Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Salaliittorokote

"18 syytä jättää rokotteet ottamatta"
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Aloittaja julkaisee jatkuvasti juttuja ja linkkejä seuraavan kaltaisista aiheista: energiatasot; yhteydet jumaliin, maailmankaikkeuteen sekä alkulähteeseen; "deadly time vortex appears over Antarctica"; "aurinkokuntamme planeetat käyvät läpi muutosta, joka kulminoituu 2012 kun aurinkokunta purjehtii toiseen energiakenttään"; ja muuta tämän tyyppistä "tiedettä". Päivitys: Tähän on tullut osa 2. rokote Lue keskustelu kokonaisuudessaan »

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 83 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Syöpäläinen 7.5.2011 5:40
   Tulos: +789 (807 ääntä)
   "Syöpä johtuu yleensä rakkaudettomuudesta itseään kohtaan" Nyt on kyllä Irenellä niin terävän tieteellisiä havaintoja, että oksat pois! Oikeesti, MIKÄ tota vaivaa?

   Lainaa

  2. Tulos: +701 (715 ääntä)
   ^ Mikrosiru.

   Lainaa

  3. Tulos: -141 (355 ääntä)
   Irenellä on sikäli pointtia, että kaikkia vaivoja ei pitäisi hoitaa lääkkeillä. Tosin hän kyllä kompastuu alkeelliseen argumenttivirheeseen, kun toteaa joidenkin voivan paremmin ilman rokotetta. Syövän yhteydestä rakkaudettomuuteen ei taida olla olemassa vielä tutkimusta, joten sen suhteen en osaa sanoa oikein mitään, mutta varmaankin sillä joku yhteys saattaa ollakin.

   Lainaa

  4. Tulos: +243 (255 ääntä)
   Voihan virveli näitä tyyppejä. Vois olla ihan mielenkiintoista tiedustella näiltä ihmisiltä, mitä mieltä ne on lääkkeistä ja muista hoidoista, jos vaikka itse sairastuisivat johonkin tautiin, missä tarvittais ihan oikeesti lääkkeitä ja kunnon hoitoja.

   Lainaa

  5. Jukka Palmu 7.5.2011 8:53
   Tulos: +255 (273 ääntä)
   Mikrosiruttaa... Putosin penkiltä.

   Lainaa

  6. Tulos: +258 (278 ääntä)
   "Uskotko tosiaan kaiken, mitä biologian kirjoissa kerrotaan?" Ehkäpä Irenen kannattas vaan omalla kohdallaan miettiä mitä kannattaa uskoa ja millasista lähteistä.

   Lainaa

  7. Minä ja mielipiteeni 7.5.2011 10:59
   Tulos: +29 (241 ääntä)
   Irene ja Marika ovat siinä suhteessa oikeassa, ettei lääketehtaiden tarvitse juurikaan ajatella mitä heidän myymänsä tuotteet aiheuttavat ihmisille, vaan sitä, kuinka paljon rahaa niistä saa. Kaikkia ei edes testata kunnolla ja mistä tiedämme, ettei jotkin meidän nyt saamamme rokotteet aiheuta hirveitä sivuvaikutuksia muutaman vuosikymmenen päästä. Ja onhan tällaisesta elävän elämän esimerkkejäkin. Joskus raskaana oleville äideille myytiin lääkkeitä raskauspahoinvointiin (tai johonkin, en muista varmasti) ja sen seurauksena vauvat syntyivät kehitysvaurioisina. Pisteet lääkeyhtiöille. ^Tuollainen tuskin tulee toistumaan enää nykypäivänä, mutta oli kuitenkin mainitsemisen arvoista. Itselläni ei ole hirveän voimakkaita mielipiteitä tällaisten asioiden edessä, mutta jos pitäisi valita "puoli" tässä sanaharkassa niin olisin Irenen puolella. Mitään salaliittoteorioita en ala tähän vetämään, mutta silti ihmisten ei kannattaisi niellä pureskelamatta kaikkea mitä tuputetaan. Emmehän me kuitenkaan loppujen lopuksi voi tietää mitä rokotteet ja lääkkeet sisältää ja mitä sivuvaikutuksia niistä seuraa kun ne alkavat kertyä elimistöön.

   Lainaa

  8. Randomtalker 7.5.2011 11:27
   Tulos: +108 (136 ääntä)
   Yksi sana: Myötähäpeä.

   Lainaa

  9. Tulos: +81 (115 ääntä)
   Irenen kaltaiset ihmiset pistää kyllä keittämään ihan toden teolla...

   Lainaa

  10. Tulos: +155 (183 ääntä)
   perus foliohattu...

   Lainaa

  11. Tulos: +172 (210 ääntä)
   on vastuutonta olla rokottamatta lastaan. hyvähän se on näiden muutamien lasten mennä vapaamatkustajina rokotettujen lasten keskellä, ei silloin sairastu, mutta sitten kun satutaankin kohtaamaan maahanmuuttaja jolta se pikku teo-ada saa tuhkarokon, sikotaudin jne niin ollaan ulvomassa miten maahanmuuttoa pitäisi rajoittaa jne. ei yhtään pohdita syitä miksi suomessa ei näitä tauteja esiinny. foliohattu päähän vaan ja tiirailemaan taivaalle, kyllä se jumala ja avaruusolennotkin sieltä vilkuttaa kun oikein viitsii tiirailla.

   Lainaa

  12. Tulos: +107 (125 ääntä)
   Irenen pitää olla varuillaan ettei hallitus lue sen ajatuksia!

   Lainaa

  13. Tulos: +14 (82 ääntä)
   Syöpä juttu = höpö höpö. Ystäväni kuoli jonkin aikaa sitten syöpään ja hän on rakastanut itseään ja me häntä, eli ei ole syy. Voin kyllä myöntää että joskus rokotus ei ole paras vaihtoehto, mutta yleensä on. Minut on rokotettu joskus pienenä kerran ja se jälkeen olen ottanut vain jäykkäkouristuksen, en muuta. Influenssat olen sairastanut aina ennen rokotusta joten ei ole tarvinnut. Saan elää ilman rokotetita aika pitkään.

   Lainaa

  14. Tulos: +89 (113 ääntä)
   Sikäli olen samaa mieltä, että varsinkin uusiempien rokotteiden kohdalla kannattaa harkita ennenkuin menee mitään suin päin ottamaan, esim. sikainfluessarokote tässä taannoin. Se valmistettiin liian nopeasti, ennen kuin tautia kunnolla tunnettiin. Ja mikä sitten olikaan tulos? Samoin myös kaikenmaailman koekaniiniksi ryhtyminen näissä vasta testausvaiheessa olevissa rokotteissa on myös sellainen, jolle on hyvä uhrata parikin ajatusta. Mutta perusrokotteet, jotka ovat olleet olemassa jo vuosikymmeniä, ovat luotettavia ja välttämättömiä, jos haluaa terveenä elää. Ja tosiaan, ihan kuin biologia olisi uskon asia, niinkuin yksi näistä keskustelijoista ehdottaa. Ei se nyt ihan niin mene, että bilsan kirjaa on kirjoitettu kuin raamattua. Kyllä ne asiat ihan tieteellisesti on tutkittu, vaikka eivät nämä neitoset näköjään suostu sitä hyväksymään. Kukin toki päättää omasta kropastaan, mutta onhan tuollainen asenne jotenkin huolestuttava ja vielä kuitenkin tuon ikäisiltä. Luulisi, että löytyisi jo järkeä päästä. Luulin aluksi keskustelijoita 16-17-vuotiaiksi, ennen kuin katsoin tarkemmin.

   Lainaa

  15. Tulos: +36 (58 ääntä)
   Luonto karsisi heikot pois.

   Lainaa

  16. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Nyt on jollakin jäänyt rokotteet ottamatta...:D

   Lainaa

  17. Tulos: -35 (67 ääntä)
   Biologia ja tiede on vain yksi kerettiläisyyden rituaaleista.

   Lainaa

  18. Tulos: +47 (63 ääntä)
   NYT NE VALOT PÄÄLLE!!!!!!! KIITOS

   Lainaa

  19. Tulos: +141 (153 ääntä)
   Onhan Irene oikeassa, että kaikkea ei pidä purematta niellä, mutta herätti taas suuren ärsytyksen kun luin tuon "Uskotko kaiken mitä biologian kirja kertoo?"-kommentin. Ireneltä itseltään voisi kysyä; "uskotko kaiken mitä netissä lukee"

   Lainaa

  20. Tulos: +51 (59 ääntä)
   Tulee jotenkin paha olo tällaisten ihmisten takia... Joo okei, kaikkea ei pidä uskoa ja pitää suhtautua terveellä epäilyksellä tuntemattomiin asioihin. Mutta MIKÄ HITTO TOTA VAIVAA? Loputkin uskottavuuden rippeet tuolta ihmiseltä vie usko kaikkeen mahdolliseen huuhaahan ja ihmeellisiin salaliittoteorioihin, joku sen jo sanoikin, foliohattu päähän!

   Lainaa

  21. Tulos: +102 (108 ääntä)
   Eniten nyt huolettaa että Irene hankkii lapsia ja varmistaa etteivät ne saa jäykkäkouristusrokotuksia jolloin säästyy "mikrosiruilta".

   Lainaa

  22. Tulos: -2 (28 ääntä)
   Kukahan niitä lääkkeitä ostais jos ne ei toimis? =)

   Lainaa

  23. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Vähän Minä ja mielipiteeni kommenttiin vastauksena:
   "Mitään salaliittoteorioita en ala tähän vetämään, mutta silti ihmisten ei kannattaisi niellä pureskelamatta kaikkea mitä tuputetaan."
   Näinhän se on. Tosin tämän keskutelunalun perusteella Irene on nimenomaan niitä ihmisiä, jotka nielevät pureskelematta kaiken, mitä netissä lukee kunhan se ei tule miltään viralliselta taholta. Mitä voidaan pitää aika vaarallisena. Mitä tulee näihin rokotusesimerkkeihin, niin nykyäänhän tiedetään, että sikainfluenssirokotteen antaminen pienille lapsille oli todennäköisesti virhe. Siitä huolimatta rokotteella on aika hyvät perusteet. Jos muistan oikein, niin sikainfluenssaan sairastui viime vuoden aikana n. 200 ihmistä, joista 2 kuoli (luvut saattavat olla väärin, mutta joka tapauksessa kuolleita oli alle 10). Jos kansaa ei olisi rokotettu, niin joidenkin arvioiden mukaan satoja ihmisiä olisi sairastunut, joista kymmenet olisivat olleet vaarassa kuolla. Tätä ei tietenkään voida todistaa, koska koko kansaa rokotettiin (eikä ole olemassa kontrolliryhmää, jota ei rokotettu).. Mitä tulee muuten rokotuksiin, niin kannattaa ottaa selvää siitä, mitä Valko-Venäjällä tapahtui n. 1991-1992. Neuvostoliiton aikaan maassa oli nimittäin todella laaja rokotusohjelma, mutta valtion hajottua 1991 myös rokotusohjelma lopetettiin ja monet lapset jäivät ilman mm. aivokuumerokotetta. Tämän jälkeen aivokuume lisääntyi Valko-Venäjällä merkittävästi ja tämä näkyi myös Suomessa. Vaikka Suomessa osa kansasta rokotetaan aivokuumetta vastaan, niin rokottamattomia kansalaisia ei suositeltu matkustamaan Valko-Venäjälle, juuri siksi, että he olisivat todennäköisesti saattaneet sairastua.

   Lainaa

  24. Tulos: +35 (57 ääntä)
   O___O Onks näitä tyyppejä oikeasti olemassa. Kumminkin varmaan ihan ainakin suomalaisen peruskoulun käynyt ihminen. Ei oo kyllä kaikki muumit laaksossa.

   Lainaa

  25. Tulos: -47 (63 ääntä)
   "Syöpä juttu = höpö höpö. Ystäväni kuoli jonkin aikaa sitten syöpään ja hän on rakastanut itseään ja me häntä, eli ei ole syy." Rose: Meinattiin tolla kyllä sitä, et jos rakastaa itteään niin elää sen mukasesti, et minimoi syöpäriskit elämäntavoillaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Vaikka minimoisi kaikki maailman syöpäriskit, se ei silti estä kaikkia siihen sairastumasta. Riippuu omasta perimästä, miten herkästi ne vaikuttavat syövän syntyyn. Joku voi polttaa tupakkaa 50-v sairastumatta, joku saa syövän parin vuoden polton jälkeen. Pätee myös muihin karsinogeeneihin.

   Lainaa

  27. Kaksimielinen 9.5.2011 6:48
   Tulos: +15 (27 ääntä)
   Syöpäriskiä lisää myös syövän pelossa otettu stressi...

   Lainaa

  28. Tulos: +66 (80 ääntä)
   Hirveen hyvin tuo luonnollinen immuniteetti tuntuu toimivan esim. Afrikassa. Kun eihän siellä kukaan tunnu kuolevan ainakaan rokotusten puutteeseen... Just.

   Lainaa

  29. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Itse suhtaudun mielestäni terveen kriittisesti lääkkeiden tuputtamiseen ja annosten ainaiseen nostamiseen. Puolensa on sekä valtavirran lääketieteessä, että salaliittojen teorioissa. Mutta TÄMÄ on jo sitä kuuluisaa huuhaa-foliohattuilua :D Mistä vitusta se repi noi MIKROSIRUT!? xD

   Lainaa

  30. Tulos: +24 (28 ääntä)
   @ Antza: Olisko mikrosirut repästy Salaisista Kansioista(The X-files)? XD Siin sarjassahan oli muutenkin salaliittoteorioita jos muille jakaa, ja myös valtion pamppujen kehittelemä virus sun muita juttuja, joihin käytettiin siviilejä koekaniineina. Tytöt on tainneet katsella liikaa telkkaria. ;)

   Lainaa

  31. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Shotz: "jos rakastaa itteään niin elää sen mukasesti, et minimoi syöpäriskit elämäntavoillaan."
   Mitenkäs sitten selität lasten syövät? Eikä syöpien syitä edes vielä tiedetä niin tarkaan, että voitaisiin sanoa mikä niitä tarkalleen aiheuttaa. Kun vielä huomioidaan se, että milloin minkäkin tutkimuksen mukaan milloin mikäkin aiheuttaa milloin mitäkin niin eihän täällä voisi laittaa suuhunsa yhtään mitään, jos alkaisi eliminoimaan mahdollisia taudinaiheuttajia. Ja kuinkas siinä käy, jos ei syö eikä juo mitään..?

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (12 ääntä)
   K: Mä en tiedä, siis lainasin ton vastauksen parilta muulta hörhöltä jotka tota on käyttänyt väittelyissään. Itse en siis usko tuohon.

   Lainaa

  33. Tulos: +30 (46 ääntä)
   On se kuitenkin jännä, kun täällä suurin osa kansasta elää 90-vuotiaiksi ja Afrikassa elää yksi tuhannesta yli sata vuotiaaksi. Kyllä sen jo historiastakin voi päätellä, mikä ihmisten keski-iäksi jää ilman rokotteita. Tottakai, lääkefirmat ajavat rahallista etuaan, mutta ei sitä voi tehdä toissijaisilla rokotteilla/lääkkeillä, koska ei kansa niitä kannattaisi -> konkurssi. Pointtia kyllä on, ettei kaikkea kannata uskoa, mutta kyllä tytöt sen vähän liian pitkälle veivät. Kuitenkin hyvällä maalaisjärjellä elää pitkälle, mutta joltain se nykyään näyttää ikäväkyllä puuttuvan. Olisi kuitenkin hauska nähdä mitä käväsi, jos nämä tytöt lähtisivät afrikkaan elämään hetkeksi ilman rokotteita. ps. mitä väliä vaikka naisia steriloisaitiin ? Onhan meitä monta miljoonaa täällä maapallolla liikaa. :D

   Lainaa

  34. Tulos: +18 (36 ääntä)
   Diagnoosi: Irenellä selvä psykoosi päällä; suosittelen pakkohoitoa, mutta resulssien pienuudesta johtuen myös avohoito käy.

   Lainaa

  35. Tulos: +14 (24 ääntä)
   Tavallaan on ihan kiva että tämmöiset todennäköisesti kuolee pois geeniallasta saastuttamasta, mutta toisaalta siinä ottaa myös terve väestö osumaa, etenkin pikkulapset jotka ovat liian nuoria rokotettaviksi. Siltä kannalta nämä tapaukset voisi minusta ampua raketilla aurinkoon tai pistää kaivoon ja kansi päälle.

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (18 ääntä)
   ei tsiisus mikä ääliö

   Lainaa

  37. Tulos: +20 (28 ääntä)
   näitä Irenejä oikein tulee? Toivottavasti on "sterilointirokote" tehnyt tehtävänsä ko. henkilön kohdalla.

   Lainaa

  38. Tulos: +2 (26 ääntä)
   Ai jumaaaaalauta ku pistää v*tuttaa tollanen skitsofreeninen %!#&%!! Viekää toi Irene hoitoo ja nopeesti, vaarallisen matalan älykkyysosamäärän takia ainaki! &#/"%!%!!!

   Lainaa

  39. spider-pig 12.5.2011 3:25
   Tulos: +6 (42 ääntä)
   Siis.. Viruksen pintaproteiinit lienevät suurimmat partikkelit rokotteessa, ja jopa niiden koko mitataan nanometreissä. Toisin sanoen kaikki ihmisen toimesta sinne työnnetyt partikkelit ovat nano-kokoluokkaa jokatapauksessa. Itse virushan on about 100 nm kokoinen, ja ne rokotteeseen päätyvät pintaproteiinit todennäköisesti jossain 10-20 nm kokoluokassa. Vesi (H2O), skvaleeni (C30H50), polysorbaatti (C64H124O26) yms. rokotteen yhdisteet ovatkin sitten paljon pienempiä kuin sadoista aminohapoista rakentuva pintaproteiini (jossa yksittäinenkin aminohappo on luokkaa C5H10N2O3, ja tällaisia siis on parikin sataa siinä samassa partikkelissa). Viruksen kaltaset partikkelit on ovelasti yritetty sekoittaa uudentyyppisen rokotteen kehitystä ja vanhanaikaista kananmunan valkuaiseen perustuvaa rokotetuotantoa. Virusten kaltaiset partikkelit olisivat keino tuottaa rokotteita ilman kananmunan valkuaista tai eläinproteiineja. Ks vaikkapa Wikipedian teksti kohdasta : "An effective method of vaccine generation that bypasses the need for eggs is the construction of "influenza virus-like particle (VLP)". VLP is a non-egg, non-mammalian cell culture-based vaccine,.." Rokottamistahan voi nykypäivänä kutsua tai verrata venäläiseen rulettiin - mutta on pahempaa koska viattomat ja luottavaiset ihmiset ovat tässä ne jotka kärsivät tai pahimmillaan kuolevat. Raha ratkaisee suurelta osin, esim. sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: n.~400 miljardin taalan business Jokatapauksessa kansalaisen PITÄÄ saada perspektiiviä päättää itse haluaako hän tulla rokotetuksi vaarallisia aineosia sisältävällä lääkkeellä. Vaaroistaan huolimatta rokotteen hyöty on parhaimmillaankin kyseenalainen. H1N1-epidemiasta jaettava tieto on tekaistua, valheellista ja vääristeltyä. Useiden riippumattomien asiantuntijoiden tutkimusraporteissa esitetään raskaita todisteita siitä että WHO:n kuudennen asteen pandemia hälytys perustuu vääristeltyihin todisteisiin ja media-manipulaatioon. Suuri osa niin kutsutuista virallisesti todennetuista sika-influenssa tartunnoista on tietoista vääristelyä. WHO:n tiedottamista 159 ensimmäisestä kuolintapauksista (28.04.09), vain 7 tapausta tutkittiin laboratoriotestein. WHO julisti kuitenkin hätätilan kyseisen informaation pohjalta. Seuraava merkittävä peruste pandemia hälytykselle oli CDCP:n (Centers for Disease Control and Prevention) raportti (30.04.09), jossa todettiin 45 koululaisen New Yorkissa infektoituneen sika-influenssaan. Yhtäkään näistä tapauksista ei vaivauduttu todentamaan laboratoriokokein! New Yorkissa oli tuolloin liikkeellä aivan tavallinen flunssa-aalto. TV-uutiskanavat alkoivat tulvia paniikinomaisia uhkakuvia H1N1-vaarasta. Tässä siis hieman faktaa.. WHO:n tiedotteessa (06.07.09) ilmoitetaan 94 512 ”vahvistettua”tartuntatapausta 122 maassa. Samaisesta WHO:sta kerrotaan nurinkurisesti myös että tapausten perinpohjainen vahvistaminen laboratoriokokein olisi hyödytöntä?! Dr. Michael T. Osterholm (director of the Center for Infectious Disease Research and Policy at the University of Minnesota) kertoo että H1N1-influenssan todentamisen olevan tällä hetkellä olemassa olevin keinoin melko epävarmaa. Niinpä WHO on päättänyt lopettaa maailmanlaajuisesti tartuntojen tarkemman testaamisen, koska tulokset olisivat kuitenkin epätieteellisiä. ”Voimme olettaa lähes kaikkien flunssatapausten olevan sikainfluenssaa.”, kerrotaan WHO:sta.. okei, näin homma toimii. WHO:ssa on ilmeisesti unohdettu että tavalliset flunssat ja niiden seurannaiset tappavat satojatuhansia ihmisiä maailmalla vuodessa. Ei ole epäilystäkään siitä etteikö kasvavaa määrä noista ihmisistä tultaisi jatkossa uutisoimaan sikainfluenssan uhreiksi. Mielestäni lääketehtaiden tulisi olla ihmisiä varten eikä ihmisten lääketehtaita varten. Tällä tasolla on siis lääkejättien tieteellinen tutkimustyö, jolta pohjalta meitä kehotettiin ottamaan lähes testaamatonta ”fast tracked” rokotetta. Julkilausumat kun ohjaavat tehokkaasti meidän kaikkien julkista mielipidettä. Ikävä kyllä. Tytöille sen verran, myötähäpeä iski mutta ilmeisesti asia on myös teidän mielestänne väärin. Tuolloin kannattaa tutustua asiaan mitä vastustaa ja luoda oma tulitikkutalo päähänsä vasta sitten. Olettamathan eivät ole 100% faktaa. Tässä asiassa taitaa vanha sanonta "oppia ikä kaikki" toimia, nyt siis keittiöön foliohattua asettelemaan, kulku ololokeron valvontakameroiden ja virtapiirien halki liikkuvaanlokeroon, se kulkee alas. Varokaa sairastumasta, julkinen akvaario pelottaa, niin meressä ja ilmassa. Mutta! Aina on mahdollisuuksia. Maaritkin pelkää asteroidia. Ulkomaalaisia, välimerenmatkoja kamerakännyköitä. Mikset siis sinäkin? Syytetään vielä yhdessä näitä auttajia, suhteellisen kunnianarvoisan tutkimuslaitoksen raportissa (Bloomberg, May 12, 2009) todetaan että H1N1-kanta on todennäköisesti tulosta laboratoriokokeiluista tai rokotetuotannosta. Professori Adrian Gibbsin (Australian National University) mukaan virus joka “pakeni” laboratoriosta on suoraan Tamifluta tuottavan laboratorion tuotelinjalta. Jos näin on, sattuipa sopivasti? eikö? Useita samansuuntaisia raportteja on julkaistu (tosin ne on vaiettu kuoliaaksi medioissa).Mm. Professori John Oxford (Royal London Hospital) toteaa myös H1N1-viruksen todennäköisimmin karanneen laboratoriosta. Myös Tohtori James S. Robertson, (leading bioengineer of flu viruses for the vaccine industry, and avid promoter of U.S. Government funding for lucrative “biodefense” contracts, along with collaborators at the CDC), on auttanut Novavax nimistä yritystä tuottamaan geneettisesti modifioitua rekombinattia avian-, sika-, espanjanflunssa-, H5N1- ja H1N1-viruksille. Tuote on lähes identtinen sika-influenssalle. Täydellinen "sattuma" että yritys on juuri samanaikaisesti saanut valmiiksi rokotteen ks. uuteen viruskantaan ja sopimuksen sen myymisestä maailmanlaajuisesti. Mutta, Itävaltalainen journalisti Jane Burgermeister on nostanut syytteen WHO:ta, ja sitä dominoivia Rockefellereitä(!) ja Rothschildejä(!) vastaan. Hän syyttää myös Novartis International AG:ta, Baxter AG:ta ja näiden emoyhtiötä, Baxter Internationalia erittäin haitallisen rokotteen pakkomyynnistä erittäin epäilyttävin keinoin. Tilanne on kiusallinen Baxter International:lle joka lähetti “vahingossa” 72 kiloa lintu-influenssa-virusta euroopan laboratorioihin jo aiemmin tänä vuonna (ks. virukseen oli lisätty muitakin flunssakantoja luomaan siitä vielä vaarallisempi yhdiste). Burgermeister kertoo että sika- ja lintuinfluenssa luotiin laboratorioissa motiivein joilla ei ole mitään tekemistä terveydenhuollon kanssa, ja että sika-influenssa luotiin ja levitettiin Rockefellereiden ja Rothschildien kontrolloiman WHO:n avustuksella. (Lähde:mm. Burgermeisterin dokumentoimia todisteita kutsutaan nimellä Bioterrorism Evidence) Tohtori J. Robertson on sanonut että hänen mielestään olisi järkevää praimata (prime) koko populaatio päästämällä irti viruksia joita hän kollegoineen valmistaa. Näin sanoo siis mies joka on eräs koko busineksen portinvartijoista ja pää-promoottori miljardien rokotus-businekselle. Tällä tasolla on siis lääkejättien tieteellinen tutkimustyö, jolta pohjalta meitä kehotetaan ottamaan lähes testaamatonta tavaraa töötit. Näin siis mm.possun osalta. Siispä kaikki! Muistakaa mediakriittisyys, lukekaa uutisenne muualtakin kuin samasta putkesta, ajatelkaa itse red bullien ja cucci´n kanssa, oli päässä sitten minkkiturkislakki tai foliohattu. Huhhuh. Tulipa jäsennettyä pienimuotoinen romaani asiasta.

   Lainaa

  40. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Klamydia-rokote? :'D eli varmaan hpv-rokote. Eihän toi nainen tiiä edes mistä puhuu...

   Lainaa

  41. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Kyllä on Irene foliohattunsa ansainnu, ei voi muuta sanoa.

   Lainaa

  42. Tulos: -38 (50 ääntä)
   Ovatko naiset oikeasti noin hölmöjä?

   Lainaa

  43. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Ilmeenne kun rokote sisältää nanoteknologiaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Miksi tällaiset idiootit saavat hengittää samaa ilmaa kuin minä? "Uskotko kaikkeen mitä on biologian kirjassa?" Uskotko sinä kaikkeen mitä joku salaliittoteoreetikko kirjoittaa blogiinsa?

   Lainaa

  45. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Ei elämän äiti, voiko joku oikeasti olla näin tyhmä?

   Lainaa

  46. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Toivon lasten takia että nämä naiset eivät hanki niitä. Kuolisivat muuten aika varmasti hyvin nopeasti ilman vauvana annettuja rokotteita.

   Lainaa

  47. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Hmm, Irene kuules, rakas enkeli pikkuinen, sitä klamydiaa ei tartuteta nuoriin naisiin rokotuksissa sterilointitarkoituksessa. Se ei myöskään tartu likaisesta wc-istuimesta eikä saunan lauteesta. Suosittelen asian tiimoilta kuulustelemaan oman miehesi uudestaan vähän tiukempaa sävyyn. Mutta pisteet kyllä kekseliäälle hätävalheelle. Liian usein kuulee käytettävän näitä wc-istuin- ja saunan laude -tekosyitä.

   Lainaa

  48. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Facepalm

   Lainaa

  49. Tulos: +27 (31 ääntä)
   MIKROSIRUJA! MIKROSIRUJA KAIKKIALLA!

   Lainaa

  50. No voi jee.... 5.6.2011 18:14
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Niin paskaa pätemistä...

   Lainaa

  51. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Jos ei olisi rokotuksia, luonnonvalinta parantaisi kansoja miljoonien vuosien aikana, mutta moraali ei anna periksi. onpa tyhmää porukkaa täällä ;D siis kattelee muutamia; kerma tulee punaisista lehmistä, joita on lapissa? fuck yeah.

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Oikeesti hei... Really? Harvoin, jos ikinä oon kuullu yhtä rajua paskaa... Ò.ó aeva sama

   Lainaa

  53. Tulos: -15 (35 ääntä)
   Tossa noi jotkut huonommat argumentit hämää mutta onhan toi irene ihan oikeella asialla, tässä maailmassa ihmisiä hallitaan kaikin mahdollisin keinoin ettei ne ymmärtäis miten niitä riistetään ja miten ne riistää heikompiaan rahasysteemissä. Ehkä hitusen foliohattupäistä ajatella, että rokotteessa olisi mikrosiru mutta miettikääpä miksi esimerkiksi sika-influenssaan jaeltiin niin innolla niitä rokotteita? Oireet rokotteesta oli pahemmat kuin itse taudista ja sehän oli periaatteessa vain yksi tavallinen virustauti johon ei olla ennenkään tarvittu rokotteita. Raha siinä oli takana eikä todellakaan ihmisten terveys, koska immuniteettiakaan ei voi jatkuvasti muotoaan muuttavaan virukseen luoda. Tähän kommentoineet tuskin on missään elämänsä vaiheessa kyseenalaistanut sitä, että täällä ne korkeamman tason herrat ovat ehdottomasti juuri sinun puolellasi ja haluavat kaikkien parasta tasa-arvoisesti. Kyseenalaistakaa nyt edes vähän älkääkä olko noin kapeakatseisia jos joku heittää jotain massasta poikkeavaa tekstiä.

   Lainaa

  54. Tulos: +31 (37 ääntä)
   "Oireet rokotteesta oli pahemmat kuin itse taudista " Miten sen nyt ottaa, mistä ryhmästä puhutaan ja sitä rataa: minä sain rokotteesta kipeän käden, kun taas rokottamaton isoveljeni joutui useammaksi päiväksi sairaalaan sikainfluenssan takia. Ymmärrän kyllä ettei joka rokotetta ja lääkettä ehkä tarvitse, mutta olen kuitenkin ihan iloinen Suomen terveysjärjestelmästä :D

   Lainaa

  55. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Hieno kommentti!
   "Tosi harvassa on vanhukset jotka ei oo vuodepotilaita about 90 vuotiaiksi mennessä"
   Totta! Mutta olkaamme iloisia että meillä nykyään edes on näitä 90 vuotiaita vanhuksia! (Vuonna 2003 elinajanodote oli miehillä 75,1 vuotta ja naisilla 81,8 vuotta) En tosin väitä että tämä olisi lääketeollisuuden ansiota vaan yleisen elintason. Voi että jos ko. valistaja olisi afrikkalainen, kyllä rukoilisi rokotteita. (Vuosittain 9,2 miljoonaa lasta kuolee ennen viidettä syntymäpäiväänsä, koska lapsen perusoikeus terveyteen ei toteudu. Erilaisten epidemioiden tai pandemian uhatessa kehitysmaiden valmiudet ja mahdollisuudet huolehtia lasten rokottamisesta ja hoidosta ovat huomattavan heikot.)

   Lainaa

  56. Tulos: +2 (6 ääntä)
   h1n1 rokotteesta narkolepsia!

   Lainaa

  57. Tulos: +9 (11 ääntä)
   hehe, sattumalta just tänään satuin lukemaan samasta aiheesta artikkelin... http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=858 Joo, eihän noihin hurahtaa kannata, mutta kyllähän se vaan niin on, että monien yleisesti käytettyjen lääkkeiden pitkäaikaisvaikutuksia voidaan vain arvailla. Eivät ne lääkefirmat maailmanparannuksen asialla ole, vaan bisnestä siinä missä muutkin yritykset, jotka kapitalistisessa järjestelmässä kilpailee tehdäkseen mahdollisimman suuret voitot. Millainen on esimerkiksi e-pillereiden kehittelyn historia? Eipä ollut kovin eettistä. E-pillereitä myytiin muka valmiiksi tutkittuina Latinalaiseen Amerikkaan, kun valmiste oli vasta kehittelyasteella, aika karsein seurauksin koekaniineiksi joutuneille naisille.... Jep, eikä kyse ole niinkään Suomen terveydenhuolyojärjestelmästä, mikä on kyllä mahtava monella tavalla. Vaan niistä globaaleista lääketurvallisuuden linjoista, jotka on vetämättä kyllä tasan niin kauan, kun joku hyötyy ja ihmiset maksaa rahaa huonosti tutkituista lääkkeistä...

   Lainaa

  58. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Mun suosikkini tässä asiassa on, että Irene on opiskellut ainakin pari vuotta sairaanhoitajaksi. Klamydiarokote ja sillei.

   Lainaa

  59. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Voi voi, taitaa naisparalla olla skitsofrenia. Vaikuttaa aika lailla skitsofreenikon jutuilta noi mikrosiru-kuvitelmat. terveisin skitsofreenikon vaimo.

   Lainaa

  60. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Niin ja mulle kiitos se klamydia rokote (jollaisesta en kyllä oo ikinä kuullukkaa), jos sillä saa sterilisaation. Suomessa kun on niin tiukka sterilisaatiolaki, että jos haluan steriloitavaksi niin joudun tekemään sen ulkomailla (esim. Briteissä sterilisoidaan myös ulkomaalaisia paljon löyhemmin perustein kuin täällä) Hassu juttu tosiaan, kun Suomessa ei ees saa sterilisaatiota, jos ei oo vähintään 30v tai kolmen lapsen vanhempi sun muuta. Eli jos on vaik 25v ja haluaa kovasti sterilisaation niin se ei ole mahdollista Suomessa. Jaa että ei haluta ihmisten lisääntyvän?

   Lainaa

  61. Tulos: +2 (6 ääntä)
   no ei venäjän kevät..

   Lainaa

  62. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Mahtaisikohan Irene nyt puhua kohdunkaulan syöpä rokotteesta...? Omien tietojeni mukaan klamydiarokotetta on kehitelty mutta ei ole toteutettu. Kohdunkaulan syöpä rokotteen on kuitenkin puhuttu aiheuttavan lapsettomuutta yms. Siitä en tiedä, miten todenperäsisiä kyseiset väitökset ovat, ja tuskin tietää Irenekään. Jos ei hän nyt edes tiedä mistä rokotteesta puhuu niin ei taida aiheeseen olla tarpeeksi tutustunut, ainakaan niin paljoa että voisi iskeä lopullisen tuomion pöytään.

   Lainaa

  63. Tulos: +1 (7 ääntä)
   älkää pliis ajatelko että rokotteilla ihmisiä seurataan ja hallitaan sillä kaikki on joskus rokotettu niin miten me voitas sitte ees ajatella tollasia salaliitto teorioita. ainoastaan internetissä seurataan mitä tapahtuu ja millon

   Lainaa

  64. Tulos: -13 (21 ääntä)
   Mä oon kyllä Irenen kanssa hyvin pitkälle samoilla aaltopituuksilla (vai pitäisikö sanoa värähtelytaajuuksilla ;) ) mutten lähtisi ihan niin aktiivisesti tuomaan esiin niitä mielipiteitä. Yksi pienenpieni informaation murunenkin siitä mihin kaikkeen uskon riittäisi blokkaamaan mut pois hakijoiden joukosta kun haen seuraavaa unelmaduuniani. :P Enkä viitsi tässäkään nyt alkaa listaamaan kaikkea. Oon oppinut että vaihtoehtoisista elämänkatsomuksista ei auta mennä väittelemään niistä kiinnostumattomien kanssa. Eihän kukaan voi sietää vegaaniakaan joka paasaa omasta elämäntyylistään ja tuomitsee koko ajan kavereitaan kun joku sattuu vähänkin kuluttamaan jotain jotenkin "väärin".

   Lainaa

  65. Lolololol 4.1.2012 1:29
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   tuohon naiseen ei kyllä tartu IKINÄ syöpä, etes laskeumassa! (jos ajattelitte dissata siitä että syöpä tarttuisi niin senkun (tiedän että se ei "tartu") niin siitä vaan, saatte vielä syövän!) Annoin pikku sormen, se vei koko käden!

   Lainaa

  66. Tulos: -22 (26 ääntä)
   No mites tytöt ja pojat selitätte tän...Ireneltä vastaus tulis varmaan alle nanosekunnin,mut kuitenkin , Itsellä kun tuota ikää on rahdun verran yli 30 , muksuna,siis alle kouluikäisenä sairastanut rokot sun muut,silloin ottanut piikkiä,kun ei paljon vaihtoehtoja ole ollut, mut noina seuraavina melkein kolmekymmenenä vuotena,oon tasan kaks kertaa ollut kuumeessa ja siinä kaikki ? Ja piikkiä ei kehoon ole lyöty 25v , paitsi tatuointineula...kai tossa nyt jotain perää on. Ja Irene puhuu asiaa,vaikkakin välillä vähän " väärillä " sanoilla,mut asian ytimessä...

   Lainaa

  67. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Irene: "Mistä sinä Pekka tiedät,mitä ne rokotteet OIKESTI sisältää? Oletko ollut jopa itse niitä valmistamassa? :O <----No mistäs toi Irene sen tietää mitä ne sisältää?

   Lainaa

  68. Tulos: +8 (10 ääntä)
   On tainnu mikrosirut jäädä ladylta ottamatta...

   Lainaa

  69. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Minä ja mielipiteeni: Ja onhan tällaisesta elävän elämän esimerkkejäkin. Joskus raskaana oleville äideille myytiin lääkkeitä raskauspahoinvointiin (tai johonkin, en muista varmasti) ja sen seurauksena vauvat syntyivät kehitysvaurioisina. Pisteet lääkeyhtiöille. ↑Tuollainen tuskin tulee toistumaan enää nykypäivänä, mutta oli kuitenkin mainitsemisen arvoista.
   Tämä lääke oli Talidomidi. Ja se sai myyntiluvan unilääkkeenä, mutta se nyt sattui helpottamaan myös raskauspahoinvointia, eli periaatteessa sitä käytettiin väärin. Lääkkeen haitallinen sivuvaikutus voidaan selittää kemian avulla. Siinä kun sattuu olemaan asymmetrinen hiili, josta lähtee neljä erilaista sidosta eri suuntiin, Hiilihän siis voi tehdä maksimissaan neljä sidosta. Asymmetrisen hiilen takia muodostuu kaksi molekyyliä, jotka ovat toistensa peilikuvia. Talidomidin tapauksessa toinen aiheutti parantavat vaikutukset ja toinen epämuodostumat. Sitä ei testausvaiheessa tiedetty ja tuon ajan menetelmillä niitä ei myöskään saatu seulottua pois, niinkuin nykyään.

   Lainaa

  70. Tulos: +20 (22 ääntä)
   "tosi harvassa on enää vanhuksetkaan, jotka eivät ole vuodepotilaita 90 mennessä" Mitenkähän paljon niitä muka oli ennen?

   Lainaa

  71. Tulos: -30 (38 ääntä)
   en ymmärrä miksi tää keskustelu on jossain feissarimokissa? Toi Irenehän puhuu aivan asiaa, Kaikki vaan vaan haukkuu Irenee koska tää keskustelu on tällä kyseisellä sivustolla,eikä keksi mitään muutakaan sanottavaa siihen. Tyhmiä ihmisiä

   Lainaa

  72. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kylmä totuushan on se että syöpä ei nyt vaan satu lähtemään puhumalla. Sen verran lujassa se on että ei ihan pelkkä hymy huulilla riitä :)

   Lainaa

  73. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Itse en ole rokotteita ottanut lapsena annettujen rokotteiden jälkeen, ihan tietoisesti olen jättänyt kaikenmaailman influenssarokotteet ottamatta. MUTTA teksti menee nyt kyllä hiukan salaliittoteorioiden puolelle. Itselläni on sen verran hyvä vastustuskyky, että harvoin olen mitään sairastanut. Siskollani taas, no jokainen vatsatauti, flunssa ja muut tarttuvat vuosittaiset taudit ovat olleet pienestä pitäen. Lähtökohta ja lapsena annetut rokotteet meillä on kuitenkin täysin samoja, mutta niin vaan itse pysyn terveenä. Siskoni on rokotteita käyttänyt myöhemmässä iässä, joka hänen kohdallaan on ollut järkevää. Sinänsä Irene on siinä mielessä oikeassa, ettei kaikkea kannata ihan purematta niellä ja ettei kaikkeen tarvita lääkkeitä, mutta jättäisin kuitenkin itse pois kaikenmaailman valtion salaliitot ihmisten sairastuttamisesta.

   Lainaa

  74. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Ja rokotuksista tulee... AUTISMI. Päivän paras vitsi...

   Lainaa

  75. Tulos: +1 (1 ääni)
   http://www.youtube.com/watch?v=udJP_cD7BAA

   Lainaa

  76. Tulos: +2 (4 ääntä)
   katottu taas vähän liika jotain JIM D ohjelmia ja sit mietitty liikaa.

   Lainaa

  77. Kirsikkakebab 5.9.2013 14:00
   Tulos: -23 (27 ääntä)
   Huomaa, että täälä on ihmisiä jotka OIKEESTI on ihan urpoja.. ja suurin osaki on kommentoijia. Kannattaa varmaa lukea oikeita lähteitä eikä iltalehteä ja uskoa kaikkia. Nuo mikrosirutki just oli LEHDESSÄ ja niitä yritetään saada ihmisiin yms. Tuuttepahan näkemään tulevaisuudessa ja sormet suussa "oho miten se nyt näin meni" Irene puhuu asiaa :) ps. Lääketeollisuus on just sitä, että halutaan rahaa ei parantaa ihmisiä! Onhan syöpäki ihmisten keksimä sairaus ja tottahan se on.. maailmassa on liikaa ihmisiä. Varmaa suurinosaki on sitä mieltä että HIV on apinoilta lähtösin? hahhahaha :DDDDD

   Lainaa

  78. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Naiset sterilisoidaan rokotteella? Jos niin oikeasti voisi tehdä, niin ottaisin sen heti. En jaksa enää olla nainen, koskaan en ole naiseuttani mihinkään tarvinnut...

   Lainaa

  79. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Tuli tässä mieleen että pitää tsekata oliko rokotukset voimassa.

   Lainaa

  80. Minä itte 5.8.2014 22:40
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Naiset sterilisoidaan rokotteilla? HPV -rokotteella vai jollakin muulla? Vaiko ihan kaikilla? Olen meinaan possulenssua lukuunottamatta piikityttänyt itseeni kaikki rokotusohjelman mukaiset + matkailijarokotteet + influenssarokotteita vuositolkulla ja siltikin on lapsi. :o Sekin kiitos sen ahneen lääketeollisuuden, joka hoitaa esim. meikäläisen elimistön elintärkeän hormonin puutosta *synteettisellä* hormonilla kun on oma kroppa niin käsi, että ei osaa luonnollisesti toimia.

   Lainaa

  81. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Minä ja mielipiteeni: Irene ja Marika ovat siinä suhteessa oikeassa, ettei lääketehtaiden tarvitse juurikaan ajatella mitä heidän myymänsä tuotteet aiheuttavat ihmisille, vaan sitä, kuinka paljon rahaa niistä saa. Kaikkia ei edes testata kunnolla ja mistä tiedämme, ettei jotkin meidän nyt saamamme rokotteet aiheuta hirveitä sivuvaikutuksia muutaman vuosikymmenen päästä. Ja onhan tällaisesta elävän elämän esimerkkejäkin. Joskus raskaana oleville äideille myytiin lääkkeitä raskauspahoinvointiin (tai johonkin, en muista varmasti) ja sen seurauksena vauvat syntyivät kehitysvaurioisina. Pisteet lääkeyhtiöille. ↑Tuollainen tuskin tulee toistumaan enää nykypäivänä, mutta oli kuitenkin mainitsemisen arvoista. Itselläni ei ole hirveän voimakkaita mielipiteitä tällaisten asioiden edessä, mutta jos pitäisi valita “puoli” tässä sanaharkassa niin olisin Irenen puolella. Mitään salaliittoteorioita en ala tähän vetämään, mutta silti ihmisten ei kannattaisi niellä pureskelamatta kaikkea mitä tuputetaan. Emmehän me kuitenkaan loppujen lopuksi voi tietää mitä rokotteet ja lääkkeet sisältää ja mitä sivuvaikutuksia niistä seuraa kun ne alkavat kertyä elimistöön.
   Talidomidi oli kyseessä. Ja tietysti rapatessa roiskuu, oli kyse lääkkeiden kehityksestä tai mistä hyvänsä muusta (tuossa talidomidissa vika oli siinä että muiden eläinten kuin ihmisten sikiöille se ei aiheuta haittaa -joten vika oli enemmän eläinkokeiden järjettömässä suosimisessa muiden testausmenetelmien sijasta). Kuitenkin mieluummin otan sen lääkkeen kun tohtorisetä/ täti käskee, kuin jätän ottamatta koska Irenen astraaliolento käskee. Tuntuu aina unohtuvan ett' ääkkeitä ja rokotuksia ei oteta syihin joihin luontaistuotteita mainostetaan - "yleisen mielialan", "hiusten kunnon" tms parantelemiseen, vaan siksi että ilman lääkkeitä voipi helposti mennä henki. Rokottaisin itseni ja lapseni vaikka tietäisin varmasti että rokotus joskus aiheuttaa autismia -parempi autistinen kuin kuollut.

   Lainaa

  82. Tulos: 0 (2 ääntä)
   mistä tollasia ihmisperseitä kumpuaa :o

   Lainaa

  83. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Rose: Syöpä juttu = höpö höpö. Ystäväni kuoli jonkin aikaa sitten syöpään ja hän on rakastanut itseään ja me häntä, eli ei ole syy. Voin kyllä myöntää että joskus rokotus ei ole paras vaihtoehto, mutta yleensä on. Minut on rokotettu joskus pienenä kerran ja se jälkeen olen ottanut vain jäykkäkouristuksen, en muuta. Influenssat olen sairastanut aina ennen rokotusta joten ei ole tarvinnut. Saan elää ilman rokotetita aika pitkään.
   Itsellä sama rokotteiden ja influenssojen kanssa. Syöpäjutusta voisin sanoa sen verran, että en tiedä rakkaudettomuudesta, mutta syöpää sairastaneen tunteneena sanoisin riitoja kehkeytyvän ehkä useammin, kenties sairauden aiheuttaman väsymyksen takia. Väsyneenähän ihmisiä helposti ärsyttää, ja helposti riitelevän ihmisen seurassa voi olla vaikea olla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: rokotus, rokote, kuolleisuus, lääkeyhtiöt, lääkkeet, sairaudet, mikrosiru, Irene