Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Johan on asuntomarkkinat! Osa 42

Tarkoitus olisi muuttaa Suomen parhaaseen kaupunkiin.
Johan on asuntomarkkinat! Osa 42

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Peeaa vadelma 27.2.2024 0:15
   Tulos: +354 (356 ääntä)
   Ei asunnon ostajaa kiinnosta mihin myyjä on menossa. Mut kai tuolleen saa helpommin moderaattorien läpi myynti-ilmoituksen

   Lainaa

  2. Järkipuoli mustikka 27.2.2024 0:45
   Tulos: +186 (218 ääntä)
   Miten tuonne "kävellään sisälle"? Parvekkeen ovi lienee lukittavaa mallia kuitenkin? Eli vaikka ei tarvitse juurikaan kiivetä niin kyllä siinä pitää osata murtaa lukko tai särkeä ikkuna ennen sitä kävelyvaihetta. Eikä tuonkaan kaiteen yli ihan kuka vaan pääse.

   Lainaa

  3. Männyt rakki 27.2.2024 0:49
   Tulos: +206 (214 ääntä)
   Harvemmin kukaan ala-tason ikkuinoistakaan tunkee sisälle mutta joku siinä on, että kerrostalojen alimmat pihalliset yms. asunnot tuntuu heti turvattomammilta kuin ylemmät. Ehkä rivarissa tai okt kun kaikki samaa niin ei tätä fiilistä tule eikä kukaan erotu joukosta ns. helpompana kohteena.

   Lainaa

  4. Uhkea satuhahmo 27.2.2024 0:51
   Tulos: +33 (47 ääntä)
   Järkipuoli mustikka: Miten tuonne "kävellään sisälle"? Parvekkeen ovi lienee lukittavaa mallia kuitenkin? Eli vaikka ei tarvitse juurikaan kiivetä niin kyllä siinä pitää osata murtaa lukko tai särkeä ikkuna ennen sitä kävelyvaihetta. Eikä tuonkaan kaiteen yli ihan kuka vaan pääse.
   Sanoisin että helpompi olisi käydä rimpauttamassa ovikelloa joku paketti käsissä ja luikahtaa sisälle kun asukas avaa oven. Toki fiksu asukas käyttäisi oviketjua ja nykyisin taitaa Budbeet ja muut jättää paketit oven eteen ja evakuoitua paikalta.

   Lainaa

  5. Aikailematon puuma 27.2.2024 0:54
   Tulos: +45 (75 ääntä)
   58 neliötä, 105K… 70- luvun peruskorjaamattomasta luukusta? 😁 Kappas kummaa, kun ei mee kaupaksi 😂

   Lainaa

  6. Vanha Patukka (snickers) 27.2.2024 1:39
   Tulos: +162 (166 ääntä)
   Niin miksei hän myy sitä kämppää Hämeenlinnan puskaradiossa? Vähän hakuammuntaa tuo on..

   Lainaa

  7. Tarjoiltu nuija 27.2.2024 2:06
   Tulos: +132 (134 ääntä)
   Männyt rakki: Harvemmin kukaan ala-tason ikkuinoistakaan tunkee sisälle mutta joku siinä on, että kerrostalojen alimmat pihalliset yms. asunnot tuntuu heti turvattomammilta kuin ylemmät. Ehkä rivarissa tai okt kun kaikki samaa niin ei tätä fiilistä tule eikä kukaan erotu joukosta ns. helpompana kohteena.
   Ehkä se tekee sen, kun tietää, että siitä kulkee ihmisiä jatkuvalla syötöllä ihan ikkunan edestä. Omakotitalossa ja rivitalossakin on se oma piha siinä, jossa ei tavallisesti kulje kukaan ulkopuolinen.

   Lainaa

  8. Ratsastava raparperi 27.2.2024 2:27
   Tulos: +95 (95 ääntä)
   Halvalta kuulostaa toi Espoon kaksio.

   Lainaa

  9. Luotettava sitruuna 27.2.2024 3:14
   Tulos: +176 (176 ääntä)
   Vanha Patukka (snickers): Niin miksei hän myy sitä kämppää Hämeenlinnan puskaradiossa? Vähän hakuammuntaa tuo on..
   Ehkä Timo luulee että muuttaessa toiselle paikkakunnalle pitää jonkun muuttaa vaihdossa Hämeenlinnaan :D

   Lainaa

  10. Unohtumaton timantti 27.2.2024 4:05
   Tulos: +12 (60 ääntä)
   Järkipuoli mustikka: Miten tuonne "kävellään sisälle"? Parvekkeen ovi lienee lukittavaa mallia kuitenkin? Eli vaikka ei tarvitse juurikaan kiivetä niin kyllä siinä pitää osata murtaa lukko tai särkeä ikkuna ennen sitä kävelyvaihetta. Eikä tuonkaan kaiteen yli ihan kuka vaan pääse.
   Kunhan muistaa lukita. Just viime kesänä seurattiin jodelissa, kuinka tuntematon mies oli kiivennyt parvekkeelta sisään ja raiskasi nukkumassa olleen naisen. Ja vaikka lukitsisikin ni eipä yhden lasin rikkominen haastavaa ole

   Lainaa

  11. Tukintolvana 27.2.2024 5:58
   Tulos: +102 (102 ääntä)
   Ratsastava raparperi: Halvalta kuulostaa toi Espoon kaksio.
   Se on varmaan taas näitä "eka kk puoleen hintaan" ja asuntoa mainostetaan sen ensimmäisen kuukauden hinnalla. Tuo markkinointityyli on yleistynyt viime aikoina paljon pk-seudun vuokra-asuntotarjonnassa.

   Lainaa

  12. Laihahko tyyny 27.2.2024 6:57
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Unohtumaton timantti: Kunhan muistaa lukita. Just viime kesänä seurattiin jodelissa, kuinka tuntematon mies oli kiivennyt parvekkeelta sisään ja raiskasi nukkumassa olleen naisen. Ja vaikka lukitsisikin ni eipä yhden lasin rikkominen haastavaa ole
   Tuossa kesällä pahoinvoivat nuoret hajottivat kahdesti samasta rivitaloasunnosta ikkunan (asukas täysin ulkopuolinen mummo). Samoin hajosi viereisellä paikkakunnalla omakotitalosta ikkuna, kun asukas oli puuttunut aiemmin ongelmakäytökseen.

   Lainaa

  13. Aikaansaava papukaija 27.2.2024 7:01
   Tulos: +19 (37 ääntä)
   Unohtumaton timantti: Kunhan muistaa lukita. Just viime kesänä seurattiin jodelissa, kuinka tuntematon mies oli kiivennyt parvekkeelta sisään ja raiskasi nukkumassa olleen naisen. Ja vaikka lukitsisikin ni eipä yhden lasin rikkominen haastavaa ole
   Tarkoitat kai kolmea lasia, kun ulko-ovi on. Ihan yhtä korkealla on kynnys kuin mennä luvatta mihinkään muuhunkaan asuntoon.

   Lainaa

  14. Tulos: +98 (132 ääntä)
   Unohtumaton timantti: Kunhan muistaa lukita. Just viime kesänä seurattiin jodelissa, kuinka tuntematon mies oli kiivennyt parvekkeelta sisään ja raiskasi nukkumassa olleen naisen. Ja vaikka lukitsisikin ni eipä yhden lasin rikkominen haastavaa ole
   Jodelissa seurasit livenä kun joku tekee seksuaalirikosta, vai mitä ihmettä yrität oikein sanoa?

   Lainaa

  15. Syötävä pesusieni 27.2.2024 7:44
   Tulos: +4 (20 ääntä)
   Vanha Patukka (snickers): Niin miksei hän myy sitä kämppää Hämeenlinnan puskaradiossa? Vähän hakuammuntaa tuo on..
   Mistäs sinä tiedät ettei myy?

   Lainaa

  16. Hyppelevä papukaija 27.2.2024 7:58
   Tulos: -7 (63 ääntä)
   Unohtumaton timantti: Kunhan muistaa lukita. Just viime kesänä seurattiin jodelissa, kuinka tuntematon mies oli kiivennyt parvekkeelta sisään ja raiskasi nukkumassa olleen naisen. Ja vaikka lukitsisikin ni eipä yhden lasin rikkominen haastavaa ole
   Kävikö kyseinen henkilö kiipeilemässä kaikkien parvekkeet kenties läpi ja testaamassa mikä ovi oli auki, että pääsisi sisään ja jos sattumalta vielä asustaisi yksinäinen nainen niin voisi jopa raiskata vai miten tämä tarina oikein sitten meni? Jos noin pakottava tarve on johonkin kämppään päästä joku raiskaamaan niin ei siinä varmaan lukitsemisetkaan olisi paljon auttaneet. Mietin myös tuota jodelissa asian seuraamista, raportoiko tämä uhri hetki hetkeltä tapahtumat vai miten tätä seurattiin? Ihan kaikki sympatiat oikeille raiskausten uhreille, mutta nämä jodel tarinat kuulostaa joltain vauva.fi tai naistenhuone fantasiointitrollauksille.

   Lainaa

  17. Levätön lintu 27.2.2024 7:59
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Tukintolvana: Se on varmaan taas näitä "eka kk puoleen hintaan" ja asuntoa mainostetaan sen ensimmäisen kuukauden hinnalla. Tuo markkinointityyli on yleistynyt viime aikoina paljon pk-seudun vuokra-asuntotarjonnassa.
   Niin on. 
   ”ENNENNÄKEMÄTÖN TARJOUS. HELMI- JA MAALISKUUN MAJOITUSMAKSUT 499€/KK. Tämän asunnon normaali majoitusmaksu 1099€/kk + muut maksut.

   Hinnoittelu:

   + Majoitusmaksu

   + 49 €/kk/hlö palvelumaksu; palvelumaksu sisältää veden, sähkön ja netin omalla modeemilla (10 gigainen Telian netti omalla reitittimellä)

   + 60 €/kk kuukausisiivous; sisältää kertasiivouksen ja liinavaatteet yhden kerran kuukaudessa

   + 25–30 €/kk autopaikka (kylmä paikka 25 € ja lämpötolpallinen paikka 30 €)

   + 25 € lemmikkimaksu”

   Lainaa

  18. Miellyttävä ilonpilaaja 27.2.2024 8:08
   Tulos: +60 (66 ääntä)
   Jotenkin haiskahtaa tuo Timo huijarilta 🤔 Tämä on vain arvuuttelua mutta voipi olla että Timolla ei olekaan mitään taloa olemassakaan.jostain netin syövereistä ottanut kuvan ja yrittää nyt saada huijattua muilta rahaa..

   Lainaa

  19. Säpevä alligaattori 27.2.2024 8:19
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Aina kannattaa euro tarjota 50k arvoisesta kämpästä jossa on 150k rahoitusvastikkeita jäljellä

   Lainaa

  20. Mustasukkainen manaatti 27.2.2024 9:05
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Itse asun Helsingin Maunulassa, jossa viime aikoina on ollut todella monta asuntomurtoa, jossa menty 1. kerroksen asuntoon. Parvekelasit jotenkin väännetty pois paikaltaan ja ovi murrettu. Ei nyt ihan sisään kävelyä, mutta ylemmillä kerroksilla varmasti huomattavasti turvallisempi olo. Nyt alueella sitten pörrää poliiseja jatkuvasti, niin meno rauhoittunut. Aiemmin en ole kokenut että asuntomurrot ahdistaisivat, mutta nyt ahdistaa.

   Lainaa

  21. Konstikas panda 27.2.2024 9:05
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   Miellyttävä ilonpilaaja: Jotenkin haiskahtaa tuo Timo huijarilta 🤔 Tämä on vain arvuuttelua mutta voipi olla että Timolla ei olekaan mitään taloa olemassakaan.jostain netin syövereistä ottanut kuvan ja yrittää nyt saada huijattua muilta rahaa..
   Luultavasti keksinyt omasta mielestään hyvän tavan saada näkyvyyttä ilmoitukselle ilmoittelemalla isompien kaupunkien puskaradioissa. Kuitenkaan kun ei varsinaisesti liity kyseiseen kaupunkiin mitenkään, niin keksinyt selityksen, että olisi muuttamassa kyseiseen kaupunkiin.

   Lainaa

  22. Itseasiassa 27.2.2024 9:11
   Tulos: +86 (86 ääntä)
   Järkipuoli mustikka: Miten tuonne "kävellään sisälle"? Parvekkeen ovi lienee lukittavaa mallia kuitenkin? Eli vaikka ei tarvitse juurikaan kiivetä niin kyllä siinä pitää osata murtaa lukko tai särkeä ikkuna ennen sitä kävelyvaihetta. Eikä tuonkaan kaiteen yli ihan kuka vaan pääse.
   Kyllä mä oon tuollaisen kaiteen yli kiivennyt, oon tällainen alle 160 cm antiatleetti. Itse on tullut sellaiselle alueella asuttua, että vähän joutui öisin pelkäämään jonkun tuiterissa olevan ohikulkijan hyviä ideoita. Varsinkin kun heti vieressä oli naapurin pihakalusteet jotka menevät helposti ikkunasta läpi. 
   Muutenkaan en ymmärrä noita matalia ikkunoita. Täällä on ihan kaupungin keskustassa maan tasalla asuntoja, joiden ikkunat ovat lattiaan asti. Jokainen ohikulkija voi katsoa suoraan sisälle, joten jos ei halua ihan kaikkien näkevän sisään, on pakko olla aina verhot kiinni. Onkohan nuo arkkitehdit ikinä kävelleet ulkona vai rakensiko joku talon vahingossa puolitoista metriä liian alas? 

   Lainaa

  23. Pahviton noita 27.2.2024 9:37
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Tukintolvana: Se on varmaan taas näitä "eka kk puoleen hintaan" ja asuntoa mainostetaan sen ensimmäisen kuukauden hinnalla. Tuo markkinointityyli on yleistynyt viime aikoina paljon pk-seudun vuokra-asuntotarjonnassa.
   Tampereella myös uusien älyttömän hintaisten kopperoiden kohdalla.

   Lainaa

  24. Pahviton noita 27.2.2024 9:42
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Hyppelevä papukaija: Kävikö kyseinen henkilö kiipeilemässä kaikkien parvekkeet kenties läpi ja testaamassa mikä ovi oli auki, että pääsisi sisään ja jos sattumalta vielä asustaisi yksinäinen nainen niin voisi jopa raiskata vai miten tämä tarina oikein sitten meni? Jos noin pakottava tarve on johonkin kämppään päästä joku raiskaamaan niin [...]
   Kesällä on kuuma -> parvekkeen ovi auki/raollaan. Saattaa tulla valheellinen tyrvallisuudentunne jos on tollanen kaide siinä edessä, että ei siitä kukaan sisään tule. Lisäksi pienissä asunnoissa tuo saattaa jopa olla ainoa järkevä tuuletusaukko, tai ainakin isoin.

   Lainaa

  25. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Hyppelevä papukaija: Kävikö kyseinen henkilö kiipeilemässä kaikkien parvekkeet kenties läpi ja testaamassa mikä ovi oli auki, että pääsisi sisään ja jos sattumalta vielä asustaisi yksinäinen nainen niin voisi jopa raiskata vai miten tämä tarina oikein sitten meni? Jos noin pakottava tarve on johonkin kämppään päästä joku raiskaamaan niin [...]
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f4a49e6-a416-4443-a00c-457f77c930e7
   Ainakin tällainen tapaus oli Helsingissä nyt syksyllä, urhi valikoitunut täysin sattumanvaraisesti. 
   ” Jos noin pakottava tarve on johonkin kämppään päästä joku raiskaamaan niin ei siinä varmaan lukitsemisetkaan olisi paljon auttaneet.”
   Ei varmaan olisikaan, mutta se olisi auttanut jos tää koko asunto olisi ollut ylempänä eikä maan tasalla.

   Lainaa

  26. Liukuportaissa riehuva nektariini 27.2.2024 13:34
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Hyppelevä papukaija: Kävikö kyseinen henkilö kiipeilemässä kaikkien parvekkeet kenties läpi ja testaamassa mikä ovi oli auki, että pääsisi sisään ja jos sattumalta vielä asustaisi yksinäinen nainen niin voisi jopa raiskata vai miten tämä tarina oikein sitten meni? Jos noin pakottava tarve on johonkin kämppään päästä joku raiskaamaan niin [...]
   Joo, ei ole "fantasiointitrollauksia" nämä vaan ihan viime syksynä uutisoitiin kahdesta tapauksesta: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009848536.html 
   Yksin asuvana naisena en ikinä asuisi asunnossa, jossa parveke on maan tasalla (tai lähes maan tasalla) kadun varrella. Omakotitalossa ja rivareissa on yleensä pihat ja pihat on suljettu portilla, vaikka ei ne paljon hidasta, jos joku on valinnut sinut uhriksi, mutta ainakaan sattumanvarainen opportunistinen ohikulkija tai joku känniääliö ei saa päähänsä tulla sisälle.

   Lainaa

  27. Pikkunen tamppi 27.2.2024 18:01
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Järkipuoli mustikka: Miten tuonne "kävellään sisälle"? Parvekkeen ovi lienee lukittavaa mallia kuitenkin? Eli vaikka ei tarvitse juurikaan kiivetä niin kyllä siinä pitää osata murtaa lukko tai särkeä ikkuna ennen sitä kävelyvaihetta. Eikä tuonkaan kaiteen yli ihan kuka vaan pääse.
   Ja kaiken lisäksi tuossa on selvästi "Yksityisalue"-kyltti. Kyllä se nyt kertoo pahimmallekin piripäälle, että sinne ei vaan mennä!

   Lainaa

  28. Pakastettu kettu 27.2.2024 22:04
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Miksi tuo eka on täällä?

   Lainaa

  29. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Pahviton noita: Kesällä on kuuma -> parvekkeen ovi auki/raollaan. Saattaa tulla valheellinen tyrvallisuudentunne jos on tollanen kaide siinä edessä, että ei siitä kukaan sisään tule. Lisäksi pienissä asunnoissa tuo saattaa jopa olla ainoa järkevä tuuletusaukko, tai ainakin isoin.
   Valheellinen avuntunne kuumuuteen on avata kaikki räppänät ja päästää se lämmin ilma sisälle. 
   Pitäkää ne vaan visusti kiinni jos ette halua saunoa kotonanne koko kesää.
   Verhotkin kannattaa vetää paisteen eteen.
   Jos ihan pakko on oikeasti tuulettaa (ei yrittää viilentää) asuntoa, on semmonen kunnon viileä päivä/yö hyvä hetki sille.

   Lainaa

  30. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Uhkea satuhahmo: Sanoisin että helpompi olisi käydä rimpauttamassa ovikelloa joku paketti käsissä ja luikahtaa sisälle kun asukas avaa oven. Toki fiksu asukas käyttäisi oviketjua ja nykyisin taitaa Budbeet ja muut jättää paketit oven eteen ja evakuoitua paikalta.
   Meillä ei ole oviketjua ja just ootan Postin kotiinkuljetuspakettia, joka tulee ihan kädestä käteen -menetelmällä kuten muutaman viime vuoden aikana kaikki kotiin tilaamani tavara. Onneks asun sellasella alueella, ettei naapurit lukitse autojakaan pihalla ja oven päälle voisi hyvin jättää luudan kun lähtee pois. 😅

   Lainaa

  31. ketkutikutkuti 28.2.2024 11:47
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Aikailematon puuma: 58 neliötä, 105K… 70- luvun peruskorjaamattomasta luukusta? 😁 Kappas kummaa, kun ei mee kaupaksi 😂
   Näyttää enemmän 90-luvun/aikaisen 2000-luvun rivarilta kuin 70-luvun.

   Lainaa

  32. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Pakastettu kettu: Miksi tuo eka on täällä?
   Ymmärrän ihmetyksesi siinä tapauksessa että kuulut niihin jotka ilmoittaa netissä että myydään tuote kertomatta asiasta enempää ja kuvitellen sen olevan erinomainen myynti-ilmoitus. Minun on taas vaikea ymmärtää sitä miten jonkun ihmisen hoksottimet eivät ymmärrä sitä että jos et yhtään tarkenna sitä mitä myyt niin kukaan ei sitä osta. Ostatko itse tuolla tavoin ilmoitettuja "tuotteita" missä ei ole juurikaan tietoa tuotteesta eikä edes hintaa mainittuna? Miten on kaupat sujuneet?

   Lainaa

  33. Nurja päärynä 29.2.2024 7:02
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ratsastava raparperi: Halvalta kuulostaa toi Espoon kaksio.
   Sopivasti Hesarissa tänään juttua tuosta. Rakennusfirma ei saanut asuntoja myytyä, niin vuokraa niitä nyt halvalla hinnalla 1-3kk hotellityyliin. Kaupunki langettanut kovan uhkasakon, koska  tonttia ei ole kaavoitettu hotelliksi. Viereisen rakennuksen firma vuokrasi vastaanottokeskukseksi, samalla tavalla kaavan vastaisena.

   Lainaa

  34. Kaikkein paras mestari 29.2.2024 10:05
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Järkipuoli mustikka: Miten tuonne "kävellään sisälle"? Parvekkeen ovi lienee lukittavaa mallia kuitenkin? Eli vaikka ei tarvitse juurikaan kiivetä niin kyllä siinä pitää osata murtaa lukko tai särkeä ikkuna ennen sitä kävelyvaihetta. Eikä tuonkaan kaiteen yli ihan kuka vaan pääse.
   No mutta hänen kotiinsa on menty ja pahaa tehty, nih!

   Lainaa

  35. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Männyt rakki: Harvemmin kukaan ala-tason ikkuinoistakaan tunkee sisälle mutta joku siinä on, että kerrostalojen alimmat pihalliset yms. asunnot tuntuu heti turvattomammilta kuin ylemmät. Ehkä rivarissa tai okt kun kaikki samaa niin ei tätä fiilistä tule eikä kukaan erotu joukosta ns. helpompana kohteena.
   Jätkäsaaressa aika hiljan kiipesi joku vähän korkeammallekin ekan kerroksen parvekkeelle ja käsittääkseni pääsi raiskaamaan naisen. En tiedä lukituksista mutta kyllä alakertaan tunkeutuminen on todennäköisempää kuin vaikka yhdeksänteen kerrokseen. Elämme toki Roadmanien ja Hämähäkkihenkilöiden aikaa mut silti ei paree vähätellä...

   Lainaa

  36. Mäntylahti-Piiras 29.2.2024 17:06
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Järkipuoli mustikka: Miten tuonne "kävellään sisälle"? Parvekkeen ovi lienee lukittavaa mallia kuitenkin? Eli vaikka ei tarvitse juurikaan kiivetä niin kyllä siinä pitää osata murtaa lukko tai särkeä ikkuna ennen sitä kävelyvaihetta. Eikä tuonkaan kaiteen yli ihan kuka vaan pääse.
   kaiken huipuksi harvassa on ranskalaiset parvekkeet joiden ovissa on kahva ulkopuolella

   Lainaa

  37. Konstikas panda 1.3.2024 9:23
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Aika riskillä vetävät tuossa ensimmäisessä... Purkukuntoisiä hökkeleitä Suomi täynnä, joita ei kannattaisi ottaa edes ilmaiseksi vastaan.

   Lainaa

  38. Luodinkestävä avokado 4.3.2024 2:08
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Huomaa huijaukseksi jo siitä, että mainitsee Tampereen olevan Suomen paras kaupunki :D

   Lainaa

  39. Ilkeä poro 4.3.2024 10:16
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Nurja päärynä: Sopivasti Hesarissa tänään juttua tuosta. Rakennusfirma ei saanut asuntoja myytyä, niin vuokraa niitä nyt halvalla hinnalla 1-3kk hotellityyliin. Kaupunki langettanut kovan uhkasakon, koska  tonttia ei ole kaavoitettu hotelliksi. Viereisen rakennuksen firma vuokrasi vastaanottokeskukseksi, samalla tavalla kaavan vastaisena.
   Ei ihme, että ei mee kaupaksi. Nämä kerrostalot on rakennettu pientaloalueelle kauas palveluista.

   Lainaa

  40. Viitseliäs papukaija 4.3.2024 22:00
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Akrasia: Valheellinen avuntunne kuumuuteen on avata kaikki räppänät ja päästää se lämmin ilma sisälle. Pitäkää ne vaan visusti kiinni jos ette halua saunoa kotonanne koko kesää.Verhotkin kannattaa vetää paisteen eteen.Jos ihan pakko on oikeasti tuulettaa (ei yrittää viilentää) asuntoa, on semmonen kunnon viileä päivä/yö hyvä hetki sille.
   No niinhän tuossa Jätkäsaaren jutussa oli tehtykin, eli yöllä tuuletettu ovi auki.

   Lainaa

  41. Kopioitu Metsätonttu 5.3.2024 21:09
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Järkipuoli mustikka: Miten tuonne "kävellään sisälle"? Parvekkeen ovi lienee lukittavaa mallia kuitenkin? Eli vaikka ei tarvitse juurikaan kiivetä niin kyllä siinä pitää osata murtaa lukko tai särkeä ikkuna ennen sitä kävelyvaihetta. Eikä tuonkaan kaiteen yli ihan kuka vaan pääse.
   Monessa talossa pääsee ekakerroksen parvekkeelle suoraan kävellen. Tuon ilmoituksessa olevan talon tokakerrokseenkin kiipeisin kevyesti, kolmas kerros voisi tuottaa jo vaikeuksia. Nuorena kiipesin kevyesti jopa neljännen kerroksen parvekkeelle ilman apuvälineitä. En toki murtautuakseni asuntoon.

   Lainaa

  42. Pakastettu kettu 6.3.2024 16:05
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Pluri: Ymmärrän ihmetyksesi siinä tapauksessa että kuulut niihin jotka ilmoittaa netissä että myydään tuote kertomatta asiasta enempää ja kuvitellen sen olevan erinomainen myynti-ilmoitus. Minun on taas vaikea ymmärtää sitä miten jonkun ihmisen hoksottimet eivät ymmärrä sitä että jos et yhtään tarkenna sitä mitä myyt niin [...]
   Ahaa, ajattelin julkaisun syynä olevan tuo kirjoitusvirhe tai kommentit, joista kumpikaan ei mielestäni ihan Feissarimokien arvoisia ollut. En tullut ajatelleeksi tekstin sisältöä sen tarkemmin, johtunee siitä kun näitä monesti lukee yömyöhään 😅

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asunto, kaupunki, kävellä sisään, murtautua, myydä, myydään, oulu, parveke, puutteelinen, talo, tampere, valkeakoski, väärä