Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 450

Halpa ja yksinkertainen tapa panostaa avioliittoon.
Kuvakooste, osa 450

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +35 (79 ääntä)
      Peisetti faija 😎

      Lainaa

    2. Nuorekas jänis 13.2.2024 0:19
      Tulos: +40 (74 ääntä)
      Alusvaatehuumori uppoaa kansaan

      Lainaa

    3. Hajuton konna 13.2.2024 0:25
      Tulos: +149 (149 ääntä)
      Lumi-WC:stä oli juttu lehdessäkin. Näillä pakkasilla aika kylmä mutta niin se olisi bajamajakin jäässä.

      Lainaa

    4. Tulos: +299 (311 ääntä)
      Silvalla on kyllä pointti. Sen verran järjetöntä kansaa näkee näis Feissarimokis, et en ihmettelis, et joku lähtee pesutabletteja maistelemaan, ellei erikseen mainita, ettei se ole syötävää.

      Lainaa

    5. Tulos: +33 (57 ääntä)
      Hajuton konna: Lumi-WC:stä oli juttu lehdessäkin. Näillä pakkasilla aika kylmä mutta niin se olisi bajamajakin jäässä.
      Kuljettajien vessat, joita on usein päätepysäkeillä, on lämmitetty onneksi sähköllä.

      Lainaa

    6. Sipulinhajuinen aasi 13.2.2024 2:13
      Tulos: +137 (145 ääntä)
      Pelottavaa että Silva on oikeassa

      Lainaa

    7. Tulos: -97 (117 ääntä)
      Mitä kaikkea Silva on syönyt? Yleensä kerrotaan mikä on syötävää, eikä mikä ei ole syötävää.

      Lainaa

    8. Upouusi avokado 13.2.2024 2:44
      Tulos: -80 (106 ääntä)
      Sipulinhajuinen aasi: Pelottavaa että Silva on oikeassa
      No ei ole.

      Lainaa

    9. Vehnätön ylioppilas 13.2.2024 5:44
      Tulos: +21 (53 ääntä)
      Sen verran PVA:sta, että ei se nyt ihan vaaratonta ole. 5% liuokset ovat myrkyllisiä esim. kaloille ("Polyvinyl Compounds, Others". Ullmann's Encyclopedia of Industrial Chemistry), mutta hiirien kohdalla LD50 on siellä 15-20 g/kg (tosin ainakin yhdessä lähteessä 2 g/kg; Googlesta Ponyvinyl alcohol SDS niin löytynee kaikki oleellinen). Joten ihan hyvin voi viskata pesukoneeseen yms. kunhan on varmistettu, että se jätevesi ei suoriltaan mene luontoon. Mikä Suomessa on kuluttajien kohdalla aika varmaa puuhaa. Mutta joo Silvan näkemyksen ymmärtää. Olihan tuossa taannoin se tidepod juttukin liikenteessä...

      Lainaa

    10. Ministeri Nieminen 13.2.2024 6:11
      Tulos: +99 (107 ääntä)
      Silvan huoli on sikäli ainakin osittain aiheellinen, että tuollaisia vastaavia on syöty ja jokunen idiootti on sen seurauksena jopa kuollut. https://en.wikipedia.org/wiki/Consumption_of_Tide_Pods

      Lainaa

    11. Peruuttamaton riikinkukko 13.2.2024 7:11
      Tulos: +147 (155 ääntä)
      Tuolla Atlantin länsirannikolla on maa, jossa oli presidentti, joka uskoo valkaisuaineiden tehoavan covidiin, kunhan ne nautitaan sisäisesti. Eli kyllä ihmiset syö vaikka mitä.

      Lainaa

    12. Niukka kultakala 13.2.2024 7:25
      Tulos: +77 (79 ääntä)
      Tatu on tosielämän "nolo iskä".

      Lainaa

    13. Kimeä persikka 13.2.2024 7:37
      Tulos: -24 (72 ääntä)
      Miksi pitää ostaa nuita liukenevia muoveja kun saatavilla on muovittomia?? Esim jauheet ja nesteet. Ei nuo liukenevat ole biohajoavia vaan ne menee vaan nanomuoviksi.

      Lainaa

    14. Tulos: -45 (59 ääntä)
      Montakohan pesukapselia Silvan on pitänyt syödä ennen kuin se huomasi kuinka hyödyllinen tuo teksti on. Teron kalsareissa häiritsee kun siinä käytetty kangas on väärinpäin. Kuviossa porsaat selvästi trendaa olevan ylösalaisin. Yhtään oikeinpäin olevaa porsasta ei ole ja koko kuvion huomion kiintopiste, suurin porsas, on kokonaan väärinpäin.

      Lainaa

    15. Kuohittu hanhi 13.2.2024 7:48
      Tulos: +78 (78 ääntä)
      Tämä kommentti ei ole syötävää.

      Lainaa

    16. Tulos: +69 (71 ääntä)
      Kuohittu hanhi: Tämä kommentti ei ole syötävää.
      Kommentti kannattaa pakata polyvinyylialkoholiin. Se on syötävää.

      Lainaa

    17. Itseasiassa 13.2.2024 9:49
      Tulos: +15 (23 ääntä)
      Ufo hai: Silvalla on kyllä pointti. Sen verran järjetöntä kansaa näkee näis Feissarimokis, et en ihmettelis, et joku lähtee pesutabletteja maistelemaan, ellei erikseen mainita, ettei se ole syötävää.
      Tuli sellainen olo, että ainakin Päivin kohdalla tuo oli ihan aiheellinen kertoa. Vaikkei Päivi olisi sitä syönyt, niin jatkoihmettelyiltä vältyttiin.

      Lainaa

    18. Tulos: +60 (68 ääntä)
      Itseasiassa: Tuli sellainen olo, että ainakin Päivin kohdalla tuo oli ihan aiheellinen kertoa. Vaikkei Päivi olisi sitä syönyt, niin jatkoihmettelyiltä vältyttiin.
        Feissarimokien ja NotAlwaysRightin välillä surffaillessa, olen täysin vakuuttunut, että jos ei erikseen mainita, että jokin ei ole syötävää, on jokseenkin satavarmaa että joku yrittää, ja sitten raivostuu notta "netissä sanottiin että on syötävää!!!". Ihmiset saa uskomaan litteään maahan, lintuja ei ole, Suomeakaan ei sen puoleen, hopeavettä pitäisi juoda kunnes muuttuu siniseksi, ja Putinin pitäisi antaa tehdä mitä tahtoo. 
        Eri asia on sitten tietysti, että ehkäpä Darwin tarkoitti sen näin. En yleensä ole ihan näin nihilisti, mutta jos NATOa johtavat ystävämme taas äänestävät muuan oranssin Putinin trollin valtaan ja Shell saa haastaa Greenpeacen SLAPP'illa (turha oikeusjuttu, jota tosi rikkaat käyttävät vaientaakseen arvostelijansa joilla ei ole varaa käydä oikeutta umpiturhasta), niin ehkä olisi ihan paras, että kaikesta poistettaisiin "tämä supersankaripuku ei tee sinua lentokykyiseksi" tms varoitustarrat. 

      Lainaa

    19. Litimärkä paimen 13.2.2024 10:46
      Tulos: +77 (77 ääntä)
      Mammutti: Kuljettajien vessat, joita on usein päätepysäkeillä, on lämmitetty onneksi sähköllä.
      No tämähän se tässä onkin kun Oulussa ei ole ainoatakaan vessaa kuljettajille päätepysäkeillä. Vain keskellä kylää kuskien vaihtopisteessä on taukotupa ja WC:t. Asiasta oli keskustelua kesällä mediassa kun kuskit lorotteli pusikoihin että pitäisikö saada asiallinen WC. Vastuuta pakoillaan että onko se bussiyhtiöiden vai kaupungin homma.
      Siihen sitten joku oli tuommoisen lumivessan tehnyt ja siitä tämä juttu.

      Lainaa

    20. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Oma vanha työmatka pyörällä kuljettuna kulki juuri tuon Elektroniikkatien kääntöpaikan läpi. Näkyi monasti kuskeja kusemassa omaa linja-autoaan vasten.

      Lainaa

    21. Skrubu lohikäärme 13.2.2024 11:36
      Tulos: +8 (18 ääntä)
      Onpa hienot kalsarit, oispa mullakin.

      Lainaa

    22. It's a deal 13.2.2024 11:42
      Tulos: -9 (35 ääntä)
      Lueppa, katsoppa, googlaappa ja mietippä ovat sanoja, jotka poikkeuksetta laskevat odotuksiani kommentin jatkon suhteen.

      Lainaa

    23. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Vehnätön ylioppilas: Sen verran PVA:sta, että ei se nyt ihan vaaratonta ole. 5% liuokset ovat myrkyllisiä esim. kaloille ("Polyvinyl Compounds, Others". Ullmann's Encyclopedia of Industrial Chemistry), mutta hiirien kohdalla LD50 on siellä 15-20 g/kg (tosin ainakin yhdessä lähteessä 2 g/kg; Googlesta Ponyvinyl alcohol SDS niin löytynee [...]
      Osoitteesta https://whs.rocklinusd.org/documents/Science/Lethal_Dose_Table.pdf löytyvän taulukon mukaan keittosuolan LD50 hiirille on noin 3 g/kg ja glukoosin 30 g/kg, eli PVA näyttäisi olevan jonkin verran vaarallisempaa kuin glukoosi mutta ei läheskään niin vaarallista kuin suola.

      Lainaa

    24. Katala kilpikonna 13.2.2024 13:28
      Tulos: -11 (13 ääntä)
      cool dad

      Lainaa

    25. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Ufo hai: Silvalla on kyllä pointti. Sen verran järjetöntä kansaa näkee näis Feissarimokis, et en ihmettelis, et joku lähtee pesutabletteja maistelemaan, ellei erikseen mainita, ettei se ole syötävää.
      Eiks se ollu joku nuorisohaasteki muutama vuosi sitte?

      Lainaa

    26. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Kookoo: Mitä kaikkea Silva on syönyt? Yleensä kerrotaan mikä on syötävää, eikä mikä ei ole syötävää.
      Niin yleensä. Joskus sitä näkee myös varoituksia että ei passaa syödä.

      Lainaa

    27. Esteetön maito 13.2.2024 16:02
      Tulos: +29 (31 ääntä)
      Kivi:   Feissarimokien ja NotAlwaysRightin välillä surffaillessa, olen täysin vakuuttunut, että jos ei erikseen mainita, että jokin ei ole syötävää, on jokseenkin satavarmaa että joku yrittää, ja sitten raivostuu notta "netissä sanottiin että on syötävää!!!". Ihmiset saa uskomaan litteään maahan, lintuja ei ole, Suomeakaan [...]
      Feissarimokia ja notalwaysrightia myös lukeneena olen varma että joku yrittää joka tapauksessa. Typeryyksiin taipuvaiset ihmiset eivät niitä varoituksia kuitenkaan lue. Varoitukset ovat lakimiehiä varten. Joka tavarastahan näitä löytyy ja jokaisen takana on jonkun tampion tai hänen eloonjääneiden sukulaistensa nimissä voitettu oikeusjuttu. Minun mielestäni aikuiselta ihmiseltä voi ja pitää odottaa edes sen verran omaa järkeä ettei syö pesuainetta, yritä lentää lasten teräsmiesviitalla tai luule että red bullin juomisesta kasvaa oikeasti siivet. Mutta minähän en olekkaan mikään tuomari.

      Lainaa

    28. Syötävä näyttelijä 13.2.2024 17:01
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      Tuore kana: Oma vanha työmatka pyörällä kuljettuna kulki juuri tuon Elektroniikkatien kääntöpaikan läpi. Näkyi monasti kuskeja kusemassa omaa linja-autoaan vasten.
      Ennen muinoin se oli umpikuja, korkeintaan maastopyörällä pääsi suolle sitä kautta. Nyt siinä on ollut pyörätie motarin ali Ritaharjuntielle jonkun vuoden, että siitä menee ihmisiäkin aina silloin tällöin, mutta ei nyt ruuhkaksi asti. Ja toisella puolella bussia pysyy piilossakin.
      Sen sijaan Kaijonharjussa taitaa se kääntöpaikka olla vilkasliikenteisen risteyksen vieressä ja siitä menee enempikin väkeä kevyenliikenteenväylää ihan vierestä. Taisi se alkuperäinen juttu koskea sitä että kuskit aiheuttaa jätöksiä niinkin näkyvällä paikalla. Mutta minkäs teet, ei kaikilla rakko kestä montaa tuntia ja iso hätä vielä ikävämpi.
      Sinällään kyllä hauska tuo lumivessa. Ainakin tuo taas asian esille että jotain olisi tehtävä.

      Lainaa

    29. Vehnätön ylioppilas 13.2.2024 18:06
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Tane: Osoitteesta https://whs.rocklinusd.org/documents/Science/Lethal_Dose_Table.pdf löytyvän taulukon mukaan keittosuolan LD50 hiirille on noin 3 g/kg ja glukoosin 30 g/kg, eli PVA näyttäisi olevan jonkin verran vaarallisempaa kuin glukoosi mutta ei läheskään niin vaarallista kuin suola.
      Jep! Tosin LD50 arvon kanssa kannattaa aina olla huolellinen, että mikä on annosteluvektori (suu, hengitys, suonensisäisesti tai jotain muuta). Ja arvohan on siis semmoinen, että 50% kokeellisesta populaatiosta kuolee eli kuolettava annos voi olla yksilökohtaisesti matalampi (esim. allergiat tai yliherkkyydet). Ja kun tarkkoja ollaan, niin kaikki kemikaalit ovat myrkkyjä. Jopa vesi (rotilla suun kautta LD50 on 90 g/kg). Se on se annos tai konsentraatio mikä on se merkitsevä tekjiä. Eli ei PVA vaaratonta ole (ihmisille), mutta ei sen vaarallisempaa kuin vastaavat LD50 arvon omaavat kemikaalit. Kuitenkin pääasiallisesti PVA:n vaarallisuus on sen ympäristömyrkyllisyys, joten on ihan hyvä pitää huoli esim. maaseudulla, että jätevedet menevät oikeaan paikkaan.

      Lainaa

    30. Tulos: +2 (22 ääntä)
      Ihmettelen tällä kertaa Feissarimokien kommentteja 🤔 minusta tuo Maikin kommentti on hyvinkin selkeä sen suhteen, että nimenomaan polyvinyylialkoholi on syötävää, ei se pesuainetabletti. Onko ihmisten lukutaito heikentynyt niin paljon että pitää tuollaisen selkeän kommentin yhteyteen sanoa että älkää sitten syökö pesuaineita? Ja onko tämä oikeasti niin normaalia että ison osan mielestä on perusteltua laittaa tällainen huomautus? Vähän kuin sanoisin, että kävelin tänään junaraiteen vierellä olevaa kävelytietä ja saisin kymmeniä kommentteja siitä, että minun olisi pitänyt mainita ettei raiteilla saa kävellä, koska joku kuitenkin menee kävelemään jos ei ole erikseen kielletty.

      Lainaa

    31. Alin kettu 15.2.2024 1:04
      Tulos: +20 (24 ääntä)
      Platku hai: Ihmettelen tällä kertaa Feissarimokien kommentteja 🤔 minusta tuo Maikin kommentti on hyvinkin selkeä sen suhteen, että nimenomaan polyvinyylialkoholi on syötävää, ei se pesuainetabletti. Onko ihmisten lukutaito heikentynyt niin paljon että pitää tuollaisen selkeän kommentin yhteyteen sanoa [...]
      Silvan kommenti on erittäin aiheellinen, eikä ole selvästikään Maikille osoitettu vaan täydentää Maikin lausumaa niille yksinkertaisimmille tarkkailijoille. Huvittaa ja ärsyttää lähinnä Maikin reaktio.

      Lainaa

    32. Kopioitu Metsätonttu 15.2.2024 2:39
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Alin kettu: Silvan kommenti on erittäin aiheellinen, eikä ole selvästikään Maikille osoitettu vaan täydentää Maikin lausumaa niille yksinkertaisimmille tarkkailijoille. Huvittaa ja ärsyttää lähinnä Maikin reaktio.
      Sama ongelma, kuin mulla, kun kirjoitan kommentteja nettiin unettomina yönä. Vielä kirjoitushetkellä omassa päässä lauseet kuulostaa järkeviltä ja hauskoilta, mutta seuraavana päivänä, kun käy katsomassa omia kommentteja ihmettelee, että mitä järjetöntä puuta heinää on taas tullut rustattua. Aivot nukahtelee vaikka itse en.

      Lainaa

    33. Kokematon kettu 15.2.2024 15:21
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Ufo hai: Silvalla on kyllä pointti. Sen verran järjetöntä kansaa näkee näis Feissarimokis, et en ihmettelis, et joku lähtee pesutabletteja maistelemaan, ellei erikseen mainita, ettei se ole syötävää.
      PolyvinyyliALKOHOLI varmaan monelle maistuu.

      Lainaa

    34. ketkutikutkuti 16.2.2024 12:49
      Tulos: 0 (8 ääntä)
      Toivottavasti wc:n rakentaja käy myös siivoamassa kuljettajien jätökset sieltä. Olis nyt edes jonkun pussin tohon alle viritellyt.

      Lainaa

    35. ketkutikutkuti 16.2.2024 12:52
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Ufo hai: Silvalla on kyllä pointti. Sen verran järjetöntä kansaa näkee näis Feissarimokis, et en ihmettelis, et joku lähtee pesutabletteja maistelemaan, ellei erikseen mainita, ettei se ole syötävää.
      Totta mutta eikö se Tide Pod -challenge oo jo so last season tai jotain. Sehän oli kai oikeesti juttu jossain vaiheessa, ainakin Amerikassa päin. Teineillä lähinnä, joiden niidenkin jo luulis olevan tarpeeks vanhoja tietääkseen paremmin.

      Lainaa

    36. Nurja päärynä 16.2.2024 15:12
      Tulos: -4 (8 ääntä)
      Mua ihmetyttää kuka laittaa noita TISKItabletteja PESU koneeseen?!

      Lainaa

    37. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Nurja päärynä: Mua ihmetyttää kuka laittaa noita TISKItabletteja PESU koneeseen?!
      Ei ole tiskiainetabletti vaan pyykinpesutabletti. Nopealla haulla näyttäisi olevan Bio Luvilin shining classic 3 in 1. Siitä en tiedä miksi mainostavat "shining" sanalla pyykkiä, mutta oikeaan koneeseen on Päivin tabletti menossa.

      Lainaa

    38. Tulos: +4 (6 ääntä)
      bleb: Ei ole tiskiainetabletti vaan pyykinpesutabletti. Nopealla haulla näyttäisi olevan Bio Luvilin shining classic 3 in 1. Siitä en tiedä miksi mainostavat "shining" sanalla pyykkiä, mutta oikeaan koneeseen on Päivin tabletti menossa.
      Oikeasti sen pitäisi olla "The Shining", koska tabletilla pestyihin vaatekappaleisiin ilmestyy isoilla punaisilla kirjaimilla sana "REDRUM".

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: alushousut, bussit, isä, joukkoliikenne, kalvo, kuljettajat, kuva, lumi, muovi, oulu, pesuaine, pesukapselit, syödä, tytär, vessa, wc