Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalvelun aarteita, osa 10

Asiakas vaatii rahojen palautusta, mutta yrittäjällä on parempi suunnitelma.
Asiakaspalvelun aarteita, osa 10

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 41 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Älyvapaa henkilö 15.2.2024 0:07
      Tulos: +323 (329 ääntä)
      Ystävälliset terveiset sisältää jossain määrin passiivisaggressiivisyyttä 😆

      Lainaa

    2. Alin kettu 15.2.2024 0:53
      Tulos: -31 (223 ääntä)
      Miten kukaan jaksaa tehdä töitä kauneusalalla, kun joka toiselle pitäisi työt tehdä ilmaiseksi ja vielä antaa tuotteitakin lahjaksi päälle. Mokassa ei toki kuvia näy, mutta tuntuu, että millään muulla alalla ei vaadita hyvityksiä korkojen kera noin herkästi.

      Lainaa

    3. Tulos: +300 (310 ääntä)
      Hilpeää. Yleensä palveluja ostetaan siksi, että nimenomaan ei haluta tai osata itse tehdä kyseistä suoritetta. Pitäisiköhän vaikka Kansallisbaletin tanssijoiden kokeilla tätä? Tömistellään esitys vaikka kumisaappailla kännissä. Jos joku vaatii rahoja takaisin, niin sanotaan, että saat sitten, kun osaat itse tanssia ammattimaisesti kärkitossuilla.

      Lainaa

    4. Sateeton hyeena 15.2.2024 1:13
      Tulos: +208 (220 ääntä)
      Alin kettu: Miten kukaan jaksaa tehdä töitä kauneusalalla, kun joka toiselle pitäisi työt tehdä ilmaiseksi ja vielä antaa tuotteitakin lahjaksi päälle. Mokassa ei toki kuvia näy, mutta tuntuu, että millään muulla alalla ei vaadita hyvityksiä korkojen kera noin herkästi.
      Vaikkapa siksi, että esim. "ripsiteknikon" sertifikaatteja saa 2pv muropaketti kursseilta ja tekijöissä on hirveän paljon ties mitä epähygienista ja epäpätevää hiihtäjää. Sama kuin vaikka automekaanikot kävisi 2pv kurssin ja pistäis firman pystyyn. Kyllä valituksia satais. Moni myös toimii pimeästi tai vaikka menettävät lupansa niin jatkavat silti. Ihan jäätävä villi länsi ja kaikenlaista jengiä sitä saa ja kehtaa laittaa lafkan pystyyn..

      Lainaa

    5. Reiätön meduusa 15.2.2024 1:26
      Tulos: +48 (78 ääntä)
      Sateeton hyeena: Vaikkapa siksi, että esim. "ripsiteknikon" sertifikaatteja saa 2pv muropaketti kursseilta
      Ei hemmetti, repesin muropakettikurssiin 😆. Oon kuullut että ajokortteja saa muropaketeista ja bingosta, mutta kurssihomma oli uusi. Hitto, itsekin haluaisin jollekin tollaiselle kurssille 😃. Olisiko vaikka jotain "some-ammattilainen" -kurssia saatavilla?

      Lainaa

    6. Reseptivapaa satuhahmo 15.2.2024 1:47
      Tulos: +194 (258 ääntä)
      Ne luonnottomasti pitkät ripset on monen naamassa aika hirveän näköiset vaikka olisivat ihan kunnolla tehty.

      Lainaa

    7. Vuoden kotieläin 15.2.2024 1:55
      Tulos: -225 (249 ääntä)
      Reseptivapaa satuhahmo: Ne luonnottomasti pitkät ripset on monen naamassa aika hirveän näköiset vaikka olisivat ihan kunnolla tehty.
      Hengitä nyt vähän ennen kuin enempää arvostelet. Joillain on luonnostaan pitkät ripset 🙄 Vähän sama kuin hakkuisi kaikkia punapäitä rumiksi "vaikka olisi ihan kampaajalla värjätty". Joillain on se väri luonnostaan 😤

      Lainaa

    8. Säädytön lehmä 15.2.2024 2:29
      Tulos: +75 (79 ääntä)
      Sateeton hyeena: Vaikkapa siksi, että esim. "ripsiteknikon" sertifikaatteja saa 2pv muropaketti kursseilta ja tekijöissä on hirveän paljon ties mitä epähygienista ja epäpätevää hiihtäjää. Sama kuin vaikka automekaanikot kävisi 2pv kurssin ja pistäis firman pystyyn. Kyllä valituksia satais. Moni myös toimii pimeästi tai vaikka [...]
      Paitsi että ripsiteknikon töitä tehdäkseen ei tarvitse minkään sortin lupia tai ole mitään sellaisia lupia mitä voisi menettää. 
      Koulutukset ripsienpidennysten tekoon kestää 1-3 päivää, jolloin opit perusasiat ja homman idean. Tämän jälkeen alkaa se varsinainen opettelu ja harjoittelu. Vastuulliset kouluttajat kirjoittavat sertifikaatit vasta kun on tarpeeksi harjoiteltu ja läpäisty ”näyttö”. 
      Vähän sama kuin kaksi vaiheinen autokoulu aiemmin. Opettajan kanssa opettelet auton perusasiat ja miten sitä liikutetaan. Vasta kun olet ensimmäisen vaiheen läpäissyt, alkaa se todellinen ajamisen opettelu itsenäinen. Toisen vaiheen jälkeen sitten saa sitten pysyvän ajokortin.

      Lainaa

    9. Kastunut mato 15.2.2024 2:30
      Tulos: -69 (125 ääntä)
      Reseptivapaa satuhahmo: Ne luonnottomasti pitkät ripset on monen naamassa aika hirveän näköiset vaikka olisivat ihan kunnolla tehty.
      oliko nyt ihan asiallinen kommentti hei

      Lainaa

    10. Peittyvä pelikaani 15.2.2024 5:44
      Tulos: +252 (258 ääntä)
      Vuoden kotieläin: Hengitä nyt vähän ennen kuin enempää arvostelet. Joillain on luonnostaan pitkät ripset 🙄 Vähän sama kuin hakkuisi kaikkia punapäitä rumiksi "vaikka olisi ihan kampaajalla värjätty". Joillain on se väri luonnostaan 😤
      Pitkät omat ripset on kyllä ihan eri asia kuin ripsienpidennysviuhkat.

      Lainaa

    11. Jämtti ananas 15.2.2024 6:39
      Tulos: +150 (180 ääntä)
      Vuoden kotieläin: Hengitä nyt vähän ennen kuin enempää arvostelet. Joillain on luonnostaan pitkät ripset 🙄 Vähän sama kuin hakkuisi kaikkia punapäitä rumiksi "vaikka olisi ihan kampaajalla värjätty". Joillain on se väri luonnostaan 😤
      Mites tuo meni nyt noin tunteisiin? Luonnostaan pitkät ripset on ihan eri, kuin tekoripset. Eikä kyllä kukaan synny kirkkaanpunainen tukka päässä. 😄

      Lainaa

    12. Arkkienkeli 15.2.2024 6:41
      Tulos: -47 (59 ääntä)
      "Eero" on näitä jotka kaikkiin viesteihin naamahanurissa kirjoittavat "mukana"? Lukematta sisältöä.

      Lainaa

    13. Arkkienkeli 15.2.2024 6:46
      Tulos: -78 (92 ääntä)
      Aadalle sen verran, että kävin munakarvojani huollattamassa/tuuhentamassa. Ei silti kikkeli kasvanut kolmekymmentä senttiseksi ja houkuttelevammaksi.

      Lainaa

    14. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Arkkienkeli: Aadalle sen verran, että kävin munakarvojani huollattamassa/tuuhentamassa. Ei silti kikkeli kasvanut kolmekymmentä senttiseksi ja houkuttelevammaksi.
      Kai sentään valitit sille ? Kiva jos jaat reklamaation ja anyhair-teknikon kanssa käymäsi keskustelun tänne. Ihan oppimismielessä kyselen kun olisi tarvetta myös.

      Lainaa

    15. Valtionhoitaja 15.2.2024 7:45
      Tulos: -40 (94 ääntä)
      Vuoden kotieläin: Hengitä nyt vähän ennen kuin enempää arvostelet. Joillain on luonnostaan pitkät ripset 🙄 Vähän sama kuin hakkuisi kaikkia punapäitä rumiksi "vaikka olisi ihan kampaajalla värjätty". Joillain on se väri luonnostaan 😤
      Öö... no onhan se aito punapää sata kertaa kauniimpi kuin värjätty! Eivät väripurkista vastaa koskaan aitoja sävyjä. Ja ne aidot pitkät ripset sata kertaa kauniimmat kuin mitkälie kuituripset. Kyllä ne erottaa.
      Kohta varmaan yrität väittää, että tekoturkis on ihan yhtä lämmintä päällä kuin aitokin, eikä eroa huomaa pukeutuessakaan.

      Lainaa

    16. Tulos: +41 (81 ääntä)
      Jämtti ananas: Mites tuo meni nyt noin tunteisiin? Luonnostaan pitkät ripset on ihan eri, kuin tekoripset. Eikä kyllä kukaan synny kirkkaanpunainen tukka päässä. 😄
      Kyllä muuten syntyy ihmisiä aivan punaisilla hiuksilla, joskin harvinaista se on. Ehkä kommentoijalla meni enemmän tunteisiin se, että joku lähti taas sanelemaan millaisia silmäripsiä muilla saa olla. Olisi hyvä itse kunkin muistaa, että muut ihmiset eivät ole täällä miellyttämässä juuri minun silmääni, eikä siksi(kään) omia mielipiteitä muiden ulkonäöstä tai tyylistä ole kohteliasta toitottaa.

      Lainaa

    17. Impotentti jääkarhu 15.2.2024 8:05
      Tulos: +62 (70 ääntä)
      Arkkienkeli: Aadalle sen verran, että kävin munakarvojani huollattamassa/tuuhentamassa. Ei silti kikkeli kasvanut kolmekymmentä senttiseksi ja houkuttelevammaksi.
      Vähän epäilen, että sulle on mitään karvoja vielä ehtinyt ees vielä kasvaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +27 (37 ääntä)
      Impotentti jääkarhu: Vähän epäilen, että sulle on mitään karvoja vielä ehtinyt ees vielä kasvaa.
      Aivan mahtavaa. Feissarimokien kommentit ovat yhtä kultaa kuin itse mokissa.

      Lainaa

    19. Armeijan käynyt pulu 15.2.2024 9:15
      Tulos: +47 (57 ääntä)
      Liian paksu ripset ja pitkät ripset saavat niiden käyttäjän näyttämään vanhemmalta ja väsyneeltä. Lisäksi tunne muutaman naisen joiden omat ripset ovat tuhoutuneet myrkkyliimoista.

      Lainaa

    20. Itseasiassa 15.2.2024 9:41
      Tulos: +56 (56 ääntä)
      Ymmärrän yrittäjiä, jos on niitä asiakkaita, jotka tinkivät jatkuvasti palvelusta. Näitä on kuulemma juuri ksmpaajilla ja hierojilla koska "eihän heidän työ mitään maksa". Mutta pyytää reklamoivaa asiakasta tekemään työ? Kuulostaa itse asiassa vähän houkuttelevalta, jos se ripsimalli olisi samaa mieltä ja se ripsiyrittäjä ottaisi mun tekemisistä vastuun. Saisi ainakin kokemusta kerrakseen. Luulen kuitenkin että riosiyrittäjä on itse mokannut lian monta kertaa, eikä voi myöntää ettei helposti saavutettu uravalinta ollut paras mahdollinen vaihtoehto.

      Lainaa

    21. Rehevä simpanssi 15.2.2024 10:35
      Tulos: -20 (80 ääntä)
      Öm: Kyllä muuten syntyy ihmisiä aivan punaisilla hiuksilla, joskin harvinaista se on. Ehkä kommentoijalla meni enemmän tunteisiin se, että joku lähti taas sanelemaan millaisia silmäripsiä muilla saa olla. Olisi hyvä itse kunkin muistaa, että muut ihmiset eivät ole täällä miellyttämässä juuri minun silmääni, eikä siksi(kään) omia mielipiteitä muiden ulkonäöstä tai tyylistä ole kohteliasta toitottaa.
      Ei kai kukaan yritä sanoa minkälaisia ripsiä muilla saa olla. Sanovat vain, että ne tuhatjalkaisen toukat ripsien paikalla on rumat. Saa niitä laittaa, mutta rumat ne on. Samoin kuin siniset hiukset, vihreät hiukset jne. Saa värjätä, mutta rumaa on.

      Lainaa

    22. Pähee noita 15.2.2024 11:01
      Tulos: -38 (46 ääntä)
      Taisi olla kielimuuri...yrittäjä kouluttaa ripsiteknikoita ja luuli asiakkaan olevan koulutettava.

      Lainaa

    23. Vehmas pelikaani 15.2.2024 11:19
      Tulos: +44 (58 ääntä)
      Näin kuvat noista pidennyksistä ja ne oli kyllä ihan oikeat voluumit. Siihen en ota kantaa oliko sitä liimaa ihossakin kiinni, mielestäni kuvissa ei näyttänyt siltä, mutta saattaa olla vaikea ottaa kuvaa niistä. Eli ymmärrän kyllä vähän tuon asiakaspalvelijan reaktiota, kun sen sijaan että halutaan mahdollisen virheen korjattavan, vaaditaan vaan vihaisena rahoja takaisin.

      Lainaa

    24. Mielisairas valas 15.2.2024 11:37
      Tulos: +9 (15 ääntä)
      Arkkienkeli: "Eero" on näitä jotka kaikkiin viesteihin naamahanurissa kirjoittavat "mukana"? Lukematta sisältöä.
      Tykätty & Jaettu T.Inkeri-Birgit

      Lainaa

    25. Tulos: +73 (85 ääntä)
      Rehevä simpanssi: Ei kai kukaan yritä sanoa minkälaisia ripsiä muilla saa olla. Sanovat vain, että ne tuhatjalkaisen toukat ripsien paikalla on rumat. Saa niitä laittaa, mutta rumat ne on. Samoin kuin siniset hiukset, vihreät hiukset jne. Saa värjätä, mutta rumaa on.
      Tämä taitaa olla se yleinen mielipide asioista, mutta silti kyseenalaistan tarvetta sanoa tätä ääneen jos ei kysytty. Kaverille voi kertoa mielipiteensä, jos hän kysyy tyylivinkkejä, mutta muuten en ymmärrä tarvetta kommentoida jonkin olevan rumaa vain siksi, että puhe sattui olemaan ko. asiasta. Itse olen ns. sosiaalisella mittapuulla miellyttävän näköinen, mutta koska tykkään esimerkiksi leikata hiuksiani "rumiksi" ja käyttää noita hiusvärejä joita mm. mainitsit, saan kuulla kommenttia kuinka sääli on, että pilaan ulkonäköni valinnoillani. Minua ei haittaa jos joku ajattelee minun näyttävän typerältä, mutta se kommentoiminen käy pidemmänpäälle rasittavaksi kun käytännössä sanotaan, että heitä haittaa kun eivät voi valita miltä minä näytän. Itsekään en noista volyymiripsistä ulkonäöllisesti pidä, ja vaikka kaunusihanteiden paineista ja haitoista voisi keskutella paljon enemmänkin, ei avautumiselle ole oikea paikka aina kun vain edes mainitaan ripsienlaitto. Varsinkaan sellaisen henkilön edessä, jolla ne ripset on. Minusta se on kohteliasta kanssaihmisiä kohtaan, että pitää arvostelevat kommentit itsellään jos keskutelun aiheena ei nimenomaan ole kyseisen asian järkevä kritisoiminen. "On rumaa." ei mielestäni ole tällaista. Ja joo, et sinäkään ole sanomassa millaset ripset tai hiukset jollakulla saa olla. Miltä itsestäsi tuntuisi, jos joku kulkisi jatkuvasti perässä tai kommentoisi jatkuvasti netissä kuinka sinun tämä ja tuo on rumaa, vaikka itse siitä tykkäisit? Et ehkä haluaisi lakata käyttämästä näitä sun juttuja kun itse tykkäät niistä, mutta kyllä ne kommentit jossain vaiheessa alkaa tuntumaan ikäviltä. Ja jos kaiken muutat itsestäsi siksi, että se on jonkun mielestä rumaa, niin missä vaiheessa lakkaat olemasta oma persoonasi?

      Lainaa

    26. Okei appelsiini 15.2.2024 13:15
      Tulos: +18 (52 ääntä)
      Ripsentuuhentamissa on muutamia seikkoja, jotka ovat vähän paradoksaaleja, huvittavia tai hirvittäviäkin. Paradoksaalia on se, että omat ripset saattaa kärsiä tosi pahastikin. Huvittavaa on se, että ne eivät överinä ole ollenkaan kauniita, vaan koomisia. Hirvittävää on se, että nämä tuuhentajat päästävät silmiensä lähistölle liimoineen väkeä, jolla on parin viikon kurssi taustalla, ja sekin on keskittynyt kaikkeen muuhun kuin terveydellisiin vaikutuksiin, kemikaaleihin jne.

      Lainaa

    27. Mietitty tyyny 15.2.2024 14:34
      Tulos: +14 (48 ääntä)
      Reseptivapaa satuhahmo: Ne luonnottomasti pitkät ripset on monen naamassa aika hirveän näköiset vaikka olisivat ihan kunnolla tehty.
      Ketään ei kiinnosta sun mielipide toisten ripsistä. Omaan naamaasi saat jättää ihan vapaasti laittamatta.

      Lainaa

    28. Arkkienkeli 15.2.2024 16:09
      Tulos: -64 (68 ääntä)
      Mietitty tyyny: Ketään ei kiinnosta sun mielipide toisten ripsistä. Omaan naamaasi saat jättää ihan vapaasti laittamatta.
      Kiinnostaa ne siinä vaiheessa kun pikkuhousuja riisutaan. Mitähän muuta tekoihmettä löytyykään ja minkälaiselta petolinnulta tuo näyttää aamulla.

      Lainaa

    29. Mietitty tyyny 15.2.2024 16:54
      Tulos: +59 (71 ääntä)
      Arkkienkeli: Kiinnostaa ne siinä vaiheessa kun pikkuhousuja riisutaan. Mitähän muuta tekoihmettä löytyykään ja minkälaiselta petolinnulta tuo näyttää aamulla.
      No jos jonkun ripset epäilyttää ja pelottaa noin paljon niin on ihan turha ajatella sen ihmisen pikkuhousuja tai niiden riisumista. Voi vaan pitää turpansa kiinni ja mennä kotiin omalle kädelle ja ajatella vaikka muita ripsiä siinä samalla ihan itsekseen.

      Lainaa

    30. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Arkkienkeli: "Eero" on näitä jotka kaikkiin viesteihin naamahanurissa kirjoittavat "mukana"? Lukematta sisältöä.
      Mukana. Hyvää illanjatkoa sinulle.

      Lainaa

    31. Kirjautumaton raparperi 15.2.2024 17:33
      Tulos: +11 (31 ääntä)
      Reiätön meduusa: Olisiko vaikka jotain "some-ammattilainen" -kurssia saatavilla?
      Tuo taitaa vaatia vain sen että on jossakin vilautellut paljasta ihoa tai ollut huomattavan vähäpukeisena, heiluttanut peittoa paratiisisaarella tai muuten vaan perseillyt julkisesti että on saanut kerättyä ne kymmenet tuhannet seuraajat tiktokkeihin ja instagrammareihin. Kun alkaa hilloa valumaan tilille kaupallisessa yhteistyössä niin sitten on ammattilainen.

      Lainaa

    32. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Rehevä simpanssi: Ei kai kukaan yritä sanoa minkälaisia ripsiä muilla saa olla. Sanovat vain, että ne tuhatjalkaisen toukat ripsien paikalla on rumat. Saa niitä laittaa, mutta rumat ne on. Samoin kuin siniset hiukset, vihreät hiukset jne. Saa värjätä, mutta rumaa on.
      Niinhän ne sanoo että makuasioista on paras kiistellä kun jokaisella on omansa. Vai miten se meni? Teet miten päin vain niin kaikkia ei pysty miellyttämään ja se mikä on toiselle rumaa on toiselle kaunista. Minulle rumaa on haukkua ihmistä rumaksi sen perusteella että hän on päättänyt värjätä hiuksensa. Sinulle se taas on tavanomainen normi jossa et selkeästi näe mitään ongelmaa.

      Lainaa

    33. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Pähee noita: Taisi olla kielimuuri...yrittäjä kouluttaa ripsiteknikoita ja luuli asiakkaan olevan koulutettava.
      Taisi tulla kielimuuri siinä kohtaa vastaan kun sinä et selkeästikään ymmärtänyt lukemaasi.

      Lainaa

    34. Reseptivapaa satuhahmo 16.2.2024 15:59
      Tulos: -6 (12 ääntä)
      Mietitty tyyny: Ketään ei kiinnosta sun mielipide toisten ripsistä. Omaan naamaasi saat jättää ihan vapaasti laittamatta.
      Ei varmaan kiinnostakaan. En myöskään arvostele kenenkään yksittäisen henkilön ripsiä, joten miksi se sua sitten kiinnostaa?

      Lainaa

    35. Seinään piirretty pöllö 17.2.2024 11:13
      Tulos: +20 (20 ääntä)
      Arkkienkeli: "Eero" on näitä jotka kaikkiin viesteihin naamahanurissa kirjoittavat "mukana"? Lukematta sisältöä.
      85v pappa joka ei selvästi ole oikein sisäistänyt netin ja somen ideaa mutta yrittää silti. Toivottavasti Eerolla on elämässään ihmisiä jotka voivat häntä asiassa opastaa. <3

      Lainaa

    36. Ilmatiivis hauki 17.2.2024 16:34
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      Vuoden kotieläin: Hengitä nyt vähän ennen kuin enempää arvostelet. Joillain on luonnostaan pitkät ripset 🙄 Vähän sama kuin hakkuisi kaikkia punapäitä rumiksi "vaikka olisi ihan kampaajalla värjätty". Joillain on se väri luonnostaan 😤
      Kenelläkään, toistan, kenelläkään, ei ole luonnostaan sellaisia ripsiä kuin volyymiripset ovat. Kyllä ne ripsienpidennykset erottaa (en silti väitä että olisivat rumat).

      Lainaa

    37. Haudattu katkarapu 18.2.2024 2:54
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      Reseptivapaa satuhahmo: Ne luonnottomasti pitkät ripset on monen naamassa aika hirveän näköiset vaikka olisivat ihan kunnolla tehty.
      Ne ovat aina hirveän näköisiä!

      Lainaa

    38. Evätön greippi 18.2.2024 12:17
      Tulos: +9 (15 ääntä)
      Pluri: Niinhän ne sanoo että makuasioista on paras kiistellä kun jokaisella on omansa. Vai miten se meni? Teet miten päin vain niin kaikkia ei pysty miellyttämään ja se mikä on toiselle rumaa on toiselle kaunista. Minulle rumaa on haukkua ihmistä rumaksi sen perusteella että hän on päättänyt värjätä hiuksensa. Sinulle se taas on tavanomainen normi jossa et selkeästi näe mitään ongelmaa.
      En ole se jonka viestiä lainasit, mutta huutelen sivusta, että eikö kuitenkin ole edes jossain määrin kohtuullista arvostella (tai kommentoida) selkeitä valintaan perustuvia ulkonäköratkaisuja sen sijaan, että arvostelee pysyviä, synnynnäisiä tai luonnollisia ominaisuuksia? Ei se tietysti välttämätöntä ole, ja voisihan sen jättää tekemättäkin. 
      Ulkonököasiat on tietysti mielipidekysymyksiä. Mutta kyllähän näihin eritasoisiin ulkonäön muokkausasioihin liittyy myös ympäristö- ja terveysvaikutuksia. Itse pyrin enimmäkseen keskittymään niihin. 
      Toivoisin, että muoti ei mene koko ajan enemmän ja enemmän siihen, että ulkonäköihanne etääntyy luonnollisesta yhtä kauemmas. Se alkaa myös levitä entistä nuorempiin, ja se on erityisen surullista ja huolestuttavaa. Parhaimmat äidit tarjoilevat samaa mallia jo lapsilleen täytenä normaalina, ollenkaan kyseenalaistamatta. 
      Se nimittäin tarkoittaa kaikenlaisia ongelmia, myös terveydellisiä. 

      Lainaa

    39. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Evätön greippi: En ole se jonka viestiä lainasit, mutta huutelen sivusta, että eikö kuitenkin ole edes jossain määrin kohtuullista arvostella (tai kommentoida) selkeitä valintaan perustuvia ulkonäköratkaisuja sen sijaan, että arvostelee pysyviä, synnynnäisiä tai luonnollisia ominaisuuksia? Ei se tietysti välttämätöntä ole, ja [...]
      En tiennyt että se on joko tai valinta että jos ei arvostele värjättyjä hiuksia on arvosteltava synnynnäistä ulkonäköä. Ehkä ääriasioissa saatan asioita pohdiskella ääneen näitä makuasioita mutta en toki suoraan sano ihmiselle jolla on esim. reilut huulitäytteen omaa eriävää näkemystä asiasta. Hiusten värjäys on kuitenkin melko normaali asia hyvin pitkältä ajalta eikä se mielestäni ole erikoisen iso terveydellinen riski keskimäärin.

      Lainaa

    40. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Valtionhoitaja: Öö... no onhan se aito punapää sata kertaa kauniimpi kuin värjätty! Eivät väripurkista vastaa koskaan aitoja sävyjä. Ja ne aidot pitkät ripset sata kertaa kauniimmat kuin mitkälie kuituripset. Kyllä ne erottaa. Kohta varmaan yrität väittää, että tekoturkis on ihan yhtä lämmintä päällä kuin aitokin, eikä eroa huomaa pukeutuessakaan.
      Ketään ei kiinnosta sun mielipide, koska nämä ovat makuasioista.
      Mistä ihmeestä sait päähäsi, että kaikki pyrkivät luonnollisuuteen?

      Lainaa

    41. Välttävä kuguaari 6.3.2024 21:22
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Facebook ei varmaan ole paras kanava tilata, mutta eikö se ole tilaajan tekemä tilaus, kun kirjallisesti ilmoittaa ostavansa tietyn tuotteen :D jonkin pienemmän firman kanssa varmaan onnistuisikin noin helposti ja myyjä voisi tarvittaessa vaikka soitella tilaajalle. Sen sijaan laitetaan paappa nettikauppaan kliksuttelemaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: asiakaspalaute, asiakaspalvelu, huolto, marimekko, messenger, palaute, pussilakana, reklamaatio, ripset, ripsihuolto, tilata, volyymi, yksityisviesti, yv