Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 52

Raskaana oleva nainen haluaa istumaan. Pasi näpäyttää.
Uutiskatsaus, osa 52

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 62 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Piiritetty kookos 15.2.2024 0:23
   Tulos: +613 (617 ääntä)
   Jos tuo lentokonejuttu on se, missä nainen istui bisnesluokassa ja äiti myös, mutta äiti oli ovelasti laittanut lapsen istumaan turistiosastolle jotta sitten saisi "upgreidattua" lapsen tunnekiristyksellä bisnekseen, niin kyllähän se vika on 100% äidissä. Jos olisi ollut oikea tarve päästä lapsen viereen, niin äiti itse olisi voinut vaihtaa bisneksestä turistiluokkaan. Se lapsen vieressä istuva todennäköisesti olisi ihan mieluusti mennyt bisnekseen. Suurin osahan oli tuon yksin matkustavan naisen puolella. Mutta aina löytyy noita Leiloja. Liekö edes lukenut juttua. Ei ainakaan ymmärtänyt.

   Lainaa

  2. Häijy roska 15.2.2024 0:24
   Tulos: +439 (447 ääntä)
   Marketta jälleen kerran loistaa tuolla "minä käytän sananvapauttani, mutta sinä pidä turpasi kiinni"

   Lainaa

  3. Epästabiili eläin 15.2.2024 0:25
   Tulos: +227 (229 ääntä)
   MARketta ja MARja voisivat pitää MARinat omana tietonaan. Ei ole internet heille oikea paikka.

   Lainaa

  4. Alin kettu 15.2.2024 0:44
   Tulos: +235 (249 ääntä)
   Taisi olla tilanne, että äiti ja poika varasivat ikkuna- ja käytäväpaikan ja sitten närästi, kun keskipaikalle sattui tämä nainen, joka ei suostunut siirtymään käytäväpaikalle, mutta olisi voinut siirtyä ikkunapaikalle.

   Lainaa

  5. Sipulinhajuinen aasi 15.2.2024 1:35
   Tulos: +158 (160 ääntä)
   Vain minun mielipiteelläni on väliä! Muut turpa kiinni!

   Lainaa

  6. Letkeä lintu 15.2.2024 1:36
   Tulos: -342 (374 ääntä)
   Alin kettu: Taisi olla tilanne, että äiti ja poika varasivat ikkuna- ja käytäväpaikan ja sitten närästi, kun keskipaikalle sattui tämä nainen, joka ei suostunut siirtymään käytäväpaikalle, mutta olisi voinut siirtyä ikkunapaikalle.
   Onhan tämäkin melko itsekästä taktikointia. Mielestäni törkeetä kiristää perhettä ikkunapaikalla, kun keskipaikka on se huonoin. Jos tarjotaan käytäväpaikkaa, niin siihen on tyydyttävä.

   Lainaa

  7. Ohennettu oppilas 15.2.2024 2:08
   Tulos: +223 (223 ääntä)
   Letkeä lintu: Onhan tämäkin melko itsekästä taktikointia. Mielestäni törkeetä kiristää perhettä ikkunapaikalla, kun keskipaikka on se huonoin. Jos tarjotaan käytäväpaikkaa, niin siihen on tyydyttävä.
   Makuja on monia, joku voi tykätäkin keskipaikasta. Voihan äiti ja lapsi voinut varata taktisesti noin ettei siihen väliin kukaan tulisi niin saisi koko rivin. Sitten joku nainen pilasi suunnitelman. Tai paikkoja ei ollut muita mutta kuviteltiin että kyllähän ihmiset tekee kuten perhe haluaa. Keskipaikan nainen voi olla että ei halua käytäväpaikalle kun siinä ohikulkijat voi töniä ja keskipaikka oli se minkä sai jos ikkunapaikat olivat jo menneet. Eli vierekkäin olisi perhe päässyt jos olisivat vaihtaneet ikkunapaikan keskipaikkaan.

   Lainaa

  8. Säädytön lehmä 15.2.2024 2:13
   Tulos: +318 (320 ääntä)
   Letkeä lintu: Onhan tämäkin melko itsekästä taktikointia. Mielestäni törkeetä kiristää perhettä ikkunapaikalla, kun keskipaikka on se huonoin. Jos tarjotaan käytäväpaikkaa, niin siihen on tyydyttävä.
   ”sihen on tyydyttävä”
   Ei, vaan joko yksinäinen matkustaja on omalla paikallaan keskipenkillä ja äiti pojan kanssa tyytyy istumaan erillään. Tai sitten äiti ja poika ottaa keski- ja reunapenkin, yksin matkustavan mennessä ikkunapaikalle. 
   Tuossa ole mitään kiristämistä, törkeää ja itsekästä taktikointia ainoastaan kaksikolta yrittää varata 3 penkkiä kahden hinnalla. 

   Lainaa

  9. Kastunut mato 15.2.2024 2:25
   Tulos: +193 (201 ääntä)
   sillä uhalla että saan näitä "itsekäs paskiainen" syytöksiä niskaani, ilmaisen oman mielipiteeni siitä, ettei sillä naisella tosiaan oo mitään vastuuta vaihtaa omaa paikkaansa jonkun kanssa, joka sitä pyytää. toki se on kiltisti tehty vaihtaa paikkaa jonkun kanssa, että hän voisi istua oman perheensä kanssa ja jos kyseessä on tilanne missä lapsi on esimerkiksi todella nuori ja ei välttämättä tulisi edes tosi hyvin toimeen niin, että äiti istuu toisella puolella lentokonetta, väittäisin että jopa moraalisesti oikein olis vaihtaa sitä paikkaa. mutta nää tilanteet ei aina oo ihan noin suoraviivasia, ja se että perheelliset käyttää sitä "ethän sä haluais perhettä toisistaan erottaa" syynä pakottaa muita ihmisiä istumaan paikoilla, joihin he eivät halua siirtyä :D varsinki jos kyseessä on oikeesti toi että poika ja äiti oli ikkuna- ja käytäväpaikoilla ja joku random nainen oli siinä välissä, ni eihän ne oo ees kaukana toisistaan. joo ärsyttävää, et joku siinä välissä on, mut jos se tarve istua vierekkäin on niin polttava, niin eiköhän se ikkunapaikka silloin liikenis

   Lainaa

  10. Haalea manaatti 15.2.2024 2:26
   Tulos: +55 (61 ääntä)
   Epästabiili eläin: MARketta ja MARja voisivat pitää MARinat omana tietonaan. Ei ole internet heille oikea paikka.
   Joo ei tuota jatkuvaa MARmatusta kukaan jaksa.

   Lainaa

  11. Kivi (puhelin, anteeksi umlautit) 15.2.2024 2:32
   Tulos: -167 (217 ääntä)
   Ohennettu oppilas: Makuja on monia, joku voi tykätäkin keskipaikasta. Voihan äiti ja lapsi voinut varata taktisesti noin ettei siihen väliin kukaan tulisi niin saisi koko rivin. Sitten joku nainen pilasi suunnitelman. Tai paikkoja ei ollut muita mutta kuviteltiin että kyllähän ihmiset tekee kuten perhe haluaa. Keskipaikan nainen voi [...]
     Kukaan ei tykkaa keskipaikasta. Mutta se, etta haluaa lapsensa viereen istumaan on jarkeva pyynto jota tulisi kunnioittaa (jo siksikin, etta lapsi ilman valvontaa tekee kaikkien elaman mahdottomaksi). Se, etta haluaa sanella, missa lapsineen istuu, ei sitten enaa olekaan jarkevaa. Aina omilla lennoillani joku on kiltisti vaihtanut, kunhan itse otan "huonon" paikan (mutta vanhemmalle paremman, muuta ei voi pyytaa).
     Silti toivon, etta kukaan ei nussi Pasia ikina.

   Lainaa

  12. Värjätty vaatekappale 15.2.2024 2:35
   Tulos: +146 (172 ääntä)
   Kivi (puhelin, anteeksi umlautit):   Kukaan ei tykkaa keskipaikasta. Mutta se, etta haluaa lapsensa viereen istumaan on jarkeva pyynto jota tulisi kunnioittaa (jo siksikin, etta lapsi ilman valvontaa tekee kaikkien elaman mahdottomaksi). Se, etta haluaa sanella, missa lapsineen istuu, ei sitten enaa olekaan jarkevaa. Aina omilla lennoillani joku on [...]
   Et saa anteeksi. Mikset vain vaihda suominäppäimistöä puhelimeen 🙄 Vie aikaa noin kaksi sekuntia. T: Asun myös ulkomailla.

   Lainaa

  13. Tulos: +243 (247 ääntä)
   Kivi (puhelin, anteeksi umlautit):   Kukaan ei tykkaa keskipaikasta. Mutta se, etta haluaa lapsensa viereen istumaan on jarkeva pyynto jota tulisi kunnioittaa (jo siksikin, etta lapsi ilman valvontaa tekee kaikkien elaman mahdottomaksi). Se, etta haluaa sanella, missa lapsineen istuu, ei sitten enaa olekaan jarkevaa. Aina omilla lennoillani joku on [...]
   Omasta mielestäni on järkevää olettaa että jos matkustat lapsesi kanssa ja haluat istua hänen vieressään, varaat teille molemmille vierekkäiset paikat koneesta etkä oleta että tuurilla pääsette vierekkäin. Ratkaisuna häiriköit sitten muita matkustajia jotka ovat varanneet itse oman paikkansa sieltä missä haluavat istua.

   Lainaa

  14. Tulos: -80 (86 ääntä)
   Marja on ihan oikeassa, vaikka ulosanti on ala-arvoista.

   Lainaa

  15. Kärsivä krokotiili 15.2.2024 8:06
   Tulos: -51 (145 ääntä)
   Kaikessa brutaalisuudessaan, Pasin kommentti kyllä nauratti : )

   Lainaa

  16. Ryhditön kirahvi 15.2.2024 8:52
   Tulos: +92 (152 ääntä)
   Toivottavasti Pasi joutuu joskus kyynärsauvojen kanssa kävelemään. Ja sitten kun hän bussissa pyytää istumapaikkaa, kerrotaan hänelle että liikkuis tulevaisuudessa vain sellaisilla paikoilla, joissa onnettomuuteen joutumisen riski on pyöreä nolla. Itseähän siinä vaan saa syyttää.

   Lainaa

  17. Tulos: +78 (124 ääntä)
   Pasi onkin astetta vajaampi tollo. Tuskin pääsee itse nussimaan ollenkaan

   Lainaa

  18. Itseasiassa 15.2.2024 9:05
   Tulos: +151 (161 ääntä)
   facepalm: Marja on ihan oikeassa, vaikka ulosanti on ala-arvoista.
   Ei todella ole, Suomessa on jatkuvasti lakkoiltu menneinä vuosikymmeninä. Esim. Vaasassa Strömbergin tehtaalla oli 1957 työtaistelu, koska työnantaja päätti yksipuolisesti laskea palkkoja. Vuonna 1971 lakkoili samaan aikaan 70 000 metallityöntekijää, sekin palkkojen vuoksi. 1984 oli niin kutsuttu hyväosaisten lakko, jossa oli mukana esim. lääkärit joilla oli palkat romahtaneet. Yleislakkoja on ollut 1905, 1917 ja 1956, vuonna 1986 ollutta lakkoa kutsuttiin myös suurlakoksi. 
   Meillä ei olisi ilman lakkoja esim. yleistä äänestysoikeutta tai 8 tuntista työpäivää.
   Ja koska edelleen joku jaksaa jauhaa, ettei missään muualla lakkoilla kuin Suomessa, niin tämä hetkellä lakkoja joko on tai on hiljattain ollut ainakin Ruotsissa, Norjassa, Alankomaissa, Saksassa, Ranskassa ja Irlannissa. Pelkästään suomalaisten lakoista puhuminen on ihan vain populistista valehtelua. 

   Lainaa

  19. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Pasin juttu suht vanha...

   Lainaa

  20. Hyökkäävä liitu 15.2.2024 9:14
   Tulos: +129 (129 ääntä)
   Jos on tarve istua lapsen kanssa vierekkäin, niin silloin myös varaat paikat vierekkäin. Sitten jos käy tuuri, saat koko rivin itsellesi ja lapsellesi. Näin kävi kerran kun lensin n. 10kk vanhan lapseni kanssa.

   Lainaa

  21. Tulos: -21 (33 ääntä)
   No mutta onko se itse Marketta ◻️ päässyt feissarimokiin! Marketta on mun idolini. Ei minkäänlaista suodatinta siitä mitä päästää suustaan, varsin hieno ihminen!

   Lainaa

  22. Jorma Ralli-Kukkula 15.2.2024 9:23
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Vähän aiheen vierestä, mutta tuosta lentokonejutusta bongasin vanhan (siis jo 20 vuoden takaa) tutun nimen Findance.com ja a) yllätyin että se on vielä olemassa, sekä b) petyin kun kävin katsomassa sivustoa ja tajusin että se on näköjään nykyään vain pelkkä tällaisten ragebait- ja klikkijuttujen jakoalusta.

   Lainaa

  23. Tulos: +56 (64 ääntä)
   Mikä siinä on, että porukalla katoaa suodatin samantien kun eteen laitetaan näppäimistö? Ja sitten vielä huudetaan perään että "tää on vaan mun mielipide/sanon vain kuin asiat on" ja suolletaan p*skaa tuutin täydeltä -.-

   Lainaa

  24. Uhkarohkea hirmulisko 15.2.2024 11:36
   Tulos: -87 (105 ääntä)
   Unis: Mikä siinä on, että porukalla katoaa suodatin samantien kun eteen laitetaan näppäimistö? Ja sitten vielä huudetaan perään että "tää on vaan mun mielipide/sanon vain kuin asiat on" ja suolletaan p*skaa tuutin täydeltä -.-
   Eli omaa mielipidettään ei saisi sanoa, jos se on sinun mielestäsi paskaa? Kaikki pitäisi suodattaa? Mihin voin lähettää kaikki mielipiteeni hyväksytettäväksi?

   Lainaa

  25. Kastunut kirjohylje 15.2.2024 12:03
   Tulos: +57 (57 ääntä)
   Jimbo: Omasta mielestäni on järkevää olettaa että jos matkustat lapsesi kanssa ja haluat istua hänen vieressään, varaat teille molemmille vierekkäiset paikat koneesta etkä oleta että tuurilla pääsette vierekkäin. Ratkaisuna häiriköit sitten muita matkustajia jotka ovat varanneet itse oman paikkansa sieltä missä haluavat istua.
   Pitkillä lennoilla varsinkin kyrpii nämä sankarit, kun mulle on kuitenkin tulossa erikoisruokavalioateriat ja kaikki, eli kauheasti pitää vaivata ihmisiä vain siksi, että äitimuori ei halunnut maksaa siitä että pääsee varmasti herranterttunsa viereen istumaan (tai edes tehdä lähtöselvitystä kotona hyvissä ajoin, jolloin samalla varauksella olevat matkustajat useimmiten istutetaan vieretysten).
   Yleensä kyllä kiltisti siirryn, koska ei kiinnosta alkaa tapella vieraiden ihmisten kanssa, mutta kyllä se joka kerta ärsyttää. Varsinkin, jos joudun luopumaan käytäväpaikasta. 

   Lainaa

  26. Kallis vadelma 15.2.2024 12:09
   Tulos: -36 (56 ääntä)
   Piiritetty kookos: Jos tuo lentokonejuttu on se, missä nainen istui bisnesluokassa ja äiti myös, mutta äiti oli ovelasti laittanut lapsen istumaan turistiosastolle jotta sitten saisi "upgreidattua" lapsen tunnekiristyksellä bisnekseen, niin kyllähän se vika on 100% äidissä. Jos olisi ollut oikea tarve päästä [...]
   Onko pakko tulla mutuilemaan jotain ihan omaa tarinaa? Juttu löytyy googlaamalla kahdessa sekunnissa, ja mistään tuollaisesta ei ole kyse.

   Lainaa

  27. Okei appelsiini 15.2.2024 12:23
   Tulos: -9 (57 ääntä)
   Pepi: Pasi onkin astetta vajaampi tollo. Tuskin pääsee itse nussimaan ollenkaan
   Ja siksipä Pasi onkin katkera. 
   Pasille voisi ilmoittaa, että hän jää sitten vanhana ilman hoitoa ja eläkettä, koska ei näemmä pysty omalta osaltaan tukemaan lisääntymistä, eli uusien kansalaisten ja veronmaksajien muodostumista. 
   Ja sanoa sitten, että ”olisit päästänyt bussissa raskaana olevat naiset istumaan”. 

   Lainaa

  28. Koskematon taistelija 15.2.2024 13:02
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Finskillä on aina laitettu lapset jomman kumman vanhemman viereen istumaan, vaikka mitään paikkoja ei ole etukäteen varattu. En tiedä päteekö kuinka vanhoihin lapsiin. Itse pidän ikkunapaikasta, mutta jos lennän yhden lapsen kanssa on käytävä+keskipaikka hyvä yhdistelmä. Lapset kun harvoin jaksavat lyhyitäkään lentoja ilman vessakäyntiä. Selkänojien kallistaminen kun vielä estrttäisiin.

   Lainaa

  29. Häijy roska 15.2.2024 13:10
   Tulos: +81 (85 ääntä)
   Uhkarohkea hirmulisko: Eli omaa mielipidettään ei saisi sanoa, jos se on sinun mielestäsi paskaa? Kaikki pitäisi suodattaa? Mihin voin lähettää kaikki mielipiteeni hyväksytettäväksi?
   Sananvapautta saa käyttää, mutta kun ihmiset voisivat vähän miettiä kontekstia ja sitä, onko juuri sopiva hetki kertoa se mielipide.
   Jos hautajaisissa sinun pitäisi pitää puhe kuolleesta, ja vaikka et sattuisi pitämään tästä henkilöstä, niin ymmärrät varmaan, että tässä tilanteessa ei ole ehkä sovelian hetki käydä käyttämään sitä sananvapautta, vaikka mikään laki ei estäisi sinua puhumasta mitä sylki suuhun tuo.

   Lainaa

  30. Etuoikeutettu kauris 15.2.2024 13:14
   Tulos: -86 (122 ääntä)
   Ryhditön kirahvi: Toivottavasti Pasi joutuu joskus kyynärsauvojen kanssa kävelemään. Ja sitten kun hän bussissa pyytää istumapaikkaa, kerrotaan hänelle että liikkuis tulevaisuudessa vain sellaisilla paikoilla, joissa onnettomuuteen joutumisen riski on pyöreä nolla. Itseähän siinä vaan saa syyttää.
   Kyllä raskaudesta saa syyttää itseään, kun taas onnettomuudesta ei. Raskaus on oma moka, tai jos se on vahinko, sen voi keskeyttää, joten sopii kärsiä ne seuraukset ihan itse kun on itse siihen tilaan päättänyt hankkiutua ja jäädä.

   Lainaa

  31. Tulos: -11 (31 ääntä)
   Kivi (puhelin, anteeksi umlautit):   Kukaan ei tykkaa keskipaikasta. Mutta se, etta haluaa lapsensa viereen istumaan on jarkeva pyynto jota tulisi kunnioittaa (jo siksikin, etta lapsi ilman valvontaa tekee kaikkien elaman mahdottomaksi). Se, etta haluaa sanella, missa lapsineen istuu, ei sitten enaa olekaan jarkevaa. Aina omilla lennoillani joku on [...]
   Varaa penkki lapsesi vierestä, laiska/köyhä paska jota kaikkien muiden pitää kumartaa koska onhan hän PORSINUT.

   Lainaa

  32. Arkkienkeli 15.2.2024 16:32
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Marketta on ihannevaimo haudassa ja kaksi metriä maata rinnan päällä.

   Lainaa

  33. Tulos: +13 (33 ääntä)
   Letkeä lintu: Onhan tämäkin melko itsekästä taktikointia. Mielestäni törkeetä kiristää perhettä ikkunapaikalla, kun keskipaikka on se huonoin. Jos tarjotaan käytäväpaikkaa, niin siihen on tyydyttävä.
   En ole lentokoneessa ollut, mutta uskon että käytävä paikka on yhtä huono kuin junassa tai bussissa. Kun matkustajia tulee ja menee itse ruukaan viettää aikaa koneella ja tehdä työhakemuksian tai lähettää muita tärkeitä sähköposteja sekä pelata, niin en henkilökohtaisesti nauti kun joidenkin lapset vähän väliä käyvät hieman auttamassa kirjoittamisessa. Valitettavasti harvoin vanhemmat edes puuttuvat asiaan millään tavalla, niin saa kasvattaa muidenkin lapset. Ja kun uusia matkustajia tulee niin kyllä ne takin vetoketjut sekä laukut turhain usein osuu näyttöön jonka vuoksi en asemilla käytä konetta.

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Legenda: En ole lentokoneessa ollut, mutta uskon että käytävä paikka on yhtä huono kuin junassa tai bussissa. Kun matkustajia tulee ja menee itse ruukaan viettää aikaa koneella ja tehdä työhakemuksian tai lähettää muita tärkeitä sähköposteja sekä pelata, niin en henkilökohtaisesti nauti kun joidenkin lapset vähän väliä käyvät [...]
   Onneksi joillaki viimeistään siinä vaiheessa alkaa raksuttaa kun lapsi juttelee 5 minuuttia vieraan miehen kanssa siitä ettei toisten tavaroihin tulisi koskea. Ja tunne kasvatusta aiheesta kuinka siitä tulee paha mieli kun toinen häiritsee.

   Lainaa

  35. Estynyt hylje 15.2.2024 17:01
   Tulos: +10 (34 ääntä)
   Itseasiassa: Ei todella ole, Suomessa on jatkuvasti lakkoiltu menneinä vuosikymmeninä. Esim. Vaasassa Strömbergin tehtaalla oli 1957 työtaistelu, koska työnantaja päätti yksipuolisesti laskea palkkoja. Vuonna 1971 lakkoili samaan aikaan 70 000 metallityöntekijää, sekin palkkojen vuoksi. 1984 oli niin kutsuttu hyväosaisten lakko, [...]
   Olikohan niin että vossikkakuskit on edelleen lakossa? Menivät lakkoon kun alkoi tulla ensimmäisiä auto-takseja että ne vie niiltä työt. No niinhän siinä kävi. Ei hevospelille ollut enää kysyntää. Taisivat vaan kuolla sukupuuttoon ne vossikkakuskit mutta unohtui se lakko lopettaa 😁

   Lainaa

  36. Särkemätön menninkäinen 15.2.2024 17:04
   Tulos: +49 (53 ääntä)
   Kallis vadelma: Onko pakko tulla mutuilemaan jotain ihan omaa tarinaa? Juttu löytyy googlaamalla kahdessa sekunnissa, ja mistään tuollaisesta ei ole kyse.
   Näitä vastaavia tapauksia on netissä useita. Löydät myös 2 sekunnissa myös sen toisen tapauksen jos haluat. Yhteistä jutuille on se, että äiti oletti että syyllistämällä yksin matkustava nainen tietty heltyy. Ja yhteistä myös se, että kanssamatkustat nimenomaan olivat oman paikkansa pitäneen naisen puolella.

   Lainaa

  37. Raivoisa koira 15.2.2024 17:09
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Koskematon taistelija: Finskillä on aina laitettu lapset jomman kumman vanhemman viereen istumaan, vaikka mitään paikkoja ei ole etukäteen varattu. En tiedä päteekö kuinka vanhoihin lapsiin. Itse pidän ikkunapaikasta, mutta jos lennän yhden lapsen kanssa on käytävä+keskipaikka hyvä yhdistelmä. Lapset kun harvoin [...]
   Ei jaksa kaikki aikuisetkaan ilman vessataukoja. Ennen olin ikkunapaikkamies kun vaimo ei maisemista niin välittänyt. Nykyisin käytäväpaika on paras vaikka siinä voi olla joskus tönimistä käytävällä sekoilevien taholta. Ahdistaisi suorastaan könytä sieltä ikkunapaikalta muiden yli tai jopa joutua pyytämään siirtymään kun on tarve vessaan. Pahimmillaan vielä nukkuvat. Siksi käytäväpaikka. Finskillä varatessa se monesti ehdottaakin BC-kombinaatiota tai DE kun yleisesti ikkunapaikat ovat suositumpia eli A ja F. Siten kyllä äidin pitäisi lapsensa kanssa saada vierekkäiset aika helposti. Ja ainakin lisämaksusta saa ihan mitkä (vapaat) paikat vaan.

   Lainaa

  38. Suopa koira 15.2.2024 17:14
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Kivi (puhelin, anteeksi umlautit):   Kukaan ei tykkaa keskipaikasta. Mutta se, etta haluaa lapsensa viereen istumaan on jarkeva pyynto jota tulisi kunnioittaa (jo siksikin, etta lapsi ilman valvontaa tekee kaikkien elaman mahdottomaksi). Se, etta haluaa sanella, missa lapsineen istuu, ei sitten enaa olekaan jarkevaa. Aina omilla lennoillani joku on [...]
   Ehkä se keskipaikkalaista voi alkaa ahdistamaan jos lapsi vaatii koko ajan huomiota äidiltään saati jos pitää syöttää ruokaa tai muuta. Mieluummin vaihtaa paikan jopa toiselle puolelle konetta kun jää siihen puolustamaan reviiriään 😆. Toisaalta lapsen vieressä mahtuu istumaan kivasti. Siinä jos olet keskipaikalla ja viereen molemmille puolille tulee sumopainijat ja matkaa 12 tuntia, niin voi tuntua vähän ahtaalle 🙂.

   Lainaa

  39. Kasapäin Simpanssi 15.2.2024 18:23
   Tulos: -40 (50 ääntä)
   Pasi ❤️ Suoraan sanottuna ketuttaa nämä vaatijat. Tuskin Pasi oli ainoa matkustaja istumapaikalla. Joku saattaisi kohteliaasti antaa paikkansa pyytämättä. Jos multa tullaan vaatimaan jotain, niin melko varmasti saa tyhjän arvan. Ihan oikein!

   Lainaa

  40. Esteetön maito 15.2.2024 18:26
   Tulos: -26 (28 ääntä)
   Häijy roska: Sananvapautta saa käyttää, mutta kun ihmiset voisivat vähän miettiä kontekstia ja sitä, onko juuri sopiva hetki kertoa se mielipide. Jos hautajaisissa sinun pitäisi pitää puhe kuolleesta, ja vaikka et sattuisi pitämään tästä henkilöstä, niin ymmärrät varmaan, että tässä tilanteessa ei ole ehkä sovelian hetki käydä [...]
   Kyllä, mutta iltapäivälehtien kommentit eivät ihan hautajaisiin vertaudu.

   Lainaa

  41. Uhkarohkea hirmulisko 15.2.2024 18:59
   Tulos: +4 (22 ääntä)
   Legenda: En ole lentokoneessa ollut, mutta uskon että käytävä paikka on yhtä huono kuin junassa tai bussissa. Kun matkustajia tulee ja menee itse ruukaan viettää aikaa koneella ja tehdä työhakemuksian tai lähettää muita tärkeitä sähköposteja sekä pelata, niin en henkilökohtaisesti nauti kun joidenkin lapset vähän väliä käyvät [...]
   No lentokoneessa matkustajia ei "tule ja mene", eivätkä lapset hillu käytävillä. Keskipaikka on vain huono.

   Lainaa

  42. Okei appelsiini 15.2.2024 19:12
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Kasapäin Simpanssi: Pasi ❤️ Suoraan sanottuna ketuttaa nämä vaatijat. Tuskin Pasi oli ainoa matkustaja istumapaikalla. Joku saattaisi kohteliaasti antaa paikkansa pyytämättä. Jos multa tullaan vaatimaan jotain, niin melko varmasti saa tyhjän arvan. Ihan oikein!
   Pyytäminen ei ole vaatimista, enkä usko hetkeäkään, että Pasilta tai sinullakaan on kukaan raskaana oleva kahta kertaa pyytänyt. 
   Ilmeisesti kukaan ei ole antanut pyytämättä, kun on joutunut pyytämään. 
   Jos sinulla on peruste olla antamatta paikkaasi, niin asia selvä, mutta reaktiosta päätellen se syy ei ole ainakaan fyysinen rajoite. Niistä muista rajoitteista taas en tiedä muuta kuin että niitä voi yleensä hoitaa. 
   Jos on katkeroitunut elämässään niin pahasti, että ihmisten lisääntyminen ärsyttää, niin sehän on tietysti surullista, mutta oma empatiani ei sinne asti ulotu. Vähän pitäisi tulla vastaan, tai sitten voi vaikka pyöräillä. 

   Lainaa

  43. Virtaava alpakka 15.2.2024 19:14
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Etuoikeutettu kauris: Kyllä raskaudesta saa syyttää itseään, kun taas onnettomuudesta ei. Raskaus on oma moka, tai jos se on vahinko, sen voi keskeyttää, joten sopii kärsiä ne seuraukset ihan itse kun on itse siihen tilaan päättänyt hankkiutua ja jäädä.
   Sitä voi tietysti jokainen omalta kohdaltaan ällistellä, että miksei oma äiti tajunnut moista. Onneksi on koko elämä aikaa miettiä että mitä asialle olisi vielä tehtävissä?

   Lainaa

  44. Synkkä eläin 15.2.2024 21:31
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   facepalm: Marja on ihan oikeassa, vaikka ulosanti on ala-arvoista.
   Ei ole oikeassa, eikä näissä lakoissa ole niinkään palkan riittävyydestä kyse, vaan hallituksen toimien vastustamisesta. Sen pointin saa paremmin tuotua esiin lakkoilemalla, kuin eroamalla työstään.

   Lainaa

  45. Simppeli sarvikuono 15.2.2024 22:32
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Virtaava alpakka: Sitä voi tietysti jokainen omalta kohdaltaan ällistellä, että miksei oma äiti tajunnut moista. Onneksi on koko elämä aikaa miettiä että mitä asialle olisi vielä tehtävissä?
   Kunhan et laita vahinkoa kiertämään.

   Lainaa

  46. Liikkuva lammas 15.2.2024 22:42
   Tulos: +20 (34 ääntä)
   Etuoikeutettu kauris: Kyllä raskaudesta saa syyttää itseään, kun taas onnettomuudesta ei. Raskaus on oma moka, tai jos se on vahinko, sen voi keskeyttää, joten sopii kärsiä ne seuraukset ihan itse kun on itse siihen tilaan päättänyt hankkiutua ja jäädä.
   Eläkkeelle ei sitten kannata havitella, ettet ole niiden muiden tekemien veronmaksajien riesana esim. ajelemassa bussilla ja täyttämässä penkkejä. 
   Raskaus ei toki ole sairaus, mutta kyllä se on yhteiskunnalle välttämätön ja tilapäisesti merkittävä rajoite.
   Äidit ❤️

   Lainaa

  47. Syyntakeeton stalkkeri 15.2.2024 22:44
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Simppeli sarvikuono: Kunhan et laita vahinkoa kiertämään.
   Vahinko ei ole minun elämänfilosofiaani. Jokainen noudattakoon omaansa, ja pitäkööt nokkansa kiinni toisten osalta.

   Lainaa

  48. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Letkeä lintu: Onhan tämäkin melko itsekästä taktikointia. Mielestäni törkeetä kiristää perhettä ikkunapaikalla, kun keskipaikka on se huonoin. Jos tarjotaan käytäväpaikkaa, niin siihen on tyydyttävä.
   No, se nainen oli nimenomaan varannut keskipaikan, koska ei halunnut ainakaan siihen käytäväpaikalle. Ei siis mielellään istu käytävän vieressä. Ja kun mimmi oli käynyt vessassa, äiti oli siirtynyt keskelle ja heittänyt naisen tavarat käytävälle.

   Lainaa

  49. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 15.2.2024 23:06
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Kasapäin Simpanssi: Pasi ❤️ Suoraan sanottuna ketuttaa nämä vaatijat. Tuskin Pasi oli ainoa matkustaja istumapaikalla. Joku saattaisi kohteliaasti antaa paikkansa pyytämättä. Jos multa tullaan vaatimaan jotain, niin melko varmasti saa tyhjän arvan. Ihan oikein!
   No ihan niin kuin Pasin tarina olisi ikinä, ainakaan hänelle, tapahtunut missään muodossa.

   Lainaa

  50. Ylipitkä stalkkeri 15.2.2024 23:21
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Unis: Mikä siinä on, että porukalla katoaa suodatin samantien kun eteen laitetaan näppäimistö? Ja sitten vielä huudetaan perään että "tää on vaan mun mielipide/sanon vain kuin asiat on" ja suolletaan p*skaa tuutin täydeltä -.-
   Vastaava kun silmien eteen laitetaan tuulilasi, niin rattiraivohan se sieltä esiin pulpahtaa kun joku perkeleen aasi ei lähde heti liikennevaloista tai jumittaa kaistalla.

   Lainaa

  51. Intiimi peura 15.2.2024 23:41
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Pasi voisi ensi kerralla varastaa jonkun hauskemman vitsin omana tarinanaan kerrottavaksi.

   Lainaa

  52. Pennitön kolibri 16.2.2024 6:25
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Haistakaa, haistakaa, haistakaa !

   Lainaa

  53. Simppeli sarvikuono 16.2.2024 8:05
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Syyntakeeton stalkkeri: Vahinko ei ole minun elämänfilosofiaani. Jokainen noudattakoon omaansa, ja pitäkööt nokkansa kiinni toisten osalta.
   Hienoa! Ihmisen sopii elää elämänsä niin kuin on valinnut. Myös niiden tatuointiensa kanssa.

   Lainaa

  54. Raoton preeriasusi 16.2.2024 12:45
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Simppeli sarvikuono: vahinko kiertämään.
   ...sanoi isä kun laittoi lapsen karuselliin.

   Lainaa

  55. Solmioton lohikäärme 16.2.2024 19:24
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Joo, Pasi. Ihan varmasti sanoit juuri noin.

   Lainaa

  56. Esteetön maito 16.2.2024 19:43
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Unis: Mikä siinä on, että porukalla katoaa suodatin samantien kun eteen laitetaan näppäimistö? Ja sitten vielä huudetaan perään että "tää on vaan mun mielipide/sanon vain kuin asiat on" ja suolletaan p*skaa tuutin täydeltä -.-
   Paskanpuhujat puhuvat sitä itseään yleensä myös ilman näppäimistöä, mutta vain ne nettiin suolletut pökäleet näkyvät koko kansalle.

   Lainaa

  57. Häijy kobra 18.2.2024 9:12
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Häijy roska: Marketta jälleen kerran loistaa tuolla "minä käytän sananvapauttani, mutta sinä pidä turpasi kiinni"
   Marketta taitaa olla samaa sarjaa kuin jo legendaatinen naamapalmu-Päivi. 😂

   Lainaa

  58. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Ryhditön kirahvi: Toivottavasti Pasi joutuu joskus kyynärsauvojen kanssa kävelemään. Ja sitten kun hän bussissa pyytää istumapaikkaa, kerrotaan hänelle että liikkuis tulevaisuudessa vain sellaisilla paikoilla, joissa onnettomuuteen joutumisen riski on pyöreä nolla. Itseähän siinä vaan saa syyttää.
   Onnettomuuteen joutuminen ja paksuksi pamahtaminen ei kyllä ole verrannollisia keskenään. Vaikka kummankin lopputulos on toki yhtä epämieluisa. Mutta toinen on silti tietoinen valinta.

   Lainaa

  59. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Legenda: En ole lentokoneessa ollut, mutta uskon että käytävä paikka on yhtä huono kuin junassa tai bussissa. Kun matkustajia tulee ja menee itse ruukaan viettää aikaa koneella ja tehdä työhakemuksian tai lähettää muita tärkeitä sähköposteja sekä pelata, niin en henkilökohtaisesti nauti kun joidenkin lapset vähän väliä käyvät [...]
   Huomaa kyllä, ettet ole lentokoneessa ollut, mutta ihmetyttää miksi edes tarjoat mielipidettäsi asiaan. 
   Ihan ekaks: lentokoneella ei pysähdellä asemilla. Siellä ei myöskään liikuskella kuin vessaan. Matkatavarat sullotaan lokeroon.
   Käytäväpaikalta pääsee helpoiten itse vessaan, kun tarvitsee, kun taas muilta paikoilta ahdistaa pyytää toisia, varsinkaan vieraita ihmisiä, siirtymään (jopa vähän väliä). 
   Onnea työhakemuksien kanssa (jos niitä joutuu alvariinsa tekemään ja kanssamatkustajat häiritsevät, kandee ehkä tehdä ne rauhassa kotona).

   Lainaa

  60. Leuaton päärynä 21.2.2024 20:31
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Akrasia: Huomaa kyllä, ettet ole lentokoneessa ollut, mutta ihmetyttää miksi edes tarjoat mielipidettäsi asiaan. Ihan ekaks: lentokoneella ei pysähdellä asemilla. Siellä ei myöskään liikuskella kuin vessaan. Matkatavarat sullotaan lokeroon. Käytäväpaikalta pääsee helpoiten itse vessaan, kun tarvitsee, kun taas muilta [...]
   Toisaalta lentokoneen käytävää väität rauhalliseksi ja kuitenkin samalla myönnät, että sitä käytävää pitkinhän ne muutkin ramppaa siellä vessassa - jopa useampaan kertaan. 
   Sen verran olen minäkin koneessa ollut, että eniten sitä lennon aikana kuitenkin kulkee henkilökunta, mutta häiriötekijähän sekin on. 
   Eiköhän nuo istumapaikkamieltymykset ole henkilö- ja tilannekohtaisia asioita, eikä niistä liene mielekästä siksi enemmälti vääntää. 

   Lainaa

  61. Gabriel DJ 24.2.2024 2:56
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Pasi on kingi

   Lainaa

  62. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Gabriel DJ: Pasi on kingi
   Pasihan matkusti tarinassa itsekin bussilla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bussi, ennen vanhaan, istua, istumapaikka, kieltäytyä, kuolema, kuuluttaja, lakko, lakot, lentokone, olga ketonen, raskaana, uutiset