tämänlaisia älykääpiöitä..

      Lainaa

    101. Tulos: 0 (4 ääntä)
      NB_88: Ensin ajattelin että hyvin tuo mamma vetää, mutta tuo kehariluokkalais-kommentti laskikin pisteet miinukselle.
      Sinä olet varmaan sitten itse niiiiin täydellinen. On niin perkeleen rassaavaa, kun tekopyhät ihmiset kommentoi, miten joillain on ala-arvoiset kommentit ja muka itse käyttäytyvät kuin parhaatkin enkelit...
      NB_88: Ensin ajattelin että hyvin tuo mamma vetää, mutta tuo kehariluokkalais-kommentti laskikin pisteet miinukselle.
      Tuskin olet itsekkään mikään pyhimys.

      Lainaa

    102. Tulos: 0 (4 ääntä)
      no joo, mutta kovin olisi noi hepat olleet avuttomia ilman ihmistä siellä sodassa.

      Lainaa

    103. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Sepi: Eikö pitäisi pitemminkin olla, että pitäisi nelikymppisen naisen osata keskustella suht fiksusti vaikka toinen osapuoli vänkääkin vastaan? Jos AIKUISEN naisen argumentit 15-kloppia vastaan ovat kehariksi ja bi-seksuaaliksi haukkuminen, ei hyvin mene.
      Juurikin näin.

      Lainaa

    104. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Nyt on vanha juttu kyseessä mutta periaatteessa Jiri on oikeassa. Ei suomenhevonen liity Suomen itsenäistymiseen. Kun Suomi itsenäisty 1917 nii ei tarttennu Suomessa ainakaan haavottuneita kuskata. Suomessa oli ihan rauhallista silloin. Kiitos ja anteeksi

      Lainaa

    105. Tulos: 0 (2 ääntä)
      "Autot oli keksitty jo." Niin varmaan oli, mutta kuinka yleisiä ne olivat Suomessa vuonna 1917? Aika suuri merkitys hevosilla oli vielä silloin.

      Lainaa

    106. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Naiset laittoivat ääliön ruotuun.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: itsenäisyyspäivä, hevonen