Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 63

Mamma, sä häpäiset mut kaikkien nähden!
Koiranomistajat, osa 63

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Päihteetön hämähäkki 27.2.2024 0:20
   Tulos: -337 (421 ääntä)
   mikä tuossa rukousjutussa tarkalleen on vialla? Kerrankin joku pyytää rukoilua ihan pätevään aiheeseen, sen sijaan että toivottaisiin sävylleen oikeaa maalia vessan seiniin tai muuta vastaavaa.

   Lainaa

  2. Säännötön kissa 27.2.2024 0:29
   Tulos: +522 (526 ääntä)
   Päihteetön hämähäkki: mikä tuossa rukousjutussa tarkalleen on vialla? Kerrankin joku pyytää rukoilua ihan pätevään aiheeseen, sen sijaan että toivottaisiin sävylleen oikeaa maalia vessan seiniin tai muuta vastaavaa.
   Yleensä rukouksia ei varmaan pyydetä kääpiösnautsereilta.

   Lainaa

  3. Laksatiivitaavi 27.2.2024 0:30
   Tulos: +258 (328 ääntä)
   Päihteetön hämähäkki: mikä tuossa rukousjutussa tarkalleen on vialla? Kerrankin joku pyytää rukoilua ihan pätevään aiheeseen, sen sijaan että toivottaisiin sävylleen oikeaa maalia vessan seiniin tai muuta vastaavaa.
   Pari asiaa kolahti itsellä. 1. asia on se, että näyttää ihan siltä, että pyydetään koiraryhmästä apuja rukoilemalla. 2. asia: Eihän rukoilu auta hittojakaan karsastukseen?

   Lainaa

  4. Vahattu smetana 27.2.2024 0:33
   Tulos: +198 (200 ääntä)
   Päihteetön hämähäkki: mikä tuossa rukousjutussa tarkalleen on vialla? Kerrankin joku pyytää rukoilua ihan pätevään aiheeseen, sen sijaan että toivottaisiin sävylleen oikeaa maalia vessan seiniin tai muuta vastaavaa.
   Olisiko tuo kääpiösnautseri-ryhmä, johon pyyntö on julkaistu? Tuskin liittyy mitenkään ryhmän aiheeseen elleivät palvo snautsereita jumalina.

   Lainaa

  5. Vaka henkilö 27.2.2024 0:39
   Tulos: +164 (170 ääntä)
   Cock blocker 3000:lle pitäisi saada oma hoito 🐕. Ei ehtisi häiriköidä emäntää herkällä hetkellä 😆.

   Lainaa

  6. Ympäripyöreä pähkinä 27.2.2024 2:00
   Tulos: +272 (274 ääntä)
   Huonosilmäisten kääpiösnautsereiden ajokortit kiellettävä!

   Lainaa

  7. Vihreä luovuttaja 27.2.2024 2:07
   Tulos: +182 (188 ääntä)
   Maaritin koira nöyryytetty vieläpä kissojen silmien edessä. Julmaa 😆.

   Lainaa

  8. Tulos: +210 (226 ääntä)
   Päihteetön hämähäkki: mikä tuossa rukousjutussa tarkalleen on vialla? Kerrankin joku pyytää rukoilua ihan pätevään aiheeseen, sen sijaan että toivottaisiin sävylleen oikeaa maalia vessan seiniin tai muuta vastaavaa.
   Muiden kommentoijien syiden lisäksi voisi myös sanoa sen, että varmaan ikävää lapselle kun joku voivottalee hänen vaivaansa tolleen julkisesti. Varmasti on ikävää jos sitä ajokorttia ei saa, mutta omasta mielestäni vanhempien pitäisi asennoitua lapsensa terveydellisiin vaikeuksiin ns. positiivisen kautta, sillä lapset usein saavat asennoitumista ja mielipiteitä vanhemmiltaan. Jos tuota silmää jatkuvasti voivotellaan ja mietitään tulevaisuuden olevan huonompi kuin jos silmä olisi kokonaan terve, niin varmasti lapsi suhtautuu terveydentilaansa negatiivisemmin. Eteenkin jos silmää ei tosiaan saa leikkauksellakaan kuntoon, niin pitäisi keskittyä sen hyväksymiseen ja kivan elämän rakentamiseen vammasta huolimatta. Harvalla meistä on täydellinen keho tai elämä, mutta niistä saa paremman fiiliksen kun ei jää vellomaan jonkun ajokortin saamiseen.

   Lainaa

  9. Kohdistettu kyyhky 27.2.2024 5:58
   Tulos: +144 (146 ääntä)
   Jos mulla olisi puukkoa käyttävä koira, en uskaltaisi tehdä siitä pinjataa.

   Lainaa

  10. Sanon vain 27.2.2024 6:39
   Tulos: -184 (196 ääntä)
   Mikä vitun pinjata voi että kun ihmiset osaaa olla idiootteja

   Lainaa

  11. Uhkaava tuhatjalkainen 27.2.2024 7:14
   Tulos: +169 (177 ääntä)
   Turhaa tuon karsastuksen vuoksi ajokortin rukoileminen, olisi kysynyt silmälääkäriltä. Ryhmän 1 ajokortin saa yhdelläkin silmällä, nuorella ei edes ole kaksoiskuvia kun karsastava silmä on amblyooppi (=laiska, sillä ei näe kunnolla). Ryhmän 1 ajokortilla saa tavallista henkilöautoa ajaa. T. Silmälääkäri

   Lainaa

  12. Raitti karjalanpiirakka 27.2.2024 7:27
   Tulos: +60 (84 ääntä)
   Olipas suloisia koiria mokissa! Etenkin tuo hellyyttävä piñata kyllä pisti miettimään. Onko kattoon porattu reiät systeemiä varten vai mistä tuo koiruli oikein roikkuu? Ilmekin on jotenkin luovuttanut, ja noi kissat vielä… ei saisi toisen epätoivolle nauraa, mutta kynsienleikkuu on omallakin elukalla aikamoinen operaatio, että pakko hattua nostaa huvittuneesti!

   Lainaa

  13. Tulos: +54 (62 ääntä)
   Nauroin ihan liikaa tolle pinjata-kommentille. :D

   Lainaa

  14. Tipaton haisunäätä 27.2.2024 7:48
   Tulos: -69 (139 ääntä)
   On se kumma kun aina nämä jotka ei osaa koiraa kouluttaa niin ottavat näitä rescue koiria, osa raahaa niitä tänne ulkomailtakin. 1-2 vuotta jaksavat ja toriin myyntiin "muuttuneen elämäntilanteen takia"

   Lainaa

  15. Pumaska leopardi 27.2.2024 8:43
   Tulos: +126 (128 ääntä)
   Päihteetön hämähäkki: mikä tuossa rukousjutussa tarkalleen on vialla? Kerrankin joku pyytää rukoilua ihan pätevään aiheeseen, sen sijaan että toivottaisiin sävylleen oikeaa maalia vessan seiniin tai muuta vastaavaa.
   Mä ainakin luulin, että kyseessä on koira jolla karsastaa.
   Kunnes alettiin puhumaan ajokortista. 

   Lainaa

  16. Uneton meduusa 27.2.2024 8:53
   Tulos: +125 (127 ääntä)
   bleb: Muiden kommentoijien syiden lisäksi voisi myös sanoa sen, että varmaan ikävää lapselle kun joku voivottalee hänen vaivaansa tolleen julkisesti. Varmasti on ikävää jos sitä ajokorttia ei saa, mutta omasta mielestäni vanhempien pitäisi asennoitua lapsensa terveydellisiin vaikeuksiin ns. positiivisen kautta, sillä [...]
   Tämä on muuten totta. Itse kroonista, mutta kuitenkin vaaratonta sairautta sairastavana lapsena ja nuorena sain vuosia kuulla loputtomia voivotteluja. Esimerkiksi monia (pääasiassa keksittyjä) ammatinvalinnan rajoitteita puitiin myös ahkerasti. Ja yksityisyys? Jälkeenpäin ajatellen sen puute oli kasvavalle lapselle ja nuorelle vähintään yhtä haitallista kuin tuo epänormaalina kohtelu ja siitä jatkuva muistuttaminen.
   Taitaa olla niin, että jos tarkemmin katsottaisiin, huomattavalla osalla väestöstä on ainakin jokin fyysinen rajoite tai perussauraus. Ehkä jopa harvemmassa ovat ne, joiden ruumis on jokin 100% täydellisesti toimiva ihannemalli. Ja ihan tavallista, omannäköistä elämää silti eletään.

   Lainaa

  17. totuuden_torvi 27.2.2024 9:00
   Tulos: -30 (52 ääntä)
   Villi veikkaus, että Maarit on sinkku eikä tilanteeseen ole muutosta näköpiirissä.

   Lainaa

  18. Vakava konna 27.2.2024 9:04
   Tulos: +157 (161 ääntä)
   Pumaska leopardi: Mä ainakin luulin, että kyseessä on koira jolla karsastaa.Kunnes alettiin puhumaan ajokortista. 
   Jos se oli ajokoira? 😀

   Lainaa

  19. Tulos: +5 (97 ääntä)
   Päihteetön hämähäkki: mikä tuossa rukousjutussa tarkalleen on vialla? Kerrankin joku pyytää rukoilua ihan pätevään aiheeseen, sen sijaan että toivottaisiin sävylleen oikeaa maalia vessan seiniin tai muuta vastaavaa.
   Kyllä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ettei se jumala ole oikeasti olemassa, aikuisten joulupukki. Onhan se aika moka :D

   Lainaa

  20. Säteilevä unikeko 27.2.2024 9:49
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Katsastus ei ole este hankkia ajokorttia 🤷🏻‍♀️ ja mistä tiedän, itselläni karsastaa molemmat silmät, molemmat on leikattu, aivot eivät hyväksyneet silmien uutta asentoa, joten edelleenkin katsastusta on, toinen silmä toista pahempi. Silmät voi kyllä leikata myös uudelleen, mutta en ole kokenut tarpeelliseksi. Joskus väsyneenä itselle tulee kaksoiskuvia. Sain toki silmän takia hetken ajaksi kiellon ajaa autoa lääkäriltä, sen aiheutti näköhermontulehdus ja toisesta silmästä näön totaalinen sumeneminen, mutta vaikka jäi näkövaurio toiseen silmään, niin sain ajo-oikeuteni takaisin, kunhan ensin tutkittiin ja parannettiin sitä tulehdusta niin paljon kuin se tosta parani.

   Lainaa

  21. Säteilevä unikeko 27.2.2024 9:50
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Ja siis karsastushan se oli kyseessä eikä katsastus. Ei se toki sekään estä ajamasta, muttei liity silmiin ja näkemiseen 😅

   Lainaa

  22. Tulos: +59 (69 ääntä)
   Puukko? Kieltoon: tyhmät lausahdukset, jotka muka lemmikki sanoo.

   Lainaa

  23. rottanpää 27.2.2024 16:32
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Ellun ongelmaan en osaa sanoa muuta, kuin ensiksi tarkastatella, mihin rajaan asti se hellyys on ok. Pussailu on ok, mutta meneekö "making out" (mikä ihme se on suomeksi, muhinointi?) jo liian pitkälle? Entäs, jos vaatteet vähenee, onko sillä vaikutusta? Tai kulkeeko toleranssiraja eri kohdassa esim. huoneesta tai vuorokaudenajasta riippuen? Sitten, kun laukaisevat tekijät on tiedossa, niin kärsivällisesti menee haukkumarajaa kohti namittaen aina, kun koira on hiljaa, ja pikkuhiljaa siirtää sitä rajaa tuonnemmaksi. Mä kuvittelen tän prosessin olevan vieläkin turhauttavampaa kuin eroahdistuksesta poiskoulutuksen, eli tsemppiä vaan Ellulle!

   Lainaa

  24. Nuutunut kivi 27.2.2024 21:59
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Uneton meduusa: Tämä on muuten totta. Itse kroonista, mutta kuitenkin vaaratonta sairautta sairastavana lapsena ja nuorena sain vuosia kuulla loputtomia voivotteluja. Esimerkiksi monia (pääasiassa keksittyjä) ammatinvalinnan rajoitteita puitiin myös ahkerasti. Ja yksityisyys? Jälkeenpäin ajatellen sen puute oli kasvavalle lapselle [...]
   Terve on se, jota ei ole tutkittu tarpeeksi.

   Lainaa

  25. Nuutunut kivi 27.2.2024 22:00
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Normaali pinjata avataan lyömällä. Kissojen pinjata raapimalla?

   Lainaa

  26. Nuutunut kivi 27.2.2024 22:03
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   rottanpää: Ellun ongelmaan en osaa sanoa muuta, kuin ensiksi tarkastatella, mihin rajaan asti se hellyys on ok. Pussailu on ok, mutta meneekö "making out" (mikä ihme se on suomeksi, muhinointi?) jo liian pitkälle? Entäs, jos vaatteet vähenee, onko sillä vaikutusta? Tai kulkeeko toleranssiraja eri [...]
   Olisko se 'piilossa' peiton alla se paha? Eli olkkarin soffalla näkyvillä, niin koirulille ei tule pahamieli. :P

   Lainaa

  27. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Ei tarvitse edes kertoa, että minun pitäisi vähitellen jo päästä tästä yli, mutta... ...Voi jestas, kun ällöttävät nuo tyypit, jotka puhuvat lemmikikseen tekeytyen ja/tai kutsuvat itseään lemmikkinsä mammaksi. Yääh.

   Lainaa

  28. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Nuutunut kivi: Olisko se 'piilossa' peiton alla se paha? Eli olkkarin soffalla näkyvillä, niin koirulille ei tule pahamieli. 😜
   Tai jos se on ne siitä lähtevät äänet? Tai hajut? Tai kaikki mahdollinen yhdessä? 

   Lainaa

  29. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Päihteetön hämähäkki: mikä tuossa rukousjutussa tarkalleen on vialla? Kerrankin joku pyytää rukoilua ihan pätevään aiheeseen, sen sijaan että toivottaisiin sävylleen oikeaa maalia vessan seiniin tai muuta vastaavaa.
   Mikähän olisi jutussa vialla jos uskoo rukoilun auttavan karsastukseen tai siihen että huononäköinen koira saisi ajokokortin? Omasta mielestä siinä on kaikki vialla mutta meitä on näköjään moneksi.

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Mä niin ymmärrän ongelman koiran kanssa. Itse olin ekoja, ellei peräti ekaa, kertaa sekstailemassa eksän kanssa kaverin vanhemmilla ja niillä oli kissa joka halus huoneeseen ja kun päästin sen sinne se halus ulos huoneesta. Yritä siinä sitten pysyä pelikunnossa kun kissa maukuu ja raapii ovea ihan sama kummalla puolen sitä se on. Tätä rumbaa jatkui pitkään kunnes kissa päätyi partsille ja me saimme rauhassa rakastella.

   Lainaa

  31. Liikahteleva majava 28.2.2024 21:53
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   kekkers: Kyllä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ettei se jumala ole oikeasti olemassa, aikuisten joulupukki. Onhan se aika moka 😁
   Eli et ymmärtänyt että mikä siinä on se moka. Ja se vasta onkin aikamoinen moka.

   Lainaa

  32. Levoton luovuttaja 1.3.2024 17:04
   Tulos: +8 (24 ääntä)
   Kyöpeli: Ei tarvitse edes kertoa, että minun pitäisi vähitellen jo päästä tästä yli, mutta... ...Voi jestas, kun ällöttävät nuo tyypit, jotka puhuvat lemmikikseen tekeytyen ja/tai kutsuvat itseään lemmikkinsä mammaksi. Yääh.
   Tai äidiksi ja isäksi. Aika hirveää kuunnella sivusta. Koiran emäntä tai isäntä (ts. omistaja) on jossain niin muut lässyttää koiralle että "äiti/isä tulee kohta, ei mitään hätää." Jonkin verran tulee oksua suuhun 🤮

   Lainaa

  33. Hiljainen sakaali 2.3.2024 11:08
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Raitti karjalanpiirakka: Olipas suloisia koiria mokissa! Etenkin tuo hellyyttävä piñata kyllä pisti miettimään. Onko kattoon porattu reiät systeemiä varten vai mistä tuo koiruli oikein roikkuu? Ilmekin on jotenkin luovuttanut, ja noi kissat vielä… ei saisi toisen epätoivolle nauraa, mutta kynsienleikkuu on omallakin [...]
   ”Koiruli” välittömästi kieltoon. Miksi kukaan haluaa kutsua koiraa nimityksellä, joka kuulostaa ripulilta?

   Lainaa

  34. Kopioitu Metsätonttu 5.3.2024 20:42
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Tipaton haisunäätä: On se kumma kun aina nämä jotka ei osaa koiraa kouluttaa niin ottavat näitä rescue koiria, osa raahaa niitä tänne ulkomailtakin. 1-2 vuotta jaksavat ja toriin myyntiin "muuttuneen elämäntilanteen takia"
   Tämä kommentti saanut yllättävän paljon miinuksia, vaikka ihan aiheellinen minusta. Ei koiraa saisi valita säälistä, kun on ulkomailta pelastettu. Koira saattaa olla muutenkin vaikea kouluttaa ilman, että sillä on mahdollisia traumoja olosuhteistaan pentuna ollessaan. Kokenut koiranpitäjä voi näitä ottaa, mutta muuten kyllä sopivampia ja hyvin hoidettuja koiria löytyy kyllä riittävästi ihan kotimaastammekin.

   Lainaa

  35. Kopioitu Metsätonttu 5.3.2024 20:49
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Uneton meduusa: Tämä on muuten totta. Itse kroonista, mutta kuitenkin vaaratonta sairautta sairastavana lapsena ja nuorena sain vuosia kuulla loputtomia voivotteluja. Esimerkiksi monia (pääasiassa keksittyjä) ammatinvalinnan rajoitteita puitiin myös ahkerasti. Ja yksityisyys? Jälkeenpäin ajatellen sen puute oli kasvavalle lapselle [...]
   Joo mullakin isäni jaksoi jostain syystä usein mainita tutuille ja vieraille, kun olin teini-iässä, että miten en voi hakea hävittäjälentäjäksi, kun minulla on niin vahvat silmälasit. Yleensä porukka hämmentyi tuosta, mutta jotkut jopa lohduttelivat, että voisin silti saada yksityisen lentolupakirjan tai opiskella lentomekaanikoksi. En edes tiedä mistä moinen aihe lähti liikkeelle, enkä koskaan itse ottanut asiaa esille, nolotti enemmänkin tuollainen outous.

   Lainaa

  36. Kopioitu Metsätonttu 5.3.2024 20:59
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Nuutunut kivi: Normaali pinjata avataan lyömällä. Kissojen pinjata raapimalla?
   Höpö: Mä niin ymmärrän ongelman koiran kanssa. Itse olin ekoja, ellei peräti ekaa, kertaa sekstailemassa eksän kanssa kaverin vanhemmilla ja niillä oli kissa joka halus huoneeseen ja kun päästin sen sinne se halus ulos huoneesta. Yritä siinä sitten pysyä pelikunnossa kun kissa maukuu ja raapii ovea [...]
   Siis kissasi meni nykyiselle partnerillesi, jotta sait rauhassa jatkaa sekstailuja eksäsi kanssa? Mielenkiintoista.

   Lainaa

  37. Kopioitu Metsätonttu 5.3.2024 21:00
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Tuo Nuutuneen Kiven kommentin lainaus tuli jostain vahingossa aiempaan kommenttiini.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: cockblock, koirat, kuva, kynnet, kynsien leikkaus, rukous, sänky, väärä ryhmä