Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 63

Tuskin missää muussa maassa kuin Suomessa...
Uutiskatsaus, osa 63

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Urbaani fretti 4.6.2024 0:20
   Tulos: +32 (88 ääntä)
   Ei tässä voi muuta todeta kuin että EI JUMALAUTA. 🤦‍♀️

   Lainaa

  2. Tornipöllö 4.6.2024 0:32
   Tulos: +458 (504 ääntä)
   Se on kyllä jännä, että näiden sampojen maailmankatsomuksen mukaan nainen rupsahtaa vähän päälle kaksikymppisenä, mutta mies on kuumaa kamaa vielä nelikymppisenä ja siitäkin eteenpäin. Mielenkiintoinen sattuma kertakaikkiaan, että tämä (epäilemättä tieteeseen ja empiiriseen todistusaineistoon) perustuva asetelma tuntuu kovasti suosivan juuri sitä ryhmää, joka tätä kyseistä potaskaa suoltaa. Mystistä suorastaan.

   Lainaa

  3. Ärsyttävä muovipussi 4.6.2024 0:35
   Tulos: -62 (170 ääntä)
   Itse pidän tatuoinneista, mutta kyllähän nykypäivänä pitää olla tatuoimaton ollakseen erilainen kuin kaikki muut, ennen se oli päinvastoin

   Lainaa

  4. Uneton meduusa 4.6.2024 0:49
   Tulos: +455 (489 ääntä)
   Eli Sampo, 43-vuotiaana kumppania etsivä nainen on toivoton tapaus ja/tai säälittävä, mutta 43-vuotias mies vonkaamassa 25-vuotiasta parisuhteeseen on ihan ok ja helppoa? Juuust. Ja naisilla on kuulemma epärealistiset odotukset kumppanien suhteen.

   Lainaa

  5. Ympäripyöreä pähkinä 4.6.2024 1:22
   Tulos: +268 (304 ääntä)
   Onneksi vaikka lihoisin kuinka ja ottaisin ihoni täyteen saastaisinta törkyä, en siltikään voisi olla yhtä ruma kuin Virpi on sisäisesti.

   Lainaa

  6. Koomimupio. 4.6.2024 1:26
   Tulos: -193 (225 ääntä)
   Niitä tatuointeja kuulemma löytyy kaikilta lääkäreiltä, asianajajilta, professoreilta ja muilta yhteiskunnan eliitin jäseniltä. Tatuoimaton taitaa olla nykyään sitä pohjasakkaa, elämämkolulainen?

   Lainaa

  7. Nirso rätti 4.6.2024 3:38
   Tulos: +132 (138 ääntä)
   Mitä se kenellekään kuuluu,jos joku haluaa parisuhteen? Ketään ei pakoteta parisuhteeseen. Jos ei kiinnosta niin move on. Kenelläkään ei ole velvollisuutta vastata toisen vaatimuksia.

   Lainaa

  8. Tulos: +144 (160 ääntä)
   Sampo "on pick up artist". Sampo on lukenut tiettyjä nettisivustoja. Hän luki niitä 25-vuotiaana, hän lukee niitä 45-vuotiaana. Hän kertoo sinulle, mitä kyseisillä nettisivustoilla lukee. Sampo on nimittäin ajattelija,ja sieltä niitä hienoja ajatuksia löytyy.

   Lainaa

  9. Kastunut mato 4.6.2024 5:07
   Tulos: +160 (170 ääntä)
   ohhoh. sampon selityksiä on kuullu eri puolilta nettiä englanniksi jo pidemmän aikaa, mut nyt ekaa kertaa joku suomalainen suoltaa samaa paskaa! ylettyneet noiden "manospherien" lonkerot tänne asti. no, sampo voi oman mielipiteensä pitää jos kovasti niin haluaa, mut eipä sit kannata ihmetellä miksei sitä naista löydy vaikka kuinka on itse alfauros ja ei voi naisten lailla päätyä alamäkeen :D

   Lainaa

  10. Ansaittu kani 4.6.2024 5:40
   Tulos: +123 (135 ääntä)
   Miten niin vain Suomessa? Kyllä tatuointi on ihan globaali ilmiö.

   Lainaa

  11. Tulos: +64 (88 ääntä)
   Kyöpeli: Sampo "on pick up artist". Sampo on lukenut tiettyjä nettisivustoja. Hän luki niitä 25-vuotiaana, hän lukee niitä 45-vuotiaana. Hän kertoo sinulle, mitä kyseisillä nettisivustoilla lukee. Sampo on nimittäin ajattelija,ja sieltä niitä hienoja ajatuksia löytyy.
   Sampo saattaa olla myös impi.

   Lainaa

  12. Liittoutumaton pussieläin 4.6.2024 5:47
   Tulos: +105 (159 ääntä)
   Mitenkäs se taas menikään.. "tatuoidun ja tatuoimattoman ero on se että tatuoitua ei kiinnosta onko toisella tatuointia vai ei"

   Lainaa

  13. Itseasiassa 4.6.2024 5:58
   Tulos: +77 (85 ääntä)
   Tornipöllö: Se on kyllä jännä, että näiden sampojen maailmankatsomuksen mukaan nainen rupsahtaa vähän päälle kaksikymppisenä, mutta mies on kuumaa kamaa vielä nelikymppisenä ja siitäkin eteenpäin. Mielenkiintoinen sattuma kertakaikkiaan, että tämä (epäilemättä tieteeseen ja empiiriseen [...]
   Sampo tuskin osaa kadulla arvioida 20-40-vuotiaiden naisten ikää.
   Tai pitääkö huokaista helpotuksesta, aloin olla mieheni kanssa ollessani 30-vuotias, eli joku mut vielä huoli. Jos tämä avioliiton satama, asuntolaina ja lapsi mut turvaisi. Tietysti tuo voi vielä lähteä lätkimään, jos kuulee mäistä Sampon mainitsemista mahdollisuuksista, eihän mies ole vielä edes 43 kuin parin vuoden päästä. Jännitettävää riittää tässä lisää rupsahtaessa... 

   Lainaa

  14. Itseasiassa 4.6.2024 6:01
   Tulos: +52 (64 ääntä)
   Ansaittu kani: Miten niin vain Suomessa? Kyllä tatuointi on ihan globaali ilmiö.
   Ei se ehkä ihan pelkkä ilmiö ole, niitä on kuitenkin tehty tuhansia vuosia eri puolilla maailmaa. Yle Areenasta löytyy hyviä jaksoja tästä Kaisa Pulakan aikamatkoissa.

   Lainaa

  15. Käsittämätön mango 4.6.2024 6:19
   Tulos: +110 (118 ääntä)
   Ja monethan peittää tatuoinneilla arpia, yms ns. omaa rumaa ihoaan. Sitten on nämä Ruupertit jotka ei ymmärrä sitä, vaan huutelevat, että ei saa kaunista ihoa tatuoida!! T. Minä piilotin tatuointien alle teini-iän viiltelyarvet. Välillä on kyllä olo, että voisinpa olla ilman tatuointeja, mutta sitten minulla näkyisi nuo arvet, enkä sitä halua.

   Lainaa

  16. Kilokalori 4.6.2024 6:55
   Tulos: +124 (130 ääntä)
   Kyöpeli: Sampo "on pick up artist". Sampo on lukenut tiettyjä nettisivustoja. Hän luki niitä 25-vuotiaana, hän lukee niitä 45-vuotiaana. Hän kertoo sinulle, mitä kyseisillä nettisivustoilla lukee. Sampo on nimittäin ajattelija,ja sieltä niitä hienoja ajatuksia löytyy.
   Sampo ja Virpi taitaa molemmat olla lisäksi virkatrolleja. Niiden sanavalikoima on just se mitä kaikki venäjän naisvihatrollit jankuttaa joka ikisellä netin keskustelupalstalla. Kehoposia ja 25v naisia. Aina joku geneerinen tosisuomalainen nimi, ja profiilia katsomalla näkee vain 12 venäjänkielistä kaveria. Erikoistuneet noihin hesarin, iltalehtien ja apun kommenttipalstoihin.

   Lainaa

  17. Suuri monni 4.6.2024 7:25
   Tulos: +109 (117 ääntä)
   Harmillista miten naiset menee pilalle iän myötä mutta ONNEKSI siitossonni uroot vain paranee vanhetessaan. Huhhuh 🤡

   Lainaa

  18. Asiallinen kuormaeläin 4.6.2024 8:04
   Tulos: +74 (92 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Mitenkäs se taas menikään.. "tatuoidun ja tatuoimattoman ero on se että tatuoitua ei kiinnosta onko toisella tatuointia vai ei"
   Haluan olla se ilonpilaaja, joka tulee taas mainitsemaan niistä yleistyksistä. Minulla ei ole tatuointeja, muttei kyllä kiinnosta tippaakaan onko jollain muulla. En kyllä muutenkaan vielä tähän päivään mennessä ole keksinyt, että miten ketään voi häiritä kenenkään toisen ulkoinen olemus. Itse olen selvinnyt jo 35 vuotta ihan helposti kiinnittämättä sen kummempaa huomiota siihen, miltä joku toinen näyttää.

   Lainaa

  19. Timmi riikinkukko 4.6.2024 8:21
   Tulos: +143 (149 ääntä)
   Sampo ja Sampon kaltaiset sattuvat aina unohtamaan, että 25-vuotiaita naisia kiinnostaa pääosin 25-vuotiaat miehet. Vaikka olisi teoriassa mahdollista miehen lisääntyä vanhemmallakin iällä, se on todella harvinaista. Vaarallista uskotella toisilleen, että vaikka nyt ei vielä ole kenellekään kelvannut tähän mennessä, niin ihan varmasti viisikymppisenä löytää puolet nuoremman. Jää paljon miehiä lapsettomaksi tämän harhaluulon vuoksi, että aikaa on vaikka ja kuinka.

   Lainaa

  20. Toimimaton kärpänen 4.6.2024 8:41
   Tulos: +80 (94 ääntä)
   Timmi riikinkukko: Sampo ja Sampon kaltaiset sattuvat aina unohtamaan, että 25-vuotiaita naisia kiinnostaa pääosin 25-vuotiaat miehet. Vaikka olisi teoriassa mahdollista miehen lisääntyä vanhemmallakin iällä, se on todella harvinaista. Vaarallista uskotella toisilleen, että vaikka nyt ei vielä ole kenellekään [...]
   On myös todistettu, että esim. autismin riski lapsella lisääntyy, jos isä on vanha. Että ei ne miehetkään voi loputtomiin odotella lisääntymistä.

   Lainaa

  21. hilipatipippaa 4.6.2024 8:52
   Tulos: 0 (26 ääntä)
   Voihan se vanha mies kuvitella isäksi tulleensa.

   Lainaa

  22. Toj Karin 4.6.2024 9:02
   Tulos: +39 (47 ääntä)
   Asiallinen kuormaeläin: Haluan olla se ilonpilaaja, joka tulee taas mainitsemaan niistä yleistyksistä. Minulla ei ole tatuointeja, muttei kyllä kiinnosta tippaakaan onko jollain muulla. En kyllä muutenkaan vielä tähän päivään mennessä ole keksinyt, että miten ketään voi häiritä kenenkään toisen ulkoinen olemus. Itse olen selvinnyt jo 35 [...]
   Ulkoinen olemus ei rajoitu pelkästään ulkonäköön, vaan myös hajuun ja käytökseen. Mahdollisesti jopa ääniin, mutta se on harvinaisempaa. Ja itseäni kyllä ärsyttää joidenkin olemus niin että poistun paikalta jos se vain on mahdollista. Nimellisesti liiallinen hajuvesien käyttö, mutta satunnaisesti joskus eteen osuu muutakin aisteja epämiellyttävää. Mutta viimeinen asia mitä tekisin on asian kertominen ääneen, ellei kohde erikseen kysy.

   Lainaa

  23. Klesa seepra 4.6.2024 9:08
   Tulos: +119 (131 ääntä)
   Voi herranjumala nämä setämiehet on säälittäviä. Miten nämä onnettomat lapaset saisi palautettua takaisin maanpinnalle? Saahan sitä ihminen olla niin surkimus kuin ikinä haluaa, mutta ärsyttää kun ne sitten lähentelee jotain parikymppisiä naisia ja kuvittelee että kyllä heillä on "mahiksia" vaikka mihin, vaikka naisia se vain lähinnä ahdistaa jos oman isän ikäiset miehet tulee kuolaamaan. Hyi saatana. En ole edes nainen ja silti ällöttää nämä Sampot.

   Lainaa

  24. Kopiseva hyeena 4.6.2024 9:29
   Tulos: -117 (129 ääntä)
   Tornipöllö: Se on kyllä jännä, että näiden sampojen maailmankatsomuksen mukaan nainen rupsahtaa vähän päälle kaksikymppisenä, mutta mies on kuumaa kamaa vielä nelikymppisenä ja siitäkin eteenpäin. Mielenkiintoinen sattuma kertakaikkiaan, että tämä (epäilemättä tieteeseen ja empiiriseen [...]
   30v jälkeen on naisen vähän huono hankkia lapsia ja se vaan perustuu siihen ikävään tieteeseen.
   Miehet haluavat perheen mutta haluavat myös hyvät lapset. Riskit moninkertaistuvat kun nainen on yli 30v

   Lainaa

  25. Kopiseva hyeena 4.6.2024 9:30
   Tulos: -89 (97 ääntä)
   Suuri monni: Harmillista miten naiset menee pilalle iän myötä mutta ONNEKSI siitossonni uroot vain paranee vanhetessaan. Huhhuh 🤡
   Lapsen riski autismiin kasvaa suuresti jos äiti on yli 30v

   Lainaa

  26. Siivottu keiju 4.6.2024 10:00
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Kastunut mato: ohhoh. sampon selityksiä on kuullu eri puolilta nettiä englanniksi jo pidemmän aikaa, mut nyt ekaa kertaa joku suomalainen suoltaa samaa paskaa! ylettyneet noiden "manospherien" lonkerot tänne asti. no, sampo voi oman mielipiteensä pitää jos kovasti niin haluaa, mut eipä sit kannata ihmetellä miksei sitä naista löydy vaikka kuinka on itse alfauros ja ei voi naisten lailla päätyä alamäkeen 😁
   Ja nämähän eskaloituvat siihen, että se nainen otetaan, kun sitä ei vapaaehtoisesti saada. Tästä ilmiöstä saattaisi olla viisasta olla vähän huolissaan.

   Lainaa

  27. Siivottu keiju 4.6.2024 10:01
   Tulos: +37 (47 ääntä)
   Kopiseva hyeena: Lapsen riski autismiin kasvaa suuresti jos äiti on yli 30v
   Puhe taisi olla naisista, ei äideistä.

   Lainaa

  28. Järjestyksetön mehiläinen 4.6.2024 10:36
   Tulos: +23 (41 ääntä)
   Virpi, voin iloksesi todeta, että kuulun näihin ”kehopositiivisiksi luokiteltaviin”, eikä minulla ole ainuttakaan tatuointia. Lähinnä toki syynä ihon herkkyys (sekä unelmatatuointien vaatimien satojen eurojen tämän hetkinen puuttuminen), mutta kaipa sekin lasketaan. Onnellisesti aasinsiltaa pitkin päästäänkin sellaiseen random ilmoitukseen, että alan viimein olemaan turvallisesti normaalipainon puolella ja pääsin jopa tässä tänä kesänä aloittamaan taas juoksemisen. Sitten saakin nähdä, pysyykö se paino siellä normaalin rajoissa, vai alkaako liikunnan lisääntyessä taas tippumaan…

   Lainaa

  29. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Uneton meduusa: Eli Sampo, 43-vuotiaana kumppania etsivä nainen on toivoton tapaus ja/tai säälittävä, mutta 43-vuotias mies vonkaamassa 25-vuotiasta parisuhteeseen on ihan ok ja helppoa? Juuust. Ja naisilla on kuulemma epärealistiset odotukset kumppanien suhteen.
   Sampolla taitaa olla vaimo Thaimaasta.

   Lainaa

  30. Uneton meduusa 4.6.2024 10:49
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Siivottu keiju: Puhe taisi olla naisista, ei äideistä.
   Joo. Mielenkiintoinen johtopäätelmä Kopisevalla hyeenalla, että nainen ei voi etsiä suhdetta, jos ei ole samalla aikeissa hankkia lapsia.
   (Sinänsä lasten hankinnan riskit kasvavat iän myötä niin miehillä kuin naisilla, vaikka jotkut miehet haluavatkin kieltää tämän ikävän totuuden.)
   Mutta ehkäpä nämä trollaukset pitäisi jättää omaan arvoonsa.

   Lainaa

  31. Ompeleeton paprika 4.6.2024 11:43
   Tulos: -27 (61 ääntä)
   Klesa seepra: Voi herranjumala nämä setämiehet on säälittäviä. Miten nämä onnettomat lapaset saisi palautettua takaisin maanpinnalle? Saahan sitä ihminen olla niin surkimus kuin ikinä haluaa, mutta ärsyttää kun ne sitten lähentelee jotain parikymppisiä naisia ja kuvittelee että kyllä heillä on "mahiksia" [...]
   Kyllä niitä mahiksia voi olla. Itse olin 45 kun baarissa lähestyi 25v nainen ja ehdotti että hän tulee mulle. Sanoin, että kuule, voisin varmaan ikäni puolesta olla sun faija, niin se vain, että ei haittaa lähetäänkö? Lähettiin sitten.

   Lainaa

  32. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Eikö kehopositiivisuus yleensä tarkota kehoon suhtautumista positiivisuudella ja rakkaudella silloinkin, jos se on kauneusihanteista jollain tavoin poikkeava?

   Lainaa

  33. Ahne haukka 4.6.2024 12:30
   Tulos: +44 (52 ääntä)
   Tässäpä taas tyypillinen näyte siitä, miten Venäjän trollitehdas toimii. Todennäköisyys sille, että "Virpi" ja "Sampo" ovat vain typerillä mielipiteillä varustettuja aivan tavallisia tallaajia, on ehkä 0,5 % luokkaa.

   Lainaa

  34. Terhakas pomelo 4.6.2024 12:41
   Tulos: -43 (47 ääntä)
   Virpi on täysin oikeassa.

   Lainaa

  35. Tulos: +23 (37 ääntä)
   Kopiseva hyeena: 30v jälkeen on naisen vähän huono hankkia lapsia ja se vaan perustuu siihen ikävään tieteeseen.Miehet haluavat perheen mutta haluavat myös hyvät lapset. Riskit moninkertaistuvat kun nainen on yli 30v
     Kuten isoäidilläni oli tapana sanoa, ainahan saa haluta (vastaus jos halusi jäätelöä illalliseksi tms).
     Se ei tarkoita, että saa. Todennäköisyys sille, että jollekin nelikymppiselle manosfäärimiehelle olisi 25-vuotiaita saatavilla on astronomisen pieni. Yksin on paha lisääntyä kun kohdunvuokraus ei Suomessa ole laillista, ei vaikka sperma olisi kunnossakin, mitä se ei välttämättä ole.   
     (Ja kehopositiivisuus tarkoittaa sitä, että ryhtyy tarmokkaasti toimeen, eikä jää itkemään sitä, että elämä tapahtuisi, kun on täydellinen. Kumpi on terveellisempää: lähteä salille tai juoksemaan juurikin tasan nyt ja hitot siitä, jos jonkun pissismallin mielestä ei ole tarpeeksi täydellinen, vai jäädä kotiin suremaan että ei voi mennä, kun ei näytä fitnessmallilta ja mitä jos joku ajattelee jotain ilkeää? Uskokaa siskot (ja miksei muutkin), ei kukaan joka nostaa kunnolla ajattele mitään muuta kuin omaa treeniään. Oma keho ansaitsee hyvää kohtelua, riittävästi liikuntaa ja terveellistä ruokaa, ja jos jonkun mielestä ei ansaitse koska ei näytä Kardashianlta, niin no voi kyynel. En minä aio jäädä sohvalle suremaan koska jonkun mielestä en ole riittävän pitkäsäärinen, pitkähiuksinen, tai mitä nyt keksitään). 

   Lainaa

  36. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Timmi riikinkukko: Sampo ja Sampon kaltaiset sattuvat aina unohtamaan, että 25-vuotiaita naisia kiinnostaa pääosin 25-vuotiaat miehet. Vaikka olisi teoriassa mahdollista miehen lisääntyä vanhemmallakin iällä, se on todella harvinaista. Vaarallista uskotella toisilleen, että vaikka nyt ei vielä ole kenellekään [...]
   Juu, mies voi toki saattaa lapsia maailmaan hyvinkin vanhana, mutta ei se hänestä silti automaattisesti tee kovin haluttavaa kumppania. Suhdetaidot kun on kovin eri asia kuin se pystyykö ihminen suojaamattomaan seksiin. 
   Omaa aikaansa ei ehkä kannata myöskään kuluttaa siihen, että yrittäisi pelastaa Sampon elämää. Mutta jos haluaa hieroa Sampon asennetta hänen omaan naamaansa voi hänelle kertoa miten jollain toisella 43 vuotiaalla on enemmän rahaa, kalliimpi auto, nuorempi nainen ja mahtavampi lemmentyökalu kuin Sampolla. Sellasta puhetta Sampo ymmärtää.

   Lainaa

  37. Hellä herukka 4.6.2024 14:47
   Tulos: +7 (17 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Mitenkäs se taas menikään.. "tatuoidun ja tatuoimattoman ero on se että tatuoitua ei kiinnosta onko toisella tatuointia vai ei"
   Olen tatuoimaton eikä kiinnosta onko toisella tatuointia vai ei. Tyhmät kommentit kyllä kiinnostaa

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Joo nää misogynisti-naistenvihaaja-jarmojen jutut on tosi hauskoja XDXDXD hohhoi

   Lainaa

  39. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Voi Sampo. Näiden teorioiden viljelijöille on tyypillistä pettyä pahanpäiväisesti siinä vaiheessa, kun teoriaa ja pelimiestaitoja kokeillaan käytännössä. Todellisuudessa ainoa ryhmä, jolla olisi varaa ns. shoppailla, ovat naiset, jotka eivät halua lapsia. Iästä riippumatta. Nuoria kolleja ja menestyviä setämiehiä on maailma pullollaan, ja oman elämänsä pariutumisteoreetikko ei ole kovinkaan monen ensisijainen valinta.

   Lainaa

  40. Liittoutumaton pussieläin 4.6.2024 16:20
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Asiallinen kuormaeläin: Haluan olla se ilonpilaaja, joka tulee taas mainitsemaan niistä yleistyksistä. Minulla ei ole tatuointeja, muttei kyllä kiinnosta tippaakaan onko jollain muulla. En kyllä muutenkaan vielä tähän päivään mennessä ole keksinyt, että miten ketään voi häiritä kenenkään toisen ulkoinen olemus. Itse olen selvinnyt jo 35 [...]
   Sehän se vitsi tässä olikin että monesti tatuoimattomat yleistää tatuoitujen olevan kriminaaleja ja muuta pohjasakkaa 😏 toki hyvin vanhentunut mielipide mutta kyllä näitä vaan yhä kuulee.

   Lainaa

  41. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Koomimupio.: Niitä tatuointeja kuulemma löytyy kaikilta lääkäreiltä, asianajajilta, professoreilta ja muilta yhteiskunnan eliitin jäseniltä. Tatuoimaton taitaa olla nykyään sitä pohjasakkaa, elämämkolulainen?
   Eiköhän tää tarkoituksellinen väärin ymmärtäminen ja sanojen vääntely ole kulutettu jo loppuun tälläkin palstalla. :D

   Lainaa

  42. Tulos: +33 (41 ääntä)
   rude: Voi Sampo. Näiden teorioiden viljelijöille on tyypillistä pettyä pahanpäiväisesti siinä vaiheessa, kun teoriaa ja pelimiestaitoja kokeillaan käytännössä. Todellisuudessa ainoa ryhmä, jolla olisi varaa ns. shoppailla, ovat naiset, jotka eivät halua lapsia. Iästä riippumatta. Nuoria kolleja ja [...]
     No en tiedä, olin aikanani nuori nainen, joka ei halunnut lapsia. Valikoimaa kyllä riitti, mutta mitä siitä on hyötyä, kun kaikki on ala-arvoista. Tapasin yli vuosikymmenen raivoisan yrityksen jälkeen hyvän miehen, ja menin hänen kanssaan naimisiin niin pian kuin suinkin pääsin, päätin hankkia lapsenkin koska mies sitä toivoi, vaikka itselleni ei olisi ollut niin päällimäinen ajatus. Miehiä kyllä riitti, mutta mitä se hyödyttää, jos ne kaikki ovat mahdottomia. (Yksikin jolla oli ns. yli standardin "lemmentyökalu" -voitaisiinko tuo sana muuten kieltää -oli kiinnostuneempi ihailemaan sitä peilistä kuin käyttämään sitä. Toinen heitti lasisella vodkapullolla -onneksi juotuaan sisällön joten ohi meni -kolmas ilmoitti "tyttöystäväni ei ymmärrä minua!" ja lähetti dickpicin). Näitähän riitti, joten vaikka siellä seassa oli varmaan ihan kunnollisiakin, niin signal vs. noise ratio oli sitä tasoa, ettei osannut sanoa muuta kuin "menkää pois, hankin kissan". Tilanne rauhoittui vasta 30 täytettyäni, kun vain miehet, jotka oikeasti olivat kiinnostuneet muusta kuin nuoresta lihasta vielä lähestyivät, muut eivät, joten se hyvä oli mahdollinen havaita. Jos haluaisin panna kaiken maailman hiippareita joita kiinnostaisi, laskuttaisin siitä, vaan ei, halusin kumppanin. Ja niitä ei ole shoppailtavaksi asti, ei edes sievillä, parikymppisillä lapsettomilla naisillakaan. Ärsyttää kun luullaan, että olisi muuten -olisiko Samposta kiva jos rekrytoitaisiin johonkin vanhainkotiin 80-vuotiaiden naisten lääppimisleluksi? "Mitäs valitat, kaikkien aviomiehet ovat kuolleet, saat helposti"?

   Lainaa

  43. Ohennettu timantti 4.6.2024 17:56
   Tulos: -44 (52 ääntä)
   Miuuuh: Eikö kehopositiivisuus yleensä tarkota kehoon suhtautumista positiivisuudella ja rakkaudella silloinkin, jos se on kauneusihanteista jollain tavoin poikkeava?
   Yleensä kehopositiivinen ihminen on vaan laiska ja läski.

   Lainaa

  44. Valittu mestari 4.6.2024 19:21
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Nyt kiinnostaisi nähdä kuva Sammosta ja Sammon vaimosta...

   Lainaa

  45. Sopivimpaa huonekalu 4.6.2024 23:01
   Tulos: -35 (41 ääntä)
   Miuuuh: Eikö kehopositiivisuus yleensä tarkota kehoon suhtautumista positiivisuudella ja rakkaudella silloinkin, jos se on kauneusihanteista jollain tavoin poikkeava?
   Ei. Se on läskien keksimä sana lihavuudelle, että kuulostaisi jotenkin paremmalta. Nykyään kaikelle keksitään jotain "hienompia" nimityksiä.

   Lainaa

  46. Aikailematon puuma 4.6.2024 23:46
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Kivi:   No en tiedä, olin aikanani nuori nainen, joka ei halunnut lapsia. Valikoimaa kyllä riitti, mutta mitä siitä on hyötyä, kun kaikki on ala-arvoista. Tapasin yli vuosikymmenen raivoisan yrityksen jälkeen hyvän miehen, ja menin hänen kanssaan naimisiin niin pian kuin suinkin pääsin, päätin hankkia lapsenkin koska mies [...]
   Tämä 100%, fiksuin kommentti tässä julkaisussa. Kyllähän sitä 💩:a on aina saatavilla, mutta kuka sitä huolii, jos on mahdollista valita toisin? Mä en ainakaan halunnut ottaa tunnevammaisia, väkivaltaisia, tyhmiä, päätään aukovia riidankylväjiä ja lapsen tasolla olevia miehiä puolisoksi. Mieslapsille iso EI, I’m not your mama.

   Lainaa

  47. Mietteliäs konna 4.6.2024 23:51
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Kopiseva hyeena: 30v jälkeen on naisen vähän huono hankkia lapsia ja se vaan perustuu siihen ikävään tieteeseen.Miehet haluavat perheen mutta haluavat myös hyvät lapset. Riskit moninkertaistuvat kun nainen on yli 30v
   Riskien "moninkertaistumisella" ei oikeastaan ole mitään merkitystä, jos ne aloittaessakin ovat olemattoman pienet. Minulla esim. neljännessä raskaudessani oli 10-kertainen downin syndrooman riski verrattuna ensimmäiseen. Riski oli tällä jälkimmäisellä kerralla siis 1:10000. Minulla ei ole aikomusta tehdä lähellekään kymmentätuhatta lasta, joten on äärettömän epätodennäköistä, että se kohdallani realisoituisi. Sitä paitsi täysin riskitöntä raskautta ei ole olemassa. 25-vuotiaalla on ehkä vähän pienempi riski tiettyihin sikiövaurioihin tai raskauskomplikaatioihin, mutta riskit ovat silti olemassa sielläkin. Lisäksi nuoremmalla iällä lasten saamiseen liittyy paljon muita riskejä: esimerkiksi lähes poikkeuksetta vanhemmat, jotka ovat jättäneet pienen vauvan yksin kotiin lähtiessään itse kavereiden kanssa baariin, ovat hiukan päälle parikymppisiä. Ja ennen kuin kukaan tulee huutelemaan miten suurin osa nuorista vanhemmista hoitaa kyllä lapsensa hyvin - niin myös suurin osa 30-40-vuotiaista odottajista saa terveitä vauvoja ilman raskaus- tai synnytyskomplikaatioita.

   Lainaa

  48. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Ärsyttävä muovipussi: Itse pidän tatuoinneista, mutta kyllähän nykypäivänä pitää olla tatuoimaton ollakseen erilainen kuin kaikki muut, ennen se oli päinvastoin
   Miksi pitäisi ihan asiakseen olla erilainen?
   On vaan sellainen kuin on, erilainen tai ei. Millään muulla ei ole mitään merkitystä.

   Lainaa

  49. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Toj Karin: Ulkoinen olemus ei rajoitu pelkästään ulkonäköön, vaan myös hajuun ja käytökseen. Mahdollisesti jopa ääniin, mutta se on harvinaisempaa. Ja itseäni kyllä ärsyttää joidenkin olemus niin että poistun paikalta jos se vain on mahdollista. Nimellisesti liiallinen hajuvesien käyttö, mutta satunnaisesti joskus eteen osuu [...]
   Olemus viittaa visuaalisiin ominaisuuksiin kuten ulkonäkö, tyyli, ryhti yms.

   Lainaa

  50. Tulos: -19 (25 ääntä)
   Kivi:   Kuten isoäidilläni oli tapana sanoa, ainahan saa haluta (vastaus jos halusi jäätelöä illalliseksi tms).  Se ei tarkoita, että saa. Todennäköisyys sille, että jollekin nelikymppiselle manosfäärimiehelle olisi 25-vuotiaita saatavilla on astronomisen pieni. Yksin on paha lisääntyä kun kohdunvuokraus ei Suomessa ole [...]
   Karmea wall of text. En lukenut.
   Kuin sä ny tollasen? Yleensä niin selkeää ja sujuvaa tekstiä.

   Lainaa

  51. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Uneton meduusa: Eli Sampo, 43-vuotiaana kumppania etsivä nainen on toivoton tapaus ja/tai säälittävä, mutta 43-vuotias mies vonkaamassa 25-vuotiasta parisuhteeseen on ihan ok ja helppoa? Juuust. Ja naisilla on kuulemma epärealistiset odotukset kumppanien suhteen.
   Yleensä näillä on myös se outo logiikka, että mies saa tarvittaessa hakea vaikka sieltä Thaimaasta vaimon, mutta sitten suututaan jos nainen ottaa ulkomaalaisen (tai varsinkaan mustaihoisen) miehen koska ”mamut vie kaikki meidän naiset saatana!1!” 🙄
   Mutta joo. Näillä huonon itsetunnon alfa-uroksilla on aina eri säännöt miehille kuin naisille. Nainen ei ole koskaan riittävä, mies on aina.

   Lainaa

  52. Saatanan vajaaälyinen lehmä 5.6.2024 9:10
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Hei Virpi: haista paska

   Lainaa

  53. Kaareva ämpäri 5.6.2024 21:26
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Sampolla menee kumppanit ja synnytykset sekaisin. Kumppanin voi haluta, vaikkei kummallakaan olisi mitään aikeita synnyttää ketään. Eikä synnyttäminen ei vaadi parisuhdetta.

   Lainaa

  54. Nirso rätti 6.6.2024 0:49
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Rummo: Juu, mies voi toki saattaa lapsia maailmaan hyvinkin vanhana, mutta ei se hänestä silti automaattisesti tee kovin haluttavaa kumppania. Suhdetaidot kun on kovin eri asia kuin se pystyykö ihminen suojaamattomaan seksiin.  Omaa aikaansa ei ehkä kannata myöskään kuluttaa siihen, että yrittäisi pelastaa Sampon elämää. [...]
   Muistetaan myös se, että siittiöiden laatu laskee miehen vanhetessa. Se, että naiset viehättyvät eniten noin oman ikäisistä tai hiukan nuoremmista miehistä, on silkkaa biologiaa.

   Lainaa

  55. Röyhkeä jääkarhu 6.6.2024 18:08
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Nirso rätti: Muistetaan myös se, että siittiöiden laatu laskee miehen vanhetessa. Se, että naiset viehättyvät eniten noin oman ikäisistä tai hiukan nuoremmista miehistä, on silkkaa biologiaa.
   Se ei ole silkkaa biologiaa, vaan silkkaa paskaa. Jos ei ole, niin laitas linkkiä missä väittämäsi todistetaan edes teoreettisella tasolla oikeaksi. Sama tyyppikö täällä usealla nimimerkillä uskottelee, että asia on noin, vai eikö kukaan ole viitsinyt korjata tuota muuten vaan... Voihan sitä toisaalta sönköttää viehättymisistä mitä tahansa, mutta: "Naiset ovat jo 250 000 vuoden ajan pariutuneet 5–10 vuotta vanhempien miesten kanssa" "Tutkimuksen tulokset osoittivat, että parhaiten toimivat parisuhteet olivat sellaisia, joissa naisen ja miehen välinen ikäero oli 15 vuotta." "Kaikissa kulttuureissa miehet halusivat naimisiin itseään nuorempien naisten kanssa (keskimäärin 2,66 vuotta nuoremman). Naiset puolestaan halusivat naimisiin itseään keskimääräisesti 3,42 vuotta vanhemman miehen kanssa."

   Lainaa

  56. Pyörimätön sorsa 7.6.2024 9:51
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Liittoutumaton pussieläin: Mitenkäs se taas menikään.. "tatuoidun ja tatuoimattoman ero on se että tatuoitua ei kiinnosta onko toisella tatuointia vai ei"
   Joo. Idioottia ei yleensä kiinnosta että miksi toinen ei ole idiootti.

   Lainaa

  57. Paineeton persoona 9.6.2024 3:42
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Miehilläkin on biologinen kello, joka tikittää. Siitä puhutaan erikoisen vähän. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tuore-tutkimus-paljastaa-myos-miesten-biologinen-kello-voi-tikittaa-ja-sita-kannattaisi-myos-kuunnella/6246152#gs.a0hlt3

   Lainaa

  58. Paineeton persoona 9.6.2024 3:51
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Röyhkeä jääkarhu: Se ei ole silkkaa biologiaa, vaan silkkaa paskaa. Jos ei ole, niin laitas linkkiä missä väittämäsi todistetaan edes teoreettisella tasolla oikeaksi. Sama tyyppikö täällä usealla nimimerkillä uskottelee, että asia on noin, vai eikö kukaan ole viitsinyt korjata tuota muuten vaan... Voihan sitä toisaalta sönköttää [...]
   Menipäs vanhalla setämiehellä tunteisiin aikaisemman kommentoijan trollaus. :D Suurin osa pareista kyllä on samanikäisiä nykyäänkin, joku 3-5 vuoden ikäero ei käytännössä ole mikään ikäero. Preferoin omanikäisiä miehiä (+/- 5 vuotta) niin kuin suurin osa naisista.
   "Tutkimuksen tulokset osoittivat, että parhaiten toimivat parisuhteet
   olivat sellaisia, joissa naisen ja miehen välinen ikäero oli 15 vuotta."
   Löysin tämän lainauksen googlaamalla ainoastaan vauva.fi:stä. Kai jopa sinäkin ymmärrät, ettei trollipalsta-vauva.fi ole mikään uskottava lähde?

   Lainaa

  59. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Ihmetyttää aina kommentit parisuhteen etsimisestä "vielä" iässä x. Suurimmalla osalla ihmisistä on elämänsä aikana useita parisuhteita jotka kestää sen minkä kestää. Kuka tahansa voi yllättäen jäädä sinkuksi ihan minkä ikäisenä vaan.

   Lainaa

  60. Kokematon kettu 12.6.2024 9:39
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Tornipöllö: Se on kyllä jännä, että näiden sampojen maailmankatsomuksen mukaan nainen rupsahtaa vähän päälle kaksikymppisenä, mutta mies on kuumaa kamaa vielä nelikymppisenä ja siitäkin eteenpäin. Mielenkiintoinen sattuma kertakaikkiaan, että tämä (epäilemättä tieteeseen ja empiiriseen [...]
   Ne puhuu lisääntymisestä ja 70-vuotiaan spermasta, ikäänkuin kukaan haluaisi 70-vuotiaan spermaa tai lisääntyä ikälopun idiootin kanssa, joka ei kelvannut nuorenakaan.
   Ne ovat Suomen ääliöoikeistoa.

   Lainaa

  61. Irstas kolibri 12.6.2024 12:40
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Eltsu: Ihmetyttää aina kommentit parisuhteen etsimisestä "vielä" iässä x. Suurimmalla osalla ihmisistä on elämänsä aikana useita parisuhteita jotka kestää sen minkä kestää. Kuka tahansa voi yllättäen jäädä sinkuksi ihan minkä ikäisenä vaan.
   Mun mummi meni toisiin naimisiin 82-vuotiaana. Se oli inspiroivaa!

   Lainaa

  62. moka-addikti 12.6.2024 14:46
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kivi:   No en tiedä, olin aikanani nuori nainen, joka ei halunnut lapsia. Valikoimaa kyllä riitti, mutta mitä siitä on hyötyä, kun kaikki on ala-arvoista. Tapasin yli vuosikymmenen raivoisan yrityksen jälkeen hyvän miehen, ja menin hänen kanssaan naimisiin niin pian kuin suinkin pääsin, päätin hankkia lapsenkin koska mies [...]
   Preach! Oisin voinu itse kirjoittaa tän, paitsi et mulla ei oo vieläkään niitä lapsia.

   Lainaa

  63. Neulottu ilonpilaaja 14.6.2024 5:30
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Koomimupio.: Niitä tatuointeja kuulemma löytyy kaikilta lääkäreiltä, asianajajilta, professoreilta ja muilta yhteiskunnan eliitin jäseniltä. Tatuoimaton taitaa olla nykyään sitä pohjasakkaa, elämämkolulainen?
   Ainakin, jos sinä oot esimerkkinä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: harry, ikä, kirjasto, kuva, lapsiparat, meghan, miehet, naiset, tatuoinnit

 • Uusimmat

 • Kategoriat