Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 508

Myydään 500 euron muumikokoelma, ja katsotaan, mitä tapahtuu.
Kirpputorin löytöjä, osa 508

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Nopea norsu 15.2.2024 0:16
   Tulos: +350 (364 ääntä)
   Olisipa kiva tietää miksi Tero saa haukkuja ja jopa bannin tukkumuumimyynnistään? Jos ei jollekin kelpaa tommoinen setti, niin aina voi rullata ohi ja keskittyä muihin asioihin. Ei kai missään voi olla sääntöä että joka hemmetin muki pitää myydä erikseen?

   Lainaa

  2. Häijy roska 15.2.2024 0:27
   Tulos: +205 (209 ääntä)
   Nopea norsu: Olisipa kiva tietää miksi Tero saa haukkuja ja jopa bannin tukkumuumimyynnistään? Jos ei jollekin kelpaa tommoinen setti, niin aina voi rullata ohi ja keskittyä muihin asioihin. Ei kai missään voi olla sääntöä että joka hemmetin muki pitää myydä erikseen?
   Onkohan tämä jatkumoa sille aiemmalle mokalle, jossa pahoitettiin mieli liian halvoista mukeista.
   Myy tuommoisena könttänä niin arvohan siinä laskee

   Lainaa

  3. Reiätön meduusa 15.2.2024 1:20
   Tulos: +276 (286 ääntä)
   Voihan se tietty olla että joku haluaisi sieltä yhden tai pari mukia mitkä itseltä puuttuu, mutta niin kiukuttaa kun myyjän kanssa ei voi neuvotella. Tosin pelihenkilö ostaisi koko pompsin ja myisi itse ylimääräiset vaikka yksi kerrallaan ja tekisi sillä tilin 🤷‍♂️.

   Lainaa

  4. Sipulinhajuinen aasi 15.2.2024 1:32
   Tulos: +310 (314 ääntä)
   Mikä ihme noissa muumimukeissa sekottaa ihmiset kokonaan

   Lainaa

  5. Kylmä viikinki 15.2.2024 1:38
   Tulos: -213 (243 ääntä)
   Mutta jos ei ole varaa ostaa tarvikkeita uutena, niin onko sitten varaa pitää hevosta ollenkaan?

   Lainaa

  6. Joutilas makkara 15.2.2024 2:11
   Tulos: +115 (135 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Mikä ihme noissa muumimukeissa sekottaa ihmiset kokonaan
   Aina naurattaa kun tulee mieleen se Fingerpori, missä kaksi naista joilla on pieni lapsi myy kirpputorilla muumimukia ja Heimo kysyy missä käytössä se on ollut 😆.

   Lainaa

  7. Piparjuuri 15.2.2024 3:35
   Tulos: -56 (146 ääntä)
   Kenties Tero sai varoituksen seksistisen asenteensa vuoksi. Mutta onpa nätti heppa!

   Lainaa

  8. Tornipöllö 15.2.2024 4:37
   Tulos: +83 (83 ääntä)
   Kieltämättä melko hämmentävä ajatus, että menisi jonkun luokse käymään ja siellä olisi seinällä sisustuselementtinä joku vaalimainosjuliste. Riippumatta siitä, kenen vaalimainos se olisi.

   Lainaa

  9. Triviaali dinosaurus 15.2.2024 7:16
   Tulos: +135 (139 ääntä)
   Mä aattelin että bännit tulee tosta puhelinnumerosta, koska sen kautta voi ohittaa kaiken av yv jono -hässäkän. Koska olishan se kamalaa, että faceryhmässä myyminen ja ostaminen olis suoraviivaista ja vaivatonta.

   Lainaa

  10. Valtionhoitaja 15.2.2024 7:36
   Tulos: +177 (177 ääntä)
   Kylmä viikinki: Mutta jos ei ole varaa ostaa tarvikkeita uutena, niin onko sitten varaa pitää hevosta ollenkaan?
   Jos ei ole varaa ostaa hevosta uutena, kuivattaa merestä uutta maata, rakentaa sinne uutta tallia ja uutta laidusta, ei ole varaa pitää hevosta ollenkaan.

   Lainaa

  11. Valtionhoitaja 15.2.2024 7:38
   Tulos: +83 (83 ääntä)
   Nopea norsu: Olisipa kiva tietää miksi Tero saa haukkuja ja jopa bannin tukkumuumimyynnistään? Jos ei jollekin kelpaa tommoinen setti, niin aina voi rullata ohi ja keskittyä muihin asioihin. Ei kai missään voi olla sääntöä että joka hemmetin muki pitää myydä erikseen?
   Voi olla myös ilmoituksessa oleva puhelinnumero, jolla voi kiilata näkyvän ostajajonon ohitse ja yksinvaltias YP ei pääse kontrolloimaan ostajan ja myyjän välistä sopimusta. Kuka tietää?

   Lainaa

  12. Tislattu peura 15.2.2024 7:55
   Tulos: +207 (209 ääntä)
   Kylmä viikinki: Mutta jos ei ole varaa ostaa tarvikkeita uutena, niin onko sitten varaa pitää hevosta ollenkaan?
   Onko tämä joku uusi juttu, että nykyään aina kuvitellaan kaikki käytettynä tai alennuksesta ostettu jonain köyhäinapuna ja kukaan muu ei saa niitä ostaa ja täten oletetaan, että jos joku niistä ostaa, on automaattisesti aivan varaton. Onhan se nyt järkevämpää ostaa käytettynä sekä ostajan, myyjän että ympäristön kannalta ja mahdollisesti kätevämpääkin, mikäli toinen vaihtoehto on joutua tilaamaan ties mistä vaikka kuinka olisi varaa viiteentoista täysin uuteen.

   Lainaa

  13. Pöytäkoristeeksi liian ruma kotieläin 15.2.2024 7:57
   Tulos: +149 (157 ääntä)
   Kylmä viikinki: Mutta jos ei ole varaa ostaa tarvikkeita uutena, niin onko sitten varaa pitää hevosta ollenkaan?
   Mistä tiedät ettei ole varaa? Onhan se paljon kestävämpää ostaa käytetyt. Tai jos ei ole varma, tuleeko niille käyttöä, niin ei mene niin paljon rahaa hukkaan. Paljon muitakin syitä on käytettyjen asioiden ostamiselle, kuin varattomuus.

   Lainaa

  14. Simppeli sarvikuono 15.2.2024 9:03
   Tulos: +64 (76 ääntä)
   Kylmä viikinki: Mutta jos ei ole varaa ostaa tarvikkeita uutena, niin onko sitten varaa pitää hevosta ollenkaan?
   Oiskohan sun kannattanut olla jo nukkumassa... Eikö ole varaa?

   Lainaa

  15. Itseasiassa 15.2.2024 9:27
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Reiätön meduusa: Voihan se tietty olla että joku haluaisi sieltä yhden tai pari mukia mitkä itseltä puuttuu, mutta niin kiukuttaa kun myyjän kanssa ei voi neuvotella. Tosin pelihenkilö ostaisi koko pompsin ja myisi itse ylimääräiset vaikka yksi kerrallaan ja tekisi sillä tilin 🤷‍♂️.
   Jos ylläpitäjällä ei ollut ylimääräistä 500 € laittaa. Tai YP:tä alkoi kiukuttaa, kun ei kerennyt ekana varaamaan.

   Lainaa

  16. Itseasiassa 15.2.2024 9:29
   Tulos: +133 (133 ääntä)
   Mutta miksi Heidi on tuossa kirppariryhmässä? Katsomassa kun köyhät käyvät kauppaa?

   Lainaa

  17. Sitoutumaton nauta 15.2.2024 9:35
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Nopea norsu: Olisipa kiva tietää miksi Tero saa haukkuja ja jopa bannin tukkumuumimyynnistään? Jos ei jollekin kelpaa tommoinen setti, niin aina voi rullata ohi ja keskittyä muihin asioihin. Ei kai missään voi olla sääntöä että joka hemmetin muki pitää myydä erikseen?
   Näitä kirppismokia vuosia lukeneena en epäile hetkeäkään ettei jossain "rennossa kirppisryhmässä" ole sääntöä että tuotteet pitää hinnoitella ja myydä yksittäin, muuten tulee moderaattorit ulisemaan ja bännivasara heiluu.

   Lainaa

  18. Kähärä kärpänen 15.2.2024 10:02
   Tulos: -5 (35 ääntä)
   Nopea norsu: Olisipa kiva tietää miksi Tero saa haukkuja ja jopa bannin tukkumuumimyynnistään? Jos ei jollekin kelpaa tommoinen setti, niin aina voi rullata ohi ja keskittyä muihin asioihin. Ei kai missään voi olla sääntöä että joka hemmetin muki pitää myydä erikseen?
   Olisko huijausmyynti-ilmo? Siis että ilmo tehty vain kiusatakseen ryhnää? Siis voi olla oikeakin ilmotus, mut tällanen nyt tuli mieleen, kun on aiemminkin ilmotellut ja heitetty pois ryhmästä.

   Lainaa

  19. Kypsynyt sirkka 15.2.2024 10:05
   Tulos: +65 (71 ääntä)
   Tislattu peura: Onko tämä joku uusi juttu, että nykyään aina kuvitellaan kaikki käytettynä tai alennuksesta ostettu jonain köyhäinapuna ja kukaan muu ei saa niitä ostaa ja täten oletetaan, että jos joku niistä ostaa, on automaattisesti aivan varaton. Onhan se nyt järkevämpää ostaa käytettynä sekä ostajan, myyjän että ympäristön [...]
   Minusta pikemmin vanha juttu. Vielä ysärillä katsottiin vinoon jos osti edes vaatteita kirpparilta. Käytettyjä autojakin sai ostaa vain nuoret, keski-ikäiset osti aina uutena (tai katsottiin vinoon). 2000-luvun alussa alkoi pikkuhiljaa muuttua.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 15.2.2024 10:18
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Kypsynyt sirkka: Minusta pikemmin vanha juttu. Vielä ysärillä katsottiin vinoon jos osti edes vaatteita kirpparilta. Käytettyjä autojakin sai ostaa vain nuoret, keski-ikäiset osti aina uutena (tai katsottiin vinoon). 2000-luvun alussa alkoi pikkuhiljaa muuttua.
   Kirpparivaatteita ei moni vanhempi ihminen ymmärrä, mutta se voi hyvin assosioitua lama-aikaan. Sitä ennemmin kaikki piti ostaa uutena, käytetyn ostaminen tarkoitti köyhyyttä. Onneksi maailma on jo muuttunut. Itse olen teini-ikäisestä asti käyttänyt kirppisvaatteita 90-luvun lppusta, mutta mun äiti ei ymmärrä niitä vieläkään. Yllättyy kyllä, kun sanoo päällä olevien vaatteiden olevan 2nd handia, be eivät olekaan kirppujen syömiä ja muuten nuhjaantuneita.
   Meillä oli silloin 80- ja 90-luvun lähiössä todella harvinaista, että joku osti ihan uuden auton. Meidänkin perhe osti aina joku edellisen vuosikymmenen ja ajoi sen loppuun asti, sitten myytiin jollekin osaavalle harrastelijalle korjattavaksi tai varaosiksi. Jos joku uutena osti sen unelmiensa Saabin, Volvon tai Mersun uutena, niin ne ajettiin kyllä paaliin asti. On mullakin ollut niitä työkavereita, jotka 2010-luvulla edelleen hellivät sitä 80-luvulla ostamaansa ruotsalaista autoa. Tietysti kotia päin jos sitä oikein hyvänä pitää. 

   Lainaa

  21. Raisu katkarapu 15.2.2024 10:39
   Tulos: +16 (34 ääntä)
   Nopea norsu: Olisipa kiva tietää miksi Tero saa haukkuja ja jopa bannin tukkumuumimyynnistään? Jos ei jollekin kelpaa tommoinen setti, niin aina voi rullata ohi ja keskittyä muihin asioihin. Ei kai missään voi olla sääntöä että joka hemmetin muki pitää myydä erikseen?
   Taitaa olla tuon "hyökkäävän" ja suoran kirjoituksensa takia. Kirppariryhmissä täytyy harrastaa erinnäisiä esileikkejä ennen myyntiä ja Tero vaikuttaa suoraan kieltäytyvän sellaisista

   Lainaa

  22. Tulos: +65 (65 ääntä)
   Kylmä viikinki: Mutta jos ei ole varaa ostaa tarvikkeita uutena, niin onko sitten varaa pitää hevosta ollenkaan?
   Mut onhan se järkevämpää ostaa joltain pois nurkissa pyörivä epäsopiva romu kuin että se nakatais roskiin. Monesti nuitten elukoitten kanssa tulee hutiostoksia, millon on väärän kokoista, mallista tai epäsopivaa kerran kokeiltua tarviketta.

   Lainaa

  23. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Teresalla on kauheen kivan värinen hepo. Poseeraakin hienosti.

   Lainaa

  24. Okei appelsiini 15.2.2024 13:21
   Tulos: +60 (60 ääntä)
   Eikö sitä rahaa juuri paremmin jää siten, että miettii vähän mihin sitä käyttää?

   Lainaa

  25. Koskematon taistelija 15.2.2024 13:49
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Kypsynyt sirkka: Minusta pikemmin vanha juttu. Vielä ysärillä katsottiin vinoon jos osti edes vaatteita kirpparilta. Käytettyjä autojakin sai ostaa vain nuoret, keski-ikäiset osti aina uutena (tai katsottiin vinoon). 2000-luvun alussa alkoi pikkuhiljaa muuttua.
   En tiedä missäpäin espoota on keski-ikäiset aina uuden auton ostaneet. Varsinkaan 90luvulla, kun halpojen itäautojen saanti tyrehtyi. Varsin moni suomalainen elää elämänsä ostamatta kertaakaan uutta autoa. Se kun ei koskaan ole järkevä sijoitus.

   Lainaa

  26. Tulos: -14 (30 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Mikä ihme noissa muumimukeissa sekottaa ihmiset kokonaan
   Suomalaisuus sen aiheuttaa. Ei missään muualla seota muumimukeista, ämpäreistä tai astioiden tarroista.

   Lainaa

  27. Kokematon kettu 15.2.2024 15:18
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Häijy roska: Onkohan tämä jatkumoa sille aiemmalle mokalle, jossa pahoitettiin mieli liian halvoista mukeista.Myy tuommoisena könttänä niin arvohan siinä laskee
   Ihan kuin noilla tuopeilla muuta arvoa olisi kuin käyttöarvo. Liikaa keräilijöitä.

   Lainaa

  28. Tittelintuure 15.2.2024 16:37
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Joo, tuskin on "ei ole varaa" -juttu. Itsekin tienaan kohtalaisen hyvin nykyään jo, mutta totuttuani opiskelija-aikana asioimaan kirpputoreilla ja kauppojen alelaareissa, en ole nähnyt syytä tai kokenut tarvetta lopettaa. Tuntuu hullulta ajatukselta maksaa esimerkiksi niin-ja-näin istuvista housuista 100e, jos aika lailla vastaavat saa kirpparilta kympillä. Samoin lihaa ostan pelkästään lapputuotteena. Toki nyt, kun on varaa, hankin haluamani jutut uutena, mutta aika paljon tulee asioitua yhä kirppareilla. En ole kiinnostunut maksamaan asioista maksamisen vuoksi.

   Lainaa

  29. Kumma paprika 15.2.2024 17:08
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Kylmä viikinki: Mutta jos ei ole varaa ostaa tarvikkeita uutena, niin onko sitten varaa pitää hevosta ollenkaan?
   Olet kyllä harvinaisen tyhmä jos kuvittelet, että se, onko varaa, on ainoa syy ostaa jokin tuote kirpputorilta.

   Lainaa

  30. Kumma paprika 15.2.2024 17:09
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   torkku: Suomalaisuus sen aiheuttaa. Ei missään muualla seota muumimukeista, ämpäreistä tai astioiden tarroista.
   Oletko kuullut Japanista?

   Lainaa

  31. Kypsynyt menninkäinen 15.2.2024 17:40
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Mietin kanssa, että onkohan koko varoitus k.o. ryhmästä. Ei taida tuosta ilmetä. Mutta kuka tietää. En kyllä itsekään innostuisi lähtemään tuollaiseen nais-itkuun, mutta eipä mulla myöskään mitään muumikamoja ole tai tule.

   Lainaa

  32. Virtaava alpakka 15.2.2024 19:17
   Tulos: -16 (26 ääntä)
   Kumma paprika: Oletko kuullut Japanista?
   Meinaatko, että japanilaisilla nettikirppiksillä on meno yhtä vaikeaa? 
   Onhan se mahdollista, en asiaa tunne. Mutta voisin äkkiä kuvitella, että japanilainen kulttuuri on niin erilainen, että ihan näitä samoja ongelmia siellä ei ole. 

   Lainaa

  33. Jurpo greippi 15.2.2024 20:44
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   torkku: Suomalaisuus sen aiheuttaa. Ei missään muualla seota muumimukeista, ämpäreistä tai astioiden tarroista.
   Tuotteet saattavat olla eri, mutta eivät suomalaiset ole ainoita ilmaistavarasta sekoavia. Keräilijät taas ovat oma ihmislajinsa maasta ja kerättävästä riippumatta, ainoastaan hulluuden aste vaihtelee*. Ehkä olet havainnoinut ainoastaan suomalaisia?
   *Ihan kaikella rakkaudella, itsekin olen keräilyä harrastanut.

   Lainaa

  34. Kopioitu Metsätonttu 16.2.2024 1:14
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Muumimukien keräilijät ilmeisesti ajattelevat, että se on paras keräilijä, kuka on tuhlannut eniten rahaa mukeihinsa. Hirveetä, kun joku myy "liian halvalla" eikä siksi ketään kehtaa ostaa niitä. Hirvee häpeä olisi noilla, jos tutut tulisi kylään ja kysyisi muumimukikokoelman nähdessään nyrpeänä nokka pystyssä, että onko nää nyt niitä kuuluisia Teron halpismukeja? Miksi kerätä muumimukeja, jos ei ole varaa maksaa liikaa?

   Lainaa

  35. Kumma paprika 16.2.2024 2:04
   Tulos: -16 (32 ääntä)
   Virtaava alpakka: Meinaatko, että japanilaisilla nettikirppiksillä on meno yhtä vaikeaa?  Onhan se mahdollista, en asiaa tunne. Mutta voisin äkkiä kuvitella, että japanilainen kulttuuri on niin erilainen, että ihan näitä samoja ongelmia siellä ei ole. 
   Voi lapsi pienoinen :') Meinaan, että Japanissa on yhtä intensiivinen, jollein intensiivisempi, Muumi-fanitus. Se, että lähdit tahalleen täysin eri raiteille (kirppikset) kertoo vain ja ainoastaan siitä, että kyllä tiesit heidän fanituksesta, mutta kasvojen menettäminen oli isompi asia.
   Lopputulos on sekä kasvojen menettäminen, että, noh, kasvojen pahempi menettäminen.
   Ensi kerralla voisit edes esittää, ettet ymmärrä, mitä toinen sanoo.

   Lainaa

  36. Mersumese3 16.2.2024 2:28
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Piparjuuri: Kenties Tero sai varoituksen seksistisen asenteensa vuoksi. Mutta onpa nätti heppa!
   Lehmä!

   Lainaa

  37. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Siis oliko Tero saanut jo mukit myytyä vai oliko saanut vasta tarjouksen joka oli alle joustamattoman myyntihinnan? Eihän kaupankäynti ole silloin kohdallaan jos tarjoaja tarjoaa alle alimmaksi kerrotun myyntihinnan. Ainakaan itse en lähtisi kehuskelemaan kirppariryhmää missä tulisi täysin turhia yhteydenottoja.

   Lainaa

  38. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Mersumese3: Lehmä!
   Eiköhän se ole hevonen, eikä lehmä.

   Lainaa

  39. Ikinuori leopardi 16.2.2024 19:28
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   torkku: Suomalaisuus sen aiheuttaa. Ei missään muualla seota muumimukeista, ämpäreistä tai astioiden tarroista.
   Otas pääsi pois perseestäsi ja näe muutakin kuin oma perseesi. Saatat yllättyä.

   Lainaa

  40. Myrkytön gerbiili 16.2.2024 21:50
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Kumma paprika: Voi lapsi pienoinen 😂 Meinaan, että Japanissa on yhtä intensiivinen, jollein intensiivisempi, Muumi-fanitus. Se, että lähdit tahalleen täysin eri raiteille (kirppikset) kertoo vain ja ainoastaan siitä, että kyllä tiesit heidän fanituksesta, mutta kasvojen menettäminen oli isompi asia. Lopputulos on sekä kasvojen [...]
   En ymmärtänyt suomalaisten sekoamisella tässä yhteydessä tarkoitettavan muuta kuin tuota käytöstapojen täydellistä puuttumista, jota usein näkee juuri Muumimukeihin, ja ennen kaikkea niiden second hand -myyntiin liittyen. En tosiaan tiedä tarkkaan miten japanilaiset arjessaan, esim. nettikirppareillaan käyttäytyvät. Nouseeko siellä ylläpitäjän rooli hattuun? Onko säännöt äärimmäisen tiukkoja, mutta silti epäloogisia? Kovin ovat ainakin hierakkisia rooleissaan, mitä olen ymmärtänyt. Yrittävätkö yksityiset japanilaisetkin hankkia pieniä lisäansioita Muumimukikaupoilla, ja sitten päätyvät joskus irrationaalisiin ratkaisuihin niiden tiimoilta kirpputoreilla? En nyt tuollaiseen joutavaan henkilöön menemiseen oikeastaan pidä tarpeellisena tarttua, mutta kerron nyt kuitenkin, että minä en koe kasvojen menettämisenä sitä, että joku satunnainen ei oikein ymmärrä yhtä yksittäistä viestiäni. Harmi, että sinua tällainen keskustelu risoo niin paljon, että joudut puolustautumaan menemällä henkilökohtaisuuksiin. Toki se on näin anonyyminä vähän hankalaa osumatarkkuuden puolesta. Toivottavasti et kuitenkaan koe itse menettäneesi kasvojasi, vaan hyökkäyksesi syy oli joku muu. Toivottavasti joskus vielä voit jättää kokonaan hyökkäämättä ja keskustella asiallisesti. PS. Taidat luulla, että olen kirjoittanut nuo aikaisemmatkin saman keskustelun kommentit? Ehkä kannattaa olettaa vähemmän.

   Lainaa

  41. Kumma paprika 17.2.2024 1:18
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Virtaava alpakka: Meinaatko, että japanilaisilla nettikirppiksillä on meno yhtä vaikeaa?  Onhan se mahdollista, en asiaa tunne. Mutta voisin äkkiä kuvitella, että japanilainen kulttuuri on niin erilainen, että ihan näitä samoja ongelmia siellä ei ole. 
   Aina voi kuvitella, mutta sen voi jättää sivuun siinä vaiheessa kun puhutaan tosiasioista.

   Lainaa

  42. Kumma paprika 17.2.2024 1:19
   Tulos: -12 (12 ääntä)
   Myrkytön gerbiili: En ymmärtänyt suomalaisten sekoamisella tässä yhteydessä tarkoitettavan muuta kuin tuota käytöstapojen täydellistä puuttumista, jota usein näkee juuri Muumimukeihin, ja ennen kaikkea niiden second hand -myyntiin liittyen. En tosiaan tiedä tarkkaan miten japanilaiset arjessaan, esim. nettikirppareillaan käyttäytyvät. [...]
   Söpö yritys, mutta kyllä tuosta välittyy aikamoinen ketutus vaikka minkä koitat.

   Lainaa

  43. Epätavallinen hevonen 17.2.2024 11:57
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kumma paprika: Aina voi kuvitella, mutta sen voi jättää sivuun siinä vaiheessa kun puhutaan tosiasioista.
   Tavallisesti argumentoidaan faktoilla, mutta sinä näytät enemmän yrittävän henkilökohtaista loukkausta menetelmänä. En sitten tiedä johtuuko siitä, että faktoja ei sinullakaan ole?
   Jään odottamaan todisteita siitä japanilaisten huonosta nettikirpparikäytöksestä. 

   Lainaa

  44. Karu katkarapu 17.2.2024 21:52
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kylmä viikinki: Mutta jos ei ole varaa ostaa tarvikkeita uutena, niin onko sitten varaa pitää hevosta ollenkaan?
   Olis aika tyhmää jos kaikki ostaisi kaiken aina uutena ja hyvä, käyttökelpoinen tavara päätyisi kaatopaikalle, koska joku ei sitä enää tarvitse, eikä voi myydä muille, koska kukaan ei osta, ettei leimaudu köyhäksi! Järki hoooooi!!

   Lainaa

  45. Evätön greippi 18.2.2024 12:01
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Karu katkarapu: Olis aika tyhmää jos kaikki ostaisi kaiken aina uutena ja hyvä, käyttökelpoinen tavara päätyisi kaatopaikalle, koska joku ei sitä enää tarvitse, eikä voi myydä muille, koska kukaan ei osta, ettei leimaudu köyhäksi! Järki hoooooi!!
   Tämä on ihan totta. 
   Valitettavasti tälläkin asialla tosin on kääntöpuoli ainakin vaatteiden osalta. Kun entiset voi niin kätevästi heivata kirpparille, se kiihdyttää vaatteiden kiertoaikaa, eli lisää vaatetuotantoa. Ja jätettä, koska se nopeasti kiertävä vaate ei ole kestävä, vaan päätyy pian jätteeksi. 

   Lainaa

  46. Gabriel DJ 24.2.2024 3:08
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Missähän ryhmässä muumiromun tukkuilmoitus on noin kovasti pänninyt?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: astiat, hevoset, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, matias mäkynen, muumit, ratsastus, vaalimainos