Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 73

Hukkasitko jotakin? Omaisuutesi saattaa löytyä Pauliinan autosta.
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 73

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 17 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Painostava kuormaeläin 23.4.2024 0:20
   Tulos: +238 (240 ääntä)
   Suonenjoen tarinaan olisi kyllä kiinnostavaa kuulla miten tähän tilanteeseen oikein päädyttiin? Aika mielenkiintoinen setti tavaroita jätetty tuulilasiin. Ja löytyikö Eero?

   Lainaa

  2. Köytetty hanhi 23.4.2024 0:52
   Tulos: +197 (207 ääntä)
   Sarin ilmoitus on yhtä tyhjän kanssa. Jos se pussukka on viety henkilökunnalle, niin sieltä sitä varmasti ensimmäisenä kysytään. Ja jos "henkilö tietää itse" mistä on kyse, niin mitä hyötyä on lähettää Sarille YV? 🤔 Ihmiset on outoja. Kalastellaanko näillä vaan hyvän ihmisen leimaa?

   Lainaa

  3. Näpsäkkä paprika 23.4.2024 0:58
   Tulos: +102 (110 ääntä)
   Köytetty hanhi: Sarin ilmoitus on yhtä tyhjän kanssa. Jos se pussukka on viety henkilökunnalle, niin sieltä sitä varmasti ensimmäisenä kysytään. Ja jos "henkilö tietää itse" mistä on kyse, niin mitä hyötyä on lähettää Sarille YV? 🤔 Ihmiset on outoja. Kalastellaanko näillä vaan hyvän ihmisen leimaa?
   Ne on niitä "hyvä ihminen" -pisteitä. Jahka päivän saldo on täynnä niin ei tarvitse enää auttaa. En tiedä mihin noita käytetään, tuskin se Pyhä Pietari portilla tsekkaa saldoa? 😁

   Lainaa

  4. Korkeahko leijona 23.4.2024 5:47
   Tulos: +35 (51 ääntä)
   Näpsäkkä paprika: Ne on niitä "hyvä ihminen" -pisteitä. Jahka päivän saldo on täynnä niin ei tarvitse enää auttaa. En tiedä mihin noita käytetään, tuskin se Pyhä Pietari portilla tsekkaa saldoa? 😁
   Hyvien tekojen jakamisesta on se hyöty, että se kannustaa muitakin tekemään hyviä tekoja. Ikäänkuin normalisoi ne. Suomalaiset perinteisesti ei pyydä apua, eikä anna apua jollei pyydetä, mutta tämä on someaikakaudella muuttumassa. Toki onhan siinä huonotkin puolensa, jos pyytämättä ja yllättäin koitetaan väkisin auttaa esim. työntämällä pyörätuolia.

   Lainaa

  5. Penaalin terävin matelija 23.4.2024 6:19
   Tulos: +161 (171 ääntä)
   Kuka edes opettelee jonkun bussi kortin (heh) numerosarjan?

   Lainaa

  6. Pitkänhuiskea nuija 23.4.2024 7:12
   Tulos: -17 (45 ääntä)
   Penaalin terävin matelija: Kuka edes opettelee jonkun bussi kortin (heh) numerosarjan?
   Se näkyy korttia ladatessa, mistä sen voi tarkistaa esim sovelluksesta. 
   Itse kerran löysin ja kauhee show palauttaa omistajalle. Vielä isompi show olisi ollut lähellä viemään se frenckeliin. Toisella kertaa kun löysin, jätin sen siihen mistä löysin. Helpompi niin. Uuden kortin saa 5 eurolla ja jäljelle jääneen saldon saa siirrettyä uudelle kortille.

   Lainaa

  7. Pirtsakka kultakala 23.4.2024 7:14
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   Penaalin terävin matelija: Kuka edes opettelee jonkun bussi kortin (heh) numerosarjan?
   Itse kuvasin ja varmuuskopioisin numeron omasta ja lasten henkilökohtaisista korteista, jos joku katoaisi. Ei tarvitse opetella ulkoa, mutta voisipa näyttää että kenen kortti kyseessä!

   Lainaa

  8. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Painostava kuormaeläin: Suonenjoen tarinaan olisi kyllä kiinnostavaa kuulla miten tähän tilanteeseen oikein päädyttiin? Aika mielenkiintoinen setti tavaroita jätetty tuulilasiin. Ja löytyikö Eero?
   Suonenjoki on niin pieni paikkakunta että eiköhä eero ole löytynyt.😅

   Lainaa

  9. Itseasiassa 23.4.2024 10:22
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Kuinka pitkä on älysormuksen kantama? Sormeen vain ja yllättämään omistaja omilla tuloksilla. Tietysti laturi olisi kiva, jos virta loppuu.

   Lainaa

  10. Avaimeton nuija 23.4.2024 11:51
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Köytetty hanhi: Sarin ilmoitus on yhtä tyhjän kanssa. Jos se pussukka on viety henkilökunnalle, niin sieltä sitä varmasti ensimmäisenä kysytään. Ja jos "henkilö tietää itse" mistä on kyse, niin mitä hyötyä on lähettää Sarille YV? 🤔 Ihmiset on outoja. Kalastellaanko näillä vaan hyvän ihmisen leimaa?
   Sarin maailma on niin pieni, että hän kuvittelee ihmisten hukkaavan tavaroitaan harvoin ja vain harvoihin paikkoihin. Varmaan sukua mun serkulle, joka tuuttaa tv/:n paskaa serkusryhmään tajuamatta olevansa Putinin trolli.

   Lainaa

  11. Römeä jääkarhu 23.4.2024 12:18
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Itseasiassa: Kuinka pitkä on älysormuksen kantama? Sormeen vain ja yllättämään omistaja omilla tuloksilla. Tietysti laturi olisi kiva, jos virta loppuu.

   Eiköhän se bluetoothin yli toimi, eli joku parikymmentä metriä korkeintaan, olettaisin.

   Lainaa

  12. Tallentumaton banaani 23.4.2024 18:30
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Kuuleeko Eero?

   Lainaa

  13. Vehmas kotieläin 23.4.2024 22:13
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Pitkänhuiskea nuija: Se näkyy korttia ladatessa, mistä sen voi tarkistaa esim sovelluksesta.  Itse kerran löysin ja kauhee show palauttaa omistajalle. Vielä isompi show olisi ollut lähellä viemään se frenckeliin. Toisella kertaa kun löysin, jätin sen siihen mistä löysin. Helpompi niin. Uuden kortin saa 5 eurolla ja jäljelle jääneen saldon saa siirrettyä uudelle kortille.
   Vinkkinä: olen Frenckellin viemisen sijaan palauttanut maasta löytämäni Nysse-kortin bussinkuljettajalle, sitäkin kautta löytää takaisin omistajalleen :)

   Lainaa

  14. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tallentumaton banaani: Kuuleeko Eero?
   Kiitti vaan tästä korvamadosta, muutapa ei sitten tarvi tänään kuunnella o.o

   Lainaa

  15. Hontelo hylje 24.4.2024 12:38
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Nämä "palautan tuntomerkkejä vastaan" löytötavaroiden jemmaajathan syyllistyvät rikokseen, jos sillä tavaralla on vähäistä suurempi arvo. Mikään facebookin puskaradioryhmässä kuuluttaminen ei tietenkään ole oikea tapa, vaan löytötavarat on toimitettava poliisille, jos ei tiedä, kenelle löytötavara kuuluu. On ihan tosi pieni todennäköisyys, että se tavaran hukkaaja ylipäänsä käyttää facebookia saati sitten on samassa ryhmässä. "Löytäjä saa pitää" ei myöskään ole Suomen oikeusjärjestelmän tuntema periaate.

   Lainaa

  16. Varpaaton nauta 29.4.2024 21:18
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Hontelo hylje: Nämä "palautan tuntomerkkejä vastaan" löytötavaroiden jemmaajathan syyllistyvät rikokseen, jos sillä tavaralla on vähäistä suurempi arvo. Mikään facebookin puskaradioryhmässä kuuluttaminen ei tietenkään ole oikea tapa, vaan löytötavarat on toimitettava poliisille, jos ei tiedä, kenelle [...]
   Siinä vaan on se ongelma, että lähimpään poliisiasemalle voi yli kymmenen kilometriä tai jossain jopa 100 kilometriä.
   Poliisiasemaa ei ole enää kaikkialla niinkuin ennen. 
   Miten hän jonka tavara on joku löytänyt pääsisi välttämättä edes sinne kauas poliisiasemalle?
   Tai hän joka on tavaran löytänyt?
   Kyllä jos itse löydän paikallisen nyssen bussikortin vien sen bussiasemalle ja annan sen bussikortin bussikuskille. 
   Tai jos löydän kirjastokortin vien sen kirjastoon, koska itse ainakin jos hukkaisin bussikortin kävisin paikallisen nyssen kuskilta kysymään.

   Lainaa

  17. Varpaaton nauta 29.4.2024 21:20
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Poliisi asemia ei ole enää kaikkialla joten matka voi olla yli kymmenen kilometriä tai jopa melkein 100 kilometriä lähimpään Poliisiasemaan

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bussikortti, henkilökunta, hinta, kuva, löytötavarat, nysse, pussukka, sarjanumero, älysormus

 • Uusimmat

 • Kategoriat