Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 28

Taivaalla näkyy kummallinen valoilmiö. "Vetää kahdeksikkoa talon takana."
Foliohattu kiristää, osa 28

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Huvittava vuohi 8.2.2024 0:14
      Tulos: +293 (307 ääntä)
      Aika kivasti Ilkka nielaisi Inhon heittämän täkyn, eikä se edes riittänyt pisti vielä paremmaksi. Joo, älkää oikeasti enää leikatko mielenterveyspalveluista.

      Lainaa

    2. Sökö pingviini 8.2.2024 0:30
      Tulos: +214 (228 ääntä)
      Huvittava vuohi: Aika kivasti Ilkka nielaisi Inhon heittämän täkyn, eikä se edes riittänyt pisti vielä paremmaksi. Joo, älkää oikeasti enää leikatko mielenterveyspalveluista.
      Itse en enää jaksa edes härnätä foliohattuja. Tuntuu vähän epäreilulta niinkuin lasten vanukkaiden syöminen.

      Lainaa

    3. Pakkattu soturi 8.2.2024 0:38
      Tulos: +178 (180 ääntä)
      Helmiäispilvet ovat kyllä otsonille vaarallisia, ja ne muodostuvat erilaisista hapoista, mm. Rikkihappo ja typpihappo, mutta myös vedestä. Helmiäispilvet kuitenkin synytyvät ihan luonnostaankin esiintyvistä hapoista ja eivät ole mitää tahallisia ihmisen aikaansaannoksia. Mutta sittenhän tuo keskustelu hulluksi muuttui :D

      Lainaa

    4. Lyhempi nuija 8.2.2024 0:50
      Tulos: +95 (97 ääntä)
      Batman-valo 😀. Joillakin lamppukaupoilla voi olla tommoiset kunnon valonheittimet. Näkyy kilometrien päähän. Puolipilvisenä iltana suorastaan aavemaisesti pilkottaa pilvien välistä. Erään firman piti sammuttaa valo yöksi ettei häiritse asukkaiden yöunia.

      Lainaa

    5. Tulos: +77 (83 ääntä)
      Sökö pingviini: Itse en enää jaksa edes härnätä foliohattuja. Tuntuu vähän epäreilulta niinkuin lasten vanukkaiden syöminen.
      Aivan loistava vertauskuva 😄

      Lainaa

    6. Siivottu aprikoosi 8.2.2024 3:52
      Tulos: +153 (155 ääntä)
      Propsit Natalialle, kun uskoi selityksen eikä aloittanut vänkäämistä ufoista tms.

      Lainaa

    7. Hyökkäävä liitu 8.2.2024 7:03
      Tulos: +59 (97 ääntä)
      Itse kyl vihaan noita valonheittimiä. Valosaastetta on jo ihan tarpeeksi niin siihen vielä lisäksi tollasta aivan turhaa valoa heijastetaan taivaalle!?

      Lainaa

    8. Huvittava vuohi 8.2.2024 7:52
      Tulos: +24 (82 ääntä)
      Hyökkäävä liitu: Itse kyl vihaan noita valonheittimiä. Valosaastetta on jo ihan tarpeeksi niin siihen vielä lisäksi tollasta aivan turhaa valoa heijastetaan taivaalle!?
      Mielummin valoja kuin ilotulituksia. Ja minun mielestä Suomessa on niin pitkä pimeä aika, että ei ole pahitteeksi välillä leikitellä keinovaloilla. Isomman kaupungin valosaaste on tietenkin sitten asia erikseen.

      Lainaa

    9. Häikäilemätön myyrä 8.2.2024 7:56
      Tulos: +41 (43 ääntä)
      Olen aina uskonut UFOihin, mutta nyt alkaa uskoni järkkyä, että suuri osa UFOista ei olekaan tunnistamattomia lentäviä esineitä, vaan tunnistamattomia valoilmiöitä.

      Lainaa

    10. Sileä ahma 8.2.2024 7:56
      Tulos: +122 (124 ääntä)
      Välillä miettinyt, että miten Ilkan tapaiset ihmiset pystyy elämään, kun melkeinpä kaiken näkee salaliitto juttuna. Miten ne varmistaa, että ruoka mitä syövät on myös "turvallista"? Tai miten niitä ei salakuunnella kotona? Tai jos niiden kaverit onkin vakoojia? Tai ulkona lentävät linnut vakoilee? Ja näillä sattuu olemaan aina niin vahvaa tietoa just näistä 5g ja rokotteet on pahat, mutta miten ne on niin varma että juuri se tieto on oikeaa, että jos se tieto onkin just näiden valtion salaisten agenttien levittämään propagandaa.

      Lainaa

    11. Toj Karin 8.2.2024 8:18
      Tulos: +35 (39 ääntä)
      Pakkattu soturi: Helmiäispilvet ovat kyllä otsonille vaarallisia, ja ne muodostuvat erilaisista hapoista, mm. Rikkihappo ja typpihappo, mutta myös vedestä. Helmiäispilvet kuitenkin synytyvät ihan luonnostaankin esiintyvistä hapoista ja eivät ole mitää tahallisia ihmisen aikaansaannoksia. Mutta sittenhän tuo keskustelu hulluksi muuttui 😁
      Luulin eka sinun kommentin olevan jatkumoa tuolle hulluudelle, mutta päätin ottaa asiasta selvää. Opin taas jotain uutta. :)
      Nimitys on tuttu jo ennestään, mutta nyt vasta sain selville että siellä on muutakin kuin vesihöyryä.

      Lainaa

    12. hilipatipippaa 8.2.2024 8:27
      Tulos: +31 (33 ääntä)
      Mäntsälän kohdalla ei kyllä kannata jarrutella.

      Lainaa

    13. Tulos: +67 (67 ääntä)
      Sökö pingviini: Itse en enää jaksa edes härnätä foliohattuja. Tuntuu vähän epäreilulta niinkuin lasten vanukkaiden syöminen.
      Toisaalta jälkimmäisessä tapauksessa saa sentään sen vanukkaan. Ensimmäisessä ei ole mitään voitettavaa.

      Lainaa

    14. Johdoitettu myyrä 8.2.2024 8:55
      Tulos: +52 (56 ääntä)
      Sileä ahma: Välillä miettinyt, että miten Ilkan tapaiset ihmiset pystyy elämään, kun melkeinpä kaiken näkee salaliitto juttuna. Miten ne varmistaa, että ruoka mitä syövät on myös "turvallista"? Tai miten niitä ei salakuunnella kotona? Tai jos niiden kaverit onkin vakoojia? Tai ulkona lentävät linnut [...]
      Siinähän ne päivät kuluu kun noita asioita miettii, etsii "tietoa" ja varoo kaikkea. Käytännössä omistautuvat asialle täysin. Siinähän se elämä menee.

      Lainaa

    15. Luetettava lihapiirakka 8.2.2024 9:06
      Tulos: +40 (44 ääntä)
      Sileä ahma: Välillä miettinyt, että miten Ilkan tapaiset ihmiset pystyy elämään, kun melkeinpä kaiken näkee salaliitto juttuna. Miten ne varmistaa, että ruoka mitä syövät on myös "turvallista"? Tai miten niitä ei salakuunnella kotona? Tai jos niiden kaverit onkin vakoojia? Tai ulkona lentävät linnut [...]
      No siis kaikkihan lähtee siitä että "virallinen media on ostettu valtioiden ja suuryritysten toimesta", ja ne hullut puskajussit ja -millat jotka suu vaahdossa naputtelee kaikenlaisia blogikirjoituksia ja väsäävät "uutisia" milloin mihinkin "nettilehteen" on niitä "riippumattomia toimittajia", ei ne jotka palkkansa saavat vaikka Yleltä tai Hesarilta tms. Pitää olla aika isoja mielenterveysongelmia että Suomen kaltaisessa maassa uskoo riippumattoman median olemassaoloon, mutta esimerkiksi tuolla valtameren toisella puolella, salaliittoteoreetikoiden luvatussa maassa, se ei enää olekaan foliohattuilua vaan ihan todellisuutta että poliittiset toimijat omistavat valtamediaa ja käyttävät niitä oman agendansa ajamiseen. Koska "freedom". Todennäköisesti sieltä nämä suomalaisetkin hullut ammentavat todisteita oman harhaisuutensa tueksi.

      Lainaa

    16. Tulos: +74 (76 ääntä)
      Aika perus. Otsonikato on vedätys, mutta myrkylliset kemikaalipilvet ja ihon alla elävät nanobotit on totisinta totta.

      Lainaa

    17. Kujeileva apina 8.2.2024 9:46
      Tulos: +22 (32 ääntä)
      Mä kuulin jostain, vissii jonku tiktokis oli, että jos Stubista tulee pressa, niin kaikille tungetaan mikrosiru käteen. Itse kun en seuraa politiikkaa, juurikin siksi etten ymmärrä siitä mitään, niin osaaks joku mua viisaampi sanoo, että mikä toi juttu on? Kun täällä nyt salaliittoteorioista taas on puhe, niin aattelin sopivan aiheeseen. 😅😂

      Lainaa

    18. Tyyppivika henkilö 8.2.2024 10:41
      Tulos: +16 (30 ääntä)
      -x-x-: Toisaalta jälkimmäisessä tapauksessa saa sentään sen vanukkaan. Ensimmäisessä ei ole mitään voitettavaa.
      Tästähän nimenomaan oli AV-palstalla (vauva.fi) aikoinaan keskustelua kun joku äiti avautui että mies syö lasten vanukkaat. Siitä on tehty biisikin! Hämmentävä konsepti tuo Kalevauva.fi kun käyttävät sanoituksina palstan postauksia 😆 https://www.youtube.com/watch?v=SfomgUDsouA

      Lainaa

    19. Kelmeä hämähäkki 8.2.2024 10:45
      Tulos: +24 (26 ääntä)
      Johdoitettu myyrä: Siinähän ne päivät kuluu kun noita asioita miettii, etsii "tietoa" ja varoo kaikkea. Käytännössä omistautuvat asialle täysin. Siinähän se elämä menee.
      Jälkipolville ohje vuorata arkkukin foliolla. Tai toive polttamisesta niin nanobotitkin tuhoutuu samalla.

      Lainaa

    20. Kaikuva orava 8.2.2024 11:12
      Tulos: +12 (30 ääntä)
      Vähän kummallista ettei nykyaikana, kun suurimmalla osalla ihmisistä on se älypuhelin kasvanut käteen kiinni, tule mieleen vaikka kuvata sitä valoilmiötä eikä selittää typerästi jotain.

      Lainaa

    21. Kaikuva orava 8.2.2024 11:14
      Tulos: -8 (20 ääntä)
      Ja kai sitä normaalin ihmisen aivot osaa tulkata onko se ilmiö taivaalla jokin esine vai valo.

      Lainaa

    22. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Lyhempi nuija: Batman-valo 😀. Joillakin lamppukaupoilla voi olla tommoiset kunnon valonheittimet. Näkyy kilometrien päähän. Puolipilvisenä iltana suorastaan aavemaisesti pilkottaa pilvien välistä. Erään firman piti sammuttaa valo yöksi ettei häiritse asukkaiden yöunia.
      Oulussa ainakin oli tämmönen tapaus, sopivalla säällä se valo näky kymmenien kilometrien päähänä :D

      Lainaa

    23. Itseasiassa 8.2.2024 11:30
      Tulos: +12 (18 ääntä)
      Tuli tuosta Ilkasta vähän ylimääräisiä sydämen tykytyksiä. Mutta kai tällä on samst juuret kuin sillä, että pitää saada nopeita kicksjä jostain. Kyllä Seiska on syystä Suomen suosituin viikkolehti. Ihminen tarvitsee mielihyvähormoneja, niitä voi saada nopeasti arvostelemalla toisia tai juoruilemalla, jolloin saa nopeasti oksitosiinia. Se perustuu sen muiden yläpuolella olin lisäksi mm. yhteenkuuluvuuden tunteeseen, sellaisella nämä foliohatut pitävät kannoistaan kiinni niin yksin kuin yhdessä. Samaan voi perustua myös rikollisjengeissä oleminen, kun ei aiemmin kokenut kuuluvansa yhteisöön, niin etsitään jotain tilalle. Ja humahdetaan huomaamatta kanin koloon.

      Lainaa

    24. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Mitä f***in vittua

      Lainaa

    25. Itseasiassa 8.2.2024 12:19
      Tulos: +43 (43 ääntä)
      Kaaleppi: Mitä f***in vittua
      Jenkeissä ei kirosanoja siedetä, mutta Suomessa ei kato oo niin justiinsa.

      Lainaa

    26. Jauhopussista löytynyt kissa 8.2.2024 12:24
      Tulos: -16 (26 ääntä)
      Herttaisia nää maaseudun ihmiset, jotka ei oo valonheitintä ennen nähneet.

      Lainaa

    27. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Tykkään et fuck on sensuroitu mut vittu ei.

      Lainaa

    28. Kunnioitettava sotilas 8.2.2024 13:32
      Tulos: +21 (21 ääntä)
      "Fu***in vittua" Hyvät sensuurit

      Lainaa

    29. Sisäsiisti kobra 8.2.2024 15:43
      Tulos: +6 (40 ääntä)
      Kujeileva apina: Mä kuulin jostain, vissii jonku tiktokis oli, että jos Stubista tulee pressa, niin kaikille tungetaan mikrosiru käteen. Itse kun en seuraa politiikkaa, juurikin siksi etten ymmärrä siitä mitään, niin osaaks joku mua viisaampi sanoo, että mikä toi juttu on? Kun täällä nyt salaliittoteorioista taas on puhe, niin aattelin sopivan aiheeseen. 😅😂
      No entä jos Haavistosta tulee pressa, mitäs sitten tungetaan ja mihin? Näihin salaliittoihinhan liittyy nimenomaan se meiltä näkymättömissä oleva "syvä valtio" joka ohjailee kaikkea. Ne näkyvät politikot ja johtajat ovat vain "nukkeja" pelissä eivätkä itse päätä mitään. Se että onko sen pressanuken "kuorena" Stubb tai Haavisto ei ole mitään väliä. Siis näiden salaliittoteoreetikoiden mielestä. Itse en ole tuolla tasolla vaan sinisilmäisesti uskon että pressat ja päättäjät ovat ihan oikeita hahmoja ja niillä on merkitystä ketä siellä on. Sitä paitsi onhan niitä mikrosiruja eläimilläkin. Näppärähän se olisi kaupassakin maksaa sillä mikrosirulla korttilähimaksun sijasta. Se mikrosiru tuskin ottaa haltijaansa kontrolliin.

      Lainaa

    30. Rääkivä rätti 8.2.2024 22:55
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Nää salaliitto 5g, rokotetyypit on kyllä huippuja: en ota rokotetta kun minuun istutetaan nanobotteja... Sama tyyppi: ostan uuden Android puhelimen, lataan ilmaisia sovelluksia ja teen facebookissa kaikki hassut testit...

      Lainaa

    31. Ravinteeton haisunäätä 9.2.2024 9:29
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      "minä, kun"

      Lainaa

    32. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Pakkattu soturi: Helmiäispilvet ovat kyllä otsonille vaarallisia, ja ne muodostuvat erilaisista hapoista, mm. Rikkihappo ja typpihappo, mutta myös vedestä. Helmiäispilvet kuitenkin synytyvät ihan luonnostaankin esiintyvistä hapoista ja eivät ole mitää tahallisia ihmisen aikaansaannoksia. Mutta sittenhän tuo keskustelu hulluksi muuttui 😁
      Se on kyllä outoa, että ihmiset (tai ainakin osa) ovat niin sekaisin ettei edes aika tavallinen ja helposti todistettavissa oleva totuus, kuten otsonikato kelpaa. Melkoinen salaliitto olisi, jos ilmastotutkijat eri maassa olisivat sopineet, että nyt kehitetään tällainen teoria, että ilmansaasteet jne. tuhoavat stratosfäärissä otsonia, jonka ansiosta maapallolle pääsee enemmän ultraviolettisäteilyä, joka aiheuttaa taas ongelmia. Että ilmastotutkijajengi olisi noin 50 vuotta onnistunut sumuttamaan koko maailmaa tällä omituisella psykologisella operaatiolla (psyops). AIka monella tutkijalla olisi varmaan ollut mahdollisuus huutaa jossain välissä, että "aprillia, syö siliä", vaan ei.

      Lainaa

    33. Haja-asutusalueiden roomalaistervehtijä 12.2.2024 8:35
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Hyökkäävä liitu: Itse kyl vihaan noita valonheittimiä. Valosaastetta on jo ihan tarpeeksi niin siihen vielä lisäksi tollasta aivan turhaa valoa heijastetaan taivaalle!?
      Joo, koskaan ei saa pitää hauskaa eikä mitään taidehomoilua minnekään. Turvat tukkoon, hymy pyllyyn ja pelkkää harmaata, perkele.

      Lainaa

    34. Kopioitu Metsätonttu 13.2.2024 23:20
      Tulos: -1 (7 ääntä)
      Kujeileva apina: Mä kuulin jostain, vissii jonku tiktokis oli, että jos Stubista tulee pressa, niin kaikille tungetaan mikrosiru käteen. Itse kun en seuraa politiikkaa, juurikin siksi etten ymmärrä siitä mitään, niin osaaks joku mua viisaampi sanoo, että mikä toi juttu on? Kun täällä nyt salaliittoteorioista taas on puhe, niin aattelin sopivan aiheeseen. 😅😂
      Mihinkähän se mikrosiru olisikaan tungettu, jos Haavistosta olisi tullut pressa?

      Lainaa

    35. Kopioitu Metsätonttu 13.2.2024 23:22
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Tyyppivika henkilö: Tästähän nimenomaan oli AV-palstalla (vauva.fi) aikoinaan keskustelua kun joku äiti avautui että mies syö lasten vanukkaat. Siitä on tehty biisikin! Hämmentävä konsepti tuo Kalevauva.fi kun käyttävät sanoituksina palstan postauksia 😆 youtube.com/watch?v=SfomgUDsouA
      Miksei voi ostaa vaa miehelle omat vanukkaat? Ei ne nyt niin kalliita ole sentään.

      Lainaa

    36. Kopioitu Metsätonttu 13.2.2024 23:23
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Kaikuva orava: Vähän kummallista ettei nykyaikana, kun suurimmalla osalla ihmisistä on se älypuhelin kasvanut käteen kiinni, tule mieleen vaikka kuvata sitä valoilmiötä eikä selittää typerästi jotain.
      Monikaan ei osaa kuvata sillä muuta, kuin omaa naamaansa.

      Lainaa

    37. Kopioitu Metsätonttu 13.2.2024 23:25
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Jauhopussista löytynyt kissa: Herttaisia nää maaseudun ihmiset, jotka ei oo valonheitintä ennen nähneet.
      Ei kaikki asu Gotham Cityssä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: helmiäispilvet, kuva, otsonikato, pilvet, salaliittoteoriat, ufo, uusikaupunki, valo, valoshow